Seinähyllyt omin käsin

Huonekalut ja kalusteet

Kuohkea modulaarinen huonekalut ovat menettäneet merkityksensä, ja sen tilalle tulevat hyllyille seinävalaisin omin käsin, tai koottu valmiita lohkoja, ja romun. Suunnittelu ja omaperäisyys, ne menestyksekkäästi kilpailevat tuhlaavainen tuotteiden korkean teknologian tyyli tai maa. Laaja valikoima ideoita rakentamiseen hyllyt kääntää millekään asuin- ja kodinhoitohuone. Otettava palvelu mielenkiintoisimmat ideat tehdä osan elintilaa vanhoja huonekaluja eikä tuo iloa asioita.

Minkä tyyppisiä hyllyt toimivin?

Ilman seinän hyllyt on valmis halli ja lapsille, sauna ja keittiö. Ne antavat sisustus tietyn ainutlaatuisuutta, mutta huone näyttää enemmän asui-ja kodikas. Tee jotain itsestäsi huonekalujen uskalla kaikille, mutta meidän pitäisi aloittaa. Ei ole mitään helpompaa kuin oppia tätä veneet että materiaalien käsillä tehdä hyllyille. Ne voi tallentaa mitä et halua piiloutua kaapit ja laatikot.

Nykyään suosituin avoimen hylly seinään, mutta kummallakin on omat toiminnot riippuen kohteesta tiloissa:

  • käytävällä - Laukkujen ja hattuja;
  • olohuoneessa - mielenkiintoisia kokoelmia ja astiat;
  • makuuhuoneessa - kosmetiikka ja pussitettu kukat;
  • kylpyhuoneessa - shampoo, pesuaineet, kuiva pyyhe;
  • kylpyhuoneessa - kotitalouksien;
  • lasten - ja leluja, kirjoja ja oppimateriaalit;
  • keittiössä - välinekori, mausteita, ruokaostokset.

Hyllyt voidaan kohdistaa vain tiettyjen aiheiden - viulu, kyinen nukkeja, pieni akvaario tai kirjoja. Meidän kokoelma - alkuperäisen ja samalla toiminnallisia hyllyt, kuva:

Hyllyt takana huonetta, jotka toimivat utilitaristinen rooli Myös täytyy olla varovainen ja esteettinen. Mukava katsoa siisti riviä hyllyt vahvojen luotettavaa aihioita ruokakomero, työkalut parvekkeella tai kausiluonteisten asioita pukuhuoneeseen.

Usein alkuperäiset hyllyt ovat eräänlainen taide-esineen, johon on keskittynyt kaikki huomio - koska epätavallinen muoto tai materiaali, josta ne on valmistettu. He eivät laita paljon asioita, jotta ei vähennä alkuperäistä muotoa leikkaavien vaaka- ja pystysuunnassa seinälle.

Toisaalta, esillä hyllyillä usein vastustaa itse ovat ainutlaatuisia. Ja jottei kääntää huomion vaatii avoimia seinälle hylly valmistettu lasista näkymättömällä kiinnitys. Esimerkiksi tekijän teoksia näytteillä käsintehtyjä tai tuodaan ulkomailta maista matkamuistoja, koralli ja suuret kuoret. Kaikki nämä asiat ei pidä säilyttää kaapissa, ja et voi tehdä ilman hyllyjä.

Vihje: Ennen kuin ryhtyä rakentamisen hyllyt kädet pois romun, huolellinen:

  • vastaavat yleistä rakennetta ja materiaalin tyyppi laitokseen, jossa se on sijoitettu;
  • kokonaiskuormituksesta;
  • liitteen tyyppi;
  • tyyli;
  • toiminnallisuutta.

Päälajiketta Seinähyllyt

Tekemiseen käytettävä materiaali hyllyt ja asennus menetelmä määrittää työmäärä seinälle ja hyvin suunnittelu hyllyn. Usein ulkokalusteet kiinnitetty seinään. Esimerkiksi, kenkä telineet, on asennettu pystysuoralle pinnalle, tulee seinä. Kuormitus kiinnittimen saada enemmän, varsinkin jos ne on valmistettu puusta, eikä valon muodossa kokoontaitettava rakenteet teräslangasta ja muovi.

Varoitus: Tämä on melko suuri kuormitus ja hyllyt kukkia - maalla, jotka ovat täynnä ruukut, maljakot ja ruukkuja. On tärkeää huolehtia turvallisuudesta perheenjäsenten ja lemmikit, jotka usein kiivetä niitä - sinun täytyy varmistaa kiinnitys.

