Sähkökiukaat taloudellinen hinta

Säästävä sähkölämmitin: lajike ja valintakriteerit

Puhkeamista kylmällä säällä eturintamassa varmistaa mukavan lämpötilan kotona tai mökillä. On tärkeää, ettei törsätä kustannukset lämmityksessä huoneeseen. Vuoksi on tärkeää käyttää sähkölämmitin on taloudellinen: se pystyy tehokkaasti lämmittämään huoneen ja säästää energiaa. Katsokaamme mitä eri tyyppisiä tällaisia ​​laitteita tai lämmittimiä edullisinta.

Oikein kyytiin sähkölämmitin voidaan merkittävästi säästää perheen budjetin

Mitä lämmittimet edullisinta ja tehokas?

Yksinkertaisin ja silti tehokas laite luoda mukava mikroilmasto talossa on sähkölämmitin. Se erottuu useita merkittäviä etuja:

 • helppokäyttöisyys - toimintaa varten laite on riittävä sisällyttää se verkkoon. Ei muita manipulointilaite ei vaadi;
 • kyky räätälöidä järjestelmän, esimerkiksi valita käyttötapa, säätää huoneen lämpötilaa lämmitykseen ja jopa ilman kostuttamiseksi;
 • erilaisia ​​malleja voit valita paras vaihtoehto, joka pystyy käsittelemään paitsi vapaaehtoista, mutta hätä tai pysyvän kodin lämmitys;
 • laite toimii hiljaisesti - tekemättä kovat äänet ja ei palauta hajuhaittoja;

Yksi tärkeimmistä eduista sähkökiuas on helppokäyttöisyys

 • käyttää laitetta ei tarvitse mitään erityisiä ehtoja tai luvat: riittävän kuormittaa teho;
 • Malleissa, joissa Korkeahyötysuhdesiirrin tilaa hyvin nopeasti;
 • helppo poimia lämmittimen missään hintaluokkaan. Itsessään, tällaisten laitteiden ei ole liian kallis, ja kukin valmistaja on useita eri luokkiin. Näin voit kirjoittaa ostoksen lähes kaikki talousarvioon.

Vinkki! Muista, että on hyvin alhaisin kustannuksin laitteen lämmittimen kuluttaa paljon energiaa ja sähköä - kallista sellaista resurssia. Siksi lisälämmitystä huoneessa ei osunut taskussa, valitse tehokas malleja sähkökiukaat.

Mitä ostaa taloudellinen sähkölämmitin: toimintaperiaate laitteiden

Tyypin sähkövastuksia jaettu eri tyyppiä:

Mitä ominaisuuksia tämäntyyppisten polttoainetaloudellisten lämmittimet kotiin? Harkita yksityiskohtia.

Toimintaperiaatetta konvektioilman lämmittimet perustuu liikkuvuuteen kylmä ilma virtaa tuulettimen, lämmityselementti muuntaa sen lämmetä, minkä jälkeen lämmitetty ilma poistuu ulospäin ja ylöspäin. Siten ilma jatkuvasti kulkee ympäri huonetta, joka tarjoaa tasaisen kuumennuksen. Huone lämmennyt nopeasti ja tehokkaasti.

Kiertoilmalämmittimet ovat taloudellisia ja yksinkertaisia ​​malleja edullisia, mutta niiden palovaaran on korkea. Varustettu monimutkainen järjestelmä hätäpysäytyksen, turvallisuus ja suojelu ovat kalliimpia, ja ne kaikki prosessissa vahvasti kuivaa ilmaa. On järkevää ostaa convective lattialle tai seinälle sähkölämmitin taloudellinen antaa, jos et asu siellä pysyvästi, ja tarve ajaa lämmitysjärjestelmä ei ole.

Sähköinen konvektorit pystyvät nopeasti ja tehokkaasti huoneen lämmitykseen

Laite on infrapunalämmitin hienostunut ja moderni kuin konvektorin. Ytimessä työnsä sijaitsee säteily suunnataan laitteen ulkopuolella esineitä. Ilma lämmitetään ne - ovat samanlaisia ​​periaate auringonvalossa. Tämän seurauksena lämmittimen toimialue tunnet olosi mukavaksi jopa kylmässä huoneessa, ja huone lämpenee tasaisesti.

