saranat autotalli

Tukeva autotalli silmukat - luotettavuus takuu

Autotallin ovet ovat aina liittyy vaikuttava koon ja suuret, jopa hyvin suuri paino. Siksi silmukka autotallin piilee valtava taakka. Niiden on painon portin, joutumatta muodonmuutos, suojella lehden vinossa, takaa tarkan ja tasaisen sulkemisen ilman huomattavia ponnistuksia. Lisäksi kiinnikkeet on kestettävä kulutusta ja vei juomaan. Metalli Tämän tyyppisiä valmistetaan kasvaviin vaatimuksiin niiden voimaa kulutusta kestävä jaloteräs.

Porttina autotallin asettaa erilaisia ​​- yksinkertaisista puiset ikkunaluukut korkean teknologian suunnittelu, saranat ja autotallin ovi päästää varastossa. Koko, materiaali ja ominaisuuksista katokset riippuu millaisia ​​toiminnallisia kuormitus heidän täytyy kantaa. Autotallin saranat tehdä halkaisijaltaan 16-50 mm: n pyöreä tai pudota-muotoinen poikkileikkaus, jossa on laakeri, jääkiekko, jossa on pallo.

Suurten raskas nauhat käyttää saranat jossa tappi lepää vasterengas ja kuulalaakerin järjestelmä. Tällainen järjestely lisää käyttöikää oven, estää heitä vääntymisen ja vajoamisen, antaa aura taittuu hiljaa ja sujuvasti. Kevyempään ikkunaluukut ja portit autotalli sopii saranat palloa. Suunnittelu niiden yksinkertainen: alaosassa huppu on sijoitettu lujat metalli pallo, joka tukee tappi. Koska tällainen pyörivän mekanismin kitka vähentää laitteen, joka lisää elämän kaikkein silmukoita. Tyypillisesti standardi metal gate riittävän neljä suojien, mutta joskus asettaa ylimääräinen pari siteet.

Jotkut omistajat suosivat pisaranmuotoinen autotallien autotallit tarjonnasta (kutsutaan myös Suomi), joka tarjoaa vahvan kiinnityksen metallin ovilevyn. Ne on kiinnitetty kaarihitsauksen, ja se on pisaran muotoinen osa tekee mahdolliseksi tehdä hitsaussaumojen parempi. Tärkein etu tällaisten suojien - yksinkertaisuus ja laadukasta materiaalia. Tehokkuutta silmukoiden tarjoamia sisäänrakennettu tuki kuulalaakereilla, säädettävä, hyvin yksinkertainen ja kätevä, erityinen ruuvi. Runko on raskaiden profiloitu teräs. Pisaranmuotoinen silmukka vastaa painon jopa hyvin massiivinen portti ja varmistaa vuoden käytön.

Tehokkaan suojan murtoja portille autotallin piilotettu saranat on kehitetty. Hinta on hieman korkeampi kuin normaalisti, joka on perusteltu monia etuja. Nämä mekanismit on asennettu suoraan profiiliin. Ne ovat lähes mahdotonta leikata, ne eivät vaadi huoltoa ja on paljon kestävämpi, sillä katettu tämän saman profiilin. Mutta, mikä tärkeintä, piilevä kytkentä laitteet mahdollistavat portin kyntää läpi 180 astetta, joka on erittäin kätevä Autokorjaamoyrittäjä. Asentamaan tällaiset silmukat vaatii tiettyjä taitoja ja pääsääntöisesti suorittaa ammattilaiset, mutta hiljattain tuotannon portit sisäänrakennetulla piilotettu saranat, jotta ongelmat reikä vastaavia mekanismeja voidaan välttää.

Tarvittava määrä silmukoita on suositeltavaa saada yhdet tai ainakin yhden valmistajan. Tämä antaa hyvän lasku läpät ja helpottaa säätöä niiden kantojen leveys ja korkeus.

