Siirrä sähkölukemat henkilökohtaiseen tiliin

Tyumenissa

Lähetä todistus Tyumenenergosbyt

Tällä sivulla voit pass todistus Tyumenenergosbyt, OAO EK Vostokin haara.

Mittareiden lukemat siirretään 20.-26. Päivästä lukien.

Jos haluat lähettää todistuksen, kirjoita henkilökohtaisen tilin numero ja paina vihreää Enter-painiketta, jonka jälkeen voit suoraan kirjoittaa laskurin lukeminen asianmukaisessa muodossa.

Menetelmät lukemien lähettämiseksi

Suosittelemme, että otat huomioon mittarin todelliset lukemat laskun vastaanotossa kuukausittain lähetä mittarin lukeminen millä tahansa sopivalla tavalla sinulle:

Koko kuukauden aikana lukuun ottamatta päiviä, jolloin maksu lasketaan ja laskutetaan (1-5):

1. "Henkilökohtaisen kabinetin" kautta;

* me kiinnitämme huomiota, että sisäänpääsy "Henkilökohtaiseen kaappiin" on tarpeen rekisteröidä ja määritellä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ja keksitty salasana.

2. sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Sähköposti-muoto: henkilökohtainen tilinumero (12 merkkiä) * ilmoitus;

* tietojen luovuttamisen jälkeen ilmoituksen hyväksymisestä tai hyväksymismerkinnästä ei lähetetä, ja ilmoitetaan hylkäämisen syy. Meidän on kiinnitettävä huomiota: ei ole välttämätöntä asettaa tiloja.

3. tekstiviestin lähettäminen puhelinnumeroon + 7-903-767-29-39 (kaikille matkaviestinoperaattoreille). SMS-viestimuoto: henkilökohtainen tilinumero (12 merkkiä) * osoitus. Lisäksi Beeline-tilaajille on mahdollista lähettää lukuja lukemaan 481;

* tietojen luovuttamisen jälkeen ilmoituksen hyväksymisestä tai hyväksymismerkinnästä ei lähetetä, ja ilmoitetaan hylkäämisen syy. Meidän on kiinnitettävä huomiota: ei ole välttämätöntä asettaa tiloja. SMS-viestin hinta on yhtä suuri kuin säännöllisen tekstiviestin kustannukset teleoperaattorisi nopeudella.

4. Maksupäätteissä "CityPay";

6. postitoimistoissa (todistuksen voimassaolo päättyy 2 päivää ennen kuukauden viimeistä työpäivää);

* Posteissa ja tuotantolaitosten PJSC "Krasnoyarskenergosbyt" aikaan vastaanottaa todistuksen mittalaitteiden asennettujen erityistä laatikoita "RusHydro - Krasnoyarskenergosbyt" -logo. Ei tarvitse olla linjassa operaattorin kanssa. Riittää, että täytät lomakkeen syöttämällä siihen henkilökohtaisen tilinumero (12 numeroa), osoitteen, mittarin osoituksen, merkinnän, allekirjoituksen ja lomakkeen.

25 päivän ja kuukauden loppupuolella (paitsi viikonloppuisin ja juhlapäivinä):

7. puhelimitse 8-800-700-24-57 (tilaajan pyyntö on vapaa);

8. puhelimitse (391) 257-67-57 (Puhelun tilaajalle on sama kuin kustannukset tavallisen lähtevän puhelun puhelinnumeroon Krasnojarskin) 8-00 ja 17-00 (paitsi viikonloppuisin ja pyhäpäivinä);

Ainoastaan ​​kuukauden 23-26 aikana:

9. Maksupäätteissä "Platezhka", "Kasservice";

10. Sberbankin pankkiautomaateilla.

Pettäessä merkintöjen annostelulaitetta, määrä sähkön määritetään ensimmäisen 3kuukausi - perusteella laskettu keskimääräinen kulutus määritettiin merkintöjen yksikkö mikä vastaa vähintään 6 kuukausi, ja mikäli kestoaika mittalaitteen koostuu alle 6 kuukausi, mittarin varsinaiselle käyttökaudelle, mutta vähintään kolme kuukautta. Neljäntenä ja sitä seuraavina laskutuskausina sähkön määrä lasketaan sähkönkulutustandardien perusteella.

