Sisustus pieni kylpyhuone laatta suunnittelu kuva

Koristelu kylpyhuoneen laatat huone: kuvia menestyksekkäimmistä mallit

Tervetuloa, rakkaat ystävät. Emme pyydä teitä säästä. Miksi hemmotella itseään ja mielentilaan, se on parempi puhua asuntojen kunnostaminen. Teema on ikuinen ja erittäin informatiivinen, koska tällä alueella on aina jotain oppia ja opettaa jotakuta. Kestää vähintään niin kauan, viimeistely kylpyhuoneessa laatta kuva sisustus löytyy kiiltävä muotilehtiä, ja eniten vierailtu rakennuksen portaalit, kun vivahteita luomaan tällaisen kauneuden paljasta mitään kiirettä. Yritetään käsitellä tätä ongelmaa ja olemme. Ja se tapahtui vai ei, katso itse.

Pieni video lämmetä, ja sitten harkita tyyppejä laatat ja sen ominaisuuksia.

Tyypit laatat kylpyhuoneen koristeluun

Ennen kuin kaivaa koukeroita suunnittelu ulkoasua, mitä on työskenneltävä. Eli laatta voidaan käyttää sillä on oltava kylpyhuoneessa ja mitä ominaisuuksia.

Aluksi näyttää siltä, ​​selvää perusteet.

Kaikki laatat käytetään kylpyhuoneissa, jakaa kolmeen tyyppiin:

Lattialaatat, että on yksi, joka on suunniteltu asennettavaksi vaakasuorille pinnoille, yleensä, on neliömäinen poikkileikkaus ja lisääntynyt kulutuskestävyys.

Viimeisen parametrin kylpyhuoneeseen on sijaittava toisen tai kolmannen luokan. Edellä ei ole mitään syytä, koska viidennen luokan toiminnassa, kuten lentokentillä. Ensimmäisessä käytetään ainoastaan ​​seinien koristeluun.

Toinen ominaisuus, joka sinun pitäisi harkita ostaessaan lattialaatat - kitkakerroin märkää laatat. Tässä se on tarpeen valita luokan tavaroiden B. Eli avojaloin mies se alkaa liukua vasta kun pinta kallistuskulma on yli 18 °.

Myös valittaessa materiaalin on oltava varma, että hän ei ollut huokoinen ja ei ime kosteutta. Molemmat näistä indikaattoreista olisi suhteutettava hygieniastandardeja, koska ne määräävät miten suotuisan ympäristön luo materiaalin kehittämiseen sienten ja bakteerien tulevaisuudessa.

Nyt mukaan käytetty materiaali. Loppujen lopuksi lattialaatat - se ei ole vain laatta.

Yksi suosituimmista on nykyään klinkkeri laatat. Kehitin sitä julkisivu matkia muuraus, mutta tuote on, kuinka hyvin todistettu, että hän alkoi käyttää lattia. Totta, koko tämä kallis materiaali paljastui ainoastaan ​​julkisessa kylpyhuoneet, joissa suuri kulutuskestävyys tarvitaan. Muissa tapauksissa, hankintakustannukset keraamiset laatat voidaan perustella vain toteutumista suunniteltuun.

Sellaista laattoja, jotka olemme yksinkertaisesti kutsutaan laatat, ei eroa erinomainen lujuusominaisuudet, mutta viimeistelyyn lattialle yksityiskodissa, ja ne ovat täysin riittäviä. Varsinkin että monokotura hydroresistant melko tasainen, mikä tarkoittaa, että asianmukaista hoitoa nivelten sientä ei uhkaa teitä, ja naapurit alakerrassa sade. Lisäksi, tämä laatta on valmistettu kaikki mahdolliset värivaihtelut, sekä valmiit kuvio. Lyhyesti, suunnittelija on valita.

Sen ytimessä - keinotekoinen kivi. Tunnettu parantuneet tekniset ominaisuudet ja konstailematon design. Verrattuna klinkkerin, graniitin näyttää houkuttelevampi, koska on halvempaa, mutta se on täysin erilaisia ​​materiaaleja, sekä teknisesti että esteettisesti, jotta korvike yksi muilla ei toimi.

Ei niin tiukat vaatimukset seinä laatta, ja siksi edellä mainitut materiaali voi turvallisesti lisätä muutamia suosittuja vaihtoehtoja.

Huokoinen emaloitu kahdestipoltto laatat. Hänen voimansa indeksit jättää paljon toivomisen varaa, mutta ei myöskään kävellä seiniin? Ja niin se on melko sopiva suojakuoren pystypinnoille.

Melko harvinaista nykypäivän kylpyhuoneissa löytyy fajans. Sen ominaisuuksien mukaan laatat on hyvä, mutta muotoilu on liian vanha. Vaikka suunnittelu visioksi lainkaan erilainen. Joidenkin maiden kuten laatat taivaan lähetti.

Paljon modernin ilmeen posliini, mutta totuus on siellä, ja hinta on aivan erilainen. Ja tämä on posliini laatta näyttää sisätilojen.

Yksi uusimmista suuntauksista muotoilun taidetta - lasi laatta. Vaikka uutuus se ei vieläkään nimetä, kuten kaikki tietävät mosaiikki, myös lasista.

Tuntuisi, lattialaatat, seinälaatat ... mitä muuta voisi kaipaamaan sitä? Ja ei, on erikoinen laatan tuotteita, jotka voidaan kirjoittaa samaan ryhmään "Decor". Tähän tulisi sisältyä:

 • piano
 • Frisayz piano
 • koriste raja
 • mosaiikki
 • Ja erilaisia ​​friisit

Kaikki nämä insertit pystyvät mitään tunnustusta monipuolistaa tylsä ​​laatoitettu pastoraalinen. Älä usko minua? Tuomari itse.

