salasana ovipuhelin

Miten avata sisäpuhelimen Metacom avaimeton

Kukin koodi järjestelmä voi avata yksinkertaisesti syöttämällä haluttu joukko numeroita. Kotimaan lukot - ei poikkeus. Miten avata sisäpuhelimen "Metacom" ilman avainta? Samoin kuin muut - kerätä erityinen salasana. Koodeja tässä artikkelissa työssä, jos asentaja (tai jollekin asukasta) ei muuttanut järjestelmän asetuksia, koodilukolla tai universaali salasanan.

Tapoja avata viestintäjärjestelmä ilman avainta

Tahansa lukoilla edellyttää mahdollisuutta avata oven ilman avainta. Kukin menetelmistä esitetään tässä soveltuu yksilön yhteinen "Metacom" malleja, joten jos et voisi avata oven jälkeen ensimmäinen yritys, jatka seuraavaan tapaan. Kokeile kaikki nämä menetelmät - yksi heistä varmasti tulee ylös. Huomautus: kaikki yhdistelmät "B" tarkoittaa kutsunapin, riippumatta siitä, onko se on paneelin kirjeen tai puhelimen luurin kuvake näkyy. Tässä ovat tehokkaita keinoja, jotka kertovat, kuinka avata mallin Metacom avaimeton:

 1. Huoneiston koodia. Nämä mallit antaa salasanan yhdistelmä lukot huonekohtaisesti asunnot tässä talossa. Jos tiedät koodin salakirjoituksen asuntonsa, kirjoita se ja paina soittopainiketta.
 2. Käyttämällä yleiskoodi. Jos asentaja tai muiden asukkaiden ei muuttanut sitä kotona, niin siellä pitäisi olla vakio yhdistelmä "1234-B".
 3. Paina kutsupainiketta ja valitse numero ensimmäisen asuntoja rapussa. (Sen määrittämään, etsi vain merkin lattiaan.) Jos teit kaiken oikein, näyttöön COD etiketti pitäisi näkyä. Dial yhdistelmä 5702, ja muutamassa sekunnissa, ovi avautuu.
 4. Dial 65535-B. Anna yleiskoodi ja paina V-8.
 5. Anna yleiskoodi ja yhdistelmä B-6, B-4568.

Edellä mainitut menetelmät ovat sopivia koodi lukitsee näytön. Jos haluat selvittää, miten avata sisäpuhelimen Metacom ilman näyttöä, jollakin seuraavista tavoista:

 • Syötä koodinumero: B-27-B-5702, odota muutama sekunti, ja ovi avautuu;
 • Lehdistö ja soittaa yhdistelmä 1-in-4526.

On olemassa erityisiä koodeja, joiden avulla voit paitsi päästä rakennukseen ilman avainta, avaa oven, mutta myös muokata laitteen konfiguraatiota. Esimerkiksi voit muuttaa salasanoja, joita järjestelmä poistaa tai liittää avaimet tietyn asunnon, muutti pääsisäänkäynnin koodia, anna ohjelmointitilaan, oppivat avaamaan sisäpuhelimen käyttäjän valikosta. Tarkoitetuissa toimissa sinun täytyy tietää ns "master-koodi". Oletuksena "Metacom" nimetty 1234.

 1. Oven avaus. Miten avata Metacom ilman avainta? Etsi ja anna yleiskoodi painamalla soittopainiketta.
 2. Työskentely avaimet. Voit poistaa tai liittää "tabletti" tiettyyn asuntoon. Voit tehdä tämän kirjoittamalla 65535-B-pääkäyttäjätunnuksesi-B-B. Anna sitten numero. Tallentamaan avaimen, mene B-7. Jos haluat päästä eroon kaikista huoneistoista liitteenä siruja, valitse In-7-0-111.
 3. Vaihtojärjestelmä salasanoja. Virittimen valikosta voi muuttaa yleiskoodi intercom. Voit liittää uuden pääsalasanan, kirjoita 65535 master-koodi-B-9-3-uusi salasana-B. Samassa valikossa voit vaihtaa koodin ja asuntoja. Voit tehdä tämän, sinun on tiedettävä on jo koodi. Oletetaan, että sinun on oltava asunnon omistajalla, tilalle salasanoja. Dial yhdistelmä 65535B-pääkäyttäjätunnuksesi-B-B-huoneen huoneisto-B-0, uusi salasana-B.
 4. merkintä koodit valikosta. "Metacom" on kolme eri hakemistoista. Syöttää tavallinen käyttäjä Anna valikon yhdistelmä 65535-B-1234-B-B. Salasanan palveluntarjoajalta Intercom: 65535-B-Pääkäyttäjätunnus-B. Voit muuttaa järjestelmän asetuksia, kirjoita 65535-B- master-koodi -B-9.

