sateenvarjotelineellä hallissa

Seiso sateenvarjot hallissa

Yhä useammat ihmiset ovat viime vuosina suosii seistä sateenvarjot sijaan kuivaamalla ne selvä. Vastauksena valmistajat tarjoavat yhä useampia tällaisia ​​tuotteita. Materiaalit, muodot, koot, tyylejä - kaikki tämä puhe meidän artikkeli.

Laji seisoo sateenvarjon alla käytävällä

Jos puhumme tuotannon materiaalien, yleisimpiä ovat muovia, metallia ja paju rottinki malleja.

Muovitelineestä sateenvarjon alla voi olla sekä koriste- ja toimiva. On hyvin omaperäinen muodossa muovi seisoo, ja siellä ovat yksinkertaisia ​​ja neutraaleja, joka voi saada vain silloin, kun niitä tarvitaan.

Metalli, erityisesti takoi tukea sateenvarjot kalliimpia ja mallikas. Ne ovat varmasti heti sisustusta, ja sen kautta monenlaisia, sopii useimmille tyylejä.

Wicker koriste seistä alle sateenvarjot tekokukista ja luonnon rottinki on suuri koristelu sali, rakennettu maalaismainen ja ekologinen tyyli, kun läsnä huoneessa ja muita kohteita, joilla on samanlainen rakenne.

Vivahteet valinta tarkoittaa sateenvarjot

Ostaminen sellainen asia, meidän on tehtävä selväksi, mitä haluat - puhtaasti koriste esine tai vielä tarvitset toimiva jalusta. Tästä riippuu pitkälti materiaalista valmistus-, ulkonäkö, ja tietenkin hinta.

Valitessaan stand, kiinnitä huomiota kapasiteetin saatavuuden tai sienellä kerätä vettä tippuu sateenvarjot prosessissa kuivaus. Tämä säästää saamasta pyyhkiä lattiaa jokaisen sateen.

Lisäksi on syytä tarkastella kapasiteetin jalustaan. Jos sinulla on suuri perhe ja käyt usein vieraita, on suositeltavaa valita malli, jossa on suuri määrä solujen sateenvarjoja.

On otettava huomioon, ja vastaavat kuivaaja koko käytävällä. On selvää, että suljettuun tilaan laittaa iso sateenvarjotelineellä ovat väärin. Tässä tapauksessa on parempi ajatella kaappiin tai matkapuhelin malleja, jotka voidaan poistaa silmään, kun sitä ei tarvita.

Seistä alle sateenvarjot kaadetaan tyyli huoneen, hänen pitäisi lähestyä muita aiheita sisätilojen - seistä kenkiä, henkarit. On olemassa monia malleja, jotka yhdistetään telineeseen ja sateenvarjotelineellä tai jalusta sisäänrakennettu kaapin oveen. Näin varmistetaan, että tyylit ja tasapainoisen ulkoasun eteinen.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Sateenvarjotelineellä hallissa, kuvat

Sateenvarjot rakasti suunnittelijat ja muotisuunnittelijat. Ohiteta suunnittelijat ja Seiso sateenvarjot hallissa. Tämä lisälaite ei vain säästää tilaa ja poistaa vesilammikoita olohuoneeseen tai eteinen, mutta se voi olla tyylikäs sisustus talomme. Jo ovella se ilmoittaa vieraille, että talossa asuu ystäville hyvän suunnittelun ja kauneuden ystäville. Tämä huomaamaton ensi silmäyksellä, kaikki elementti voi todella olla kohokohta sisustus. Mitä stand ostaa, mitkä mallit ovat suosittuja sateenvarjot salissa, mitä etsiä ostaessaan - näihin kysymyksiin käsitellään meidän artikkeli.

Kaunis ja käytännön tukea modernin käytävällä

Vaikka sateenvarjo on hyvin pitkä historia ja tuen häntä keksittiin melko äskettäin. Tämä ei ole yllättävää - kun kuluneet koriste sateenvarjot päänsä päällä vain aurinkoisina päivinä, ja he eivät vaadi kuivausta. Kahdeksastoista-luvulla Ranskan keksi jalusta heille ja käytännöllinen keksintö nopeasti saavuttanut hyväksynnän keskuudessa Euroopan aristokratian. Tämä aihe ei katsota pelkästään prisman läpi pragmatismin, mutta myös estetiikkaa. Aito vintage rannikkoalukset sateenvarjot ovat usein taideteokset - ne on valmistettu korkealaatuisesta puusta tai takorauta koristeet olivat kodeissa eliitin.

