Seinäpaneeli huonetta

Paneelien seinät sisätilojen - 60 valokuvaa

Moderni seinäpaneelit - kaunis koristelu tahansa huoneeseen. Johtuen rajattomasti vaihtoehtoja tällaisia ​​tuotteita voit luoda sisätilat eri tyylejä ja suuntiin. Suuri suosio seinäpaneelit johtuen niiden käytännön ja esteettinen arvo.

Käyttämällä viimeistellyt seinät sisätilojen

- Paneeli pohjassa seinään. Tämä järjestely seinäpaneelit - ei ole vain näyttäviä esteettinen mutta myös käytännön suunnittelussa ratkaisu. Kun oikea noudattamista mittasuhteet, kun koristelu seinät, voit luoda korkea katto vaikutus ja visuaalisesti laajentaa tilaa.

- paneelit koko seinän. Paneelit on valmistettu luonnon materiaaleista tai simuloitu puu käytetään usein vuori kaikki seinät, yksityinen kirjasto tai biljardihuone. Tämä ratkaisu on suunniteltu antamaan sisustukseen tarkkuutta ja näyttää tilan sen omistaja.

- Paneelit koristeena. Paneelit eri materiaaleista, tehty sisustuksen hieman aksentti, näyttävät tyylikkäiltä ja harmoninen jokaisessa huoneessa. rakenne monimuotoisuus mahdollistaa toteuttaa ideoita. Levyt voidaan täysin vuorattu yksi seinä, ja toisaalta seinissä - vain pienille alueille.

Tyypit koriste paneelit seinät - valokuvaa

Kuviollinen laatta paneeli anna isäntä ilmentää mielikuvitusta ja luoda kaikenlaisia ​​kuvioita, yhdistämällä värejä, kokoja ja kuvioita. Valmistajat tarjoavat neliön muotoiset levyt, joiden mitat olivat 300 x 300 cm 980 * 980 cm. Asennusta varten liimalla tai klyaymery liitoslevyjen läpi erityinen uria.

Telineen kuoret paneeli tehokkaasti käyttää pienissä tiloissa. Säleet on asennettu riman suluissa tai ruuveilla. Koska urat ja piikit paneeli on helppo kytkeä, ja kuilu niiden välillä näyttää siistiltä eikä vaadi ylimääräistä verhous.

Arkki seinäpaneelit voit luoda näyttäviä sisustus ilman merkittäviä kustannuksia. Paneelit pituus 122-244 cm ja paksuus 0,3-0,6 cm, matkia puun rakenne, kivi tai laatat. Ne on liimattu suoraan seinään, ja niiden väliset välit ovat suljettuja laudaksi.

Käytettyjen materiaalien valmistukseen koriste paneelit seinät

  • Paneelit stnen - puusta. Tammea, Cedar ja leppä - suosituin puun tehdä paneelit. Paneelit on valmistettu luonnon materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja niitä käytetään seinissä olohuoneessa. Puinen paneeli, jossa on vettä hylkivä vaha pinnoite voi kestää pitkään kylpyhuoneessa tai keittiössä.
  • Paneelit stnen - lastulevyjen ja kuitulevyjen. Paneelit on näitä materiaaleja käytetään kuivissa tiloissa. Tällaisia ​​levyjä on muotoaan nopeasti, kun se altistuu kosteudelle.
  • Paneelit stnen - MDF. Nämä levyt on ominaista suuri lujuus, kosteuden kestävyys, lämmön ja äänen eristys. Paneeli voidaan asentaa MDF hyllyt ja kaapit.
  • Paneelit stnen - lasia. Koriste lasilevy on hyvä estetiikka, mutta edellyttää huolellista käyttöä. Valmistajat käyttävät tekniikkaa, joka voi lisätä vahvuus lasi, mutta se myös lisää kustannuksia paneelit.
  • Paneelit stnen - gipsovinil. Pinnan paneelien materiaalin päällystetty vinyyli, koristeltu kuvia tai rakenne.
  • Paneelit stnen - muovista. Muovi seinäpaneelit joilla on korkea ominaisuudet vedenkestävyyden, vahvuus, palonkestävyys, hygienia. Nämä ominaisuudet mahdollistavat käyttää niitä seinä sisustus missä tahansa huoneessa.

