Salasanan puhelimen luona

Miten avaat ovipuhelimen ilman avainta salaisen koodin avulla?

Jokainen ovenpuhelinvalmistaja asentaa erityiskoodin tuotteilleen, tietäen, että sisäpuhelin voidaan avata ilman avainta. Mutta ehkä tämä on vain, jos asennusohjelma ei muuttanut pääsalasanaa asennuksen aikana. Muussa tapauksessa oven avaaminen on paljon vaikeampaa ja se on mahdotonta tehdä ilman järjestelmän asetuksia.

Käyttämällä erityisiä koodeja avata, sinun on muistettava, että sinun tarvitsee vain käyttää niitä hätätilanteissa. Käyttämällä koodia palkkasotilaisiin syytetään lailla.

Kussakin ovulaitteistossa on koodi, ei ole yleismaailmallisia koodeja kaikille merkkisuojatuotteille.

Saapuvan puhelinkeskustelun avaamiseen tarvitaan vähemmän vaivaa kuin minkä tahansa muun sisäpuhelimen avaaminen. Koodit eroavat toisistaan ​​vaihtelevasti, ja näppäimistöllä on usein avaimen sijasta "* 9raquo; "C9raquo" käytetään, eikä "# 9raquo; - "Q9raquo;.

Oven avaamiseksi sinun on käytettävä koodeja: "* # 42309," 12 # 3459, vastakohtattuja puheluita varten koodit "* # 4239raquo; ja "67 # 8909paquo;.

Voit avata oven myös huoltovalikosta. Tätä varten tarvitset:

 1. avaa valikko kirjoittamalla "# 9999raquo ;;
 2. kun kaksi signaalia syötetään koodi "12349", odota lyhyt piikki;
 3. jos puuttuu ominaiskäyrä ja kuuluu kaksitasosignaali, voit yrittää soittaa muita vakiokoodeja: "67679", "35359", "99999", "123459"; tai "116399taquo ;;
 4. Tämän jälkeen sinun on annettava yhdistelmä "2 - tauko - # - tauko - 3535"

Kun haluat avata Intercom-yhteyden Metacomin, sinun on valittava yksi näistä koodeista:

 • Napsauta painiketta "B9raquo; - Asunnon numero, joka on ensimmäinen sisäänkäynnissä - "B9raquo; ("COD9raquo;) - koodi 5702 ilmestyy;
 • valintanumero 65535 - painike "B9raquo; - 1234 - "B9raquo; - 8;
 • tai tämä koodi: 1234 - "B9raquo; - 6 - "B9raquo; - 4568.

Intercom malli MK-20 M / T, voit käyttää koodeja: "В9raquo; - 27 - "B9raquo; - 5702 tai "B9raquo; - 1 - "B9raquo; - 4526.

Eltis-tuotemerkin ovipuhelimet ovat melko yksinkertaisia ​​avattaessa. Voit käyttää yhtä kahta koodia, jotka auttavat hämmästyttämään intercomia helposti:

Jos et voi avata ovea näillä koodeilla, voit käyttää seuraavia koodeja ovipuhelimen kyfral.

 • Sisäänkäynteihin asennettuihin ovipuhelimiin, joissa sijaitsevat pyöreät numerot (100, 200, 300 jne.), Voit käyttää koodia: "puhelu - koodi 1 - puhelu - koodi 2". "Code 1" tarkoittaa asunnon numeroa (100, 200 jne.) Ja "koodi 2" on ovikoodi "23239", "72729; tai "72739";
 • Käytä koodia "M9raquo;" merkittyyn ovipuhelimeen koodin "soita - 41 - soita - 1410". Ovet avautuvat, kun käytetään koodia "070549raquo;".
 • CCD-2094.1M-ovikellot voidaan avata "0000" -koodivalinnalla, joka joko avaa oven välittömästi tai antaa pääsyn valikkoon ("ON9raquo;" näkyy näytöllä). Napsauta sitten "29raquo; - ovi avautuu. Jos "OFF9raquo" tarkoittaa, että asennusohjelma on asettanut käyttökoodit asennuksen aikana.
 • Kirjoita CCD-2094M -puhelimelle koodi "0000 - soita". Kirjoita koodin "123456 - soita" tai "456999 - soittaa" jälkeen "cod9raquo;". Voit myös käyttää koodia "123400 - soita". Kun merkintä "f09raquo;" ilmestyy, kirjoita koodi "6019raquo;".