Lopuksi tajunnut, mitä suunnittelija on työskenneltävä luomisessa sisätilojen kylpyhuoneessa, nyt katsotaan, mitä hän ohjaa hänen valintansa.

No, jos on oma talo kolmessa kerroksessa kylpyhuone neliöt 20-30 on silloin mielikuvitus on hajallaan. Se on paljon vaikeampaa luoda kaunis muotoilu vanhassa "khrushchovkas". Ja tilanne on vielä pahentaa valitettava tosiasia, että asunto ulkoasuja puuttuvat terveys ikkuna. Siis meidän täytyy työskennellä pimeässä ahdas tila, joka on muu kuin varastoalueella ei voi kutsua. No, mieti, miten valita oikea laatan pieni kylpyhuone.

Jotta olisi helpompi erottaa tehtäviä sen pitäisi tehdä.

 • laajentaa tilaa
 • selventää
 • peppy
 • Ottaa huomioon huoneen geometria
 • Vastaavat valittua sisustustyyleihin

Kuten näette, suodatin on melko monimutkainen, ja siksi meidän on ymmärrettävä jokaisen kohteen yksitellen.

Yksi suurimmista ongelmista, joka on ratkaistava master sisustus on visuaalisesti suuremmaksi kiinnitysasennon kylpyhuone ja oikeiden laatta hyvä apulainen.

 • Ensinnäkin, sinun täytyy valita oikea väri laatat. Muista, että valo, viileitä värejä laajentaa tilaa, ja kuuma aksentteja, päinvastoin, merkittävän palan sitä. Mutta tämä tulisi varoa seurata kaavamaisesta sanamuotoa. Huone on ehdottoman välttämätöntä luoda vertailukohta, muodossa Tumma lattia ja joitakin seiniä, muuten saat hyvin epämiellyttävä tyhjiössä.

Ja ottavat huomioon myös, että hyvin syvä väritys ei ole valkoinen, kuten monet uskovat, sininen tai sininen. Väri taivaan tai rajaton meri todella tuntuu ääretön. Lisäksi väri on luonnollista ja että se on useimmiten löytyy luonnossa.

 • Toiseksi, sinun täytyy katsoa hyvin tarkasti laskun ja valita tavarat. Parasta kaikessa työntää rajoja peilin laatat, sitten lakattu. Matta, vain varastaa neliöitä, vaikka se näyttää mukavampaa silmään.

 • Ja kolmanneksi, voit saada hyvä hyvin valittu ruudun koko. Muista sanonta: Kaikki tunnetut verrattuna. " Niin, useimmat laatta pieni kylpyhuone ei ole hyväksyttävää. Hän vain korostaa läheisyyden huoneen. Mutta neliöt 100 x 100 mm saavat huoneen visuaalisesti suurempi, koska ulos monesta peräkkäin mahtuisi.

 • Jos huone ei ollut luonnonvaloa, että halusimmepa sitä tai ei, ja seinät ovat velvollisia olla värikäs sisustus. Tämä ei tarkoita, että se on tarpeen valita vain valkoinen laatat. Se on tylsää. Mutta muitakin värit ovat kirkkaita sävyjä.

  Kylpy - yksi ensimmäisistä rakennuksista, josta käy jälkeen probudki ja sinne annamme itsensä ja tarttuu energiaa koko päivän. Sillä huolimatta kaikkia sääntöjä, se olisi hyvä sijoittaa sinne kuumaa aksentteja. Se oli kylpyhuone, kirkas räikeä väri on erittäin sopiva. Ja älä pelkää, että hän ajaa sinut masennukseen. Olet hänen kanssaan "elää" vain 15-20 minuuttia päivässä.

  Noudattaminen huoneen geometria

  Seinillä eivät useinkaan säädettyjä neliö, mutta silti vain suorakulmainen laatta, jonka kuvasuhde on 3 x 2. Tämä tarkoittaa, että materiaali on sen vektorin. Mutta miten sitä käytetään? Melko yksinkertainen. Jos haluat tehdä tilaa visuaalisesti suurempi laatta on kyljellään.

  Jos yllä - on suunnattu ylöspäin.

  näennäisesti alkeis tekniikka, ja vaikutus on upea.

  Vastaavat sisustustyyleihin

  No, viimeinen kriteeri - on sopivat laatat sisustustyyleihin. Niin, se on vaikea luoda sisätilojen kylä Provence, aseistettu graniittia. Toisaalta, jos sinulla on kylpyhuone tyyliin hi-tech, fajanssikaakelit voi turvallisesti antaa naapureille.

  Suosittuja tyylejä Kylpyhuoneiden

  Me vain katsoi maalikameraratkaisu malleja kaakeloitu pieneen kylpyhuoneeseen. Tietoja tyyli vaihtoehtoja ja sisustus tyylejä siellä voisi puhua paitsi ohimennen. Kaikki Wishlist tukahdutti realiteetit tila on rajallinen, mutta jos neliöimistä sallii, tilanne muuttuu dramaattisesti, ja ensimmäinen paikka on sisustustyyli ja onnistuneita väriyhdistelmiä.

  One hyvin suosittu kokoelmia kukkia on klassinen mustavalkoinen ulkoasu. Sen lyhyys on ihanteellinen tällaisia ​​tyylejä, kuten minimalismia tai hi-tech.

  Ja luoda traaginen tapa budoaari, gothic tai uusbarokkityyliin.

