Stretch-katot käytävien valokuvassa

Stretch katto käytävällä (70 kuvaa)

 • Kattoon viimeistely on eteisen sisustuksen viimeistely, jonka sisustuksen harmoni on suurelta osin riippuvainen. Valitse ihanteellinen lisäys mihin tahansa moderniin muotoiluun, mikä mahdollistaa laajan luettelon PVC-arkkeista. Se on käytännöllinen tapa saada siisti pinta ilman lisävoimaa ja haittaa. Jopa yksinkertaisin venyttimen katto käytävällä säilyttää siisti ulkonäkön vuosikymmenien ajan, kun taas tavallinen kipsi voi vaatia korjausta 2-3 vuoden kuluttua.

  Luettelo hyödystä käyttää polymeerikalvoa viimeistely kattoon käytävään on melko suuri. Tärkeintä on kestävyys - tällaisen materiaalin käyttöaika voi olla 10-30 vuotta. Toisin kuin muut päällysteet, venytyskangas ei vaadi substraatin erityistä valmistusta, jolloin tasoitus, kipsi ja pohjustus on tarpeen. Tämä estää pölyn ja roskat, ja asennus itse kestää muutaman tunnin.

  Et voi sivuuttaa PVC-kalvon esteettisiä ominaisuuksia. Vaikuttava valikoima tekstuureja ja piirustuksia tyydyttää hienoimpia makuja. Valmis katto näyttää yhtä kirkkaalta kuin tietokoneen kuvantamisessa. Matta, kiiltävä, satiini, helmi, metallinen loisto, läpikuultava ja peilistä joustava katto avaa rajattomat mahdollisuudet monimutkaisuuden suunnitteluaikoja.

  On erittäin helppo huolehtia tällaisesta pinnasta - riittää, että pyyhi se ajoittain likaa tai pölyä kostealla sienellä ja vältä myös kosketusta terävien esineiden kanssa. Kalvon suojaamiseksi vahingossa tapahtuneilta vaurioilta on suositeltavaa kiinnittää joustava katto, kun kaikki muut viimeistelytyöt on viimeistelty ja suuret kalusteet on asennettu.

  Venytetty katto pieni eteinen

  Pieni salialue on tyypillistä useimmille huoneistoille. Tämä ei ole ongelma, sillä ihmiset viettävät vähiten aikaa tässä huoneessa, mutta oikein suunniteltu katto on hyvä tilaisuus tehdä käytävistä kevyempi ja tilavampi. On olemassa useita suunnittelutekniikoita, jotka sopivat pieniin käytäviin.

  Jokaisen valonsäteen peilaus, lakan pinta ei vain lisää tilaa tasaisempaa valaistusta vaan lisää myös äänenvoimakkuutta. Erityisesti kiilto näyttää hyvältä yhdistettynä suuret peilit seinillä ja moderni high-tech huonekalut.

  Joustava katto metallisella ulosvirtauksella - erinomainen vaihtoehto klassiseen tyyliin (kulta, hopea) tai parvekkeelle (teräs). On toivottavaa, että valittu väri toistetaan yksityiskohtaisesti, kuten ovenkahvat, huonekalusarjat, seisontatuet ja vastaa yleistä mallia.

  Strange, kuten voi tuntua, tummat värit, kuten musta, tummansininen, kyllästetty violetti, suklaa, jos ne on tehty kiiltävässä muodossa, ovat ihanteellinen ratkaisu pieniin käytäviin. Tällainen joustava katto suurimmalla selkeydellä heijastaa jokaista esinettä, mikä luo rajoittamattoman tilan illuusion pään yläpuolella.

  Riippumatta asennetusta kiristysliinasta, käytävän korkeutta voidaan lisätä visuaalisesti taustavalon avulla. Se voi olla valoa läpäisevä diodi tai neonkaista, joka on asennettu reunoihin juuri PVC-kalvon alapuolelle. Tällä tavoin he tekevät paitsi patruunoiden reunan, mutta myös korostavat katon yksittäisiä osia, korostaen lukuja, ruutuja, rivejä.

  Kaksitasoinen venytys kattoon käytävällä

  Käytännöllisistä ja esteettisistä syistä käytävässä oleva katto tehdään usein yhdistämällä kipsilevyrakenteet pvc-kalvoon. Nämä vaihtoehdot näyttävät huomaavilta ja ajantasaisilta, lisäävät visuaalisesti huoneen korkeutta ja mahdollistavat myös korkeiden vaatekaappien asentamisen vaarantamatta venytettyä kangasta.

