Seitti langoista omin käsin

Kuinka tehdä koriste hämähäkinverkko lankaa?

Jotta koristeellinen hämähäkinverkko viestiketjut, sinun on ensin valittava paikassa, jossa se jumittui hämähäkinseitit. Kun olet päättänyt paikka, sinun täytyy ottaa kuusi kieltä, päädyt on kiinnitetty nauloilla. Kuvassa miten kanta lanka. Sitten ottaa muut lanka, liittää sen kiinteä lanka, jossa on silmukka (esitetty alla), ja että tämä lanka on kutoa web pyöreä.

Tätä varten ympärille lanka sinun täytyy kääriä työ lanka lopussa ympyrän lujittaa solmuun.

Seuraavaksi teemme seuraavalle kierrokselle, vain edelliseltä kierrokselta tarvetta vetäytyä noin 10 senttimetriä. Ja niin edelleen spin ympyröitä kunnes aksiaalinen kierre ei pääty.

Sen tuloksena web hämähäkkejä voidaan liimata koriste.

Suuri, kolmiulotteinen, täyspitkä raina loma Halloween voidaan valmistaa tavanomaisista langat. Tätä tarkoitusta varten tapit 8 ajetaan seinään ja välillä ristiin rastiin kierre venytys. Sitten alamme kutoa web piireissä sitomalla köysi jokainen kierre kuten kuvassa. Piireissä voi olla mikä tahansa luku.

Jos tarvitset hieman hämähäkki, esimerkiksi tarjoiluun juhlapöydän, teet sen tavanomaisista oksat ja lanka tai lanka oikea väri. Tässä on askel askeleelta ohjattua luokassa.

Hämähäkinseitit puolue Halloween ei tarvitse olla pyöreä. Se näyttää hyvältä kolmion hämähäkinverkko pöydältä lattialle.

Pe verovochek yhdistävät keskenään ja kiinnitä teipillä pöydällä. Lisäksi toiset päät verovochek kiinnittää teipillä lattialla samalla etäisyydellä toisistaan. Johdot ylittää tie.

Oppituntini tekemisessä web lankaa käsin.

Web Halloween käsillään: kuinka nopeasti ja helposti koristella talon loma

Halloween on loma, joka ilmestyi ensimmäisen kerran jo antiikin kelttien Irlannissa ja Skotlannissa. Hän sanoo 31. lokakuuta aattona pyhäinpäivä ja pääsääntöisesti, se vietetään Englanti puhuvissa maissa sekä Japanissa, Etelä-Korea, Singapore, Australia ja Uusi-Seelanti. Mutta lopulta lähtien vuosisadan, aloimme juhlia tänä päivänä monissa muissa Euroopan maissa ja entisen Neuvostoliiton tasavalloissa. Tänä päivänä monet yllään pelottavia pukuja ja sisustaa kotinsa ja toimistoissa web Halloween käsillään.

Tässä muutamia rainavalmistuksessa vaihtoehtoja loma käsillään, eri tekniikoilla, kuten paperin.

Kuinka tehdä valtava hämähäkin verkko koristamaan seiniä Halloween

Luoda suuri web köyttä tarvitaan seuraavat täytemateriaaleihin:

  • Kaksipuolinen teippi;
  • Jono harmaa tai musta;
  • Spider koristamaan web (muovista tai muusta materiaalista).

Valmistamisen jälkeen kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet ryhtyä valmistamaan synkkä web koriste säiettä. Ennen manipuloinnin huolellisesti miettiä, miltä se näyttäisi Web - mitä kokoa se on ja miten ne menevät oman säiettä. Tämän perusteella, kiinni seinämään pieniä kaksipuolisella teipillä - tarvitsevat paljon paloja.

Ensimmäinen liimaa kappaletta lanka, joka menee suuntaan keskustasta (suora viiva), ja sitten alkaa kiinni säiettä, jotka menevät ympyrän seitti. Haluttaessa liittää lelu hämähäkki iso hämähäkinseitti.

Hämähäkinverkko sideharso: texte

Sopivat sisustus ja tavallista sideharso. Leikkaa sopiva koko pala sideharso. Käynnistä se mielivaltaisesti venyttää. Voit joskus jopa tehdä reikiä kankaaseen. Tämä rata kannattaa suhtautua satunnainen roikkuu rätit. On mahdollista kääriä yksittäisiä eriä huoneen. kangas maali tahansa väri, jos halutaan. Jos et halua maalata käytetyistä sideharsoa, saa korostaa sen osien värjäämiseen koostumuksen siveltimellä.

Valinnaisesti käyttää tämän osan sisustus sisustus vain. Komplementin hämähäkinseitit voivat sopia tai pieniä lisävarusteita. Luo koristelu on helppoa. Se riippuu siitä, mitä materiaalia on valmistettu valitun tuotteen, kuten helmiä. Jos on tarpeeksi aikaa valmistautua loma, voit jopa maalata lasiesineet erikoismaali. Voit piirtää käsin tai käyttämällä sapluuna. voit piirtää hämähäkinverkko iholla haluttaessa. Suoritusmuodossa kirjailtuja kankaan se näyttää liian huono. Älä unohda värjäämistä, voidaan laittaa minkä tahansa kuvan vaatteisiin.

