Salasana ovipuhelin ELTIS

Miten avata ovipuhelin ilman avainta avulla salainen koodi?

Kukin valmistaja ovipuhelimet sarjaa tuotteistaan ​​erityistä koodia, tietäen, että voidaan avata ilman avainta intercom. Mutta ehkä se on vain siinä tapauksessa, jos asentaja ei muuta pääsalasanan asennusta. Muuten, avaa oven paljon vaikeampaa ilman avaamalla järjestelmän asennusohjelma on mahdotonta toteuttaa.

Käyttää erityisiä koodeja auki, sinun täytyy muistaa, että niitä on käytettävä vain välttämättömissä. Koodilla itsekkäistä syistä on rangaistavaa.

On koodin kunkin lajin puhelimet, yleiskoodi kaikki merkit Ovipuhelinten ei ole olemassa.

Avatakseen sisäpuhelimen Vizit, se vie hieman enemmän vaivaa kuin avaaminen mikään muu viestintäjärjestelmä. Koodit ovat erilaisia, ja joskus näppäimistön sijasta «* 9raquo avaimet; käytetyt "S9raquo, vaan« # 9raquo; - "K9raquo;.

Avaamaan oven sinun täytyy käyttää koodia: «* # 42309raquo,,« 12 # 3459raquo, muun äskettäin asennetut puhelimet tulevat usein koodit «* # 4239raquo; ja "67 # 8909raquo;.

Voit myös avata oven käyttäen palvelua valikosta. Tätä varten:

 1. päästä valikkoon kirjoittamalla «# 9999raquo ;;
 2. Sen jälkeen, kun kaksi signaalia anna koodi «12349raquo,, odota lyhyt kitistä;
 3. jos tyypillistä kitistä on kuultu, ja mitkään kaksi äänimerkkiä, voit yrittää kerätä muita vakiokoodeja: «67679raquo;« 35359raquo,, «99999raquo,,« 123459raquo; tai «116399raquo ;;
 4. Tämän jälkeen sinun on annettava yhdistelmä "2 - tauko - # - tauko - 3535"

Avatakseen sisäpuhelimen Metacom, sinun täytyy valita yksi näistä koodeista:

 • klikkaa "V9raquo; - määrä asuntoja, mikä on ensimmäinen sisäänkäynti - "V9raquo; (Näkyvät «COD9raquo;) - koodi 5702;
 • Valitse koodi 65535 - painiketta "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • tai 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

Mallille ovipuhelinsoittoon MK-20 M / T voidaan käyttää koodeja: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 tai "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Puhelimet Eltis tuotemerkki ovat riittävän yksinkertaisia ​​aukkoon. Voit käyttää jotakin kaksi koodia, joka varovasti halki sisäpuhelimen:

Jos et voi avata oven avulla näitä koodeja voidaan käyttää viestintäjärjestelmä koodit alla cyfral.

 • Ja puhelimet asennettu oviaukkojen, jossa litteä pyöreä numerot (100, 200, 300, jne.), On mahdollista käyttää koodi "puhelu - koodi 1 - call - koodi 2". "Koodi 1" osoittaa, miten monta asuntoja (100, 200, jne.), Ja "koodi 2" - koodi doorphone «23239raquo,,« 72729raquo; tai «72739raquo;.
 • Sisäpuheluun, että merkintä, joka on kirjain "M9raquo, voit käyttää koodia" haaste - 41 - haaste - 1410". Jotkut ovet auki, kun käytetään koodia «070549raquo;.
 • Intercoms CCD malleja - 2094.1M voi avata joukko "haaste - 0000" koodin, joka avaa oven joko välittömästi tai antaa sinulle pääsyn valikon (näytöllä näkyy «ON9raquo;). Sitten klikkaa «29raquo; - ovi avautuu. Jos näet «OFF9raquo, se tarkoittaa, että tunnuslukuja on muutettu asentajan asennuksen aikana.
 • Sisäpuheluun malleissa CCD - 2094M syötä koodi "0000 - haaste." Ilmestymisen jälkeen «cod9raquo, antamalla koodin '123456 - haaste 'tai' 456 999 - haaste.' Voit myös käyttää koodia "123400 - haaste." Sen jälkeen, kun kirjoitus «f09raquo, kirjoittamalla«6019raquo koodia,.

Avaamaan oven, joka on varustettu viestintäjärjestelmä Kertoma, sinun on annettava kuusinumeroinen koodi: «0000009raquo; tai «1234569raquo;. Mutta usein hakkerointi sisäpuhelin ei ole mahdollista johtuen siitä, että edellytys palvelun asennus on korvata tätä koodia.

