Subalpiiniset kuusen kompakti

subalpiiniset kuusen

Kulttuurissa subalpiiniset kuusen on tuettu 1863 Parasta kaikessa viljellään alueilla, joilla on kostea ja lämmin ilmasto. Arvokkaina koriste kiviä, viehättävä puu käytetään laajalti maiseman suunnittelu. Erityisen vaikuttava se näyttää yhden ja ryhmässä istutukset.

Nuorena lajikkeet subalpiinisille kuusen voidaan muodostaa, jolloin kasvit kompakti muoto.

Crohnin uzkokonicheskaya Highland vyöhykkeellä alimitoitettu. Nuori kuori on sileä, hopeanharmaa, myöhemmin harmaanruskea, jossa kuori. Nuoret oksat tuhka-harmaa, lyhytkarvainen, harvoin paljas. Munuaiset ovat pieniä, soikeat, voimakkaasti hartsimainen. Juuristo Tämän tyyppisen kuusi pintaa, joten rotu on altis tuulen heittää.

alue Vuoristossa Pohjois-Amerikassa.

Mitat aikuisten kasvien Puu jopa 30 m ja rungon halkaisija on noin 45-60 cm.

koristeellinen Tämä laji on hyvin koristeellinen. Hänen violetti silmut näyttävät hyvältä vihreällä taustalla, joka luo neuloja.

muodostuu neulasia Neulat päälle matta sinivihreä, pohja ja kaksi valkoista raitaa, epätasainen koottu sarjaan ja ylöspäin. Pitää siitä karkuun 9 vuotta.

Aikoina ja kukinnan Kukkii keväällä.

käpyjä Käpyjä lieriön, lukuisia, vieressäni pitkulainen, 6-10 cm pitkä. Kun nuorena tumma lila. Päällysteen hiutaleet 20-25 mm leveä piilossa. Kypsyvät elokuussa. Siemenet kartiomainen, jossa on loistava siipi.

maaperään vaatimukset Se suosii kosteita hedelmällistä maaperää.

Suhde valon Varjo-katselua.

Vastustuskyky kaupunkiolosuhteissa Alhainen.

pakkasenkestävyys Alhainen. Kasvi lämpöä rakastava.

Suojaa talven Taimien ensimmäisenä istutus.

elinajanodote Yli 300 vuotta Lives 250-300 vuotta.

Subalpiiniset kuusen kompakti

Yrittävät kirjoittaa käyttäjätunnus ja salasana uudestaan.

Lännenpihta Compacta

synonyymitKuusen Mountain kompakti, lännenpihta kompakti, kuusen lasiokarpa kompakti

Subalpiiniset kuusen Compact - kääpiö lajikkeiden subalpiinisille kuusen. Johdettu siemenet 1879 Arnold Arboretum Harvardin yliopistossa Bostonissa lähiöissä (Massachusetts, USA). Yksi parhaista muodoista kääpiö kuusen.

Se on kääpiö puu, joka ulottuu 2-3 metrin korkeuteen. Voittoja jopa 3-5 cm vuodessa. On 30 vuosi jopa 3 metrin korkeuteen. Oksat lyhyt, kova, tiheä, suunnattu ylöspäin. Crohnin paksu, leveä, kartiomainen tai keglevidnaya. Kuori on hopeanharmaa, sileä, vanhoja puita - Nuoret versot tuhkaa harmaan värin, lyhyt ruosteessa pubescence. Munuaiset ovat melkein pallomaisia, hartsimainen.

neulat hyvin paksu, Crescent, hopea-sininen väri on valkoinen ilmarakojen pohja rivit kukkivat hopeaa, ei piikkilanka, ja 3 cm: n pituisia.

käpyjä pitkänomainen-ellipsin muotoinen hieman kokoon huipulla seistä, kerätään pari kappaletta, saavuttaa 6-10 cm pitkä ja 3,5-4 cm leveä, epäkypsä punertava väri. Siemenet kartiomainen samalla siipi, loistava, mutta tummemman värin. Kypsyvät elo-syyskuussa.

Tietoa alueesta: Se kasvaa hyvin hedelmällinen, kohtalaisen kostea ja hyvin valutettu maahan. Kantaa lyhytaikaisia ​​vettyminen. Se voi vahingoittua alkukeväästä pakkaset. Se on tasainen lumisade kruunu.

Taudit ja tuholaiset: hyvä kestävyys tuholaisia.

Käyttö: Se näyttää hyvältä yhden ja ryhmässä istutukset, kauppakeskuksissa, puistoissa, kanerva ja Rock Gardens. Yhdessä kataja, muroja, evonymus «Compactus9raquo;, paju, kuusen, tyrni, lohom, vaahtera ginnala, puksipuu, tulppaanit, kissanminttu Camas, perovskite kanssa Myosotis ja hakonechloa sochevichnikom keväällä. Sitä käytetään myös uudenvuoden puu.