Kiinnitän huomionne siihen, että lähetettyjen indikaatioiden lopullinen laskenta tehdään sovintoratkaisua seuraavan kuukauden 1. päivänä.

660017, Krasnoyarsk, ul. Dubrovinsky, 43,

Mittarin lukemien lähettäminen oikein 25 päivään saakka

Mittarin lukemat on yleensä välitettävä ajoissa. Jokaisen asunnon tai yksityisen talon omistajan on maksettava kulutetusta sähköstä. Jotta se otetaan huomioon, on kehitetty erityinen laite, joka on asennettu sisätiloihin. Oikean laskutoimituksen osalta sinun on tiedettävä, kuinka mittarin lukemat siirretään. Lainsäädännön mukaan sähkömittarin kuukausitiedot on siirrettävä virtalähteeseen ja tehtävä asianmukainen maksu. Kuluttajien mukaan energiantoimittaja pitää tilastoja, suunnitelmia ja rajoittaa energiavaroja.

Kuinka siirtää voimamittarin lukemat virtalähteeseen

Sähkösignaalien lähettämiseen on monia tapoja. Nykyaikainen tekniikka voi säästää arvokasta aikaa viettämättä sitä odottamassa linjaa ja menemään rahastoyhtiöön.

Tiedonsiirto on mahdollista useilla eri tavoilla:

 1. Itsenäisesti, käymällä energiayhtiössä tai yhtenäisessä suoraveloituskeskuksessa. Tätä vaihtoehtoa käyttävät pääasiassa vanhusten sukupolvi, eikä luoteta nykyaikaiseen teknologiaan.
 2. Ota tiedot laatikkoon todistuksen vastaanottamiseksi.
 3. Käytä maksulaitteita, päätelaitteita.
 4. Ilmoittaa indikaattorit, jotka ovat toimittaneet tietoja, ja se on mahdollista puhelimitse, kun hän on saanut tietää operaattorin yhteyshenkilön numeron.
 5. Lähetä tekstiviesti palveluntarjoajan numeroon.
 6. Lähetä tiedot Internetin välityksellä.

Viimeiset 3 vaihtoehtoa voidaan tehdä poistumatta kotona, tekemällä suosikkiasi. Lisäksi energiayhtiön verkkosivuilla on paljon hyödyllistä tietoa. Voit kysyä kysymyksen kiinnostuksesta, ottaa yhteyttä asiantuntijaan, katso maksujesi historiaa.

Vihjeitä: miten tarkastella valon todistusta

Jotta et esitä itsesi ja harhaanjohtava yritys, sinun on tiedettävä, kuinka oikein otat lukemat mittarilta. On olemassa erilaisia ​​NQT-laitteita: yhden tariffin, kahden tariffin ja kolmen tariffin malleja. Myös laite voi olla induktio tai sähköinen tyyppi. Aluksi on varmistettava laitteen huollettavuus.

Jos haluat ottaa lukemaa valolle, tutustu huolellisesti laitteeseen ja sen numeroihin

Tätä varten suoritetaan silmämääräinen tarkastus, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Numerot:
 • Kierrätyslevy;
 • tiivisteen eheys;
 • mitään vahinkoa tapaukselle.

Seuraavaksi asemoimme itsemme kynällä ja paperilla ja kirjoitamme numerot tulostaulusta. Arvojen määrä riippuu laitteen mallista. Laskureissa voi olla 5 tai 7 numeroa. Viimeinen arvo korostetaan eri värillä tai erotetaan pilkulla. Näitä lukuja ei oteta huomioon tietojen kirjoittamisessa. Seisovien nollojen edessä ei ole kirjoitettu alas.

