Salasana ovipuhelin cyfral

Miten avata ovipuhelin ilman avainta avulla salainen koodi?

Kukin valmistaja ovipuhelimet sarjaa tuotteistaan ​​erityistä koodia, tietäen, että voidaan avata ilman avainta intercom. Mutta ehkä se on vain siinä tapauksessa, jos asentaja ei muuta pääsalasanan asennusta. Muuten, avaa oven paljon vaikeampaa ilman avaamalla järjestelmän asennusohjelma on mahdotonta toteuttaa.

Käyttää erityisiä koodeja auki, sinun täytyy muistaa, että niitä on käytettävä vain välttämättömissä. Koodilla itsekkäistä syistä on rangaistavaa.

On koodin kunkin lajin puhelimet, yleiskoodi kaikki merkit Ovipuhelinten ei ole olemassa.

Avatakseen sisäpuhelimen Vizit, se vie hieman enemmän vaivaa kuin avaaminen mikään muu viestintäjärjestelmä. Koodit ovat erilaisia, ja joskus näppäimistön sijasta «* 9raquo avaimet; käytetyt "S9raquo, vaan« # 9raquo; - "K9raquo;.

Avaamaan oven sinun täytyy käyttää koodia: «* # 42309raquo,,« 12 # 3459raquo, muun äskettäin asennetut puhelimet tulevat usein koodit «* # 4239raquo; ja "67 # 8909raquo;.

Voit myös avata oven käyttäen palvelua valikosta. Tätä varten:

 1. päästä valikkoon kirjoittamalla «# 9999raquo ;;
 2. Sen jälkeen, kun kaksi signaalia anna koodi «12349raquo,, odota lyhyt kitistä;
 3. jos tyypillistä kitistä on kuultu, ja mitkään kaksi äänimerkkiä, voit yrittää kerätä muita vakiokoodeja: «67679raquo;« 35359raquo,, «99999raquo,,« 123459raquo; tai «116399raquo ;;
 4. Tämän jälkeen sinun on annettava yhdistelmä "2 - tauko - # - tauko - 3535"

Avatakseen sisäpuhelimen Metacom, sinun täytyy valita yksi näistä koodeista:

 • klikkaa "V9raquo; - määrä asuntoja, mikä on ensimmäinen sisäänkäynti - "V9raquo; (Näkyvät «COD9raquo;) - koodi 5702;
 • Valitse koodi 65535 - painiketta "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • tai 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

Mallille ovipuhelinsoittoon MK-20 M / T voidaan käyttää koodeja: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 tai "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Puhelimet Eltis tuotemerkki ovat riittävän yksinkertaisia ​​aukkoon. Voit käyttää jotakin kaksi koodia, joka varovasti halki sisäpuhelimen:

Jos et voi avata oven avulla näitä koodeja voidaan käyttää viestintäjärjestelmä koodit alla cyfral.

 • Ja puhelimet asennettu oviaukkojen, jossa litteä pyöreä numerot (100, 200, 300, jne.), On mahdollista käyttää koodi "puhelu - koodi 1 - call - koodi 2". "Koodi 1" osoittaa, miten monta asuntoja (100, 200, jne.), Ja "koodi 2" - koodi doorphone «23239raquo,,« 72729raquo; tai «72739raquo;.
 • Sisäpuheluun, että merkintä, joka on kirjain "M9raquo, voit käyttää koodia" haaste - 41 - haaste - 1410". Jotkut ovet auki, kun käytetään koodia «070549raquo;.
 • Intercoms CCD malleja - 2094.1M voi avata joukko "haaste - 0000" koodin, joka avaa oven joko välittömästi tai antaa sinulle pääsyn valikon (näytöllä näkyy «ON9raquo;). Sitten klikkaa «29raquo; - ovi avautuu. Jos näet «OFF9raquo, se tarkoittaa, että tunnuslukuja on muutettu asentajan asennuksen aikana.
 • Sisäpuheluun malleissa CCD - 2094M syötä koodi "0000 - haaste." Ilmestymisen jälkeen «cod9raquo, antamalla koodin '123456 - haaste 'tai' 456 999 - haaste.' Voit myös käyttää koodia "123400 - haaste." Sen jälkeen, kun kirjoitus «f09raquo, kirjoittamalla«6019raquo koodia,.

