Shoe hylly käytävällä käsillään

Miten saada kenkäteline käytävällä käsillään

Tulossa kotiin, henkilö tekee eteisen, jonka pitäisi olla toimiva. Kunnolla varustamaan vaikeaksi, koska pieni koko, mutta se on ehdottoman välttämätöntä tarjota paikka tallentaa kengät. Voit tehdä tämän, ei välttämättä ostaa kalliita huonekaluja - hylly kenkiä eteisessä, voit tehdä sen itse. alijäämä pakottaa omistajia valitsemaan monikäyttöinen ratkaisuja. Esimerkiksi, vaateripustin voidaan yhdistää tukikenkä.

Jokainen omistaja haluaa talonsa näytti täydellinen, ja huonekaluja yhdistetään ja täydentävät toisiaan. Voit tehdä tämän, mistä erilaisia ​​tukia kengät että näet kuvassa, valitse sopiva vaihtoehto. Tärkeimmät vaatimukset heille - se on monipuolisuus ja tiiviyttä.

Yksinkertaisin malli hyllyt kenkiä

Valinta hyllyt riippuu määrä kenkiä, alueen ja tyyli sisustus huoneen. Niiden on oltava yksinkertainen ja luotettava, helppo tehdä omiin käsiinsä. Se on yleispätevä ratkaisu, joka säästää tilaa, on houkutteleva ulkonäkö. Hyllyt on sijoitettu seinämän alaosasta. Tavallinen ripustin sarja koukkuja ja pieni hylly, penkki, jonka mukaan kauppa jalkineet jokapäiväiseen käyttöön, täydentävät hyvin sisustus. Hyvä ratkaisu on pino, jonka päälle on penkki. Se on yleensä varustettu avohyllyt (esimerkki - katso kuva).

Malleja seinät ovat sopivia pienikokoisia kotelo

Ulkoisesti tällainen hylly käytävällä kaapit muistuttavat, mutta ei ole ovia, ja usein ne myös puuttuu sivuseinämät. Istuimen alla liukuovet tai vetolaatikot, ja seuraava voi olla tyylikäs ripustin. Teline mahdollistaa järjestyksen palauttamiseksi, se on käytännöllinen ja monipuolinen vaihtoehto. Erittäin suosittu malli avoimen ja suljetun hyllyt, joissa jalkine asetetaan koko pohja.

Universal-version paneelit osastojen varastointiin vaatteita ja kenkiä eteisessä

Tumba - Ohut kanssa saranaovea sopii myös hyvin pieni eteinen. Kengät eivät ole pölyinen, mutta se laittaa kaappiin vain puhdasta ja kuivaa. Avoin teline hyllyillä ja istuin on käytännöllinen ja kätevä. Se sopii vaatteita ja kenkiä käytetään päivittäin. Kenkä varastointi, ei käytetty nykyinen kausi tarjoaa suljettu järjestelmä. Erikoistuet saatu perinteisen pahvilaatikoita, heidän tahna materiaalia, joka on vesitiivis ja peitetty kiviä. Kenkäkaapit käytävällä tekemässä vaakasuora, pinottu, pystysuora. Luomalla oma tuote design voidaan yhdistää versio yhdistämällä useita yhdessä suunnitteluun.

Tumba hoikka avulla piilottaa sen sisältöä uteliailta katseilta

On olemassa lukuisia sopivia materiaaleja tuotantoon hyllyt ja telineet kenkiä. Ennen kuin aloitat, harkitse seuraavaa:

 • Talousarvion tuotantoa hyllyyn;
 • joukko ihmisiä, jotka käyttävät hyllyyn;
 • onko tätä mallia tai telineeseen hyllyt yhdistettynä henkari;
 • onko istuin vaaditaan (penkki) edellä.

Seuraavia materiaaleja käytetään valmistuksessa hyllyjen :. metallista, puusta, muovista, jne. Ja kapea kulma kuvio tehty lastulevystä. Hyllyt hyvin yksinkertainen rakenne kiinnitetään seinään ja vievät vähän tilaa. Ne näyttävät melko alkuperäinen eikä vähentää tilaa salin.

Rakentaa kätevä hylly kenkiä eteisessä kädet voidaan vaneria

Puiset obuvnitsy klassisen sisätilat. Puu on saatavilla ja ympäristöystävällinen materiaali, se on helppo käsitellä.

Tyylikäs ja pienikokoinen kaappi suunnittelu kengät

Hylly kenkiä, käsi tehty metallista, antaa luonnollinen ilmanvaihto. Sen tunnusmerkki on, että metalli ei ime hajuja. Tämä hylly voidaan koristeltu lisäelementtejä ja lisää persoonallisuutta. Metalli ei lahoa, ei kastu. Jos se on sopivaa korroosiosuojan koostumus, se ei ruostu. Metalli hyllyt ovat yleensä seinälle tai jalustalle kiinnitetty.

Kevyt ja kompakti kenkä hylly käytävällä putkien

Miten tehdä hylly kenkiä käsillään

Helpoin tapa tehdä omin käsin kenkäkaapit. Voit tehdä tämän tarvitset tavallisia työkaluja ja materiaaleja:

Making hylly kenkiä kädet aloittaa on valmistuksen sivuosista. Tehdä tämän, valmistaa 6 identtinen tankojen pituus 33 cm (33 cm - on välttämätön syvyys, joka sijoitetaan hyllyyn tulevan kengät kaiken kokoisia). Sitten työkappale tasaisesti jakaa jäljellä olevat 4 bar ja tehdä gashes niiden haluttuun syvyyteen.

Universal laipan leveys -. Vähintään 62 cm Se sijoitetaan yhteen osastoon kerrallaan muutaman paria kenkiä. Kukin hylly on tehty kaksi aihioita, jotka on liitetty toisiinsa ruuveilla. Päätyttyä kaikki asennustyöt teräviä ja karkeita hyllynosat zashlifovyvayut erikoispaperin käyttämistä.

Korkeus kenkä teline, tehty omin käsin, on noin 80 cm. Alempi osa siitä sijaitsee etäisyydellä, joka on vähintään 25 cm lattiasta, joka mahtuu saappaita ja muita korkeat kengät.

Hylly kenkiä tehdään omin käsin

Telineet hyllyt voidaan valmistaa kaistaleista, joiden pituus on 80 cm Ne tekevät erityisen gashes kokoinen puutavaran paksuus .. (tässä tapauksessa - 16 mm), välisen etäisyyden gashes tulisi olla 25 cm hyllyt on sijoitettu neljään telineissä valmistettiin aikaisemmin sahattu osia.

Materiaaleista, jotka valmistuksen jälkeen hyllyt ja telineet ne tuottavat yläosan pinon. Tätä tarkoitusta varten, 33 cm baareja hiottu, lakattu, ja kiinnitetty ruuveilla valmiin rakenteen.

Kiinnittää huomiota! Jos jokainen hylly 4 ruuvilla, sitten korjata yläosa tarvitset vain 2 peltiruuvilla.

Muista, että kädet voivat luoda suunnittelu kenkä varastointi, on se telineeseen, kaappiin tai tavanomainen roikkuu hyllyt seinille. Verkossa löytyy ruoanlaitto vaihtoehtoja, mutta jos sinulla on aikaa ja halua - kokeilla. Niin saat yksinoikeudella huonekalu, joka ihaillut kaikille vieraille. Kaikki mitä tarvitset luoda kenkä hyllyjä käytävällä käsillään - se on hieman mielikuvitusta ja perustarvikkeiden.

Erittäin suosittu, käytännöllinen ja monipuolinen tuote. Suositeltava lopettaa valinta monitoimilaitteen malleista, mahdollisuuden helposti muuttaa sen ulkonäköä. Valitsemalla tallennusvaihtoehtoon kenkiä, ohjaavat tapojasi ja helppokäyttöisyys telineeseen tai hyllyyn oman käytävällä. Esimerkiksi, korkea pyörivä teline voidaan valita useita kenkiä.

