Sinisiä sävyjä valokuva ja nimi

Mitkä ovat sinisiä sävyjä? Mitä paletti, sävyjä nimi?

Sininen - väri itse on tyydyttynyt, kirkas ja siisti. Hän sopii täydellisesti moniin tyylisiä vaatteita ja sisustus, kiitos valtava määrä värejä.

Me kaikki tiedämme ruiskaunokinsininen, taivaallinen, sininen, celadon tai Dove-värinen.

Mutta on ihana nimi, korostaen eroja paletti sininen:

Tuntuisi mahdollista erottaa ja pidä sekoittaa? Mutta se on mahdollista). Pääsääntöisesti huomaa hienouksia suunnittelijat, valitsemalla yhden tai toisen varjoon sisustus:

Jos katsomme asiaa Pantone, vastaus olimme iloisesti yllättyneitä. Tällä hetkellä on yli satakahdeksankymmentä sinisiä sävyjä! Joukossa ovat tylsiä, kirkas, keskipitkän ja tummia sävyjä. Mukana on myös sinisen sävyt pohjavirettä.

Kauneus uskomatonta, olla rehellinen).

Katsotaanpa kaikkein epätavallinen sinisen sävyjä Pantone kokoelma.

Joten luulen, että monet eivät ole koskaan kuulleet sininen sävy nimeltään "ilta väri". Mielestäni tämä sävy on mahdollisesti lisätty violetti ja harmaa. Se on kaunis.

◆ Väri sininen Aroniansky, oliivi sininen. Hän on muuten hyvin samankaltainen värisävy "della Robbia"Mutta et voi kiistää Pantónin).

◆ Vuodesta hyvin epätavallinen puhelu väri "sininen hatut". "sininen maa"väri "Nigella kukkia"väri "violetti vaikutelmia" ja niin edelleen). Samaa mieltä että se on melko epätavallista paletti, sekä nimi. Mutta tämä ei ole kaikki sävyt. Katso alla:

Huomaa, että monet sävyt toisistaan ​​ovat hyvin samankaltaisia. Mutta ero on, vain monitorin kautta ei välttämättä huomaa näitä yksityiskohtia, mutta kangas kaikki täysin selvä.

Rakastan sinistä väriä, erityisesti vaaleat värit ja siirtymistä sininen ja vihreä. Luultavasti koska ne tuovat mieleen meren.

Kuten minkä tahansa väriä, sininen on monia sävyjä. Jotkut nimet sinisiä sävyjä istunnossa esimerkiksi, sininen, indigo, aqua tai ultramariini (Kiitos ryhmään "Aikakone"Että laulu "ultramariini väri lintu" kirkastanut varjossa).

Muut sinisiä sävyjä ovat vähemmän tunnettuja. Esimerkiksi, koboltti tai Niagara Falls.

Tässä on paletti sinisiä sävyjä:

ja tässä paletti sinisiä sävyjä luonnossa:

Mutta älä unohda, että samaa väriä eri ihmiset voidaan kutsua eri tavoin.

Nimet sinisiä sävyjä voi olla erilainen kuin eri voi olla erilaisia ​​niistä. Se riippuu siitä, mitä paletti, missä sitä käytetään, joka tuottaa jotain sinistä (esimerkiksi, on maalin valmistaja, ne tuottavat peräti 180 sininen muunnelmia nimiä).

Suosituin sävyt:

By paletti sininen ovat sellaiset perustiedot kolme väriä, kuten:

Nämä kolme perusvärisävyä jakautuvat seuraavasti:

Ja sininen väri ovat kaikki, jotka ovat aallonpituusalueella 440-485 nm. Sävyjä voi erottaa ääretön määrä, mutta niitä kaikkia ei nimeksi tulee tällaisessa tapauksessa. Tässä on luettelo värejä, joita käytetään useimmin ja ovat niiden nimi:

Sininen väri on monia sävyjä. Nimet näistä sävyt ovat hyvin eksoottisia ja odottamatonta. Yritän luetella vain osa niistä - taivaan, ruiskukka, ultramariini, koboltti, sininen, tummansininen, vaaleansininen, ja vastaavat.

