sisäänrakennettu astianpesukoneessa Koko

Koko ja mitat astianpesukoneiden

Astianpesukoneiden eroavat irrottaa, jotta ne voidaan täysin integroitu keittiökalusteet. Tätä varten valmistajien antaa heille samankokoisia. Mitat astianpesukoneet, sulautetut ja kaappiin tänään osuvat lähes kokonaan. Erot jos on, sitä pienempi, korkeintaan muutaman millimetrin. Tämän ansiosta tekniikka tarkalleen seisoo paikallaan tarkoitettu hänelle.

Katsotaan, mitä asioita voimme kohdata asennettaessa astianpesukoneen:

 • Mitkä ovat mitat kapea astianpesukoneen?
 • Mitkä ovat mitat suuri kone?
 • Koosta riippuen astianpesukoneen?
 • Mitkä ovat mitat erillislaitteilla?

Jos olet ymmällään ainakin yksi näistä kysymyksistä, niin tämä tarkastelu on sinua varten.

Mitat Integroitu astianpesukone

Astianpesukone täysin piilossa ovien takana keittiön sarjaa. Joissakin malleissa on lähdön etuseinän valvonnan, mutta useimmissa tapauksissa ne sijaitsevat yläpäässä. Piilossa astianpesukoneen oven kuuloketta, annamme sen täydellinen näkymättömyys - menemällä keittiöön, on vaikea arvata, että on astianpesukone (elleivät he alkavat kiivetä kaappeihin).

Kerran oli vieraita astianpesukoneet, joissa säädetään tiettyjen koneiden koon ja mitat letkut. Tänään puhua niistä on merkityksetön, koska valmistajat noudattavat täysin eri standardeja. Onneksi nämä normit ovat suunnilleen yhtä suuret, niin että kaikki kapea koneissa on suunnilleen yhtä suuri kuin leveys, syvyys ja korkeus. Sama koskee kaikkia muita koneita.

Yrittää ymmärtää koko tietyntyyppisten pesukoneita ja onko laittaa tietyn mallin oma paikka sille. Tässä tarkastelussa, harkitsemme koko standardin astianpesukoneiden 45 senttimetriä leveitä ja 60 cm, koko kompakti (eli työpöydällä) koneet, samoin kuin koko suurikokoisten astianpesukoneet, jonka leveys on yli 60 cm.

Standardi koot astianpesukoneet

Analysoidaan kokoa upotettu astianpesukone, sinun täytyy tietää, että on olemassa kaksi perusvaatimuksia kotitalouksien astianpesukoneiden -. Tämä kapea astianpesukoneet 45 cm leveä ja täysikokoinen astianpesukone leveys 60 cm ensimmäisen kapasiteetti on pieni, mutta soveltuvat hyvin asennettavaksi pieniin keittiöihin, jossa keittiökalusteet asennettuihin upottamisen kapea astianpesukone. Toisen, ne ovat käteviä kannalta lataukset ja suurempina.

45 cm leveä kapea astianpesukoneet oikeastaan ​​hieman kapeampi kuin se todellisuudessa on, vain muutaman millimetrin. Jos teemme vertailevan taulukon leveyden yksittäisten mallien, huomaamme, että passin leveys vaihtelee 44-45 cm. Osalta syvyys, se vaihtelee 51-65 cm. Lisäksi keskimääräinen kelluva alueella 56-60 cm. Jos puhumme korkeus se vaihtelee 81-85 cm.

Kapeat astianpesukoneet ovat hyvin kysyttyjä keskuudessa omistajien pieniä asuntoja ja niihin liittyviä keittiö sarjaa. Mutta maailmassa on niitä, jotka ovat enemmän onnekkaita - omistajat asuntoja ja taloja, joissa iso tilava keittiö ja keittiövälineet normaalia kuulokkeita. Varsinkin niille, jotka eivät tarvitse tallentaa jokaisen sentin oman asuintilaa, leveydet 60 cm astianpesukone. Ne ovat käteviä käyttää ja suurempina.

Mitat asennettavaksi 60 cm leveä astianpesukone ovat:

 • leveys - 59-60 cm;
 • syvyys - 54-68 cm;
 • korkeus - 80-91 cm.

Vaihtelua syvyys vaihtelee 54-68 cm, mutta hallitsee myynti mallin syvyys on noin 57-61 cm. Sama koskee korkeus koneen, joka on noin 83-85 cm.