  Ja älä pelkää, että sisätilojen liian synkkä, musta-valkoinen kontrasti on oma mukavuus.

  Jos etsit minne sijoittaa laattojen alle tiili, yrittää luoda kylpyhuone vintillä. Tällaisia ​​voivat olla kylvyssä tai suihkussa ei ole niin tärkeää. Tärkein tie tyylikäs laatat vuorottelevat karkeita pintoja teollisen rakennuksen. Et usko, että tällainen naapuruston voi olla houkutteleva? Seuraava kuva.

  Mutta useimmat sytyttävät pitäisi tunnistaa kylpyhuoneissa kärjessä tyyli. Täällä on todellakin meri energiaa ja tulinen värejä. On vain tarpeen varmistaa, että luomassa tunnelmassa paitsi laatta, vaan myös nyrkkeily, irakovina, ja jopa wc säiliön.

  Kuten näette, luoda sisätilojen voidaan käyttää suuri laatta ja kaunis monivärinen mosaiikki. Ei ole erityisiä sääntöjä ja että asetteluvaihtoehdoista, tärkeintä tässä pelityyliä tuntea harmoniaa värejä ja muotoja ja pelata heidän kontrasteja.

  Se ei todellakaan ole kaikenlaisia ​​tyyliä, joita voidaan käyttää koristeluun kylpyhuone ja wc. Täydellinen luettelo niistä tarvittaisiin ei artikkeli ja kirja. Mutta toivomme, että tieto siitä, että olemme investoineet tässä tarkastelussa on aivan tarpeeksi, jotta voit tehdä "vetää" kylpyhuoneen unelmiesi.

  Video: Secrets of valinta keraamisten laattojen kylpyhuoneisiin ja wc

  Näkemiin ja nähdään pian paikalle noin maata.

  Katson näitä kuvia - se on unelma, en tiedä, voinko varaa, vaikka - koskaan. hyvin kaunis.

  Tatiana, hyvin, vaikka ei kokonaan, mutta joitakin yksityiskohtia kylpyhuoneen sisustukseen voidaan mukauttaa jopa meidän pieneen kylpyhuoneeseen.

  Sivusto mökin Marina Makarova. Muunnos mökki paratiisissa

  Togo, joka on varastaa sisällön, kärsivät kato, tuholaisten, tunkeutujia ja täydellinen umpeenkasvu puutarha rikkaruohoja.

  70 ideoita pieni kylpyhuone suunnittelu

 • Pieni kylpyhuone - yleinen ongelma kerrostaloissa. Mutta nämäkin 3-4 m². se on todella tullut keidas mukavuutta ja rentoutumista käyttämällä suunnittelun tekniikoita. Oikean leikata, LVI ja huonekalut, näet, että se ei ollut kapealle alueelle oli kärsimysten aiheuttaja, mutta vain lukutaidottomia sijoittamista asioita. Suosituksemme auttavat korjata vikoja ja tee kylpyhuone mukava ja kodikas!

  Uudelleen suunnittelu pieni kylpyhuone. C käyn?

  Ensimmäinen asia, sinun täytyy päättää tässä vaiheessa - saattaa yhdistetyt tai erillinen wc.

  Poistamalla väliseinän wc ja kylpyhuone voi olla hieman laajentaa aluetta ja säästää viimeistely materiaaleja. Mutta toisaalta, tämä vaatisi erityistä lupaa viranomaisilta; Toiseksi Perestenko voi olla tärkeä viestintä (tai vesiputkia, ilmastointikanavien, sähköjohdot); ja kolmanneksi - suurperhe jaettu kylpyhuone on erittäin hankalaa käytännölliseltä kannalta.

  Mitä tulee erillinen kylpyhuone, tässä sovelluksessa ainoa haittapuoli on se, että molemmissa huoneissa saavat usein hyvin pieni ja wc vain ole tilaa yksi pesuallas. Tällaisessa tapauksessa on mahdollista käyttää kompakti kuori asettamalla sen esimerkiksi nurkassa, yläpuolella wc säiliön.

  Myös vähän ylimääräistä "neliöt" lisätä pieni kylpyhuone voi olla kustannuksella vähentää käytävällä tai käytävällä.

  Viimeistely ja materiaalit kylpyhuoneeseen

  Kylvyn tai suihkun, voidaan havaita, kuinka höyry ja lauhde on muodostettu ilmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että ehdottomasti kaikki materiaalit viimeistelyyn pieni kylpyhuone pitäisi olla vedenpitävä ja kestää lämpötilan muutoksia.

  Ensi silmäyksellä se voi tuntua, että betoniperustus kylpyhuoneessa tarpeeksi oblitsevat laatat ja niiden korjaus on valmis. Mutta tämä ei pidä paikkaansa - alla alkuun koristekerroksen kannattaisi viettää enemmän työtä. Näin järjestelmä "Lämmin lattia" tarjoaa mukavan lämpötilan, ja tiheä kerros vedeneristys jollei vierailu vihainen naapureita tulvimisen tapauksessa.

  Ihanteellinen rakenne näyttäisi: betonilaatta peitetty bitumilla alukkeen siihen kiinnitetty polymeeri vesitiivis kalvo (sen reunat nostetaan seinien korkeus on pienempi kuin 15 cm, ja hitsit on tehtävä päällekkäin ja tiiviisti sulake yhdessä), kaadettiin hieno kvartsihiekka, pinottu lämmitys elementit, ja sitten betonin laattaliima asennettu keraamiset laatat. On toivottavaa, että se oli iso ja valoisa, mutta samaan aikaan - hieman karkea, sillä märkä kiiltävä lasite helppo luistaa ja vahingoittaa.

