Salasanoja doorphones

Miten avata ovipuhelin ilman avainta avulla salainen koodi?

Kukin valmistaja ovipuhelimet sarjaa tuotteistaan ​​erityistä koodia, tietäen, että voidaan avata ilman avainta intercom. Mutta ehkä se on vain siinä tapauksessa, jos asentaja ei muuta pääsalasanan asennusta. Muuten, avaa oven paljon vaikeampaa ilman avaamalla järjestelmän asennusohjelma on mahdotonta toteuttaa.

Käyttää erityisiä koodeja auki, sinun täytyy muistaa, että niitä on käytettävä vain välttämättömissä. Koodilla itsekkäistä syistä on rangaistavaa.

On koodin kunkin lajin puhelimet, yleiskoodi kaikki merkit Ovipuhelinten ei ole olemassa.

Avatakseen sisäpuhelimen Vizit, se vie hieman enemmän vaivaa kuin avaaminen mikään muu viestintäjärjestelmä. Koodit ovat erilaisia, ja joskus näppäimistön sijasta «* 9raquo avaimet; käytetyt "S9raquo, vaan« # 9raquo; - "K9raquo;.

Avaamaan oven sinun täytyy käyttää koodia: «* # 42309raquo,,« 12 # 3459raquo, muun äskettäin asennetut puhelimet tulevat usein koodit «* # 4239raquo; ja "67 # 8909raquo;.

Voit myös avata oven käyttäen palvelua valikosta. Tätä varten:

 1. päästä valikkoon kirjoittamalla «# 9999raquo ;;
 2. Sen jälkeen, kun kaksi signaalia anna koodi «12349raquo,, odota lyhyt kitistä;
 3. jos tyypillistä kitistä on kuultu, ja mitkään kaksi äänimerkkiä, voit yrittää kerätä muita vakiokoodeja: «67679raquo;« 35359raquo,, «99999raquo,,« 123459raquo; tai «116399raquo ;;
 4. Tämän jälkeen sinun on annettava yhdistelmä "2 - tauko - # - tauko - 3535"

Avatakseen sisäpuhelimen Metacom, sinun täytyy valita yksi näistä koodeista:

 • klikkaa "V9raquo; - määrä asuntoja, mikä on ensimmäinen sisäänkäynti - "V9raquo; (Näkyvät «COD9raquo;) - koodi 5702;
 • Valitse koodi 65535 - painiketta "V9raquo; - 1234 - "V9raquo; - 8;
 • tai 1234 - "V9raquo; - 6 - "V9raquo; - 4568.

Mallille ovipuhelinsoittoon MK-20 M / T voidaan käyttää koodeja: "V9raquo; - 27 - "V9raquo; - 5702 tai "V9raquo; - 1 - "V9raquo; - 4526.

Puhelimet Eltis tuotemerkki ovat riittävän yksinkertaisia ​​aukkoon. Voit käyttää jotakin kaksi koodia, joka varovasti halki sisäpuhelimen:

Jos et voi avata oven avulla näitä koodeja voidaan käyttää viestintäjärjestelmä koodit alla cyfral.

 • Ja puhelimet asennettu oviaukkojen, jossa litteä pyöreä numerot (100, 200, 300, jne.), On mahdollista käyttää koodi "puhelu - koodi 1 - call - koodi 2". "Koodi 1" osoittaa, miten monta asuntoja (100, 200, jne.), Ja "koodi 2" - koodi doorphone «23239raquo,,« 72729raquo; tai «72739raquo;.
 • Sisäpuheluun, että merkintä, joka on kirjain "M9raquo, voit käyttää koodia" haaste - 41 - haaste - 1410". Jotkut ovet auki, kun käytetään koodia «070549raquo;.
 • Intercoms CCD malleja - 2094.1M voi avata joukko "haaste - 0000" koodin, joka avaa oven joko välittömästi tai antaa sinulle pääsyn valikon (näytöllä näkyy «ON9raquo;). Sitten klikkaa «29raquo; - ovi avautuu. Jos näet «OFF9raquo, se tarkoittaa, että tunnuslukuja on muutettu asentajan asennuksen aikana.
 • Sisäpuheluun malleissa CCD - 2094M syötä koodi "0000 - haaste." Ilmestymisen jälkeen «cod9raquo, antamalla koodin '123456 - haaste 'tai' 456 999 - haaste.' Voit myös käyttää koodia "123400 - haaste." Sen jälkeen, kun kirjoitus «f09raquo, kirjoittamalla«6019raquo koodia,.