Tämä lisälaite suurimman osan päivää vuodessa ei käytetä, ja on tarpeetonta huonekalu. Tilanne muuttuu dramaattisesti syksyllä, kun lähtö ilman sateenvarjoa mahdotonta. Hän on erittäin tarpeellinen lisävaruste, että ilman sitä on vaikea ylläpitää järjestystä ja puhtautta talon tai asunnon eteisessä. Miten seistä saattaa näyttää tänään?

Valitsemalla materiaali - teräs, puu tai valurautaa?

sateenvarjotelineellä voi yllättää vielä nykyäänkin. Kaupoissa voit ostaa erilaisia ​​vaihtoehtoja, valitsemalla laaja valikoima eri malleja eri kokoja ja malleja. Meillä on mahdollisuus ostaa stand alaisuudessa puun ja metallin, keramiikan, rottinki, muovin ja lasin - valinta on valtava. Jos malli on oikein sovitettu sisustus, sitä voidaan käyttää koristeena. Tyyli, jolla tämä lisälaite on tehty, on sovitettava tyyli sisätilojen käytävällä. On olemassa erilaisia ​​mielenkiintoisia tarjouksia, asiaan moderniin tyyliin sisustus, maalaismainen, klassinen ja elegantti.

Tyyppistä materiaalia, josta alusta on tehty, on suuri merkitys. Nykyiset mallit valmistettu teräksestä tai alumiinista, voidaan käyttää ilman vaaraa kuiva ja märkä sateenvarjo kuten kuvio keramiikasta, posliinista tai muovista. Mallit paju ja rottinki, kuten puutavaran osalta, on käsiteltävä asianmukaisesti. Ennen kuin ostat saliin tällaisia ​​sateenvarjoteline, on tarpeen varmistaa etukäteen, että ne ovat suojassa kosteudelta.

  • Jos sisustus on suunniteltu klassiseen tyyliin, jossa perusaineistoihin puu, on tarpeen valita puinen jalusta tai MDF, mutta väreissä jäljittelemällä puuta. Käytävällä klassiseen tyyliin sopivat myös tyylikäs sateenvarjotelineellä valmistettu metallista valmistetut. Suosittu yksi on stand rottinki.Sateenvarjotelineellä klassiseen tyyliin kuva
  • Vaikeissa sisätilat vintillä tyyliin sopii täydellisesti minimalistinen jalusta ruostumatonta terästä huppu. Useimmat mallit on varustettu kätevällä muovisisä- keräämiseksi veden. Ne muistuttavat moderni maljakot ja voi olla muodoltaan yksinkertaisia, suorakulmainen tai kartiomainen, sekä muodossa prisman. Kaikki tämä tekee niistä kiinnostavia ja moderni aksentti käytävällä. geometrinen luonne mallit ovat paremmin edustettuina sisätila, joka hallitsee geometrinen muoto, ja lisäykset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Rei'itetty sylinteri päästää valon läpi säiliöön ja luo mielenkiintoisia heijastuksia ja varjoja. Kärry sateenvarjot moderniin tyyliin, valokuva
  • Scandinavian viihtyisä sisustus voit nauttia sateenvarjotelineellä puusta tai rottinki. No, jos se on koristaa dramaattinen rakenne. Älä huoli, että veden kanssa kosketukseen puun voi vahingoittua. Suojella tällaista materiaaleista, valmistajat käyttävät erityistä säilöntäaineita. Sateenvarjotelineellä valmistettu rottinki ja puun skandinaaviseen tyyliin, valokuva
  • Valurauta malli sopii saliin tyyliin Provencen tai Englanti tyyliin. Valkoinen malleja, joissa vaikutus hankausta näyttää hyvältä käytävällä muodikasta tyyliin resuinen chic.
  • Monia mielenkiintoisia malleja muovista ja metallista koristaa sisustus moderniin tyyliin.
  • Jotta lumoava eteinen voit kiiltävä ruostumaton teräs malli.
  • Nykyaikaisten sisustuksia minimalistinen tyyli, hyvä ratkaisu on läpinäkyvä alustoille keinomateriaaleista. Osa niistä on lähes kokonaan valmistettu läpinäkyvästä akryylistä ja saatavana eri väreissä: kirkkaan vihreä ja lämmin oranssi sekä värittömässä versiossa. Pohjassa olevat reiät mahdollistavat tilalla sateenvarjo vakaassa asennossa. Läpinäkyvä muoviastioita moderniin tyyliin, valokuva

