Salasana ovipuhelin vierailu

Koodit ovipuhelimet Vizit

Yleismaailmallisia avain avaa seuraavia malleja ovipuhelimet:

Kuten tiedätte, säätää intercom on tarpeen syöttää ohjelmointitilaan, jossa sinun täytyy syöttää asentajakoodi eli kirjoita salasana. Syöttäminen ohjelmointitilaan, mestari saa kaikki oikeudet muuttaa toimintojen koko intercom.

Siksi valmistajat ovat maksaneet sisäpuhelimia sisäpuhelin tämä osa ohjelmoinnin tarpeeksi huomiota. Mutta toteutetaan - toisin.

Harkita puhelimet kerrostaloihin, sai rassprostronenie Venäjällä. Emme tietoisesti privdim ovat koodeja, jotka eivät avaamaan oven, ja määrittää ja joiden ei tarvitse suunnitella paitsi huliganismi.

Antaa tietoja rikkomatta seuraavista ovipuhelimet:

Barrier II ja IIM, 4

Vizit (eri malleja)

Cyfral (eri malleja)

Ensinnäkin kysymys siitä, onko olemassa erityisiä - sisäpuhelimia koodit avata erityinen palvelu oven? Oikea vastaus on: ei, nykyaikaisissa Sisäpuhelinjärjestelmät tällaisia ​​koodeja (paitsi Barrier IIM). Mutta on unohduksen insinöörejä, jotka eivät yleensä muuta master - salasanan asennuksen aikana.

Breaking puhelimet Barrier II ja IIM

Muista, että nämä ovat vanhoja "Neuvostoliiton " ovipuhelimet mekaanisella lukot ja tasainen magneettinen avain? Ei ole vaihdettava siellä 2M aukko koodi - 1013. Mutta he olivat harvinaisia ​​silloin, ja nyt vielä enemmän. Yleensä nämä puhelimet magneetit 2, esimerkiksi kokoonpanemattomina avain. Vain vozish ne paikan päällä avain vastausta.

Sama, vain ilman (yhden käyttäjän, on suunnattu edessä portinvartija). Avaimen magneetin 3.

Yleisohje: Jos näppäimistö * ja # ei sen sijaan C ja K. With - * K - #.

Päätön LED malli (SM / M / N 100-200):

Jos oletusasetukset eivät muutu koodin * # 4230 # tai koodi 12 345 johtavat löytö sisäpuhelimen.

Juuri asennettu Sisäpuhelinjärjestelmät todennäköisesti koodi * 423 # ja 67 # 890

Voit kirjautua palveluun valikossa:

# 999 piknet 2 raza- (master-koodi, oletusarvoisesti 1234) -piknet 1 kertaa. Jos koodi ei ole oikea silloin piliknet kaksi sävyä. Pääkäyttäjätunnus voi olla 1234, 6767, 3535, 9999, 12345, 0000, 11639.

2 + + # 3535 avaaminen intercom.

3 - Ohjelmointi syöttönäppäimiä. (Liitä näppäin + #, odota kitistä + *).

4 - poisto muistista avain.

* - Lopeta.

Ja ovipuhelinsoittoon VISIT BVD-3xx (ilman näyttöä ja LED) (oikea tai keskeinen sijainti tabletit)

avaamalla ovi - valikossa, painamalla 1.

Se ei aina toimi BVD-34x (vasemmalla vastaanotin)

Miten avata ovipuhelin ilman avainta avulla salainen koodi?

Kukin valmistaja ovipuhelimet sarjaa tuotteistaan ​​erityistä koodia, tietäen, että voidaan avata ilman avainta intercom. Mutta ehkä se on vain siinä tapauksessa, jos asentaja ei muuta pääsalasanan asennusta. Muuten, avaa oven paljon vaikeampaa ilman avaamalla järjestelmän asennusohjelma on mahdotonta toteuttaa.

Käyttää erityisiä koodeja auki, sinun täytyy muistaa, että niitä on käytettävä vain välttämättömissä. Koodilla itsekkäistä syistä on rangaistavaa.

On koodin kunkin lajin puhelimet, yleiskoodi kaikki merkit Ovipuhelinten ei ole olemassa.