Tietäen vakiokoko astianpesukoneet, voit kertoa mikä kone yhdessä keittiössä enintään varmuudella, ja mikä ei. Määritellään kaksi niin sanottua standardia - kapea koneita mitat 45h60h85 cm (LxSxK) ja 60h60h86 cm (LxSxK). Jos kone on hieman pienempi, ei ole mitään syytä huoleen. Jos sen mitat on hieman enemmän kuin tarvitset, pitäisi katsoa tilannetta.

Tunnettu siitä kompakti astianpesukone pieni leveys ja korkeus on pieni. Perusteellisesti ne helposti sovi 60 cm. Osalta leveys keskimäärin useimpia 55 cm (tämä pidetään vähintään) ja jonka leveys on enintään 60 cm. Korkeus vaihtelee 44-60 cm (useimmissa tapauksissa 45 cm) . eli vähimmäismitoista kompaktin tyypin astianpesukone koneet käsittävät 45h55h45 cm.

ylimitoitettu astianpesukoneet

Tässä segmentissä toimiin kuuluu 60 cm astianpesukone. Mutta harvat tietävät, että tämä ei ole rajaa. Asian ydin on, että myynti tapahtuvat astianpesukoneet leveys enintään 86 cm. Heillä on laaja, mutta matala kamerat ja niihin liittyvät kotitalouksien astianpesukoneet, ei ammatti. Likimääräinen korkeus on 58 cm, syvyys -. 55 cm Myynnissä kuten astianpesukone ovat harvinaisia.

Mikä vaikuttaa koko astianpesukone

Mitat astianpesukone vaikuttaa paljon. Esimerkiksi, sen kapasiteetti - kompakti koneet mahtuu 6-8 sarjaa ruokia, koneet ovat kapeita 45 cm majoittaa 12-14 sarjaa ruokia ja runsaasti auto mahtuu jopa 60 cm 16-17 sarjaa. Perheen 3-6 henkilöä riittää joko kapea tai standardin astianpesukoneet, mutta kaikkein pienet mallit on suunnattu enintään 1-2 henkilöä.

Valitessaan astianpesukone, sinun on varmistettava, että se sopii varattu tilaa sitä. Esimerkiksi, asettaa koneen leveys 45 cm ei käynnisty työntää auton eri leveys. Sama koskee koneen leveys 60 cm ja enemmän. On muistettava, että tasaisin avaruutta laajalla laite voi sovittaa suurempia annoksia - leveillä koneilla on hyvät pannuja, kulhoja, kulhot ja kattilat ja astianpesukone on kapea hieman kova.

Miten laskea koko asennuksen

Tietäen koko astianpesukoneen asennettavaksi huonekaluja, voit huoletta mennä kauppaan. Jos oikein laskettu, että mikäli lokeron auton alle 45 cm omassa keittiössä, voit ryhtyä kapea astianpesukone. Omistajat suurkeittiöt ja sviittejä lahden leveys 60 cm pitäisi tarkastella koko Astianpesukone leveys 60 cm. Voidaan koon virhe? Tietenkin voi olla, se tapahtuu usein.

Koska mitä astianpesukonetta ei voida sijoittaa oma lokero häntä? Voimme tunnistaa kaksi pääsyytä:

 • valmistaja kodinkoneiden tuotettu malli, jossa ei-standardi mitat (esim. syvyys tai korkeus);
 • huonekalujen valmistaja unohtanut olemassaolosta astianpesukoneiden ja kuulokkeet on valmistettu ei-standardi mitat.

Kun ikä ei ole selkeitä normeja, mitä tahansa voi tapahtua, niin ennen kuin menee kauppaan, mitata syvyys, leveys ja korkeus lokerossa astianpesukone - Näiden tietojen avulla voi turvallisesti mennä kauppaan ja ostaa astianpesukone. Muista, että kone voi olla pienempi kuin erottaminen kuulokkeen, mutta ei enempää.

Mitat kaappiin astianpesukoneet

Aiot ostaa vapaasti seisova astianpesukone? Tämä ei tarkoita, että sinun ei tarvitse määrittää sen koon. Tiedä koko laitteiden tulisi aina olla - esimerkiksi aiot asentaa sen tilan seinän ja keittiö asettaa ja huomaavat, että se on alle 60 cm: Löydä kapeampi auton tai yritä siirtää huonekaluja.? Aina vymeryat koko varatuille kodinkoneiden, välttää vaaratilanteita asennuksen aikana.