Tämäntyyppinen lämmitin ei kuivaa ilmaa poimii pölyä ja on korkein hyötysuhde. Suurin haitta tällaisten laitteiden - virrankulutus. On kustannustehokkaita malleja asettaa erityisiä tiloja - esimerkiksi automaattisia sulkulaitetta luomaan miellyttävän sisäilmaston. Näiden menetelmien ja ovat paljon kalliimpia.

Selvyyden vuoksi voimme miettiä pieni esimerkki. Siten, lämmitys huoneita 20m² kestää 120 minuuttia, laite kuluttaa 90 W / m. Pienempi huone, alempi virrankulutus.

Käyttämällä infrapunalämmittimet voi luoda mukava ilmapiiri koteloon, koska ne ovat vaarattomia, ei kuivaa ilmaa ei nosta pölyä

Toiminta, kuten lämmittimien perustuu periaatteeseen konvektio lämpönielun on öljy, joka on lämmitetty haluttuun lämpötilaan, minkä jälkeen metalli kotelo antaa syntyvä lämpö. Lämmin nopeuden huoneen tehostetaan sisäänrakennettu tuuletin ja turbotoiminto, mutta nämä mahdollisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa malleissa. Yhdistetyt lämmittimet on riittävä sisäkorkeus ja raskas, mutta toiset ovat halvempia.

Vinkki! Öljy jäähdytin ei sovellu ensisijaiseksi lämmönlähteenä. Tämäntyyppinen laitteita sopii sinulle, jos olet etsimässä taloudellinen lämmittimen talon lyhyeksi ajaksi, kun se oli kylmä, ja keskuslämmitys ei vielä sisälly tai jo sammuttaa.

Hoitoaineet periaatteella toimivien lämpöpumpun ja täysin erilainen kuin tavanomainen lämmittimet. Pumppu ottaa ilmaa tilan ulkopuolelta ja siirtää sen huoneen, ilmastointilaite toiminta on mahdollista jopa pakkasella ulkopuolella. Toiminnan perusteella invertterin lämmitin - Freon kaasua. Se lämpenee ja kondensoituu lämmönvaihtimessa sisäyksikön ja siirtyy sitten ulkoyksikön. Siellä, alhainen paine kaasu tulee jälleen kiehuu ja palautetaan lämmönvaihtimeen.

Invertteri ilmastointilaite lämmitin-pystyy lyhyessä ajassa lämmetä jopa erittäin suuri huone

Tehonkulutusta ilmastointilaite on 2-3 kW / h. Tilaa 20 m kuumennettiin 3-4 tuntia.

Micatermic lämmitin - uuden kehityksen, jonka periaate se perustuu pitkän aallon infrapunasäteilyä. Perusteella laitteen rakenne on päällystetty kiille metallilevy. He lämmennyt nopeasti ja tehokkaasti, lämmitys, jopa kaukana esineitä sijaitsevat. Itse laite prosessissa pysyy kylmänä. Ainoa haitta tällaisen sähkölämmitin - hinta, huomattavasti kalliimpia kuin muita välineitä.

Toimintaperiaate perustuu keraamisen paneelin pitkän aallon infrapunasäteilyä. Lämmitettävä ruudussa suljettu teräksestä valmistettu laatikko, jossa on korkea lämmönjohtavuus ja energiansäästöä. Johtuen neutraalin ulkonäön keraamisen levyn sopii mihin tahansa sisustukseen.

Paneeli energiankulutus on suoraan verrannollinen sen koon. Keskimäärin se on 0,2-2,5 kW / h. Lämmittämiseen 20m² huone vaatii 1 kW / h. Täydellä lämmitykseen kestää 1,5-2 tuntia.

Micatermic lämmittimet - uutuus markkinoilla lämmityslaitteet

Mikä lämmitin parempaa ja edullisempaa asuntoa tai maalaistalon?

Pääsääntöisesti kaupungin huoneistoissa on keskuslämmitys, joten laitetta ei saa käyttää jatkuvasti. Lämmitin sisältää pettäessä Keski verkkojen instant kohoaminen huoneen lämpötila, sekä off-kausi.

Edullisinta sähköliesi huoneiston konvektorin. Se on kohtalaisen kuluttaa sähköä, ei vaadi suuria investointeja osto, samalla pystyy toimimaan pitkään. Sen pitäisi kieltäytyä ostaa lämmitin, tämäntyyppisten laitteiden ääntelee aikana, jossa eniten energiaa lämmittimet näkemyksiä.

