Stretch katto Valokuvien tulostaminen Valokuvien luettelo

Stretch katto Valokuvien tulostaminen Valokuvien alkuperäinen sisätilat

Mikään ei koristaa huoneen ja tehdä se niin kotoinen kuin katto valokuvatulostuksen. Mies ikimuistoisista ajoista yritti sisustaa kotisi, nykyaikaisen tekniikan ansiosta tehdä se on yhä helpompaa. Lepää, me usein etsiä, niin luo tunnelmaa kotiisi sinun täytyy aloittaa kattoon. Maalata katto tarvitsee paljon aikaa ja taitoa, ja katot valokuvatulostus yksinkertaisia ​​suunnitteluun ja asennukseen.

Kiiltävä katto valokuvatulostusta olohuoneessa

Stretch katto valokuvatulostus abstrakti kuva

Monitasoinen katot valokuvatulostusta

Stretch katto valokuvatulostuksen voidaan soveltaa kosteissa

Menetelmät painatus venytetty kankaalle

Älä ajattele, että tulostus jännitys katto - on pintakuvio. Käyttämällä ainutlaatuista menetelmää sovelluksen avulla maaleja tunkeutumaan syvälle rakenteeseen kankaan, joka luo vaikutelman, että katon yli toiminut suuren taiteilijan. Tulokseen ylitti kaikki odotukset, eri tavoin painatus, erityisiä valotehosteita, erilaisia ​​väri ja rakenne yhdistelmiä. Voimme sanoa, että katto valokuvatulostus - se on tärkein tekijä, joka määrittää koko tyyli huoneen.

Tulosta erityinen -suurkokotulostin käytetään venytetty kankaalle. Kuviointi voidaan suorittaa kolmella tavalla:

 • liuottimeen (eko-liuotin) painatus;
 • ultraviolettivalolla;
 • lateksi tulostus.

Harkita kunkin menetelmiä yksityiskohtaisesti.

 1. eko-liuotin tulostus. Kankaalle maalauksia tehdään käyttäen liuotinmusteet. Tällainen katto valokuvatulostuksen ei suositella käytettäväksi lasten huoneet, koska liuotinmusteet lievästi myrkyllisiä. Tällaiset painovärit usein valo maalauksia, koska itsessään hieman tumma-kuvattiin ja katto värit voivat vääristyä. Tulosta leveys on enintään 3,5 metriä.

ecosolvent erityinen muste käytetään kuvien tulostamiseen. Kankaalle maalauksia voi saavuttaa korkea jäljitelmä kangas taiteilija. Kuvat painettu katot siten tulostus saadaan laaja ja luonnollinen. Kuva ei haalistu auringossa eikä pilaa ajan.

Stretch katto valokuvatulostusta julkisella paikalla

Alakatot tulisi olla sopusoinnussa muuhun sisustukseen

Matt katto valokuvatulostusta

 1. UV-painatus. Erityisestä kuvan piirtäminen sovellettu UV mustetta. Se on tiheä, joten UV-painatus voidaan suorittaa mille tahansa kankaalle. Tulosta leveys tällä menetelmällä voi olla enintään 2,2 m. Jos haluat hakea kuvan suurempi leveys, on välttämätöntä suorittaa sauma katossa. Joustava kangas UV-painatus kalliimpaa verrattuna eko-solvent-musteilla.

Tulosta käyttää ympäristöystävällisiä vaaraton maalata henkilö, joten katto valokuvatulostuksen UV menetelmää voidaan käyttää myös lasten huoneet. Koska muste imeytyy levyn rakenne, se ei murru, kun sen jännitys. Kangas voidaan pestä valokuvien tulostaminen, piirtäminen ei kärsi.

Alkuperäiset katot voi muuttaa huonetta

Alakatot onnistuneesti yhdistää kipsilevy kattojärjestelmiin

 1. lateksi tulostus. Tämä menetelmä tulostus suoritetaan erityisen suuren formaatin piirturi lateksi tulostusta. Tämä menetelmä mahdollistaa tulostuksen tulostaa kuvia kaikenkokoisten ilman saumoja alakatot. Mitat sovellus malli tulee rajoittaa vain huoneen seinät. Korkealaatuisen tulostuksen voi saavuttaa valokuvan laatu.

Valokuva-luettelon "SHUTTERSTOCK" valitaksesi valokuvat sisäkaton

kuva luettelo "Shuter STOCK" teidän alakattoon.