Kaikki sinisiä sävyjä: paletista ja yhdistelmä

Monet ihmiset tietävät, että väri on nimeltään subjektiivinen ominaisuudet sähkömagneettista säteilyä optisen laajuus, joka määritellään sen perusteella, kehittyvien visuaalisen fysiologisten tunne. Se riippuu useista psyykkisen, fyysisen ja aistillinen hetkiä. Värinhavaitsemiserot määritetään henkilöllisyys sekä spektrin koostumus luminanssi- ja väri napaisuuden nonluminous ympäröivistä kohteista valonlähteiden. Erittäin tärkeää ilmiöt kuten metametriya, perinnöllinen henkilökohtaiset ominaisuudet ihmissilmälle (visuaalinen ilmaistaan, missä määrin polymorfisten pigmenttejä) ja psyyke.

Yksinkertaisesti sanottuna, väri on vaikutelman, että henkilö saa, kun hän valonsäteet silmään tulevan. Samat vaikutukset näiden säteilyn voi aiheuttaa eri ihmisillä on erilaisia ​​tunteita. Lähes jokainen havaitsija näkee sen oikean värin.

Sininen - nimi Äänet ryhmään. Sininen spektrin väri ihmiset kokevat vaikutuksen alaisena sähkömagneettisen säteilyn, jonka aallonpituus on alueella 440-485 nm. Tämä on yksi peruselementtejä RGB-järjestelmässä.

Näiden erityisten sinisiä sävyjä ovat kolmesta lajikkeesta: sininen, syaani (sinivihreä) ja ultramariinia.

Tarkastellaan kaikkia sävyjä sinisen sävyjä. Mikä on sininen? Tämä on ryhmä elementtejä hieman sinisiirtymä suuntaan vihreä, siten, että ei ole enää tunne vihreä sävy tai tavanomainen valossa karamelli sävyjä sininen alue. Spectral sininen alustavasti on sopusoinnussa varjossa 130 värin tilassa, Windows (OOBFFF16).

Se määritellään usein hieman sininen tai sinertävä. Tässä suoritusmuodossa, jota kutsutaan yleisesti sinisiä esineitä, jotka jaetaan edelleen heikot sininen värisävy. Erityisesti harkita sininen suonet, verisuonia, kun näemme heidät ihon alle, kokevat väri subjektiivisesti uloshengitys sininen sävy.

Sininen väri ei kuulu perus- ja keskitason Kohler. Sitä ei lisätä maaleihin ja 1., 2., 3. listalla ((väri pyörä) puna-sini-vihreä, punainen-keltainen-järjestelmä ja sininen).

On-punainen-vihreä-sininen väri, joka liittyy 4: nnen listalla (välillä syaani (vihreä ja sininen), ja sininen-vihreä-sininen). Se voidaan kuvata vihreä-sini-vihreä-sininen.

Jotkut prospectors uskovat, että venäläinen sana "goluboy9raquo; Se tulee nimi lintu "golub9raquo;. Toiset sanovat, että lintu nimeltä "golubyami9raquo; koska niiden väri. Jotkut väittävät, että sana "goluboy9raquo; on kuin sana "glubokiy9raquo, niin kuin läpinäkyvä syvä altaiden on sinertävä sävy, ja puhdas ilma aiheuttaa sininen taivas.

Siinä tapauksessa, että vihreä vuorovesi nimenomaisen vaikutelman Blue muuntuu syaani, ja sen jälkeen - turkoosi. Sininen edustaa Englanti sana "siniy9raquo, mutta yleensä käännetty" goluboy9raquo;. Tämä väri suunnilleen sama kuin 140 sävy väritila Windows (140-240-120, 0080FF16).

Luonnollinen pigmentti ja väriaineet,

Sinisiä sävyjä löytyy luonnosta. Joten, turkoosi on sinertävä-vihertävän sävyjä - alasta riippuen. Lapis antiikin aikana oli erittäin kallis, koska oli yksi niukkoja sininen pigmentit.

Taivas näyttää sinistä. Itse asiassa, se lähettää kaikki näkyvät värit, mutta aste dispersirovaniya kääntäen verrannollinen aallonpituuteen 4. aste. Itse asiassa tässä tapauksessa näkyvä alue on suurinta sininen, violetti ja sininen säteitä. Ihmissilmälle tämä sekaannus näkyy sinisenä.

CMYK-järjestelmä yksi perustaidoista neljää väriä on syanogeenin. Se on joskus kutsutaan sininen, vaikka todellisuudessa se pitäisi kutsua TypeD väri sinivihreä. Yhdistettynä punainen lasit "Anaglif9raquo, hän toistaa kolmiulotteisen kuvan.