Mitkä ovat mitat täysikokoinen (60 cm) astianpesukoneet kaappiin tyyppi?

 • Leveys - 59,8-60 cm.
 • Syvyys - 55-68 cm.
 • Korkeus - 80-89 cm.

Mitä kapea kaappiin astianpesukoneet, niiden mitat ovat:

 • Leveys - 44,8-45 cm.
 • Syvyys - 54-64 cm.
 • Korkeus - 82-85 cm.

Mitat kompakti kaappiin koneita:

 • Leveys - 55-55,1 cm.
 • Syvyys - 50-53 cm
 • Korkeus - 43,8-60 cm.

Nyt kun tiedät mitat ovat suunnilleen Samsung pesukoneita, Bosch ja jne - voit turvallisesti mennä rautakaupasta ostoksille. Mutta ennen sitä, älä unohda mitata mitat lokerossa astianpesukoneen tai kokoa vapaata tilaa alle vapaasti seisovia laitteita. Armed tämän tiedon, voit tehdä oikean osto ja saada niiden käyttöön tekniikka, joka tarkalleen tulee olemaan oma paikka sille.

Mitat Integroitu astianpesukone

Upottamisen on tarkoitus antaa esteettisen ulkonäön keittiön. Piilossa oven kaappi astianpesukone tuskin havaittava, 100% toimiva. Asennus yleensä hoitaa kalustajana (myydään kodinkoneet), jälleenmyyjän harteille pahentaa noudattamista vivahteet asennuksen. Oikeastaan ​​sanoa, muut palvelut ovat tyytyväisiä soveltaa omia, kumppaneita. Mitat integroitu astianpesukone vaihtelee eri valmistajilla, mallien välillä. Nopeaan arvioinnissa käytetään elektronisia luetteloita Yandex-markkinoilla.

Vahvistaminen Neuvostoliiton GOST 27454 standardissa, joka säätelee koko pesukoneiden. Asiakirja vahvistetaan jako välineen laatuluokkaan virtauksen suhteet. Nykyään luvut tuntui fantastinen. Lohko A astianpesukone tarvitsee 42 litraa nestettä kierrosta kohden.

Mitat tuotteiden lain mukaan tiukasti normalisoitu. Seuraavat parametrit annetaan sisäänrakennettu malleissa:

Asetettiin rajoituksia tukevasti. Alempi puoli toleranssi oli 5 mm. Tehty nimenomaan huonekalujen valmistuksen majoitettu laitteet ilman ongelmia. Itse asiassa, tuottajat tarpeeksi ajatella tuotteen siedettävyys.

Sen lisäksi, että mitat Documentation astianpesukoneet kysyi:

 • Pituudet täyteaineen, poistoletku ei ole pienempi, vastaavasti, 1,5 m ja 1,3 m. Koska läsnäolo minimi taivutussäde.
 • Suuttimet veden syöttö koko oli ¾ tuumaa. Merkittävä luku. SI-järjestelmän yksiköitä, joista kyseinen maa, siihen käytetään metriä, johdannaisyksikköä. Suunniteltu astianpesukoneet standardi perestroikan keskittyi aluksi kansainvälistä yhteistyötä. Tällaiset vaiheet usein laivanrakennuksessa. Maailman käyttää mittaamaan tuumaa pois, merimiehet - sorry löysä tulkinta - on otettava huomioon se,. Samanlainen tapauksessa astianpesukone. Kehittäjät ovat ottaneet huomioon tekijä kansainvälisten suhteiden lämpenemisen, toivoen saada käsiinsä tiivistä yhteistyötä.
 • Vihje valua astianpesukoneeseen piti tehdä, jotta kiinni reunaan pesuallas, kylpyamme. Elementti voidaan kytkeä suoraan järjestelmään jätteen jätevedet. Emme voi sanoa, että päätös yllätti tänään käyttäjille automaattiset pesukoneet, Neuvostoliiton väestöstä tuntui utelias uutuus.
 • Virtajohto on vähintään 2 metriä. Vaatimus koskee upotettu astianpesukoneet, selittää suhteellisen yksinkertainen. Useinkaan pysty valitsemaan asennuspaikalle laitteen, ei ole helppo venyttää jatkojohtoa, eivät pilaa ilmettä keittiöön. Astianpesukone on varustettu suhteellisen pitkä virtajohto (tai syöttöjännite on säädetty kautta johto ostaa erikseen). Muut laitteet on usein varustettu liittimellä liitäntäkaapeli sopivan pituiseksi. Astianpesukoneet Samsung tulevat kaapelin liittimen. Asiantuntijoiden mukaan: tuote mielivaltaisen vaijerin ovat harvinaisia.
 • Sääntelee kuilu seinään takaseinän astianpesukoneessa. Jollei jotta ilma pääsee kiertämään. Väli ei ole vähemmän kuin 50 mm. Otetaan huomioon kiistaton tosiasia asentajat, valmistajat huonekaluja, laitteiden taatusti sovi tarkoitetusta tilasta. Ehto säilyy koko korkeudelle astianpesukoneessa.
 • Erikseen määrätään: laitteet, piilotettu alla pesuallas ovat alle syvennys poistoputken pohjassa takaseinän korkeus, syvyys on vähintään 15 cm.

