Se tuoksuu jäteveden kylpyhuoneessa päästä eroon

Miksi haju jäteveden kylpyhuoneessa, miten päästä eroon haju

Miksi se on tärkeää päästä eroon haju jäteveden

Epämiellyttävää hajua vessasta osoittavat, että joitakin ongelmia viemäri. Yleensä kylpyhuoneessa, oikein suunniteltu ja toimiva, ei ole vieraita hajuja (lue myös: "Haju jäteveden yksityiskodissa, miten poistaa ja miksi se tapahtuu"). Ulkonäkö haju osoittaa läsnä mitään ongelmia. Epäilemättä on tärkeää ymmärtää, miksi viemäri hajuja kylpyhuoneessa, mutta älä unohda, että haju on erittäin huono terveydelle.

Kylpy kytketty yhteiseen jäteveden joustavaa putkea. Sen pitäisi olla kaareva ja niillä ero on riittävä likainen vesi ei palauteta. Tämä putki on oltava läsnä ja vesilukko (kuten kuvassa), joka tallennetaan ongelmista, kun kylpyhuone haisee jätevettä. Jos este katoaa kuin etana, haju saa rajoittamattoman pääsyn kylpyhuoneeseen.

Yleisin syy miksi haju jäteveden kylpyhuoneessa on virheellinen liittäminen viemäri- putkien kylpyhuoneeseen tai hyväksyttävä asennettavaksi virheistä (lue: "Miksi haju wc viemäriin, päästä eroon haju"). Epämiellyttävää hajua esiintyy usein alueilla, joilla säännöt ovat rikki käyttöjärjestelmän tai on ongelma hydraulinen lukko.

Kylpyhuoneessa on usein pesukoneen. On tärkeää tehdä kehykseen poistoletkun. Lisäksi kylpyhuoneessa on aukko, jolloin raitista ilmaa suoritetaan. Syy Vika voi olla piilossa ilmastointikanavaan.

Ilmanvaihto kylpyhuoneessa tarvitse ainoastaan ​​poistaa hajua, mutta myös ilman kuivausta. Siksi, jos se haisee jäteveden kylpyhuoneessa, sinun täytyy tarkistaa tilan ilmanvaihtojärjestelmän - jos se ei toimi hyvin, haju voi johtua liiallisesta kosteudesta. Lisäksi, korkea kosteus voi aiheuttaa hometta. Katso myös: "Miten poistaa haju jäteveden keinoin."

Miksi jäteveden tuoksuu - syntyminen tukkeuma

Toinen syy, miksi haju jäteveden kylpyhuoneessa - muodostumista tukoksia. Seinillä putkien menossa lika, rasva, hiukset. Siksi ne on puhdistettava säännöllisesti.

Putki on palautettava sen normaaliin asentoon ja vahvistaa erityistä kiinnitys halutulle korkeudelle. Tullakseen vesilukko taas töihin, sinun täytyy ohittaa vettä putkessa. Kolboobrazny sifonin täytyy purkaa ja pestiin. Jos kylpyhuoneessa pitkään kukaan käyttää, tarpeeksi vetää poistoveden. Vaikeiden tukkeuma voi käyttää erityisiä kemikaaleja puhdistukseen putkia tai terveyttä köyttä. Katso myös: "Mole puhdistamiseen viemäri - vaihtoehtoja ja käyttöä koskevat säännöt."

Ratsiasta putkien - jäteveden hajuja kylpyhuoneessa

Talletukset viemäriputket voivat myös aiheuttaa epämiellyttävää hajua. Koska niiden vähentää sisäisen ontelon putket ja hydraulinen lukitus työtä. Tässä tapauksessa, puhdista valua. Hyvin usein tällainen ongelma syntyy valurautainen putket.

Väärä valinta putken ja asennus virheitä

Yleinen syy miksi haju jäteveden kylpyhuoneessa havaitaan heti korjauksen - väärän valinnan komponenttien ja virheitä kokoonpanoon.

Se on myös lähde haju voi olla pesukone, jos poistoletku on upotettu vesilukon jälkeen. Tässä tapauksessa, epämiellyttävä haju kulkee stiralki rummun.

Jos kaikki nämä menetelmät eivät auta, ja se on vielä epäselvää, miten päästä eroon haju jäteveden kylpyhuoneessa, sinun ei pitäisi sulkea pois mahdollisuutta, että vuotojen olemassaolo ja lauhde lauttoja. Vesi voi mädäntyä ja päästävät pahalle. Pisarat voivat pudota vedenlämmitin, hanat. On välttämätöntä tarkistaa, onko vesi pääsee pyykkikori hyllylle kosmetiikka.