Avaamaan oven, joka on varustettu viestintäjärjestelmä Kertoma, sinun on annettava kuusinumeroinen koodi: «0000009raquo; tai «1234569raquo;. Mutta usein hakkerointi sisäpuhelin ei ole mahdollista johtuen siitä, että edellytys palvelun asennus on korvata tätä koodia.

Voit kokeilla seuraavaa komentojen sarjaa: "avain«59raquo; - ruutu näyttää viestipalvelu - 180180 - haaste - avain «49raquo; - haaste. "

Käyttämällä universaali avain

Sitä voidaan käyttää myös ovien avaamiseen universaali avain, jonka voi avata useimmat puhelimet eri valmistajilta. Nämä avaimet ovat erittäin kätevä ja auttaa postinkantajia, kuriirit sekä työntekijöiden muut palvelut tulevat kaikki sisäänkäynnit ja eivät kulu samalla joukko avaimia.

Tällä näppäimellä, ei tarvitse miettiä miten avata ovipuhelin ilman avainta, tallentamaan ja vastaavat palvelun koodeja. Loppujen lopuksi universaali tavalla vahvistetut tiedot intercom lukee normaalissa tilassa, ja sitten vertaa sitä sen tiedot CPU firmware. Jos tiedot täsmäävät, ovi avautuu.

Universal avain tuotetaan eri muodoissa: tabletti, kaksi-kosketuskytkin, radio - välityspalvelimen avain ketjut. Universal avain voidaan täysin laillisesti käyttää asiantuntijoita eri palvelut:

 • lääkärit ambulanssi;
 • poliisiasemalle;
 • mainostoimistot;
 • kuriirit;
 • postinkantajia;
 • Asuntojen työntekijöitä.

Miten avata ilman avainta sisäpuhelin

Valmistajat käyttää puhelimet asentanut laitteeseen erityisiä koodeja, joiden avulla avaamaan oven ilman avainta. Tällaisia ​​yhdistelmiä käytetään palvelua mestareita. Vieraita salaisia ​​koodeja ei julkistettu, mutta joissakin tapauksissa, ylivoimaisen esteen tarvitaan. Tietäen kuinka avata avaimeton ovipuhelin, voit tallentaa hädässä tai estää niiden tekemistä rikoksista. Tutkittuaan allaolevaa, ymmärrätte, miten se tehdään. Käytä saadun tiedon kanssa mielen, koska koodien käytöstä henkilökohtaiseksi hyödyksi rikokseen.

Tapoja avata oven intercom avaimeton

Kukin yritys, joka valmistaa elektronisia ovet salpaajat, käyttää omaa yksittäisiä tunnuslukuja. He työskentelevät luotettavasti, jos asennus ohjatun lähtee tehdasasetukset. Kaikissa muissa tapauksissa, oviaukon prosessi vaikeutuu ilman avainta. Voit tehdä tämän pääsyn asetusvalikkoon, joka ei ole niin helppo käyttää. Tästä huolimatta monet salpaajat maamme asetetaan muuttamatta salasanaa, joten hätätilanteessa, voit avata oven intercom ilman avainta. Katsotaan tätä tarkemmin.

Salpaajat ovet tämän valmistajan ovat erilaiset useita ominaisuuksia. Ymmärtää, miten avata avaimeton sisäänkäynti intercom Cyfral, käytä näitä ohjeita:

 1. Suulla, jossa on litteä pyöreä numero (100, 200, jne.) Käyttäen seuraavaa yhdistelmää: "Calling + RC1 + RC2 + haaste". Tässä tapauksessa "rc1" - määrä asuntoja sisäänkäynti, 100 kertaa, ja "RC2" - koodi laitteen (23 23, 72 72 tai 72 73).
 2. Laitteet on merkitty kirjaimella «m» avoin yhdistelmä "Challenge + 41 + +14 10". Jos tämä ei auta, kokeile kirjoittamalla "070 54".
 3. Tahansa malli CCD-0294.1M, jolloin oletusasetukset asetetaan auki, kun sitä annetaan sekvenssi "haaste 00 + 00" Jos viesti "ON", paina "2", ja ovi avautuu. Vastaus on «OFF» sanoo, että salasanat ovat muuttuneet, etkä voi avata oven ilman avainta.
 4. Malli CCD-CCD-2094 ja 40 avataan ilman näppäinyhdistelmä "00 00 + haaste". «Cod» viesti ilmestyy käyttöönoton jälkeen tämän sekvenssin. Seuraavaksi sinun täytyy syöttää salainen salasana on "123456 + haaste." Jos tämä ei auta, kokeile "+ 123400 haaste." Joissakin tapauksissa laitteen tämä malli voi näyttää viestin «f0». Jos näet sen, kirjoita "601" numeroita.