Jos lämmitys järjestelmä toimii usein keskeytyksiä, kannattaa kiinnittää huomiota infrapunalaitteisiin, jotka usein varustettu termostaatit. Jos siis ostaa sähkölämmitin sähköinen elektronisella termostaatilla, se merkittävästi säästää energiaa, ja siten perheen budjetin. Pohjan tällaisen lämmittimen vaatii enemmän sähköä, mutta hienosäätöä ja erilaisia ​​toimintatiloja mahdollistavat ei sisälly laitteiden täydellä kapasiteetilla, ylläpitäen samalla mukavan huoneen lämpötila.

Hienosäätö Infrapunalämmittimen ja eri toimintamuodot mahdollistavat parhaan laitteen käyttö samanaikaisesti säästää energiaa

Mitä taloudellinen lämmittimet ovat valinneet kotiin kylpyhuoneen

Kylpyhuone - erikoistapaus, koska siellä ei osta mitään sähkölämmitin. Koska läsnä veden käyttää tavanomaista laitetta kylpyhuoneessa on vaarallista, ja usein ei edes huoneessa ulostulossa 220 V.

Ainoa vaihtoehto - lämmittimen rakennettu periaatteen mukaisesti pesukone, eli joka suojaa vedeltä ja kosteudelta olosuhteissa. Säästä täällä ei toimi, vaan ainoastaan ​​lämmittimen suunniteltu käytettäväksi kosteassa ympäristössä, voit olla varma, että turvallisuus laitteen käyttöä. On koko rivi sähköinen jalkalistat lämmittimet käytettäväksi kylpyhuoneessa. Kotelon ja lämmityselementti tällaisen laitteen on tehty ottaen huomioon riski veden sisäänpääsyn.

Ja tietenkin, pitää mielessä, että laite on sijoitettava ulottumattomissa jopa hypoteettisen vettä.

Kylpyhuone lämmitys on tarpeen käyttää erityisesti suunniteltu toimimaan korkeissa kosteus välineiden

Vinkki! Valitsemalla lämmitin kylpyhuoneeseen, muista kysyä ostaessaan, että edessäsi erityinen laite on suunniteltu käytettäväksi kosteissa olosuhteissa. Ei jokainen Jalkalistat lämmitin sovitettu tällaista olosuhteissa Lisäksi on edullisia simulointi, käytännössä ei täytä laatuvaatimuksia.

Mitkä ovat kaikkein kustannustehokkain sähkökiukaat maalaistalon

Valinta edullisin lämmitin kotiin, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella, tulisi perustua kuinka usein olet ollut siellä. Jos pysyt tässä talossa ympäri vuoden uuni on kytketty paikalliseen tai yksipuolisten keskuslämmitys. Tällöin valitaan lämmittimen Periaate on sama kuin kaupunkien asunto. Se olisi myös kiinnitettävä huomiota invertteri lämmittimiä, jotka voivat nopeasti lämmetä jopa ison talon.

Jos vietät aikaa maassa ajoittain ja liitetään keskuslämmitys ei ole järkeä, tarvitaan laite, joka nopeasti lämmittää huoneen ja voi pitkä säilyttää mukava ilmapiiri.

Öljynjäähdyttimen on sopiva käytettäväksi off-talvella, kun lämmitys ei vielä sisälly, mutta se oli kylmä

Virtauslämmitin tai infrapunalämmitin lämmittää huoneen nopeasti ja tehokkaasti, mutta ostaa kalliita laitteita talossa jossa ovat harvinaisia, on sopimatonta. Jos maa on lämmönlähteitä, kuten uunien, on mahdollista valita budjetti vaihtoehto - kuumailmapuhaltimella. Jos talossa ei anna lämmitys, optimaalisesti käyttää yhdistettyä lämmitintä.

Mitkä ovat edullisinta sähkökiukaat kuin asuintiloja

Kuin asuinrakennusten tiloihin kuten autotallien tai työpajoja prioriteetti on nopea lämmittäminen ilman, pitkä säilyttää asetetun lämpötilan ei tarvita. Paras vaihtoehto tässä tapauksessa on konvektorin.

Budjetti valinta on lämmitin tai kuumailmapuhaltimella, jotka eroavat toisistaan ​​vain voimalla. He heti lämmin kuin huoneen kuluttamatta paljon resursseja, koska työ lyhyessä ajassa.

Lämpöpuhaltimia ovat tehokkaita ja taloudellisia, mutta niitä ei suositella jatkuvaan käyttöön asuinalueilla, koska melua käytön aikana

Ostaa kalliita ja kehittyneitä Infrapunavalonheittimet tällaisten tilojen mihinkään.