Saranat autotalli. Miten hitsata

Oikein asennettuna lenkki autotallin ovet - takaavat helpon avaamisen venttiilien ja ilman ongelmia kallistuvan verkossa. Valottuvat kunnolla saranat tarjoavat mahdollisimman tiiviyden portti ja vähentää kosteutta autotallissa.

Miten valita oikea silmukka portille, ja millä perusteella navigoida.

Autotallin ovi lehtiä voidaan valmistaa eri materiaaleista - metalli, puu, aallotettu levy, vinyyli koriste-elementtiä. Massa läpät ja materiaalista, josta ne on tehty, sanella vaaditut ominaisuudet silmukan.

Asennusvaihtoehdot kierroksia:

 • hitsaus - saranat on hitsattu kangas läpät ja runko autotallin ovet;
 • kiinnitys ruuveilla - tarvitaan työskennellä puu;
 • kiinnitysruuvit metalli - gate-poimulevyn.

Paino siivet on ratkaiseva valittaessa autotalli silmukoita. Jos väärin laskea kuormaa, lehti vääristymä tapahtuu hyvin nopeasti. Masters kehotetaan asentamaan paksua teräslevyä vahvistettu silmukoita autotallissa.

Sijoittaminen autotalli silmukat on jaettu sisäisiin ja piilossa. Optimaalinen suunnittelu autotallin saranat - riippuu kuulalaakereita, se takaa maksimaalisen kestävyyden.

Muoto ja ominaisuudet silmukan autotallin oven

Muodon ja sarana suunnittelu autotallin ovet:

 • overhead - hiljainen, helppo asentaa, sopii autotallin ovet tahansa materiaalia;
 • silmukan läpi - portit, joiden paino ei ole yli 200 kg, on asennettu mutteri. Perustaa tällaisen silmukan, jos et voi hitsata kiinnikkeitä. Alhaisen vastuksen halkeilua, tällaiset silmukat soveltuvat autotallien suojatulla alueella;
 • sylinterimäinen - on tarpeen hitsata välilehdet hyvän kiinnityksen;
  • lieriölaakeri tuki - autotallin ovet painavat vähemmän kuin 400 kg;
  • lieriömäinen lisääntynyt - web paino on enintään 600 kg;
  • loop-boom - runko, täydellinen ratkaisu raskaiden autotallin ovi;
  • taotut saranat - puutavaran ovien tai leikata kangasta puupanelointi.

Muoto silmukka voi olla:

 • lieriömäinen - liittää vain hitsaamalla;
 • Hexagon - tarvitaan myös hitsata välilehtiä;
 • neliö - antamaan maksimaalisen alue sopii saranat lehteen ja rungon;
 • muodossa tippaa - kätevä saranamekanismi voidaan asentaa mihin tahansa suunnittelun tavoite.

Paras ratkaisu metalli autotallin ovet - lieriömäiset saranat kuulalaakereita.

Riippuu kuulalaakereita - paras valinta

Paras ratkaisu autotallin ovet - saranat saranat. Määrä silmukoita kertaiseksi riippuu kankaan painoa:

 • aallotettu helposti sovi yhteen sarananivelen, jonka halkaisija on 25 mm;
 • vakio metalliporttien tarpeen sarana 35 mm;
 • raskas autotallin ovi - kahdesta kolmeen kohti puitteen saranat, jonka halkaisija on 35 mm ja enemmän.

Kun autotallin oven tulisi valita säädettävät saranat, joiden avulla voidaan määrittää puitteen jopa epäsäännöllinen geometria oviaukon:

 • vanhassa autotallissa pesuallas tai epämuodostunut perusta;
 • epäsäännöllinen geometria oviaukon;
 • usein toisiintuminen metallin laatikko autotallissa.

Miten asentaa saranoiden omin käsin, on otettava huomioon asennettaessa?