Avaamaan oven, joka on varustettu viestintäjärjestelmä Kertoma, sinun on annettava kuusinumeroinen koodi: «0000009raquo; tai «1234569raquo;. Mutta usein hakkerointi sisäpuhelin ei ole mahdollista johtuen siitä, että edellytys palvelun asennus on korvata tätä koodia.

Voit kokeilla seuraavaa komentojen sarjaa: "avain«59raquo; - ruutu näyttää viestipalvelu - 180180 - haaste - avain «49raquo; - haaste. "

Käyttämällä universaali avain

Sitä voidaan käyttää myös ovien avaamiseen universaali avain, jonka voi avata useimmat puhelimet eri valmistajilta. Nämä avaimet ovat erittäin kätevä ja auttaa postinkantajia, kuriirit sekä työntekijöiden muut palvelut tulevat kaikki sisäänkäynnit ja eivät kulu samalla joukko avaimia.

Tällä näppäimellä, ei tarvitse miettiä miten avata ovipuhelin ilman avainta, tallentamaan ja vastaavat palvelun koodeja. Loppujen lopuksi universaali tavalla vahvistetut tiedot intercom lukee normaalissa tilassa, ja sitten vertaa sitä sen tiedot CPU firmware. Jos tiedot täsmäävät, ovi avautuu.

Universal avain tuotetaan eri muodoissa: tabletti, kaksi-kosketuskytkin, radio - välityspalvelimen avain ketjut. Universal avain voidaan täysin laillisesti käyttää asiantuntijoita eri palvelut:

 • lääkärit ambulanssi;
 • poliisiasemalle;
 • mainostoimistot;
 • kuriirit;
 • postinkantajia;
 • Asuntojen työntekijöitä.

Miten avata sisäpuhelimen Metacom avaimeton

Kukin koodi järjestelmä voi avata yksinkertaisesti syöttämällä haluttu joukko numeroita. Kotimaan lukot - ei poikkeus. Miten avata sisäpuhelimen "Metacom" ilman avainta? Samoin kuin muut - kerätä erityinen salasana. Koodeja tässä artikkelissa työssä, jos asentaja (tai jollekin asukasta) ei muuttanut järjestelmän asetuksia, koodilukolla tai universaali salasanan.

Tapoja avata viestintäjärjestelmä ilman avainta

Tahansa lukoilla edellyttää mahdollisuutta avata oven ilman avainta. Kukin menetelmistä esitetään tässä soveltuu yksilön yhteinen "Metacom" malleja, joten jos et voisi avata oven jälkeen ensimmäinen yritys, jatka seuraavaan tapaan. Kokeile kaikki nämä menetelmät - yksi heistä varmasti tulee ylös. Huomautus: kaikki yhdistelmät "B" tarkoittaa kutsunapin, riippumatta siitä, onko se on paneelin kirjeen tai puhelimen luurin kuvake näkyy. Tässä ovat tehokkaita keinoja, jotka kertovat, kuinka avata mallin Metacom avaimeton:

 1. Huoneiston koodia. Nämä mallit antaa salasanan yhdistelmä lukot huonekohtaisesti asunnot tässä talossa. Jos tiedät koodin salakirjoituksen asuntonsa, kirjoita se ja paina soittopainiketta.
 2. Käyttämällä yleiskoodi. Jos asentaja tai muiden asukkaiden ei muuttanut sitä kotona, niin siellä pitäisi olla vakio yhdistelmä "1234-B".
 3. Paina kutsupainiketta ja valitse numero ensimmäisen asuntoja rapussa. (Sen määrittämään, etsi vain merkin lattiaan.) Jos teit kaiken oikein, näyttöön COD etiketti pitäisi näkyä. Dial yhdistelmä 5702, ja muutamassa sekunnissa, ovi avautuu.
 4. Dial 65535-B. Anna yleiskoodi ja paina V-8.
 5. Anna yleiskoodi ja yhdistelmä B-6, B-4568.

Edellä mainitut menetelmät ovat sopivia koodi lukitsee näytön. Jos haluat selvittää, miten avata sisäpuhelimen Metacom ilman näyttöä, jollakin seuraavista tavoista:

 • Syötä koodinumero: B-27-B-5702, odota muutama sekunti, ja ovi avautuu;
 • Lehdistö ja soittaa yhdistelmä 1-in-4526.