Viimeistellyt seinät auttaa muuttamaan mitään tilaa tai luoda täysin uusi sisustus mahdollisimman lyhyessä ajassa. Monenlaisia ​​vaihtoehdot ja materiaalien avulla voidaan suorittaa mitään mielikuvitus.

Seinäpaneelit sisustuksessa

Seinälevyt voi suorittaa paljon toimintoja: alkaen piilossa johdot ja eri vikoja seinät äänieristys ja lämmöneristys. Kuten sisustus elementti, ne ovat hyvä tapa muuttaa rakennetta seinät ja tehdä sisätilojen mielenkiintoisempia. Tässä artikkelissa, sinulle esitetään valikoima 60 kuvia huonetta, koristeltu erilaisia ​​seinäpaneelit, mukaan lukien:

  • Hytti vain ylhäältä tai alhaalta seinän;
  • käyttö paneelien seinäkoristeet;
  • yhdistelmä seinäpaneelit ja koriste-valaistus;
  • koristepaneelien ja pinnoitteita erilaisia ​​materiaaleja ja epätavallisia vaikutuksia.

Seinäpaneelit sisustamiseen: runsaasti valinnanvaraa

Riippuen sinun tarvitsee, voit ostaa seinäpaneelit puusta, muovista, metallista, lasia ja muita materiaaleja, mutta ne voivat vaihdella paitsi suunnittelun lisäksi myös muodossa julkaisu.

Esimerkiksi, modulaarinen paneelit Seinien, muodostavat yleensä suorakaide materiaali (usein kuviollinen tai kuvioitu pinta, esim., kudosten tai tapetti), joka voidaan sijoittaa seinälle harkinnan: Butt tai ajoittain, vain ylä- tai alareunassa seinään, ja niin edelleen. . Toinen yleinen tyyppi seinälevy on puusta tai muovista seinäpaneelit - kapeat levyt, jotka sovitetaan tiukasti toisiinsa profiileja. Kolmas tyyppi - se on leveä arkkia kovaa muovia, joka, toisin kuin muut tyypit liimattu seinään, ja ei ole asennettu kautta profiileja. Hyvä esimerkki tästä ovat suosittuja Itävallan SIBU sisustuspaneelilla.

Vaikka markkinoilla jo pitkään ovat akustisia ja äänieristetyt versioita, jotka sopivat erinomaisesti studiot, kodin seinäpaneelit, yleensä käytetään visuaalinen vaikutus. Puhumattakaan esteettinen kauneuden puun tai koriste mahdollisuuksia muovi seinäpaneelit voi olla myös syviä kaiverruksia, sisäänrakennettu LED-valot, ja jopa 3D. Lisäksi joissakin tapauksissa, seinäpaneelit vähentää aikaa ja rakennuskustannukset, esimerkiksi viimeistely kylpyhuone on paljon helpompi asentaa muovipaneelit kuin laittaa laatta tai pokleit tapetit, jotka tarvitsevat esikäsittely seinät.

Seuraavassa kuvassa näet esimerkkejä tämäntyyppisten seinäelementtien luoda kaunis sisustus. Hyvää katselu!

ja huoneyksikkö

min korkeus helpotusta: 13 mm

max korkeus helpotusta: 32 mm

Turvallisuus: palamaton Fireproof seinäpaneelit

Turvallisuus: palamaton Fireproof seinäpaneelit

Koko: 500 x 500 x 25 mm

Koko: 400x400 mm

Paksuus: 18-25 mm

Materiaali: Eco iho

Syttyvyys: Tuotteet voi kestä avotulella, materiaali ei ylläpidä palamista eikä kehittää myrkyllisiä syttyviä aineita;

Kestävyys: käytettyjen levyjen, vedenpitävä materiaali, joka on helppo puhdistaa, ei menetä ulkonäkö kosteusrasituksessa, kestää UV-säteiltä

Ympäristöystävällistä: Ei haitallisia epäpuhtauksia, hajuton, vapautuu ympäristöön

Turvallisuus: kestävyys mekaanisia vaurioita

Elinkelpoisuus: pohja ja kovuus yhdessä kiinnitykseen mahdollistaa käytön kierrätettävä materiaali.

