salpa lukko

Selvitämme, mitä lukkoja peräpeiliin

Video: Rack (lukko) Castle "Ustroystvo9quot; / Rack lukkolaite

Castle - todellinen "ohrannik9raquo; ovi, joka antaa suojan. Luotettavuuden ja laadun turvallisuus riippuu vuokralaisia. Nykyään silmät poikkeavat laaja valikoima lukkoja, jotka ovat erilaisia ​​suunnittelu lukituslaitteen ja toiminnallisuutta. Otetaanpa tarkemmin pultti lukot.

Alussa he sytytettiin todiste kassakaapit. Ajan myötä nämä mallit ovat aktiivisesti käytetty rullakaihtimille ja metallien ovet.

Video: Tietoja kuinka helposti on mahdollista avata mitään lukita

Lukot peräpeiliin, kuten nimikin kertoo, antaa lukko erityistä nastat. Rigel - metallikappale, joka on ovilevyn. Avainta kääntämällä se viedään reikään ovikotelon. Tällöin ovet sulkeutuvat "namertvo9raquo; joka suuntaan, sivuttain, ylös ja alas.

Lukot yläpuolella peräpeiliin asentaa parhaat ammattilaiset, koska on otettava huomioon useita tekijöitä. Joten, asentaa sen pitäisi laskea määrä asennettujen nastat. Lukita peräpeilin työn laadulle valitsemalla sopiva materiaali valmistus. Lisäksi ovi varustettu niiden pitäisi olla erityinen anti-lukitusjärjestelmä.

Video: Miten avata uppolukko ilman avainta? TOIMINTAPERIAATE Lock poimii lukitsee

Salpa uppolukko

Tämä on paras tapa lisätä turvallisuutta kotona. Laitteistossa on vaikea asetin, mikä lisää esteettinen puutteen vuoksi eri ulkonevien osien ja on korkeampi luotettavuus.

Lovi Lukot peräpeiliin ovat yleismaailmallisia, ne on asetettu puusta, metallista ja palo-ovet. Niiden tärkein etu - näkymättömyys. Seuraava tärkeä laatu on rapujen lukitusjärjestelmä - liuskat lukittuvat kytkennässä kehän koko oven: alareunassa, sivuilta ja päältä, mikä lisää vastustuskykyä break-ins ja tarkista ominaisuudet.

Luotettavuus tällaisten mallien johtuu myös siitä, että ne sijaitsevat ovilevyn joka palvelee heitä liitetiedostona ja suojaa.

Lovi Lukot peräpeilin voidaan lukita, kiinnitys-lukitus ja lukituksen.

peräpeiliin riippulukot

Video: Autotallin ovi. Suojelu linna. Rahtikirja lukita autotalli.

Pääsääntöisesti riippulukkoja käytetään podsobok, autotallien ja varastoissa. Lisäksi niitä käytetään uima-altaissa tai pukuhuoneet kuntosaleille. Asennus ovat yksinkertaisia, ja niiden heikko kohta on huono suoja murtautumista verrattuna muihin lukituslaitteiden.

Markkinoilla tänään esitellyt laaja mallivalikoima - halvinta ja helpoin vaihtoehto, messinkiä tai rautaa, kalliita, luotu ruostumatonta terästä.

Ennen kuin ostat lukon, sinun täytyy harkita, mitä hän valitsi ovityypin. Valinta lukot tulisi toteuttaa, alkaen materiaali, josta koko rakenne on luotu.

Jos me koskettaa valmistajat, nykyhetkessä on valtava valikoima linnoja, luotu kaikenlaisia ​​teollisuusyritysten maailmanlaajuisesti. Yleensä valinta laitteen riippuu tarpeista ja taloudelliset mahdollisuudet.