Avatakseen sisäpuhelimen Vizit, se vie hieman enemmän vaivaa kuin avaaminen mikään muu viestintäjärjestelmä. Koodit ovat erilaisia, ja joskus näppäimistön sijasta «* 9raquo avaimet; käytetyt "S9raquo, vaan« # 9raquo; - "K9raquo;.

Avaamaan oven sinun täytyy käyttää koodia: «* # 42309raquo,,« 12 # 3459raquo, muun äskettäin asennetut puhelimet tulevat usein koodit «* # 4239raquo; ja "67 # 8909raquo;.

Voit myös avata oven käyttäen palvelua valikosta. Tätä varten:

 1. päästä valikkoon kirjoittamalla «# 9999raquo ;;
 2. Sen jälkeen, kun kaksi signaalia anna koodi «12349raquo,, odota lyhyt kitistä;
 3. jos tyypillistä kitistä on kuultu, ja mitkään kaksi äänimerkkiä, voit yrittää kerätä muita vakiokoodeja: «67679raquo;« 35359raquo,, «99999raquo,,« 123459raquo; tai «116399raquo ;;
 4. Tämän jälkeen sinun on annettava yhdistelmä "2 - tauko - # - tauko - 3535"

Avatakseen sisäpuhelimen Metacom, sinun täytyy valita yksi näistä koodeista:

 • klikkaa "V9raquo; - määrä asuntoja, mikä on ensimmäinen sisäänkäynti - "V9raquo; (Näkyvät «COD9raquo;) - koodi 5702;
 • Valitse koodi 65535 - painiketta "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • tai 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

Mallille ovipuhelinsoittoon MK-20 M / T voidaan käyttää koodeja: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 tai "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Puhelimet Eltis tuotemerkki ovat riittävän yksinkertaisia ​​aukkoon. Voit käyttää jotakin kaksi koodia, joka varovasti halki sisäpuhelimen:

Jos et voi avata oven avulla näitä koodeja voidaan käyttää viestintäjärjestelmä koodit alla cyfral.

 • Ja puhelimet asennettu oviaukkojen, jossa litteä pyöreä numerot (100, 200, 300, jne.), On mahdollista käyttää koodi "puhelu - koodi 1 - call - koodi 2". "Koodi 1" osoittaa, miten monta asuntoja (100, 200, jne.), Ja "koodi 2" - koodi doorphone «23239raquo,,« 72729raquo; tai «72739raquo;.
 • Sisäpuheluun, että merkintä, joka on kirjain "M9raquo, voit käyttää koodia" haaste - 41 - haaste - 1410". Jotkut ovet auki, kun käytetään koodia «070549raquo;.
 • Intercoms CCD malleja - 2094.1M voi avata joukko "haaste - 0000" koodin, joka avaa oven joko välittömästi tai antaa sinulle pääsyn valikon (näytöllä näkyy «ON9raquo;). Sitten klikkaa «29raquo; - ovi avautuu. Jos näet «OFF9raquo, se tarkoittaa, että tunnuslukuja on muutettu asentajan asennuksen aikana.
 • Sisäpuheluun malleissa CCD - 2094M syötä koodi "0000 - haaste." Ilmestymisen jälkeen «cod9raquo, antamalla koodin '123456 - haaste 'tai' 456 999 - haaste.' Voit myös käyttää koodia "123400 - haaste." Sen jälkeen, kun kirjoitus «f09raquo, kirjoittamalla«6019raquo koodia,.

Avaamaan oven, joka on varustettu viestintäjärjestelmä Kertoma, sinun on annettava kuusinumeroinen koodi: «0000009raquo; tai «1234569raquo;. Mutta usein hakkerointi sisäpuhelin ei ole mahdollista johtuen siitä, että edellytys palvelun asennus on korvata tätä koodia.

Voit kokeilla seuraavaa komentojen sarjaa: "avain«59raquo; - ruutu näyttää viestipalvelu - 180180 - haaste - avain «49raquo; - haaste. "

Käyttämällä universaali avain

Sitä voidaan käyttää myös ovien avaamiseen universaali avain, jonka voi avata useimmat puhelimet eri valmistajilta. Nämä avaimet ovat erittäin kätevä ja auttaa postinkantajia, kuriirit sekä työntekijöiden muut palvelut tulevat kaikki sisäänkäynnit ja eivät kulu samalla joukko avaimia.

Tällä näppäimellä, ei tarvitse miettiä miten avata ovipuhelin ilman avainta, tallentamaan ja vastaavat palvelun koodeja. Loppujen lopuksi universaali tavalla vahvistetut tiedot intercom lukee normaalissa tilassa, ja sitten vertaa sitä sen tiedot CPU firmware. Jos tiedot täsmäävät, ovi avautuu.

Universal avain tuotetaan eri muodoissa: tabletti, kaksi-kosketuskytkin, radio - välityspalvelimen avain ketjut. Universal avain voidaan täysin laillisesti käyttää asiantuntijoita eri palvelut:

 • lääkärit ambulanssi;
 • poliisiasemalle;
 • mainostoimistot;
 • kuriirit;
 • postinkantajia;
 • Asuntojen työntekijöitä.

Ohjelmointi puhelimet Vizit tai miten päästä kotiin ilman avainta

Viestintäjärjestelmä - Tällä hetkellä parhaan suojan ei-toivottuja vieraita talossa. Tällä laitteella voi seurata oven, tallentaa kameran kaikille lähestyi häntä. Mutta on tapauksia, joissa omistaja kotona voi mennä kotiin. Siksi tämä artikkeli kertoo, miten avata ilman avainta intercom Vizit. Tämä yritys on saavuttanut suosiota käyttäjien keskuudessa.

Kaikki tämän tyyppiset laitteet eivät sovellu ohjelmointi, jonka avulla voit poistaa turvalaitteet. Syötä halutun koodin.

Vanhempien mallien

Uusia malleja

Mutta on syytä muistaa, että nämä koodit ovat vakiona, ja ne ovat usein korvattu yrityksen työntekijät, suojella käyttäjiä hakkerointi. Jos näin on juuri nyt, älä järkyttynyt. On toinenkin tapa saada kotiin rikkomatta ovea.

koodi # 999 antaa mennä valikkoon käyttöönoton uudet asetukset. Jos yhdistelmä toimi, mitä seurasi kaksi signaalia. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä master-koodi: 9999, 6767, 11639, 3535, 12345, 0000. Voit myös yrittää asettaa salasana:

 1. Mene valikkoon.
 2. Paina "2".
 3. Tauko.
 4. Paina "#".
 5. Tauko.
 6. Klikkaa "3535" (se vain avaa oven).
 7. Liittää uuden avaimen laitteeseen ja paina "3" (uuden avaimen esiohjelmoitu).
 8. Paina "4" (poistaa kaikki avaimet laitteesta).
 9. paina "*" (voit poistua).
 10. paina "#" (vahvista).

Ilmenee vaikeuksia ohjelmointi puhelimet, jos heillä ei ole näyttöä ja LEDit. Nämä laitteet käyttävät universaalia näppäintä. Jos ei, niin kirjautua palveluun ja painamalla "1". Mutta se ei aina toimi.

Jos haluat vaihtaa yleiskoodi asuntoja tai sammuttaa sen, sinun ei tarvitse syöttää asetuksia valikosta. In ei voi selviytyä yksin. Tätä toimintoa varten tarvitset kaksi ihmistä:

 • ensimmäinen tulee edellä mainittujen yhdistelmän paneelin;
 • toinen vie eikä katkaista 5 sekunnissa, ja sen jälkeen kuusi kertaa painaa lukon avaamiseksi.

Jos se on tehty oikein, merkkivalo syttyy, ja kirjoita sitten numero asunnon, ja uusi koodi. Mutta tämä toiminta ei pääty tähän:

 • Tallenna muutokset klikkaamalla "avoin ovi";
 • Lyhyt äänimerkki vahvistaa säästämistä.

Tai ostaa universaali avain avaa intercom vuonna yhtiön kelvollinen hinta.

Intercoms - suojaa kutsumattomia vieraita ja ihmisiä, jotka pyrkivät laittomasti yksityisellä maalla. Mutta nämä laitteet tulee este tilojen omistajille, jotka ovat unohtaneet tai kadonnut avain.

Välttää tällaisten tilanteiden kehitetty erityisiä koodeja ja vihjeitä, jotka auttavat ilman vahinkoa omaisuudelle, päästä sisälle. On parempi perustaa yleiskoodi kytkettäessä sisäpuhelimen. Tämä varotoimenpide säästää aikaa ja hermoja.

© Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Kopioida materiaaleja vain aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 3