Seitti langoista

Kuinka tehdä koriste hämähäkinverkko lankaa?

Jotta koristeellinen hämähäkinverkko viestiketjut, sinun on ensin valittava paikassa, jossa se jumittui hämähäkinseitit. Kun olet päättänyt paikka, sinun täytyy ottaa kuusi kieltä, päädyt on kiinnitetty nauloilla. Kuvassa miten kanta lanka. Sitten ottaa muut lanka, liittää sen kiinteä lanka, jossa on silmukka (esitetty alla), ja että tämä lanka on kutoa web pyöreä.

Tätä varten ympärille lanka sinun täytyy kääriä työ lanka lopussa ympyrän lujittaa solmuun.

Seuraavaksi teemme seuraavalle kierrokselle, vain edelliseltä kierrokselta tarvetta vetäytyä noin 10 senttimetriä. Ja niin edelleen spin ympyröitä kunnes aksiaalinen kierre ei pääty.

Sen tuloksena web hämähäkkejä voidaan liimata koriste.

Suuri, kolmiulotteinen, täyspitkä raina loma Halloween voidaan valmistaa tavanomaisista langat. Tätä tarkoitusta varten tapit 8 ajetaan seinään ja välillä ristiin rastiin kierre venytys. Sitten alamme kutoa web piireissä sitomalla köysi jokainen kierre kuten kuvassa. Piireissä voi olla mikä tahansa luku.

Jos tarvitset hieman hämähäkki, esimerkiksi tarjoiluun juhlapöydän, teet sen tavanomaisista oksat ja lanka tai lanka oikea väri. Tässä on askel askeleelta ohjattua luokassa.

Hämähäkinseitit puolue Halloween ei tarvitse olla pyöreä. Se näyttää hyvältä kolmion hämähäkinverkko pöydältä lattialle.

Pe verovochek yhdistävät keskenään ja kiinnitä teipillä pöydällä. Lisäksi toiset päät verovochek kiinnittää teipillä lattialla samalla etäisyydellä toisistaan. Johdot ylittää tie.

Oppituntini tekemisessä web lankaa käsin.

Web Halloween käsillään: kuinka nopeasti ja helposti koristella talon loma

Halloween on loma, joka ilmestyi ensimmäisen kerran jo antiikin kelttien Irlannissa ja Skotlannissa. Hän sanoo 31. lokakuuta aattona pyhäinpäivä ja pääsääntöisesti, se vietetään Englanti puhuvissa maissa sekä Japanissa, Etelä-Korea, Singapore, Australia ja Uusi-Seelanti. Mutta lopulta lähtien vuosisadan, aloimme juhlia tänä päivänä monissa muissa Euroopan maissa ja entisen Neuvostoliiton tasavalloissa. Tänä päivänä monet yllään pelottavia pukuja ja sisustaa kotinsa ja toimistoissa web Halloween käsillään.

Tässä muutamia rainavalmistuksessa vaihtoehtoja loma käsillään, eri tekniikoilla, kuten paperin.

Kuinka tehdä valtava hämähäkin verkko koristamaan seiniä Halloween

Luoda suuri web köyttä tarvitaan seuraavat täytemateriaaleihin:

 • Kaksipuolinen teippi;
 • Jono harmaa tai musta;
 • Spider koristamaan web (muovista tai muusta materiaalista).

Valmistamisen jälkeen kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet ryhtyä valmistamaan synkkä web koriste säiettä. Ennen manipuloinnin huolellisesti miettiä, miltä se näyttäisi Web - mitä kokoa se on ja miten ne menevät oman säiettä. Tämän perusteella, kiinni seinämään pieniä kaksipuolisella teipillä - tarvitsevat paljon paloja.

Ensimmäinen liimaa kappaletta lanka, joka menee suuntaan keskustasta (suora viiva), ja sitten alkaa kiinni säiettä, jotka menevät ympyrän seitti. Haluttaessa liittää lelu hämähäkki iso hämähäkinseitti.

Hämähäkinverkko sideharso: texte

Sopivat sisustus ja tavallista sideharso. Leikkaa sopiva koko pala sideharso. Käynnistä se mielivaltaisesti venyttää. Voit joskus jopa tehdä reikiä kankaaseen. Tämä rata kannattaa suhtautua satunnainen roikkuu rätit. On mahdollista kääriä yksittäisiä eriä huoneen. kangas maali tahansa väri, jos halutaan. Jos et halua maalata käytetyistä sideharsoa, saa korostaa sen osien värjäämiseen koostumuksen siveltimellä.