Selvitämme, mitä lukkoja peräpeiliin

Castle - todellinen "ohrannik9raquo; ovi, joka antaa suojan. Luotettavuuden ja laadun turvallisuus riippuu vuokralaisia. Nykyään silmät poikkeavat laaja valikoima lukkoja, jotka ovat erilaisia ​​suunnittelu lukituslaitteen ja toiminnallisuutta. Otetaanpa tarkemmin pultti lukot.

Alussa he sytytettiin todiste kassakaapit. Ajan myötä nämä mallit ovat aktiivisesti käytetty rullakaihtimille ja metallien ovet.

Lukot peräpeiliin, kuten nimikin kertoo, antaa lukko erityistä nastat. Rigel - metallikappale, joka on ovilevyn. Avainta kääntämällä se viedään reikään ovikotelon. Tällöin ovet sulkeutuvat "namertvo9raquo; joka suuntaan, sivuttain, ylös ja alas.

Lukot yläpuolella peräpeiliin asentaa parhaat ammattilaiset, koska on otettava huomioon useita tekijöitä. Joten, asentaa sen pitäisi laskea määrä asennettujen nastat. Lukita peräpeilin työn laadulle valitsemalla sopiva materiaali valmistus. Lisäksi ovi varustettu niiden pitäisi olla erityinen anti-lukitusjärjestelmä.

Salpa uppolukko

Tämä on paras tapa lisätä turvallisuutta kotona. Laitteistossa on vaikea asetin, mikä lisää esteettinen puutteen vuoksi eri ulkonevien osien ja on korkeampi luotettavuus.

Lovi Lukot peräpeiliin ovat yleismaailmallisia, ne on asetettu puusta, metallista ja palo-ovet. Niiden tärkein etu - näkymättömyys. Seuraava tärkeä laatu on rapujen lukitusjärjestelmä - liuskat lukittuvat kytkennässä kehän koko oven: alareunassa, sivuilta ja päältä, mikä lisää vastustuskykyä break-ins ja tarkista ominaisuudet.

Luotettavuus tällaisten mallien johtuu myös siitä, että ne sijaitsevat ovilevyn joka palvelee heitä liitetiedostona ja suojaa.

Lovi Lukot peräpeilin voidaan lukita, kiinnitys-lukitus ja lukituksen.

peräpeiliin riippulukot

Pääsääntöisesti riippulukkoja käytetään podsobok, autotallien ja varastoissa. Lisäksi niitä käytetään uima-altaissa tai pukuhuoneet kuntosaleille. Asennus ovat yksinkertaisia, ja niiden heikko kohta on huono suoja murtautumista verrattuna muihin lukituslaitteiden.

Markkinoilla tänään esitellyt laaja mallivalikoima - halvinta ja helpoin vaihtoehto, messinkiä tai rautaa, kalliita, luotu ruostumatonta terästä.

Ennen kuin ostat lukon, sinun täytyy harkita, mitä hän valitsi ovityypin. Valinta lukot tulisi toteuttaa, alkaen materiaali, josta koko rakenne on luotu.

Jos me koskettaa valmistajat, nykyhetkessä on valtava valikoima linnoja, luotu kaikenlaisia ​​teollisuusyritysten maailmanlaajuisesti. Yleensä valinta laitteen riippuu tarpeista ja taloudelliset mahdollisuudet.

Miten avata lukko lukko ilman avainta?

Jos olet kadottanut avain peräpeiliin linnan, tiedät - on olemassa ratkaisu! Tämän ongelman ratkaisemiseksi, tarvitset paksua siimaa tai merkkijono, ja ruuvimeisseli. Linna on helppo avata jopa ilman yleisavain, koska peräpeilipultteja ei ole luotettavaa suojaa murtoja. String, taivutettu silmukaksi tai telineiden pitäisi yrittää harjoittaa salpa ja vedä se itseensä. Sitten välillä karmin ja oven, työnnä ruuvimeisseli ja luoda jännite, joka ei sulkeudu uudestaan ​​palkkeja.

© 2008 - 2017 asiakaspalveluun lukot ja metalli-ovet (Moskova ja Moskovan alue)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

8 + 1 =