Asennusohjeet silmukoiden autotallin ovi

Tarkastellaan esimerkiksi asennuksen yleisin lieriömäinen sarana kuulalaakeri. Ensin täytyy hitsata välilehtiä silmukat, ja jotka vahvistavat ne kankaalle ja kanava portti:

 • mylly leikattu metallilevy kielekkeet koko silmukoita, jotka vahvistavat jäykkyys asennus;
 • kaksi kiinnityslevyjen laittaa vaakasuoraan, kuilu 2-3 mm;
 • näiden kahden levyn väliin olisi tehtävä siten, että silmukka;
 • On asennettu molemmin puolin silmukan levyt hitsaamalla;
 • samoin valmistaa muun silmukan portin;
 • Nyt meidän täytyy laittaa tiukasti tasolla portin ja varmistaa niiden kannattimet.

On tärkeää asennettaessa jalustan saranat tiukasti tasolla, joten paras vaihtoehto laser tasolla sijaan tavallista vettä.

 • Käytämme silmukan ja merkitse kiinnityskohdat kankaalle ja puutöitä;
 • alkaa hitsin saranat pohjaan silmukan, sauma ei hitsata heti, mutta me kiinni vain pystyä laittaa tasolla;
 • järjestyksessä pistehitsaus on tack - ylhäällä, alhaalla, keskus;
 • ensimmäinen mount hitsattu kangas, ja sitten ruutuun portille;
 • jälleen paljastaa portti ja tarkistaa vapaan avautumisen ja sulkeutumisen.

Jos kaikki menee hyvin, voimme vihdoin olla hitsattu saranat vaaka- ja pystysuunnassa jatkuva hitsi. Pystysaumalla - liike on aina alhaalta ylöspäin.

Helpompaa, mutta ei ole luotettava, ensin hitsata saranat runkoon tavoite, ja sitten laittaa lehtiä ja hitsata yläosaan silmukan. Yksinkertaisempaa ja selkeämpää nähdä prosessin video-ohjeita ja kuunnella tärkeät suositukset ammattilaisia.

Miten valita ja asentaa Saranat ja portit laakereilla

Ovi- laakerilla mukaisesti tehdyt GOST standardien 9659-80s, mahdollistavat roikkuu niitä raskaat ovet metallista tai massiivinen tavoite. Erityinen vahvuus nivelten autotallin voi pitää suuri vaihtelu paino malleja. Niiden hinta on halvempi kuin hinta liukuva, joten ne eivät ole huonompia kuin jälkimmäinen sen suosio.

Saranat portit, jossa laakerin leikkauksessa

Ovi- on erilaiset halkaisijat, joka voi vaihdella 12-50 mm. Niiden oikea asennus on mahdollista vain sopii kaikenkokoisille autotalli silmukoita. Vähimmäismäärä ovi- on 4 kpl. ovella. Jos haluat ostaa tämän tyyppisten tuotteiden kohtuuhintaan voi olla kussakin kaupungissa.

Erilaisia ​​materiaaleja käytetään valmistuksessa saranoidut autotallin ovet, ne ovat pitkälti riippuvaisia ​​hinnasta koko rakenteen. Mount voi olla itsenäisesti, kun läsnä on vähintään kokemus. Valitsemalla silmukoiden tulisi ohjata materiaali, josta valmistettu itse hilat. Variantit kiinnityskohdat ovat myös riippuu materiaalista, saranat ovat yleensä:

Piirustus sarana koot portit

 1. Hitsattu runkoon metalli aukkoja.
 2. Pultattu kiinni kankaalle ja runko.
 3. Kiinnitetty ruuveilla metalliin.
 4. Kiinnitetään ruuveilla, joita käytetään rakenteiden puuta.

Kiinnitä lehteen saranan pilarin ja pitäisi hitsaamalla. Tässä prosessissa vahvistamisesta silmukoiden olisi annettava noudattamaan kaikkia väliset raot pilarin ja puitteen. Keskitys silmukka kun asennus tehdään laakerin, eikä sarana-akselin. Hitsausprosessin aikana saranaportti laitteen välttämään virtaa läpi laakereiden hitsauksen varusteet.