  Seinät pieni kylpyhuone voi käyttää keraaminen laatta, muovi paneelit, maalaus, tekokivestä tai pestävä tapetti.

  Ensinnäkin on tärkeää kipsi pintaan ja soveltaa laadukas pohjamaali. Voit myös kohdistaa pintaan Akvapanel.

  Koska se on toivottavaa levittää maalin myrkyttömiä vesi-emulsio (akryylisilikoni) ja vesi-hajallaan koostumuksia. Perinteisestä öljy on parempi kieltäytyä - koska he kaipaavat kuivua säteilevät haju asetonia ja nopeasti crack vaikutuksen alaisena lämpötilan.

  Optimaalinen valinta koristelu katon pieni kylpyhuone - jännitetään elokuva peili vaikutus. On täysin vastustuskykyinen vesihöyryä (joskus tarvitsee vain pyyhkiä sienellä) ja toimii vähintään kymmenen vuotta menettämättä alkuperäisen esteettisen ulkonäön. Lisäksi tämä katto auttaa minimoimaan epämiellyttäviä seurauksia tulvia.

  Jos tarvitset korjausta budjetti, voit yöpyä maalausta, mutta se on uusittava vuosittain.

  Toinen hyvä tapa lopettaa kattoon kylpyhuoneessa - peittävällä muovipaneelit (sivuraide). Ruostumattoman teräksen kehys vain metalliprofiili- tulisi käyttää niitä.

  Kylpyamme tai suihku - mitä valita?

  Pienessä kylpyhuone, jossa on vaikea jakaa tilaa tilava kylpyhuone, epäilemättä pitäisi suosia suihkussa. Erityisesti on olemassa malleja, joissa on syvä pannut kylpytynnyri, jotta fanit romanttinen uiminen kynttilät ja ruusun terälehtiä rikoksessa ei jää.

  Lisäksi huomattavat tilaa säästävä kaappi vähentää veden kulutusta. Kasvavien sähkölaskua - se on suuri etu.

  Läsnä ilmanvaihto yli suihku poistaa kosteutta nopeasti ja kondensaation minimoimiseksi pääsemästä viimeistely ulkopuolella.

  Ja jos haluat vielä liota vedessä kaikissa kasvua, omistajat pieneen kylpyhuoneeseen on parempi kiinnittää huomiota kulmat ja kaarevat kylpyamme.

  Järjestely huonekalut, kodinkoneet ja tarvikkeet

  Huolellinen sijoittaminen LVI ja huonekalujen tekee pieninkään kylpyhuoneen kätevä ja käytännöllinen.

  Tilan säästämiseksi, pesuallas, on suotavaa valita ei puoliympyrän muotoinen, ja pieni suorakaiteen tai neliön mutta korkeat laidat. Tämä kuori voidaan rakentaa kaappiin.

  Säiliö wc niin pitkälle kuin mahdollista olisi piilotettu seinään, jättäen vain painikkeen ulkopuolelle valua. Jos tämä ei ole mahdollista, voit ostaa nurkkaan, tai pitkä, kapea astiaan.

  Kompakti pesukone sivuttaistyönnön voidaan upottaa missä tahansa vapaa kapealla: altaan alla, vedenlämmitin, välisessä kulmassa kylvyn ja seinän tai yli wc. On tarpeen varmistaa tiivis ruusukkeen eristetty ja huomaamattomasti piilottaa putken.

  Jotta ei pilata kalliita LVI, valuta likainen vesi on parempi ottaa suoraan viemäriin reikään.

  Varastotilaa pieni kylpyhuone tulisi hyödyntää mahdollisimman vertikaalinen tila - tavoitteet korkealla kaapit, roikkuu hyllyt, pyyhkeiden.

  Shampoot, geelit, vaahdot ja muut hygieniatuotteet puolella kylvyn voidaan varustaa hyllyt, ovet suluissa auki kulmassa 45-60 astetta, tai tehdä kapea vaakasuora hyllyt liukuva näytöt.

  Toinen hyvä idea - liukuvan telineeseen. Se voidaan taittaa puhtaat pyyhkeet, ja ne on hyvin suojattu kosteudelta.

  Pienessä kylpyhuone, voit tehdä yhden tai useamman valonlähteen, mutta tämä ei missään tapauksessa ei tulisi roikkuu kattokruunu.

  On myös syytä luopua perinteiset hehkulamput - ne ovat erittäin käytön aikana ja sen kanssa kosketukseen vesiroiskeiden saattaa rikkoutua. Näissä arviointiperusteissa LED-lamput toimivat parhaiten.

  Luovat romanttisen tunnelman pieni kylpyhuone, voit käyttää neon nauha spotlighting hyllyt ja markkinaraon sekä luminesenssielementtejä lattialle.

  Sisätilojen näytti harmonisesti, ennen korjauksia kylpyhuoneessa täytyy valita tyyli, että useimmat omistajat sielun. Se edistää rentoutumista ja parantaa mielialaa joka kerta aikana vedenkäsittelyssä.

  Pieni kylpyhuone moderniin tyyliin

  Selkeät symmetriset muodot, ettei ylimääräisiä osia, yksivärisen värejä, kromi tai kiiltävä pinnoite luo vaikutelman lyhyys ja täydellisyyden.

  Pieni kylpyhuone klassiseen tyyliin

  Sävyjä norsunluusta, hohtavan posliinia ja hohtavan kullalla kukka koristeena - kuninkaallisen sviitin tosi aristokraattien. Runsaasti valoa ja loisto pärjäävän tehtäväksi tilaan lisäystä.