Väripaletti kutsutaan kiinteä joukko värejä ja sävyjä, jotka ovat fyysisen toteutuksen tietyllä tavalla. Sinisiä sävyjä, on seuraavanlaisia:

 • kirkas sininen - sininen Bristol;
 • turkoosi;
 • ruiskukka;
 • tummansininen - varattu - siniharmaa tai harmaa sävy;
 • kirkkaan (sininen);
 • vaaleansininen ja lila note - Periwinkle;
 • Lazurik - epätavallinen näköala siniselle kalikoo;
 • taivaansininen (taivas);
 • ruiskukka - sininen, Silkova;
 • shmaltovy (tästä maali, joka valmistettiin sininen lasi survotaan (smalt));
 • ultramariini (sininen väriaine saadaan fossiilisista Lazurik).

Sinisiä sävyjä ovat rauhoittava, edistää henkistä ja fyysistä rentoutumista, luo luottamuksen ilmapiiriä ja turvallisuutta. Tämä väri on merkki luovuutta, on suositeltavaa toimistoihin ja luokkahuoneissa. Katselu sininen väri, ihmiset haluavat rauhaa, uskollisuutta, syvälliseen pohdintaan, sopusoinnussa yhteiskunnan ja itsensä. Blue pidetään "muzhskim9raquo; väri. Hän yhdistää "zhenskim9raquo; vaaleanpunainen.

Sinisiä sävyjä heijastuvat animaatioelokuva "Blue Puppy". Historialliset, kulttuuriset ja kirjallisuuden yhdistysten tällä väritys saatavilla ortodoksiseen perinteeseen. Esimerkiksi sininen on väri Virgin "julkisasiamies kova."

Yleensä kaikki sinisiä sävyjä on unelma ja ihanne. Näin ollen käsitteet "sininen unelma" (vaikeasti ja kaunis), "blue varas" ( "Kaksitoista Chairs" by Ilf ja Petrov), vaivaavat varkaudesta jälkeen katumusta, siniset hiukset Malvina ja niin edelleen. Itse asiassa, tämä väri esineet on tunnusomaista, että "liian täydellinen."

Ilmaisu "hopealautasella" (file) tarkoittaa sitä joku haluttu ilman niukkaa työtä hänen puoleltaan. On myös tunnettua, että topatsius kivi pidetään fyysinen toteutus karamelli. Ja kuitenkin on kissa rotu "Venäjän Blue".

Sininen kirkas väri rankattu kylmä ääniä. Mutta jos pieni keltainen lisätä siihen, siitä tulee säteilevä pehmeä ominaisuus. Lämmin sinisen sävyjä - taivaan ja kaikki sen sävyä.

Kylmä sävyt ovat ruiskaunokinsininen, taivaansininen, tummansininen, suojaava, sininen ja muut.

Häät sinisellä on vapaapäivä hellyyttä, hyvin hienovarainen ja hillitty. Järjestää häät yleensä ujo romanssi. Sininen edustaa hiljaisuutta kirjaimellisesti, aatelisto ja puhtaus. Ulkoisesti se näyttää tunteeton ja kylmä, mutta on piilotettu hämmästyttävä monipuolisuus ja tuntemattoman voiman. Se on uskomattoman syvä väri.

Se voidaan helposti verrata kameleontti, koska hän taitavasti sopeutuu ympäröivään värejä. Hän on kuin tyhjä taulu, johon jokainen voi luoda niiden kuvaus maalaa yllättävä ja kiehtova.

Maailmassa on paljon sinisen sävyjä. Esimerkiksi Panton instituutti paletti sisältää niiden 119. Mutta enimmäkseen väliosat, joka toisin kuin tavalliset ihmiset tuskin kiinni. Blue häät yleensä käyttää lämpimät värit: sininen №1, vaaleansininen, aqua, turkoosi, syaani, aqua, vesi, Bondi Beach, havupuu vihreä, sinivihreä, taivaansininen harmaa, Viridiana.

Hyvä vaaleat sävyt? Sininen valo sävy läsnä sisätilat aikakauden valtakunnan. Se oli tuolloin kaupungin muurien huoneissa koristeltu maalilla, joka väriä. Ovet ja lattia omistajat värjätään tumma karamelli, ja järjestetään huonekalut lävistäjä. Nykyään kukaan on velvollinen noudattamaan näitä tulli, mutta käyttö sinisen sävyjä sisustus on täysin perusteltua.

Pehmeä sävyjä siniharmaa (Siniharmaan) hämmästyttävä sopusoinnussa kauniita huonekaluja ja kodin sisustamiseen. Tällaiset ominaisuudet soveltuvat luomista jalo ja tyylikäs ilmapiiri, rikas muistiinpanoja eloisuus.