Sisäisesti käytettävissään materiaaleja, jotka esimerkiksi pysyi korjauksen jälkeen on melko helppo luoda omia hyllylle tai ripustin kenkiä käsillään. Ripustin lanka tulee mielenkiintoinen tapa ratkaista tallennettu, kenkiä pieni eteinen.

pienessä eteisessä asennetaan usein erityisiä haltijoille, roikkuu kontit. Roikkuu kalusteet on erinomainen tapa saattamisesta kenkiä pienessä huoneessa. Seinähylly antaa huoneen ylimääräistä tilavuus ja säästää lattiatilaa. Suosittelemme ripustaa oveen hyllyllä piilottaa sen sisältöä. Tässä tapauksessa huone näyttää siistimmän. Jos se sijoitetaan pitkin seiniä monikerroksinen rakenne se sopii ei vain elintarvikkeita s, mutta myös, esimerkiksi, sateenvarjot pussit.

Hylly-karuselli koota useista osista ympäri. Se tarjoaa erillinen tila kunkin parin kenkiä.

Vanha puinen tai metalli tikkaat on muuntaa helposti sopivaan -järjestelmään. Portaikko on hyvin yksinkertaisesti asennetaan seinälle. Lisäksi se voidaan maalata haluttu väri, ja poikkitanko liittää koukut.

Hylly-karuselli, luotu omin käsin

Autonomiset järjestelmät, kuten kuvassa alla, voit lajitella kenkiä. Tavanomaiset tarjottimet koristeltu maalattu tai sovelluksia, tulee luotettava säilytysastiat ja koristella sisätilojen käytävällä.

Kenkäkaapit eteinen puulaatikot, maalattu eri väreillä, elävöittävät sisätilat

Liittämällä mielikuvitusta, yksinkertaisesti luoda alkuperäisen hylly varastointiin kenkiä, jotka pitkään ilahduttaa kaikkia perheenjäseniä ja vieraita.

Hylly kenkiä eteisessä

Hylly kenkiä tehdään omin käsin

2 Täytä kaikki kentät, ja soitamme sinulle selvittämään kaikkia vivahteita!

Hylly kenkiä käsillään tai siivoamaan käytävällä

Kun sali on kahlata, kuten jäänmurtaja jäähän arktisen, kompastelu vasemmalla siellä täällä kenkiä, on aika miettiä hyllylle. Tämä yksinkertainen huonekalu helpottaa ottamalla järjestyksessä, paitsi kotitaloudet hakemasta parit pinottuna kasaan lattialle kengän, jalostaa ulkonäkö salin. Ostaa lopputuotteen - ilo ole halpaa, eikä aina joka tarjoaa kaupan tarpeitamme. On ratkaisu - tee omin käsin hyllyyn.

Lajikkeet kenkä hyllyt ja materiaali niiden valmistuksessa

Materiaalin valinta riippuu taitoja, sisätilojen käytävällä tai missä sijoitetaan hyllylle sekä taloudelliset mahdollisuudet. Tuotantoa varten tämän huonekalu sopii:

Taulukko - edut, haitat ja ominaisuuksia eri materiaalien kenkä hyllyt

Alhainen hinta ja valikoima värejä, ei vaadi hiomista ja maalaamista.

Yksinkertaisin ja luovia mahdollisuuksia: hyllyt pahvista, kankaasta, romun

Jos haluat nopeasti luoda alkuperäinen huonekalu, ilman erityisiä taitoja tai kyky ostaa kalliita materiaaleja, voit tehdä oman yksinkertaisia ​​malleja saatavilla olevista materiaaleista - kangas, pahvi, romu kohteita.

 1. Pahvi-versio kestää pitkään ja maksaisi pelkkä penniä, koska materiaali toimii yhteiseksi pakkauslaatikko. Kevyt ja kestävä pahvi kestää suuremman kuorman. Tee se hyllyyn niin yksinkertainen, että sitä voidaan kutsua ei tehdä huonekaluja ja käsitöitä. Tarvitset:
  • Paperi- veitsi;
  • nitoja;
  • liimaa tai teippiä.

Koristele tapetti tai huonekaluja elokuva on vaikea erottaa, jotka on valmistettu perinteisistä materiaaleista. Mutta aluksella on haitta: se razmoknet kosketuksiin kosteuden kanssa. Näin ollen märkä kengät on parasta kuivata, ja pohja suojaamiseksi kosteutta kestävä kalvo tai ripustaa tuote seinälle olla märkä puhdistuksen aikana lattia obuvnitsa ei vaikuta.