Crack suojelu valmistajan - todellinen ongelma. Tällä hetkellä tiedetään, kahden työpäivän yhdistelmä: "K + 100 + 789 ... piippaus ... 123456 + 8" ja "R + 170862 ... äänimerkki ... 0". Soveltaa niitä, voit avata oven keyman 2-3 kymmenestä. Jos edellä mainitut menetelmät eivät toimi, murtaa ovea ei ole mahdollista ilman avainta tai siru.

Nykyiset mallit tämän merkin avata vakavia vaikeuksia, koska asennettuna käytössä, useita taloja ja asuntoja koodi. "Numero uusin asuntoja, sekä yksi K5555 +": yksinkertainen yhdistelmä toimii kaikissa vanhoissa pollarit ovet. Lisäksi joissakin malleissa Marsalkka avasi ilman avainta salasana "240361".

Opetella avata avaimeton sisäänkäynti intercom Tämän valmistajan ei tarvitse miettiä pitkään. Autat toinen kahdesta vakioyhdistelmissä:

Jos asennus ovien asennus miehistö ei saanut muuttaakseen tunnuksen avata lukko valmistajan auttaa yksi kolmesta järjestelmien kuvattu alla:

 1. "Ylös + numero sisäänkäynnin ensimmäinen kerrostalo + ylös." Syötä sitten oletussalasana Metacom - "57 02".
 2. "Ylös + 655 35 + 12 + 34 + 8 Up".
 3. "12 + 34 + 6 + ylös Ylös 45 + 68."

Ruumiinavaus Metakom malli MK - 20 M / T tehdään toisin. Se käyttää yhtä kahdesta sekvenssit:

Valitse salainen pääkoodi Eteenpäin laitteet eivät ole niin helppoa, koska useimmissa tapauksissa asennussarja yhdistelmän osoitteeseen liittyvän. Olennaisten osien voi olla määrä taloja ja huoneistoja. Joissakin tapauksissa, koodaus sisältää puhelinnumeron yhden ääripään (ensimmäinen tai viimeinen) sisäänkäynnin asuntoja. On kuitenkin standardi koodaus, joka toimii, jos apuohjelma ei tule vaihtaa salasanaa. Tallentaa sen itse "24 27 101".

Turvajärjestelmä tuotemerkin monin tavoin muistuttaa salpaajat Cyfral ovet. Ne ovat levinneet laajalti Pietarissa, mutta paikalliset asiantuntijat voi sanoa varmasti, kuinka avata oven ilman avainta. On yksi salasana, mutta se harvoin toimii, koska asennus on lähes aina syöttää yksilöllisen koodin. Tällä pyritään varmistamaan, että asukkaat eivät käytä Intercom sisäänkäynnit ilmaiseksi. Voit kuitenkin kokeilla. Dial seuraavasti: "00 00 00 + 12 34 56". Jos ei toimi, kokeile yhdistelmä "5 + 180 180 + puhelu + 4 + haaste."

Mistä tiedän yleiskoodi sisäpuhelinyhteyden

Yleiskoodi Kaikkien Ovipuhelinten - on myytti. Jokainen yritys ohjelmat niiden laitteet niin, että ne avaavat pari salaisen yhdistelmiä. Jos asennus oven asentajat eivät pidä tarpeellisena muuttaa koodia, anna sisäänkäynti avaimeton jokainen voi. Master tietää vain työntekijöille palvelun, mutta he pitävät salaisia ​​eikä niitä saa paljastaa kenellekään. Kuitenkin on olemassa vaihtoehto - universaali avain intercom. Hän on edullinen ja toimii lähes moitteettomasti. Sen avulla ei tarvitse muistaa pitkiä koodeja, jotka käynnistyvät aikaa.