Seiso alaisuudessa osana naulakot

Seistä tai osastossa sateenvarjot ovat usein osa vaateripustimet. Tämä on erittäin hyvä ratkaisu pieni eteinen, jossa jokainen on tärkeä senttinen vapaata tilaa. Se voi olla hyvin pienikokoinen henkarit tilalla, klassinen tai moderni tyyli, puusta tai metallista, vähän tilaa.

Pienille toimistoille, jotka vierailevat muutamia kymmeniä vierailijat voivat olla hyödyllisiä naulakot, jotka toiminnallisesti yhdistetty pidike sateenvarjoja tai jopa kaksi haltijat molemmin puolin, joka voidaan sijoittaa noin kymmenkunta sateenvarjot samanaikaisesti eikä niitä samanaikaisesti koskettaa vaatteita.

Faneille räätälöityjä ratkaisuja, valmistajat tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Klassinen malli voi korvata esimerkiksi tyylikäs maljakko. Värikäs kiinalainen posliini näyttää täydellisesti sisätilojen itä- ja tinan antiikki - käytävällä retro tunnelma.

Lämmin yhteyttä luontoon - nämä motiivit ovat hyvin suosittuja nykyään. Siksi markkinat voivat tavata haltijoille sateenvarjot puusta, nahasta jäljitelmä, orgaanista hartsia, jäljittelemällä kuori puun, ne ihanteellinen valinta sisustus skandinaaviseen tyyliin, eko tyylejä ja retro.

Suunnittelijat ovat keksineet monia mielenkiintoisia versioita huonekalun, simuloida esimerkiksi saappaat tai sateenvarjo. Ne Lobbaamme erittäin tyylikäs aksentti, ja menestyksekkäästi toimii hyödyllinen ja koriste-esineet.

Mielenkiintoinen vaihtoehto olisi simuloida lätäkkö polypropeeni ja on saatavilla eri väreissä. Etuna malleja on, että on mahdollista sellainen sateenvarjoteline hallissa ostaa halpaa, lisäksi ne vievät vähän tilaa.

Näyttävä malli tarkoittaa sateenvarjot valmistettu kiiltävä muovista. Lomake voi perustua kolmio, jossa on pyöristetyt kulmat ja kuusi reikää sateenvarjoille. Tämä muotoilu muistuttaa kolmiota biljardia. Yksinkertainen rakenne ja kiiltävä pinta parhaiten sopii minimalistinen sisustus. Vaikuttava malli myös valmistettu teräslangasta, joka on päällystetty kerroksella kromia. Houkutteleva suunnittelu perustuu kaoottinen tai vinoviivat, toteuttamalla erittäin dynaaminen hanke. Kevyt rakenne pohja on varustettu läpinäkyvää muovia.

Jalustana voi käyttää myös yksinkertaista maalattua kauhoa tai vanhan puun kauniita haaroja, mielenkiintoisesti koristeltu.

Moderniin sisustuksiin huonekalujen ja lisävarusteiden valmistajat tarjoavat monia malleja alkuperäisiä muotoja ja erilaisia ​​värejä, joista voit valita minkä tahansa modernin sisustuksen sopivaksi ja sen sisustukseksi.

Mitä voin tehdä omin käsin?

Kätevä istuma sateenvarjoihin käytävällä omilla käsillään tulee myös sisustuksen kaunis ja käytännöllinen elementti. Mielenkiintoinen ajatus on säilyttää sateenvarjot pajukoriin tai koristekasvikehään! Aseta sateenvarjo grillin ja voilon väliin - ainutlaatuinen huonekalu on valmis! Tämä muotoilu on erityisen mielenkiintoista tarkastella saliin, sisustettu romanttinen, naisellinen tyyli.