Vuodot voidaan muodostaa ja vaikeissa paikoissa - pesukone, pesuallas kylpyhuoneeseen. Lisäksi epämiellyttävän hajun, vesi lopulta pilata lattiapinnoite, lattiat, katto, pohja naapureita.

Jotta voitaisiin välttää tällaisia ​​ongelmia, sinun täytyy säännöllisesti puhdistaa putket, seuraa ilmanvaihto tilassa, ylläpitää puhtautta kylpyhuoneessa. Tietenkin, se ei voi kokonaan poistaa vaara hajua, kuten usein tapahtuu, ja syytään omistajien asunnon, mutta se vähentää huomattavasti (lue myös: "Haju jäteveden asunnossa, miten päästä eroon").

Haju jäteveden kylpyhuoneessa: Syyt ja ratkaisut

Samaa mieltä, ei ole kovin mukavaa, kun huoneeseen, jossa tarve hääriä tuoksuja suitsukkeita ja kylpymukavuudet jaetaan viemäri löyhkää. Tämä voi tapahtua missä tahansa asunnon tai talon, ja ennen kuin syyttää onnettomat naapurit, joten korjauksia naapurustossa, että tilanteessa on välttämätöntä ymmärtää. Tässä artikkeli vannaja.net sivustolla pyrimme selvittämään tilannetta, löytää syy ja tietysti poistaa sen.

Miksi haju jäteveden kylpyhuoneessa

Haju jäteveden kylpyhuoneessa: miten ja miksi

Jotta olisi helpompi ymmärtää niitä syitä, joiden on haju jäteveden kylpyhuoneessa, viettää vähän retken yksikön monen perheen koteja viemärijärjestelmään. Joten, mitä meillä on? Uninen, joka kerää jätevedet kaikki huoneistot ja asunto layout viemäreihin, jotka on kytketty kaikkiin laitteisiin kylpyhuoneen. Ne on yhdistetty ei vain niin, ja läpi juoksuttaa, joka luo vesilukko - se annetaan sille tehtävä ei ole ikävä haiseva haju jäteveden huoneeseen. Paitsi tässä vaiheessa, jossa jostain syystä vesi on hävinnyt suljin, haju voi vain tapahtua sulkemattomassa nivelten viemäriputket.

Miten poistaa haju jäteveden kylpyhuoneessa

Mutta tämä ei ole syy - jotain on täytynyt tapahtua ennen kynnyksellä haju. Katoaminen veden sifonin portti ja läpäisee saumat haju - se on vain seurausta suuremmasta kohtaus. Ymmärtää syy, sinun täytyy ymmärtää toiminnan nousuputken, jäteveden keräämiseksi. Jolloin veden ja jäteveden mennä maanalaiseen salaojitus? Painovoiman eron vuoksi tason putken järjestely, suuri määrä vettä ei voi nopeasti ja tehokkaasti poistetaan joukosta asuntoja. Varmistamaan nopean valumia, viemäri uninen luovutetaan katon, jossa hän sai tilaisuuden imeä uloshengitysilmaa. Tämä alue on nimeltään viemäri tai viemäreitä, Yksinkertaisesti sanottuna, ilmanvaihtoa.

Nyt harkita, mitä tapahtuisi, jos jostain syystä, tämä viemäriputki tukossa kokonaan tai puoli? Missä salaojitus on ottaa ilmaa nopeasti epäpuhtauksien poistamiseksi? Luonnollisesti se alkaa etsiä heikkoja kohtia putkistoon, joka voi olla joko väliset liitokset putkien kotona tai vesilukon, joka ei johdu erittäin onnistunut muotoilu juoksuttaa vain imi hukkaan. Huomaa, että tämä ilmiö esiintyy vain kylpyamme ansa - se sijaitsee alla kaikki, ja siksi kärsivät ensimmäisinä.

Miten ilmanvaihto viemäri kuva

Niin paljon syy kaikki vastoinkäymiset. Lähes kaikissa tapauksissa vastaus kysymykseen miksi jäteveden haju kylpyhuoneessa on tukossa nousuputken yläpuolelle tai sen osan, jonka otsikkona on "viemäriputki".

On muitakin syitä, miksi on epämiellyttävä haju - ne ovat harvinaisia, mutta silti otettava huomioon niiden kanssa. Esimerkiksi, on sifonin, vaan sen yläsuuaukon viemärin voi kerääntyä ihmisen hiukset, jotka laskeutuvat muita orgaanisia ja epäorgaanisia aineita. Jos nämä klusterit eivät poista pitkä, niin sen seurauksena, ne saattavat alkaa tihkua löyhkä.