Valmistukseen painatus venytetty kankaalle, mitä tahansa valitun valokuvan tai esimerkki kaupallisen kuvapankkinsa "SHUTTERSTOCK" maksama yhtiömme ja on kaikkien asiakkaidemme - ILMAISEKSI!

Valmistukseen painatus venytetty kankaalle, käytämme vain laadukkaita, täysin turvallinen terveydelle ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. osoituksena laatutodistuksia. Voit siis epäilemättä tilata alakattoon valokuvatulostus makuuhuoneessa tai lastenhuoneeseen.

KIRJA Yhtiömme Stretch katto valokuvatulostusta!

 • Merkittävästi laajentaa tilaa minkään huoneestaan.
 • Radikaalisti muuttaa sisustuksen ja tunnelman huoneeseen, välttäen merkittäviä kustannuksia.
 • Jotta huone hillittömän ilon valon ja raikkaita värejä.
 • Luoda alkuperäisen suunnittelun ja teema huoneen sisustus.

Takaamme laadukkaita kuvia!

Ennen kutakin photoprint faksi kulkee digitaalinen käsittely, joka käsittää:

 • terävyyden korjaus
 • valkotasapainon korjaus
 • toisin korjaus
 • Software Removal "digitaalinen pakattujen"
 • väri korjaus ja väritasapainoa
 • väheneminen viljan

Voit valita paitsi viimeistely kattoon!

Voit valita tulevaisuuden mielialaa ja ainutlaatuinen mukavuutta!

Soita ja tekevät sertifioitu katot

ostajille

 • Plussat ja miinukset

  sisäkattojen

 • ominaisuudet

  alakatot

 • Vertaa joustavat kankaat
 • asennustavat

  Stretch katto valokuvatulostusta

  sisään painatus venyttää katot Se jätti juurikaan muistuta perinteistä valokuvataiteen teknologioita. Se perustettiin laajakuva piirturi digitaalisten kuvien ja harjoittavat tämän liiketoiminnan erikoistunut yritys. Jos kuva on suurempi kuin telan leveys, kuvan rainan levitetään "mosaiikki" menetelmä: kuva osa yhdellä kaistalla osa - toinen osa - seuraavaan. Selvemmin oikea nimi tätä prosessia on "art tulostus venyttää katot".

  Luettelot tulostetaan venyttää katot

  Alkuperä kuvan tulostettavaksi ei ole väliä. Vaikka tehdään digitaalinen laite, vaikka skannatut "paperi" kuva. Monet Valokuvaamot tarjoavat pick Pictures painatus venyttää katot hakemistosta "Shutterstock»(Shutterstock, venäläinen käyttäjät usein sanoa "Shutterstok"). Eri lähteiden mukaan, tämä sivusto on välillä 20 ja 30 miljoonaa. Kuvien tarkkuus erinomainen. Kuitenkin sivusto "Shutterstok" suunniteltu myynnissä olevia valokuvia ja videoita on suojattu tekijänoikeudella ja lataamalla kuvia siitä voi olla kalliimpaa tulostusta itse. Niin, siellä on yritys, jonka kanssa voit neuvotella piirturi tulostamisen hinta 1 ths. Rub. per sq. m, mutta sen tiedetään faneille, jotka ostivat kuvia "Shutterstoka" 1,5 tuhatta. hieroa.

  Asiantuntijat uskovat, että erityisen suuri syttyy Alakatot Kuvallinen painatus väri luettelo "Shaterstok".

  Valokuvatulostusta värit Shutterstock hakemisto

  On kuitenkin olemassa joukko hakemistoja tulostaa venytys katot. Esimerkiksi, Vista suunnittelu, "a priori", "Sirius", jne. Yleensä useimmat studiot mukana valokuvatulostusta hallussaan omia luetteloita.

  Jos olet kiinnostunut enimmäismääriin lastentarha - lue arvostelu artikkeli: http://remontspravka.com/natyazhnyie-potolki-dlya-detskoy/

  Miten käytännön - alakatot keittiössä - täällä.

  Luokittelu kuvien kattoon

  Koealojen tulostaa erilaisia.

  Tämä ennen kaikkea taivaan ja taivaalliset ilmiöt: pilvet, tähdet, komeetat, ohjuksia ja muita lentokoneita.

  Tämä meri ja vesi vaikutukset: valkoinen aluksia, delfiinejä, kalaa ja niin edelleen.