Kun haluat avata oven, joka on varustettu Forthorin sisäpuhelimella, sinun on syötettävä kuusinumeroinen koodi: "0000009raha; tai "1234569"; Usein tällaisen ovipuhelimen hakkerointi kuitenkin mahdottomaksi johtuu siitä, että palvelun asentaminen pakollisena ehtona on tämän koodin korvaaminen.

Voit kokeilla tätä komentojoukkoa: "59raquo; - näytöllä tulee olemaan palvelusanoma - 180180 - puhelu - avain «49aquo; - haaste. "

Yleisavain

Ovien avaamiseksi voit käyttää myös yleisavainta, joka voi avata useimmat eri valmistajien ovenpuhelimet. Tällaiset avaimet ovat käteviä ja auttavat postimyyntiä, kuriiripalveluita ja muiden palvelujen työntekijöitä pääsemään kaikkiin sisäänkäynteihin eikä kuljettamaan avainasemaa.

Kun sinulla on tällainen avain, sinun ei tarvitse ajatella, kuinka avata ovipuhelin ilman avainta, muistaa ja valita palvelukoodit. Loppujen lopuksi yleisavain sisältää tietoja, joita sisäpuhelin lukee normaalissa tilassaan ja sitten vertaa sen tietoja prosessorin laiteohjelmistoon. Jos nämä tiedot vastaavat, oven avautuu.

Yleisavaimessa on useita muotoja: tabletti, kaksiosainen avain, radioavain proxy. Yleisavainta voidaan käyttää laillisesti eri palveluiden asiantuntijoilla:

 • ambulanssi lääkärit;
 • poliisiasemalle;
 • mainostoimistot;
 • kuriirit;
 • postinkantajia;
 • asunto- ja kunnallispalvelut.

Viestien sisäpuhelimien ohjelmointi tai kotiinpääsy ilman avainta

Intercom on tällä hetkellä paras suoja vastaan ​​toivottuja vieraita talossa. Tämän laitteen avulla voit hallita sisäänkäyntiovia, tallentaa kameraan kuka tahansa, joka on lähellä sitä. Mutta on aikoja, jolloin kodin omistaja ei pääse kotiin. Siksi tässä artikkelissa kerron sinulle kuinka voit avata Vizit-sisäpuhelimen ilman avainta. Tämä yritys on saavuttanut suosiota käyttäjien keskuudessa.

Kaikki tämän tyyppiset laitteet ovat ohjelmoitavissa, mikä mahdollistaa laitteen suojauksen. Riittää syöttää haluamasi koodi.

Vanhemmille malleille

Uusissa malleissa

Mutta on syytä muistaa, että nämä koodit ovat vakiovarusteita, ja ne korvataan usein yrityksen työntekijöillä suojellakseen käyttäjiään hakkeroinnista. Jos näin on nyt, älä ole järkyttynyt. On toinen tapa päästä kotiin rikkomatta ovea.

koodi # 999 voit syöttää valikon syöttämään uusia asetuksia. Jos yhdistelmä on toiminut, seuraa kaksi signaalia. Nyt voit syöttää master-koodin: 9999, 6767, 11639, 3535, 12345, 0000. Voit myös yrittää asettaa salasanasi:

 1. Siirry valikkoon.
 2. Paina "2".
 3. Tauko.
 4. Paina # -näppäintä.
 5. Tauko.
 6. Paina "3535" (tämä avaa vain ovet).
 7. Kiinnitä uusi avain laitteeseen ja paina "3" (uuden näppäimen ohjelmointi).
 8. Paina "4" (poista kaikki näppäimet laitteesta).
 9. paina "*" (poistu tilasta).
 10. Paina "#" (vahvistaaksesi toiminnon).

Intercomien ohjelmointiin liittyy vaikeuksia, jos niissä ei ole näyttöä ja LEDejä. Tällaisiin laitteisiin käytetään yleisnäppäintä. Jos ei ole, avaa huoltovalikko ja paina "1". Mutta tämä ei aina toimi.

Jos haluat vaihtaa asunnon yleiskoodin tai sammuttaa sen, sinun ei tarvitse mennä asetusvalikkoon. Yksin ei voi selviytyä. Tätä toimintoa varten tarvitaan kaksi henkilöä:

 • ensimmäinen tuo edellä mainitun yhdistelmän paneeliin;
 • toinen poistaa ja ei keskeytä 5 sekunnin ajan ja painaa sitten lukon avausnäppäintä kuusi kertaa.