Voit kokeilla seuraavaa komentojen sarjaa: "avain«59raquo; - ruutu näyttää viestipalvelu - 180180 - haaste - avain «49raquo; - haaste. "

Käyttämällä universaali avain

Sitä voidaan käyttää myös ovien avaamiseen universaali avain, jonka voi avata useimmat puhelimet eri valmistajilta. Nämä avaimet ovat erittäin kätevä ja auttaa postinkantajia, kuriirit sekä työntekijöiden muut palvelut tulevat kaikki sisäänkäynnit ja eivät kulu samalla joukko avaimia.

Tällä näppäimellä, ei tarvitse miettiä miten avata ovipuhelin ilman avainta, tallentamaan ja vastaavat palvelun koodeja. Loppujen lopuksi universaali tavalla vahvistetut tiedot intercom lukee normaalissa tilassa, ja sitten vertaa sitä sen tiedot CPU firmware. Jos tiedot täsmäävät, ovi avautuu.

Universal avain tuotetaan eri muodoissa: tabletti, kaksi-kosketuskytkin, radio - välityspalvelimen avain ketjut. Universal avain voidaan täysin laillisesti käyttää asiantuntijoita eri palvelut:

 • lääkärit ambulanssi;
 • poliisiasemalle;
 • mainostoimistot;
 • kuriirit;
 • postinkantajia;
 • Asuntojen työntekijöitä.

Intercom Eltis: syöttää koodit ja ohjelmointi ilman avainta

Tällä hetkellä, kerrostalot on varustettu viestintäjärjestelmä. Tämäntyyppinen turvallisuus ovat osoittautuneet: intercom suulla on aina puhdas eikä ole pääsyä ulkopuolisille. On kuitenkin olemassa myös haittoja näitä laitteita. Hätätilanteessa sisäpuhelimia vaikeuttaa pelastajia kulkea, ja asukkaat, jotka ovat unohtaneet avaimet talon. Tänään opit avaamaan sisäpuhelimen Eltis ilman avainta, aiheuttamatta hänelle vahinkoa.

Eltis - kotimaista tuotantoa. turvakoodi on neljä merkkiä. Jokaisella asukkaalla talo intercom antoi sähkömagneettisen avain. Kuitenkin tämä laite on merkittävä haitta - se voi olla helppo murtaa.

Eltis koostuu kolmesta tasosta:

 1. Security Code.
 2. Admin koodia.
 3. Asennuskoodi.

Instrumentti koostuu seuraavista komponenteista:

 1. Lohkot puhelun ja viestintä.
 2. Kauko-tilaaja.
 3. Teholähteen.
 4. Sähkömagneettinen lukko.
 5. Avain lukija.
 1. Se voi olla yli 100 tilaajaa.
 2. Säätämällä aikaa oven avaamista.
 3. Ota käyttöön tai poista koodilukko.
 4. paneeli taustavalon.
 5. Näppäimistö ääninäyttelemisen.

Toimintaperiaate laitteen:

 1. Syötä asunnon numero.
 2. Paina soittopainiketta.
 3. Signaali on tasainen.
 4. Käyttäjä poimii puhelimen intercom.
 5. Työntää oven auki -painiketta.

Paikantaa sarjanumero:

Koodi voi olla erilainen mallista riippuen.

Jos koodi ei auttanut avaamaan oven, niin sinun on käytettävä muita menetelmiä.

Syötä koodi avaamista:

Video miten avata sisäpuhelimen Eltis avaimeton:

Jos haluat muuttaa asetuksia, toimi seuraavasti:

 1. 10 sekunnin "V9raquo;.
 2. Will «Sys9raquo;.
 3. «12349raquo;.
 4. "6_7h9raquo;.
 5. Suorita valikon lastaus «_Func9raquo;.
 6. Paina hahmot, joiden on oltava:
  1. «19raquo; - vaihtaa vanhan salasanan.
  2. «29raquo; - ottaa käyttöön tai poistaa salasanan.
  3. «39raquo; - muuttaa yhteisen salasanan.
  4. «49raquo; - ottaa käyttöön tai poistaa oviaukon signaalin.
  5. «69raquo; - ottaa käyttöön tai poistaa salasanan yhden asunnon.
  6. «89raquo; - muuttamaan aika avata oven.
  7. «09raquo; - Lopeta.

Video miten ohjelma intercom Eltis:

Kun kaikki edellä mainitut menetelmät eivät toimi, niin ainoa tapa avata ovipuhelin - käytä universal avain. Tällä hetkellä monet mallit mukana toimitetaan laitteen. Kun asennat niin keskeinen merkitään muistiin intercom.