Katso video alla ymmärtää, miten käyttää viestintäjärjestelmä, jos ei ole avain. Ei ole mitään monimutkaista, tarvitsee vain syöttää oikea yhdistelmä, kuuntelemaan ääniä ja katsella näyttöä varovasti. Seuraa suositukset videoita, ja ymmärtää, miten murtaa sisäpuhelimen hänen kuistilla. Tämä tieto voi olla hyvä, jos joku vuokralaisten kiireesti apua.

Mistä tiedät koodin viestintäjärjestelmä Cyfral CCD

On olemassa erilaisia ​​Ovipuhelinten. Tärkeimmät ovat:

Ensimmäisen tyypin Ovipuhelinten mahdollistaa vain puhua niille, jotka tulivat tuntemaan heidät. Toinen sallii matkustajien nähdä talon, joka on ovella, päättää antaa henkilölle ovella. Neuvottelu puhelimet mukaan Useimmat käytetään usein kaupunkien kerrostalot. Nämä laitteet eivät vaadi suuria menoja on valvontakameroita. Audiovideodomofony ovat paljon kalliimpia ja siksi sitä käytetään paljon harvemmin.

Eri yhtiöt tuottavat ohjaus- Sisäpuhelinjärjestelmät, etenkin:

Edellä mainitut ovat yleisimpiä tyyppejä Ovipuhelinten. Ne kaikki toimivat samalla periaatteella: vuokralaiset avaavat oven erikoisnäppäimet. Jokaisella laitteella on yksilöllinen avain, joka avaa sen. Vasta sen jälkeen, että ovi voidaan avata. Jos talo on yrittää siirtää henkilö, joka ei asu sitä, niin näin ollen tarvittavat keskeiset se ei, ja se tulee soittaa huoneiston voidaan päästää sisäänkäynti. Epäilemättä tämä lisää säädön piti talossa ihmisiä ja lisää huomattavasti turvallisuutta asukkaiden ja heidän omaisuutensa.

Onko totta, että puhelimet ovat niin luotettavia?

Kuten tiedämme, ne voivat joskus hajota. Usein samaan aikaan he eivät voi saada taloon, jopa ne, jotka elävät siinä. Tai päinvastoin, sisäpuhelin ovi voidaan pitää auki talon voi tunkeutua täysin vieraita. Tällaisissa tapauksissa aiheuttaa ohjattu toiminto, joka poistaa ongelman. Mutta tämä korjaus vaatii mitään erikoistyökaluja tai muita avaimia.

Tämä johtuu siitä, sisäpuhelin - tavanomainen laite. Ja selvittääkseen sitä, ei tarvitse mitään erityisiä laitteita tai osaamista. Hänen "korjata", syötä painikkeilla erityisiä koodeja. Siinä kaikki. Asukkaat tietävät voivat aina avata oven, vaikka ilman avainta.

Uskotaan, jopa kehittäjät nimenomaan helpottamiseksi lukituksenavauslaite. Tämän seurauksena jos opit muutamia erityisiä koodeja, jotka voidaan käyttää ehdottomasti laitetta tai jopa muulla paikkakunnalla. Niiden avulla voit paitsi avata ovea, mutta myös täysin muuttaa ohjelmointitilaan.

Olkaamme avaimeton pääsy periaate esimerkki yksi laitteista.

Sisäpuhelinjärjestelmänä - tämä on yksi yksinkertaisimmista laitteiden suojella kotiin luvatta henkilöt, jotka asuvat korkeita rakennuksia.

Yksinkertaisesti avaa oven ja tehdä sisäänkäynti, monipuolinen tarpeeksi tietää koodin avulla päästä sisälle.

Koodi Intercom Cyfral ( "Tsifral") voivat olla hieman liian yksinkertainen, jos talo sijaitsee asunto, jossa huoneet täynnä kerrannaisina 100. Toisin sanoen sellainen määrä asuntoja on 100, 200, 300 ja niin edelleen jopa 900. Tässä tapauksessa universaali avaamalla intercom koodi Cyfral: 7272 tai 7273.