Vieraat voivat käyttää seuraavia tuotteita:

 1. Silmukka palloa, joka tarjoaa luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä laitteisto.
 2. Saranat portit kuulalaakerirasvalla helpottaen rakenteen kiertämistä.

Silmukoita ilmapallo on valmistettu korkealuokkaisesta teräksestä, materiaalista riippuen ja hinta tämäntyyppisten sopiva.

Nämä osat, ne joutuvat tavallisesti käsitellä korroosiota, mutta niiden asennus on seuraavat ominaisuudet toiminnassa portin:

 • hiljainen rakenne;
 • helppo kierto;
 • kuilu saranaosat.

Asennus silmukoita laakerin sisältää:

 • luotettava venttiilien toimintaa, jossa on suuri massa;
 • laatu hitsiaineen sopiva johtuen puoliautomaattista hitsausta varten;
 • koot laaja;
 • mahdollisuus valmistuksen riippuu tilauksen.

sarana voi olla jopa 1 metrin ja halkaisija - 50 mm. Suunnittelu saranan lajin riippuu käytettävyyden portti. Päätehtävä siteet on pitää venttiilit aukkoon viestit tai pystytukien. Avata tai sulkea luukkuja ja ovia voidaan käyttää pelkästään silmukoita. Tämä laitteisto voi sisältää 2-3 osia kiinnitetty tietyllä tavalla.

Sisäinen rakenne silmukoiden kanssa laakerin

Saranat voidaan hitsata tai ruuvata erityistä ruuveilla. Yleisin käyttö metallikiinnittimiä ja pienet koot portti rakenteiden polymeeri komponentteja käytetään pääasiassa.

Paino läpät portti, joka on kiinnitetty saranoilla autotallissa laakeri voi vaihdella 150-400 kg, maksimi kuormitus tuotetta ei saa ylittää näitä arvoja.

Portin samaan aikaan ovat varsin massiivisia. Samanaikaisesti sopivilla saranoilla hankkia ja kiinnikkeet, kiinnitys läpät, jonka avulla voidaan tehdä metallia. Laitteisto on oltava erityinen vahvuus, sen halkaisija on 12-50 mm.

Jos autotallin ovi on hitsattu kulutusta kestäviä sarana valmistamiseksi korkean seostamattomasta teräksestä, jota on käytetty, niin vinossa autotallin ovi ei tapahdu. Saranat, joissa vahvistettu kaarihitsaus.

Niistä tyyppisiä autotallin hardware eristetty loop:

 • suljetun painelaakeri;
 • drop-muotoinen, jossa on suljettu kuulalaakeri;
 • palloa.

Pisaran muoto voi olla vain silmukoita, joissa edustaa pohja telineeseen ryhmästä silmukoita lieriön muotoinen, tämä yksityiskohta on esitetty kuva.

Tämän tyyppinen sarana on yleensä kiinnitetty tukeen hitsaamalla. Se sopii swing malleja keveys. Tällainen tuote sisältää varustettujen kruunu, joka on piilossa sisällä hänen ruumiinsa. Viime luotettavasti sulkee sovellettu painelaakerin.

Autotallin tarvikkeet tämän tyyppinen tunnettu siitä, että kaksi etua:

 1. Uniform hitsin.
 2. Asennuksen helppous.

Nämä edut saavutetaan sillä, että tuote on erityinen muoto. Asenna saranat kuulalaakeri voi olla erilaisia ​​malleja, kuten:

 • huoneiston oven metallista - F * 22 110 22 * ​​140p, 140kaplya 20 *, 20 * 120p, 20 * 100 mm;
 • ovet tuloa autotallin laatikko (single-ovi) - F * 24 110 24 * 120p, 25 * 110 mm;
 • teräs rasioiden läpät kasvihuoneet - F14 * 60, 12 * 40 mm;
 • massiivinen suuri autotallin ovi jopa 5 m - F * 36 130 38 * 140 38 * 150 n, 40 * 140 40 * 170 n, 42 * 160 45 * 160 48 * 160 50 * 160 mm;
 • swing portit autotallien metallin korkeus ja 3 m - F28 * 110 28 * 130 30 * 130 32 * 130 34 * 130 mm.