Luokittelu hyllyt kattaa useita näkökohtia. Suunnittelun ominaisuudet:

  • avoimen ja suljetun (ovi);
  • Kannattimen tyyppisen;
  • kulmikas ja suoraan;
  • oikosulkupaloilla (rajoittimet) kummallakin puolella ja ilman niitä;
  • etulasin tai taustapeili;
  • suljettu takaisin tai;
  • suorakaiteen tai muodossa yhdessä tasossa;
  • pinottu;
  • jossa pystytuet ja identtinen valonsäteet;
  • liukuovet ja swing;
  • pyöristetty tai suora kulmat;
  • koristemuoto, viistot, rhombic jne

Useimmat alkuperäisen suunnittelun hyllyt - Kuva:

Yleisimmät hyllyjä ja niiden ominaisuudet

Luokittelu hyllyt aineet, josta ne voidaan tehdä:

  • lasi ja peili;
  • puinen tai tehty materiaalien prosessoinnissa - MDF, lastulevy, vaneri, laminoitu lattia;
  • metalli;
  • polymeerit ja muovit;
  • Yhdistetyt - joka käyttää useita eri materiaaleja.

Rakenteellisesti suosituimpien tällaisia ​​hyllyt:

1. Wall hyllyt Auringonpilari lattialle tai kaapin huonekaluja alla. Ne kestävät eniten painoa, koska et voi murehtia mitä heidän kiinnitys ei kannata kuormaa. Niin usein hyllyt laitteiden olohuoneessa kenkiä käytävällä. Tämä muotoilu ei vie paljon tilaa ja onnistuneesti korvaa telineeseen tai sarja kalusteita sali, lattiapinnan ei tukkima.

2. Classic hyllyt muodossa suorakulmion - suosikki teema kotona työtä. Ne ovat kiinni suoraan seinään, mutta tuleeko suljettu kantapää ja liukulasiovi ovet - jokainen isäntä päättää itse. Se etu, että tämä rakenne on se, että käytännössä ei käytetä ainoastaan ​​sisäpinnan. Yläkerrassa usein laittaa yksittäisiä kohteita - pöytä kello, maljakko, kukkaruukkuja. Ja puolella pinnan voidaan kiinnittää tilan päivä, kalenteri tai "napominalki9raquo; Lausuma liitetiedoissa.

3. Alkuperäinen päällekkäin hyllyt yhdistää useita toimintoja. Ne onnistuneesti korvata teline kirjoja tai kaappiin asiakirjat. Ne voivat yhdistää risteyksessä vaaka- että pystysuunnassa. Usein ne ovat epäsymmetrisiä tai alkuperäisen sivuseinien. Vai onko se vain joukko samanlaisia ​​vaakatasoja. Etuna on, että voit vapauttaa mielikuvitus ja rakentaa jotain ainutlaatuista.

4. Corner hyllyt auttaa tehokkaasti käyttää ilmaista näkökulmista. Yleisin kuviot - kylpyhuoneeseen, mutta siellä on paljon alkuperäisiä vaihtoehtoja tahansa huoneeseen. He syövät jotain yhteistä - mount hyllyt molemmin puolin kahden vierekkäisen. Tämä muotoilu on melko vankka ja kestää suuremman kuorman. Uusin suuntaus kuuluisien suunnittelijoiden - läpinäkyvä nurkassa hyllyt lasin kiinnikkeet, joita myydään rautakauppaa. Ne ovat helpoin tapa tehdä oma.

Vinkki: Aloita yksinkertaisin - hylly seinään käsillään lasista ja peilit. Tee joukko saman muotoisia silmälaseja studiossa, jossa päät päällikön on hiottava turvallisuussyistä. Kiinnitä vapaa nurkassa kiinnikkeet valmiina samalla etäisyydellä. Hyllyt sopivat kirjoja, kasvien tai matkamuistoja olohuoneessa ja shampoo ja hygieniatuotteita - kylpyhuoneessa.

Hyllyjä ja roikkuu kaapit kuuluvat ruumiin huonekaluja, ja vaikka se on yksinkertainen tuote, mutta ne epätoivoisia asennusmenetelmä. On erittäin omaperäinen esimerkiksi pinottu hyllyt ja ruukut kukkia, roikkuu katosta tai seiniin. Koska joustava tuki käytetään:

Usein kiinnitys ei ole vain käyttötavarat, mutta myös on alkuperäinen tyylillisiä päätös. Monivaiheinen metalli seinähylly voi löytää hyvä käyttää monissa tyylejä. Esimerkiksi sivuseinä taotut puinen hyllyt vahvistetulla kiinnitys seinään - alkuperäisen koristelu keittiössä tyyliin Provencen tai maa.

Classic mallia - seinälle hylly on tärkeää kiinnittämiseksi niitä pitkin seiniä. Tämä rakenne soveltuu useimpiin huoneisiin. Hanging hyllyt kirjoja, joiden avulla paikkaan folioita, harvinainen painoksia, aikakauslehdet, oppikirjat, sanakirjat, ja enemmän, ilman kirjahyllyt tai hyllyille. Hyllyt voidaan varustaa seinä, joka ei sovellu huonekaluja. Esimerkiksi, valmistaa kirjahyllyt seinään ympäri oven.

Seinähyllyt liittyvät kiinteästi on suunniteltu suurella kuormituksella. Jäykkä kiinnitys - tae raskaiden, edellyttäen, että:

Kokoontaitettava tai irrotettava hyllyt ovat irrotettavia ja kootaan tarvittavaan. Esimerkiksi, kun suuri osa vaatekaappi vuodenaikojen vaatteita saliin saapuu ja neuleet - vaatekaappi, osa vapautuu tilaa voidaan purkaa.

Kokoontaitettava hyllyt ovat erittäin kätevä kenkien käytävällä. Usein erityisiä pidikkeet käytetään tällainen rakenne, jossa määrä hylly-puseroita säädetään mielivaltaisesti ja helposti muuttaa niiden korkeus suhteessa toisiinsa. Tämä "täytekakku" hyllyjen mahdollistaa käyttää tilaa tehokkaimmin.

Mistä aloittaa rakentamisen hyllyjen yleismies?

Jos olet lukenut tämän artikkelin asiasta ja katso kuvia joidenkin ajatus tuli maistaa, pitäisi mennä sen ruumiillistuma. Algoritmi on hyvin yksinkertainen:

  • Valitse haluttu kuvio perusta;
  • tehdä luonnos osoittaa koko tai mitat hyllyt;
  • piirtää karkea, miten se näyttäisi seinälle tai nurkkaan tietyllä alueella;
  • määrittävät materiaalit ja liitteen tyyppi (siitä, että jo kotona ja jotain ostaa);
  • työmäärä arvio (kiinnitys normaali tai parannettu);
  • jälkiä, seinään tiukasti vaakasuoraan;
  • Emme paljasta tai tyhjiä;
  • koota;
  • perustaa saranoitu suluissa tai silmukoita;
  • täyttämällä työn hiominen tai koristeeksi toimimaan erittäin huolellisemmin;
  • mount hyllyt seinään (katto) ja tarkista luotettavuus;
  • horisontaalinen tarkistus ja tehdä tarvittaessa vielä lisää säätöjä.
  • sijoita esineitä, joita varten se on tehty.

Vihje: laminaatti tai lastulevystä sopii myös hyllyille, mutta se on vaikea leikata hylly kotona. On parempi vuokrata palveluja studio, tarjoamaan tällaisia ​​palveluja. On hyllyt samalla tarjota ja tarjota otortsevat asennettu saranat.

Valinta tilat kotitekoinen hyllyille

1. Hyllyt kätensä sopivin lastenhuoneessa, missä ne on kutsuttu osa alkuperäisestä sisustus. Se sopii mitään käsitystä aiheesta lapsuuden - puun oksat fantastinen puuhyllyllä tai markkinaraon joustavien materiaalien muodostavien Tsvetik-semitsvetik.

2. Mielenkiintoisia Seinähyllyt kuosisissa

olohuoneessa, toimistossa tai kirjastossa. Ne lievittää tiloissa runsaasti Huonekalujen optimoimalla tilaa. Modernissa olohuoneessa ei ole oikea paikka "stenkam9raquo; Neuvostoliiton tyyliin tummalla vieviä kaapit. Paras ratkaisu - kevyt rakenne diodi valaistus.

3. Hyllyt käytävillä ja porraskäytävissä tilaa välttämätön puhtaasti utilitaristinen huonekalu. Mutta alkuperäisessä muodossaan huomattavasti elvyttää ja uudistaa nurkkaan. Kaikenlaisia ​​kulmat ja pinottu rakenteiden tulee erottamaton osa sisustusta, jos lähestymme luovasti.

4. Alkuperäinen hyllyt pyöreä muoto sisustaa vapaa seinä käytävällä ja täydentää nykyistä telineet ja kaapit. Kierros kapeampiin muoviputken on suuri osa seinälle kuin hunajakenno. Ne kätevästi laittaa hatut, käsineet, sateenvarjot ja laukkuja. Kullakin on oma hylly (niche), ja lapsille ne olisi alareunassa.

5. Hyllyt keittiössä ja ruokailutila - miten teet ilman niitä? Hyvä tapa pitää kaiken silmieni edessä, mutta samalla erilaisia ​​pieniä eriä on sen niille osoitettuun paikkaan. Tällainen menettely nopeuttaa keittiössä ruoanlaittoon ja puhdistus - kukin kuppi lautasen tai pannulla välittömästi pesun jälkeen lähetetään sen tilalle.

6. koko seinän hyllyt hyllyt metalli tukee arvostettu akvaarion harrastajat. On mahdollista merkitä puuttuvien kolkassa asunnon laittaa muutaman säiliöitä vedellä asukkaiden toisilleen valoa. Sama malli on asianmukainen ja toistuvassa kukkaruukkuja on lasitettu parveke tai Loggia - tämä vapauttaa tilaa kapea kaistale maata.

7. hyllyt kylpyhuoneessa, wc, pesuallas ja suihku on myös välttämätöntä. Muuten, mitä tehdä kaikki nämä hygieniatuotteita, kodin kemikaalien, pesuaineet, shampoot ja saippualla? On parasta varustaa tiloissa korkea kosteus lasista tai muovista hyllyjä. Sopivin kulma monitasoisen vaihtoehto.