Jos kaikki on tehty oikein, merkkivalo syttyy ja syötä huoneen numero ja uusi koodi. Mutta tämä ei pääty tähän:

 • tallenna muutokset klikkaamalla "ovi auki";
 • lyhyt äänimerkki soi varmistaaksesi tallennuksen.

Tai saada universaali avain avaamaan ovipuhelin yrityksessä kohtuulliseen hintaan.

Ovipuhelimet - suojaa ei-toivottuja vieraita ja ihmisiä, jotka yrittävät laittomasti päästä yksityiselle alueelle. Mutta nämä samat laitteet tulevat esteen omistajille, jotka ovat unohtaneet tai menettäneet avaimen.

Tällaisten tapausten estämiseksi erikoiskoodit ja -näppäimet on suunniteltu auttamaan sinua ilman haittaa omaisuudelle päästä sisälle. On parasta asentaa yleiskoodi, kun kytket puhelinta. Tämä ennakointi säästää hermoja ja aikaa.

© Copyright 2018. Kaikki oikeudet pidätetään. Kopioi materiaalit vain aktiivisella linkillä lähteeseen.

Tekniikan kuvaus: kuinka avata ovipuhelin ilman avainpiiriä

Voit käyttää salaista yhdistelmää, joka on saatavana jokaisessa ovipuhelimessa. On melko yleistä, että puhelimen avaimet kadota tai unohdetaan, mutta poistuminen on mahdollista. Tämä on puhelimen sisäisen laitteen valmistajan asettaman erikoiskoodin syöttö. Kaikki yksityiskohdat ovat alla.

Ymmärrämme, miten avata ovi puhelin

Ovipuhelinsarja on välttämätön turvata asuintalon sisäänkäynnin turvaaminen, koska rikolliset yleensä odottavat uhrin avoimilta suojaamattomilta sisäänkäynneiltä päästäkseen asuntoon. Lisäksi sisäpuhelin antaa järjestyksen ja puhtauden sisäänkäynnillä, koska se vähentää lumpen ja marginaalit.

Jokainen tämän tuotteen tuotannon yritys, joka kilpailee muiden yritysten kanssa, pyrkii turvaamaan laitteensa ja kehittämään erilaisen ohjelmanhallintaohjelmiston tietenkin antamalla numeronsa yhdistelmän

On välttämätöntä tietää, että erityisten PIN-koodien käyttöönotto omasta kiinnostuksesta on lain mukaan syytetty.

Nykyaikaisilla puheliittymillä ei ole vain kykyä kommunikoida, tallentaa keskustelua, vaan myös videovalvontaa, joka antaa 100% turvallisuuden. Monet puhelimet ovat varustettu erityisellä koodia voidakseen avata (jos olet unohtanut tai kadonnut avain) hätätilanteissa (lukituksen), sekä handsfree-järjestelmä poikkeustilan kuulutus ihmisten evakuointi rakennuksesta tulipalon sattuessa, maanjäristys ja muut tilanteet.

Kun käytät luukkua, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Kun poistut sisäänkäynnistä, sinun on painettava näytön alaosaa ja odotettava äänimerkkiä vasta sen jälkeen, kun se poistuu.
 2. Sisäänkäynnin sisäänkäynnillä on tärkeää, että avainpiiri leikataan sisäpuhelimen lukupaneeliin, kun kuulet äänimerkin (impulssi), voit avata oven.
 3. Uloskäynnin tai sisäänkäynnin jälkeen et voi auttaa ovea sulkeutumaan, se sulkeutuu hydraulisen oven lähemmäksi.
 4. Jos työnnä ja avaa ovea lähelle, tämä voi johtaa oven sulkemiseen.

Tärkeimmät komponentit eivät sisäpuhelin: yrityksen nimi levy, lohko puhelu, ensisijainen virtalähde, itsenäinen virtakytkin, riippumaton sähkömagneettinen lukko, joka primagnichivaet magneetti kuolla ovi, ovensuljin, soita painike, kerrostalojen, näppäimistö.

Ovipuhelimet on jaettu usean tilaajan ja matalan tilaajan tekniseen laitteeseen useisiin johtimiin ja kaksijohtoisiin. Uuden teknologian iässä on sisäpuhelimia, jotka vastaanottavat ja lähettävät signaalin Wi-Fi-verkon kautta, joka perustuu optiseen kuituun.