Virallisesti pätevyyttä astianpesukoneen standardin rajoittaa 1. tammikuuta 1994 alkaen. Laajennettu teksti ei, anna täydellistä kuvaa, mikä antaa koko upotettu astianpesukone. Nykyiset mallit eivät ole kovin erilainen.

Nykyään valmistajat tarjoavat erilaisia ​​kokoja astianpesukone. Jos sanoisin GOST 27454 ehdotti yhdet mitat, moderni sulautettujen tuotteiden vaihteli mitat.

Korkeus, syvyys astianpesukoneen pidetään vakiona - 82 ja 55 cm, vastaavasti. Mitat upotettu astianpesukoneet vaihtelevat leveyden:

Lisäksi nimellisarvo säilyy ei ole täysin paikkaansa. Kukin valmistaja ottaa suuruudesta mm, jolloin laite on taattu ottaa kiinnitysosan, kapealla.

Oli tullut aika tehdä varauksen: tuottaa kahdenlaisia ​​sisäänrakennettua astianpesukoneet:

 • asennettu osaston sisällä (hyllyt) oven;
 • jäljittelemällä ulkonäkö yöpöytä kuulokkeet.

Molemmat ratkaisut ovat tunnusomaisia ​​etuja, haittoja. On selvää, manuaalinen asennus ei merkitä yksinkertaisia ​​ratkaisuja, mutta astianpesukoneen kääntyy todella omaksuttu. Lukittu ovi, silmille näkymätöntä. On syytä mainita, sillä joissakin malleissa tarjoaa poisto valvonnan etutasosta. Vaikka useimmat käyttävät yläreunaan oven. Kosketuslevy on integroitu, käytettävissä, jos hieman auki kaapissa, astianpesukone kiireinen.

Asennustapa on useita ongelmia:

 1. virtalähde monimutkainen.
 2. Joskus on porata reikiä seiniin huonekaluja.
 3. Se on tarpeen tarkasti ylläpitää suosituksen paikannus astianpesukone, asianmukaisen lämmöntuotto työkoneita.

Asiantuntijat sanovat: jokainen malli toimitetaan yksityiskohtaiset asennusohjeet. Paperi ei ole - kokeile konsultti, etsiä internetistä vaihdon.

Kuten astianpesukoneiden, jäljittelemällä kaapin osa, laitteet yksinkertaisesti liukuu erityinen markkinarako. Jotkut ovat varustettu pyörillä helpottaa asennusta. Muista asennus putkien ja valuta vesi saanti, virtajohdot. On selvää, että osat on oltava joustavia, mikäli riittävin kokoja, varmistaen liikkuvuutta astianpesukoneessa.

Valinta integroitu astianpesukone

Kun se tulee ostaa kuuloketta kokonaisuutena, ei ole tarpeen valita useammin, jotta asennuksesta urakoitsijan (myyjä). Tässä tapauksessa selvästi valvoa työn laatua ja joka tapauksessa ei allekirjoittamaan säädöksen vastaanottavat ja välittävät tavaran, jos löytyy vikoja.

Yleisin kysymys on, miten valita koon sisäänrakennettu astianpesukoneessa syntyy, kun haluat syöttää uusia laitteita olemassa olevaan ympäristöön. Muutamia senttimetrejä ei tarvitse puhua, tässä olisi noudatettava yli järkeä. Edellä määrättiin tunnettu tosiasia: mikään malli astianpesukoneen liitetty yksityiskohtainen luonnos, joka säätelee asennus. On tarpeen kirjata koko ehdotetun paikka asennuksen huolellisesti tarkistaa tuote saatetaan missä haluat asentaa.

