Sisäovet sisätilassa

Sisäovet sisätilojen: 60 nykyaikaista kuvia ja ajatuksia

Sisäovet sisätilojen asunnon, yleensä toteutettu samaan tyyliin - se välttää ristiriitaa hänen käsitys. Tässä tapauksessa yritä paitsi muotoilu ja värit, mutta korkeus oli sama. Tämä on erityisen tärkeää niille ovia, jotka ovat näkyvissä samanaikaisesti - esimerkiksi tulossa yhdessä hallissa.

Riippuen koosta ja rakenteesta tilojen valitun äänen oven paneelit. Valoisat sisäovet sisätilat minimalistiseen tyyliin, Provence, maa, klassinen ulkoasu on edullisempi kuin tumma, varsinkin jos asunto ei ole on suuri. Vuonna hi-tech ja moderni sisustus tumma sisäovet värikylläisiä auttavat korostamaan tyyliin.

Vihje: Väri ovipaneelit voidaan valita vastaamaan seiniin, huonekalut ja lattia, samoin kuin on kontrasti - Tätä tekniikkaa käytetään usein modernia tyyliä.

Materiaalit valmistukseen sisäovet

Sisätilojen asunnon sisäovet tärkeässä asemassa: he eivät ainoastaan ​​tee mahdolliseksi erottaa huoneen toisistaan, mutta myös vaikuttaa kokonaisvaikutelma elintilaa voi tehdä käsitys kokonaisvaltaista - tai päinvastoin, mitätöidä mielenkiintoisin suunniteltuun, jos nostat niitä väärin.

Valinta olisi tehtävä ottaen huomioon tyyli sisustus asuntoja, käyttöolosuhteissa, suunnittelu, ja miten pian aiotte korvata ne. Tämä riippuu paljolti materiaalista, josta ne on valmistettu. Parhaita materiaaleja tähän tarkoitukseen ovat luonnollisia - akun kestoikä kuin synteettiset analogit, ja esteettinen parametrit edellä. Kuitenkin hinta on korkeampi, mikä on ratkaiseva merkitys valinnassa.

Moderni sisäovet sisätilojen asunto on useimmiten valmistettu seuraavista materiaaleista:

 • PVC. Sisäovet muovia on helppo hoitaa ja edulliseen hintaan. Niiden tärkein etu - kosteudenkesto. Valitettavasti muovinen melko nopeasti menettää ulkonäkö, ovi "mutneyut9raquo, ja se voi pilata tahansa sisustukseen. Tyypillisesti käytetään toimistoissa, varastoissa.
 • Puukuitulevy. Kuitulevy lähes vaarattomia terveydelle. Tuotantoprosessissa on jalostavat käsiteltiin väriaineita. Tyypillisesti tämä materiaaliraina on valmistettu yksinkertaisia ​​muotoja. Tietenkin, vahvuus tällaisten tuotteiden on paljon pienempi kuin puu, mutta hinta on myös pienempi.
 • MDF. Materiaalin avulla voit tehdä monimutkaisia ​​muotoinen terä, on veistetty koristeluun. Ylhäältä se voidaan laminoida, päällystää synteettisiä tai luonnon vaneri. Hinta-, laatu on houkuttelevin vaihtoehto. Sisäovet MDF kosteutta sietäviä, muodonmuutoksia, ja kestää kauan.
 • Array. Puusta - perinteinen materiaali ovilevyn. Tuote on kestävä ja helposti saa pois, voit käyttää erilaisia ​​toteutusvaihtoehtoja. Puute - imee kosteutta, joten kun sitä käytetään kosteissa tiloissa vievät enemmän koristeita - kosteutta kestävä lakka pinnoite. Valmistettujen kankaiden edullisia puusta, kuten mänty, pinnoitettuja viilu kallis rotuja - tämä parantaa niiden suorituskykyä ja esteettiset ominaisuudet.
 • Lasia. Moderni tyyli suunnittelu tilojen sanelee nykyaikaisten materiaalien. Tervetuloa lasiovilevy, johon kuvio voidaan soveltaa. Materiaali ei pilata kosteutta, että se sallii kylpyhuoneissa. vaihtoehdot ovat hyvin laaja: se voi olla peili pinta, värjätään lasi, matot - kokonaan tai osittain, kuviona.

Väri sisäovet sisämaassa huoneiston

Klassinen sisustus liittyy yhteensopivuuden väri sisäovet lattialle väri. Tyypillisesti tämä on eri sävyjä puusta, on hyvin yhdistetty eri sisustustyyleihin. Kun tämä ei välttämättä on sovittaa sävy puu: lattian voi olla kaksi tai kolme sävyä tummemmaksi tai vaaleammaksi ovilevy.