  Pieni kylpyhuone tyyliin Provence

  Tämä koristelu Ranskan romanssi sidoksissa vapaus ja yksinkertaisuus kylässä. Käytetty pastellivärit - laventeli, vihreä, sininen, vaaleanpunainen. Kuvista sallittu - pienet pehmeät värit. Huonekalut pitäisi olla hieman vintage näyttää esimerkiksi kulumista kirkas maali.

  Parvelle on ominaista paljaat seinät, jäljitelmä kivi tai tiili (edullisesti harmaa-valkoinen), korkea kalkittu katto, ei koristeet. Ihanteellinen riippumattomia taiteilijoita Bohemians, ja ne, jotka halveksivat rutiini ja arvostaa vapautta.

  Pieni kylpyhuone tyyliin minimalismia

  Tilaa säästävä ja kompakti muoto - ihanteellinen ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen. Kaikki mitä tarvitset, kun piilotettu kaapit, luo tunnelmaa keveyttä ja avaruutta.

  Pieni kylpyhuone skandinaaviseen tyyliin

  Lumi-valkoinen väri pieniä laikkuja harmaa ja musta muistuttaa vuoristoinen pohjoisten jokien tai jään peitossa huiput. Tämä tilanne on hyvin virkistävää, ja energisoi. Viimeistely huomaamaton värejä ja ilman silmiinpistävää yksityiskohtia visuaalisesti suurentaa huonetilaan.

  Väri ratkaisu pieni kylpyhuone

  Eheyden varmistamiseksi sisätilojen, viimeistelyyn pieni kylpyhuone tarvetta käyttää enintään kolme väriä vastaavaa aktiivisuutta. Tumma, kontrasti, isoja vaatekappaleita ja piirustukset tulisi jättää jotkut tilavat huoneet ja ulkouima-altaan.

  Tämä on perinteinen väri LVI-laitteet - puhdas, kirkas, mikä eniten valoa. Tällaisessa ympäristössä on helppo rentoutua, ja lisäksi se on yhdistetty muita sävyjä ilman ongelmia.

  Hohtava iridescence muistuttaa puhdas puro ylhäältä kivien välistä. Ympäröivät peilit ja kromattu metalli, vaaleanharmaata auttaa lievittämään stressiä rankan työpäivän aamulla ja palaavat elinvoimaa.

  Varjossa taivaan ja veden - kaikkein rauhoittavan. Se tekee hengittää syvemmin ja jos täyttää tilan tuoretta ilmaa. Se on ihanteellinen valkoiselle kylpyjä ja nieluja. Rikkoa maaginen duetto "pisteitä" muita värejä - todellinen rikos, hyppysellinen, voit lisätä hieman hopea aksentti.

  Kun joki näkyy lehtien, vesi näyttää vihertävä. Samassa paneelissa löytyy sävyjä meren aallot, hohtavan sininen-turkoosi kultaiset häikäisyä syvyyksistä. Tämä muotoilu on pieni kylpyhuone antaa levätä silmäsi ja rentoutua kehon.

  Suunnittele pieni kylpyhuone Hruštšovin

  Neuvostoliiton huoneistoissa usein näkee yhden wc ja sulje kylpyhuone, jonka pinta-ala on enintään 4 neliömetriä Mutta jopa tällaisissa olosuhteissa, voit olla fiksu.

  Esimerkiksi pesuallas voidaan sijoittaa kulmaan kylpyhuoneen - niin se ei häiritse ketään. Capacious kapealla kokoavat yli wc vesisäiliö, se on helppo saada sijoittaa lämminvesivaraajaan.

  Pieneen kylpyhuoneeseen - valokuva

  Näkemään todellisia esimerkkejä pienistä kylpyhuoneet suunnittelu auttavat galleriastamme. Nähtyään kuvan löydät epätavallinen ideoita säästää tilaa ja kylpyhuoneissa, jonka pinta-ala on sama kuin sinun.

  Koristelu kylpyhuoneen laatat huone - 112 kuvat

  Laatta - suosituin vaihtoehto vuori kylpyhuone, mutta valita se ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Katsotaan yhdessä millainen laatoitus sopii kylpyhuoneessa.

  Kaikki laatta on jaettu useita erilaisia ​​mukaan valmistusmenetelmän.

  1. "Bikottura" - kahdestipoltto laatat lasitettu pinta. Soveltuu seinien, mutta ei sukupuoleen.

  2. "Monokottura" - single-laattoja, jolloin se on kestävä, ja sitä voidaan käyttää lattiapäällysteen.

  3. tiililaatat on vahvin ja siksi suosituin. Se valmistetaan erikoistekniikkaa ja tuotetaan usein luonnollisessa punaruskea väri. Tyypillisesti käytetään kerrosta.

  4. Mosaic on erikoinen laatat, joka ei vaadi työlästä kokoonpano. Mosaiikki ovat kiinni verkkoon ja myydään rullina tapetit periaatteella. Siksi muuttamisesta on nopeaa eikä vaadi erityistä osaamista.

  5. Posliini - keinotekoinen materiaali, joka simuloi leikkaus graniittia tai marmoria. Erinomainen budjetti korvaa luonnonmateriaaleista.

  6. metlahskoy laatta - erittäin kestävä materiaali kaksinkertainen potkut, tehty louhos savesta erinomainen koostumus. Ihanteellinen seiniä.