Voit tehdä omia käsiäsi alkuperäisen kädensijan pidikkeen sateenvarjoihin ruuvaamalla sen kaapin päähän. Miellyttävästi valittu huonekalu, koristeellinen kehys peili, tyylikäs sateenvarjoteline - niissä jopa pieni eteinen alkaa muistuttaa palatsihallia tai tyylikästä modernia salonki.

Tämän huonekalun pitäisi olla visuaalisesti houkutteleva, jotta se antaa luonteen talollemme, mutta lisäksi sen pitäisi olla helppokäyttöinen.

Valitessaan pitäisi huomioida, mitkä kotitalouksien sateenvarjot ovat perinteisiä, suuria tai taskuisia ja myös niiden numeroita. Pienikokoisten sateenvarjojen säilytysastia on varmasti erilainen kuin se, jota käytämme klassisten sateenvarsien säilyttämiseen pitkällä kahvalla. Niinpä valitessasi voit välittömästi kiinnittää huomiota vain suurille tai pienemmille malleille. Tietenkin seisontatuen pitäisi olla tyyliltään sopiva sisätilaan.

Jätä kommentti Peruuta vastaus

Rakentaminen, korjaus ja sisustus © 2018

Sateenvarjo tai sateenvarjoteline käytävällä: 3 materiaalimuunnosta

Kaunis sateenvarjo on epätavallinen, mutta erittäin vaatimaton elementti käytävän sisätiloissa. Sateenvarjoteline tai sateenvarjo on asia, joka ei ole niin juurtunut sisätiloihin. Lisäksi aikaisemmat samankaltaiset mallit omistajat joko tekivät itseään tai sopivat jotain sopivaa sateenvarjojen alla. Nykyään se on itsenäinen objekti, joka ei ole vain toimiva, vaan myös kaunis.

Mitä näet: istuessasi aurinkovarjoja

Ensinnäkin tietenkin päättää - miksi tarvitset stand? He ostavat usein (etenkin kuuluisan ruotsalaisen tuotemerkin tuet), ei toimivaa esinettä, vaan koriste-esineinä. Mutta joka tapauksessa, ja toisessa erityisesti, se olisi yhdistettävä muihin esineisiin käytävällä.

Modernissa käytävässä käytännöllinen sateenvarjo tulee välttämättömäksi kaikille perheenjäsenille

Joillakin sateenvarjoilla ei ole tärkeimpiä erikoisvälineitä sieniä ja kuormalavoja varten, jotka imevät ja keräävät kosteutta. Jos on olemassa tällaisia ​​laitteita, sijoita turvallisesti sateenvarjon myös rankan sateen jälkeen, sinun ei tarvitse pyyhkiä lattiaa.

Umbrella-laskurin tulisi olla tilava. Pieni jalusta tarvitaan vain pienelle perheelle, mutta jos vieraat tulevat? Lisäksi tilava malli ja näyttää vaikuttavammalta, todellisen sisustuksen kohteena. Sateenvarjo voi näyttää suurelta ulkona maljakosta, ja se voi olla se sisustuselementti, joka korostaa edullisesti käytävien huonekaluja.

Kuinka sävyjä maljakko näyttää?

Jos kysymys on halpoista malleista, niin se on muovia. Muovimallit ovat yksinkertaisia ​​muotoja, vaatimattomia värejä. Periaatteessa tällainen maljakko on mobiililaite, joka saa vain joskus. Metallituotteet tietenkin kalliimpia.

Sateenvarjojen maljakko olisi valittava ottaen huomioon käytävän sisätilat

Metallitelineet sateenvarjoille:

  • Voit noutaa sisustustyyliä;
  • Nämä voivat olla väärennettyjä sateenvarjojalustat, sateenvarjon mallit jaot ja painat, taotut maljakoita ja takoraudat;
  • Metalliset sateenvarjot ovat yleensä varsin tilavia, mutta käytävällä ei ole paljon tilaa.