Käyttö yksivärisen sisätilat sisäovet, väri sulautuu seinät, lattiat voivat olla samaa sävyä, mutta voi - ja vastakkaisia. Esimerkiksi, valkoinen sisäovet sisätilaan voidaan yhdistää tumma kerros, luo perustan moderni tai skandinaavinen sisustus. Moderni sisustus käytetä epätyypillisen materiaaleista kuten lasi, metalli, lasi, muovi - ja tässä tapauksessa väri ovilevyn voi olla hyvin erilainen.

Vuonna yksivärisen sisätilojen harmaa sisäovet yhdessä harmaan seinät samaa sävyä, kevyempi ja tummempi katot lattiat luovat illuusion korkeammat enimmäismäärät ja olla erinomainen puitteet esittelee huonekaluja, tekstiili- huonekaluja ja koriste aksentti.

Kuitenkin, kallein ja pidetään tyylikäs sisustus, jossa materiaalina käytetään sisätilojen ovien tai luonnollinen puuviilulla. Esimerkiksi sisustus sisäovissa "valkaistu tammea" edellyttää merkittäviä taloudellisia investointeja, mutta ovi, viilutettu tammea levyjä tai sen jäljitelmän helpommin.

Viime vuosina erityisen suosittu suunnittelijat saivat huonekaluja wenge, ruusupuu tai Afrikkalainen. Tämä on erittäin mukava ja erittäin kallista materiaalia, jossa mielenkiintoinen rakenne ja eri värejä. Sisäovet wenge sisustus näyttää erittäin tyylikäs, mutta materiaali on harvinaista ja kallista, toisin kuin eri simulaatiot, jotka ovat melko edullisia, ja ne ovat vähintään yhtä tehokkaasti alkuperäistä ilmeikäs.

Yleisin Heiluriovikäyttö suunnittelu - oveen laatikossa työnnetään ovilevyyn. Tämä on yksinkertainen, klassinen, aika-testattu vaihtoehto. On olemassa useita lajikkeita on:

 • Classic. Voi olla yksi tai kaksi läppää kääntyä auki yhteen suuntaan.
 • Sedan. Kuisti puuttuu, voi kääntyä auki molemmin puolin.

Toinen tyyppi sisäovet - liukuva. Aasiassa, niitä on tunnettu antiikin ajoista lähtien Euroopassa on tullut varsin äskettäin, mutta nopeasti saavuttanut suosiota, koska ne mahdollistavat ratkaista paljon sisäkäyttöön. Levitä useita liukuovi:

 • Liukuva. Kangas on kiinnitetty oppaan varustettu rullalla, joka on kiinnitetty seinään. Ovilevyä liikutetaan seinää vapauttaen kulkua. Vaihtoehto - opas seinän sisään, niin ovi "uhodit9raquo; seinään.
 • Coupe. Ovi muotoilu muistuttaa vaatekaappi. Tämä säästää tilaa asettamalla maalauksia toistensa avajaisissa.

 • Pyörivät. Roto-ovi avattaessa stand "poperek9raquo; ovien avaaminen, mikä säästää tilaa ja urheiluhalleihin.
 • Taitto. "Garmoshka9raquo; Taitto-ovet lähes ole tilaa. Useimmiten käytetään erottamaan makuuhuoneen olohuoneesta tai pukuhuone. Web koostuu kapeita, kiinnitetty saranat että rullat liikkuvat pitkin rautatie, mikä auki ja suljetun oikaisuun.

Tärkeää: Kaikki liukuovet on yhteinen piirre: alhainen äänieristys. Jos tässä vaiheessa on välttämätöntä, esimerkiksi vanhempien makuuhuoneeseen erotettava lastenhuone, se on parempi käyttää perinteisiä saranaovea. Lisäksi liukuva vaihtoehdot ovat kalliimpia.

Lasiosissa voi vain monipuolistaa suunnittelua, mutta myös antaa päivänvaloa huoneeseen, jossa hän ei voi saada muuta. Esimerkiksi ovi insertin väliin asennetaan keittiö ja käytävä ilman ikkunoita, tekee käytävällä enemmän valoa päivisin.

Lasi tällaisen insertit on karkaistu, jotta voidaan varmistaa turvallinen toiminta: siinä tapauksessa, jos se on vahingossa rikki, muodostivat pieniä fragmentteja, joita on vaikea leikata itse. Lasi sinänsä voi olla:

 • Läpinäkyvä, sileä tai kuvioitu;
 • matta;
 • Yhdistetään (mattapintainen läpinäkyvä kuvio);
 • Värjätään.

Kuva sisäovet sisämaassa modernissa huoneistossa

Suoritusmuodot erityyppisillä sisäovet on esitetty alla.

Photo 1. liukuovi välillä makuuhuone jäälasi ei painavat sisustus ja antaa sille nykyaikaisen ääni.

Valokuva 2. Erottuva ovipaneelit lasi insertit korostaa geometrinen sisustus.