Vinkki! Hyvä vaihtoehto on öljynjäähdyttimen: se kuumentaa nopeasti huoneen, mutta koska pitkä jäähdytys öljy lämpöä jatkaa sammuttamisen jälkeen laitteen verkosta.

Mitkä ovat kaikkein kustannustehokkain sähkö lämmittimet: hyviä ja huonoja puolia eri malleja

Päättää, mikä lämmitin on edullisempaa tavoitteesi, on tarpeen analysoida erityispiirteet eri malleja, ja hinnat näille tai muita laitteita.

Vertaileva taulukko eri tyyppisiä kuumennuslaitteita:

 • kuumentaa nopeasti huoneen;
 • korkea hyötysuhde;
 • tasaisesti kuumentaa emitteri vyöhyke toiminnan;
 • kyky käyttää ulkona
 • Se sopii vain väliaikaista ja paikallisen lämpenemisen avaruus - ulkopuolella lämpösäteilystä mukava lämpötila ei säily;
 • korkea hinta sähkövastus verrattuna muihin laitteisiin
 • kyky lämmetä jopa suuren tilan;
 • korkea hyötysuhde;
 • kestävyys työtä;
 • monipuolisuus
 • asennus monimutkaisuus;
 • kalleus verrattuna yksinkertaisempaa tyyppisiä lämmittimiä
 • paloturvallisuus (voi turvallisesti jättää vartioimatta);
 • tasaisesti lämmittää huoneeseen;
 • mahdollisuus kellon ympäri työtä;
 • mahdollisuus hienosäätää lämpötila
 • kyvyttömyys lämmetä suuren tilan;
 • nostaa pölyä, kuivaa ilmaa
 • tiiviys;
 • monipuolisuus: lämmitin voidaan asentaa seinään tai kattoon;
 • paloturvallisuus;
 • lämmitys nopeus;
 • tehokkuutta;
 • kyky lämmittää suuren tilan;
 • tehokkuutta;
 • tyylikäs ulkonäkö
 • edullisinta seinään sähkökiuas;
 • Se voidaan asentaa kattoon tai seinään;
 • neutraali ulkonäkö;
 • kyky lämmittää suuren tilan
 • tiiviys;
 • mahdollisuus tehdä tahansa sisustukseen;
 • alkuperäisen ulkoasun;
 • halpuuden
 • hauraus - elinikä lämmitin on noin 3-5 vuotta;
 • kyky lämmetä vähän tilaa

Mitä ostaa taloudellinen sähkölämmitin: katsaus valmistajien ja hinta

Valita sopiva kustannustehokas sähkökiuas, on tarpeen vertailla tuotteita eri yrityksistä. Kullekin laitteiden on omat johtajat ja johtava malli.

Infrapunavalonheittimet. Voit valita infrapuna ulkona sähkölämmitin (asetettu jalat tai mobiiliversion) tai asentaa kattoon (seinään) malli. Johtavat valmistajat tällaisten laitteiden - UFO, Saturnus, Beko ja Eko. Budjetti malleja löytyy turkkilaisen tuottajan Infratek.

Infrapuna lämmittimet ovat hyvin erilaisia ​​vaihtoehtoja ja lomakkeet

Säästävä sähköinen seinään Lämmitin hyvin lämpöä. Erillisessä alalaji voidaan erottaa taloudellisesti sähköinen lämmitin-kuva. Tämä laite toimii periaatteella infrapuna lämmittimet, mutta eroaa alkuperäisen näkymän. High-tech-yksiköt on sovitettu ei kaikissa sisustus, täällä voit valita kuvia seinille mieleisekseen joka lisää viihtyisyyttä ja tuovat lämpöä.

Invertteri lämmittimet. Kiistaton johtaja keskuudessa valmistajien LVI-laitteiden on japanilainen yritys Daikin. Kuitenkin sen tuotteet ovat erilaisia ​​ja korkeampia hintoja. Dearness erilaisia ​​ja invertteri lämmittimet tuottama japanilainen yritys Mitsubushi, mutta joukossa löytyy erilaisia ​​ja low-end-mallit. Paras valinta puolivälissä hinnoiteltu ilmastointilaitteet ovat kiinalainen merkki Haier, Toshiba Japanin ja Korean LG.

