Sisätilojen mitat laatikkopöydällä

Sisäovien standardikoko ja laatikko: leveys, korkeus ja paksuus

Valitessasi sisäovet otetaan huomioon aukon mitat laatikon ja itse lehden parametrien kanssa. Tarvittavien indikaattorien tarkan määrittämiseksi sinun on tehtävä alustavat mittaukset täyttöalueesta ja otettava huomioon sarjan asennusohjeet. Rakennetyypistä riippuen jotkin parametrit saattavat poiketa, joten tätä asiaa on tarkasteltava tarkemmin.

Sisätilojen mitat vastaavat yleisesti hyväksyttyjä standardeja

Sisäovien mitat huomioon ottaen yhdessä laatikon kanssa otetaan huomioon useita parametrejä: elementtien leveys, korkeus ja paksuus sekä niiden paino. Ensin sinun on harkittava itse oviaukkoa. Koska tulevaisuudessa se on tarkoitus täyttää, alkuperäiset ulottuvuudet ovat jonkin verran suurempia. Seuraavassa työssä voidaan ilmoittaa puun palkkien, tiilien tai kipsilevyjen, jotka vaikuttavat rakenteen suurimpaan sallittuun painoon, leveyden ja korkeuden säätämiseen.

Ovien perusparametrit

Avaimen tärkeä osa on laatikko, sen mitat pitäisi olla suunnilleen samansuuruiset kuin ovilevyn parametrit. On tärkeää tarkkailla teknisiä aukkoja kehän ympärillä. Rungon paksuus valitaan seinämän paksuuteen. Jos palkkien leveys ei riitä, korvauksena vapaan tilan käytöstä telakoita käytetään.

Keskiosa on suoraan ovet itseltään, useimmiten kääntyvät ovet. Mitkä ovat sisäovien vakiokoot? Jotta voit vastata tähän kysymykseen, sinun on otettava huomioon seuraavat parametrit:

 • Sisätilojen korkeus. Standardina pidetään 200 cm: n korkeudeltaan kangasta, joka voi vaihdella usein 190-210 cm: n sisällä. Tarkat parametrit valitaan erikseen. On tärkeää, että lattian ja lattian väliin jää riittävästi tilaa oven esteettömälle liikkumiselle tai ovea asennettaessa.
 • Oven leveys. Tämä on yksi tärkeimmistä parametreista. Standardiovien katsotaan olevan leveys 80 ja 70 cm. Joissakin tapauksissa esim. Wc ja kylpyhuone voidaan pienentää 60 cm: iin, mutta sisäänkäyntiovet ovat laajemmat - mieluiten 90 - 100 cm.
 • Levyn paksuus. Paksuus valitaan harvoin erikseen ja riippuu suurelta osin tietystä materiaalista ja itse valmistajasta ja vaikuttaa suoraan tuotteen painoon.

Ovenlehden mitat, laatikot ja aukon suositellut mitat vakion sisäoville

Erittäin vaikuttava ja tyylikäs ulkonäkö kahden hengen siivekkäisten ovien ovissa. Tässä tapauksessa kangas koostuu kahdesta lehdestä. Niiden leveys riippuu mallin tyypistä ja itse läpimitan mitoista.

Kaksilevyisten sisäovien osalta mitat voidaan ottaa 1,5-2: n suuruudella, eli kaksinkertaiset arvot otetaan.

Vakiokokoiset kaksoisovet ja laatikko ovat 120 - 150 cm. Tällaiset mitat mahdollistavat täydellisen kahden siiven rakenteen, joka on mukava käyttää. Pienimmän mittojen osalta kaksinkertaiset sisäovirakenteet otetaan seuraavan rakenteen mukaan: niissä yksi lehti on kiinnitetty paikalleen, tilapäisesti tai kokonaan kiinnitetty. Sen leveys on puolet tai kolmasosa standardiparametristä. Ovenlehden toinen osa on täydellinen ovi. Jos leveys sallitaan, asennetaan kaksi vastaavaa läppää. Tämän ansiosta voit luoda visuaalista vaikutusta, mutta myös parantaa maakohtaisia ​​alueita lisäämällä kanavaa tarpeen mukaan.

Tällaisten sisäovien vakiokorkeus säilyy 200-210 cm: n korkeudessa. Korkeissa kattoheloissa sitä voidaan lisätä lisäämällä kiinteä sisäkappale, joka helpottaa läppien käyttöä, koska niiden paino myös kasvaa. Tällaisia ​​kaksoispohjaisia ​​rakenteita voidaan nähdä sisäänkäynnin yhteydessä rikkaiden talojen suurissa huoneissa tai julkisissa rakennuksissa.