Photo 3. Ovilevy on sopusoinnussa väri huonekaluja.

Kuva 4. lasi on suljettu erottuvalla värillä runko, ja korostaa moderni sisustus.

Photo 5. liukuovi välillä parvi näyttää hyvältä sisustus ja ei tapahdu.

Photo 6. sisäoveen näkymätön hyödyntäen kankaiden ja jatkaa piirustus seinälle.

Photo 7. väri Ovilehden sopusoinnussa lattiapinnoitteen.

Photo 8. väri puuelementtejä Sisäoven toistaa väri huonekaluja.

Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

Sisäovet sisätilojen - miten valita tyypin ja värin oven tietyn sisustus

Sisäovet sisätilojen suoritetaanko toiminnallinen ja koriste roolia samanaikaisesti. Ne hahmotella tilaa huoneissa, tarjoavat äänieristys, korostaa kauneutta sisustusta. Nykyään valmistajat tuottavat erilaisia ​​ovia, jotka ovat erilaisia ​​ulkonäöltään, väri, tyyli, sisäinen täyttö, vahvuus, materiaali valmistus.

Erilaisia ​​sisäovet suunnittelu

Sisäovet rakenteellisesti erilaisia ​​keskenään. Ja laminoitu tai viilutettu ulompi paneeli voi piilottaa erilaisia ​​sisäisiä täyte. Koska eri rakenteissa, ovipaneelit voimakkuudeltaan erilaisina, äänieristys, paino, materiaali valmistus. On viisi päätyyppiä mallit sisäovet.

Paneloitu tyyppi edustaa puinen runko pitkittäiset ja poikittaiset puinen kiskot, joiden välisessä tilassa on täytetty paneelit. Ne edustavat lisäämällä puun, MDF, lasia tai muuta materiaalia. Paneelit ovat perustana suunnitteluratkaisujen paneloitu ovityypin.

+ Plussat peiliovien:

 1. kestävyys;
 2. vastus vääntymistä;
 3. koristeellinen ulkonäkö.

- Miinukset peiliovien:

 1. raskas runko;
 2. hinta korkeampi kuin keskimääräinen (johtuen käyttää luonnon materiaaleja).

Suunnittelu sisäovet käyttöpaneelityypeillä voi olla kuuro tai veistetty.

Kuuro näkymä on rakenne, joka koostuu puurunko ja ulompien levyjen MDF. Ontelon, joka on muodostettu sisällä täyteainetta täytetään kennot pahvista tai MDF. Jotta koristeellinen ulkonäkö ontto suojaovia, että ulkovaippa on käytetty. Esimerkiksi MDF-pinta shponiruyut laminoitu tai päällystetty PVC.

Veistetty näkymä - on modifioitu muoto paneeli ovet, joka on tunnettu siitä, että läsnä on lasi tahna, kiinteä muovilevy MDF. Tehdä veistetty laatikko, tee leikata tietyllä hahmo ovilevyyn. Leikkauksen on täytetty täyte ja turvattua patonkia.

+ Plussat suojaovia:

 1. kustannukset kilpi laji kuuluu turistiluokassa;
 2. Se on kaunis ulkonäkö, joka sopii sisälle eri tyyliä suuntiin;
 3. käyttämällä puurunko ja pahvi täyteainetta ovi on kevyt;
 4. huolimatta alhaiset kustannukset hyvä laatu, se on ominaista korkea toiminnallisuus.

- Miinukset suojaovia:

 1. kuten kaikki puu- tai lasiovi, se vaatii hyvää hoitoa käyttämällä erityisiä kiillottaa.

Tämä laji on saanut nimensä poikittaistukien saman lajin, jotka muodostavat perustan oven, ja kutsutaan estenastan. Valmistettaessa tsargovoy ovet käyttää kahta pystypalkit, joiden väliin tila on täytetty samalla poikittaistangot (tsargami). Moderni tsargovye ovet ovat monipuolinen ulkonäkö käyttämällä sylinterin kuoret eri materiaaleista - puu eri roduista, lasi, metalli.

+ Plussat tsargovyh ovet:

 1. suuri kulutuskestävyys;
 2. kaunis koriste ulkonäkö;
 3. kestävyys ja pitkä käyttöikä.

- Miinukset tsargovyh ovet:

 1. voi olla raskas, jos puusta ja lasista (tämä on vähän monimutkainen asennus, mutta ei vaikuta laatuun käyttö).

Tämä muoto on hyvin helppo erottaa niiden ulkonäkö, koska se on monoliittinen yhden materiaalirainan. Klassisen käyttö valettu ovet massiivipuuta, moderni - lasista tai muovista. Valettu sama näkymä ylhäältä alas. Jos ovi on visuaalisesti jaettu viiteen tai useampaan osaan, niin ne pitäisi saada sama.