Tämä video esittelee, miten poistaa tukos putkissa, mikä voi aiheuttaa epämiellyttävää hajua kylpyhuoneessa.

Lopulta, haju voi johtua siitä, että alle kylpy alkavat mädäntyä kerääntyneet roskat tai laskenut kangas - jopa tällaisiin tuloksiin voi aiheuttaa suuren kosteuden huoneessa. Lisäksi se voi tukkeutua lepotuoli huoneisto layout - tässä tapauksessa WC: n huuhteluun vettä ei mene suoraan uninen, ja ensimmäinen virtaa putkien ulkoasu, puristaminen epämiellyttävää hajua vuotaa saumojen läpi tai tyhjennystulpan kylpyhuoneeseen.

Syyt haju jäteveden kylpyhuoneessa

Miten poistaa haju putkista kylpyhuoneessa: korjaustoimenpiteitä

Joten, löytää, että kylpyhuone tuoksuu jätevettä, siirry etsiä lähde - sinun pitää ensin varmistaa, että haju on lähtöisin suoraan putkeen, mutta ei pois kylvystä tai jossain muualla. Esimerkiksi, jos sifonin on vedetty vedestä venttiili, se voi tuntua, että ilma - se vedetään tyhjennysaukon. Jos näin ei ole, niin kiinnitämme huomiota nivelet viemäriputket. Niitä on puhua tarkemmin.

Jos sinulla on valurautaa vanhentunut - se on yksi asia, kun tiiviste saumat saattavat mennä rikki, ja putki voi mätänevät paikoin. Toinen asia - modernin muoviputki, joka periaatteessa ei pitäisi olla juoksuttaa saumoista, paitsi tietenkin, suussa ei unohda asentaa kumitiiviste.

Miksi kylpyhuoneessa haisee jäteveden

Nivelet putket voivat rikkoa vain yhdestä syystä - jos etsit helpoimman tien ja puhdas viemäri tukosten työkalu nimeltään "Mole". Vaikka hän selviytyy tehtävänsä, mutta yhdessä tukossa ja ruostuneet kumitiivisteet. Se tekee sen ei nopeasti, mutta suunnitelmallisesti, toistuvasti kieltää kumin elastiset ominaisuudet, sillä seurauksella, että se on yksinkertaisesti tuhottu. Tässä suhteessa, parempi käyttö mäntä - täyttää kaikki terveyssiteen laitteiden vedellä ja alkaa toimimaan aktiivisesti tämän laitteen. Eivät vain työntää vettä ja imee - niin tehokkaasti ja nopeasti poistaa tukoksia.

Miten unclog viemäriin kuvat mäntä

Mutta takaisin kysymykseen, miksi kylpyhuoneessa haju jätevettä. Joilla on määritellyt lähde ja alkuperä löyhkä, voit ryhtyä toimiin sen poistamiseksi.

Toimintasuunnitelma seuraa.

 1. Jos vesi tiiviste katosi kylvyssä juoksuttaa, ota yhteyttä paikalliseen asuntotoimiston ja vaativat välttämättä Gdanskin johtajuutta ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin poistaakseen tukos viemärissä pystyputkeen. Itsensä tällä kertaa suojautua tällaisia ​​tilanteita tulevaisuudessa, menemme rautakaupasta ja ostaa toisen muotoilun ansaan. Ole yksinkertainen, joka on segmentti kaareva kaaren putkeen, ja kompleksin, jolla on kulmikas rakenne, jossa on useita ruuveja - se säilyttää paremmin vesilukon lisäksi, se on paljon helpompi puhdistaa, jos tarpeen.
 2. Matkan varrella suojautua tämä ikävä ilmiö on 100% voittoa saniteetti- silikonia ilmapallo ja aseen siihen. Se on tuottaa tiivistys viemäriputken liitokset. Hyvä, parempi täysin läpi järjestelmän ja korvata kaikki kumitiivisteet - samaan aikaan perusteellisen puhdistuksen viemäreihin tukkeutumisen. On olemassa kahdenlaisia ​​tiivisteiden vedenpoisto putkiston - ja odnoperevye dvuhperevye. Viimeaikaiset sauma on paljon luotettavampi, mutta ne ovat vaikea kerätä. Älä laiska ja laittaa juuri tällainen tiiviste.
 3. Kun kyseessä on valurautaputkien, liitokset Obscure laimennetaan vedellä sementin - sinun täytyy vaivata jonkinlainen muovailuvaha ja kiinni kierroksen ne kaikki nivelet ympärille.