Liity ja seuraa päivityksiä!

Subalpiiniset kuusen kompakti

palsamipihta

Palsamipihta (palsamipihta) - on tyylikäs, koriste, tuoksuva, ikivihreä havupuu kotoisin Pohjois-Amerikasta. Niistä sukulaiset palsamipihta ei ole niin kestävä, se kasvaa jopa 150-200 vuotta luonnossa ja epäedullinen - vain 90 vuotias. Palsamipihta kruunu harmonia on erilainen, jolla on tiheä kapea-pyramidin muotoinen. Lisäksi erityistä huomiota on kiinnitettävä sen oksat pohja roikkua niin pieni, että koskettaa maata, voi helposti juurtua. Siksi on mahdollista toteuttaa tällaisia ​​syvään juurtuneet versot jalostukseen alueella. Nuoret puut tuottavat uskomattoman ryhmä emokasvia. Puu 15-25 m pitkä ja säännöllisesti kartiomainen kruunu, kuperat maahan. Kuori on harmaa-ruskea, sileä. Neulat 1,5-2,5 cm pitkä, tylsä ​​tai hieman lovinen kärjessä, ylhäältä tummanvihreä, kiiltävä, alla vaalea raita. Oksilla on lomitettu. Kartiot soikea sylinterimäinen, 5-10 cm pitkä, 2-2,5 cm halkaisijaltaan, varhaisessa kehitysvaiheessa tumma violetti. Juuristo pinnalle. Suhteellisen sitkeitä ja osittain varjossa, riittävästi kaasua vastus. Se kasvaa hyvin kostea tulva ja savimailla, huonosti podzolic ja hiekkainen. Nuoret kasvit kasvavat hitaasti kasvanut nopeammin.

Palsamipihta "Picollo" (Piccolo)

Palsamipihta 'Piccolo' - kääpiö, silnovetsvisty tavallaan palsamipihta hitaan kasvun kanssa pyöreiden. Vuotuinen kasvu on korkeintaan 3 cm. Kun 10 vuosi saavuttaa korkeus 0,5 m ja samanlainen leveys. Puikot ovat tumman vihreä, kirkas pohja. Suosii hedelmällinen ja kosteassa maaperässä ja osittain varjossa alueilla. Sitä suositellaan pientä puutarhaa, alpinary ja kasvava konteissa.

Koreanpihta "cis" (DIS)

Cis Korean Fir (koreanpihta cis) - kompakti kääpiö havupuu pensas pyöreä latvus. Korkeus 0,8-1 m., Halkaisija kruunun 1,5 m. Se kasvaa hitaasti, 3-4 cm. Vuodessa. Puikot ovat tummanvihreä, pehmeä, kirkas, 0,8-1,2 cm. Pitkä. Käpyjä lila-purppura väri ja pituus 5-7 cm. Ja noin 2 cm: n paksuinen. Kasvamaan. Se suosii aurinkoinen alueilla, savimailla ja hiekkamaassa kohtalaisen kostea. Frost. Sopii kasvaa säiliöissä.

Koreanpihta "COMPACT DWARF" (compact kääpiöt)

Kompakti Dwarf- kääpiö tuuhea muoto. Korkeus aikuisten kasvit ovat enintään 70-80 cm kruunu halkaisija noin 1,5 m. Se kasvaa suhteellisen nopeasti, vuotuinen kasvuvauhti 8-10 cm, hyvinä vuosina jopa 12 cm. Luuston versot voimakkaasti aluevaltaus, kasvaa erilleen tasaisesti, useimmat niistä pitkä, ulottuu keskustasta suorassa kulmassa, jotka on suunnattu vaakasuorassa, sijaitsevat vaakatasossa, jotkut maahan. Hieman lyhyt versoja yläosassa kasvin poispäin keskustasta terävän kulman ja on suunnattu sivuille ja ylöspäin. Crohnin muodostunut paksu, tiheä, säännöllinen, symmetrinen, ensimmäisellä kierroksella, alkaa ikä ja tulee litistetty tyynymäinen. Neulat ovat lyhyitä, paksuja, suora, tiheään istuu versoja, maalattu paksu vihreä, alhaalta neulat sinertävän valkoinen. Uusi kasvu on vaaleampi sävy. Laitos on parasta istuttaa auki tai kevyesti tummennetut alueet, iso varjossa versoja ojennettu, kruunu tulee vetelä. Maaperä toivottavaa ravitsevaa, kostea, valutettu. Talvi pelottomuus on korkea.

Koreanpihta "Molli" (Molly)

Molly Korean Fir (koreanpihta Molli) - Korean kuusen kääpiö lajike rehevä kartiomainen kruunu, saavuttaa korkeus 4 m ja halkaisija oli 3 m. Neulat lyhyt, 2-3 cm pitkä, pehmeä, kaksi-väri: tummanvihreä ja kiiltävä, pohja hopea johtuen kaksi pitkittäistä kaistaletta. Se elää jopa 300 vuotta.