+ Plussat oven lista:

 1. erikoisen vaikutelman;
 2. helppous hoito (käyttämällä erityisiä puhdistus- ja kiillotusaineet);
 3. lujuus (jos käytetään lasia tai muovia, se koostuu useista kerroksista vuorotellen kalvon);
 4. mahdollisuus soveltaa minkä tahansa kuvan pinnalla.

- Miinukset oven lista:

 1. asennus monimutkaisuus (höylätty ovi ohjatun asennuksen pitäisi tuottaa);
 2. suuri paino käytön vuoksi monoliittisen materiaalin ovilevyn (ikkuna on valmistettu useista kerroksista, - Kolmikerroksinen - tai puusta).

Nämä ovet ovat lasia, joka koostuu duplex tai triplex. Tämäntyyppisillä ovilla voi olla läpinäkyvä, läpinäkymätön, värillinen (yksivärinen tai kuvioitu). Niiden ulkonäkö voi olla hyvin erilaisia. He kaipaavat paljon valoa, joten ne asennetaan usein toimistoissa, kahviloissa.

+ Plussat lasiovet:

 1. erilaisia ​​malleja, värejä, jotka voit syöttää tällainen ovi missä tahansa huoneessa;
 2. lujuus (käyttämällä karkaistu lasi tai laminoitu lasi tekniikka);
 3. suuri valoa läpäisevä kyky.

- Miinukset lasiovet:

 1. Jos lasiovi määrätietoisesti Kova isku, se voi vaurioitua, mutta nykyinen tekniikka ei salli sitä murentua pieniksi teräviä palasiksi, kangas vain mennä halkeamia jos loven muodostuu sitä.

Tapoja avata sisäovet

Auki ovia monella tavalla, riippuen niiden suunnitteluun ja kiinnitysmenetelmästä. On ovet saranoitu, liuku, taitto ja svengaava. Kukin näistä erilaisia ​​kiinnitysjärjestelmän, monin tavoin he pystyvät ohittaa melua ja eristää tilan huoneen ulkopuolelta.

Saranoitu sisäovet ovat klassinen, kaikki tavanomaiset vaihtoehto. Kangas on asennettu oviaukosta silmukka toisaalta, ja toinen on kiinnitetty kahva ja lukko. Ovenkarmiin swing malleja on äänieristys kynnys. Suljettuna ovi lukitaan lukko ja tiivistää tilan. Jos haluat suuren vuodon jälkeen kehä ovilevyn tasoittaa silikonilla.

+ Plussat heiluriovet:

 1. luotettavuus mallia;
 2. helppo asennus;
 3. hyvä eristävä kyky.

- Miinukset heiluriovet:

 1. avaamaan oven, runsaasti säilytystilaa;
 2. käyttäen huono istuvuus ovenkahva naarmuuntunut voimakasta painetta voi rikkoa jousimekanismi, ja näin ollen voidaan joutua korvaamaan kahvan ja lukko.

Sisustussuunnittelu liukuovet tyyppi on erittäin hyödyllinen pieni kaupunkien asuntoja, mikä säästää jokainen sentti vapaata tilaa. Liukuovet on asennettu ohjaimen pitkin seinän oviaukko ja eteenpäin rullien sitä pitkin. Liukuovet, jotka koostuvat useista kaistoista osoittavat vyöhykkeen yksiö tai toimistorakennus. Useimmiten tällainen oven käytetään luomaan sisustus moderniin tyyliin.

+ Edut liukuovet:

 1. tilaa säästävä;
 2. toiminnallisuutta;
 3. turvallinen tapa avata että vaikka äkillistä liikettä ei voi vahingoittaa seisovan henkilön oven ulkopuolella.

- Miinukset liukuovet:

 1. Liukuva asennus menetelmä ei pysty tarjoamaan täydellistä äänieristys.

Sisäovet ovat taitto-tyyppinen harmonikka. Ne koostuvat useita samanlaisia ​​teriä liittynyt saranoiden tai saranat. Avattaessa, rainat käännetty ja taitettu. Tämä muotoilu on käyttää tiloissa ja poliklinikoilla, ainakin asuntoja. Kätevä käyttää taitto rakentamista esikaupunkialueilla kodeissa, mökit parvi. Helpottaa kankaan liukuovi helpottamiseksi avaamisen, se on valmistettu lasista tai vaneri insertit.

+ Plussat taitto-ovet:

- Miinukset taitto-ovet:

Keinuvat sisäovet sisätilojen julkiset rakennukset tutulta. Nämä ovet voidaan avata sisään- tai ulospäin työntää. Ne ovat yhtä vapaasti avata kumpaankin suuntaan. Useimmiten ne antavat sairaalan huonetta, odotustiloissa lentokentillä, rautatieasemilla. Tämäntyyppinen ovet ovat hyvin yleisiä kahviloissa ja pubeissa maassa tyyliin.