Pakkauksen paino: 17,1 kg;

määrä: 18 kpl;

leveys: 85/105/125 mm;

paksuus: 10/16 mm.

Koko: 200x200x30 mm

min korkeus maaston: 8 mm

max korkeus helpotusta: 30 mm

Yksi elementti on pinta-ala: 0,04 neliömetriä

Yksi neliömetri 25 elementtejä.

Pinta-ala: 0.375 m2

Kappaletta m2: 2,66 kpl.

Asennus: liima, vaarna

Materiaali: kevytbetoni

Syttyvyys: NG

Numero laatikossa: 1 kpl

Hinta matto :. 148 ruplaa / kpl. (7444 s. / Sq.)

Hinta kiilto :. 195 ruplaa / kpl. (9809 s. / Sq.)

min korkeus maaston: 6

max korkeus maaston: 25

Yksi tekijä on ala: 0,0116kv.m.

Yksi neliömetri: 50,3 jäsen (enintään layout).

Koko: 400x160x35 mm

Hinta matto :. 359 ruplaa / kpl. (8474 s. / Sq.)

Hinta kiilto :. 451 ruplaa / kpl. (10633 s. / Sq.)

min helpotus korkeus: 7 mm

max korkeus helpotusta: 35 mm

Yksi tekijä on ala: 0,0423 neliömetriä

Yksi neliömetri: 23,6 elementti.

Turvallisuus: palamaton Fireproof seinäpaneelit

Koko: 500 x 500 x 30 mm

Pakkaus: 4 kpl - 6,26m2

Pakkauksen paino: 14 kg

Rakenne: tekstiili seinä

Turvallisuus: palamaton Fireproof seinäpaneelit

Koko: 500 x 500 x 30 mm

Pakkaus 17 kpl: 200 x 300 mm - 11 650 ruplaa

Arkin koko: 2440 mm x 1830-42 700 hieroa

Lasi paksuus: 5 mm

Väri: violetti, kulta, musta

Turvallisuus: palamaton Fireproof seinäpaneelit

Koko: 500 x 500 x 30 mm

Emäs: muovi itseliimautuva perusteella

Pakkaus: 6 kpl / 3m2

Pakkauksen paino: 4 kg

Turvallisuus: palamaton Fireproof seinäpaneelit

Koko: 500 x 500 x 25 mm

Turvallisuus: palamaton Fireproof seinäpaneelit

Koko: 500 x 500 x 25 mm

Väri: valkoinen, maalaus

Valitsemalla seinäpaneeli huonetta

Moderni design asuintiloista - asuntoja, kodit - on vaikea kuvitella ilman paneelit, seinä ja katto. Meille peitelevyjen huone - se on kaunis, ja nopea. Lisäksi asennus on helppo toteuttaa omasta, että on iso plussa. Tässä artikkelissa kerromme joistakin hetken suosituimmista koristeita seinille, keskittyä päätehtäväänsä vahvuudet ja pitävät tärkeitä etuja.

Aloitetaan MDF paneelit. Sano niistä voi olla paljon, mutta yritämme tuoda esiin myönteisiä puolia ytimekkäästi ja ytimekäs.

Joten, me luettelo tärkeimmät edut:

· Kestävyys kosteutta. Onko se on kylpyhuoneessa tai keittiössä, MDF seinäpaneelit sopivat sisustukseen, koska he eivät loimi, ei homeen peitossa, eikä sitä, vaikka ajan myötä käymään vahingollinen prosessi rappeutuminen.

· Special voimaa. Tällä levyllä, MDF laatu saattaa hyvinkin rinnastaa puusta.

· Voittanut näköisiä. Kiitos alkuperäistä estetiikan ei tarvitse seinää Paneeli ylimääräisiä viimeistely.

· Helppo asentaa. Kokoa nämä tuotteet voivat myös niitä, jotka eivät ole kokemusta ja erityisosaamista.

· Saatavana kaikille ostajille kustannukset. Kohtuulliset hinnat - se on varmasti merkittävä plus, joka aina houkuttelee potentiaalisia asiakkaita.

Perustuen nämä edut, voimme luottavaisin mielin sanoa, että tekniset ominaisuudet ja riittävä hinta on ehkä tärkein ja ratkaiseva etu MDF paneelit.