  7. lasi ja peili laattoja käytetään seinät ja katot. Se on kestävä ja vedenkestävä, mutta on pelkää mitään mekaanista vaikutusta.

  seinät

  Pesualtaat kylpyhuoneessa - on yleisin vaihtoehto. Ei ole vain valtava valikoima laatat makuun, mutta myös erilaisia ​​teriä, rajoja, seinämaalaukset ja muita koriste-elementtejä. Tämä on hyvin kestävä materiaali, joka kestää sinulle hyvin pitkään. Siksi valinta laattoja tulisi suhtautua suuri vastuu, joten se jatkaa ilahduttaa silmään vuosien varrella.

  Lattioihin käyttää erityistä, liukumaton laatat. Tämä on erinomainen vettä kestävä pinnoite, joka helposti soveltuu puunkorjuuseen. Yleisin optiot - keraamiset laatat, posliini laatat ja mosaiikit, ovat kestäviä ja houkuttelevia.

  Käyttämällä laattoihin ei ole kovin yleinen, mutta tällainen pinta antaa kylpyhuoneen rikkaan ja alkuperäisen ulkoasun, se näyttää tyylikäs ja moderni.

  Kallein, mutta se on luotettava, sitä pidetään pursotettu laatat. Se esitetään erilaisia ​​värejä ja kokoja, niin löytää sopiva vaihtoehto ei ole vaikeaa. Se on sileä pinta, niin helposti mukautuvia märkä puhdistus.

  Pöytälevy mahdollistaa paitsi lisätä käyttökelpoista tilaa kylpyhuoneessa, vaan myös parantaa sen toimivuutta. Se on olennainen osa moderni sisustus, joka antaa kylpyhuoneen kunnioitettavan näköisiä.

  Paras vaihtoehto kuljettaa rakenne on kipsilevy, joka myöhemmin päällystetään, mosaiikki tai graniitti. Tyypillisesti seinien ja työtasot käytettiin samaa materiaalia. Tämä on edullinen ja nopea tapa asentaa työtaso upotus, joka mullistaa kylpyhuoneessa.

  Avoin tila alla kylpyhuoneen näyttää erittäin ruma, joten suurin osa on suljetussa muuraus tai kipsilevyä, ja sitten viilun laatat.

  Erityisen vaikuttava Katso kuviollinen mosaiikki koostumus, joka siirtää sujuvasti lattiasta kylpy ja päinvastoin. Periaatteessa on myös mahdollista käyttää laattaa budjetti vaihtoehto.

  maalaus

  Maalaus seinät - tämä on helpoin, nopein ja halvin tapa muuttaa seinät kylpyhuoneen. Ja jos yhdistää leikata laatat maalata, saat enemmän ja erittäin käytännöllinen vaihtoehto.

  Yleensä laatat fit keskellä seinää tai 1/3 lattialta ja yläpuolella maalaus alkaa. Usein, vahvistetut laatat niin, etenee sujuvasti laattalattia päällyste, joka on vieläkin selvempi.

  Taustakuvia ei voida pitää käytännöllinen vaihtoehto kylpyhuoneeseen, mutta yhdistettynä kaakeloitu päättyy, sinulla voi olla melko kunnollinen vaihtoehto. Esimerkiksi on mahdollista verhottu vain laatat suihkussa tai tilaa noin kylpy ja loput seinät liisteriä.

  On parempi käyttää erityistä taustakuvaksi kylpyhuoneeseen tai muista käsiteltävä tavanomaisia ​​erityinen vettä hylkivä pinta. Erittäin tasapainoisia näyttävät teemalla taustakuvia, kollaaseja ja seinämaalaukset, tyyliin, joka vastaa suunnittelusta kylpyhuoneessa.

  Melko äskettäin ilmestyi markkinoille PVC-paneelit, jotka jäljittelevät laatta. Niitä voidaan käyttää yhdessä laatta loppuun kylpyhuoneeseen niissä paikoissa, joihin haluat antaa helposti. Esimerkiksi PVC levyt leikataan pois seinästä, jotka ulottuvat pitkin putkea, piilottaa ne näkyvistä. Myös tämän materiaalin käyttö avulla voit tallentaa, koska PVC levyt ovat paljon halvempia laatat.

  Se on kallista, mutta ympäristöystävällinen materiaali, joka vetoaa harrastajia ekologisen tyyliä. Paneelit käsitelty erityisellä lakka, joten ei pelkää kosteutta, ja lämmin, luonnolliset värit luovat kodikkaan tunnelman kylpyhuoneessa.

  Varsin tehokkaasti näyttää yhdistettynä paneeleiden graniittia, jota voidaan käyttää suojakuoren seinien jota vastaan ​​kylpyamme tai halpa hytti.

  Viimeistely koriste kipsi - uusi muotoilu trendi, joka osoittaa oman moitteeton maku. Tämä koristeosista mahdollistaa upeita koho pinnat ja piilottaa pieni virhe seinillä. Mutta mikä tärkeintä - voit muuttaa suunnittelua kylpyhuoneen, kohtaamatta suuria vaikeuksia. se on vain tarpeen poistaa vanha kipsi ja soveltaa uusia.

  Koriste kipsi on vaikea yhdistää laatat. Kuten aiemmat versiot, voit käyttää laattoja ainoastaan ​​kylpyhuonealueita, ja sitten soveltaa koriste kipsi. Lisäksi se voidaan peittää helmiäisiä kiilteen tai akryylimaalilla - kaikki rajoittaa vain mielikuvitus.

  Useimmat kylpyhuoneissa ei voi ylpeillä laajalla alueella, joten on tärkeää valita väri, joka on visuaalisesti lisätä tilaa.

  Uskotaan, että paras väri tähän tarkoitukseen - valkoinen, mutta se on yleinen väärinkäsitys. Hän tekee huoneen kirkkaampi, mutta useimmat ihmiset eivät aiheuta tunteita mukavuutta. Siksi Valkoinen pitäisi yhdistää muita värejä.