Miten valita värin sisäovet

Olisi parempi katsoa: tumma tai vaalea sisäovet sisätilassa? Mitä pitäisi yhdistää väri: tapetti, linoleumi, huonekaluja? Rakenteeltaan samanlaisia ​​ja värit ovet valita kaikkiin huoneisiin tai jokaisessa huoneessa erilainen? Tällaisia ​​kysymyksiä syntyy usein niille, jotka ovat päättäneet omasta tekemään korjauksia kotiinsa ilman huoltohenkilökuntaa ja suunnittelijat. Yksiselitteinen vastaus näihin kysymyksiin, mutta on olemassa joitakin periaatteita ja vinkkejä, joiden avulla tehtävä valinta.

Identtiset ovet kaikkiin tiloihin

Jos ovet eri huoneet asunnossa sijaitsevat yhden käytävän, on järkevää ostaa niitä kukassa ja yksi tyyli. Parempi tyyliin, jossa sisustus on rakennettu käytävällä tai salissa. Tämä periaate ei vaaranna eheyttä tilan hahmottamiseen.

Valkoinen, beige, hiekka, pastellivärit ovat täydellinen sisätilojen maalaismainen, antiikki, klassinen tyyli. Pienessä huoneessa valo sisäovet sisätilojen auttavat visuaalisesti laajentaa aluetta, jos toista väriä seinään, jota vasten on sijoitettu.

Musta, ruskea tai tumma puu ovi väri valitaan eri tapauksissa. Tämä ovi voi olla väri ja koostumus yhdistetään tai lattiaan tai huonekaluja huoneessa tai väriä seiniin. Näitä sääntöjä toimii hyvin ja luo sävyn.

Mukaan neutraali oveen väri puusta. Ne ovat kevyitä, esimerkiksi koivun tekstuuri, valkaistu tammi; voi olla punertava sävy, kuten päärynät tai kirsikat rakenne; voi hyvin tummia värejä - wenge. Neutraali kankaat soveltuvat ekologisen tyyliä, Maa, Contemporary, etninen ja monia historiallisia sisustustyyleihin.

Valkoinen sisäovet sisätilojen luo tunteen keveys, ilmavuus sisustusta. Usein niitä käytetään Skandinavian, Provence, ranskalainen tyyli sisustus yhdistettynä ikkunanpuitteet ja seinät samanvärisiä.

Vaativiin sisustuksiin valitaan avoimella ovipaneeleita tai metallisia värejä. Ne ovat hyvin vaikea yhdistää lattian tai seiniin, mutta ne ovat huomattavan sovi ympäristöön, koska yksittäisen sisustus ideoita. Ne voidaan yhdistää sisustus. Samalla osaltaan luomaan vapauden tunteen ja keveyttä. Sisätilojen tyyliin hi-tech-ovet paitsi metallinen värit ovat hyvät ja kiiltävä valkoinen tai musta pinta.

Classic tekniikka - yhdistetty lattia ja ovet. Tällaisen liiton näyttää aina harmoninen. Kun se tulee valintaan ovien alle laminaatti tai linoleumin, valitun äänen sävy (väri ja puulaji pitäisi olla sama). Mutta jos lattiapinnoite on valoisa matto tai lattian täyteainetta, tässä tapauksessa se on parempi suosia neutraaleja lasista tai muovista ovet.

Vaihtoehtoisesti, kun väri sisäovet sisätilojen väri valittu huonekalut, on perusteltu ja se toimii sekä aksentti. Tätä tekniikkaa käytetään suunnittelijoita modernit sisätilat. Esimerkiksi valkoinen sisustus olohuoneessa tai makuuhuoneessa täydentävät punainen tuoli ja punainen ovi, ja se saa aivan eri ulkoasua.

voit poimia keittiö ruokasalissa ovi. Esimerkiksi ruokasalissa Provencen tyyliin ripauksen klassisen estetiikan ja kauniisti tärkeää työtä violetti ovi vaaleanvioletilla sävy huonekaluja.

Periaate yhdistelmä seinät ja ovet käytetään usein pienissä tiloissa visuaalisesti laajentaa aluetta huoneen. On parasta saavuttaa tämä vaikutus apua vaaleita sävyjä. Esimerkiksi, valkoinen ovet valkoiset seinät tai hiekkaa.

Käytä mustaa ovet sisätilassa hieman monimutkaisempi. Mutta tämä on vaihtoehto. Erittäin tyylikäs, ne näyttävät Art Deco tai barokkia. Pimeää seinät ovat täysin näkyvän valon huonekaluja ja sisustus. Näin korostetaan ylellisyyttä ja yksilöllisyyttä suunnittelun.