Kokkareita jopa 5 cm pitkä, sinivioletti, suunnattu ylöspäin. Bark punaruskea, karkea (nuoriso- ja sileä harmaa). Koreanpihta Molly käytetään yhden ja ryhmässä istutukset kaupunkialueilla puita puistoja, puutarhoja. Se voi tulla asuu joulukoristeet pieni puutarha reunalla.

Koreanpihta Molli Se suosii aurinkoinen tai osittain varjossa, tuulelta suojassa sivustoja. Se mukautuu mahdolliset maaperän, mutta haluaa hedelmällinen, hieman hapan ja hyvin valutettu. Tunnettu siitä, että lievä halla. Alkukeväästä on suositeltavaa suojata auringonpolttama. Herkkiä lämpötilan muutoksille päivisin.

Koreanpihta "SILBERLOCKE" (SILBERLOK)

Se on pieni puu oikean symmetrinen pyramidin tai kartion muotoinen kruunu, ajoittain 2-3 kärki. Jopa 5 m korkea, jonka halkaisija on 3 m kruunu. Hidas kasvava kasvi, vuotuinen kasvu saavuttaa 6-8 (10) cm. Kun 10 kasvaa 1,2-2 m halkaisijaltaan 1,5 m kruunu. Kaukojohto tasolla. Luuston oksat tasainen ja suora, tasaisesti laajenemaan sivullepäin, voimakkaasti haarautuneita, ulottuvat runko terävässä kulmassa suunnattu sivuille ja ylöspäin. Kuori nuorten puiden on vaaleanharmaa, sileä, myöhemmin tulossa murtunut, jossa punaruskea säröillä. Nuoret versot peitetty hienoja hiuksia, kellertävä, violetti myöhemmin. Se suosii aurinkoisia paikkoja, mutta voi kuljettaa ja penumbra. Vastus keskimääräiseen kaupunkiolosuhteissa. Se suosii tuoretta hedelmällisen maaperän tasaisesti kosteat. Se suosii hiekka liejunsekaista tai savimailla maaperään. Se täytyy suojata kylmältä talvella tuuli. Hän ei pidä kuivuudesta. Kompakti, tiheä kruunu muodostuu avoin aurinkoinen paikkoja.

Valkoihoinen kuusen Nordman

Syntyi tämän ikivihreä puu ovat vuorilla Kaukasian ja Vähässä-Aasiassa. Väri kuori on vaaleanharmaa, matta. Neulat tummanvihreä kyllästetyllä väri kiilto ja ominaisuus pituus 15-40 mm, mikä luo tunteen parvi. Jos hiero muutamia neuloja käsissään, sitten heti tuntua kirpeä sitrushedelmien makua - ominaispiirre Nordmannin kuusen. Verrattuna muihin sukulaisiin on sellainen hyvin nopeasti kasvava. . Se voi päästä korkeus 50 metriä ja kruunun halkaisija 7-8 m Kuusi Nordmannin on hyvin epätavallinen kuoppia, suuri - jopa 20 cm pitkä, sylinterimäinen muoto, runsaasti peitetty hartsin kypsässä. Lisäksi on pitkäikäinen luonnossa, se kasvaa yli 500-800 vuotta, se on helppo sietää pakkaset alas -25-30 astetta.

Kompakti subalpiiniset FIR (lännenpihta Compacta)

FIR subalpiiniset "GREEN GLOBE" (GREEN GLOBE)

Subalpiiniset kuusen Green Globe (lännenpihta Green Globe) - viehättävä pienoiskoossa lajike subalpiiniset kuusen, ei voi vaan aiheuttaa yllätys joku näkee sen ja kosketa sitä. Ja älä koske hänen on yksinkertaisesti mahdotonta. Se näyttää olevan kääpiö kuusen, mutta - ehdottomasti ei piikkilanka. Pehmeä, Emerald - vihreä pallo on helppo löytää paikka jopa pienellä alueella. Kulttuuri Tämän kannan on otettu käyttöön vuonna 1979 (Verkade). Kääpiö, hitaasti kasvava (ylös 0,8-1m) pitkä. Crohnin säännöllinen, tiheä, pallomainen. Oksat vahva, suunnattuna ylöspäin, paksut, vahvat jalat. . Vuotuinen kasvu versoja 3-5 cm Se kasvaa hitaasti, 2,5-5 cm vuodessa. Neulat ovat pehmeitä, lyhyitä, vihreä. Sitä suositellaan kivinen puutarhoissa, kasvaville astioissa, koristella nurmikoilla. Pakkaskestävyys on korkea. Se suosii tuoretta, syvä hiekka liejunsekaista ja liejunsekaista, mutta kasvaa hyvin eri mailla. Valoa vaativat.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

59 − = 50