Jos sitä ei ole sisällytetty universaali yleisavain, niin voit ottaa yhteyttä yrityksen tuotannon.

© Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Kopioida materiaaleja vain aktiivinen linkki lähde.

Miten avata sisäpuhelimen Eltis avaimeton

Intercom Eltis - erityinen laite, jota käytetään usein suojaamaan ovea putoamasta taloon asiattomia. Kukin vuokralainen saa sähkömagneettisen kytkimen, jolla voit avata lukko. Edellä mainitussa järjestelyssä on monia etuja. Mukaan monet asiantuntijat, avaa se ilman avainta voi olla yksinkertaista. Tämä on tärkein haitta tässä sisäpuhelinjärjestelmän. Näin ollen, edellä yksityiskohtaisesti laitteen lukea.

Edellä neuvottelu lukituslaite on valmistettu, jonka valmistaja on laite multiabonent sarja PU-CP-100 km. Sen päätarkoitus - asennus kerrostaloissa, toimistoissa. Myös Eltis viestintäjärjestelmä voidaan käyttää järjestämiseen ns intercom (tilaajien määrä ei saa ylittää 100).

Asiantuntijat ovat todenneet, että mainittu laite on omistettu mikroprosessori, joka perustuu pääasiassa mikro 87S51 (valmistaja Intel).

Kaapeloinnin tilaajalle tasainen (kuva) kahdella desyatiprovodnye renkaita. Pääkomponentit sisäpuhelimen Eltis:

 • kytkentä ja puhelun lohkot;
 • konsolit tilaaja;
 • virtalähde.

Myös edellä laite voi myös olla varustettu ovensulkimet (hydraulinen) tasaisen suljettu ovi, ja sähkömagneettiset lukot. Kuitenkin nämä ylimääräiset osat on asennettu vain pyynnöstä vuokralaisia.

Integroitu sähköinen lukija tyyppi Keskeinen periaate on, koskettaa muistilohkon sisäpuhelun.

Intercom, koodi joista on useimmiten helppo poimia, on seuraavia etuja:

 • Se tarjoaa mahdollisuuden yhdistää useita tilaajia (enintään 100);
 • ohjaus aika avata lukko;
 • Se on pieni määrä tietoliikenneyhteyksiä;
 • mahdollisuus sammuttaa \ osallisuuden koodilukolla tilassa;
 • Se on taustavalo yksikköä, melodinen soittoäänen kuulosti näppäimistön;
 • Se on duplex-tyyppinen viestintä.

Toimintaperiaate laitteen Eltis

Kävijä tulee soittaa huoneiston numeron ja klikkaa painiketta "Vyzov9raquo;. sijoittamalla valittu signaali on muodostettu ja kytketty akku yksikön. Hän päättää, jos soittaja piristyi putki. 60 sekunnin jälkeen (kun henkilö ei ole asunnossa), tai painikkeilla "Sbros9raquo; Lisäksi voit repiä signaalia.

Työllisyys edellä lohkon ja mukana olevat merkinnät näyttö:

 • "Govorite9raquo; (Kun vierailija voi olla jotain sanottavaa);
 • "Oshibka9raquo; (Kun kyseessä on väärä numero asuntoja tai virheellinen elektroninen avain);
 • "Otkryto9raquo;.

Painike "Sbros9raquo; tarkoituksena on palauttaa järjestelmän alkuperäiseen asemaansa tapahtunut virhe.

Miten avata sisäpuhelimen Eltis ilman avainta?

Asiantuntijat huomauttavat, että menettely nämä toimet ovat erityisen monimutkaisia. Voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain käyttää joitakin suosituksia avaamisesta laitteen yhtiöltä Eltis.

Sisäpuhelin, joka aukko koodi ei ole liian monimutkainen, avataan ilman avainta käyttäen joukko kirjaimia ja tsifernoy seuraavista yhdistelmistä:

 • "B" (odottaa puhelua), sitten soittaa "100" ja sitten taas "B", ja paina sitten 7273;
 • "B" (eteenpäin sävy), ja sitten valitsee "100-B-2323";
 • "B" (odottaa puhelua), sitten painaa "100-B-7272".

Asiantuntijat sanovat, että kun käytetään edellä yhdistelmä laite ei avaudu, luku 100 voidaan muuttaa 200 tai 300.

Sisäpuhelin Eltis - tämä on hyvä puolustaja kotiisi. Muista: jos asentaja asennuksen aikana edellä laitteet eivät muuttuneet pääsalasanan, avaa se ilman avainta helppoa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 3