Amerikkalaisten suunnittelijoiden sisäänpääsy: jos ovet valitaan kahden kerroksen taloon, niitä voidaan yhdistää tikkaiden kanssa. Jos puun neutraali väri on, niin oven lehdet tulisi ottaa sävyinä. Jos se on moderni ulkonäkö ja se on koristeltu muovivaiheilla, ovien on myös noudatettava.

Oikea sisäovien valinta tiettyyn sisätilaan

Nykyään ovien tarvikkeet ja kangasvalmistajat tuottavat tuotteita eri hintaluokissa, luonnollisista ja keinotekoisista materiaaleista sekä erilaisista sisustustyyleistä. Se on erittäin kätevä. Huoneen sisustus moderniin tai historialliseen tyyliin löytyy sopivasta ovesta, jossa on tarvittavat koriste-elementit ja värityyppi, joka on tyypillisimpiä tyyliä varten.

Sisustussuunnittelu klassiseen tyyliin soveltuu perinteisten sisustusten faneille, joten vuosikausia ei mennä muotiin. Tällaisilla malleilla on oikea geometrinen muoto, ne voidaan koristella veistettyjä tiukkoja viivoja ja, mikä tärkeintä, klassiset ovet ovat luonnollisia puita. Puuta ei yleensä maalata, vaan vain korostaa luonnon kauneutta. Mutta joissakin kokoelmissa klassisissa malleissa on valkoinen väri, jossa on koristeellisia kullattuja elementtejä.

Tämäntyyppisissä ovissa on luonnostaan ​​ylpeä barokki sisustus, ylellinen ylellisyys ja runsaasti materiaaleja. Ne ovat vaikuttavaa kokoa ja painoa. Ne ovat raskaita johtuen luonnon puusta luomaan ovi lehtiä. Sisäovet barokkityylisessä sisustuksessa koristellaan taiteellisilla kaiverruksilla, jotka on koristeltu arvokkailla puulajilla, kullatut elementit. Lisäksi niissä on kalliit ja kauniit kullatut liittimet. Usein ne ovat simpukoita, avoimia vadelmalla. Oikea aukko voidaan koristella kaarevien kaistaleiden ja lasimaalausten kaarella.

Seinätuotteiden muotoilu on jugendtyylinen, kirkas ja epätavallinen. Korosta tämän sisustuksen tyylikkyyttä ja arvaamattomuutta valitsemalla kirkkaan värinen ovi, jossa on lasiset lisäosat, muovia, jossa on kuvioitu rei'itys tai kuvioita. Tällaisille oville on ominaista piirustukset kasvi-, eläin- tai meriteemalle, jolla on runsaasti käämityslinjoja. Art nouveau -tyyppisten ovien ruuveilla voi olla epätavallinen muotoilu.

Modernit huoneistot ekotyyppisissä huoneissa on luonnonmateriaaleista valmistetut sisäovet.

Ekotyyppiset puiset ovet eivät maalaa, vaan korostavat luonnollisuuttaan. Niissä on käsittelemätön pinta, jossa on solmukuvio ja puukengät. Niiden muoto voi olla hieman tylyä. Tämä on täysin sallittua.

Tehokkaasti ympäristönsuunnitteluun, lasiovet hiekkapuhalletuilla kasvien kuvilla tai läpinäkyvällä lasilla. Lasi viittaa myös ympäristömateriaaleihin, koska se on valmistettu luonnonmateriaaleista. Se on käytännöllinen ja turvallinen, samalla antaa sisätilojen ilmapiirin ja visuaalisesti laajentaa tilaa.

Sisätilojen ovet - jatketaan seinää tai sisäosaa?

Yritä vastata kysymykseen, mikä on kalusteiden kestävin kaluste huoneistossa? Olen samaa mieltä siitä, että se ei ole edes sukupuoli. Voit liittää tapetit ... laittaa uudet kaksinkertaiset ikkunat ikkunoihin ja ovet elävät kanssamme, ei kuitenkaan ikuisesti, mutta pitkään! 10 - 15 vuotta, varmasti.

Valitse sisätilojen ovet sisätilojen asunnossa tarvitset erityistä huomiota.

Ja anna heidän olla ensimmäinen, jonka kanssa tonttien jälleenrakentaminen alkaa, mutta tämän viimeisen kosketuksen täytyy sopeutua yleiseen suunnitteluun.

Aloita pieni oven teoria ...

Sisäovet avaamismenetelmän mukaan jaetaan seuraavasti:

Ole varovainen, ovet avautuvat! Tai coupe kotiin.

Yhdistäminen junan kanssa on varsin tarkoituksenmukainen: sisäovet-osastot tai liukuovet huoneistossa ovat erittäin käteviä, sen lisäksi, että niissä on vain vähän tilaa.

Tällaiset ovet sopivat ja sisäinen osio. Liukuvat kankaat vedetään seinään tai liikkuvat pitkin ohjaimia.