Hyödyllistä tietoa Kun valinta sarana laakeri

Koska kiinnitys silmukoita laakerin käytetyn hitsausmenetelmän, hankinta laitteisto on pyydettävä myyjältä luokka sen vahvuus. Ostaa laadukkaita kiehkura rakenne, voit käyttää seuraavia ohjeita, jotka eivät riipu mallista, se sopii oman portin tai oven:

 1. On tarpeen ottaa huomioon mitat ja paino oven rakenteen tai swing portit.
 2. Metallin portti, standardi mitat pitäisi ostaa saranat, joissa optimaalinen koko, joka on 20 mm ja 180 mm pitkä.
 3. Jos on heittoliina maaperä alueella, johon sovelletaan tilavuus kasvaa kylmän kauden, meidän pitäisi kiinnittää huomiota tällainen silmukka on säädettävissä.

Talven osuu autotallin ovi on tarpeeksi suuri kuormitus akseli, ne voivat ajoittain säätää läsnäolon säädettävän saranat.

Valikoima silmukoita erikokoisia portit

Ilman tätä ominaisuutta, silmukoita, jotka aikanaan ei ollut säädetty, voi johtaa merkittävään epätasapaino, ja jopa ulostuloportin rakennuksen. Ei pitäisi ostaa halvempaa liitososalajien metallin portit.

Valittaessa tulisi aina olla varovainen ja muistaa, että näiden tuotteiden laatua riippuu turvallisuustasoa omaisuuden, joka sijaitsee autotallissa.

Myymälässä, voit kysyä neuvoa asiantuntija, joka tuntee ominaisuuksia varusteet autotallin ovet. Myyjän vastauksen kaikkiin kysymyksiin auttaa tekemään oikean päätöksen.

Miten hoitaa huonekalujen

Usein on myynnissä autotalli silmukoita. Riippumatta tuotteiden hinnat, ostaa tarvikkeet autotallit Vahvistamattomista valmistajien ei pitäisi olla, varsinkin ilman saateasiakirjojen tai ohjeita.

Elementtejä erityistä autotalli silmukoita

Loop autotalli GOST on seuraavat ominaisuudet:

 1. Ei mahdollisuutta mielivaltaiseen kierto läpät.
 2. Kyky helposti ja äänettömästi kääntämällä siivet.
 3. Tutkimatta jättäminen nostoa muotoilun.
 4. Halkeilua kestäviä ja SPIL autotallin rakentamisen.

Niistä syitä nopea heikentyminen silmukoita väärin käytettynä julkaisu:

Silmukoita voi alkaa hiertymät, ja se heikentää niiden vahvuus ja varusteet tuhotaan. Asianmukaisesti hitsata tarvittavat elementit tarkkailla niiden suuntaus, yhdessä tasainen kuorman jakautuminen, joka osaltaan vähentää kulumista autotallin ikkunat.

Laadukas rasva saranat autotallin oven seuraavassa järjestyksessä:

 • purkaminen portti lehdet;
 • perusteellinen puhdistus varusteet ruoste;
 • poistamalla vanha rasva tähteet;
 • poistamalla hienolla hiekkapaperilla mutaa;
 • hankaus pyörivän akselin hiominen liitä;
 • liitä jäännös puhdistus liuottimella;
 • puhdistus reiät silmukan;
 • runsas voitelu saranaelin valmistajan suosittelemia.

Kun ostat autotallin saranat yleensä kiinnittää huomiota niiden toiminnalliset ominaisuudet. Kestävyys koko rakentamisen portin voidaan antaa vasta, kun asianmukainen valinta ja niiden asentamista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

68 − = 62