Epätavallinen, mukava ja voi tehdä yksinkertaisia ​​hyllyjä tehdä mistä tahansa materiaaleista käsillä. Se toimii lähes kaiken:

 • vanhoja huonekaluja;
 • Jäljellä korjauksen jälkeen laminaatti;
 • kipsilevyä;
 • muovi tai puinen laatikko;
 • lavat;
 • muovipullot;
 • Kenkä tai kartonki;
 • pala levyt
 • säleikkö, jäljelle vanhasta jääkaapista.

Valitsemalla materiaali hyllyt, sinun täytyy harkita, jos tuote asennetaan - olohuoneessa, kuistilla omakotitalon tai puutarha, ulkona.

Koti ja puutarha - potenssiin puu, vaneri, lastulevy

Sijoittaa voit käyttää mitä tahansa materiaalia. Valitessaan ei perustu ainoastaan ​​sen turvallisuudesta ja makua. Älä tee hylly kartongista, jos talo on lemmikkejä: hampaat ja kynnet lemmikkieläinten, tämä materiaali ei kestä.

Street hyllyt - metallista ja muovista

Säilytys ulkona kengät on parempi käyttää vedenkestävästä materiaalista tai säilötään. On tärkeää muistaa, että hyllyllä vaikuttavat kosteus, aurinko ja lämpötilanvaihtelut. On toivottavaa, että materiaali ei ole liian helppoa, muuten hylly voidaan kuljettaa tuuli. Paras vaihtoehto - metallin käsitelty ruosteenestoaine. DSP ei ole tarpeen käyttää tällaista tuotetta kadulla nopeasti tullut huonoon kuntoon. Muovi ei pelkää vettä, se sopii hyvin kadulle, jos hylly on vakiinnuttanut.

Vihje! Jos aiot käyttää puinen hylly kadulle, ennen maalausta kaksinkertainen kohdella sen kosteussulkukoostumusta keskittyen päissä.

Valinta riippuu koko huoneen, sen sisätila, toiminnallinen tarkoitus hyllyt.

 1. Suljettu. Niitä käytetään pitkäaikaiseen säilytykseen kenkiä. Ne edustavat kaappiin tai kaapin ovet. Ne voidaan sijoittaa paitsi eteisessä, mutta myös huoneissa.
 2. Auki. Sijoitettu sisääntuloaulassa, sopiva päivittäinen vapaa-ajan kenkiä varastointi. Etuna avohyllyt vapaan ilman kierron: kengät nopeasti kuivuu, haju häviää.
 3. Lattia. Sopii suuret huoneet, koska ne vievät paljon elintilaa. Lisätä toiminnallisuutta voidaan valmistaa istuin. On auki ja kiinni.
 4. Wall. Tilaa säästävä, helppo puhdistaa. Jotta pieni eteinen paras vaihtoehto - kapea pystysuora suunnittelu, se vie vain vähän tilaa ja visuaalisesti lisätä huonekorkeus.

Vaihtoehdot tehdä omin käsin hylly kenkiä eteisessä valokuvan

Obuvnitsy tehdä käsillään: piirustuksia, askel askeleelta kuvia, kaavioita

Joilla määritellään materiaalin ja hylly malli, voit aloittaa valmistusprosessissa. Yksi helpoimmista ja kustannusvaihtoehdot - hylly pahvista.

Kapea seinärakenne tehty pahvista

Se voidaan tehdä erillisinä taskuihin yhteenliittämis- ja ripustaa seinälle. Tarvitset:

Ottaa valmis kaiken tarvittavan, alamme töihin.