Vakion kaksoisovien mitat (yhden ja puolen ja kahden kentän)

Ovenrakenteen mittojen valitseminen ei aina ole, omistajat noudattavat standardeja. Nykyään ei-standardin mukaiset ratkaisut ovat tulossa suosituimpia, mikä mahdollistaa suunnittelun uudelle tasolle. Näihin kuuluvat ensinnäkin suunnitteluprojektien vaihtoehdot kipsilevyjen levytyynyjen sisäosioihin. Tällöin ei voi vain lisätä aukon korkeutta ja leveyttä, kuten kaksoislehdet ovet, mutta myös tuoda esiin epätavallinen muoto tahansa monimutkaisuus. On tärkeää ottaa huomioon kankaan paino, koska kipsilevyt eivät kestä liiallisia kuormituksia. Tällöin on tarpeen rajoittaa kääntyvien sisäovien vähimmäismittoja tai valita kevyempää materiaalia.

Erinomainen vaihtoehto olisi liukuovet: osasto, harmonikka tai kirjat. Voit myös käyttää kaksinkertaisia ​​malleja.

Epätyypillisiin oviin kuuluu erilaisia ​​liukujärjestelmiä

Yleensä sisätilojen osien keskuudessa, jotka eivät ole standardin mukaisia, on vain kaksi ominaisuutta:

 • Korkeus. Korkeuden alentaminen on erittäin epätoivottavaa, mutta sen kasvu on varsin hyväksyttävää. Tämä pätee erityisesti yksityisiin taloihin, joissa katon korkeus mahdollistaa fancy design fantasy.
 • Leveys. Tämän parametrin muuttamisessa on vain kuorman jakelun rajoituksia. Kun oviaukkoa laajennetaan yli 2 metrin etäisyydellä, on asennettava lisätukit, jotka toimivat jumperina katoksin välissä. Vapaan tilan puuttuessa kangas voidaan kaventaa 55-60 cm: iin, mikä myös helpottaa niiden painoa.

Kun sisätilan oven mitat on määritetty, on tarpeen valita oikeat elementit oviaukon täyttämiseksi. Koska ovialustan asentamisen perusta on laatikko, on tärkeää määrittää tämän elementin ja aukon välinen suhde.

Sisätilojen kokonaiskorkeus yhdessä laatikon kanssa voi kasvaa 10-15 cm: llä. Sama pätee leveydelle ja kaksi sivuseinää otetaan huomioon. Tässä tapauksessa huomaa, että sinun on jätettävä aukko seinän ja salvan väliin asennusta varten, ja arkin pitäisi olla pienempi kuin kehys, jotta se ei pääse törmäämään. Ovenoven sisäpinnan paksuus vastaa seinän ja oven kehyksen paksuutta.

Oikein asennettujen ovien tulee näyttää orgaanisilta sisustuksilta, täyttävät GOSTin ja SNiP: n vaatimukset ja sopivat myös ensisijaisesti tilojen omistajille.

Mutta emme olleet onnekkaita. Meille, miksi tämä kaikki huoneiston ovi epätyypillinen, jopa lähellä standardeja ei lähestymistapa. Jouduin tilaamaan ovet yksittäisten koon mukaan. Se maksoi melko penniäkään.

hyödyllinen artikkeli kiitos!

Sivuston materiaalien kopiointi on sallittua vain, jos sijoitat aktiivisen linkin lähteeseen.

Sisätilojen vakiomitat. Rakenteiden täsmällinen mittaus

Leijonan osuus tilojen suunnittelun ainutlaatuisuudesta ja kauneudesta laskee sisäovet. Erilaisia ​​tyylejä, kokoja, valmistusmateriaaleja, avaamismekanismeja tyydyttää hienoimpia vaatimuksia. Merkittävästi yksinkertaistavat ovenrakenteiden valinta- ja asennusprosessia sisätilojen ovien vakiomitat. Yritetään ymmärtää, mitkä kangasmitat ovat standardit.

Sisätilojen ovi voi olla kirkas koristeelementin rooli

Ovien toiminnalliset ominaisuudet

Riippuen huoneesta, jossa ovet on asennettu, ne voivat vaihdella leveydeltä ja korkeudelta. Jos puhumme sisäänkäynnistä saliin tai saliin, silloin täällä käytetään laajempia ovia. Kun makuuhuone on oven takana, tällaisen oven leveys sallitaan hieman pienemmäksi. Palvelun ja kodinhoitohuoneen aukot voidaan varustaa kapeimmilla ovilla.