  Yksi tavallisimmista tavoista järjestää kaksitasoinen katto on eräänlainen kehys kipsilevystä ympärysmitta, joka on asennettu 2-3 cm elokuvan alapuolella. Se voi olla erilainen paksuus ja muoto, sillä on kohotetut reunat. Näissä malleissa kiinnitetään tavallisesti kiinnikkeet, jolloin pvc-kangas jätetään koskemattomaksi ilman punktureita.

  On myös hankkeita, joissa asennetaan ensin kipsilevykuvioita ja kiristetään sitten kalvolla. Tämä menetelmä on erityisen hyödyllinen, jos tarvitset mielenkiintoisen tekstuurin tai laadullisen kuvion, joka ei ole aina mahdollista normaalin maalauksen avulla.

  Venytyskaton yksilöllinen muotoilu on mahdollisuus tehdä eteisestä mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen. Nykyaikaiset muotoilutuotteet pvc-kalvon avulla mahdollistavat luovan idean toteuttamisen.

  Käyttämällä pitkälle kehitettyjä tekniikoita tulosteiden käyttämiseksi elastiseen vinyylilevyyn, käytävän yläosa voidaan koristella millä tahansa piirustuksella. Se voi jopa olla jäljitelmä fresko tai kopion kuuluisa maalaus, tyylitelty mosaiikki, kuvia taivasta, lehdet, kukat, tyylikäs kuvioita. Pohjaksi se voi valita minkä tahansa kalvon tyypin - läpinäkyvä, matta, kiiltävä tai satiini.

  LED-efektia käytetään ulkoavaruuden vaikutukseen. Ne on järjestetty tiettyyn järjestykseen katon sisällä muodostaen tähtikuvioita ja galaksien. Värinän rytmiä, sävyjen muuttamista voi joskus ohjata kaukosäätimellä. Tämä taustavalo näyttää kauniilta pvc-kalvon värillä ja luo viihtyisän romanttisen ilmapiirin käytävällä.

  Kaksikerroksiset venytyskatot, joissa materiaalin ylempi kerros näkyy alhaisemman - rohkean kokeellisen suunnittelun kentän läpi. Tulos kussakin tapauksessa riippuu valitusta paletista: on selkeä kontrasti, rasteripeli tai hellävarainen sävyinen muutos - joka tapauksessa rei'itetty katto tulee käytävän ihana koriste.

  Valaistuksen asianmukainen järjestäminen on käytännöllisesti tärkeä asia. Tässä huoneessa ei usein ole ikkunoita, joten se voi näyttää melko makealta. Ratkaise tämä ongelma auttaa riittävää määrää valaisimia.

  Koska jo lämpötilassa +70 ° C polymeerikalvo alkaa sula, sähkölaitteiden asennuksessa on joitain rajoituksia. Erityisesti kielto koskee hehkulamppuja - venytysrajan vieressä niitä ei voida käyttää lainkaan. Energiaa säästävien LED-analogien teho ei saisi ylittää 35 Wattia. Myöskään ei ole suositeltavaa valita kattokruunu, jonka valo suuntautuu ylöspäin - lamppujen aiheuttama lämpö voi vahingoittaa kangasta.

  Upotetut valonheittimet eivät ole melkein lämmitet- tyjä. Niiden toiminta edellyttää kuitenkin 12 tai 24 voltin jännitettä, joka vaatii erityisen muuntajan. Se on sijoitettava kapeaan paikkaan tai piilotettu mezzanine-takana, mutta ei katon yläpuolelle, joten instrumentin vikaantuessa sinun ei tarvitse purkaa elokuvaa.

  Kiiltävästä ja satiinikankaasta taustalla kristallipintaiset lamput häikäisevät erittäin tehokkaiksi. Taipuisat ja heijastuvat peilipinnasta, säteet muistuttavat kirkkaita tähtiä. Loistavan loistokkuutensa ansiosta avaruudessa on ylellinen, juhlava tunnelma.

  Laajennettu katto eteisessä - kuva

  Haluatko nähdä entistä luovia ideoita, jotka auttavat tekemään säännöllisen venytyskaton käytävällä todellisen taideteoksen? Tässä tapauksessa olet todennäköisesti kiinnostunut kuvakokoelmistamme. Valinnassa vaihtoehdot sopivat sekä pienille käytäville pienissä huoneistoissa ja tilavissa tiloissa. Valitse haluamallesi muotoilu ja anna unelmienne sisätilat todelliseksi!