Niiden äänieristys, tietysti, ei, ja haju kulkee vapaasti tällaisen oven läpi. Mutta jos sinulla ei ole väliä, niin ovi-coupe on sinun valintasi!

 • Kaunis, joskus siirtymällä luksukseen.
 • Se on kodikas.
 • Moderni.
 • Tyylikäs.
 • Niitä käytetään useissa sisustustyyleissä.
 • Meluisa.
 • Ohita hajuja.
 • Huoneiden välinen äänenvaimennus on riittämätön.

Kuten näet kuvassa, liukuovet sopivat useisiin sisätiloihin, ja niitä voi käyttää eri huoneissa.

Taitettava ovi-näyttö on loistava työkalu häiritsemättömän tilaa varten. Se sopii täydellisesti olohuoneen ja makuuhuoneiden sisätilaan. Voi palvella hyvää palvelua kylpyhuoneessa ja jopa tulla osasto pukuhuoneeseen.

Harmonica-ovet ovat yleensä puusta tai muovista. On olemassa eksoottisia vaihtoehtoja - joissa on keinotekoista nahkaa.

 • Halpa.
 • Keuhkot.
 • Täysin kaavoitettu huone.
 • Mielenkiintoinen suorituskyky.

Haitta on kenties yksi - käyttöaika on rajoitettu.

Swinging on tavallinen, tavallisin ovi.

Mutta ne on jaettu: massiivipuuovet (koko liimattu) ja kehys (paneeli) ovet.

Kuinka ovet näyttävät eri tyylien ja värien sisätiloissa?

Nyt suuntaamme tyylisuunnittelussa ja missä roolissa ovet toimivat siinä.

Klassiset muotit ovien muotista

Klassikot - tämä on riveiden vakavuus ja laakon suhteellisuus.

Sisäovet sisätiloihin klassiseen tyyliin ovat aina jaloja, hienoja, mutta samalla käytännöllisiä ja kauniita. Yleensä ne on valmistettu luonnonpuusta tai koristeltu puuviilulla.

Wenge-ovi. Ne on valmistettu trooppisesta puusta, joka tunnetaan myös nimellä afrikkalainen ruusupuu ja joka palvelee koristeellisia ja aristokraattisia kalliita sisustuksia.

Jalostettu puuvalo tai tummanruskea, viininpunainen tai jopa violetti - tämä on myös wenge.

Mutta vielä on olemassa sellainen asia kuin wengen väri, aristokratian kuuluisuus. Mutta toisaalta se on melko laakoninen luonnollinen väri, erittäin mukava ja minimalistinen. Siksi, jos et käytä kallista puuta, vaan ainoastaan ​​matkia sitä, niin luonnollinen väri wenge suunnittelussa Sisäoven on täydellinen ja edullinen budjettihuoneistot.

Klassinen valinta: oven yhteensopivuus huonekaluilla ja lattialla. Ja tämä sattuma voi olla vain värin, mutta sävyjä mahdollisia eroja sekä yksi ja toinen puoli (tummempi-vaaleampi) 2-3 piki.

On yksi temppu, kun et löydä oikean sävyn ovea: oikea valaistus voi korjata vaikutelman.

Ja vaikka suurin osa sisustussuunnittelijat ovat yhtä mieltä siitä, että väri lattia ja ovien on oltava yleisesti valikoima värejä, joskus hyvin edullista etsiä vastakkaisia ​​yhdistelmiä.

Joten klassiset sisäovet ovat

 • yhdistelmä tyylikkäästi toteutettuja maalauksia uusilla viimeistelymenetelmillä;
 • erilaisia ​​koristeita;
 • perinteinen väri jäljittelevä puu;
 • koristelu sidosten muodossa;
 • erilaiset taivutetut ja geometriset fileet;
 • aktiivinen lasin ja lasimaalauksen käyttö.

En voi muuta kuin mainita, että sisäiset aukot kaarimaisen päällekkäisyyden muodossa ovat myös klassismin kunniaa.

Asuntojen sisäpuolella olevat kaaret eivät voi korvata vain tavallisia oviaukkoja vaan myös täydentää ovet. Katso kuvagalleriaamme, se voi kertoa teille uusia ideoita.

Kun valitset oven, mieti etukäteen, miten oviaukko näyttää. Tässä on nähtävissä valokuvan koriste-esineitä ympäröivällä koristekuvulla.

Korkean teknologian tyyliin kuuluvat ovet ovat ilmaisia ​​ja tilavia minimalistisia sisätiloja, joissa on paljon ilmaa ja valoa. Ne on yhdistetty monofonisiin kerroksiin ja kevyisiin stretch-kattoihin.

Ovet tällaisissa ultramodernissa huoneistoissa

 • geometrisesti yksinkertainen - kirkas pystysuora ja vaakasuora;
 • on minimaalinen viimeistely;
 • yhdistää kiiltävät ja mattapinnoitteet;
 • moderni materiaalit - metalli, lasi, muovi;
 • käytännössä ei ole rastereja - vain kirkkaita värejä. Yleensä se on musta, harmaa, valkoinen ja hopea metallinen.