Useimmat mallit samalla korkeudella, syvyys, on syytä etsiä, löydämme mahdollisuus löytää ei-standardi tuotteita. Asiaa yhdessä tilanpuutteen joskus ratkaistu purkamista takana kaapin seinään. Hieman työntää huonekaluja irti seinästä, voit vapauttaa tilaa letkut, sähköjohdot. Edullisesti kun ei haluta porata suuria reikiä viestintää. Jotkut keittiökalusteet on sokkeli. Jos asetat vanha, ostaa astianpesukone halua, ei sovi korkeus - alareunassa kannen sahataan suorakulmainen reikä tuotteen alle. Sai vielä 10 cm riittää asennus.

Kiellettiin loppuun jokapäiväistä temppuja. Jotkut kaapit on varustettu laatikkoa, he voivat työskennellä, poistamalla pohja, lisää hieman yläpuolella välys osastoon. Yhdessä temppuja auttaa asettaa astianpesukoneen, joka aluksi kieltäytyi kiertää laitteita.

Siten, tilaa asennuksen mittaus, astianpesukone koot korreloivat toleransseista. On järkevää vaihdettaessa seinä laiskuus. Muuten, edellä mainitut ongelmat lankeavat myyjä.

Lisäongelmana: suurin osa astianpesukoneet on varustettu pistoke, johto on kiinteä koko. Mitä näkökohtia on arvata vaikeaa. Ehkä se on eristyksissä. Koska työ on kosteutta ... Ei ihme laitteiden virtajohdot niin vahva. Meidän täytyy erikseen järjestää pistorasiaan tai siirtää laitteen lähelle jakorasiaan.

Astianpesukone rakennetaan on vakio koko lukuun ottamatta muutamia millimetrejä. Siksi mitata huonekaluja, eivät osta. Paljon tärkeämpää on nähdä asennusohjeet. Lauma valkoinen lammas. harvinaista varikset lentää astianpesukone. Poikkeuksena tähän sääntöön alkuperäisessä muodossaan vahvistaa selviö.

Mitat Integroitu astianpesukone

Ostaessaan astianpesukone valitsemme tarvittavat toiminnot, tilavuus, energiatehokkuusluokkaan ja tietenkin keskittyä laitteen kustannuksia. Jos meillä on suuri alue keittiössä, meillä ei ole mitään rajoituksia laitteen kokoa. Jos keittiö meillä on pieni, meidän täytyy etsiä enemmän kompakti ratkaisu, voit valita työpöydän vaihtoehtoja, laita astianpesukoneen pesualtaan alla ja se voidaan integroida kapea kaappiin.

Tietenkin suunnittelussa sijoittelu auttaa meitä mielikuvitustamme ja mahdollisuuden suunnitella ja jälleenrakentamiseen keittiökalusteiden. Ainoa ongelma, että me kohtaamme korjauksen yhteydessä - se on vaikea yhdistää eri verkkoihin (sähkö, vesi, viemäri). Ennen kuin teet lopullisen valinnan tekniikkaa, on välttämätöntä ymmärtää, mitä ovat koot sulautettujen astianpesukoneet tulla ja ne on laskettu, kuinka paljon pesua.

Sijainti astianpesukone

Ennen kuin ostat kodinkoneet, on määrittää, missä me asentaa sen, ohjaa tiedon sisätilojen ergonomia. Astianpesukone olisi sijoitettava välittömässä läheisyydessä altaan - ennalta pestä astiat pesuallas ja siirtää sen koneen lyhimmän polun, likaamatta keittiössä.

On huomattava, että paikka olisi suunniteltava seistä pesuallas, voit avata koneen ja on helppo pääsy, se on paljon helpompaa kirjanmerkki likaisia ​​astioita.

Tyypillisesti tämä laite on sijoitettu yhdellä linjalla suoraan vieressä pesuallas, joka on myös asetettu bin. Se edellyttää myös meitä valmistelussa likaisia ​​astioita on välilehteä pesuainelokeroon.

Mitat Integroitu astianpesukone

Ehdotukset markkinoille sulautettujen astianpesukoneet valmistetaan yleensä koossa mukautettava standardeihin sanelee nykyiset tutkimusta kasvun ja kehon mittasuhteet nykyihmisen.