8. hyllyille vaatehuone, ruokakomero ja kodinhoitohuone - puhtaasti utilitaristinen laitteita. Jos luulit yleisin tila, varustettu lukuisilla hyllyillä, voit nopeasti löytää jokin laite ei ole vaikeaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Hyllyt seinälle: 60 valokuvan ja 8 piirustukset

Yksi menetelmistä koristelu tilojen - käytön hyllyille. Mutta - ei vain objekti koristeeksi. Paljon useammin ne ovat toimivia. Hang hyllyt seinälle, laittaa lattialle, jotkut kattoon tai palkkeja. Mutta mikä parasta - niitä on helppo tehdä itse, omin käsin.

Paikan päällä on hyllyjä seinään, lattia ja roikkuu. Jos kerroksessa on suuri hylly korkeus - mittarin ja sen yläpuolella on usein kutsutaan telineeseen. Muutama sana keskeyttäminen: se yleensä koristekuvioita, jotka roikkuvat napa tai erityisesti lyödään kiinnike. Tämä vaihtoehto on suosittu niillä alueilla, joilla lämmitysputket kulkevat katon alle: ne ovat pyytäneet, että he ripustivat jotain. Putkeen ripustaa hylly keittiössä ja kylpyhuoneessa: se on kätevä.

Nämä roikkuu hyllyt ruokia viihtyisä ja toimiva. Samalla putki voi olla tarina, ja tehnyt omin käsin

Ne on valmistettu puusta, vanerista, laminoidun lastulevyn, kuitulevyn, on lasi hyllyt. Kuten teline käyttämällä samoja materiaaleja, mutta myös ne on valmistettu metallista, muovista ja muista asioista melko uskomattoman - esimerkiksi putket tai pullot.

Olohuoneessa ei ole niin tärkeää, mitä materiaali on rykmentti. On tärkeää, että sen malli on sopusoinnussa sisustuksen. Vaikka toiminnallinen ei ole aina tärkeää: jotkut olla koristeellinen rooli. Niille, jos on jotain, että yksi tai kaksi aiheista. Niiden tehtävänä on antaa sisätilojen erityinen koti-tyyliä ja väriä.

Jos puhumme hyllyt teknisiä tiloja - keittiö ja kylpyhuone, erityisesti syistä estetiikan lähes kaikkialla on myös vaatimus käytännöllisyys. Jopa koristeellinen hylly keittiössä pitäisi olla hyvä pestä. Hylly kylpyhuoneen kaikki vaatimukset ovat korkeat: ajoittain on erittäin korkea kosteuspitoisuus ja materiaaleja tarvitaan, josta se siirretään ilman mitään haittaa. Ne eivät ole niin paljon. Tämä muovi ja ruostumaton teräs. Tee enemmän hyllyjä kylpyhuoneeseen MDF, mutta ne ovat yleensä toimivat hyvin ilmastoiduissa tiloissa kylpyhuoneessa.

Jokaisessa huoneessa on paikkoja seinällä, joka tarvitsee vain jotain roikkua. Itse asiassa suurin osa modernit huonekalut vie vain alaosa - sohvat, pöydät, sohvat. Yläosa on tyhjä ja on dissonanssin: ylikuormitettu alempi osa huoneen, ja puoli-tyhjä tai täysin tyhjä alkuun. Näiden onteloiden seinämiin orgaanisesti täynnä hyllyjä.

Koko järjestelmä, ja sitä käytetään eniten "kuollut" avaruus - kulma

Rakenteellisesti useimmat hyllyt koostuu hyllyt ja jumpperi. Mutta nämä osat yhdistetään useita vaihtoehtoja, että on mahdotonta laskea. Yksinkertainen rakenne on hyvä: on mahdollista tehdä kaikki hyllyt omin käsin. Lisäksi nämä tuotteet voivat olla ensimmäinen omatekoinen asioita. Se on todella yksinkertaista.

Emme tietoisesti alkaa kiinnikkeet. Suunnittelu hyllyjä seinällä on pitkälti riippuvainen liitteen tyyppi. Tai - päinvastoin. Huolimatta siitä, mitä tanssia ...

Perinteiset lenkki roikkuu hyllyille

On perinteisellä tavalla - on saranat. Se sopii puu- ja kuitu-, muita materiaaleja, jotka ovat riittävän paksuja liittää ne. Ruuvit ruuvataan sivuosaan. Sitten mitataan etäisyyttä, kerrostuu seinälle keskikohtien välillä silmukoiden aukkojen (seuraa vaakasuora). Merkittyihin kohtiin porattu tappireikiin, lisätään vaarna ja tappi on ruuvattu se pieni kynsien hattu, joka on silmukka tai varsi (pin, hieman taivutettu ylöspäin). Sitten he ripustivat hyllylle.