  Kylpyhuoneen suunnittelu on parempi käyttää värit vihreä, keltainen tai sininen väri, yhdistää eri sävyjä yhdessä. Se on myös erittäin lämmin ja kodikas näyttää terrakotta, vaaleanpunainen, beige, persikka, norsunluuta.

  Jos haluat luoda tunnelmaa tuoreutta ja keveyttä, käyttö kerma, helmi, hopea, laventeli, taivaansininen. Ne täyttävät huoneen valon ja saat positiivisia tunteita.

  Väriyhdistelmä on tarkoituksenmukaista kylpyhuoneessa, joka on enemmän kuin 2 km.m. Tällöin yksiväriset trim näyttäisi liian tylsä.

  Yhdistä keskenään sävyjä, jotka ovat lähellä toisiaan:

  • laventeli ja vaaleanpunainen;
  • sininen ja;
  • suklaa ja kerma.

  Myös näyttää hyvältä pelata kontrasteja:

  Pienempi kylpyhuonettasi, sitä vähemmän tulee olla se kirkas väri. Esimerkiksi kaikki laatat kylpyhuoneessa on sininen ja muutaman biisin satunnaisesti - keltainen. Voit tehdä uuden vaakasuora viiva lähellä pesualtaan tai kattoon. Myös muita värejä voi olla oblitsevat työtaso.

  Voit asetella avustavan väri malli. Esimerkiksi kylpyhuoneessa kahvia ja beigen sävyjä näyttää hyvältä malli Afrikkalainen tyyliä.

  Jos et halua käyttää kahta väriä, ja kolme tai neljä, halua laattojen ja mosaiikki. Pieni mosaiikki auttaa laajentamaan tilaa, jotta ei kirjava värejä ei voi vähentää sitä.

  Muista tärkein sääntö: lattian pitäisi olla tummempi kuin seinät, mutta väri laatta lattiasta on oltava läsnä jossakin muualla. Se voi olla pieni läikkiä, kaistaleita tai kuvioita, jota edellä on mainittu.

  Kirkas ylhäällä ja alhaalla tumma

  Tällainen menetelmä on laattojen voidaan kutsua klassikko, koska se esiintyy useammin kuin toiset. Etuna tämän sijoittelun on, että se ei ole tarpeen keksiä menestynein itse laattojen asettelu ja jopa laskea tarvittava määrä materiaalia. Sillä olet kaikki tehdään valmistajan ja myynti on varastossa.

  Haittana tässä menetelmässä on pinoaminen on, että se visuaalisesti vähentää tilantarvetta, vaikka valo alkuun. Siksi on suositeltavaa rajalla kahden väriä pystysuora kaistale vahvistettuja liuskat, jotka ulottuvat takaisin avaruuteen.

  Tällainen vaihtoehto muninnan nykyään on harvinaista, joten on vaikea löytää mestari, joka voi tehdä sen tehokkaasti ja kauniisti. Tämä on monimutkainen tekniikka, joka edellyttää asianmukaista layout ja oikea alkoi. Keräin on oltava riittävän taitavia kunnolla luoda ensimmäinen diagonaalinen, joka on lähtökohtana työn.

  Tärkein etu tämän tyyppinen pinoaminen on, että diagonaalinen raidat visuaalisesti tekevät tilaa leveämpi ja korkeampi. Tällöin sinun täytyy luopua friisi ja muita selkeitä aksentti.

  Hyvä vaihtoehto suuri kylpyhuone. Samalla voit käyttää useita menetelmiä asennuksen: lävistäjä, suora, Frieze koriste, koristeita, seinämaalaukset ja muita koriste-elementtejä. Mutta se ei saisi olla vain joitakin heterogeeninen fragmentti ja selkeästi harkittu muotoilu.

  Suosituin tapa Munivien yhdistetyn - seinämaalaus laattojen tai mosaiikit. Voit laittaa sitä omaa tai ostaa valmiina, joka yksinkertaistaa prosessia muninnan.

  Nimellä annettava mahdollisuus nostaa voitte arvata että plitochki kaksi tai kolme väriä on pinottu siten, että seinä alkaa muistuttaa shakkilaudan. Tämä menetelmä sopii lävistäjä ja tavanomaisen menetelmän pinoaminen. Yksi yksinkertainen, mutta varsin mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

  Eco-style

  Tärkein ominaisuus Eco-tyyli - käyttää luonnon materiaaleja, muotoja, värejä ja sävyjä. Vain yksinkertainen lakoninen muotoja, pehmeitä, sumea geometria. kasviperäisiä aineita käytetään laajasti: kuori puita, kiviä, kuoret, ja enemmän. Varmasti paljon elävää vihreä!

  Tässä tapauksessa seinät, voit käyttää keramiikkaa, puuta panelointi ja bambu taustakuva. Lisäksi sopivia keraamisia laattoja, teloitettiin luonnolliset värit. Metallitavaroiden lisävarusteita tarpeen minimoida, ne korvataan puuta tai kiveä.

  Tärkein ominaisuus huipputeknologian tyyliä voidaan kutsua rakentavia, kaupunkien. Eli suurin nykyaikaisen viestintäteknologian ja materiaaleja. Palkit, tukee, putket ja muut rakenteelliset osat ovat tärkeimmät koriste-elementti, ne ovat yleensä pöyhistellä. muovi, lasi, metalli - vain moderni käytettyjen materiaalien viimeistelytyöt.

  Kylpyhuoneessa pitäisi olla niin monta kiiltäviä pintoja kuin mahdollista. Jos käytät seinä laatta temaattisen suunnittelun, katto voi olla lasi- tai peilin pintaan. Värimaailma kaupunkien: kaikki harmaan sävyt, musta, hopea. On läikkiä valkoinen, punainen, fuksia.

  Skandinaaviseen tyyliin voidaan kuvata "kodikas minimalismia". Kaikki eniten varattu, mutta ei ilman ihana kodikas yksityiskohtia. Pääpiirteet skandinaaviseen tyyliin - paljon valoa ja ilmaa, yksinkertaisuus suunnittelun ja luonnonmateriaalien käyttö.

  Pastelli, aina luonnolliset värit, pääasiassa väri - valkoinen, joka laimennetaan roiskuu kirkas väri aksentteja. Tarpeeksi pieni leikata elementtejä - värillisiä pyyhkeitä, pyykkikorit tai värikkäitä koostumuksia seinään käyttäen laatat.

  Koko kylpyhuone voi olla oblitsevat laatat. Seiniin, käytä vaaleampi sävy - luonnonvalkoinen, beige, vaalean harmaa, ja lattialla voit laittaa tummaa laatat jäljittelemällä luonnon kivi.

  Välttämättä läsnäolo puuelementtien, se voi olla pöydälle tai hylly kosmetiikkaa. Kylpyhuoneessa pitäisi olla paljon valonlähteiden, joten älä unohda useita valaisimia.

  Tyyli Provence voidaan kutsua juuri päinvastoin kuin korkean teknologian tyyliin. Sen tärkeimmät tuntomerkkejä - mukavasti kotiin, yksinkertainen rakenne, lämpimät värit ja luonnon materiaaleja.

  Seinät voidaan laatoittaa tai peitetty koriste kipsi. Voit yhdistää nämä kaksi tapaa viimeistely, kuten kirjoitin edellä. Wall väri tulee olla rauhallinen - beige, maitomainen, sinertävä tai lilacky. Kaikki värit pitäisi olla vaimennettu matta.

  Sukupuoli pitäisi kattaa laatat tummempi. Maksimoida ilmapiiri kodin mukavuutta, asentaa lattialämmitys. Katto vain peitellä tai parempi, jos budjetti sallii, oblitsevat puu.

  pieni kylpyhuone

  Korjauksessa pieni kylpyhuone, kiinni muutamia sääntöjä:

  • pehmeä pinta mount vaaleat värit vain;
  • Käyttää niin monta peilien että visuaalisesti laajentaa tilaa;
  • tehdä pieni markkinarako seinään, mikä tekee myös huoneen "enemmän";
  • asentaa niin monta kalusteet, joka täyttää huoneen valon ja pyrkivät lisäämään tilaa.

  Varusta suuri kylpyhuone ei ole helpompaa kuin pienikokoisen. Tämän prosessin helpottamiseksi, jakaa huoneen vyöhykkeisiin. Esimerkiksi asettaa kipsiseinät, laatoitettu. Ne voivat erillinen wc, kylpyhuone ja suihku toisiaan.

  Suuren tilan, sinulla on mahdollisuus asentaa bidee ja Twin uppoaa puolisot. Lisäksi ei ole tarvetta valita kylpyamme ja suihku, ne voidaan nyt asettaa erikseen. Kaikille perheenjäsenet olivat mahdollisimman mukava, taaten mukavuuden kylpyhuoneessa.

  Kun valitset laatta, on tärkeää ottaa huomioon sen väri ja rakenne. Jos sinulla on iso kylpyhuone, sinulla on varaa laatta suuren tai keskikokoinen. Se on paljon parempi kannalta vähän kosteutta ja homeen ja homeen.

  Jos sinulla on pieni kokoinen kylpyhuone, käyttää suuria laatta on irrationaalinen, koska se on leikattava asennuksen aikana. On parempi suosia pieniä plitochki tai mosaiikki.

  On tärkeää ottaa huomioon värimaailman valitset pintamateriaalin. Ristiriitaisella tavalla sini-sininen alue, se voi toimia syrjivimmissä psyykeen. Jos haluat rentoutua päivän porealtaassa, mieluummin "kodikas" beige-kulta yhdistelmät.

  Nykyään suuri kysyntä laatta on punainen, mutta pitää muistaa, että se visuaalisesti vähentää tilantarvetta. Käytä sitä yhdessä valkoisen korjata aksentti. Esimerkiksi käytä viininpunainen lattia- ja lisätä punaisen vaakasuoran viivan altaan alueella.

  1. Hyvä esimerkki viimeistely pieni kylpyhuone yhdistettynä wc. Seinän, jota vasten LVI, kaakeloitu kahvi värit, tummin väri on kahdennettu lattiapinnoitteen. Loput seinät on peitetty vaalealla koriste kipsi. Prime painopiste on impregnointi plitochek sinappi on sijoitettu samalle tasolle hallitsemattomasti.

  2. Pieni kylpyhuone mahdollisimman täynnä valoa ansiosta seinät ja katto valkoinen. Viihtyisä huone, jossa on puulattiat ja tehdä hyvät aksentteja messinkiä. Sen sijaan "kylmä" kromattu hanat ja pyyhe haltijat, messinkiä näyttää lämmin ja rauhoittava. Kylpyhuone grafiitti väri antaa sisätilojen ripaus aateliston ja erityistä charmia.

  Osaa laattojen kylpyhuoneessa

  Muodikas laatat kylpyhuoneen suunnittelu 2018

  Laatat pieni kylpyhuone

  Laatat kylpyhuoneeseen

  Mikä laatta on parasta valita kylpyamme?

  Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

  Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  64 − 54 =