Sininen sisustus on mukava assosiaatioita meren valtavia ääretön taivas. Mies ihaillen tällaisen kauneuden, kokea rauhaa ja hiljaisuutta. Sininen väri herättää tunteen huolimattomuuden, rauhaa ja vaurautta. Meidän on kuitenkin muistettava, että sen liikaa voi aiheuttaa väsymystä.

Toivomme, että tämä artikkeli, voit käyttää sinisävyisinä tarkoituksella.

Nimet värejä ja sävyjä

Punainen, vihreä ja sininen - käytetään perustana monien muiden värien. Paletti on niin monipuolinen, että värit ja sävyt nimet kerätään hakemistoja. Mutta vaikka tällainen systematization ei täysin välittää kauneutta. Hyvin usein ihmiset ovat tuttu sävy ja määritellä nimi toisin. Mitä voimme sanoa harvinainen sävyjä. Tänään yritämme ymmärtää näitä nimiä ja yhteiset säännöt muodostumista paletti värejä ja sävyjä.

Nimet paljon värejä ja sävyt ovat usein mielivaltaisia ​​ja subjektiivista. Ne voivat olla hyvin erilaisia ​​viereisissä kulttuureissa. Samaan aikaan eri spektrinen koostumus pystyy sama koettu visuaalinen reseptoreihin. Tieteellisesti sitä kutsutaan metameria Efektisävyjä.

Ihmisen halu antaa nimen jokaisen prosessin, ilmiö, toiminta tai aihe on johtanut siihen, että monia sävyjä on omat nimet. Ne voivat olla epätavallinen ja hyvin harvinainen käytettyjä.

Adelaide - paitsi kaunis naisen nimi ranskalaisella juuret. Tätä väriä käytetään kirjoituksissaan Dostojevskin ja Turgenev (tuotteensa "toimisto"). Tänään Adelaide kutsutaan punaisen sävyn violetti tai sininen lähelle magenta.

Violetti ja punainen värisävy - sävy hellfire. Jota kutsutaan myös helvetillisen tai väriä hellfire. Joskus kuvataan helmi-punainen tai punainen ja musta.

"Reisi nymfit Color" kuulostaa leikillään. Se on annettu nimi hennon vaaleanpunaiseen. Suoraa yhteyttä johtaa antiikin kuvia nymfien ja keksi jumalatar kynnyksellä Aurora. On versio että nimi on peräisin alussa 19th century ulkonäkö uusien lajikkeiden ruusuja.

"Basaari tuli väri" ei ole selkeästi määritelty sävyjä. Se kuvaa ihmisiä, joilla on hyvä mielikuvitus kirkkaan punainen, harmaa (keltainen ja sininen) epäpuhtaus. Siellä oli hänen nimensä myöhään 19th century muistoksi traagisen tapahtuman - tulipalo Pariisissa basaarista. Sitten aikana tragedia monta ihmistä kuoli.

Puolukka pitkään venäjän kielellä, joka ilmaisee värin lehtien mustikka - vihreä. Nykyään hänen katsotaan olevan punaisen sävyä. Kypsä marja karpalot - syvälle vaaleanpunainen tai vaaleanpunainen. On mielenkiintoista, että tämä väri otettiin kuvauksessa lipun I.Groznogo.

Optimismi ja tragedia sulautui suosittu sävy 18th century - "Musta leski". Jostain syystä he kutsuivat yksi vaaleanpunainen sävyjä.

Blondovy liittyvät blondit ja niiden hiusten väri. Nimi tulee Ranskan, kääntää Blondi, kultainen, punertava, vaalea. Että kaikki nämä sävyt ja sisältää blondovy. Kirkas, kellertävä zolotystym - että tarkempi sanallinen kuvaus väri. Kunnes 19. vuosisadan sana oli eri tarkoituksiin: Blondie kutsutaan erityistä pitsi. Nämä pitsi kullasta raakasilkistä. Myöhemmin se voi lisätä valkoinen tai musta väri langat.

"Väri vatsassa kirahvi" todella muistuttaa väriä eläinten turkista tällä alueella. Määritellään kahden väriä: punertavan keltaisesta vaaleanruskeaan. Muita nimiä - "rakkaus kirahvi" ja "kirahveja maanpaossa." Tarina hänen ulkonäkönsä alkaa vuonna 1827. Paikallisella kasvitieteellinen puutarha, uusi vieras - kirahvi, naispuolinen. Sen lahjaksi lähetti varakuningas Egypti.