Osta seinäpaneelit huoneeseen: Izoteks - ansaittu suosiota

Nyt siirryn Suomen Izoteks paneelit.

Tässä ovat niiden tärkeimmät ominaisuudet:

· Ei tarvitse valmistella seinäpintaan ennen asennusta näitä tuotteita, koska paneelit seinät huoneen täydellisesti Izoteks peittämiseksi puutteita ja vikoja. Näin säästät aikaa, joka voitaisiin käyttää lisätyötä, ja rahaa, joka maksettaisiin tähän työhön.

· Helpottamiseksi asennuslevyjä päässä Suomen valmistajat eivät ole huonompi MDF paneelit. Lisäksi vähäisen painon asennus voidaan tehdä myös yksin.

· Mukaan kosteudenkestoon Izoteks seinäpaneelit ovat myös vakava kilpailija tuotteita MDF: ne täydellisesti siirtää mitään kosteus voidaan käyttää toimittamaan huonetta asuintalot.

· Ääni ja lämpöä eristävät ominaisuudet paneelien Suomen liian korkea. Tämä seikka luultavasti onnellisia perheitä pienten lasten, koska paneelit Izoteks voi koristavat seiniä lasten ja naapureiden eroon liikaa melua.

· Rakennusjätteet - suurin haittapuoli mitään korjauksia - melkein puuttuu, kun teet asennuksen näitä tuotteita.

· Ei ole tämäntyyppiseen tilat, jotka eivät tulisi asentaa ISOTEX paneelit: ne näyttävät hyvältä missä tahansa huoneessa, koti ja asunto.

Pestä wallboard maasta Suomi sopii yleisin tapa. Haluttaessa ne voivat tuottaa maali ja korvaaminen yksittäisten moduulien.

Paneelit Huoneen seinät: edut polyuretaani

Lyhyesti paneelien polyuretaanista. Tässä on niiden vahvuudet:

· Ne painavat vähän, mikä helpottaa asennusta.

· Polyuretaani décors eivät kuulu tuhoisaa vaikutusta lämpötilan vaihdokset ja kosteus ympäristön muutoksiin.

· Nämä levyt ovat kestäviä.

· Asennus voidaan suorittaa mille tahansa materiaaleista.

· Säilyttää hyvin lämpöä.

· Paneelin polyuretaanista tyylikäs ja alkuperäinen.

Polyuretaani koriste seinä levyt voidaan pitää paras vaihtoehto niille, jotka haluavat sisätilojen viimeistely käytännöllisyys, toimivuus, edullisuus ja luovia alussa.

3D-efekti seinälle? Helppoa!

Tänään muoti 3D-tehoste, erilaisia ​​koriste paneelit voivat olla niitä seiniä. Tässä ovat suurimmat materiaalit, jotka ovat tuotteita, joiden 3D kuvio:

· Alumiiniläpipainolevyä.

Wall décors kanssa 3D harmiton, tulenkestävä, vahva, kestävä, on korkea äänen ja lämmöneristyksen sekä helppo asentaa.

Korjaus pehmeä paneloitu huone

Ja viimeinen asia asua tässä tarkastelun artikkelissa - pehmeä koristeet ja levyt seiniin.

Mitkä ovat niiden edut? Ne ovat seuraavat:

· Erinomainen lämpö- ja äänieristys.

· Kyky näyttäviä vyöhykejako huonetilaan.

· Kyky käyttää niitä seinät, ja liitteinä esineissä huonekaluja saattaessaan palkintosijaa, lattioiden ja kattojen.

Ne koostuvat kolmesta kerroksesta. Ne perustuvat, pehmeä täyte ja koristeelliseen nahasta, synteettistä nahkaa tai tekstiiliä. Rooli täyteaineena voi olla joko vaahtoa tai täyte polyesteriä.

Lopuksi haluaisin muistuttaa, että kaikki nämä paneelit viimeistelyyn seinät, voit milloin tahansa ostaa meiltä. Ei ihme nettikaupassamme Moskovassa on kuuluisa runsaasti erilaisia ​​ja laadukkaita tuotteita tarjotaan. Tule katsomaan monenlaisia ​​koristeita seinille edustettuina kuvaston osiosta - seinäpaneelit.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 5