Sähköinen Virtauslämmitin. Niistä polttoainetehokkain sähkökiukaat korkea hyötysuhde työ - virtauslämmittimet ranskalaisen valmistajan Atlantin. Teholaitteet Tämä yritys on 0,5-2,5 kW. Lämmittää huoneen 20 neliömetriä, paras vaihtoehto olisi malli sähkön kulutus, joka on 2 kW / h. Siten, noin 4 tuntia tarvitaan lämmitykseen.

Sähkökiukaat ovat erittäin suosittuja kuluttajien

On myös hyvä suorituskyky konvektoreita yritys Electrolux, Ballu, Noirot ja Nobo.

Micatermic lämmittimet. Niistä Micatermic lämmittimet huomata tuotteille espanjalaiset VES: heidän tuotteensa ovat Putoamissuojausvälineen ja mahdollisuus hienosäätöä tilassa. Elektroninen ohjaus ja hienosäätöä voi myös ylpeillä venäläinen yritys Bimatec lämmittimet. Ja toimistoon lämmitys- ja tilava talo valita tehokkaampia laitteita yhtiöltä Poliaris. Ostaessaan taloudellinen sähkölämmitin kotiin yhtiön 1,8 kW / h riittää lämmittämään huoneen 20 neliömetriä.

Keraaminen paneeli. Niistä polttoainetehokkain mallit keraamiset levyt ovat seuraavat vaihtoehdot:

 • STC Kid 0,25 kW;
 • Eco teho 0,35 kW;
 • Atacama 0,5 kW;
 • Venetsia "Bio konvektori-" PKK700 kapasiteetti 0,7 kW;
 • Venetsia "Bio konvektori-" PAC kapasiteetti 1350 1350 kW;

Keraamiset levyt ovat pieniä ja helposti sovi mihinkään sisustus ansiosta erilaisia ​​toteutusvaihtoehtoja

 • NTES Evolution 400 0,4 kW;
 • 800 NTES Evolution kapasiteetti 0,8 kW.

Vinkki! Huomaa lämmittimiä etuosan kehon muodossa keraaminen levy. Ulkoisesti ne ovat erottamattomat televisiosta koska orgaanisesti mahtua tahansa moderniin sisustukseen.

Halpa sähkökiukaat (hinnat erilaisia ​​laitteita):

Edullisinta seinälle sähkölämmitin

Jos teet luokitus, paras ergonomian, tehokkuus, kestävyys ja tehokkuus ovat kolmenlaisia ​​laitteita:

 1. Keraaminen paneeli.
 2. Micatermic lämmittimet.
 3. Infrapunavalonheittimet.

Kaikki ne kuuluvat edullisimman laitteiden, mutta hinta perustelee kustannustehokkuus sekä pitkä käyttöikä. Näin ollen, on järkevää ostaa taloudellinen seinä sähkölämmitin, jos vaaditaan usein käytön kuumennuslaitteen tiloihin.

Sähköinen infrapunalämmitin seinään: Valitse valmistaja

Virtauslämmitin tai öljyä: mikä on parempi

Kaasulämmitin kuulusteltavaksi: miksi sinun pitäisi valita laitteen

Lämpöjohdossa lämmitysjärjestelmän Country House: valintaperusteet

Sulkuventtiili tuuletukseen: sovellus- ja laite valintakriteerit

Katalyyttinen kaasulämmitin: suorituskyky ja tarkistaa parhaat mallit

Kustannustehokas uuden sukupolven sähkökiukaat

Shop "Termomir" tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia ​​lämmittimiä - sähkö, kaasu, diesel, jne

Tällaiset laitteet ovat teräslevy, jonka sisällä sijaitsee lämmityselementin ja tarkoitettu pää- ja lisä- lämmitys. Toimintaperiaate perustuu konvektori fysiikan lakeja - kylmää ilmaa lattian alapuolella, tulee sisällä, lämmitettiin PETN ja on jo lämmintä ilmaa ylemmän hilan konvektorin nousee. Näin se esiintyy ja tilojen lämmitykseen kierrättämällä ilmaa.

Konvektorit voidaan asentaa joko seinälle tai lattialle jalat tai pyörät, erikokoisia pienistä, kapea pystysuora leveään jalkalistat mallien avulla sijoittaa laitteen tahansa huoneeseen.

Lämmittimet kytkeytyvät automaattisesti päälle ja pois termostaatin - sähköisesti tai mekaanisesti. Elektroninen lämpötilansäädin tarjoaa tehokkaan ja taloudellisen toiminnan konvektorin ja mekaaninen - edullisempaa ja luotettavaa.