On olemassa erityisiä koodeja, joiden avulla voit paitsi päästä rakennukseen ilman avainta, avaa oven, mutta myös muokata laitteen konfiguraatiota. Esimerkiksi voit muuttaa salasanoja, joita järjestelmä poistaa tai liittää avaimet tietyn asunnon, muutti pääsisäänkäynnin koodia, anna ohjelmointitilaan, oppivat avaamaan sisäpuhelimen käyttäjän valikosta. Tarkoitetuissa toimissa sinun täytyy tietää ns "master-koodi". Oletuksena "Metacom" nimetty 1234.

 1. Oven avaus. Miten avata Metacom ilman avainta? Etsi ja anna yleiskoodi painamalla soittopainiketta.
 2. Työskentely avaimet. Voit poistaa tai liittää "tabletti" tiettyyn asuntoon. Voit tehdä tämän kirjoittamalla 65535-B-pääkäyttäjätunnuksesi-B-B. Anna sitten numero. Tallentamaan avaimen, mene B-7. Jos haluat päästä eroon kaikista huoneistoista liitteenä siruja, valitse In-7-0-111.
 3. Vaihtojärjestelmä salasanoja. Virittimen valikosta voi muuttaa yleiskoodi intercom. Voit liittää uuden pääsalasanan, kirjoita 65535 master-koodi-B-9-3-uusi salasana-B. Samassa valikossa voit vaihtaa koodin ja asuntoja. Voit tehdä tämän, sinun on tiedettävä on jo koodi. Oletetaan, että sinun on oltava asunnon omistajalla, tilalle salasanoja. Dial yhdistelmä 65535B-pääkäyttäjätunnuksesi-B-B-huoneen huoneisto-B-0, uusi salasana-B.
 4. merkintä koodit valikosta. "Metacom" on kolme eri hakemistoista. Syöttää tavallinen käyttäjä Anna valikon yhdistelmä 65535-B-1234-B-B. Salasanan palveluntarjoajalta Intercom: 65535-B-Pääkäyttäjätunnus-B. Voit muuttaa järjestelmän asetuksia, kirjoita 65535-B- master-koodi -B-9.

"Metacom" nimittävät omat salasanan kunkin huoneiston talossa - se on asetettu neljä numeroa. Omistajat ovat velvollisia tietää saadakseen taloon jopa ilman avainta tai muun hätätilanteen. Salasana sopimuksessa määriteltyjä kanssa asennusliike. On yleinen koodeja Ovipuhelinten eivät ole kiinni asuntoon. Oletuksena pääsalasanalla päässä suojalaitteen - 1234. Jos joku on jo muuttanut jopa voit oppia jotain uutta salasanaa on vain palveluyritys.

Tietämättä yleiskoodi pääsy, et voi:

 • muuttaa sitä ja asettaa uuden pääsalasanaa;
 • liittää tai irrottaa huoneiston sirut-avaimet;
 • muuttaa järjestelmän asetuksia laitteeseen;
 • määrittää uuden koodin asuntoon;
 • ohjelmoida koodilukko.

Ilman master-koodi voit:

 • avoin Intercom "Metakom" avaimeton;
 • kirjoita käyttäjän valikkoon.

Katso video: miten avata lukoilla

Tässä lyhyt video ohjeiden yksinkertainen ja selkeä selvitys siitä, miten avata oven ilman avainta. Vuonna video, kirjailija avaa malli "Metacom" näyttö. Käyttää tätä menetelmää, sinun täytyy tietää kuinka monta ensimmäisten asuntojen rapussa. Selvittää se on hyvin helppoa - kummallakin kuisti on merkki numeroilla asuntojen kuuluvat tähän osaan rakennusta. Käytössä fotoprevyu nähnyt mikä malli on käytössä sisäpuhelimen. Jos sinulla on lukoilla, salasana video on sovelluttava ovien avaamiseksi ilman avainta.

Miten avata mitään sisäpuhelin - käytännön vinkkejä

Yksityiskohtaiset ohjeet avaamista kunkin mallin sisäpuhelin avaimeton

Kehittämässä ja erityisistä numerolukitusvalo Ovi merkintä suoritetaan valmistusvaiheessa laitteen, niin usein ne ovat samat kaikissa malleissa sama yritys. Mutta voi vaihdella toiveiden yrityksen edustaja.

Mutta usein, myynnin markkinoilla lasku laitteita, joita ei ole ohjelmoitu uudelleen, joten lähes jokainen nykyihminen voi helposti tulla sisäänkäynnin asettaa lukko, jos se haluaa tietää oikea yhdistelmä numeroita.