Ilmaventtiili Viemärin tuuletukseen kuva

Mitä muuta voi tehdä tällaisissa tilanteissa, jotta estetään hajut kylpyhuoneen putkista tulevaisuudessa? On laite jäteveden järjestelmien ilmaventtiili. Itse asiassa, se suorittaa saman toiminnon kuin viemäriputken. Hän myöntää ilma viemäriverkostoon, ja ei vapauta hajuja sitten. Periaatteessa, jos asennat tällainen laite mahdollisimman lähelle nousuputkeen, se ei salli valua vettä tiiviste ansaan.

Ehkä tämä on kaikki, mitä voidaan tehdä, jotta haju jäteveden kylpyhuoneessa ei näy. Kaikki nämä menetelmät ovat hyviä ratkaisuja tähän ongelmaan on monimutkainen, muuten tekosi on väliaikainen ratkaisu tähän ongelmaan, ja lähitulevaisuudessa se tulee uudelleen ja uudelleen.

"..Pozhaluy, on kaikki mitä voidaan tehdä, jotta haju jäteveden kylpyhuoneessa ei näy .."

Uh ystäviä ... minun tapauksessani, Keski viemäriputki ei ole osoitettu puitteen peitekansi puhdistusjärjestelmä. Vain ei voinut nähdä, koska nousuputki on suljetun koristeellinen kehys ja asun ylimmässä kerroksessa. "Auttoi" korjaus uninen naapureita. Jouduin purkaa ja minun leikata uninen, ja vasta sitten löytää syy vakiona löyhkää. kokoonpanon täysin ratkaise ongelmaa.

Miten poistaa haju jäteveden wc ja kylpyhuone: 5 syytä tuoksu ja niiden poistaminen

Epämiellyttävää hajua omassa huoneistossa voi pilata elämän kaikkein potilaan henkilö. Hän ilmestyy kylpyhuoneessa tai keittiössä, ja sitten levisi nopeasti läpi kaikki huoneet. Ei moderni raikasteita mitään pysyvää huoneen ilmanvaihto ei ratkaise tätä ongelmaa. Jos oli haju jäteveden kylpyhuoneessa tai keittiössä, sinun pitäisi ymmärtää niitä syitä, jotka ovat aiheuttaneet sen. Älä pelkää, koska todennäköisimmin salaisuus esiintyminen inhottava "maku" on tukossa tai asennettu väärin LVI. Mieti viisi tärkeimmistä syistä, miksi elämä asunnossa tuli sietämätön, ja tutkia, mitä toimenpiteitä olisi toteutettava poistaa nämä syyt.

Väärä asennus viemäriputket

Jos haju jäteveden kylpyhuoneessa ilmestyi melkein heti muuton jälkeen uuteen taloon tai huoneistoon - syy on etsittävä kerätään asianmukaisesti viemäriin.

On olemassa tiettyjä sääntöjä annetun viemäriputket, vastaisesti, jossa järjestelmä ei toimi oikein. Jos tämä on viemärijärjestelmään, valitettavasti täytyy uudelleen tehdä asennus putkilinjan, ja tämä aiheuttaa huomattavia kustannuksia.

Munivat viemäriputket on täytettävä teknisten normien

Huonon sijoittumisen, varsinkin putkien, eli kallistuskulma johtaa taantumiseen jäteveden vuoksi, ulkonäkö pysyvä hajua. Vain täydellinen verkostojen hajottamiseen ja asennus putkien oikeassa rinteessä. Helpoin tapa korjata vuotava putki kiristetty, jos käytetään muovituotteet. Riitä muuttamaan tyynyjä tai asentaa erityisiä tiivisteitä.

Self-talon rakentamiseen välttääkseen väärinkäsitykset apuohjelmia hanke olisi ammattimies.

Viemäri (vesi tiiviste) on alle nieluja ja muut LVI-laitteita. Tämä taivutettu putki, jossa vesi kertyy, joka on este jäteveden hajuja. Jos juoksuttaa tapahtuvat rikkomukset, hajun viemäriin asunnossa olevan pysyviä.

Asenna juoksuttaa estää ulkonäkö epämiellyttävää hajua viemäri

Syitä toimintahäiriö hydroseal:

 • täydellinen täyttö osan viemäriputket, ja siksi veden imuputki poistetaan ja se tyhjenee;
 • paine viemäri on suurempi kuin ilmakehän: ilma muodossa pieniä ilmakuplia tai roiskeveden tunkeutuminen huoneeseen.