Älä hermostu, jos ei näppäimistön intercom, hän tai demagnetoidu lensi koodaus (vaatii uudelleen koodausta ja ohjelmointi). Pettää tahansa viestintäjärjestelmä, voit käyttää universaali siru-avain, joka on käytettävissä hätätilanteissa lääkärit, poliisi, työntekijät postit (mailmen), rakennuksen ammattilaisia, internet-yhteys (Rostelecom). Nämä avaimet ovat muodossa erityisiä pillereitä, radio rihkamaa, dual-avain ja laillisesti myönnetään työntekijöille erityispalveluja.

Menetelmän kuvaus: kuinka avata sisäpuhelimen Metacom

Sisäpuhelin Metacom kotimainen tuotanto käytetään monen perheen koteja suojaamaan ei-toivottuja vieraita. Mitä teen avata intercom, jos suinkin mahdollista?

Intercoms tuottaa paljon erilaisia ​​yrityksiä, sekä Venäjällä ja ympäri maailmaa. Siksi niitä ei kukaan (Universal) numerosarja tarvitaan

Tärkeintä ei ole rikkoa näytön ja tee (palauttaa) lukko antamalla yhdistelmän.

Avata sisäpuhelin Metacom ilman kuvaruutua, sinun täytyy valita erityinen yhdistelmä, joka koostuu useista numeroita ja kirjaimia. Ensimmäinen painiketta vastaava määrä asuntoja - B. Toiseksi soittaa koodia 5702.

Jos intercom ei avata, voit yrittää syöttää koodi:

Jos intercom Metakon sarja MK-20M / t, eteenpäin tai Pro, on tarpeen ottaa käyttöön samanlaisia ​​yhdistelmää tai PIN (B + 27 B + 5702). Läpi kaikki koodi on hyvin pitkä ja voit joko odottaa, että joku tulisi sisään tai ulos ovesta tai soittaa viereisen asunnon ja sanoa, että olet naapuri ja unohtanut avaimet. Ja muista, että käyttää kaikkia juonitteluun itsekkäistä aikomuksia bandit tai syytteeseen.

Esimerkki: kuinka avata sisäpuhelimen vierailun

Sisäpuhelin vierailu on yksi luotettava laitteet ja sovitettu ankarissa olosuhteissa, kuten korkeissa ja matalissa lämpötiloissa, tuuli, sade. Kotelossa on doorphone korroosionestopäällys, joka takaa luotettavuuden.

«Vizit» on tehtaalla asetettu 12 # tai * 345 # 4230. Mutta malleja, jotka julkaistiin äskettäin, voidaan avata syöttämällä 67 890 # tai * 423 #

Sisäpuhelin tämä malli toimii kosteassa ilmastossa. Keskimääräinen käyttöikä - noin 10 vuotta.

Sisäpuhelin vierailu hätätilanteessa, voit avata erityistä koodia, sinun tulee kirjautua sisään sen valikosta ja soittaa # 999. Kuluttua 2 signaali toimii, syötä 1234. On syytä odottaa hieman ja sen jälkeen lyhyen signaalin soittaa 2 # 3535.

Jos sen jälkeen, kun molemmat ovat tulleet sekvenssi 1234 ei ollut lyhyt signaalia, ja signaalin kuului, samanlainen dual-tone tai muut, on mahdollista ottaa käyttöön eri yhdistelmiä:

Kun soitetut yhdistelmän, sinun on syötettävä 2 # 3535. Myöhässä seuraavista malleista: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 ym.

Tsifral on useita malleja: Tsifral INTEL, Tsifral 20,40 CCD, CCD Tsifral-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10mt, Tsifral 20MTV-M, M-Tsifral 20MZV.

Avata intercom Cyfral, sinun täytyy olla erityinen yleisavaimen tai tiedä salasanaa

Sisäpuhelussa Cyfral tavallista mallista avaamiseen ilman avainta, sinun on annettava seuraavat numerointi:

 • Soita + 100 + 2323;
 • Soita +200 + 2323;
 • Soita +300 + 2323;
 • Soita +400 + 2323;
 • Soita +500 + 2323;
 • Soita + 600 + 2323;
 • Soita + 700 + 2323;
 • Soita +800 + 2323;
 • Soita +900 + 2323;
 • Tai valita yhdistelmän seuraavan puhelun numero + + 2323 tai 7272, 7273.