  Stretch-katot käytävällä, valokuva, muotoilu

  Ensimmäinen paikka, johon päästyisimme, kulkee huoneiston kynnyksen läpi. Impressio, joka kehittyy sisätilaan tullut eteinen, vaikuttaa muiden huoneiden suunnittelun käsitykseen. Tämä tekee materiaalien vastuullisen valinnan korjaamiseksi. Käytävällä oleva joustava katto on oikea tapa luoda kodikas ja vieraanvarainen ympäristö. Huolellinen muotoilu voi elvyttää jopa pienen käytävän ja tehdä siitä modernia ja yksinoikeutta.

  Venytyskaton edut

  Käytävässä käytettyjen venytyskattojen laaja käyttö johtuu heidän kiistattomista eduistaan. Katsotaanpa joitain niistä:

  1. Saatavuus. Tänä päivänä maalaus ja asennus on halvempaa kuin maalauksen tai kipsin katon tasoittamiseen liittyvä työ ottaen huomioon kaikki kustannukset. Kipsilevyjen katot menettävät myös jännitysrakenteita hinnalla.
  2. Helppo ja nopea asennus. Asennus tapahtuu yhden päivän sisällä ilman ylimääräistä pölyä ja roskia. Tämä on erityisen tärkeää, jos asunnossa on jo valmiit korjaus- ja viimeistelytyöt.
  3. Mahdollisuus saada täysin tasainen katto ilman ylimääräisiä kohdistustoimenpiteitä.
  4. Laaja valikoima värejä ja kuvioita, kyky luoda ainutlaatuinen muotoilu alkuperäisten tulosteiden tai erilaisten sisäänrakennettujen valojen avulla.
  5. Helppo huolto, kosteuden kestävyys ja käytännöllisyys. Huomaa, että vain alkuvaiheessa on huomioitava - älä naarmuta kattoa terävillä esineillä, älä käytä hankaavia puhdistusaineita. Stretch-katot ovat melko kestäviä - niiden takuu kestää 10-15 vuotta, ja asianmukaisella hoidolla se voi kestää paljon pidempään.

  Mikä venytys katto valita käytävällä

  Suspensoitu katto voi olla kangasta tai PVC - polyvinyylikloridikalvoa. Materiaalin lisäksi on olemassa useita päätyyppisiä venytysrajoja:

  Vakioratkaisujen lisäksi on muita päällystysvaihtoehtoja: lakka, helmi ja kuvioitu - ihon, mokkanahka, sametti, puu tai kivi.

  Tekstiilikankailla on korkeammat kustannukset kuin PVC-liinavaatteet, ne ovat kestävämpiä, raskaampia ja vähemmän joustavia. Kuitenkin ne eivät sag ja anna paljon tilaa kokeiluja valokuvatulostusta.

  Kankaan kankaan pinta on vain matta tai satiini.

  Huolimatta siitä, että kangas on kyllästetty erityisillä yhdisteillä, se ei silti pysty kilpailemaan PVC-levyjen kanssa kosteudenkestävyyden kanssa, ja ajan myötä pöly kerääntyy kankaasta kattopinnoitteeseen. Tekstiilikatkojen katkottoman etuna on kuitenkin se, että niillä ei yleensä ole saumoja. Tämä on mahdollista siksi, että kangas valmistetaan enintään 5 metrin levyisiksi.

  Kangas virta ei edellytä kuumailmapuhallinta, joten sen asennus voidaan suorittaa itsenäisesti.

  Tärkein etu PVC kankaasta enimmäismäärät ilmeisesti - on monipuolinen rakenne kangasta, kuten kiiltävä ja jopa lakka.

  Toinen kiistämätön etu on kalvon katto - kyky pitää suuria määriä vettä. Tämä voi säästää saamasta tehdä uudelleen korjauksen käytävällä, jos naapurit edellä protekut putkeen.

  Alakattoon käytävällä voi edustaa eri suoritusmuotoja väriyhdistelmiä ja kuvioita. Ymmärtää, miten valita sisäkaton sisääntuloaulassa, valikoima kuvia auttaa.

  pingotettu sisäkatto suunnittelu voi merkitä yhden värin sulautuu täydellisesti taustakuvaksi tai käyttää väriyhdistelmä. Lisäksi voit luoda monitasoinen muotoilu, lisäämällä niiden eri valaistusolosuhteissa ja jopa jäljittelemällä tähtitaivas.

  Kun valitset valaistus eteisessä, työntää pois sen koosta. Jotta pieni eteinen ei tee massiivinen kattokruunu, parempi tarkastella vaihtoehtoja kohdevaloilla sijoitetaan kehä kattoon.

  Edullisia suoritusmuotoja loisteputki, yhden värin valaistus auttaa visuaalisesti laajentaa tilaa. Se ei ole suositeltavaa käyttää värillisiä valoja, se tekee pieni eteinen näyttää vielä pienempi.