Miksi on olemassa täydellinen täyttö nesteen putki? Se voi olla useita syitä: se on pieni halkaisijaltaan putki, ja ulkonäkö tukoksia, ja jopa harvinainen tapaus, kuten jäätävissä putket (jos ne on vahvistettu kylmähuoneessa). Kaikki nämä ongelmat voidaan ratkaista helposti: tulisi valita suuremman halkaisijan putki, poistaa tukos ja helposti sulattaa jään kuumaa vettä.

Syntyminen piilotettuja tai ilmeistä vuotoja

Koulutus pieni lätäkkö lattialle puhutaan ilmeinen vuoto, joka voidaan nopeasti laikullinen ja korjattu, mutta jos keittiössä tai kylpyhuoneessa tiheään vuorattu huonekalut ja saniteettitilat, on vaikea määritellä ja vuotaa, ja aiheuttaa hajua. Vain yksi tie ulos - tarkistaa kaikki putket ja liitännät, poistamalla kohteita ja käyttämällä taskulamppu. Varmista voit käyttää paperipyyhkeellä: vaikka ei visuaalisesti ilmoitusta vuotoja, pysyy märkänä tahra lautasliina.

Vuoto kylpyhuoneessa tai keittiössä haittaa paitsi omistajien, mutta myös naapureita

Korjaa ongelma perinteisellä tavalla: muuttaa putken ja tiivistää yhteyden järjestelmään tuli täysin suljettu. Ja estää epämiellyttäviä tilanteita, ennaltaehkäisevien toimenpiteiden avulla:

 • katsomassa seinät ja lattia;
 • käyttämällä vähintään nivelten putkilinjan asennuksen;
 • paikka putkiliitokset ovat saatavilla;
 • hankkia ja Vesijohdon hyvälaatuisia.

Näiden yksinkertaisten toimenpiteillä ei tarvitse ihmetellä, miten päästä eroon haju jätevettä.

riittämätön ilmanvaihto

Ilmanvaihdon akselit ovat rakentamisessa tahansa talon. Ilmanvaihto monikerroksiset asuintalot - se on järjestelmä, joka toimii luonnollisen. Ajoittain on tarpeen tarkistaa, kuinka hyvin se toimii.

Jos on riittämätön painovoimainen ilmanvaihto asetettu pakolliseksi

Jos haluat tarkistaa käyttää vanhaa, tunnettu aina: ota pala paperia ja soveltaa sitä Ilmanvaihtosäleikön. Jos se on säilytettävä ilma luonnosta ja ei kuulu - tuuletus kunnossa.

Jos et löydä vikaa ilmanvaihtojärjestelmä, on välttämätöntä puhdistaa akselille. Yleensä tämä mukana erityinen työntekijöitä. Riittämätön ilmanvaihto - ei ole vain epämiellyttävä haju, mutta myös ulkonäkö eri paikoissa sienen ja homeen, terveydelle vaarallista.

Tämä on yksi yleisimmistä syistä ulkomaisten "makuja". Miten poistaa haju jäteveden, määritellään yksinkertainen: riittää poistamaan tukoksen tavallinen putkienpuhdistukseen.

Tätä tarkoitusta varten on olemassa useita laitteita yksinkertainen kaapeli modifioitu moderni laitteisiin.

Jotta vältettäisiin tällaisia ​​ongelmia, kannattaa muistaa kaksi yksinkertaista sääntöä:

 • Asetettu tyhjennysreikä kylpyhuoneessa ja pesee ristikko.
 • Älä kaada jäteveden laitteet paperi, rievut, iso ruokajätettä, rakennusjätettä.

Rautakaupoista myyvät erilaisia ​​kemikaaleja puhdistukseen viemäriputket, jotkut niistä ovat melko tehokkaita. Valitsemalla kemikaalit olisi otettava huomioon materiaaliin viemäriputkien.

Siten poistamalla haju jäteveden riippuu mikä aiheutti sen. Havaittuaan tämän ongelman, se on helppo ratkaista: tai omasta tai pakottavien-ammattilaisia ​​putkimiehiä.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hyvää päivää. Epävakaa käynnissä Automaattinen kattilan AOGV 11.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Tänä vuonna siirtynyt maan.

echo adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hei Muutama päivä sitten löysin useita vaurioitunut katto.

Internetin tietosanakirja rakentamista viestintä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

47 + = 50