 1. Pahvista leikataan suorakulmion 65h60 cm.
 2. Mittaa lyhyen sivun 25 cm ja vetää viiva.
 3. Pitkä puolella jaettuna 3 osaa: 20 cm, 25 cm, 20 cm leikata linja ..
 4. Keskeinen osa muodostavat neliön 25x25 cm ja 25x35 cm suorakulmio. Me leikata suorakaiteen merkityillä linjat. Will T-muotoinen esimuotti.
 5. Jäljellä "siivet" mitattuna 11 cm neliö ylhäältä linjan ja vetämällä poikittain yhdistävä kuvattujen pisteiden ja kulmat kirjain T.
 6. Taivuta pahvi suorassa ja vinoviivat, kätevästi käyttämällä metallia hallitsija.
 7. Operaattorin rakenne. Suorakulmio tulee takaseinän taskun, vieressä neliö kolmiot - puolella, jäljelle jäävät osat jalostamoiden takaseinän.
 8. Elementit pidetään yhdessä liimalla tai teipillä. Ready taskut taustakuva, koriste folio, peitetty maalilla, koristeltu köysillä.
 9. Tehtyään tarvittava määrä taskuja, liimaa ne toisiinsa ja kiinnitetään pystysuoraan seinään.

Kuinka tehdä kirjahylly tehty pahvista - video

Teline kengät valmistettu pahvilaatikoihin

 1. Laatikko sopiva koko leikattu kahteen osaan, jotta saadaan korkeus vastaa syvyyttä tulevaisuuden hyllyt. Peitä pohja lyhyen osia.
 2. Monista seinän kaikki yksityiskohdat muista lohkoista, liimaa ne.
 3. Leikata hyllyt sivureunojen. Leveys ulokkeiden tulee olla yhtä suuri kuin etäisyys välillä hyllyt.
 4. Liimaa kalusteen tasoille.

Vihje! Jos aiot maalata hyllylle, päiden sulkemiseen kaikkia yksityiskohtia maalarinteipillä. Koska tuote on skannata valmiiksi lomake ja pääse kosteutta seinät.

Rakentaminen PVC-putki

Valmistuksessa tällaisten obuvnitsy se vie hieman aikaa ja vähintään työkaluja:

 • PVC-putken halkaisija 20-25 cm;
 • maali, paperi, tai kalvon liittämisen;
 • liima;
 • vannesahan.
 1. Pätkiksi leikatusta 25-30 cm, leikkaa reuna tasoittaa ja zadekoriruyte segmenttien mieleisekseen.

Puutarha tai kasvimaa on tarkoituksenmukaista hylly käytettyjä kuormalavoja. Tuotantoaan ei vie paljon aikaa ja vaivaa.

 1. Kuormalavojen jauhaa hiekkapaperilla käsin tai hiomalla.

Nopeasti voit tehdä hyllylle puupalkit ja kiskot. Tämän ensimmäisen, on toivottavaa tehdä piirustus tai kaavio tulevan rakenteen, leikataan se laskea koko materiaalin ja yhdistää kaikki osat ruuveilla.

Yksinkertaisin versio puinen obuvnitsy - hylly telineissä. Jos käsi ei ole baareja, voit tehdä joitakin kiskot. Töihin tarvitaan:

 1. Mittaa tila, jossa aiot asentaa hyllyn ja tekevät piirustuksen.
 2. Saw kiskot vastaanotetun koosta. Kolmen porrastetusti hylly, sinun pitäisi olla neljä napaa, kuusi napaa ja yhdeksän poikittaiset kiskot hyllyille. Voit muuttaa leveyttä hylly, ruuvaamalla eri määrä telineitä.
 3. Telineistä merkitä paikalle kiinnityksen poikittaisen tukee, pora, poraa reiät ruuveja. Tämä on varmistaa, että kun kokoonpano ei muodostu halkeamia.
 4. Koneistettuja osia hiekkapaperilla.
 5. Kokoa puolella teline ruuvaamalla ruuvit poikittaiskiskojen virkaa. Saat kaksi "tikkaat".
 6. Kierrä hylly telineeseen pohjasta.
 7. Peitä tuote lakalla, anna kuivua.

Mielikuvitusta ja kuluttavat vähän aikaa, voit tehdä tyylikäs ja edullinen Kenkätelineet siitä, että kainalossa, mutta silti ei ole käyttöä. Kuvitella, luoda ja kodin hankkii ainutlaatuisuutta ja yksilöllisyyttä.

Tervetuloa! Nimeni on Irina, olen 48 vuotias.