Kaksinkertainen ovi tummassa puussa makuuhuoneessa

Riippuen huoneen tarkoituksesta, jossa ovet johtavat, ne voivat olla kuuroja tai lasitettuja, liukuvia tai heiluri, taitto tai kasetti. Monet mallit on suunniteltu säästämään huomattavasti tilaa. Kaikkien rakennustyyppien yhteinen kriteeri on tuotteen ja aukon yleinen ulottuvuus, jotka suljetaan.

Lastenhuoneissa ja makuuhuoneissa on parempi valita kuuro läpikuultava ovi

Tyypillisessä hankkeissa asuinkerrostaloissa oviaukkojen ja laatikot on erityisiä vakiokokoihin. Moderni Venäjän ja eurooppalaiset valmistajat tarjoavat rajattoman tuotevalikoiman käyttäen mitat vakiokoot sisäovet. Jos korjaus kodin ei sisällä purkamista sisäseinien ja siirtoaukot huoneita, vaihda vanha ovi mahdollisesti keskittyy tyypillinen parametreihin. Siinä huoneessa, jossa pystytettiin uusia esteitä ja seinät, aukot täytyy järjestää opastettuja nykyiset normit sekä yksittäiset parametrit sisäovet johtaa merkittävään nousuun kustannusten oven malleja ja niiden asennus.

Sisätilojen eri huoneissa käytettiin samassa suunnittelussa valmistettuja ovia

Hyödyllisiä neuvoja! Kun olet varustanut huoneet, joissa on tyypilliset sisäovet, antavat itsellesi nopean valinnan tarvittavasta mallista ja suhteellisen helppoa asennusta ovirakenteeseen.

Sisätilojen vakiomitat: GOST-olosuhteet

Täällä on yleisimpi, jota GOST tukee, sisäovien ja aukkojen koko:

 1. Oven korkeus 1900 mm vastaa tyypillistä leveyttä 550 mm ja 600 mm.
 2. Oven korkeus 2000 mm vastaa leveyttä - 600, 700, 800, 900 (mm).

Sisätilojen vakiokokojen koon mukaan ovenmallien valmistajat ohjaavat ostajien suuren kysynnän tyydytystä. Tyypillisesti vakioparametrit eivät koske pelkästään tuttuja heilahdusmalleja, vaan myös suosittuja ovi-coupe- tai heiluriosastoja.

Standardioven koot standardissa GOSTin mukaan

Sisätilojen ja niiden sulkemiskansien yhtenäisten järjestelmien olemassaolo tekee prosessin laskemisen ja määrittämisen, joka sopii sinulle helposti ja helposti. Siinä tapauksessa, että nykyistä aukkoa on tarpeen laajentaa teknisistä tai esteettisistä syistä, tämä voidaan aina tehdä lisäämällä sitä vaadittuun standardiarvoon.

Tavanomaisten leveys ja korkeus on toinen koko, huolellisesti valittaessa ovet. Tämä on paksuus laatikon. Tyypillinen on paksuus - 75 mm. Tietenkin, väliseinät MDU vastaa tätä kokoa, ja sitä pidetään valmistajien ovi yksikköä.

Yleensä ovi on asetettu siten, että avoimessa asennossa se on seinän suuntaisesti

Käytä samankokoisia taitto sisäovet käsinmerkintämahdollisuutta saliin

Käyntikortin kodin - sisäovet olohuoneessa. Tyypillisesti aukot tällaiset ovet ovat paljon laajempia. Ja tämä ominaisuus pidetään myös hankkeita kerrostaloja. Jos aiot korvata laaja ovenkehysten asunnossa, voit olla varma, että aukot ja vuodevaatteet ovat vakiona.

Asentaminen liukuva sisäovet käsillään a-opas. Tyypit liukuva rakenteita. Työkalut ja tarvikkeet. Kasettipesä. Yksityiskohdista asennuksen.

Suurin osa, tämä sisätila kanavat korkeus 2,01 m 2,05 m, ja leveys, joka värähtelee välillä 1,28 m 1,6 m. Sulje tällaiset aukot käytetään oven puite on sama leveys 0, 6 m, ja jossa on eri leveys läpät (0,6 + 0,8) m tai (0,6 + 0,9) m. Kaikki edellä esitetyt suoritusmuodot ovat tyypillisiä ja voidaan turvallisesti tilata valmistajalta vakiona sisätilojen lohkoja.