Ranskan sana "pisara", oli vaaleankeltainen väri nimeltään Fawn. Joskus se on kuvattu samean keltaisen tai pinkin-beige, jossa on suuri sekoittumisen keltainen. Dahl on tunnistanut sen pillin. Hevonen hiukset joka väriä kutsutaan satakieli tai Isabella, koira - seksuaalinen, Dove - savea.

"Vaydovy" toimii synonyyminä indigo. Sanallisesti kuvata tummansininen tai sininen. Tänään on hyvin harvoin yhteydessä edistämisessä "Indigo", joka erotetaan kasviainesta. Base - mehu trooppinen kasvi palkokasvien perhe. Se määritellään tummansininen.

Moderni arlekinovy ​​merkitsee väri paikat hajallaan pinnalle. Aluksi käytetään määrittämään eri väriä ja variegation. Alussa 19th century, joten se kuvaa hyvin muodikas aikaan kudoksen, joka koostuu monivärisiä kolmioita. Joskus väri Opal kutsuttiin arlekinovym johtuen valon leikkiä auringossa kaikki sateenkaaren värit. Nykyään useammin sitä käytetään kuvaamaan väriä eläimen, läiskät iholla, jotka ovat hajallaan koko kehoon.

Havana sikarit erottuvat paitsi sen koostumusta, vaan myös väriä. Tämän vuoksi tässä artikkelissa on väritys järjestelmää alettiin kutsua Havannassa. Tai satama-ruskea. Havana merkitään tumman ruskea, johon on lisätty suklaata. Toinen versio värisävy merkitty samoilla nimi - vähän kevyempi, kuin seos ruskea violetti.

Ammattimaiseen käyttöön värejä

Internetissä julkaistu hakemistoja sisältää ne yli tuhat värejä ja sävyjä. Yksinkertainen online-ohjelmat antavat palvelun käyttäjien mukaan tiettyjä parametreja itsenäisesti asettaa värin. Nimi tunnistetaan automaattisesti. Tällaiset luettelot ovat kysynnän ihmiset eri ammateissa ja aktiivisesti käyttää niitä.

Nykymaailmassa, myynti asiat voivat muuttua taiteen juonteita, vakava tutkimus ja psykologisia menetelmiä. Työ näköhavainnon tuotteen määritellään tärkein kriteeri onnistumisen tuotteen. 93% prosenttia ostajien ohjaavat pakkauksen ulkonäköä, jos tuote on hankittu ensimmäisen kerran. 85% ihmisistä ottaa pois hyllyiltä ne paketit, joiden väri tavaroiden ja pitävät niistä henkilökohtaisesti.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että värit eivät ole universaaleja. Joka on sama sävy on erilainen assosiatiivinen sarja eri kansojen. Erityisesti asukkaiden Pohjois-Amerikassa, meillä on seuraava väri ominaisuudet:

 • keltainen - nuorten ja optimismia. Optimaalinen käyttö: värinäyttö ikkunat herättää huomiota;
 • Punainen - energiaa. Sitä käytetään koko myynti;
 • Sininen - luottamus, turvallisuus. Tällä alueella, ne on maalattu pankit ja suuret toimistot;
 • vihreä - rentouttava väri. Assosiaatio varakas tekevät siitä suositun liiketoimintaa;
 • musta - kiiltävä, voimakas. Optimaalinen käyttö: edistäminen ylellisyystuotteiden;
 • Oranssi - aggressiota. Kätevä kuin kehotus toimia;
 • Pinkki - romantiikkaa, naisellisuus. Sitä käytetään keinona houkutella asiakkaita;
 • violetti - rauha, rauha. Käyttö violetti on perusteltua teollisuuden anti-aging kauneus tuotteita.

väri ainutlaatuinen kyky muuttaa kuluttajien käyttäytymiseen ja sitä käytetään suunnittelussa elektronisia aineistoja. Erittäin hyödyllinen web-suunnittelijat, automaattinen taulukko "nimet värejä ja sävyjä", voidaan kehittää HTML-koodia.

Määrittäminen väri tässä ammatissa on tärkeää, koska missään. Se seikka, että monitorissa sama värisävy voidaan näyttää eri tavalla. Puute gamma korjaus johtaa siihen, että esimerkiksi kaikki tummat sävyt mustana.