Tarvitsetko apua valinnassa tai ole löytänyt mallia haluat? Soita!

Halpa infrapunalämmittimet

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

Royal Clima RIH-R800G

 • maa Italia
 • Teho 0,8 kW
 • Pinta-ala 8 m²
 • Voimalaitoksen tyyppi Wall / Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

 • maa Saksa
 • Teho 0,8 kW
 • Pinta-ala 8 m²
 • Voimalaitoksen tyyppi Wall / Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

Timberk TCH A3 1000

 • maa Ruotsi
 • Teho 1,0 kW
 • Ala, m² 10
 • Voimalaitoksen tyyppi Wall / Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

 • maa Venäjä
 • Teho 0,4 kW
 • Ala, m² 4-8
 • Asennus Seinä / kattoon

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

 • maa Venäjä
 • Teho 0,6 kW
 • Ala, m² 6-12
 • Asennus Seinä / kattoon

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

 • maa Saksa
 • Teho 1,4 kW
 • Ala, m² 13-26
 • Voimalaitoksen tyyppi Wall / Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

PION Keraaminen 04

 • maa Venäjä
 • Teho 0,4 kW
 • Ala, m² 4-8
 • Asennus Seinä / kattoon

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

Timberk TCH A1N 1000

 • maa Ruotsi
 • Teho 1,0 kW
 • Ala, m² 12
 • Asennus tyyppi Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

 • maa Kiina
 • Teho 0,6 kW
 • Pinta-ala 6 m²
 • asentaminen Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

PION Lämpölasi A-07s

 • maa Venäjä
 • Teho 0,7 kW
 • Ala, m² 7
 • Asennus tyyppi Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

 • maa Venäjä
 • Teho, kW 1,3
 • Ala, m² 13-26
 • Voimalaitoksen tyyppi Wall / Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

PION Thermo Lasi U-06

 • maa Venäjä
 • Teho 0,6 kW
 • Ala, m² 6-12
 • Asennus Seinä / kattoon

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

PION Keraaminen 06

 • maa Venäjä
 • Teho 0,6 kW
 • Ala, m² 6-12
 • Asennus Seinä / kattoon

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

PION Keraaminen 08

 • maa Venäjä
 • Teho 0,8 kW
 • Ala, m² 8-18
 • Voimalaitoksen tyyppi Wall / Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

PION Thermo Lasi U-08

 • maa Venäjä
 • Teho 0,8 kW
 • Ala, m² 8-16
 • Voimalaitoksen tyyppi Wall / Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

PION Keraaminen 13

 • maa Venäjä
 • Teho, kW 1,3
 • Ala, m² 13-28
 • Voimalaitoksen tyyppi Wall / Katto

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

PION Thermo Lasi PN-07

 • maa Venäjä
 • Teho 0,7 kW
 • Ala, m² 7-14
 • Asennustyyppi Wall

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

Pion Thermo Glass H-06

 • maa Venäjä
 • Teho 0,6 kW
 • Ala, m² 6-12
 • asentaminen Floor

Taloudellinen infrapunalämmittimellä

 • maa Saksa
 • Teho 2,0 kW
 • Ala, m² 12-20
 • Asennus Tyyppi Lattia / Katto

Taloudellinen lämmitys - se on totta!

Luultavasti jokainen kansalainen meidän valtava maa on toistuvasti kohtasi ongelman epävakaa toiminta keskuslämmitys. Kylminä talvipäivinä, enemmän kuin koskaan halua nähdä talo oli lämmin ja kodikas. Loppujen lopuksi, mikä voisi olla mukavampaa kuin istua lämpimässä, mukava ilmapiiri ja katsella ulkopuolella raivoaa ankara lumimyrsky? Mutta valitettavan usein käy niin, että vaikka talossa miehen pakko käyttää paljon lämpimiä vaatteita. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi, käyttäjät joutuvat ajatella ostaa laitteen lisälämmitystä.

Mikä on tärkeintä lämmittimen lisäksi yleistä suorituskykyä? Tietenkin talous! Taloudellinen infrapunalämmittimellä - edullisin ja luotettavin ratkaisu. On huomattava, että laitteiden toimintaa varten kuumentamalla infrapunalämpösäteilylaitteen teknologia on useita etuja muihin lämmityslaitteet.

 • • Vaikuttavuus ja tehokkuus
 • • Helppo asentaa ja huoltaa
 • • Helppokäyttöinen
 • • Edullinen yksikköä
 • • Ympäristöystävällinen
 • • Hiljainen

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

95 − 94 =