Kaikkia materiaaleja voidaan porata. Esimerkiksi lasihyllyt. He eivät kovaksi keitetty. Liittimet ja lasi hyllyt Special: ne koostuvat kahdesta osasta, joiden väliin on työnnetty lasia. Usein välillä haltijoiden kiinnitetty joustava tiiviste. Pohja valaisin on tyypillisesti pieni kiristysruuvi kiinnittämistä varten.

Suosituin mount lasihyllyjä nimeltään "Pelican" - ainutlaatuinen muoto. Hän näyttää hyvältä, on eri värejä. Lasi paksuus, että se voi pitää, - 8-34 mm. On mahdollista upottaa paitsi lasi, mutta mitä tahansa muuta materiaalia tämä paksuus. Vain lasi se näyttää tyylikkäältä.

Tee lasihyllyä seinälle hänen kanssaan helposti: ostaa juurruttaminen lasihytti järjestys oikea koko ja muoto lasi kappaleina valmiiden reunat (tai leikattiin, jos osaat). Se omaisuudeksi jäävät kokoonpanon:

  1. Kiinnitä "Pelican" seinään. Kaksi tulpat. Kokoontaitettava kotelo - koristeellinen päällys on poistettu, ja asennuslevy on kaksi reikää. Yksi kotelon toisen yläpuolelle - alla. Suojattu, vaihda verhoilu.
  2. Laita lasi.
  3. Twirled ruuvi. Kaikki.

Pidike lasi hylly seinään

On myös muita vastaavia kiinnike. Alla olevassa kuvassa on muutamia niistä.

Useita kiinnitys vaihtoehtoja lasin (eikä vain) hyllyjä

Toinen kiinnitystapa - suluissa. Ne ovat luotettavia, jotkut koriste, jopa niin paljon, että he itse ovat sisustus.

Kannattimet hyllyjä seinään

Kartioupotetut asennus - hylly ilman tukea

Ja upeimmat työkalu piilottaa asennusta. Sen avulla voidaan piilottaa kiinnikkeet. Lopussa leikkauksen istuin tapin ja kotelon pidin ja hylly vain sopii hänelle.

Kartioupotetut varusteet hyllyille

Kuten näette, jopa yksinkertainen lauta tai palan lasia niin kalusteet - se ei ole paha. Mutta vielä meri ideoita.

Sillä kirjahyllyt ovat lujuusvaatimuksilla: paino käytössään huomattavat. Ja siksi kiinnitys ja materiaalien ja suunnittelun on oltava luotettavia. Perinteisesti kirjahyllyt puusta, laminaatti tai viilu MDF. Ja MDF klo pitkän matkan (yli 90 cm) yli vuoden, flex.

Kun suunnittelet hylly seinälle koon oman kirjoja, pitää mielessä, että välimatka tukien on oltava suurempi kuin 90 cm. Senkin täydessä lastissa se ei taivu. Laji ja lajikkeet ovat kaksi hyllyä: seinän ja lattian. Molemmat voidaan suunnata.

Yksinkertaisimmillaan, tämä hallitus, kiinteä yhdellä tavalla. Joitakin vaihtoehtoja, varsinkin kun hyvä palvelu erittäin mukava katsoa.

Yksinkertaisin suunnitella pohjaseinämän hylly kirjojen (käytetty salainen liite)

Ja useiden levyjen fantasiaa muuntuu erittäin mielenkiintoinen asia, joka voi olla jopa tärkein sisustuselementti. Ideoita omaan tuotantoon kokoontuivat galleriassa.

Lattia hyllyt voidaan ladata vakavammin. Sitten muut: seistä siellä, johon on kiinnitetty hyllyiltä. Kohokohta voi olla murtoviiva tai epätavallinen mielenkiintoisen hyllyt ja telineet.

Valmistusta suihkulähteet (ja pieni huone, ja voimakkaampaa esikaupunki, kotipuutarha tai tontti) lukea täältä.

Ole kovin suuri, mutta alkuperäisen tyypin. Tärkein asia, joka voidaan tehdä helposti: muutama lauta, neljä köyttä tai kaksi vyö ja olet valmis menemään.

Kun lapsi on hyvin pieni, olisi toivottavaa hylly toiminnallisuutta, mutta lasten piirustuksia. Mutta jos nämä toimet? Tee oma. Mikä tahansa kokoonpano voi olla pidetty hylly liisteriä perusteella kuitukankaiden tai tiukka käärepaperi (liimaa PVA). Kuivauksen jälkeen kahdesti lakka, vesi-pohjainen. Nämä hyllyt voidaan pestä, mutta mikä on kiinnostavinta, sekä lapsi voi muuttua ja hylly. Repäistä vanha sisustus, kleite uusia. Idea on yksinkertainen, toimii "erinomainen".

Tässä mitä voi tapahtua

Lapsille hyllyt eivät ole kovin erilaisia ​​suunnittelussa. Jos puhumme sisustus, tai noin telineitä, niiden pitäisi olla vahva: kun otetaan huomioon, että lapset ovat kasvaneet täsmälleen haluamme heidät kiivetä. Koska usein jopa ne hyllyjen seisovat lattialla, kiinnitetään lisäksi seinään: että he eivät ole romahtaneet ja murskataan nuoren kiipeilijöitä. Perusteella niiden ei tee näistä syistä korkea: vaikka lasku - ei ole kauhea.