  Suunnittelu valaisimia isossa käytävällä avautuu tilaa mielikuvitukselle - voit onnistuneesti yhdistää seinän ja katon lamput, LED käyttö ja jopa neon valot. Hyvä näyttävät valonheittimet ja ulkona lamppuja.

  Tähän mennessä ansiosta erilaisia ​​malleja valita kalusteet helppoa, mutta älä unohda turvallisuusvaatimukset asennusta.

  • Valitessaan katto valo, tehdä valinnan hyväksi LED-lamppuja, joilla on pieni teho ja kuumennettiin varovasti.
  • Katto valaistus tulisi suorittaa käyttämällä erityistä kiinnikkeitä, kalvon aukot on vahvistettu lämmönkestävä renkaat, jotka estävät rainan kuumentamalla ja venyttämällä, sekä suojella aukon reunaan vaihdettaessa lamput.
  • Jos valittu suunnittelu edellyttää saattamisesta taustavalon reunoille kattoon, sinun pitäisi huolehtia Erikoisprofiilien tilaa valaistuksen kipsilaastilevyjäte ruutuun piilottaa se.

  harkita seuraavia vihjeitä valitessaan sisäkatonpäällysteen:

  • Sisääntuloaulassa pienen neliön kuvamateriaalia pitäisi valita kiiltävä katto vaaleita sävyjä. Tämän visuaalisesti vetää seinät ja lisätä valaistus johtuu siitä, että kiiltävä pinta heijastaa 60% valon.
  • Saumat kattoon valokuvatulostus vähemmän havaittavissa, joten jos todella liimaamalla kaksi kangasta on väistämätöntä - yrittää naamioida saumat niin. Tämä antaa eteinen ainutlaatuisuus ja yksinoikeuden.
  • Mielenkiintoista näyttää musta kiiltävä katto. Käytävällä meillä ei ole paljon aikaa, kuten muissakin huoneissa, joten musta et ehdi kyllästyä. Päinvastoin, se tekee eteinen on erityisen tyylikäs ja muistetaan pitkään vieraasi.

  Ominaisuudet venyttää katto käytävällä ja hyödyt 8

  Nopeasti muuttaa pinnan ylärajan käytävän venyy katto tyylikäs tyylikäs sisäkaton hallissa - melko ajankohtainen trendi, joka on aktiivisesti käytetään kaikkialla maailmassa. Ja huoneen koon ei oteta huomioon! Venytys katot voidaan käyttää missä tahansa ja eri muunnelmia: kahden tason, yhden tason, ja niin edelleen! Tärkeintä - oikeuttaan perustaa (omasta tai avulla ammatillinen), sekä poimia runko, sopii nykyisten suunnittelu talo.

  Musta venyttää katto sisääntuloaulassa: valokuvan omistajilta

  Musta pingotettu sisäkatto - harvinainen vierailija kotitalouksissa, koska usein omistajat ovat konservatiivisia tunteita. Musta on yksi neutraali muutosta ei sisälly. Aiemmin tänä väriä ei käytetä sisustukseen. Kuitenkin sen käyttö voi olla perusteltua, vaikka hyväksymä nykysuunnittelijoilta!

  Jos päätät asentaa musta venyttää katto käytävällä, niin kannattaa ensin miettiä tarkasti suunnittelu huone

  Lähinnä seuraavissa tapauksissa:

  • Kun teet ulottuvuudessa;
  • Tarvittaessa järjestämme kirkkaan aksentti;
  • Kodeissa, joissa on kirkkaassa päivänvalossa.

  Olisi välittömästi huomattava, että klassinen Hruštšovin pieni ahdas käytävä alaslasketun katon mustalla ehdottomasti ei sovi!

  Käytössä pitäisi kerta kaikkiaan unohtaa, vaikka todella haluat hyödyntää uusi trendi. Visuaalinen vaikutelma syntyy, että eteinen - tämä on todellinen reikä, joka on kategorisesti hyväksyttävää. Ja kenelle tällainen vaihtoehto ollenkaan tuollaista? Käytävä - tämä on ensimmäinen, jossa vieras saa. Ja se tarvitsee tuottaa vain positiivinen kuva hänestä. Vaikka huone on kapea.

  On aivan toinen - on tällaisten tilojen mustien yhdessä muiden, lämpimämpi ja kevyempiä sävyjä. Usein se on erittäin mielenkiintoinen, mutta musta väri ei koeta synkkä ja visuaalisesti vähentää koko huoneen.