Löytää koodia, se vie aikaa, se on parempi kutsua kaverit. Sillä ovipuhelinsoittoon Cyfral M helppo avata yhdistelmä puhelu + 37 tai + 3792. sisäpuhelun Cyfral sarja CCD-2094.1M avaa koodin puhelu + 0000, kun kaiverruksen tämä on näkyvissä, on tarpeen ottaa käyttöön 2.

Jos nämä toiminnot eivät toimi, niin Tehtaalla avauskoodiksi on muuttanut työntekijää apuohjelmia.

Jos vuokralainen tämän talon, voit saada oppia koodia, jos avain katoaa. Intercom Cyfral CCD-2094M malleja voidaan avata numerosta 0000 + puhelun jälkeen syötetään kirjoitus turskaa näkyviin. 123456 + soittaa jos ei toimi, anna 456 999 + soita tai soita + 123400, ja tulee esiin viestintäjärjestelmä f0 lisäksi käyttöön 601.

Vinkkejä: Miten hakata intercom Rainmann

Karkaa ovipuhelinsoittoon malli Raynmann (Rainmann) 2000 syöttämällä mahdollisia yhdistelmiä - 987654 + avain, kun kaksinkertainen sisäpuhelin signaali syöttää 123456, jonka jälkeen näyttö tulee R. kirjaimella F näytöllä ilmaisee, että jäljellä huoltovalikossa, joka voidaan suorittaa hallinnan kautta luvut ja omin käsin ohjelmakoodia.

Yhteinen hätänumero:

 • 4 - lohko ja incapacitate Rainmann sisäpuhelin;
 • 6 - sammuttaa Rainmann;
 • 8 - avoin (ovi on demagnetoidu).

Rainmann CD-2000 ja AO-3000. Avatakseen 2000 th malli, on tarpeen klikkaa "avain", syötä koodi "987654". "123456" sitten pisknet sisäpuhelin ja voit kirjoittaa numeroita. Jos käytettävissä engineering valikko - näyttö esittää «P» kuvaketta. Nyt avata ja avaa oven - sinun tulee klikata luku 8

Sisäpuhelin DomoGuard tahansa malli voidaan avata syöttämällä yhdistelmä C + + soittaa + 669 900 syöttää numero enemmän kuin 1 yksikkö kuin kuviossa viimeinen asunto sisäänkäynti. Jälkeen yhdistetty joukko ilmestyy näytölle intercom F, mikä tarkoittaa pääsyä palveluun valikosta. Sen jälkeen soittaa 080 tulla uuteen Avainmuisti viestintäjärjestelmä 2, 2, 2. Jos haluat poistaa oven lukko - 071.

Ohjeet: miten avata ovipuhelin Eltis

Kaikki mallit sisäpuhelin Eltis auki syöttämisen jälkeen erikoinen yhdistelmä, mutta jos tulo yhdistelmä ei avaa ovea, tehdasasetukset on muutettu. Sisäpuhelin Eltis (Eltis) voidaan avata antamalla yleinen koodi, joka voidaan pettää turvalaite.

Pidä painettuna 20 sekuntia soittonäppäintä. Jo jonkin aikaa, näyttö laitteita on viisi numeroa. Sitten tämä yhdistelmä häviää, joten se on muistettava. Tämä salasana antaa mahdollisuuden asetusvalikkoon

Sama yhdistelmä, jossa alussa painetaan soittopainiketta, voit avata seuraaviin (pääsy Ovipuhelinten) - Tekninen komitea Stroymasterin, Marshall, Belsplat (BELSPLAT), Kamsan, Condor, Lukko, Poly, filman, Polylock, Smartel, Laskomex, Modus, Polis ja muita.

Kertoma intercom brändin eri malleja voidaan avata ilman avainta antamalla erityistä koodia käyttää ohjelmistoa - 000000 + 123456 + 3.453.475 + 5 + 7 + soittaa puhelun.

Taloa varustettu intercom, on joka puolella, mutta niiden menetelmät avaaminen avaimeton tunnetaan toistaiseksi ole paljon

Sisäpuhelin keyman voidaan avata tulo - R + 100 + 789 sen jälkeen, kun signaali on kuulunut, syötä 123456. Kun näyttö Cayman P, joka sallii pääsyn valikkoon, syötä 8. Jos ovi puhelin on kosketusnäyttö, talvella voidaan avata soveltaminen kertakorvauksen lunta ruudulla, hypotermia voi pilata intercom.