  Se kukkii koko kirjon.

  Tämä mytologisia ja raamatullisia kohtauksia.

  Tämä on maalausjäljennökset kuuluisa tekijöille.

  Abstraktien piirustuksia ja fantasia.

  Tämä maisema, kuten kaupungin (erityisesti taivas näyttää hyvältä kehykseen yläosien pilvenpiirtäjiä!)

  Lopuksi, se on yksinkertaisesti tekijän piirustukset.

  Alakattoon 3D valokuvatulostusta

  Erityisen kiinnostavaa on katto 3-d photoprint. Eli kuvien luoda vaikutelman tilavuuden tai luonteesta kattoon.

  Kartinki varten valokuvatulostusja alaslasketut katot Se voidaan luokitella niiden lokalisointi. (Katso artikkeli "Design alakatot.") Jotkut kuvat ovat sopivampia olohuoneessa, kun taas toiset - keittiöön, kolmas - ja lastenhuone, jne

  Valikoimien kuvien näistä huoneista löytyvät jäljempänä kuvagallerian alakattoon valokuvien tulostamiseen.

  Mikä on venyttää katto kaiutin - lue seuraava artikkeli sivustollamme.

  Hinnat katto valokuvatulostuksen

  On syytä mainita hintoja soveltamisesta palvelun painatus venyttää katot. Hintoja eri organisaatiot tarjoavat suuria eroja. Esimerkiksi yritys "Sirius" ilmaisee, kuinka 1950 ruplaa. / M2. Tehtaan alakatot "Asta Manufactory" ilmaisee hintaluokka 950 ruplaa. / M2 1700 ruplaa. / M2 tukkumyyjille riippuen rakenne ja katon alueella. Pietarin yhtiö "Concord" osoittaa arvo 1324-2427 ruplaa. / M2 hinnan ohella materiaalin ja asennuksen.

  Tilavuus tulostus voi olla katto

  «Sky Link» Yritys 8 - ottaa itselleen 1700 ruplaa / m2 tulostus ..

  Yritys «New Life» 9 valmis osittain taidetta katot oman kokoelman hintaan 1100 RUB. / M2.

  Yleensä hintojen muutoksia on erittäin vahva epäilys, että tulostus nostaa hintaa venyttää katto ei ole kiinnostusta, ja ajoittain ...

  Valokuva Stretch katto valokuvatulostusta eteiseen

  Tai harmittomia merenelävät Classic katto tulostus: pilvet ja sininen taivas Mytologisia tapahtumia kattoon ja näytti aivan oikein

  Abstraktio viittauksena kotilo kuva Kopiokone söpö pikku eläimiä nahkoja elävästi nostaa sävy mitä vieras Tulostuksen Voit myös luoda kolmiulotteinen kuva. Esimerkiksi, perhonen

  Kuten olemme sanoneet, erittäin söpö näyttää taivas kehystävät yläosien pilvenpiirtäjiä Enkelit - tämä on myös taivaalliset ilmiö. Joten se sopii tulostaa! Arabesque katto antaa koko huoneen hieman mysteeri

  Kuvagalleria Stretch katto valokuvatulostusta vauvalle

  Lisko kattoon maalaus - se on riittävä korvike kissa Delfiinit kattoon huoneen muunnetaan kiehtovaan vedenalaiseen maailmaan

  Tulostusristiriita metsä rikkaus elävästi muuttaa lastentarha tulee aurinkoinen niitty Paikka lapselle enemmän kuin paikallaan kohtauksia sarjakuvia

  Kukka koristeena vihreällä taustalla - lupaus rauhan lasten sydämet WLAN "on lapsen piirros" - ihan kunnon huoneen sisustus!

  Tällä katto lapsi on syntymäpäivä vuoden! Ja tämä tulostus - jopa vauvan, joka haaveilee kompakti auto

  Vetokatto keittiössä

  Kuvagalleria Stretch katto tulostaminen: abstraktio

  Kuvagalleria Stretch katto valokuvatulostusta värejä

  Näyttää siltä, ​​että ne koskettavat pään kanssa silmut Tai peräisin katossa kuin turbulentti pyörre pilvessä Kukka Kiristyspainokelkan katto voi olla yksi

  Ja voi olla monia Ne voivat näyttää aika abstrakti Ja käydä läpi naturalistinen

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 20 = 24