"Metacom" nimittävät omat salasanan kunkin huoneiston talossa - se on asetettu neljä numeroa. Omistajat ovat velvollisia tietää saadakseen taloon jopa ilman avainta tai muun hätätilanteen. Salasana sopimuksessa määriteltyjä kanssa asennusliike. On yleinen koodeja Ovipuhelinten eivät ole kiinni asuntoon. Oletuksena pääsalasanalla päässä suojalaitteen - 1234. Jos joku on jo muuttanut jopa voit oppia jotain uutta salasanaa on vain palveluyritys.

Tietämättä yleiskoodi pääsy, et voi:

 • muuttaa sitä ja asettaa uuden pääsalasanaa;
 • liittää tai irrottaa huoneiston sirut-avaimet;
 • muuttaa järjestelmän asetuksia laitteeseen;
 • määrittää uuden koodin asuntoon;
 • ohjelmoida koodilukko.

Ilman master-koodi voit:

 • avoin Intercom "Metakom" avaimeton;
 • kirjoita käyttäjän valikkoon.

Katso video: miten avata lukoilla

Tässä lyhyt video ohjeiden yksinkertainen ja selkeä selvitys siitä, miten avata oven ilman avainta. Vuonna video, kirjailija avaa malli "Metacom" näyttö. Käyttää tätä menetelmää, sinun täytyy tietää kuinka monta ensimmäisten asuntojen rapussa. Selvittää se on hyvin helppoa - kummallakin kuisti on merkki numeroilla asuntojen kuuluvat tähän osaan rakennusta. Käytössä fotoprevyu nähnyt mikä malli on käytössä sisäpuhelimen. Jos sinulla on lukoilla, salasana video on sovelluttava ovien avaamiseksi ilman avainta.

Kuvaus menettelyistä: miten avata ovipuhelin ilman avainta sirun

Voit käyttää salaliiton, joka on kussakin viestintäjärjestelmä melko yleinen ongelma avaimet unohtunut tai kadonnut sisäpuhelinyhteyden kuitenkin on tapa, on siirtymässä erityinen koodi, joka on asetettu valmistajan laitteen Ovipuhelinten. Täydelliset tiedot alla.

Ymmärrämme kuinka avata sisäpuhelimen

Intercoms asettaa on välttämätöntä, jotta varmistetaan turvallisuus rapussa on kerrostalo, koska rikolliset yleensä odottavat uhri avaamaan ole suojattu sisäänkäynnit päästä asuntoon. Myös sisäpuhelin järjestyksestä ja siisteydestä sisäänkäynti, on estänyt lumpen ja marginaalinen.

Jokaisella yhtiöllä on tuottaa tätä tuotetta kilpailee muiden yritysten pyrkiä suojelemaan henkilöstöään ja kehittää eroaa muista programmoobespechenie hallinta tietenkin kirjoittamalla yhdistelmä numeroita

Sinun täytyy tietää, että käyttöön erityinen pin koodia itsekäs aikomuksia syytteeseen.