Toinen eri hyllyillä lastenhuoneeseen väri - kirkas, voi olla muodossa kirjaimia, ne voidaan asentaa lelu laatikot: jotta niitä on helpompi pitää järjestyksessä. Yleisesti ottaen olisi yhdistyvät toimivuus ja turvallisuus.

Ihan miten vaan, mutta tärkeintä keittiössä - toiminnallisuutta. Ei paljon tilaa, vaikka seinillä: kaapit miehittää suuri alue. Koska yksi ongelmista - suurin tilankäyttö. Mielenkiintoisia ajatuksia on pieni tai jopa erittäin pienet raot seinän ja jääkaapin ja muut laitteet. Tiukasti koko voi tehdä Poku pyörillä matkustaa ja täysin piilossa. Se on leveä ja kapea (katso kuva).

Tällaiset telineet, hyllyt pyörillä eri purkkien helppo tehdä. Kaikki käden eikä häiritse

On mielenkiintoista ajatuksia säästää tilaa. Jos pesuallas tai sata kiinni ikkunassa, voit ottaa sivuseinän. On mielenkiintoinen muunnelma keskeyttämisestä - säleikkö ketjut, johon takertuvat kaikki välineet. Mutta tällainen Rykmentti mahdollista, jos työpöytää ei seiso seinään. Toinen vaihtoehto tilaa säästävä - jos keittiö-ruokailutila kaavoitettu laskuri sekin voi tehdä hyllylle, joka osittain keskeytyksissä. Yksi osa sitä nojaa seinään, ja toinen - laskuri, tai "roikkuu" kattoon.

Verho pois seinälle pöydälle kaapit - ei ole paras ratkaisu. Ne näyttävät raskas. Ongelman ratkaisemiseksi voi johtua lasiovet, mutta se ei ole kaikkien makuun. Exit - tehdä avohyllyt välillä kaapit. Ne antavat lisää keveyttä ja sisustus työalue ei niin painosti lopun tilan.

Usein hyllyt seinällä olla koristeellinen rooli. Ne on suunniteltu herättää huomiota, ja tämä tavoite saavutetaan erikoisen muotoiset, joka eroaa seinät, väri. Hänen monet eivät laita: yksi tai kaksi pieniä asioita, mutta sikäli kuin ne ovat mielenkiintoisia.

Toinen mielenkiintoinen aihe - lasihyllyä. Vain yksi lasi - se ei ole kovin kiinnostava. Houkuttelevampi sen yhdessä puun ja teräksen. Joskus odottamattomia vaikutuksia. Lasi kerätään kiskoilla kulkevat materiaalin hauras ja raskas, ja se tarvitsee järjestää. Tämä on teräksen lujuutta.

Mielenkiintoinen variantti lasia. On mahdollista mielivaltaisesti muuttaa korkeutta kerrosten välille

Yleensä nämä järjestelmät on suunniteltu luomaan sisätilat kauppoja, mutta myös asunnon moderniin tyyliin tai parvi näyttää tyylikkäältä.

Vuoteen tyyliin "vintage" sopii myös

Mitä ei tehnyt hyllyille. Jopa putkista. Metalli ja muovi. Oli holy kuvia korjaus? Käyttö liike, ja saada suunnittelun asia, mielenkiintoisesti kerätty roskakoriin.

On näytteitä, joka on yksinkertaisesti uskomaton. No, kuten voitte keksiä se?

Pohjimmiltaan malli on yksinkertainen: katson ympärilleni ja osaa tehdä. Niille haluavat tehdä omin käsin hyllyyn antaa joitakin piirustuksia. Ottaa ne käsillä, se on helppo tehdä halutut muutokset kokoisia. Vain muistaa, että MDF 16-18 mm jänneväli tukien välillä ei saisi olla yli metrin, ja se on parempi - 90 cm Muuten se roikkua .. Vanerin suunnilleen samassa tilanteessa.

Ainoa asia, joka voi olla epäselvää, kerätä joitakin solmuja. Olkaamme selittää toisessa järjestelmässä, samanlainen loput kokoonpanon. Kaikki liitokset tehdään kulmissa. Suunnitellaan oli vahvaa, koko hyllyt leikataan, ja hänelle on kiinnitetty kulmat silta.

Kaikki nämä yhdisteet tekevät kulmissa

Kulmat pohjan koostuu kahdesta kullekin yhteydelle oikealle ja vasemmalle. Tekee niistä metallista tai muovista. Jos aiot ladata suuria, aseta metalli jos hyllyn koriste - huonekalujen voi olla muovia.

Joidenkin osien

Nyt haluat ehkä tehdä hylly seinään kädet (ja lattia liian).

Kuinka tehdä seinähylly kädet: alkuperäistä päätöstä

Sisätilojen "parantunut", sinun täytyy täyttää se paitsi huonekalut ja tekstiilit, mutta myös kaikenlaisia ​​lisävarusteita.