  Alakatot Hall: värit

  Suunnittelu antaa kattoon käytävällä jännitys laskut pitäisi vielä suunnitteluvaiheessa harkita värimaailman, jota käytetään vaiheessa koristelu.

  Suunnittelu voi tilata ammattilainen, joka johtaa väistämättä onnistuneesti päätökseen hankkeen. Kuitenkin hinta tällaisten palvelujen voi olla hyvin pureva! Siksi sen merkitystä ja tulee itsenäinen suunnittelu.

  Sillä pieni koko käytävällä on täysin sisäkaton vaaleat sävyt

  Joten mistä aloitan prosessin? Tietenkin, jossa jälkipuinti ja valinta värejä, jotka hallitsevat huoneeseen. On parempi toistaa sen kattoon oli kuitenkin kertaluokkaa kirkkaampi. Joten se pystyy visuaalisesti laajentaa tilaa.

  Lisäksi, hyvä väri voidaan valitaan seuraavan kaavion mukaisesti:

  • Jos värimaailma ei ole määritelty, on parempi perustaa neutraaleja sävyjä;
  • Se on parasta tehdä väri pohjan kattoon, ja vasta sitten kehittää sitä;
  • Jos haluat, voit laimentaa tylsä ​​teräkuviointi, on toivottavaa abstrakteja.

  Alkaa tehdä luonnos, joka sitten, kun yksityiskohtainen tutkimus, jota toteutetaan. Kiirettä siirtyessään asiantuntijoiden suosittelemme todellisuuteen! On tarpeen määritellä suunnittelussa seinät, ostaa huonekaluja, jne Jos idea on sama suhteessa kattoon kaiken tämän, on mahdollista ilmentää hänelle.

  Olipa alakatto puku kuviolla käytävällä

  Katto kuviolla käytetään usein tarpeeksi makuu-ja olohuoneessa, ja täällä käytävällä täyttää tällaiset luomuksia ei ole aina mahdollista. Vaikuta se, että käytäntö käytön alakatot eivät ole liian suosituksi kotimaan rakennusalalla.

  Sisääntulo on mielenkiintoinen ja ilmeikäs, jos se asettaa tyylikäs sisäkaton kaunis kuviointi

  Ja se on turhaa, koska tämä suuntaus on valtava monia etuja:

  • Mahdollisuus kirkkaita värejä jokapäiväisessä sisustusratkaisut;
  • Mahdollisuus piilottaa puutteita enimmäismäärän, hänen karheus;
  • Mahdollisuuden kokeilla suunnitteluun;
  • Käännös kankaalle ehdottomasti mitään kuvaa;
  • Merkittävä viive puhdistuksen tarvetta.

  Pääsääntöisesti vähittäiskaupan löytyy monenlaisia ​​alakattoon maalauksia. Ne eivät kuitenkaan ole aina täyttämään asiakkaiden vaatimukset. Tässä tapauksessa, on vain yksi tapa ulos - velvoittaa tuotanto kangas kuvio järjestyksessä. Ja hyödyt tämän vaihtoehdon ovat ilmeiset. Ja ihana muutos voi esiintyä pienellä ja iso asunto.

  Kiiltävä tai matta, kirkkaita tai vaalean ... alakatot käytetään laajasti teollisuus- ja toimistotilat, ainakin - keskimääräisen huoneistoissa. Useimmat ihmiset ovat vain pelkää kokeilla, koska korjaukset tehdään yhden vuoden! Kuitenkin, kun kyseessä on sisäkatot, emäs raina voidaan helposti korvata uudella vastaava.

  Monet ihmiset haluavat valita juuri ylärajat käytävillä, koska ne ovat käytännöllisiä, toimivia ja kauniita

  Itse käyttö alakatot ei ole mitään vikaa! Ne ovat ympäristöystävällisiä, turvallisia ihmisten terveydelle ja niitä käytetään laajasti kaikkialla maailmassa.

  Vieläkin, joissakin tapauksissa käyttää niitä on paljon parempi useista syistä:

  • kestävyys;
  • Puhdistettava;
  • Yksinkertainen ja selkeä käynnistyslevyillä
  • Suhteellinen halpuus;
  • Kyky nopeasti vaihtaa osia ilman maailmanlaajuista korjausta.

  Edut venyttää katto sisääntulo (video)

  Alakatot hallissa, jopa musta, on oikeus olla olemassa. Niiden asennus ei vie liikaa aikaa, mutta kehityksestä peruskaaviossa joutuvat viettämään sekä fyysistä ja henkistä resursseja. Joka tapauksessa prosessi sekä lopputulos on sen arvoinen!

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  7 + 2 =