Moderni puhelimet ei vain ole kykyä kommunikoida, tallentaa keskustelun, mutta videovalvonta, jotka tarjoavat 100% turvallisuutta. Monet puhelimet ovat varustettu erityisellä koodia voidakseen avata (jos olet unohtanut tai kadonnut avain) hätätilanteissa (lukituksen), sekä handsfree-järjestelmä poikkeustilan kuulutus ihmisten evakuointi rakennuksesta tulipalon sattuessa, maanjäristys ja muut tilanteet.

Kun käytät intercom, sinun tulisi noudattaa seuraavia ohjeita:

 1. Kun poistut ulos talosta painaa nappia näytön alapuolella ja odota äänimerkkiä, sitten vain mennä.
 2. Saapuessaan lukittu tarpeen lean-siru näppäintä lukuruudun doorphone laitteelle, kun äänisignaali (pulssi), on mahdollista avata ovi.
 3. Julkaisun jälkeen, tai muuttua sisäänkäynti, et voi auttaa sulkea ovea, se on avulla hydraulisen oven lähempänä sulkeutuu itsestään.
 4. Jos push ja auttaa sulkea oven, se voi vahingoittua oven lähemmäksi.

Tärkeimmät komponentit eivät sisäpuhelin: yrityksen nimi levy, lohko puhelu, ensisijainen virtalähde, itsenäinen virtakytkin, riippumaton sähkömagneettinen lukko, joka primagnichivaet magneetti kuolla ovi, ovensuljin, soita painike, kerrostalojen, näppäimistö.

Intercoms jaetaan Monen ja pikku tilaus, tekninen laite monen lanka ja kaksi-lanka. Kun ikä uuden teknologian, on olemassa puhelimet, jotka vastaanottavat ja antaa signaalin, Wi-Fi, perusteella optisen kuidun.

Älä hermostu, jos ei näppäimistön intercom, hän tai demagnetoidu lensi koodaus (vaatii uudelleen koodausta ja ohjelmointi). Pettää tahansa viestintäjärjestelmä, voit käyttää universaali siru-avain, joka on käytettävissä hätätilanteissa lääkärit, poliisi, työntekijät postit (mailmen), rakennuksen ammattilaisia, internet-yhteys (Rostelecom). Nämä avaimet ovat muodossa erityisiä pillereitä, radio rihkamaa, dual-avain ja laillisesti myönnetään työntekijöille erityispalveluja.

Menetelmän kuvaus: kuinka avata sisäpuhelimen Metacom

Sisäpuhelin Metacom kotimainen tuotanto käytetään monen perheen koteja suojaamaan ei-toivottuja vieraita. Mitä teen avata intercom, jos suinkin mahdollista?

Intercoms tuottaa paljon erilaisia ​​yrityksiä, sekä Venäjällä ja ympäri maailmaa. Siksi niitä ei kukaan (Universal) numerosarja tarvitaan

Tärkeintä ei ole rikkoa näytön ja tee (palauttaa) lukko antamalla yhdistelmän.

Avata sisäpuhelin Metacom ilman kuvaruutua, sinun täytyy valita erityinen yhdistelmä, joka koostuu useista numeroita ja kirjaimia. Ensimmäinen painiketta vastaava määrä asuntoja - B. Toiseksi soittaa koodia 5702.

Jos intercom ei avata, voit yrittää syöttää koodi:

Jos intercom Metakon sarja MK-20M / t, eteenpäin tai Pro, on tarpeen ottaa käyttöön samanlaisia ​​yhdistelmää tai PIN (B + 27 B + 5702). Läpi kaikki koodi on hyvin pitkä ja voit joko odottaa, että joku tulisi sisään tai ulos ovesta tai soittaa viereisen asunnon ja sanoa, että olet naapuri ja unohtanut avaimet. Ja muista, että käyttää kaikkia juonitteluun itsekkäistä aikomuksia bandit tai syytteeseen.

Esimerkki: kuinka avata sisäpuhelimen vierailun

Sisäpuhelin vierailu on yksi luotettava laitteet ja sovitettu ankarissa olosuhteissa, kuten korkeissa ja matalissa lämpötiloissa, tuuli, sade. Kotelossa on doorphone korroosionestopäällys, joka takaa luotettavuuden.

«Vizit» on tehtaalla asetettu 12 # tai * 345 # 4230. Mutta malleja, jotka julkaistiin äskettäin, voidaan avata syöttämällä 67 890 # tai * 423 #

Sisäpuhelin tämä malli toimii kosteassa ilmastossa. Keskimääräinen käyttöikä - noin 10 vuotta.

Sisäpuhelin vierailu hätätilanteessa, voit avata erityistä koodia, sinun tulee kirjautua sisään sen valikosta ja soittaa # 999. Kuluttua 2 signaali toimii, syötä 1234. On syytä odottaa hieman ja sen jälkeen lyhyen signaalin soittaa 2 # 3535.

Jos sen jälkeen, kun molemmat ovat tulleet sekvenssi 1234 ei ollut lyhyt signaalia, ja signaalin kuului, samanlainen dual-tone tai muut, on mahdollista ottaa käyttöön eri yhdistelmiä:

Kun soitetut yhdistelmän, sinun on syötettävä 2 # 3535. Myöhässä seuraavista malleista: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 ym.

Tsifral on useita malleja: Tsifral INTEL, Tsifral 20,40 CCD, CCD Tsifral-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10mt, Tsifral 20MTV-M, M-Tsifral 20MZV.

Avata intercom Cyfral, sinun täytyy olla erityinen yleisavaimen tai tiedä salasanaa

Sisäpuhelussa Cyfral tavallista mallista avaamiseen ilman avainta, sinun on annettava seuraavat numerointi:

 • Soita + 100 + 2323;
 • Soita +200 + 2323;
 • Soita +300 + 2323;
 • Soita +400 + 2323;
 • Soita +500 + 2323;
 • Soita + 600 + 2323;
 • Soita + 700 + 2323;
 • Soita +800 + 2323;
 • Soita +900 + 2323;
 • Tai valita yhdistelmän seuraavan puhelun numero + + 2323 tai 7272, 7273.

Löytää koodia, se vie aikaa, se on parempi kutsua kaverit. Sillä ovipuhelinsoittoon Cyfral M helppo avata yhdistelmä puhelu + 37 tai + 3792. sisäpuhelun Cyfral sarja CCD-2094.1M avaa koodin puhelu + 0000, kun kaiverruksen tämä on näkyvissä, on tarpeen ottaa käyttöön 2.

Jos nämä toiminnot eivät toimi, niin Tehtaalla avauskoodiksi on muuttanut työntekijää apuohjelmia.

Jos vuokralainen tämän talon, voit saada oppia koodia, jos avain katoaa. Intercom Cyfral CCD-2094M malleja voidaan avata numerosta 0000 + puhelun jälkeen syötetään kirjoitus turskaa näkyviin. 123456 + soittaa jos ei toimi, anna 456 999 + soita tai soita + 123400, ja tulee esiin viestintäjärjestelmä f0 lisäksi käyttöön 601.

Vinkkejä: Miten hakata intercom Rainmann

Karkaa ovipuhelinsoittoon malli Raynmann (Rainmann) 2000 syöttämällä mahdollisia yhdistelmiä - 987654 + avain, kun kaksinkertainen sisäpuhelin signaali syöttää 123456, jonka jälkeen näyttö tulee R. kirjaimella F näytöllä ilmaisee, että jäljellä huoltovalikossa, joka voidaan suorittaa hallinnan kautta luvut ja omin käsin ohjelmakoodia.

Yhteinen hätänumero:

 • 4 - lohko ja incapacitate Rainmann sisäpuhelin;
 • 6 - sammuttaa Rainmann;
 • 8 - avoin (ovi on demagnetoidu).

Rainmann CD-2000 ja AO-3000. Avatakseen 2000 th malli, on tarpeen klikkaa "avain", syötä koodi "987654". "123456" sitten pisknet sisäpuhelin ja voit kirjoittaa numeroita. Jos käytettävissä engineering valikko - näyttö esittää «P» kuvaketta. Nyt avata ja avaa oven - sinun tulee klikata luku 8

Sisäpuhelin DomoGuard tahansa malli voidaan avata syöttämällä yhdistelmä C + + soittaa + 669 900 syöttää numero enemmän kuin 1 yksikkö kuin kuviossa viimeinen asunto sisäänkäynti. Jälkeen yhdistetty joukko ilmestyy näytölle intercom F, mikä tarkoittaa pääsyä palveluun valikosta. Sen jälkeen soittaa 080 tulla uuteen Avainmuisti viestintäjärjestelmä 2, 2, 2. Jos haluat poistaa oven lukko - 071.

Ohjeet: miten avata ovipuhelin Eltis

Kaikki mallit sisäpuhelin Eltis auki syöttämisen jälkeen erikoinen yhdistelmä, mutta jos tulo yhdistelmä ei avaa ovea, tehdasasetukset on muutettu. Sisäpuhelin Eltis (Eltis) voidaan avata antamalla yleinen koodi, joka voidaan pettää turvalaite.

Pidä painettuna 20 sekuntia soittonäppäintä. Jo jonkin aikaa, näyttö laitteita on viisi numeroa. Sitten tämä yhdistelmä häviää, joten se on muistettava. Tämä salasana antaa mahdollisuuden asetusvalikkoon

Sama yhdistelmä, jossa alussa painetaan soittopainiketta, voit avata seuraaviin (pääsy Ovipuhelinten) - Tekninen komitea Stroymasterin, Marshall, Belsplat (BELSPLAT), Kamsan, Condor, Lukko, Poly, filman, Polylock, Smartel, Laskomex, Modus, Polis ja muita.

Kertoma intercom brändin eri malleja voidaan avata ilman avainta antamalla erityistä koodia käyttää ohjelmistoa - 000000 + 123456 + 3.453.475 + 5 + 7 + soittaa puhelun.

Taloa varustettu intercom, on joka puolella, mutta niiden menetelmät avaaminen avaimeton tunnetaan toistaiseksi ole paljon

Sisäpuhelin keyman voidaan avata tulo - R + 100 + 789 sen jälkeen, kun signaali on kuulunut, syötä 123456. Kun näyttö Cayman P, joka sallii pääsyn valikkoon, syötä 8. Jos ovi puhelin on kosketusnäyttö, talvella voidaan avata soveltaminen kertakorvauksen lunta ruudulla, hypotermia voi pilata intercom.

Vielä mahdollista avata laitetta Pietsokaasupoltimet sytyttimet, jota sovelletaan sivuston avaimen, mutta se ei aina toimi, ja heikko.

Sisäpuhelin Barrier II, 2M ja 4 voidaan avata painamalla 2 + 2 + 4 tai 7. On myös mahdollista vetää puoleensa magneetin paikka, jossa sovelletaan ja primagnichivayut avain. Samalla tavalla voit avata intercom Arkades, tyhjä muovinen avain.

Sisäpuhelin ja Raikmann Rainmann Smartel ja voidaan avata seuraavasti:

 • Näppäin + 321654;
 • Jälkeen äänimerkin, syötä numerot 123456;
 • Kun näytössä P 8 syöttää tai uudelleen koodata tai tainnuttaa Tärisyttäjä että sen vauhti voi sammuttaa doorphone yksikkö.

Intercom Blink - on ainoa ääni viestintäjärjestelmä asennettu Venäjän, Ukrainan, Kazakstanin ja se voidaan avata D9-0,1 akkuja, 6F22 jota sovelletaan sijasta avaimen. Intercom Krohn, PIRRS ja turvallinen voidaan avata käyttämällä yhdistelmää tehtaan 951. Sisäpuhelin Pier 1000 Micro voidaan avata tehtaan pääsykoodia - 12345678 + K + 1 234 8310649 tai + sisäänkäynti huone.

Sinun pitäisi tietää: Mistä tiedät koodin sisäpuhelimen

Viestintäjärjestelmä on luotettavin laite suojelemiseksi kerrostalot, autotallien ja taloja. Asukkaat rakennuksen tai omistajan autotallissa on tiedettävä salasana ja salaisia ​​koodeja hätäavaus intercom. Tätä salasanaa käytetään, kun avain Intercom oli unohtunut tai kadonnut.