Lisäksi tavallinen malli testattu vuosien aikana ja toimintaa ruokia eri kokoonpanoja ja kokoja.

Tärkeintä on tämä tieto on ergonomiaa keittiö, sekä huolellisuutta terveyden ja mukavuutta käyttäjille. Tärkeitä ovat myös laitteen toimintaolosuhteet:

 • sen sijainti arkkitehtuurissa keittiön;
 • määrä varattua tilaa laitteen;
 • ihmisten määrä pitäisi palvella.

Kun otetaan huomioon kaikki nämä olosuhteet, voimme tunnistaa 3 eri kokoa laitteen leveys:

Astianpesukone, sisäänrakennettu 60 cm

Suurin Koneen leveys 60 cm 12 astiastoa ja ovat paras vaihtoehto perheen 4 henkilöä, jonka jäsenet ovat usein lounasta ja päivällistä kotona. Tämä ryhmä muodostaa leijonanosan tuotevalikoiman tällä alalla ja on suosituin keskuudessa ostajille.

Tällaiset laitteet ovat sopivia keskisuurten ja suurten keittiöt ja kätevä keskimääräinen perhe. Ne on tarkoitettu ensisijaisesti asentaa altaan alta. Suuri säätöalue jalat on helppo säätää laitteen korkeutta tasolle tietyn työtaso.

Mitat tätä mallia, pääsääntöisesti ovat:

45 cm leveät

Mitat astianpesukoneet upotettu 45 cm ovat myös suosittuja. Tämä on suuri joukko teknologia, joka on suunniteltu pieniin tiloihin. Samalla tavalla kuin laitteet 60 cm leveä, kapeampi malleja käytetään pääasiassa asennuksen altaan alta ja on sama korkeus, kun taas säädettävät jalat mahdollistavat helpon mukauttamisen työtaso tarkasti tasolle.

Nämä mallit ovat yleensä mitat ovat:

Kompakti moduulin astianpesukoneen

Tämä kompakti malli tyyppi, ne voivat olla työpöydän, joka on sijoitettu suoraan työ- pöydälle, kannettava ja voidaan sijoittaa yksi kaappien tai pesualtaan alla. Laitteet voivat olla seuraavat mitat:

 • leveys 454 mm, korkeus 595 mm, syvyys 500 mm;
 • leveys 595 mm, korkeus 595 mm, syvyys 500 mm.

Korkeus sulautettujen astianpesukoneiden - ergonomiset näkökohdat

Kuten tiedetään, ei ole yhtä ainoaa yleismaailmallinen arvo korkeudesta työtasot. Se saattaa näyttää hieman erilaiselta eri ruokia, riippuen kasvuun ihmisiä, jotka työskentelevät sitä ja muita näkökohtia. Kun kyseessä on astianpesukoneiden Tämä indikaattori on tärkein, koska useimmat myytiin mallit on suunniteltu asennettavaksi alle pöydälle.

Tuoreiden tutkimusten mukaan, korkeus työtasot oltava 10-15 cm alempana kuin etäisyys lattiasta taivutettu suorassa kulmassa kyynärpään ihmiskäden, joka valmistelee ja pitää järjestyksessä keittiössä.

Tämä järjestely on kaikkein ergonominen pöytälevy - se mahdollistaa ei ylikuormittaa selkärangan ja edistävät työn handsfree-. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet tekemässä paljon ruokaa ja keittiössä paljon valmistelutyötä mukana ruokaa.

Koska erilaiset vaatimukset, sisäänrakennettu astianpesukoneet - molemmat mallit leveys 60 ja 45 cm, ja niissä on jalat, jotka voidaan asetella korkeudeltaan 60 mm. Täten voidaan helposti säätää laitteen korkeus mukaisesti heidän yksilöllisten tarpeiden ja koko keittiön työtasot.

Ainoa kriteeri on ergonomista mukavuutta henkilö, joka pitää laitteen. Voit sijoittaa sen puhujalava, yhdessä kaapit. Mutta muistakaa tämä yksinkertainen sääntö: lastaamiseen ja purkamiseen ruokia liittyy kuormittaa kädet, joten älä asenna laitetta liian korkea huipulle korin, ei huoltoa tarvitaan nostovarsien jopa epämiellyttävä tasolle.

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

Rakentaminen, kunnostus ja sisustus © 2018

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 1