Sisätilojen polyuretaanituotteet

Polyuretaanituotteet: vahvuuden ja kauneuden harmonia

Sisustus kotiin polyuretaanituotteilla: tarvitset vain fantasiaa

Polyuretaanista valmistetuilla tuotteilla on valtava määrä etuja verrattuna kaikkiin tämäntyyppisiin tuotteisiin:

 • vahvuus: materiaali on resistentteempi lämpötilan muutoksiin, se ei murene ajasta, ei absorboi hajuja eikä keltainen. Tällaiset ominaisuudet antavat meille mahdollisuuden soveltaa polyuretaanituotteet ei vain tiloissa, vaan myös koristeltu kadun julkisivut;
 • joustavuus: ohittaa kulmat, tasoittaa seinämän epätasaisuuksia tai korostaa niskan arvokkuutta - tämä selviää täysin runkorakenteet, joustavat listat tai raja taustakuvaksi;
 • Pitkäikäisyys: kylpyhuoneen seinäpaneeli pitää värit tuoreena niin paljon kuin haluat. Polyuretaanituotteet Älä polta ja älä pelkää puhdistusta. paikka koriste-hyllyt seinällä, et vain kiinnittää suurempaa matkustusmukavuuteen, mutta seinään ja suojaa se kosteudelta, pölyltä ja jopa öljypisarat - polyuretaanilla ne puhdistaa pois helposti ja ilman erikoistyökaluja;
 • ympäristöystävällisyys: sen rakenteen, runkorakenteet, polyuretaanikaaret tai pääkaupungeissa sarakkeet, älä kerää hajuja ja pölyjä. Siksi ne eivät aiheuta allergisia reaktioita;
 • mahdollisuus sisustukseen: kaikki tuotteet, jotka on valmistettu polyuretaanista, voidaan maalata täydellisesti, lakatut, peitetyt tai kullatut. Valitset aina sävyn ja kuvion, joka sopii sisätiloihinne;
 • Helppo asennus ja kätevä hoito: kevyt paino tuotteet polyuretaanista voit vahvistaa sitä ilman edes mitään taitoja. Nails, liima ja pieni kärsivällisyys - ja tässä on sinun kattokruunu kattokotelo kesti arvokas paikka kattoon. Ja materiaalin hoitaminen on uskomattoman helppoa: pyyhi se liinalla tai tyhjiöllä - pölyä ei jää enempää pretentious valetut elementit.

Lisäksi, tuotteet polyuretaanista voi toimia paitsi koristeena myös itsenäisenä sisustuselementtinä. Stukki seinille tai kattokruunu kattokotelo kokoelmasta Deco Masters - tämä on todellinen stucco-taiteen mestariteos. Ja uskomaton kauneus Gaudi sisustus - tämä on tilaa suunnitelmallesi.

Osta polyuretaanituotteet, jotka eivät ole pelkästään laadultaan, vaan myös kohtuulliseen hintaan tarjoavat verkkokaupan listat polyuretaanista.

Täältä voit ostaa kaiken mitä tarvitset antamaan kotisi persoonallisuuden ja tyylin. Sopiva tilauslomake, laajan valikoiman saatavuus ja laaja valikoima värejä ovat juuri sinulle sopivia! Älä siirrä muutosta - aloita kodin sisustus, polyuretaanilla stukkotuotannon verkkokaupalla, tämä ammatti tuo mukavasti tunteita.

tärkein

Koriste-elementtejä stuccoa vuosisatojen ajan on pidetty sisustuksen parhaimpana sisustuksena. He tekevät paljon toimintoja: ensinnäkin, luoda ääni ja lämpöeristys, ja toiseksi, piilottaa vioista sisustus, Kolmanneksi, huone antoi kunniallisuuden ja korosti erinomainen maku ja vankka runsaasti omistajan. Nykyään tämä muotoilu ei ole menettänyt merkitystä, vaan päinvastoin, on suunnittelun suuntaus kehittää, toteuttaa uusia teknologioita ja materiaaleja, kokeilemalla väri ja rakenne, parantamalla hyödyllisiä ominaisuuksia ja toimintoja näiden elementtien.

Yritys AnticDecor9raquo; (Moskova) on tyytyväinen voidessaan esitellä verkkokaupasta polyuretaanista valmistettuja listoja, joissa kaikki, jopa vaativin ostaja, löytävät tavarat makusi mukaan. Täältä voit nopeasti ja helposti valita kaikki tuotteet, väritys, tyyli, antaa tilauksen, joka toteutetaan laadullisesti ja ajallaan.

Eri suuntiin ja materiaaleihin

Yrityksemme sijaitsee Volgograd esitteen, 32 s.25 (TK "M2"), pohjakerroksessa, osaston numero 20. Olemme mukana vähittäismyynnin sisustustuotteita sisätilojen polyuretaani, polystyreenistä, puu, LDF, seinämaalauksia, luonnon- ja eko-nahka.