Jos sisäänkäynnin löydät että avain sisäpuhelimen siellä ensimmäinen paikka on parempi kääntää naapureille

Paljastaa salasana salainen ystävä ei suositella estämiseksi varkauksien ja ilkivallan tässä osoitteessa.

Jos avain häviää sisäpuhelin ja salasana unohtuu, ovi ei aukea, sinun täytyy tehdä puhelun käyttämällä puhelinta liikelaitoksia, palvelun tai yrityksen, yksi palvelukeskus, joka perustettiin tänä ovipuhelin laitteen master pystyi avaamaan turvalukot. Muista, että luvaton käyttö ja hakkerointi intercom sisäänkäynnin talon vastustajan alueella on vastuussa teoistaan.

Miksi ei anna koodeja ja yrittää fyysisesti avata viestintäjärjestelmä ilman avainta? On ohjausura, jonka mukaan ehdottomasti kielletty käytön aikana sisäpuhelin soveltaa mitään mekaanisia vaurioita doorstation, putket, elektroniikka-yksikkö, sähkömagneettinen lukitus, ja aukko painikkeen rungon doorphone erilaisia ​​esineitä, jotka voivat vahingoittua tai sen yksittäisiä osia.

Se koskee myös mekaanisia vaurioita pyyhkimällä lumi kaatamalla vettä, kuumennetaan tulipalo, kaatamalla maali ja muita ratkaisuja käyttää magneettista avain käyttämällä sähkömagneettia, repiä painikkeet korjata laitteen tai sen koodattu.

Älä yritä suorittaa transkoodaus, avaamisesta tai muihin toimiin henkilö ei ole työntekijä palvelun Ovipuhelinten laitteen. Vetämällä oven, joka voi vaurioittaa hydraulisen ovensulkimeen. Määrä sulkeminen luukku on asennettu master riippuen rakenteelliset ominaisuudet oven ja säätöruuvit.

Miten avata ovipuhelin ilman avainta (video)

Lopuksi on syytä huomata, että se on kiellettyä liittää mukaan oven sisäpuolelta ja ulkopuolelta esineitä, jotka häiritsevät itsesulkeutuvilla ovet ja johtaa luvattoman pääsyn ulkomaisten henkilöiden alueella.

Miten avata mitään sisäpuhelin - käytännön vinkkejä

Yksityiskohtaiset ohjeet avaamista kunkin mallin sisäpuhelin avaimeton

Kehittämässä ja erityisistä numerolukitusvalo Ovi merkintä suoritetaan valmistusvaiheessa laitteen, niin usein ne ovat samat kaikissa malleissa sama yritys. Mutta voi vaihdella toiveiden yrityksen edustaja.

Mutta usein, myynnin markkinoilla lasku laitteita, joita ei ole ohjelmoitu uudelleen, joten lähes jokainen nykyihminen voi helposti tulla sisäänkäynnin asettaa lukko, jos se haluaa tietää oikea yhdistelmä numeroita.

Mukaisesti säännösten nykyistä lainsäädäntöä, joku unohti avaimet oven, kadottanut ne tai tarvittaessa välittömästi päästä taloon voi avata ovet kuistilla, autotallissa tai toimistossa kirjoittamalla peräkkäin haluttua numeroa. Se on myös mahdollisuus käyttää koodia, jos esimerkiksi henkilö on kutsuttu vierailulle, mutta ystäväni (tyttöystävä) eivät reagoi puhelun intercom.

Kuitenkin hakata sähkölukot ja oven tällä tavalla, vilpillisiin tarkoituksiin, voittoa, ryöstelyä ja ryöstö on ehdottomasti kielletty lailla. Muuten se olisi rikosoikeudellisia seuraamuksia.