Miten saada käytävällä hylly kenkiä, kuvapankissa

Käyttöönottoa kenkiä talossa pysyy ajankohtaisena sekä kesällä että talvella. Usein tungosta sali kengät, varsinkin iltaisin, kun koko perhe tuli töistä, koulu kotiin. Tällaisten ongelmien välttämiseksi, on mahdollista tehdä erityinen hylly kenkiä eteisessä, joka ei ainoastaan ​​auttaa määrittämään kysymys varastointi, mutta myös koristella huoneeseen. Kukin nainen tietää, että tällainen hyödyllinen tuote tarvitaan rakennuksen kestävyyden kenkä riippuu asianmukaista hoitoa ja asianmukaisesta varastoinnista, joka pystyy tarjoamaan hyvin suunniteltu kenkäteline hallissa.

Huonekalun olisi ominaista monitoiminnallisuuteen, tiiviyttä, koska eteinen on yleensä pieni kvadratuuri. Hyllyt kenkiä salissa voidaan valmistaa eri suoritusmuodoissa. Lajeihin, joita voidaan tehdä käsin, suosituimpia ovat:

 • Malleja seinät. Ihanteellinen vaihtoehto pieni eteinen, jossa epäkäytännöllistä asentaa kaappiin. Tämä hylly on helppo luoda omia puun käyttö materiaalina. Jos halutaan, useita kuvia löytyy Internet ja tehdä tuote kuvan mukaisesti;

 • Hyllyt. Menestynein vaihtoehto välystilaa. Ylempi etuosa roolissa myymälän tai käyttää stand eri hyödyllisiä kohteita;

 • Tumba hoikka. Tällaiset hyllyt ovat käytännöllisiä ja mukavia, koska vuota kengät uteliailta katseilta. Avaa tuote on osoittautunut 45 astetta. Voit tehdä omin käsin hyllylle kenkiä eteisessä: suora, pyöristetty tai kulmikas;

 • Seistä. Yleisin lattian hyllyt. Teollisuudessa, voit käyttää normaalia laatikon pohjalle tehty pahvista, liimaa se materiaali, joka on vesitiivis, kaada kiviä.

Mitä materiaaleja voi tehdä

Suuri määrä erilaisia ​​materiaaleja voit valita yksi, joka sopii oman maun mukaan ja taloudelliset mahdollisuudet. Keskuudessa vaati materiaalit: profiili, rautatie, laminaatti, metalli, puu, jopa pahvi.

Ei vähemmän suosittuja vaneria, josta voit rakentaa mukavan ja hyödyllisen kirjahylly. Tämäntyyppinen hyllyt kiinnitetään seinään, tarttuen vähän tilaa, mikä säästää tilaa huoneeseen. Vaneri on leikattu yhtä kappaletta suorakaiteen muotoisia, esimerkiksi, 20x30 cm. Zashlifovyvayut aihioita, ja sitten alkaa kokoamalla osia. Levyt täytyy muodostaa rakenteen U-muotoinen ja sisäkkäin.

Sali voidaan ripustaa tahansa haluttu määrä lohkoja.

Hylly on kiinnitetty tappien puusta, sekä ennalta valmistettu reiät vaneri. Tämän seurauksena tuote saa suunnilleen samanlaisena kuin tässä kuvassa:

On mahdollista valmistaa hylly kenkä lastulevy. Tässä kohtaa on syytä tehdä kapea tai nurkassa malli, jossa suora tai pyöristetyt päät.

Prosessi on hyvin yksinkertainen ja näyttää tämän järjestelmän mukaisesti:

 1. On määritelty ja sivuosat leikataan.
 2. Akuutti elementit poistetaan avulla hiekkapaperilla tai hiomakone.

Hiomisprosessissa aluksella lastulevy kotitekoinen kone

 • Okleivayutsya erityistä nauha reunat ja polttaa kuuma rauta.

  Jolloin laudan lastulevy kuuma rauta

 • Leikkaa pois ylimääräinen osa nauhan.
 • Käsitellään kulmat hienolla hiekkapaperilla.
 • Porausreiät ja menossa rykmentti.
 • Poraa reiät DSP aluksella

  Tämä on erittäin kustannustehokas ja helposti hylly valmistus vaihtoehto, koska kustannukset lastulevyn on hyvin alhainen.