Vielä mahdollista avata laitetta Pietsokaasupoltimet sytyttimet, jota sovelletaan sivuston avaimen, mutta se ei aina toimi, ja heikko.

Sisäpuhelin Barrier II, 2M ja 4 voidaan avata painamalla 2 + 2 + 4 tai 7. On myös mahdollista vetää puoleensa magneetin paikka, jossa sovelletaan ja primagnichivayut avain. Samalla tavalla voit avata intercom Arkades, tyhjä muovinen avain.

Sisäpuhelin ja Raikmann Rainmann Smartel ja voidaan avata seuraavasti:

 • Näppäin + 321654;
 • Jälkeen äänimerkin, syötä numerot 123456;
 • Kun näytössä P 8 syöttää tai uudelleen koodata tai tainnuttaa Tärisyttäjä että sen vauhti voi sammuttaa doorphone yksikkö.

Intercom Blink - on ainoa ääni viestintäjärjestelmä asennettu Venäjän, Ukrainan, Kazakstanin ja se voidaan avata D9-0,1 akkuja, 6F22 jota sovelletaan sijasta avaimen. Intercom Krohn, PIRRS ja turvallinen voidaan avata käyttämällä yhdistelmää tehtaan 951. Sisäpuhelin Pier 1000 Micro voidaan avata tehtaan pääsykoodia - 12345678 + K + 1 234 8310649 tai + sisäänkäynti huone.

Sinun pitäisi tietää: Mistä tiedät koodin sisäpuhelimen

Viestintäjärjestelmä on luotettavin laite suojelemiseksi kerrostalot, autotallien ja taloja. Asukkaat rakennuksen tai omistajan autotallissa on tiedettävä salasana ja salaisia ​​koodeja hätäavaus intercom. Tätä salasanaa käytetään, kun avain Intercom oli unohtunut tai kadonnut.

Jos sisäänkäynnin löydät että avain sisäpuhelimen siellä ensimmäinen paikka on parempi kääntää naapureille

Paljastaa salasana salainen ystävä ei suositella estämiseksi varkauksien ja ilkivallan tässä osoitteessa.

Jos avain häviää sisäpuhelin ja salasana unohtuu, ovi ei aukea, sinun täytyy tehdä puhelun käyttämällä puhelinta liikelaitoksia, palvelun tai yrityksen, yksi palvelukeskus, joka perustettiin tänä ovipuhelin laitteen master pystyi avaamaan turvalukot. Muista, että luvaton käyttö ja hakkerointi intercom sisäänkäynnin talon vastustajan alueella on vastuussa teoistaan.

Miksi ei anna koodeja ja yrittää fyysisesti avata viestintäjärjestelmä ilman avainta? On ohjausura, jonka mukaan ehdottomasti kielletty käytön aikana sisäpuhelin soveltaa mitään mekaanisia vaurioita doorstation, putket, elektroniikka-yksikkö, sähkömagneettinen lukitus, ja aukko painikkeen rungon doorphone erilaisia ​​esineitä, jotka voivat vahingoittua tai sen yksittäisiä osia.

Se koskee myös mekaanisia vaurioita pyyhkimällä lumi kaatamalla vettä, kuumennetaan tulipalo, kaatamalla maali ja muita ratkaisuja käyttää magneettista avain käyttämällä sähkömagneettia, repiä painikkeet korjata laitteen tai sen koodattu.

Älä yritä suorittaa transkoodaus, avaamisesta tai muihin toimiin henkilö ei ole työntekijä palvelun Ovipuhelinten laitteen. Vetämällä oven, joka voi vaurioittaa hydraulisen ovensulkimeen. Määrä sulkeminen luukku on asennettu master riippuen rakenteelliset ominaisuudet oven ja säätöruuvit.

Miten avata ovipuhelin ilman avainta (video)

Lopuksi on syytä huomata, että se on kiellettyä liittää mukaan oven sisäpuolelta ja ulkopuolelta esineitä, jotka häiritsevät itsesulkeutuvilla ovet ja johtaa luvattoman pääsyn ulkomaisten henkilöiden alueella.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

77 − = 74