Viestintäjärjestelmä yritys luonnehditaan yhdeksi luotettavimmista, joka on lähes mahdoton avata! Tämä on myytti! Valmistaja säätelee tuotantoa, kuten tekniikan, jossa pakollinen muutos tehdasasetukset mutta yritä hakata kertoma on vielä mahdollista!

Voit "Sim-Sim" avattiin, kirjoita kuusinumeroinen koodi 000000 ja 123456 näppäimistöllä.

Jos tässä tapauksessa ovi ei ole auki, on lisäksi mahdollisuus, peräkkäinen yhdistelmä avaimet:

Melko yksinkertainen viestintäjärjestelmä, järjestelmän kaavio tekniikan kanssa kertoma.

Tällainen laite voidaan avata kolmella eri tavalla:

 1. On tarpeen jatkuvasti myöntää seuraavien numerosarja ja näppäimiä järjestettyinä ohjauspaneelin:
  • "Call -painike".
  • "Numero 1st asunnon sisäänkäynti."
  • "Call -painike".
  • "Näytössä näkyy sana COD».
  • "5702".
 2. Jos ensimmäinen menetelmä ei tuota toivottuja tuloksia, käytä toista tapaa:
  • "65535"
  • "Challenge"
  • "1234"
  • "Challenge"
  • "8"
 3. Kolmas menetelmä on paljon yksinkertaisempi, mutta otettava käyttöön alkulukuja tarkasti ja johdonmukaisesti:
  • "1234"
  • "Defiance"
  • "6"
  • "Jälleen haaste"
  • "4568"

Lukot Metakom yhtiö, malli MK - 20 M / T, avaaminen, joka eroaa selvästi muista vakiomuotoa ja käsittää kaksi aukon tilaa:

Tähän mennessä löytyy yhtiön laitteet on varmin ja turvassa hakkereilta ja tunkeutujia, verrattuna analogiseen vaihtoehtoja. Tämä johtuu suurelta tietokantajärjestelmän koodit ja avaimet, jotka sitten ole niin helppo poimia. Työntekijät maksavat erityistä huomiota kokeiluja järjestelmään suunnitellessaan ovipuhelimet.

Jos toimittaja yhtiö, ei ole muuttanut tehdasasetukset, voit yrittää murtaa niitä antamalla seuraavat yhdistelmät valita:

Jos sen jälkeen, kun tämä yksi äänisignaali - menehtyivät oviaukon, jos kaksi signaalia - valitettavasti, kaikki yritykset olivat turhia.

Säätämään sisäpuhelin valikkovaihtoehdot vierailla yhtiön pitäisi olla tietoinen muutamia perussääntöjä ja tekniikoita, jotka voivat yksinkertaistaa suuresti prosessi käyttää järjestelmän eri tilanteissa:

Päästäkseen osaksi sisäänkäynnin talon tai joihin yritykset asettavat Tsifral sähkölukko, voit käyttää kahdella tavalla ehdotettu:

 1. seuraavat vaiheet suoritetaan peräkkäin:
  • Vesti "07054 tai paina" soita".
  • Paina "41" tai "soita", "1410".
 2. Toisessa tapauksessa on merkitystä, jos talo on tasainen numeroilla 100, 200, 300, 400, niin:
  • Paina "puhelu".
  • Anna № asuntoja 100 tai 200.
  • Paina "puhelu".
  • Anna yhdistelmä "2323" tai "7272" tai "7273".

Tällaiset sähköiset järjestelmät ovat yksinkertaisia, kuten käytön ja auki ilman erityistä avain. Tämä johtuu siitä, että lähes kaikki koodit ja elektroniset avaimet ja standardi samaa tyyppiä.

Avata oven ilman erityistä avain tarve vain kaksi yksinkertaista yhdistelmiä, jotka toimii varmasti:

Intercom yrityksen on luotettavin, joka käytännössä kukaan hyökkääjä ei halki, etenkin kokematon henkilö, edessä tällainen ongelma ensimmäistä kertaa.