Asunnossa, jossa on urbaani sisustus, jossa betoni, tiili ja kivi ovat hallitsevassa asemassa, lasi- ja metalliovet sopivat parhaiten.

Amerikan viimeisen vuosisadan puolivälissä tehtaiden ja tehtaiden vapaat ylätilat alkoivat vapautua asuntojen alle. Kuka omisti heidät? Tietenkin köyhiä.

Ja on selvää, että ne eivät ole Euroopan laadukkaiden korjausten mukaisia. Siksi suuret huoneet, joissa ei ole käytännössä mitään väliseiniä, joilla on kaatuneet seinät ja valtavat katot pitkään, pysyivät sellaisina ...

Ja vain silloin, kun he arvioivat asketilanteen vapautta ja sen ainutlaatuisuutta, tällaiset huoneistot alkoivat ostaa varakkaita ihmisiä, ja parvi muuttui asuntotuotannon erityiseksi tyyliksi.

Mutta jos parvella ei käytännössä ole sisäseiniä, niin mistä ovet tulevat? Ja siellä he eivät ole - sijaan osioita, jotka jakavat tiloja.

Yleensä se on puinen, tahallinen massiivinen liukuovi väliseinät puusta ... korkea lasi transoms tai sokea julkisivujen ... Mutta aina harjattu tai patinoitu - keinotekoinen ikääntymisen vaikutuksia, joissa uusi moderni ovi näyttää antiikki.

Parvella on lasiovesta puinen tai alumiininen profiili.

Maa ja Provence - perinteinen maaseudun asutuksen mukavuutta

Provence-tyyppiset oveltajat ovat samanlaisia ​​kuin ne, joihin olemme tottuneet.

Ainoa ero on viimeistelyssä: ovilevyn keinotekoinen ikääntyminen on moderni Provence.

Tämän tyyliin tehdyissä kevyissä ovissa on alleviivattu puun rakenne ja ne peitetään erikoisella maalilla, joka kykenee jäljittelemään antiikin patinaa.

Provence on lasi, jossa on maalauskuvioita tai erityinen etsausmenetelmä, joka on folk art style decoration technique.

Katsokaa 80 ihastuttavaa esimerkkiä sisustustekniikasta Provencen tyyliin.

Toinen alkuperäinen tyyli, skandinaavinen, tarjoaa monia alkuperäisiä ratkaisuja olohuoneen sisustukseen.

Täydentävät ajatus skandinaaviseen tyyliin keittiö help kuvat - https://magicflat.net/style/scandinavian/kuhnya.html.

Kiinnitä huomiota lisävarusteisiin - tällaisten ovien kahvat näyttävät olevan myös viime vuosisadalta ...

Maa - tyyli, samanlainen Provence, joitakin eroja: ovi Provence kantaa merkkejä nykyaika ja uusi rokokoo maa edellyttää elementtejä uusgoottilaista ja Englanti barokkia.

Mitä lajeja, ovet voivat olla paitsi tavanomainen keinuvat, mutta svengaava (ovelta kirja). Ja jos se on tehty taottu huonekalut, loisto ja loisto annetaan.

Modern Art Nouveau - tyyliä ja mukavuutta

Sisäovet jugendtyylistä puusta ja muovista ja on useita ominaisuuksia:

 • ei viivojen suunnittelu;
 • insertio eri viilujen ja lasi;
 • kukka ja jopa meren motiiveja suunnittelussa;
 • Paneelit voivat olla epäsäännöllisiä muotoja, ja jopa jakaa oven epätasainen osat;
 • lasiosat ovat myös tervetulleita ei-standardi geometrisia muotoja, sileä ja pyöristetty;
 • taonta elementit läsnä;
 • viiste, fuusioimalla - koristeet ovilevyyn - tehdä se henkilökohtainen, moderni ja vastaavat jugend.

Valkoinen ovi erityisesti - universaali valkoinen pois muodista

Monipuolisin väri suunnittelussa sisäovet - se on valkoinen.

Valkoinen ovi sisustus antaa sille tunteen enemmän tilaa ja keveyttä.

Mutta mikä tärkeintä, kevyt viilu valkaistu tammi - win-win oven olohuoneeseen tai keittiöön, jos et halua painia väriyhdistelmä. Melkein mikä tahansa tyyli vie sen arvoinen!

Valkoinen - perusteella Scandinavian sisätilat, mutta myös maa Provence täysin sovi kevyt ovi.

Valmistajat ovet mahdollistavat erilaisten sisustustyylejä: art deco ja Art Nouveau, minimalismi ja klassinen barokki ... Ja jokainen voi löytää oikea!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

43 + = 44