Web luotu kierteen: idea ja kuvaus valmistuksen

Jos haluat koristella seinään tai lattiaan, paras vaihtoehto olisi kudottu harso. Luoda sen tarvitsee lanka, jonka paksuus riippuu koosta valmiin koristeet.

Mukavuussyistä, tehdä luonnos paperille mielivaltaista kettu. Aloittaa perusasioista. Tehdä tämän, kestää useita kierresegmentit samanpituisia. Kaksi ensimmäistä ristikkäin avulla. Kiinnitä kätevä tapa - sovi nastoja, nastat, lanka- tai kaksipuolisella teipillä. Sitten vain kiristää jäljellä ihon, huolehtien niin, että leikkauspiste oli yksi lainkaan, ja yhdistää segmenttejä täsmälleen keskellä. Tässä vaiheessa hämähäkki Halloween kuin tähti. Nyt voit aloittaa kudonta hämähäkinseitti itse: menossa suuntaan spiraalin, on välttämätöntä liittää langanohjaimeen. Vältä liiallista kiristämistä. Jätä päitä irti tai korjata ne toiseen vallankumous - sinä päätät.

Jos haluat paketoida web valoja, sisätilojen tavaraa tai kaappiin, se kestää pari kelat ohut lanka. Mielivaltaisesti kietoa olemassa objekti. Voit estää notko, ja voivat muodostaa tiukka tiukka koteloida. On mielenkiintoista tarkastella tätä temppua kierteet valkoinen tai harmaa väri. Haluat ehkä maalata itsesi seitti likaisen pölyinen väri. Tehdä tämän liota asianmukaisesti kierre liuokseen, jossa oli musta väriaine, kuivattiin, ja sitten edetä käämitys. Kimmoisuuden ja kestävyys rainan voidaan tehdä sen kyllästetyn säikeen PVA liimalla. Mutta muista, että tämä koristelu voi tahriintua perusta koostumuksesta. Ihannetapauksessa se sopii käsittelyyn kertakäyttöastiat ja pulloja varten pöytään.

Tässä muutamia video, jossa luomisen netistä loma käsillään. Hyvää katselu!

Seitti langoista omin käsin

Miten tehdä hämähäkinverkkorakenne: web omin käsin

Lähestymistavan kanssa kauhea ja silti uskomattoman iloinen loma - Halloween, on tarpeen koristelu talon teemabileitä jotka ovat yhä suositumpia, ei ainoastaan ​​ulkomailla, vaan myös täällä.

Tässä artikkelissa, uutisportaali «Vtemu.by» on varautunut sinulle muutaman ole monimutkaista mestarikurssi tekemiseen internetissä omin käsin, joka myöhemmin on erinomainen aihe Huoneen sisustus tulevan Halloween tyylillä.

Hämähäkinverkko omin käsin

Vaihtoehto 1: Seitti "Dreamcatcher" omin käsin

Valmiin työn uuman "Dreamcatcher", voit ripustaa katosta, ripustaa ikkunoihin tai oviaukot.

Valmistukseen tarvitset: vanne (tai ympyrä), paksu valkoinen kierre; Suuret painikkeet.

Käytössä vanne kutoa seitti valkoista kierteen (ks. Kuva).

Sitten sitoa useita yhtä suureen osaan pituudella kierteen reunat ympyrän. Vastakkaisissa päissä kunkin kierre lanka iso painikkeet ja tee solmu. Hämähäkki on valmis. Koristele valmiin web teistä käsintehtyjä pieni hämähäkkejä.

Vaihtoehto 2: seitti puutikkuja omin käsin

Epätavallinen ja yksinkertaisia ​​hakata olemaan hieno sisustus kodin sisustus loma Halloween.

joudut valmistukseen: puutikkuja (jäätelö mehujää), valkoinen juova, akryylimaalia (lisävaruste).

Kolme puutikkuja ristiin kertaiseksi ja turvallista tässä asennossa avulla paksu valkoinen juova. Nyt voit aloittaa kudonta web (ks. Kuva). Jos haluat aloittaa puun tikkuja voidaan maalata akryylimaaleilla.

Vaihtoehto 3: Web of omin käsin

Erinomainen koristeet sisätilojen loma Halloween. Käyttämällä tätä mestarikurssi voit tehdä web suurimman koon. Materiaalia voidaan käyttää paperi- tai muovipusseihin (esim., Roska pussi).

Kertainen valitun materiaalin pinta-ala ja leikataan halutun kuvion (ks. Kuva).

Vaihtoehto 4: paperirainaa omin käsin

Volyymi ja houkutteleva hämähäkki, joka voi tehdä poikkeuksia minuuttia.

Työtä varten tarvitset paperia ja sakset.

Taita paperi harmonikan.

Sitten leikkaa kuvio (ks. Kuva).

Kukin raina koostuu kahdesta harmonikkaa kanssa leikattu kuvio. Liittää ne toisiinsa liimalla tai kaksipuolisella teipillä. Levitä valmiin työn ja ripustaa ohuen langan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 81 = 85