Perustuvat yhdistyksen ja sai tutkimus vaikutuksista väri Aivojen ja motorinen aktiivisuus, psykologit antavat suosituksia lastenhuoneisiin. Huone, jossa vauva nukkuu tai toistaa, että olisi maalattu kirkkain värein. Punainen ja mehukas appelsiini kannustaa toimintaa. Lapsi on luonnostaan ​​aktiivinen, niin lisäkannuste tässä tapauksessa ei tarvita. Tummat värit (sininen, vihreä, violetti) voi estää. Siksi niiden käyttö ei myöskään ole toivottavaa.

Väri lastenhuoneessa pitäisi liittyä ihanteellisen lapsuuden. Esimerkiksi, se voi olla persikka, pehmeä vihreä, mykistetty keltainen. Kirkas aksentti lisätään automaattisesti. Lapset usein piirtää - työnsä varmasti kirkastaa huoneeseen.

Suunnittelijat, opetteluun ammatin, oppia väriteoriasta. Siellä on aina oppimisprosessi mainitaan, että värisävy viittaa subjektiivisen luokkaan. Teoria väri tieteenä voimme selittää joitakin ketjun "käsitys-tunteita."

Menestyksekäs suunnittelija on tärkeää oppia yhdistellä värejä eri (ei-vierekkäistä) ryhmät voivat luoda omia projekteja. Kylmä ja lämmin sävyjä - siitä se on vaikeaa, mutta menestynein luova ratkaisu. Kuitenkin oikea väriyhdistelmä - tapaus ja maku, ja kokemus.

Tutkimus eri ryhmien ammattien on johtanut tutkijat epätavallisia tuloksia. Kävi ilmi, että edustajat tarkka tieteiden mieluummin vihreää. Yhdistelmä vihreä ja sininen ominaisuus keksijöiden. Alalla ihmisten etuja piilee tekninen suunnittelija ja toimintaa. Green valita kirjanpitäjät, sotilaat, ekonomistit.

Sininen ei ole ominainen väri joidenkin ammattien. Yhteys rakkaus sininen ja persoonallisuuden piirteet, kuten keskittyminen, huomaavaisuutta, tarkkuutta. "Blue" ihmiset eivät halua tehdä päätöksiä, pelkää vastuuta. Samalla he ovat hyviä esiintyjiä. Paras tapa työskennellä - huone, jossa useita ulkoisia kontakteja minimiin. Yhdessä korkea älykkyys rakastan tätä väriä on ominaista taidekriitikkoja, kirjailijoita ja tutkijoita.

Sympatiaa punainen väri ei myöskään ole tyypillistä tietylle ammattiryhmälle. Etusija on tämä väri pyrkii johtajuutta ja omistautumista. Monet korkea-arvoiset johtajat, yhteisö aktivisteja, ylläpitäjät, mutta ei kulumista punainen puku, mutta rakastan tätä väriä. Luova riippumattomuus määritellään rakkaus yhdistelmä punainen ja violetti kukat.

Rakkaus viestintä ja osallistuminen sosiaaliset verkostot ovat tyypillisiä ihmisiä, jotka haluavat keltainen. Väri kuvaa vapautta, johon politiikka on piirretty jokapäiväisessä elämässä, tutkijat ja liikemiehet. Hallitsevuus taiteellisen mentaliteetti ja kuvakieli käsitys - että ominaisuudet ihmisiä, jotka haluavat keltainen.

Kuinka tehdä ruusun paperista omin käsin

Jos olet esteetikko ja pidät kauniita asioita, yrittää oppia tekemään ruusu paperista. Tämän Mestarikurssilaisia ​​kuvataan kaksi vaihtoehtoa tuottavat ruusut: paperin lautasliinat ja origami art. Origami on täydellinen tyylikäs koruja lahjaksi.

Et voi vain pestä kissa - tehtävä ei heikkohermoisille. Useimmat kissat eivät pidä ja pelkäävät uinti, vaikka kaikki kissat osaa uida. Mutta on olemassa sääntöjä, jotka auttavat eläimen voittaa pelko ja turvallisesti kuljettaa vettä hoitoja.

Miten kutoa rannekoru purukumia

Nykyään kaikkien pitäisi kutoa rannekkeen kumit, riippumatta sukupuolesta ja iästä. Lasten kutoa, koska se on nyt muodissa ja erittäin helppo käsitellä jopa kaikkein pystyy levoton lapsi. Kehittää hienomotoriikka, yksinkertaisia ​​käsitöitä yhtä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =