Sekoitin ja tehosekoitin, mikä on eroa

Mikä on parasta valita: sekoitin tai sekoitin

Kaupan hyllyillä oli kerran tekniikan ihme - mikseri. Monet kotiäidit hankkivat välittömästi tämän laitteen, mikä helpotti huomattavasti keittiön työtä. Muutama vuosi myöhemmin uusi ihme ilmestyi - sekoittaja. Onko se kannattaa ostaa, jos on olemassa yksi? Mitä toimintoja se suorittaa? Mikä on ero sekoittimen ja sekoittajan välillä? Ja mikä laite on parempi? Tässä artikkelissa vastaamme kaikkiin kiinnostaviin kysymyksiin, jotka auttavat sinua päättämään oikeasta valinnasta.

Aluksi laite keksittiin piiskaamaan munia, jotka oli täytetty ilmakuplat, mikä johti ruumiin tuotteen parhaan hajotuksen. Laite on tullut hyvä vaihtoehto haarukat / tekijöiksi ja välttämätön työkalu sekä kotona ammattikeittiöiden ravintoloita ja kahviloita.

Mekaanisen sekoittimen seuraaja oli sähkömoottorilla varustettu laite, jonka analogia käytämme nyt.

Nykyaikainen mikseri suorittaa seuraavat toiminnot:

 • Ruoskinta.
 • Sekoittamista.
 • Ravistamalla.

Siellä on kaksi tyyppiä laite:

Manuaalinen laite käytön aikana on tarpeen pitää kiinni. Se on suosittu kuin toisenlainen sähkölaite.

kiinteä - koostuu kulhosta ja erityisestä jalusta, joka on sijoitettu pöydälle. Se vie enemmän tilaa kuin kädessä pidettävä laite.

 • Nestemäisten ainesosien sekoittamisen aikana suurella nopeudella massa sumutetaan. Tämän epämiellyttävän hetken välttämiseksi sinun on käytettävä syvää säiliötä, joka kannattaa täyttää nestemassaa enintään 1/3.
 • Kiinteä mikseri käytön aikana voi värähtää ja hypätä. Tämä haitta eliminoidaan hankkimalla laite, jossa on kumijalat tai kumitelineen.
 • Et voi jättää vartioimatta töiden aikana.
 • Kiinteiden tuotteiden sekoittamista ei ole. Laite pystyy käsittelemään vain pehmeitä ja nestemäisiä ainesosia.

Mikä on sekoittajan tehtävä

Blender on sähkölaite, joka on tarkoitettu pienten tilojen valmistukseen. Se yhdistää sekoittimen ja lihamyllyn toiminnot.

Sekoittajan avulla voit:

Laitteessa on kahta tyyppiä:

kiinteä - koostuu vakaasta rungosta ja kulhosta, jossa on kansi, joka estää nesteen roiskumisen ruoan aikana.

Upotettava laite se on pidettävä kädessä. Se koostuu metallista, jossa on veitsi ja kahvat. Tämän laitteen avulla on erittäin kätevää valmistaa soseja ja pateita. Ja myös on parempi pestä.

On myös miinus: pitkän laitteen toiminta suurella nopeudella johtaa veitsen lämmitykseen, mikä puolestaan ​​kytkee jauhatut komponentit päälle. Tämän seurauksena raa'at vihannekset ja hedelmät ravintoarvoa vähennetään.

Mitä voi keittää laitteiden kanssa

Sekoittimen avulla valmistele:

 • Taikina leivontaan: pannukakut, kakut, kakut, piirakat ja kakut.
 • Kerma.
 • Vaahdot.
 • Kastikkeet.

Tehtaalla voit kokata:

Sekoittimen ja sekoittimen väliset erot

 1. Terien muoto. Sekoitinveitset ovat metallisia, teräviä, kiinteitä, jotka työskentelevät muodostavat suppilon kulhon sisällä. Sekoitin - lanka runko Corolla.
 2. Sekoitin toimii pienellä nopeudella ja sekoitin suurella nopeudella. Sekoittajan periaatteeseen kuuluu voimakas moottori. Laitteen suurien nopeuksien vuoksi ruoan hiukkaset kulhon seinämien ympäri liikkuvat ylöspäin, ja kannan keskelle he laskeutuvat veitsiin, jossa ne murskataan tai sekoitetaan. Ilman suurta terän nopeutta laitteiden toimintaa ei voida suorittaa. Mikseriin on tunnusomaista pienet terät. Taikina on paremmin rikastettu happea, mikä antaa sille kevyyden ja ilmapiirin, ja sillä on positiivinen vaikutus valmistetun astian makuun.
 3. Toiminnallisuutta. Sekoitin eroaa tehosekoittimesta, jolla on vähemmän toimintoja.
 4. Tuotteiden hiominen. Blender eroaa sekoittimesta ainesosien hionnan funktiona, mitä ei voida sanoa jälkimmäisestä. Kiinteiden tuotteiden onnistuneiden jauhojen onnistuminen riittää lisäämään muutama millilitraa nestettä kattilaan.
 5. Eliminointi rikkoutuminen. Huolimatta sekoittimen verrattain edullisesta hinnasta, sen korjaus voi lentää melkoisen penniäkään. Laitteen osat ovat kalliita.
 6. Tiiviyttä. Jos verrataan kiinteälaitteiden kokoa, epäilemättä enemmän kolmiulotteinen on sekoittimen.
 7. Kustannukset. Jos verrataan kahden laitteen keskimääräistä laatua, sekoitin on enemmän budjetin vaihtoehto.

Kaikista edellä olevista tekijöistä voit tehdä vain yhden johtopäätöksen: sekoitin ja sekoitin ovat täysin erilaisia. Käytä yhtä laitetta toisen sijasta, mutta se ei toimi.

Ja on mahdotonta sanoa mikä laite on parempi. Mikä on ero, löysimme sen. Nyt on edelleen punnittava hyviä ja huonoja puolia sekä määritellä, mitkä astiat valmistaudut. Sekoittaja tulee välttämättömäksi avustajaksi kakkujen, muffinien ja kakkujen leivontaan, mutta valmistaa cocktaileja heille ei todennäköisesti tapahdu ilman sekoitinta.

Helppoa elämääsi vähentämällä aikaa ruoanlaittoon. Tämä on mahdollista vain, jos sinulla on kaksi keittiössä olevaa laitetta. Ja uskokaa minua - se ei ole luksusta, vaan välttämättömyys.

Mikä on ero sekoittimen ja sekoittimen välillä: mikä on parempi

 • Sekoittajan toiminnot
 • Blender-toiminnot
 • Valintaperusteet

Tällä hetkellä on runsaasti monitoimisia kodinkoneita. Jotkin laitteet voivat suorittaa samanlaisia ​​tai samanlaisia ​​toimintoja. Joskus on vaikea ymmärtää, mikä ero on. Monet kotiopettajat ihmettelevät, mitä sekoitin eroaa mikseriin ja mikä laite on parempi. Vastauksena siihen on otettava huomioon molempien laitteiden ominaisuudet.

Sekoitin on laite, joka on suunniteltu nesteiden sekoittumiseen ja sekoittamiseen. Nämä laitteet ovat upotettavat ja kiinteät. Vedenalainen sekoittelija on pidettävä kädessä käytön aikana, alentamalla työosat säiliöön ruoan kanssa. Yleensä sillä on kaksi identtistä corollasta, jotka pyörivät voivat pyyhkiä tietyn nesteen haluttuun tilaan.

Paikoilla on kulho, jossa tuotteet asetetaan ja peitetään kannella. Tämän jälkeen käynnistä laite, joka sekoittaa tarvittavat komponentit. Tämä laite on kätevämpää kuin upotettava siinä mielessä, että se toimii itsenäisesti. Se voidaan sisällyttää muihin asioihin ja käsitellä niitä. Uppoutuva toimii vain, kun painat painiketta. Tässä tapauksessa sinun on usein pidettävä sitä toisessa kädessä ja toinen pidettävä säiliössä kiihotetuissa tuotteissa.

Molemmat sekoittimet sekoittivat hyvin kaikki nestemäiset tuotteet, kuten maito, kefiiri, munat, sulanut voin jne. Näiden välillä ei ole eroa. Heidän avulla voit helposti ja nopeasti valmistaa mitä tahansa cocktailia tekemällä rehevää yli vaahtoa päälle. He voivat myös sekoittaa kastiketta, tehdä majoneesia, valmistaa kerma.

Tässä tapauksessa käytettävien tuotteiden on oltava nestemäisessä tilassa. Esimerkiksi voi on ennalta sulatettava. Paksummat tai kiinteämmät tuotteet sekoittimet eivät voi selviytyä.

Sekoitin pystyy valmistamaan homogeenisen seoksen vain, jos kaikki ainesosat ovat nestemäisiä tai osittain nestemäisiä. Jos esimerkiksi heittää cocktail-marjoja tai pehmeitä hedelmää kulhoon, ne jäävät suurille jakeille pistorasiaan.

Sekoittajan avulla voit nopeasti valmistaa taikinaa pannukakkuja tai frittereita varten. Tämä on tärkein tehtävä, jonka takia se ostaa erilaisia ​​leivonnaisia. Jotkin mallit voidaan varustaa suuttimella spiraalina. Se on suunniteltu paksumman taikinan vaivaamiseen. Sen avulla voit tehdä taikinan piiraista tai kakusta. Tämä on kaikki toiminnot, joita laite voi suorittaa.

Sekoittajat voivat myös olla upotettavia ja paikallaan olevia. Ensimmäinen ilme on metallijalka, jossa on kahva ja ne on myös laskettava työstettäväksi säiliöön. Toinen on kuppi, joka on asennettu kehoon. Tuotteita samalla tavalla kuin sekoittimessa, asetetaan kulhoon ja laite käsittelee niitä itsenäisesti.

Sekoittajan tarkoitus eroaa sekoittimen tarkoituksesta. Nesteiden sekoittamisen lisäksi se voi leikata ja jauhaa eri tuotteita ja sekoittaa ne homogeeniseksi seokseksi. Sekoittajan ja sekoittimen välinen ero on se, että ensimmäinen on tarkoitettu ensinnäkin komponenttien hiontaan. Toinen tärkeä näkökohta - ensimmäinen voi toimia eri koostumuksilla olevista tuotteista nestemäisestä erittäin kiinteään ja toiseen - vain nesteellä.

Tällä laitteella voit:

 • sekoitetaan ja lisätään nestettä;
 • leikata ja pilkkoa erilaisia ​​tuotteita;
 • Puhtaat komponentit;
 • jauheliha lihaa jauheliha;
 • pilkota pähkinöitä ja jäätä.

Tämä on mahdollista, koska toisin kuin mikseri, jolla on vain sekoituskohdat, sekoittajan työosat ovat veitset. Veitsen avulla kaikki laitteen kulhoon kuuluvat komponentit murskataan. Se voi olla vihanneksia, hedelmiä, lihaa, pähkinöitä, vihreitä jne. Lisäksi tämä laite voi pilata jäätä cocktaileja varten.

Tehosekoittimilla sekoitin tekee hyvää työtä. On kiinteä laite voidaan sekoittaa helposti ja nopeasti tärisee, ravistella neste vaahto, vaivaa taikina, kokki kastike tai kermaa. Lisäksi hän voi valmistaa hedelmistä ja vihanneksista perunamuusia. Paikoilla varustettu laite helposti valmistaa juoman, kuten smoothieet, joka on sekoittimen vahvuuden yläpuolella.

Kiinteän laitteen kulhoon voidaan sekoittaa täysin erilaisia ​​komponentteja, jotka helposti muuttuvat yhdeksi massaksi. Rakenteen niin suosittu juoma, miten smoothiet voi sisältää mehuja, kovia ja pehmeitä hedelmiä ja vihanneksia, pähkinöitä, pakastetut marjat, mausteet ja jää. Kaikki nämä tuotteet pysyvät sekoittimet ja viilto homogeeniseen koostumukseen.

Uppopuomiin ja kiinteisiin laitteisiin toiminnot poikkeavat jonkin verran. On mahdotonta sanoa, kumpi niistä on parempi, heillä on vain erilainen toiminta. Tosiasia on, että paikallaan olevalla on vain yksi suutin, joka tekee cocktaileja ja muuttaa ainesosat soseiksi. Lisäksi se voidaan varustaa veitsellä jään jakamiseksi. Uppopurkkeilla voi olla monia erilaisia ​​lisälaitteita, tämä riippuu laitteen kokoonpanosta.

Uppopuhaltimen kyvyt ovat vieläkin laajempia. Nesteiden puhdistamisen ja sekoittamisen lisäksi se voi leikata tuotteita pieniksi paloiksi tai ohuiksi viipaleiksi. Sen avulla voit tehdä lihaa ja kalaa jauhotettua lihaa, vaivaa taikinaa. Se voi myös murskata jäätä ja pähkinöitä.

Nykyaikaisia ​​malleja voidaan täydentää myös muiden lisätoimintojen avulla. Jauhatuhatus, ruoan marinointiin ja varastointiin tarkoitettu tyhjiöpumppu, voidaan toimittaa laitteen kanssa puristamalla suuttimella mehua.

Nähdä mikä yksikkö on teille parasta, sinun pitää määrittää työn laajuus tämän laitteen. Mieti, mitä on ruoanlaitto, mitä ruokia mieluummin. Tästä on syytä edetä valintalaite. Ehkä jotkut laitteen toimintoja et ole kiinnostunut, ja toinen käytät päivittäin.

Jos rakastat leivonnaisia ​​ja usein leipoa kakkuja, piirakoita, pannukakkuja ja enemmän. N., Sinä lähestyy normaalia sekoitinta. Voit myös suositella sitä fanit pirtelöitä. Mikseri täydellinen sekoitus mehua, jäätelöä ja tehdä pörröinen vaahtoa. Jos olet jatkuvasti valmistautuu kotitekoinen majoneesi ja erilaiset kastikkeet, mikseri myös sopii sinulle.

Siinä tapauksessa, jos sinulla on pieniä lapsia, se on parempi ostaa tehosekoitin. Voit varautua niihin eri pyurirovannye sekoitus vihanneksia ja hedelmiä. Blender tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tehdä kotona vauvan elintarvikevalmisteet luonnontuotteista ilman säilöntäaineita. Vaikka voit tehdä kerma keitot ja erilaisia ​​jälkiruokia lapsille.

Jos olet fani urheilu ravitsemus, tai yksinkertaisesti jumaloida smoothie, et voi tehdä ilman lankaverkko tehosekoitin. Parempi kuin hänet juoman valmistuksen ei kuulla mitä tahansa muuta laitetta. Tämä laite on myös välttämätöntä, jos rakastat paksu smoothie jään. Tämä laite on parempi saada fanit eri ruokapaikkoja tahnat ja voiteet. Laite voi sekoittaa lihaa, kalaa, vihanneksia, mausteita ja muita ainesosia missä tahansa suhteessa.

Jos usein kokki lihapullia, lihapullia, lihapullia, kuten vuoka liha - se on parempi ostaa sauvasekoitin kanssa tehtävän paloittelu. Myös tämä laite sopii faneille vihannesten ja hedelmien salaatteja. Look loppuun oli pakkaus leikkaamiseen ja pilkkominen. Avulla standardin pakkaus teette suuria kastikkeet ja voiteet.

Menossa tallentaa ostaa, selvittää etukäteen, mitä aiot ruoanlaitto avulla laitteen. Ei ole tarpeen maksamaan ylihintaa ja ostaa kalliita laitteen, jos se on hyllyllä. Tee lista ruokia, jotka haluat oman valikon, se auttaa sinua tekemään valinnan hyväksi tiettyyn laitteeseen, ja päättää, mikä sopii paremmin sinulle.

Sekoitin ja sekoitin, mikä on ero: 5 Vinkkejä valinta

Erotus mikseri ja tehosekoitin ei ole ominaista vain nimittämistä, mutta myös periaatteessa työn tällaisista kotitalous, keittiökoneet kuten mikseri ja tehosekoitin kaikki tietävät. Näiden nimet keittolaitteet ovat menneet American sana "mix" ja "sekoitus", joka tarkoittaa "sekoitettu". Siksi, usein alle yhden välineen oli toinen. Mutta kokenut emäntä tietää, että sekoitin ja sekoitin ovat keskenään erilaiset. Mikä on ero laitteiden välillä, ja se on parempi olla tilalla?

Mikä on erilainen kuin tehosekoitin sekoittimen

Sekoitin ja sekoittimen standardin toiminnallinen - kaksi eri laitetta, jonka tarkoituksena on tietyn toiminnon. Mikä on ero laitteiden välillä, ja se on hienoa? Joten, päätarkoitus sekoittimen standardin - vatkaamiseen ja sekoittamalla.

Tärkeimmät käyttöelimen, joka määrittelee laitteen toimintaa, - teräs tekijöiksi. Siksi voit korvata perinteisen sekoittimen vispilällä. Ainoa ero on, että pyörimisnopeus työelementin. Joten, kiitos sen voiman, laite pystyy nopeasti piiskaa munanvalkuaiset, valmistella kermakakku koristelu, tee taikina elastinen ja homogeeninen. Siellä manuaalinen Corolla tarvitsee 15-20 minuuttia, sähkölaite kestää 5-10.

Sekoitin on erilainen kuin sekoittimen vajaatoimisuus

Tehosekoitin sekoittimesta on tunnettu siitä, että ei vain seokset, mutta myös murskaa.

Pääasiallinen käyttöelin sekoitin ovat teräs veitsiä, jotka pyörivät suurella nopeudella. Ne tarjoavat tasaisen sekoittumisen jopa kiinteää ruokaa. Mikä on tämän laitteen? Virransäästötilaan sekoitin on välttämätön valmistettaessa pirtelöitä, smoothiet, keitot, perunamuusi. Laite, jossa on suuri kapasiteetti voidaan käyttää valmistettaessa jauhelihan kotona. Mutta, ruoskinta muna Blender ei toimi. Siksi käytä sekoitin sijaan sekoittimen ja päinvastoin, et voi.

Miksi tarvitsen mikserin: ominaisuudet instrumentin

Tehokas sekoitin keittiössä - avain herkullinen pörröinen taikina ja paistaminen. Joten, joiden avulla tämä pieni laite voidaan helposti ja nopeasti Vatkaa munat rehevän marenki, yhtenäistää taikina pannukakkuja, muffinsseja, piirakoita. Lisäksi, sekoitin voidaan valmistaa runsas munakas, kotitekoinen majoneesi.

Standardi sekoitin varustettu vispilällä sekoittamiseen munat, maito ja niin edelleen. D., ja suutin testiä.

Sekoitusastia tuotteita harvoin laitteen mukana. Käytön aikana, sekoitin voidaan helposti lisätä säiliöön, uusien tuotteiden, sakeuden säätämiseksi ja tiheys lopputuotteen.

Sekoitin on tarkoitettu piiskaaminen ja sekoittamalla ei-koostumus on kiinteä elintarvikkeet

Kuitenkin käytettäessä mikseri, saatat kohdata joitakin hankaluuksia, jotkut:

 • Suurella nopeudella sekoittamalla säiliön sisältö voi hajoittaa eri suuntiin, kontaminoivat sekä työpaikalla ja keittiön seinällä. Tämän välttämiseksi, sekoitusastiassa on täytetty 30%: nestemäiset aineosat.
 • Työskennellä täysin itsenäisesti laite ei: mikseri, joka tapauksessa täytyy pitää.
 • Sekoituksen aikana sekoitin voi aiheuttaa tärinää työtasolle, sekoittamalla kapasiteetti voi hypätä ja dia pöydälle. Tämä voidaan välttää sijoittamalla kumi matto astiaan.

Ja tietenkin, sekoittaa cocktail jäillä, piiskaa voita tai pakastevihannekset herkässä kastike sekoittimella, vaikka tehokkain, et jätä.

Onko mahdollista piiska tehosekoitin proteiineja: laitteen ominaisuudet

Lyödä valkoiset kunnes piikit tehosekoitin, jopa veden alla, ei toimi. Terät voi vain sekoita muna massaan. Tässä tapauksessa, sekoitus tapahtuu samassa tasossa muodostaen suppilon. Siksi saada rehevä mousse on parempi ostaa manuaalista vispilä tai mikseri.

Tärkein etu sekoitin on, että laite on voitava jauhaa homogeeninen massa, jopa erittäin kovat tuotteet, kuten, esimerkiksi, jää.

Paras apulainen keittiössä sekoitin voi olla nuorille äideille, jotka ovat päättäneet ottaa käyttöön kiinteää ruokaa. Laite nopeasti jauhaa tilaan muussattu tarjouksen kaikki kovat vihanneksia ja hedelmiä.

Beat Blender proteiinit voivat olla, mutta se on parempi saada mikseri, koska lopputulos työn

On kaksi sekoitintyypin:

Minkälainen laite on parempi käyttää riippuu mieltymykset. Ensimmäisessä tapauksessa sekoittumista tapahtuu astian veitset, toisessa hienontaminen on mahdollista, kun käyttöelin on upotettu säiliöön tuotteita.

Haittapuolena laitteen jotkut pitävät häntä mahdollisuutta vaikuttaa ravintoarvon tuotteen.

Koska työtä pitkään, metalli veitset, laite kuumennetaan suurilla nopeuksilla. Yhdessä niiden kanssa, ja massa kuumennetaan hiontaan. Erityinen rooli on valmistelussa raakoja vihanneksia.

Sekoitinta: se on parempi valita kotiruokaa

Valinta laite ruoanlaittoon riippuu ensisijaisesti oman maun mieltymykset. Niille, jotka haluavat keitot, soseet ja smoothiet, cocktaileja maitoa ja erilaisia ​​lisäaineita (jäätelö, marjat, hedelmät) soveltuvat parhaiten tehosekoitin: hän perusteellisesti sekoita ainekset, jättämättä kokkareita.

Jos heikkous leivonnaisia ​​- turvallisesti valita mikserin.

Se on tämä asiakirja auttaa sinua tekemään lempeä taikina muffinsseja, piparkakku kermakakku ja paksu kotitekoisia majoneesia. Hanki täydellisesti silputtu vihanneksia ja yrttejä sallii katkoja. Mutta entä jos emäntä on yhtä tärkeää kaikille toiminnoille?

Erityisen suosittuja keittiössä tänään on monitoimikoneessa kanssa useita toimintoja kerralla

Se yhdistää toiminnot ja tehosekoitin ja mikseri, mylly ja tuotteita. Tällaisia ​​laitteita löytyy kaikkien tärkeimpien myyntipisteissä kodinkoneiden (kuten "Foxtrot", "Eldorado"). Kiistaton etu tämä laite on sen monipuolisuus ja monikäyttöisyys. Nyt markkinoilla voit helposti selvittää prosessorin kanssa tehtävän hionta kahvipapuja. Mutta monivaikutteisuuden liittyy usein laadun kärsimättä suorituskykyä kunkin yksittäisen prosessin. Näin ollen, jopa kaikkein tehokas prosessori ei ole yhtä hyvä kuin erillinen mylly, sekoitin tai sekoitin.

Vaihtoehto monitoimikoneessa voi olla suuri teho sauvasekoitin.

Se on tämä väline harmonisesti yhdistyvät toiminnot paikallaan tehosekoittimeen ja mikseri pystyy suorittamaan työn. Joissakin tapauksissa upotettava väline on parempi kuin tavallista mallista. Esimerkiksi, jossa hienonnettu pähkinöitä ja murusia breading upotus malli selviytyä paljon parempi kuin paikallaan tehosekoitin. Kuitenkin vaivaa taikina Taikinansekoittimet et jätä. Mutta enemmän yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten esimerkiksi valmistella proteiini kermaa tai maitoa ravista laitetta käsitellä hyvin. Siksi valita eri laitteiden välillä, on syytä olettaa, että kaikkein valmistettu omassa keittiössä!

Mitä eroa on sekoittimen ja sekoitin (video)

Nyt kun tietää ero sekoitinlaitetta josta etuja ja haittoja on käytettävä näitä laitteita, ja mitä he voivat tehdä. Mikä on parempi valita oman keittiön, suuremmassa määrin se riippuu makutottumusten ja taloudelliset mahdollisuudet. Jossa leivonnaisia ​​valmistetaan harvinaisia, ja smoothiet korvata aamiaisen, lounaan ja illallisen, se riittää tavanomainen Corolla. Mutta sekoitin tässä tapauksessa välttämätöntä. Siksi tärkeintä valitessaan laite keskittyä ruokia, jotka valmistetaan omassa keittiössä useammin. Ja et tule katumaan sitä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 89 = 97