Ei-standardi suuriaukkoinen voi poimia tai tehdä tilaa liukuoven coupe

Aukon koko on sisäovien. Making oikea mittaus

Vakiomittaisuus oviaukon sisäovet näkyvät alla olevassa taulukossa.

Varmista vastaamaan koko ovenkarmit sisäovet oviaukosta mahdollista, joten yksinkertainen laskutoimitus. Tämä tehdään mittaamalla leveys ja korkeus laatikon. Saatuun numerot lisätään välykset asennusta varten (mukaan 15-20 mm kummallakin puolella, ylhäällä ja alhaalla). Jos lattia huoneessa ei ole vielä järjestetty, on otettava huomioon materiaalin paksuutta, josta kerros toteutetaan.

Järjestelmän oikean aukon koko ja poistamalla oven karmin

Virheetöntä parametrit määritetään on välttämätöntä:

 • poistaa vanha ovi lohko, jäänteet kitti tai kipsi, kunnes

syntyy kirkas contour kulkua;

 • leveys edullisesti kiinnitetty kolmeen eri asentoon (pohja, keskellä, ylhäällä);
 • saat pituus mittaamalla ylhäältä käytävän lattialle, se on merkitys

  Tähän on useita eri paikoissa leveyssuunnassa;

 • osio paksuus myös mitataan useissa paikoissa pitkin pystysuoraa rinteitä ja ylempi vaakasuora kaltevuus.
 • Kirkkaan vihreä sisäovet näyttävästi erottuvat valkoiset seinät

  Vinkki! Saada tarkkoja mittoja oviaukkojen on pidettävä ruletti nauhan horisontaalisesti, mittaamalla leveys ja pystysuoraan mittaamaan korkeutta.

  Jos kiireesti koko aukkojen ja vanha ovi ollut purettu, on tarpeen tehdä mittauksia keskustojen välinen vasemmalle ja oikealle koteloita leveyttä, ja keskeltä vaipan yläosan lattiaan - korkeutta.

  Suunniteltiin alun swing-ovet sisätilojen aksiaalisen

  Esimerkkejä laskeminen suhteellisuusperiaatteen oven kehyksiä ja kulkee tilojen

  Selvyyden vuoksi pidämme vakio oviaukko ovien mitat 900 x 2040 (mm). Mitkä ovat mitat sisäovet laatikko sopii hänelle?

  Laskemme: web leveys (800 mm) paksuus lisätään laatikot (25 mm - molemmin puolin) ja käsittely välein (aukkoja) 15 mm. Tämä numero ottaa kahdesti (aukon vasemmalla ja oikealla). Lähdössä - 880 mm. Samoin, laskemme korkeus - lisätä 2000 mm 25 mm (paksuus) ja ylempi tila asennusta varten 15 mm. Olemme nähneet, että standardin sisäovet laatikko terän mitat 800 x 2000 (mm) selvästi mahtuvat standardinäyttö oviaukkoon.

  Esimerkki laskennan suhteellisuusperiaatteen karmin ja aukon huoneessa

  Mutta hyvin usein niin, että on hankkinut ovilevy kanssa laatikko, tiedät, että sen mitat eivät ole täysin toisiaan. Palauta tuote - se on kallista ja aikaa ja kustannuksia. On olemassa useita tapoja muuttaa tilannetta:

  1. Jos se puuttuu muutaman millimetrin leveys tai korkeus aukon, se voidaan kevyesti lisätä, leikkaa leveä aukko.
  2. Jos ovi kehys oli kapeampi kuin paksuus osio voi käyttää ylimääräisiä elementtejä, jotka kattavat rajaamattomia väliseinämän osa-alueen paksuus.
  3. Jos paksuus aukko on paljon suurempi kuin paksuus laatikon (tämä voidaan tehdä, jos on aukko tukiseinämään), oven karmin kehä (paitsi pohja) on muotoiltu korkealaatuinen sileä kaltevuus.
  4. Jos mikään näistä ratkaisuista ei tullut, niin voit turvallisesti tilata ovet yksittäisiä parametreja.