Valinnaisesti käyttää tämän osan sisustus sisustus vain. Komplementin hämähäkinseitit voivat sopia tai pieniä lisävarusteita. Luo koristelu on helppoa. Se riippuu siitä, mitä materiaalia on valmistettu valitun tuotteen, kuten helmiä. Jos on tarpeeksi aikaa valmistautua loma, voit jopa maalata lasiesineet erikoismaali. Voit piirtää käsin tai käyttämällä sapluuna. voit piirtää hämähäkinverkko iholla haluttaessa. Suoritusmuodossa kirjailtuja kankaan se näyttää liian huono. Älä unohda värjäämistä, voidaan laittaa minkä tahansa kuvan vaatteisiin.

Web luotu kierteen: idea ja kuvaus valmistuksen

Jos haluat koristella seinään tai lattiaan, paras vaihtoehto olisi kudottu harso. Luoda sen tarvitsee lanka, jonka paksuus riippuu koosta valmiin koristeet.

Mukavuussyistä, tehdä luonnos paperille mielivaltaista kettu. Aloittaa perusasioista. Tehdä tämän, kestää useita kierresegmentit samanpituisia. Kaksi ensimmäistä ristikkäin avulla. Kiinnitä kätevä tapa - sovi nastoja, nastat, lanka- tai kaksipuolisella teipillä. Sitten vain kiristää jäljellä ihon, huolehtien niin, että leikkauspiste oli yksi lainkaan, ja yhdistää segmenttejä täsmälleen keskellä. Tässä vaiheessa hämähäkki Halloween kuin tähti. Nyt voit aloittaa kudonta hämähäkinseitti itse: menossa suuntaan spiraalin, on välttämätöntä liittää langanohjaimeen. Vältä liiallista kiristämistä. Jätä päitä irti tai korjata ne toiseen vallankumous - sinä päätät.

Jos haluat paketoida web valoja, sisätilojen tavaraa tai kaappiin, se kestää pari kelat ohut lanka. Mielivaltaisesti kietoa olemassa objekti. Voit estää notko, ja voivat muodostaa tiukka tiukka koteloida. On mielenkiintoista tarkastella tätä temppua kierteet valkoinen tai harmaa väri. Haluat ehkä maalata itsesi seitti likaisen pölyinen väri. Tehdä tämän liota asianmukaisesti kierre liuokseen, jossa oli musta väriaine, kuivattiin, ja sitten edetä käämitys. Kimmoisuuden ja kestävyys rainan voidaan tehdä sen kyllästetyn säikeen PVA liimalla. Mutta muista, että tämä koristelu voi tahriintua perusta koostumuksesta. Ihannetapauksessa se sopii käsittelyyn kertakäyttöastiat ja pulloja varten pöytään.

Tässä muutamia video, jossa luomisen netistä loma käsillään. Hyvää katselu!

Master-luokassa tehdä web kierteen

Hämähäkki verkko kotona otetaan yleensä päästä eroon, mutta on aikoja, jolloin sinun tarvitsee vain tietää, miten tehdä web kättensä. Syynä tähän voi olla se osapuoli Halloween tai muu loma teema, joihin osallistuu otherworldly merkkejä: noidat, vampyyrit ja muut pahat henget. Kun asetetaan esityksiä venäjän satuja, joissa yhtenä toimijana, tai Baba Jaga pelkkää luuta ja nahkaa, maisema käyttämällä web auttaa luomaan ilmapiirin synkkä linna tai hytti kanankoipia.

Erikseen roikkuu piireissä hopeaa kierteisiin metsän näki lähes kaikki - on työtä ristihämähäkit ja Araneus. Tee hämähäkinverkko sisustuksessa tai puku Halloween käsillään on hyvin yksinkertainen, jos sen sijaan, että ohuen rainan ottaa langan tai johtoa. Paksuus materiaalin tulisi vastata koko maisema. Lisäksi lanka, tarvitset:

Kuva 1. Web taiteen merkkijonon taidetta.

 • virkkuukoukku;
 • nauloja;
 • sakset;
 • lanka ja vähän turkista tai mohairlankaa.

Web pienikokoisia muodossa paneelien tekniikka merkkijonon alalla (Fig. 1) voidaan suorittaa suoraan seinälle tai pala vaneria. Sen luomiseen, meidän täytyy merkitä halutun halkaisijan ympyrä ja merkitä sen keskellä. Ajaa kynsien ja ohut ja se tekee 6-10 säteittäinen säteet lanka, taitettu puoli ja silmukaksi jokaisen keskitetyn kynsien ja levittää päät sivuille. Vahvistamisesta perusteet tuottavat saman ohuen nauloja tai nastoja.

Pituudelta kunkin säteen ajaa muutaman kynnet punonta pyöreä kerrosta rainan. Niiden välisen etäisyyden voi olla mielivaltainen eikä välttämättä yhtä suuret. Vahvistamisesta lanka yhden ulkonevan korkit, venyttää sen viereisen kiinnittimet saman tason, eivät käänny ympäri, vahvistamisesta seitti, ja siirry seuraavaan. Täydellinen ympyrä ja kiinnitä lanka alkuperäisestä yo. Leikkaa ja tehdä muutamia pyöreä tasoja.