Avata tällainen sähköinen lukko, on vain kaksi yhdistelmiä, joiden käyttöä ei voi avata kaikki ovet:

Tähän mennessä ovet elektroninen lukot ovat niin yleisiä, että asennetaan lähes jokaisessa kodissa ja jokaisessa jaksossa. Tekniikka, joihin ne perustuvat, kutsutaan Touch muisti, joka avataan erikoisavaimella-tabletti.

Ja jos nämä ovet ovat monet - niin edelleen avaimenperä jokainen ihminen saa kuljettaa useita vaihtoehtoja kotiin, toimistoon, autotalli jne On varsin epämukavaksi ja epäkäytännöllinen, joten universaali sähköisen avaimen sisäpuheluun perustettiin, mikä avaa kaikki .. ovet eri valmistajilta.

Nykyään nämä universaali elektroniset avaimet on kaikkialla, niin ostaa niitä ei ole vaikeuksia. Esimerkiksi, se on erittäin helppo ostaa niin keskeinen internetissä, erikoisliikkeisiin, osastojen korjaus- ja palveluiden tuotantoa varten yksittäisten avaimet.

Erityiset universaali avaimet viestintäjärjestelmä on eri kustannuksia, valmistajasta riippuen ja pakkauksia, keskimäärin tänään hinta 300 ruplasta 600 ruplaan.

Universal Avaimet 90% magneettisten elektroniset ja mekaaniset lukot, ja useita ovia Kiinassa.

Tällaisissa avaimet sisällä on suunniteltu erityisesti siru, joka on 64-bittinen koodi valmistajan kehittämien. Koodi koostuu 48-bittinen yksilöllinen sarjanumero, 8-bittisellä koodilla ja 8-bitin ohjauskoodin määrä.

Joutuessaan kosketukseen ovipaneelin E kehitetty koodi lähetetään yhden johdinväylän sarjamuodossa. Siten, koodi lukea vastaanottava laite, tallennuslaite, joka tuottaa äänen, kun ovi avautuu.

Nämä avaimet ovat tarpeellisia ja merkityksellisiä työntekijöille seuraavat erikoisuuksia:

 1. Ennen kuin yrität käyttää jotakin edellä esitettyjä yhdistelmiä, on suositeltavaa yrittää soittaa yhdessä asuntoja ja "luonnollisen kielen" kohteliaasti ja hienotunteisesti selittää tilannetta. Monissa tilanteissa on hyväluonteinen ihmisiä, jotka ymmärtävät monimutkaisia, mitä tapahtuu ja avaa oven.
 2. On olemassa useita menetelmiä lukituksen ovet sähköisen tainnutusaseen, se tarvitsee tehdä työkoneessa paneeliin luettavuutta ja jättää vastuuvapautta.
 3. Mahdollista murtaa nämä lukot käyttää voimaa (miesten), on tarpeen osua alempaan lukemaksi paneeli 10 cm, paikassa, jossa on suora elektroniikkaa.
 4. Kaikki edellä osoitetaan vaihtoehto painikkeilla ja käyttöönotto numerot avata sähkölukot on merkitystä vain, jos yhtiö ei ole muuttanut tehtaan virittimen yhdistelmä koodeja.
 5. Yhdistelmät ovat varsin vaihtelevia, mallista riippuen ostettu, ja sarjan linna.
 6. Jos sinun täytyy valita lukon talvella - kaikki on paljon helpompaa. On tarpeen ottaa kertakorvauksen lunta ja laittaa näppäimistön. Lukko voidaan avata, kun pop-up virheilmoitus ruudulla. Tämä johtuu siitä, että vahva lämpötilan lasku alijäähdytysalueen lukitus horjuvaa.
 7. Lukot magneettinen järjestelmä (tärkeä! Ilman mekaniikka), voit avata käyttäen omaa voimaa. Olisi painotettava sivussa jalka, joka suoraan avaa oven ja vedä voimakkaasti kahvasta - ovi on varmasti auki.

 • HQsignal - videovalvontajärjestelmä. Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaali on mahdollista aktiivinen linkki sivustollemme lähteeseen.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 27 = 33