Jos teet erillisen laskelman tietojen lähettämistä varten, sinun on vähennettävä aiemmat lukemat nykyisistä lukuista. Saatu tulos kerrotaan tietyllä alueella toimivalla tariffilla.

Kun laskuri nollataan, nykyinen tulos kirjoitetaan kaikilla nollilla, yksikköä edeltää yksi ja edelliset lukemat vähennetään tästä numerosta. On tarpeen muistaa lainsäädännön mukaan sähköindikaattorit joka kuukauden 25. päivänä.

Nykyaikaiset sähkösuunnittelumallit: miten tietoja voidaan poistaa valolle

Elektroniset laskurit ovat moderneja malleja. Ne ovat hieman kalliimpia, mutta tarkempia ja tehokkaampia. On olemassa yksi tariffi ja monitariffi. Uusimmat mallit voivat säästää huomattavan määrän energiaa.

Tuntikohtaiset tariffit, jotka jaetaan vyöhykkeisiin, antavat kuluttajalle mahdollisuuden käyttää sähköä halvintaan päivällä.

Esimerkiksi 23: stä 7: een suosituimmasta ajasta. Voit laittaa pesukoneen ja tehdä muutama pesu. Lataa tällöin kaikki matkapuhelimet ja tietokonelaitteet. Käynnistä kodin mikroilmasto tai lämmitin. Hyödyntämällä oikein, voit säästää huomattavasti rahaa.

Riippumatta sähköisestä mallista, merkinnät poistetaan yhden järjestelmän mukaisesti:

 1. On välttämätöntä odottaa, kunnes laite näyttää jokaisen tariffin lukemat.
 2. Voit kirjoittaa manuaalisesti tiedot painamalla Enter- tai Frame-näppäintä.
 3. T1 - päiväkorko, T2 - yö - hinta, T3 - puolipiikkialue, T 12 kokonaistilavuus kW.

Itse laskemista varten kirjoitamme kaikki luvut. Lisäksi heiltä poistetaan laskurin edellinen tulos ja kerrotaan jokaisesta tariffista erikseen. Tuloksena summataan tulos ja kiire maksaa vastaanotettu luku. Tietojen lähettäminen tapahtuu millä tahansa sopivalla tavalla, mikä osoittaa maksut tilan tai pilkkujen välityksellä.

Sähkönlukujen siirron vaiheet Internetin välityksellä

Nykyaikaisilla tekniikoilla voit siirtää tietoja sähköyhtiöön Internetin välityksellä. Tämä on edullinen ja kätevä tapa. Voit todistaa sähköä missä tahansa sopivassa päivällä ja yöllä. Sinun tarvitsee vain päästä tietokoneeseen ja Internetiin.

Tähän mennessä voit siirtää mittarilukemat itse Internetin kautta

Voit siirtää tietoja Internetissä useilla tavoilla:

 • Sähköpostitse;
 • Rekisteröityä henkilökohtaiseen tiliin energiapalvelujen tarjoajan verkkosivustolla;
 • Erikoistuneiden Internet-palvelujen käyttö.

Jos haluat lähettää tietoja sähköpostitse, sinun on määritettävä palveluntarjoajan osoite. Kirjoita kirje, jossa ilmoitetaan nimi, osoite, huoneen numero, asiakkaan henkilökohtainen tili ja mittarin tiedot. Liiallisia sanoja ei suositella, koska tietojen käsittely suoritetaan automaattisesti.

Voit rekisteröityä energiamyynnin verkkosivuilla ja aloittaa yksityisen toimiston. Tästä syystä on tarpeen hankkia salasana ja kirjaudu alueen energiayhtiöltä.