Mukaisesti säännösten nykyistä lainsäädäntöä, joku unohti avaimet oven, kadottanut ne tai tarvittaessa välittömästi päästä taloon voi avata ovet kuistilla, autotallissa tai toimistossa kirjoittamalla peräkkäin haluttua numeroa. Se on myös mahdollisuus käyttää koodia, jos esimerkiksi henkilö on kutsuttu vierailulle, mutta ystäväni (tyttöystävä) eivät reagoi puhelun intercom.

Kuitenkin hakata sähkölukot ja oven tällä tavalla, vilpillisiin tarkoituksiin, voittoa, ryöstelyä ja ryöstö on ehdottomasti kielletty lailla. Muuten se olisi rikosoikeudellisia seuraamuksia.

Viestintäjärjestelmä yritys luonnehditaan yhdeksi luotettavimmista, joka on lähes mahdoton avata! Tämä on myytti! Valmistaja säätelee tuotantoa, kuten tekniikan, jossa pakollinen muutos tehdasasetukset mutta yritä hakata kertoma on vielä mahdollista!

Voit "Sim-Sim" avattiin, kirjoita kuusinumeroinen koodi 000000 ja 123456 näppäimistöllä.

Jos tässä tapauksessa ovi ei ole auki, on lisäksi mahdollisuus, peräkkäinen yhdistelmä avaimet:

Melko yksinkertainen viestintäjärjestelmä, järjestelmän kaavio tekniikan kanssa kertoma.

Tällainen laite voidaan avata kolmella eri tavalla:

 1. On tarpeen jatkuvasti myöntää seuraavien numerosarja ja näppäimiä järjestettyinä ohjauspaneelin:
  • "Call -painike".
  • "Numero 1st asunnon sisäänkäynti."
  • "Call -painike".
  • "Näytössä näkyy sana COD».
  • "5702".
 2. Jos ensimmäinen menetelmä ei tuota toivottuja tuloksia, käytä toista tapaa:
  • "65535"
  • "Challenge"
  • "1234"
  • "Challenge"
  • "8"
 3. Kolmas menetelmä on paljon yksinkertaisempi, mutta otettava käyttöön alkulukuja tarkasti ja johdonmukaisesti:
  • "1234"
  • "Defiance"
  • "6"
  • "Jälleen haaste"
  • "4568"

Lukot Metakom yhtiö, malli MK - 20 M / T, avaaminen, joka eroaa selvästi muista vakiomuotoa ja käsittää kaksi aukon tilaa:

Tähän mennessä löytyy yhtiön laitteet on varmin ja turvassa hakkereilta ja tunkeutujia, verrattuna analogiseen vaihtoehtoja. Tämä johtuu suurelta tietokantajärjestelmän koodit ja avaimet, jotka sitten ole niin helppo poimia. Työntekijät maksavat erityistä huomiota kokeiluja järjestelmään suunnitellessaan ovipuhelimet.

Jos toimittaja yhtiö, ei ole muuttanut tehdasasetukset, voit yrittää murtaa niitä antamalla seuraavat yhdistelmät valita:

Jos sen jälkeen, kun tämä yksi äänisignaali - menehtyivät oviaukon, jos kaksi signaalia - valitettavasti, kaikki yritykset olivat turhia.

Säätämään sisäpuhelin valikkovaihtoehdot vierailla yhtiön pitäisi olla tietoinen muutamia perussääntöjä ja tekniikoita, jotka voivat yksinkertaistaa suuresti prosessi käyttää järjestelmän eri tilanteissa:

Päästäkseen osaksi sisäänkäynnin talon tai joihin yritykset asettavat Tsifral sähkölukko, voit käyttää kahdella tavalla ehdotettu:

 1. seuraavat vaiheet suoritetaan peräkkäin:
  • Vesti "07054 tai paina" soita".
  • Paina "41" tai "soita", "1410".
 2. Toisessa tapauksessa on merkitystä, jos talo on tasainen numeroilla 100, 200, 300, 400, niin:
  • Paina "puhelu".
  • Anna № asuntoja 100 tai 200.
  • Paina "puhelu".
  • Anna yhdistelmä "2323" tai "7272" tai "7273".

Tällaiset sähköiset järjestelmät ovat yksinkertaisia, kuten käytön ja auki ilman erityistä avain. Tämä johtuu siitä, että lähes kaikki koodit ja elektroniset avaimet ja standardi samaa tyyppiä.