Niinpä tuotteidemme valikoima on laajalti edustettuna:

 • kehykset (sileä profiili, ornamentti, piilotettu valaistus);
 • listat;
 • pilastereita;
 • sarake;
 • pilastereita;
 • kattoikkunat, kupolit;
 • lattiapäällysteet;
 • romu;
 • ulkoiset kulmat;
 • julkisivu-listat;
 • polyuretaanipalkit;
 • seinämaalauksia;
 • laatat ja muut koriste-elementit.

Jos päätät ostaa sisustustuotteita, älä epäröi ottaa yhteyttä. Yrityksessä "AnticDecor9raquo; Siellä on niin valtava valikoima tyylejä, materiaaleja, ohjeita sisäisen ja ulkoisen suunnittelun kaikenlaisten tilojen, että se on yksinkertaisesti mahdotonta lähteä ilman ostoa. Voimme aina valita, mikä sopii sinulle makuun, hintaluokkaan, sopii täydellisesti sisustukseenne, tekee siitä yksilöllisen ja ainutlaatuisen.

Stucco-tuotteet - aina hauskaa, kaunista ja jaloa.

Polyuretaanin sisustus - uudet sisätilojen mahdollisuudet

Polyuretaani on synteettinen materiaali, jolla on laaja sovellusalue. Yleisimpiä teollisuudenaloja ovat insinööri, huonekalujen tuotanto, protetiikka, rakentaminen, suunnittelu ja muotoilu. Kotitaloussektorilla polyuretaani sisustus käytettiin myös laajasti sen vuoksi ainutlaatuisia ominaisuuksia - käyttölämpötila -60 - +80 astetta ja korkea mekaaninen lujuus, joka ei ole alhaisempi kuin metalli ja joissakin tapauksissa jopa ylittää.

Suuri määrä koriste-elementtejä valmistetaan polymeeristä materiaaleja koristellessaan ulkotilojen asuin-ja hallintorakennukset. Ylelliset pylväät, bas-reliefit, stukkotekijät ja muut polyuretaanin julkisivut korostavat uusia taloja ja rakenteita.

Päätyominaisuudet ja edut polyuretaanista valmistetuista koristeelementeistä

Viime aikoina polyuretaanin käyttö tärkeimpänä raaka-aineena koriste-elementtien valmistuksessa on laajentunut merkittävästi. Tämä hyppy vaikutti aineksen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin:

 • korkea mekaaninen lujuus;
 • materiaalin kestävyys ja luotettavuus;
 • pieni paino (verrattuna kipsiin tai kiviin) voi merkittävästi vähentää rakenteen perustan kuormitusta;
 • mahdollisuus käyttää lähes kaikissa ilmasto-olosuhteissa;
 • plastisuus ja kyky antaa minkä tahansa muodon;
 • helppo asentaa;
 • maksimaalinen vastustuskyky sään (kosteus, ultravioletti).

Polymeerin nämä perusominaisuudet mahdollistavat minkä tahansa koriste-elementin valmistamisen. Lisäksi putket, kiinnityspidikkeet, käsityökalut, väärennetyt paneelit ja koristeelliset pistokkeet on valmistettu polyuretaanista.

Polyuretaanin käyttö suunnittelun ja muotoilun alalla

Alkuperäisten sisätilojen luomiseen lähes kaikki tyylit käytetään aktiivisesti polyuretaanin valettuun sisustukseen. Polymeerilevyt menestyvät menestyksekkäästi kipsin ja luonnon puun kaltaisten tuotteiden kanssa. Huonetta, sisätilat joka olettaa klassinen tyyli, koriste-elementtejä on valmistettu polyuretaanista perus- suoritusmuodossa, joka erottuu edukseen analogit vahvuus, asennuksen helppous ja alhaiset kustannukset.

Sarakkeet ja kaarevat risteykset, katto- ja seinästukkotuotteet, kehykset ja ristikkopinnat ovat vain muutamia sisustusvaihtoehtoja, joita käytetään laajasti nykyaikaisissa sisätiloissa.

Polymeerilankojen valmistus teollisissa olosuhteissa. Tätä varten useat perusaineosat (esterit, akryylit ja hartsit) sekoitetaan silikoni- tai metallimuotoihin. Kun tietyt komponentit toimivat vuorovaikutuksessa, tapahtuu kemiallinen reaktio (vaahtoaminen), ja massa jäädytettynä tulee monoliittisesta tuotteesta, jossa on kennon rakenne.