Arkille kirjoitetaan kirjattuja tietoja päästäksesi sivustolle. Sinun täytyy mennä siihen, kirjautua tilillesi ja ilmoittaa kirjautumis-, salasana- ja maksajakoodi. Tämän jälkeen voit tallentaa laskurin turvallisesti ja lähettää sen palveluntarjoajalle. Tilini on mahdollista seurata aiempia maksuja.

Sähköinen resurssi on kätevä ja käytännöllinen. Mittarilukemien lähettämiseksi sinun on täytettävä ehdotetun mallin tyhjät sarakkeet. Internet-palvelu tarjoaa asiakkailleen helpon tavan todistaa ilman energiaa säästäviä yrityksiä. Käyttäjän on painettava painiketta "Määritä mittarin lukema", kirjoita tilinumero, valitse haluamasi arvo taulukossa, määritä laskutiedot, vahvista tiedot ja suostu lähettämään tiedot käsittelyyn. Edullinen etu: Internet-resurssit mahdollistavat väärin kirjoitettujen merkkien korjaamisen päivässä. Voit käyttää luotettavaa palvelua "SBC Center"

Menetelmät mittarilukemien lähettämiseksi valolle

Luotettavammin, vanhemman sukupolven mielestä, on tietojen toimittaminen käsin e-lipuille. Menettely vie aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta on tilaisuus maksaa viime kuukausina, mutta myös laskea uudelleen.

Lisäksi voit käyttää erityistä tilaajalaatikkoa.

Tätä tarkoitusta varten on tarpeen tallentaa mittarin lukemat ja tilinumero paperilla. Sähköpostien edustajat, 2 viikon kuluttua tarkistavat postin, ottavat ja käsittelevät arkkia. Mukavuus on jonon puute ja vähäinen aika. Jos kadulla ei ole mahdollisuutta kävellä, tiedot voidaan siirtää puhelimitse.

Datan lähettämiseen on useita tapoja:

 • Liitä operaattoriin ja anna hänelle todistus;
 • Jätä todistus puhelukeskuksen operaattorille;
 • Ilmoita tekstiviestillä.

Tietojen siirtäminen puhelimella on kätevä, mutta ei nopein tapa. Yhteys operaattoriin ei ole helppoa. Kestää kauan aikaa istua puhelinlinjalla. Sitten tapahtuu tiedonsiirron häiriöitä, ja sen seurauksena voi tapahtua virheitä tiedonsiirrossa. Soittaminen puhelukeskukseen on helpompi prosessi. Yleensä yhteystiedot löytyvät oikeassa yläkulmassa olevasta maksumääräyksestä tai tuloista.

Kun olet soittanut numeron, sinun on kuunneltava vastaaja ja noudatettava informantin ohjeita. Tämän toimenpiteen kesto ei yleensä ole yli 5 minuuttia. Palvelu on kätevä ja luotettava, eikä sinun tarvitse viettää paljon aikaa ja hermoja. Helppo ja edullinen tapa välittää lukemat tekstiviestillä. Algoritmi on yksinkertainen. Selventää puhelinta ohjekeskuksen kautta sähköpostiviestien lähettämiseen. Syötä maksutapauksessa määritetty henkilökohtainen tili. Aukon läpi kirjoitamme mittarin lukemisen. Monen tariffimallin osalta jokainen myöhempi tieto siirretään tilan läpi. Kun viesti lähetetään, sille ilmoitetaan sen käsittelystä ja onnistuneesta loppuunsaattamisesta. Seuraavaksi voit lähettää kuukausittaisia ​​tietoja tallennetusta mallista.

Kaukosäädin mittarilukemat virtalähteenä

Voit käyttää päätelaitteita lähettämään ja maksamaan mittarin lukemat. Tätä varten sinun on tiedettävä tilinumero ja laskutiedot. Laite syöttää kaikki tarvittavat arvot ja suorittaa maksun ja lähetyksen. Nykyaikaisissa malleissa on kaukosäädin. Näin voit siirtää tietoja automaattisesti ilman ihmisen toimenpiteitä. Etäsiirron prosessi tapahtuu verkon kautta Internetissä.