Kirjoja, matkamuistoja toi takaisin matkoiltaan, kukkia, lempivalokuvasi sisällä, erilaisia ​​vaalia kohteita tulee löytää paikkansa sisustus.

Avuksi erilaisia ​​hyllyjä, markkinaraon, hyllyt, jotka ovat vain käytetään varastointiin tällaisia ​​kohteita.

Tänään puhutaanpa eri vaihtoehtoja majoituksen hyllyjä, jotka voidaan tehdä käsin tai ostettujen kaupan verkoston.

Hylly - huonekalujen valmistetut tuotteet erilaisista materiaaleista, ilman etupaneelin suunniteltu tallentamaan eri sisustus kohteita.

Mukaan sisätilojen sijainnin hyllyt voi olla seinään, keskeytettiin ja kulma.

  • Seinähylly kiinnitetään seinään, usein sijoitettu minkä tahansa huonekaluja (yli pöytä, sohva, sänky).
  • Jousitus hylly on kiinnitetty kattoon köysien avulla, vyöt, ketjut jne .. muutoksia.
  • Kulmahylly on järjestetty kahden vierekkäisen seinät, sekä kiinnitetty seiniin ja kattoon.

Mukaan materiaalit, jotka on valmistettu hyllyjä, ne voidaan jakaa:

  • puu;
  • metalli;
  • lasi;
  • hyllyt MDF, lastulevy;
  • hyllyt Gols arkkia;
  • Yhdistetyt (yhdistämällä kaksi tai useampia materiaaleja).

Rakentava hyllyt voidaan kohtisuoraan, sivuseinien kanssa ja ilman niitä, takaseinän, pystysuora, vaakasuora, hieman muutos, pinottu, kanssa suorassa kulmassa, viistot, pyöristetty.

Vaihtoehdot voidaan listata pitkään, itse asiassa jokaisen sisustus omalla valittu muoto hyllyt, joka on paitsi säilytystilaa, mutta myös eräänlainen aksentti erottuu seinästä väriä, rakennetta, johon oli lisätty eri valaistusolosuhteissa.

Hyllyt alueilla talon tai asunnon

Lähes jokaisen lapsen huoneeseen löytyy seinähylly, varsinkin jos lapsi asuu tässä huoneessa, kouluiässä. Hyllylle, pääsääntöisesti sijoitettu oppikirjat, muistikirjat, erilaisia ​​koulutarvikkeita ja leluja. Usein hyllyt on valmistettu samasta materiaalista kuin huonekalut.

Kiinnittää hyllyn voi olla kulmissa, konsoleita (avoimen ja peitellyn), saranat. Asennusprofiileja hyllyt riippuu tyyli sisustus.

Kiinnitettäväksi kiinnike tappi. Hylly tiukka on asennettu tappi. Paksuus Tämän laipan on suurempi kuin 25 mm. Muotoilu näyttää tiivis, no-nonsense, käytetään usein sisustus minimalistiseen tyyliin.

Wall hyllyä kannattimet, jotka on kiinnitetty seinään. Päälle asennettuihin kannattimiin rykmentti itse.

Suluissa eivät useinkaan ole pelkästään rakenteellista kuormitusta, mutta ne ovat koriste-elementtejä. Nämä hyllyt näyttää hyvältä sisustus tyyliin maan.

Erinomainen ratkaisu lasten hyllyt. Rakenne on valmistettu muodossa kirjeitä. Kirkas väri aksentti ei vain asettaa tuulella, mutta myös edistää lapsen.

Lastentarha pikkulapsille haluavat kirkastaa muihin tiloihin. Täytä se epätavallinen yksityiskohtia, tyypillinen lapsuudesta luovat kodikkaan tunnelman fabulous lapsille. epätavallisen muotoinen hyllyt muodossa pilvi, puu tai kukka - mannaa niille, jotka rakastavat vanhempiaan.

Ne voidaan valmistaa vanerista, palapelin leikattu työkappaleen ja kuviointi, koota rakenne ja värjätä halutun värin.

Viime vuosina ei ole enää muodissa sotkua olohuoneessa runsaasti huonekaluja. "Walls", joka voisi löytyä lähes jokaisessa huoneistossa on Neuvostoliiton aikana ovat menneet. Moderni olohuoneen lisäksi erilaisia ​​verhoiltuja huonekaluja täytä telineet ja hyllyt, lisäämällä mahtava kohokohta.

Seinähyllyt valmistettu eri materiaaleista. Suosittuja malleja kipsilevyä, jotka eivät ole vaikea tehdä omin käsin. Tulevaisuuden suunnittelu merkitty seinään, johon asennetaan sitten metalli- tai puu- kiskot ja päällystää arkkia Gols. hyllyt kitattavan pinta ja värjätty.

Hylly kipsilevyjä cantilevered väriä seinään, johon se on kiinnitetty, se näyttää erittäin helppoa, ei sotkua tilaa.