Jos käytät tavallisesti taitettavia sateenvarjoja, tutustu vaihtoehtoihin lavan, koukkujen ja tuen avulla. Eli sateenvarjot ripustetaan saranoille.

Jos haluat käsityön sateenvarjon, niin se ei ole kallista. Erityisesti jos tällainen maljakko on valmistettu yhdestä kopiosta. Toisaalta päällikkö voi tehdä sateenvarjon ottamalla huomioon käytäväsi erityispiirteet. Jos esimerkiksi kaikki varusteet, kehykset eteisessä - pronssi (pronssi), niin sama sateenvarjo sopii yhteen avaruuden kanssa.

Kädet: kori sateenvarjoihin käytävällä

Yleensä kaikki sateenvarjot ovat korin muodossa. Voit tehdä sen itse. Satoja Internet-malleja, ideoiden meri, innoittamana, josta teet alkuperäisen. Tunnistettu suunnittelun, materiaalin ja uskalta.

Mitä voit tehdä sateenvarjo:

Tietenkään kaikki vaihtoehdot eivät voi toimia kotona. Mutta esimerkiksi jäykistä johtimista valmistettu jalusta, sinä tarkalleen hallitset.

Voit hallita sateenvarjon itse, tärkein asia on päättää tulevan tuotteen suunnittelusta ja valmistella tarvittavat työkalut työhön

Sellaiselle sateenvarjelulle tarvitset:

Paperi-veitsi ja pihdit - kaikki mitä tarvitset työkaluista. Pihdit taivuta langan haluttuun muotoon. Jos lanka ilman käämitystä, siististi pitkin koko pituutta, kääritään sähköteipillä, ei pitäisi olla aukkoja. Anna mallille mallin muoto, ja tässä muodossa nauha nauha lanka.

Vedä sitten monivärinen kangas, kiinnitä se neulalla ja langalla. Irrota ylimääräinen kangas, jossa on paperi veitsi, jolloin jalustan yläosa aukeaa. Tällainen jalusta voidaan lisäksi koristella - voit tehdä kauniita leikkauksia geometristen muotojen muodossa. Älä unohda laittaa vaahtokumia jalustan pohjaan niin, että vyöhykkeet eivät haittaa.

Elegantti pidike sateenvarjoihin käytävällä

Sateenvarjojen haltijat ovat yhtä suosittuja. Tämä, muuten, on edelleen erilaisia ​​asioita. Jalustat on sijoitettu lattiaan ja pidikkeet kiinnittyvät jotain - seiniin tai kaappeihin. Haltijan valinta riippuu siitä, mitä aiot korjata.

Tee sisäänkäynnin sali hienostunut ja mielenkiintoinen tyylikkään sateenvarjon avulla

Jos haluat kiinnittää sen seinään, kuten arvasit, seinän on oltava porattu. Erityisiä yhdisteitä liimalla käytetään paljon harvemmin. Liima ei kuitenkaan kestä raskaita kuormia.

Poraavissa rei'issä täytä kiinnittimien tiiviste. Silloin pidike ei tartu, se ei vahingoita seiniä. Ja yleensä, jos et ole varma, että kiinnität haltijan itse (varsinkin juuri korjatuilla seinillä), on parempi soittaa ammattilaisiin.

Valinnan suhteen monet huonekalumyymälät ovat sisällyttäneet haltijan tuotteiden luetteloon. Eli ei vain Ikea tarjoa sinulle tyylikästä, monissa tapauksissa - universaalia asiaa. Ja sinä päätät, haluatte huomaamattoman sateenvarjon tai ylellinen lisävarusteen käytävälle. Ja älä unohda malleja, jotka on valmistettu hyvää huumoria - kun asia tekee sinut hymyilemään.

Tyyppien tuet sateenvarjot käytäviin (video)

Sateenvarjo on asia, joka on vasta alkanut tutustua käytäviin. Mutta se on ehdottomasti hyödyllinen, usein kaunis ja vie hyvin vähän tilaa. Ja jos he päättävät tehdä sen itsestään, tämä on myös tekosyy pyytämään sukulaisista ja vieraista mukavaa kohteliaisuutta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 10 = 15