Jos haluat naturalismin, lyhyt mestarikurssi kertoo, miten tehdä hämähäkinverkko Halloween muutenkin. Tämä vaihtoehto (. Kuva 2) muistuttaa hämähäkki kudonta verkon kautta:

Kuvio 2. valmistuksen vaiheiden rainan Halloween.

 1. Seinille, lattia, katto, vasara muutamia nauloja kiinnittämiseksi perusasiat - radial filamentit (1). Ulomman silmukan (jos piirtää viivan yhdestä korkki toiseen) ei olla tiukka ympyrä, koska hänen hämähäkki lanka tikkuja, jossa on sopiva kohde, keppi tai korsi.
 2. Venyttää langat niin, että ne ristissä toisiinsa suunnilleen samassa pisteessä. Jos sijasta ylitys säteittäinen säteet ovat kaukana toisistaan ​​ja määrittävät tason, ne voidaan vetää yhteen, sitominen yksinkertainen solmu työ langanpää.
 3. Tästä näkökulmasta, he siirtyvät yhdestä palkin seuraavaan, aloittaa pyöreä kudonta, muodostaen hämähäkin ansastusta verkkoon. Mukavuussyistä, voidaan käyttää virkkuukoukun, joka ulottuu säteen silmukan ja pujottamalla se skein tai rullan (2). Kireyttä säädetään maku, saavuttaa litteä leikkaavien säteiden ja käännöksiä, tai luo hieman notko, vanha hämähäkinseitit. Kutoa suorittaa kierre, pitää lanka, kunnes haluttu halkaisija maisemista.
 4. Vuodesta pala turkista vetää pallo - elin hämähäkki. 4 kpl lanka tekevät jalat, kääri ne pörröinen lanka tai musta teippi. Ristinmerkillä paloja lanka keskellä ja sitoa ne yhteen. Taivutus jalat, jolloin saatiin haluttu muoto ja liitetään paikalleen ylitys karvapallo. Jos tämä ei ole läsnä, spider runko voidaan valmistaa villasta, tuuli se johonkin pallon johtoon rajan jalat. Ripustaa hämähäkinverkkoja (3). Lisäkoristetta voivat toimia kuivia lehtiä, oksia, muovia hyönteisiä kiinni saalistaja verkossa.

Tällainen raina voi näyttää pelottavalta, ja hyvin samanlainen kuin nykyisissä (4).

Jos joukossa kotitalouden jäseniä tai vieraita on ihmisiä, jotka ovat herkkiä hämähäkki, parempi mieluummin vähemmän ärsyttävää symboleja halloween.

Kuva 3. vaiheet valmistamiseksi paperirainan.

Tällaiset langat voidaan vaivattomasti pörröttää kädet ja kääri ne suuret huonekasvit, kuivat oksat puiden tai vain roikkua kulmien huoneen. Ne ovat hyvin matkivat satunnaisesti kudottu hämähäkki verkossa. Tällainen maisema on myös hyvin hyötyä, jos jossain joukossa säikeet piiloutui Spiderman.

Suurin osa seiniä koristavat vaikeampaa, mutta siellä tulee pelastamaan mestareiden sideharso. Miten tehdä hämähäkinverkko Halloween omin käsin tästä materiaalista myös mielenkiintoista oppia paljon. Se on yksinkertainen: valkoinen tai värillinen vesi musta ripsiväri kangas tarvitse taiteellisesti sijoitettu huoneen nurkista, lähelle kattoa, seinät, luo ulkonäkö notko kankaiden valtava rainan. Ura joskus huolimaton reiät roikkuu läpät ja hämähäkit täydentää vaikutus punottu hämähäkinseitit koti synkkä hahmo. Paloja tällaisia ​​verkkoja voidaan tehdä sopivaksi sisustus Baba Jaga tai Kikimora.

Lasten huone voi olla elegantisti koristella, jos teet hämähäkinverkko paperia käsilläsi (Fig. 3). Paperi taitetaan neliön suorakulmio, nojaten puoli (1). Merkki keskellä kertaiseksi ja kierrä sen oikeaan reunaan, niin että tämä puoli taiteviiva päässä oli sijoitettu 45 ° sen vasemmalla puolella (2). Toinen nosta ja hyvittää yhdistyvät reuna. Poistaa kiinni kulmat yläreunan kautta osien (3). Taitettu puoli pitkin kolmion (4). Merkitse piirustus Web segmentti paperin kädet, kuten kuvassa (5) ja leikkaa tummat kohdat.

Tällaiset listat (6) ja voi ripustaa seinille ja ikkunoihin, käytetään koristeena puku tai lahjapakkaukset. Ja miten voit laittaa liina alle kulho makeisia tai kuivattuja kukkia.

Arvioi tämä artikkeli: (1 ääntä, keskiarvo pisteet: 5,00 5)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 1