  Puu pidetään mukavin käsitellä, se ei kehittää myrkyllisiä aineita ja sitä pidetään täysin turvallinen.

  Puu työ on helpointa, koska se johtaa erilaisiin työstöprosesseja, ja löytää se ei ole vaikeaa. Hoitoon käytetyn materiaalin erilaisia ​​työkaluja:

  • höylä;
  • vasara;
  • -paperille (machine) hiomista varten;
  • ruuvimeisseli;
  • näki;
  • lyijykynällä tai rulettia.

  Tarvittavat työkalut puun työstöön

  Yksinkertaisin teollisuudessa ovat kenkäkaapit. Ne voidaan helposti tehdä käsin käyttäen perinteisiä työkaluja, materiaaleja ja selkeä kuva on esimerkki.

  Valmis hylly kenkiä, tehty omin käsin

  Luoda sellainen huonekalu on tarpeeksi ottamaan:

  • 6 puupalkeilla;
  • käytännön ruuvit 3 mm ja pituus 25 mm;
  • ruuvit puu;
  • erityinen lakka.

  Luo oma kädet hylly pitäisi aloittaa bokovinok. Syvyyden tulisi olla noin 33 cm, joka on aivan riittävä eri koot. Ensimmäinen on tarpeen sahaa lattakiskojen 6-33 cm pituista. Seuraavaksi aihion materiaali on tasaisesti jakautunut neljä baaria ja tehdä gashes vastaavat niiden syvyys.

  Baareja - aihion sivuseinämän hylly

  Optimaalinen hylly leveys - vähintään 62 cm, yhteen osastoon sijoittaa ainakin noin paria. Kukin hylly edellyttää uusien neljä aihioita tietyn pituinen. Tämän jälkeen lisätään syvennyksiin tehty valmiiksi etukäteen ja esimuotissa kiinnitetään toisiinsa ruuveilla rakenteeseen. Muiden hyllyt pitäisi tehdä saman, sitten varovasti hiottu erikoispaperin sivuosien terävä elementtejä. Kukin yksittäinen ruutu näyttää tältä:

  Kokoonpano yksi osa hyllyn

  Korkeus hyllyt, tehty omin käsin, on noin 80 cm. Alempi osa on asennettu etäisyydellä 25 cm lattiasta, jotta pystyä mukautumaan suurempi kenkiä. Telineet on valmistettu sälepohja, korkeus 80 cm. Niiden luominen pestään alas paksuus erityinen puutavaran ja syvyys (16 mm) etäisyydellä 25 cm päässä toisistaan. Ylimpänä on suositeltavaa jättää 10 cm ylähyllyllä. Tulisi valmistella neljä samanlaista teline, aseta hyllyt, valmiiksi sahattu osia.

  Yhdiste osat toisiinsa sivuseinät

  Tämän tekniikan avulla voit myös luoda hyllyt omin käsin, joka on erityisen sopiva pieni eteinen Quadrature. Valmiit vaihtoehtoja valokuvien helppo löytää tiloja internetin ja valitse sopiva vaihtoehto.

  yläosan hyllyn voidaan valmistaa muusta materiaalista. Tämän erityisen aihiot leikataan 33 cm. Top palkit siististi leikattu käyttäen hiekkapaperia, mutta mikäli mahdollista paremmin käyttää konetta hiontaan. Valmiin tuotteen kuuluu useita kerroksia lakka, ja etuosa on kiinnitetty ruuveilla.

  Sitä olisi käytettävä ruuvi 4 kunkin hylly ja kaksi kiinnitys päälle.

  Itsenäisesti, voit luoda lähes minkä tahansa kenkä hylly. Internetissä on runsaasti kuvia valmiista versioita, mutta voit kokeilla ja tehdä yksinoikeudella huonekalu. Tärkeintä - pitää vähän mielikuvitusta ja kaikki tarvittavat materiaalit työtä.

  Epätavalliset kenkäteline muoviputkia

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  5 + 4 =