  Valikoima ovimalleihin

  Moderni rakennus markkinat ovat täynnä eri versioita Sisäoven malleja. Laajin tuotevalikoima, värejä, eri materiaaleja käytetään silmiinpistävää: talousarviosta eliitin näytteitä yksinomainen kappaletta. Tärkein on oikea valinta mallin suhteessa valittuun tyyliin teistä. Suosituin sisätila rainojen puusta, lasista, levymateriaaleja (lastulevy, lastulevy, MDF) muovit (PVC), metalli.

  Valittu oikein suoritusmuodossa oven - avain helppo asennus ja tarkka suoritus tehtävät.

  Ovien muodoltaan epäsäännöllisiä ullakolla

  Puinen ovi rakenteet melko massiivinen paino, mutta luovat ainutlaatuisen vaikutelman, Natural ja sisätilojen hienostuneisuus.

  Metalli- tai lasiovet täydentävät moderni design ratkaisuja korkean teknologian tyyliin.

  Talousarvio vaihtoehdon, voit käyttää kevyempiä materiaaleja suorituskykyä ovet. Ne voivat olla hyvin houkutteleva ja jäljittelevät luonnollista koostumusta.

  Ovi puusta välillä makuuhuone ja kylpyhuone

  Vinkki! Tilaaminen Siipiovissa huomaa Avaussuunnasta. Määrittää vasemmalle tai oikealle puoleisen oven edessä - olla kohtaamaan häntä niin, että hän avasi sinun. Jos ovi kahvaa vasemmalle, sitten oikeanpuoleinen ovi jos oikea - sitten vasemmalle.

  Kaikki ovi suunnittelee yhteistä - niiden on oltava ehdottomasti sen toiminnallinen tarkoitus:

  • ovien on oltava kiinni helposti, ilman työtä;
  • Avoin sisäovet on pysyttävä asennossa, johon olet asentanut sen (se ei tarvitse siirtää pois sivuun tai toiselle puolelle);
  • Kaikki liittimet on integroitava harmonisesti koko ensemble (ei pullollaan ulos

  tasoon nähden, kun se on kiinnitetty).

  Valkoinen sisäovet maltillisesti lakoninen tyyli

  Sisäovet ovat olennainen katkelma sisustus. Ne tukevat suunniteltu tyyliin, luoden vaikutelman eheyttä ja kattavuutta. Jos mitoitettu oikein ja ovi on asennettu täydellisesti - se palvelee sinua tulevina vuosina.

  Mitat sisäovet (video)

  Asennus sisäovet käsillään. Katso video: Z

  Asentaminen liukuva sisäovet käsillään: video ohje

  Vakiokokojen muovi-ikkunat: oikea valinta ja asennus

  Ovensulkimet oviin: laitteiden valinta ja asennus koneiden

  Sisäovet coupe, valokuvia eri malleja

  Kuva ovet yksityiskodissa erilaisia ​​materiaaleja

  Vakiokoot sisäovet. Mitat oven laatikko, aukkoja

  Ostaessaan sisäovet ensinnäkin pitäisi kiinnittää huomiota niiden kokoa. Oikea valinta vähentää koulutuskustannuksia ja avautuminen helposti asettaa kehyksen ja kankaalle itse.

  Standardi koot sisäovet

  Helpoin tapa valita ovet huoneissa asuntoja vanhoja taloja. Neuvostoaikana, kerrostaloissa rakennettiin standardin malleja ja mitat aukot kaikilla alueilla säännellään GOST. Myydään tänään vähittäiskauppa ovet myös yleensä vakio ja ovat ihanteellisia asuntoja lohko talot ja Hruštšov kokoja.

  Mitkä ovat mitat aukot ja ovipaneelit vanhemmilla kerrostalot, voidaan nähdä alla. Alla olevassa taulukossa standardi koot sisäovet laatikko.

  Ovi käytävällä huoneeseen

  Heiluriovet hallissa

  Kaksi 200 x 60

  205-210 x 127-133

  Standardi koot sisätilojen oviaukkojen oven leveys, voi siten olla 60-90 cm korkeus on aina sama -. 2 m.

  Uusi korkeita rakennuksia ja asunto sisäisille aukoille voi olla erilaisia ​​kokoja. Ei ole olemassa määräyksiä tässä suhteessa ei saavuteta tällä hetkellä. Kuitenkin hyvin usein käy niin, että ei-standardi tilat soveltuvat ovet vakiomittoja. Esimerkiksi kangasta mukaisesti GOST 21-8, on usein ihanteellinen avaamista wc tai kylpyhuone ja keittiö, riippuen layout voi johtaa laaja avaaminen 21-9 tai 21-10.