Se on ilmassa täytettyjen sisäisten syvennysten ansiosta polyuretaanilla pieni massa, mikä helpottaa asentamista huoneen sisälle. Suuri tiheys on toinen polymeerin laadun tärkeimmistä indikaattoreista, joiden ansiosta materiaalilla ei ole käytännöllisesti katsoen ole kutistumista ja sillä on hyvät lujuusindikaattorit.

Helppo asennus varmistetaan materiaalin erinomaisilla liimaominaisuuksilla. Polyuretaanipinnoille on erityisiä liimakoostumuksia, joiden käyttö takaa viimeistellyn koostumuksen maksimaalisen kestävyyden. Kotimaassa alkuperäisiä sisäratkaisuja luotaessa käytettiin yleisesti "nestekynsejä" kiinnitysrakenteena.

Mahdollisuus maalata valmiin polymeerikorin merkittävästi laajentaa sen käyttötarkoitusta erilaisiin tiloihin. Kaksikomponenttisen metalloidun polyuretaanin käyttö mahdollistaa korkealaatuisten tai nykyaikaisten huoneiden sisustuksen.

Polyuretaanin käyttö huonekaluteollisuudessa

Huonekaluteollisuudessa polyuretaania alkoi soveltaa melko äskettäin, mutta se on jo vakaasti omaksunut edullisen ja käytännöllisen materiaalin, jolla on hyvät toiminnalliset ja esteettiset ominaisuudet.

Huonekalusuoja polyuretaanista - erilaisia ​​muotteja, vuori, akanthus ja kuvioita huonekalujen julkisivuihin.

Tärkein työntövoima on kaapin huonekalujen viimeistely. Polymeerien sisustus on tänään tullut tärkeä kilpaileva luonnonpuusta ja MDF: stä sen ominaisuuksien ansiosta:

 • kyky värittää mitä tahansa väriä;
 • minkä tahansa muotoisen tuotteen valmistus, joka on jopa sellaisen yleismaailmallisen materiaalin tehoa kuin MDF;
 • korkea mekaaninen lujuus ja absoluuttinen vedenkestävyys;
 • koska monoliittirakenne ei vaadi ylimääräisiä materiaaleja. Samaa MDF: tä ei voida käyttää laajalti peittämättä etupintaa koristeellisella kalvolla, emalilla tai muovilla.

Monipuolisuus, käytännöllinen puutteellinen puute ja korkeat esteettiset ominaisuudet antavat polyuretaanilaadun lopulta korvaavan perinteisiä materiaaleja käytännöllisesti katsoen kaikki huonekaluteollisuuden markkinat.

Polyuretaaniset sisustuselementit ovat levinneet laajaan käyttöön lähes kaikissa muotoilun ja teollisuuden aloilla, jotka liittyvät huonekalujen ja sisustustuotteiden valmistukseen. Asennuksen helppouden ja rakenteiden vähäisen painon vuoksi kotitalouksien polymeeri-sisustus ei ole ehdottoman vaikeaa.

Ylellisen sisustuksen luomiseksi ei tarvita suurta määrää työkaluja ja erikoistuneita rakennusvalmiuksia. Koriste-elementtien kustannukset Polyuretaanimaalil- on suhteellisen alhainen, mikä pitää jopa vaatimaton budjetti.

Nimeni on Kylie, erittäin iloinen tavata. Yhtiömme «INOV» on suurin polyuretaani valmistaja Kiinassa. Olemme erikoistuneet tuotannossa polyuretaanivaahdon, pohjamaalit, liimat, murtomaaladuille, joustavan polyuretaanivaahdon elasto raaka-aineiden polyurea, PIR-järjestelmät, erilaiset dobovok betonia jne Yhteensä on 4 yritystä ja vuotuinen tuotanto on 200 ths. Tonnia. Yrityksemme seuraa tarkasti tuotteiden laatua ja tekee kaiken asiakkaan mukavuutta. Yritämme tehdä myönnytyksiä asiakkaillemme ja ratkaisemaan kysymyksiä yksitellen.

Teemme yhteistyötä johtavien yritysten ympäri maailmaa. Mutta siitä huolimatta valtava kysyntä, olemme aina tervetulleita uusia asiakkaita ja ovat valmiita työskentelemään sekä suuret että pienet tukkukaupan.

Sähköposti, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä

Shangdong POLYURETAANI CO., LTD.

Lisää: Polimer ja lisäaineet Zone, korkean teknologian alueella, Zibo, Kiina

Puh: 0086-533-8171938 Postinumero: 255000

Yhtiömme "Gustomebel" sijaitsee Stavropolin.

Tuotamme huonekalut rintamalla ja ovat jälleenmyyjä huonekalujen décors polyuretaania Yhtiö "Bramek" .Zanimaemsya tukkumyynti nämä décors

koko Etelä-Venäjällä. Tulemme mielellämme uusia yhteistyön alalla decors huonekaluihin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 1 =