Ensimmäinen - painaa "Soita" -painiketta.

Toinen - kirjoita numero huoneiston kanssa riittävä määrä.

Kolmas - Anna sisäpuhelin koodi Cyfral 7272 tai 7273.

Riippuen ohjelmointilaitteelle, se voi lähestyä joko ensimmäisen tai toisen salasanan.

Jos huoneistoja sopiva asunto sisäänkäynnin ei ole läsnä, niin käytetään muuta yhdistelmää.

Mistä tiedät koodin viestintäjärjestelmä Cyfral? Lisätä turvallisuutta järjestelmien sisäpuhelimia Cyfral yhtiö alkoi luoda erilaisia ​​laitteita. Tämä ratkaisu parantunut yhtiön tulokseen. Mutta tämä ei tarkoita, että niiden ohjelmointi on vaikea kiertää. Vain eri malleja Cyfral eri ciphers käytetään nyt.

Viime vuosina koodit laitteista on tullut hieman monimutkaisempi. Tämä johtuu uusien mallien nyt ylimääräisiä mikro ja erityinen ohjelma. Salasanojen muista puhelimet ja yhdistelmät numeroitu asuntoja kerrannaisina sata, eivät auta huijata laitteeseen.

Kiertää tätä mallia, toimi seuraavasti.

Vaihe 1. näppäimistön soittaa neljä nollaa.

Vaihe 2. Odota kirjoitus "ON" ja paina numero kaksi.

Vaihe 3. Dial yksi seuraavista yhdistelmistä - 123400, 123456 ja 456999. Tämä on yleisin koodit sisäpuhelin Cyfral 2094. Vain yksi yhdistelmä numeroita soveltuvat jokaiselle laitteelle, ja noutaa sen on mahdollista, kokeilla niitä.

Kun olet valinnut oikean salasanan, F0 ilmoitus ilmestyy laitteen näyttöön. Se on tavallaan tietopyynnön, joka antaa luvan käyttää. Saadakseen sen, sinun täytyy syöttää numerot 601.

Jos nämä ohjeet eivät auta poimia koodit sisäpuhelimen Cyfral CCD 2094, ja hyödyntää täyttä sarjaa id (avain laitteessa) ei ole mahdollista, yritä muuttaa ohjelmointia ja asettaa oman salasanan.

Voit tehdä tämän seuraavasti. Jos näet valossa edellisten yhdistelmiä, paina nollauspainiketta. Kirjoita seuraavaksi koodin tiedot K0K. Sitten sinun täytyy valita yhdistelmä tahansa neljä numeroa. Jos se on ainutlaatuinen, nämä merkit otetaan käyttöön uuden salasanan jälkeen uusinta. Nyt avaamaan oven, syötä yhdistelmä.

Nämä toimet eivät vahingoita laitetta. Mutta kun kyseessä on tämän epäonnistumisen päälliköiden voi olla vaikeuksia uudelleenohjelmointi. Mutta ne voivat toimia samalla tavalla ja asettaa uuden salasanan.

Tämän mallin, on olemassa myös erilaisia ​​yhdistelmiä auttaa hakata laitteeseen. Mutta niiden käyttö vaatii enemmän aikaa ja oppia niistä hieman vaikeampi. Siksi voit valita yksinkertaisempi tapa avata ovi: asettaa uuden salasanan.

Uudelleenohjelmointi periaate mallien ovipuhelimet Cyfral CCD 20 ja CCD 2094 ovat lähes identtiset. Joten, mitä yhdistelmiä käytetään?

Aloita kirjoittamalla nämä merkit: K0K1234. Hetken kuluttua, sinun täytyy kirjoittaa numero viisi. Jälkeen erityinen äänen, voit soittaa uuden salasanan - kolme tai neljä numeroa.

Jos annettu yhdistelmä on ainutlaatuinen, kun sen uudelleenvalinta nämä numerot tulee uusi salasana sisäpuhelimen.

Nyt voit syöttää talon ilman avainta: kun annetaan joukko koodin tietojen ovi avautuu automaattisesti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 6 = 14