Beat kulmat huoneessa voi olla taivutettu hyllyjä. Kostruktsii täydellisesti sovi sisäkulman sekä kahden vierekkäisen seinät ja risteyksessä ulkoseinien. Harjakattoisia metalliset kulmahylly - sisustus.

Sisustussuunnittelijat ja huonekalut tarjota suuri määrä alkuperäisiä hyllyt, josta voi tulla kirkkaan aksentti sisätilojen olohuoneessa. Toivomme, että esitetyt kuvagalleria innostaa sinua valmistukseen hyllyyn omin käsin. Voit oppia valmiita ajatuksia, tai luoda oman suunnittelun omaan makuun.

Epätavallinen koristeellinen hylly muodossa puun oksa taustaa vasten musta ja valkoinen seinät.

Hylly-kehykset eivät ole ainoa toimiva kuormitus, kuten ovat koristelu seinät. Tällainen muotoilu mahtuu useita sisä- kohdetta.

Hylly kaareva muoto puupalkeilla kuin jos taivuttaa painon alla kirjoja.

Ja tämä rykmentti, kuten kirkas aurinko, aina lämmin sen lämpöä, jopa kolkko sateinen sää.

Alkuperäinen hyllyt pyöreä muoto voidaan valmistaa muoviputkien eri halkaisijat.

Hylly metalliputkia tarkoituksenmukaista sisätilojen parvi tyyli.

Budjetti vaihtoehto riippuvan rakenteen yhdistyvät puiset hyllyt, koukussa köysiä. Hylly voidaan kiinnittää sekä katon ja seinän pidike.

Hyllyllä lasin, voit sijoittaa kokoelma matkamuistoja toi takaisin matkustaa eri maihin. Tämä muotoilu ei ole keskittyä huomiota, silmät ovat aiheita sille asetetut.

Alkuperäiseen yhdistelmään seinähylly valmistettu metallista, ja puun värejä muodossa tikkaat koristella tahansa huoneeseen.

Seinähyllyt löytävät paikkansa paitsi olohuoneessa. Keittiön suunnittelu voi olla paikka tallentaa keittiövälineitä, kirjoja ruokaohjeita, tai vain koristavat seiniä.

Puinen seinähylly kättelyssä tarkoituksenmukaista sisätilojen keittiön talonpoikaistyyliin.

Metalli hyllyt käytetään usein kylpyhuoneissa. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne eivät ruostu. Myyntiin löytyy paljon erilaisia. Monissa malleissa metalli yhdistetään lasi.

Nurkka lasi hylly kylpyhuone kiinnitetään erityistä teline, joka muodostuu kahdesta osasta: pohja ja matkaviestimen konsoli. Lasi kiinnitetään kannattimen osia, kun ruuvia kiristämällä sijaitsee pohjassa telineeseen. Pre kannatin kiinnitetään seinään, ja vasta sitten koukussa lasi hylly.

Asennettu vaatekaappi hyllyt design suluissa ja metallitelineisiin. Telineet on kiinnitetty seinät, lattia ja katto.

Hyllyt kannattimet on kiinnitetty sokkoluukuilla Rei'itettyjen kiskot voidaan helposti irrottaa ja asentaa haluttuun korkeuteen.

Ehkä on vaikea löytää talo, jossa oli ainakin yksi seinä hyllyt. Nykyään tämä huonekalu yhdistyvät sekä mukavuutta ja kauneutta, ja toimivuus. Etsi päätöksen varustaa sisustus, nauttia työstä.

Kommentit (2)

Tällä artikkelissa, olen oppinut itselleni oppinut paljon. On käynyt ilmi, voit tehdä alkuperäisen hyllyt, joka koristaa huoneeseen. Pidän kuitenkin hyllyt kirjoja useimmille se)))

Ihmisen mielikuvitus on rajaton! Cool design, omaperäisiä ideoita. Tykkäsin versio vihreä puu. Uskon, että tämä ajatus on helppo toteuttaa, ja maksaa iso ei ole välttämätöntä))

Uutta sivustolla

Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

Uudenvuoden turhamaisuus lahjoja ja piirtäminen juhlava menu koskee kodin sisustamiseen.

Mukava maatalo, rakennettu pois kaasun jakeluverkkojen on mahdotonta ilman kiukaan. Kylmässä.

Valaisu alue esikaupunkialueella pidetään erillisenä vaiheessa järjestelyn suunnittelun alueilla.

Tavallinen lause koiran elämä näinä päivinä sovelletaan vain kodittomille koirille. .

Hankkia kiinteistöjä ja tekemällä suunnitelman tulevaisuuden talon, muista ajatella sijoittamista.

Viimeisen 10 vuotta kasvikset ja puutarhanhoito seminaareja ja foorumeita on aktiivista keskustelua.

On vaikea nykyään löytää joku, joka ei ole kuullut mitään levyjä.

Tarkasteltaessa sementtisäkkejä ja kasa hiekkaa, ei jokainen kehittäjä tuntee.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

12 + = 22