Avata oven ilman erityistä avain tarve vain kaksi yksinkertaista yhdistelmiä, jotka toimii varmasti:

Intercom yrityksen on luotettavin, joka käytännössä kukaan hyökkääjä ei halki, etenkin kokematon henkilö, edessä tällainen ongelma ensimmäistä kertaa.

Avata tällainen sähköinen lukko, on vain kaksi yhdistelmiä, joiden käyttöä ei voi avata kaikki ovet:

Tähän mennessä ovet elektroninen lukot ovat niin yleisiä, että asennetaan lähes jokaisessa kodissa ja jokaisessa jaksossa. Tekniikka, joihin ne perustuvat, kutsutaan Touch muisti, joka avataan erikoisavaimella-tabletti.

Ja jos nämä ovet ovat monet - niin edelleen avaimenperä jokainen ihminen saa kuljettaa useita vaihtoehtoja kotiin, toimistoon, autotalli jne On varsin epämukavaksi ja epäkäytännöllinen, joten universaali sähköisen avaimen sisäpuheluun perustettiin, mikä avaa kaikki .. ovet eri valmistajilta.

Nykyään nämä universaali elektroniset avaimet on kaikkialla, niin ostaa niitä ei ole vaikeuksia. Esimerkiksi, se on erittäin helppo ostaa niin keskeinen internetissä, erikoisliikkeisiin, osastojen korjaus- ja palveluiden tuotantoa varten yksittäisten avaimet.

Erityiset universaali avaimet viestintäjärjestelmä on eri kustannuksia, valmistajasta riippuen ja pakkauksia, keskimäärin tänään hinta 300 ruplasta 600 ruplaan.

Universal Avaimet 90% magneettisten elektroniset ja mekaaniset lukot, ja useita ovia Kiinassa.

Tällaisissa avaimet sisällä on suunniteltu erityisesti siru, joka on 64-bittinen koodi valmistajan kehittämien. Koodi koostuu 48-bittinen yksilöllinen sarjanumero, 8-bittisellä koodilla ja 8-bitin ohjauskoodin määrä.

Joutuessaan kosketukseen ovipaneelin E kehitetty koodi lähetetään yhden johdinväylän sarjamuodossa. Siten, koodi lukea vastaanottava laite, tallennuslaite, joka tuottaa äänen, kun ovi avautuu.

Nämä avaimet ovat tarpeellisia ja merkityksellisiä työntekijöille seuraavat erikoisuuksia:

 1. Ennen kuin yrität käyttää jotakin edellä esitettyjä yhdistelmiä, on suositeltavaa yrittää soittaa yhdessä asuntoja ja "luonnollisen kielen" kohteliaasti ja hienotunteisesti selittää tilannetta. Monissa tilanteissa on hyväluonteinen ihmisiä, jotka ymmärtävät monimutkaisia, mitä tapahtuu ja avaa oven.
 2. On olemassa useita menetelmiä lukituksen ovet sähköisen tainnutusaseen, se tarvitsee tehdä työkoneessa paneeliin luettavuutta ja jättää vastuuvapautta.
 3. Mahdollista murtaa nämä lukot käyttää voimaa (miesten), on tarpeen osua alempaan lukemaksi paneeli 10 cm, paikassa, jossa on suora elektroniikkaa.
 4. Kaikki edellä osoitetaan vaihtoehto painikkeilla ja käyttöönotto numerot avata sähkölukot on merkitystä vain, jos yhtiö ei ole muuttanut tehtaan virittimen yhdistelmä koodeja.
 5. Yhdistelmät ovat varsin vaihtelevia, mallista riippuen ostettu, ja sarjan linna.
 6. Jos sinun täytyy valita lukon talvella - kaikki on paljon helpompaa. On tarpeen ottaa kertakorvauksen lunta ja laittaa näppäimistön. Lukko voidaan avata, kun pop-up virheilmoitus ruudulla. Tämä johtuu siitä, että vahva lämpötilan lasku alijäähdytysalueen lukitus horjuvaa.
 7. Lukot magneettinen järjestelmä (tärkeä! Ilman mekaniikka), voit avata käyttäen omaa voimaa. Olisi painotettava sivussa jalka, joka suoraan avaa oven ja vedä voimakkaasti kahvasta - ovi on varmasti auki.

 • HQsignal - videovalvontajärjestelmä. Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaali on mahdollista aktiivinen linkki sivustollemme lähteeseen.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  51 − = 41