Kaukosäätimen etuna:

 • Työskentele monitariffimoodissa;
 • Kauko-ohjain älypuhelimella, joka sammuttaa huoneen energian.
 • Tietojen tehokas lukeminen tarkastusyrityksille;
 • Kaukosäätimen tarkkailu harvoin vierailluissa paikoissa, kesäasunnossa tai vuokra-asuntoissa;
 • Säästää arvokasta aikaa.

Asennettu ohjelma vaikuttaa suoraan mikrokontrollerin toimintoihin, joka siirtää signaalin liitäntäjohtoihin. Uusia tietoja kuluttajalle ei tarvita, mutta hänen on kerran annettava näytettävä ensimmäinen parametri asennuksen jälkeen.

Missä ja milloin lähetetään mittarin lukema

Valon tiedot näytetään huoltohenkilöyhtiöksi. Jokaisella alueella on omat palveluntarjoajat.

Mittarilukema on lähetettävä vain toimittavalle sähköyhtiölle

Sähkön myyntiorganisaatiot ja -alueet:

 1. Moskovan alue - PJSC Mosenergosbyt, joka sijaitsee osoitteessa Moskova, ul. Vavilov Str., 9.
 2. Pietari ja lähialueet - Petroelektrossi.
 3. Nizhny Novgorod - NizhegorodEnergoGazRaschet Ltd, aiemmin NSC Energia, palvelee Nizni Novgorodissa ja lähialueilla: Dzerzhinsk, Arzamas, Balakhna, Vyksa, Zavolžje, Bor, Gorodets, Bogorodsk, Kstovo, Paul, Semenov.
 4. Nizhny Novgorodin alue - Vyksa OJSC, Vyksa kaupunki ja lähialueet.
 5. Zhytomyr Gorodets - Zhytomiroblenergo.
 6. Cherkasy - PJSC Cherkassyoblenergo.
 7. Tatarstanin tasavallan - Tatenergosbyt palvelevat Almenskoe, Bugulminskoye, Elabuga, Kazan, Kama, Naberezhnye Chelny, Chistopol haara.
 8. Murmanskin alue - Kolanregionenergosbyt, Apatiitissa palvelualue, Kantalahden, Kovdorin, Murmanskissa Severomorsk, Olenegorskissa.

Jokainen organisaatio kertoo yhteyshenkilöt, tiedonsiirtomenetelmät ja palvelevat alueet. Järjestelmä voi olla hieman erilainen, mutta lähes aina vakio.

Maksu sähkön vastaanotolla

Nykyään monet palveluntarjoajat yrittävät seisomaan omilla kuitit ja laskut, paikannus tämä menetelmä on sopivin ylläpitää. Itse asiassa ei ole mitään helpompaa kuin syöttää tietoja maksuun, laskea, näyttää ja maksaa sähköä itsenäisesti. Tietojen siirto tapahtuu maksuhetkellä.

Menetelmät varojen tallettamisesta henkilökohtaiseen tiliin:

 • Julkisten palvelujen tarjoajan kautta;
 • Voit päästä terminaalin kautta;
 • Lähetä Sberbankin operaattorin avulla;
 • Internetin ja Sberbankin kautta.

Mittarilukeman siirto (video)

On huomattava, että kuitattavan maksun osalta tarvitaan nykyisiä tai arvioituja sähkötietoja. Monet ihmiset ovat huolissaan kysymyksestä, mihin päivämäärään on välttämätöntä välittää tietoa? Tiedot on syötettävä ennen kunkin kuukauden 25 päivää. Jos lukema ei lähetetä määräajassa, niitä ei voida kirjata kirjanpitoon kuukauden ja ei ole määritelty maksu.

Lisää kommentti

Kopiointi sallitaan vain lähdekoodin avulla

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 5 = 1