  Mistä saa ovea ei-standardi aukkoja

  Ensimmäinen asia omistajat epätyypillisen asuntoja ja maa taloa, päätti muuttaa oven täytyy tietenkin fathom aukkoja. Jos käy ilmi, että standardi mitat sisäovet eivät täsmää, kannattaa silti käydä muutama ennalta erikoisliikkeissä. Todennäköisesti, ja löytää sopivia malleja. Jos ei - luukku täytyy varata erikoistunut niiden tuotantoyhtiö. Luettelo tällaisista palveluista yrityksille sisältävät tyypillisesti tarkkoja mittauksia aukkojen, rakennesuunnittelun tyhjästä ja niiden asennus. Tietenkin, kustannukset muutos liinoja ja laatikot tässä tapauksessa on paljon kalliimpaa.

  Jotta vältettäisiin tarpeettomia kustannuksia terän, tietenkin, on tiedettävä paitsi mikä on tavallinen sisätilojen oviaukon koon, mutta mikä on noudatettu koko epätyypillisen yksiköiden ja käytäviä. Siitä, että minkä ovet on sopivin jälkimmäisessä tapauksessa, näet alla olevissa taulukoissa.

  Lohkon koko kehykset

  Vastaavien lohkojen ja aukot kahdelle ovissa:

  Mikä voi olla paksuus oven

  Standardi koot sisäovet laatikko, mikä vastaa aukkojen tyypillinen asuntoja. Jos haluat, voit nyt valita sopivan suunnittelun ja rakentamisen epätavallinen ulkoasu. No, tai ainakin tilata. Paksuus moderni ovi kehykset voivat myös olla erilaisia. Useimmiten erikoistuneissa kaupat myyvät sisäovet 35 ja 40 mm. Joskus löytyy myös malleja, joissa 36 ja 38 mm. Kankaat puusta paksuus on yleensä 40 mm. Kuitenkin erikoistunut valmistukseen ja ulkoa yrityksen ovien useimmissa tapauksissa asiakkaat ovat tällaista palvelua, koska valmistaja erittäin paksu kankaita valmistettu luonnonmateriaalista 50 cm.

  Tietenkin, paksuus kun ostat pitäisi myös kiinnittää huomiota. Tämä parametri riippuu sellaisista ominaisuuksista oven, kuten:

  Aste melun vähentäminen. Mitä paksumpi kangas, sitä paremmin se kuulostaa viivästyksiä.

  Ulkonäkö. Paksu mallit näyttävät tietenkin kiinteä ohut.

  Näin voit nyt tietää, mitkä ovat vakiokoot sisäovet. Tehdä mittauksia mallissa kodeissa yleensä ole liian kova (sekä ei-standardi). Kuitenkin pitäisi silti noudattamaan tiettyjä sääntöjä, kun tämän toiminnon suorittamista:

  Tekemällä mittauksia pituus ja leveys, on tarpeen ottaa huomioon mahdolliset muutokset koon. Esimerkiksi paksuus tulevaisuuden lattiapäällysteen tarvittaessa - sisäkattojen jne pitäisi olla hyvin varovainen, mittaus- lukien standardi oviaukko Sisäoven ... Mitat eri syistä (virhe rakentamisen, remodeling, ja t.) Alkaen malli voi vaihdella.

  Ennen menossa kauppaan, on toivottavaa mitata myös vanha ovi.

  Paksuus seinämän aukkoon mitataan massalietteen (GFC levyt, muovi- levyt, jne.). Jos tämä on suurempi kuin 10 cm, on lisäksi ostaa tilauksen tai erityinen lisäelementti.

  Lisäksi, ennen kuin ostaa ovet olisi päätettävä tarvitse asentaa mutterin. Tätä elementtiä käytetään yleisesti, mikäli lattia ovi jaetuissa tiloissa sijaitsevat eri tasoilla.

  Niinpä nykyaikaiset ovet voi olla erilaisia ​​malleja ja kokoja. Tärkeintä valitessaan niitä - tehdä tarkkoja mittauksia aukkojen. Mikä voisi olla ei-standardi koot ja vakio sisäovet, me käsitellään yksityiskohtaisesti. Lohkot huoneistoja ikääntyneiden kodeissa voi ostaa ilman ongelmia. Ovet myös epätyypillisten aukkoja, todennäköisesti on tilattava erikoistunut niiden tuotantoyhtiö.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  81 − = 71