Substraatti laminaatti valita

Substraattia laminaatin (korkki-, havupuu, ja muut). Miten valita ja miten laittaa sitä?

Tyylikäs ja varsin käytännöllinen - laminaattilattia - sen positiivisia ominaisuuksia nopeasti voitti markkinat. Huolehtimaan heistä ei ole vaikeaa, mutta se on erittäin helppo käyttää. Mutta sinun pitäisi tietää, että leijonanosa sen ulkonäön ja kestävyyden määrittelee laadun asennuksen eikä viimeinen kysymys on, miten valita laminaattisubstraatin.

 • Mikä on alustan?
 • Paksuus substraatin
 • tukimateriaalia laminaatin
  • Vaahto (izolon)
  • korkki tausta
  • polystyreenituotteet
  • havupuu laatat
  • folio substraatti
  • Yhdistetyt substraatti
 • Substraatti laminaatti lattialämmitys
 • Tehdyn laminaatin substraattia

Vuori laminaatin on sovellettava yhteydessä sille osoitetut tehtävät:

 • Äänieristys. Jos ei aluskate laminaatti substraatille, niin kukin vaihe voidaan täydentää ääniä puu- tai betonipohjan. Sileä lievä emäs voi päästä eroon kitistä ja pienet melu. 32-m ja 33-m-luokkaan kuuluvia laminaatti on joskus upotettu alustaan ​​kiinnitetty takapuolelle eristyksen. Tällainen materiaali on helpompi tyyli kuin tavallisesti, mutta monimutkaisempi teknologiaa tuotannostaan ​​lisää huomattavasti sen hinta.
 • pinnan tasoitus On toinen haaste, joka on selviytyä laminaatin aluskalvon. Asennettaessa tämä päällyste on erittäin tärkeää tasoittaa pinnan, koska tämä riippuu kestävyyttä lukot. pinoaminen tekniikka mahdollistaa korkeus on 1 m on enintään 2 mm. Mutta liian paksu alustan, hyvä piilossa väärinkäytöksiä, samaan aikaan, paljon periksi painon alla vaiheet. Että saumat eivät ole levinneet puolessa vuodessa, lattian pinta tulee valmistellaan perusteellisesti ennen asennusta laminaatti.
 • Vedeneristys. Laminaattilattia - tämä on yksinkertaisesti painetaan paperille, joten jopa kaikkein vedenkestävä malli ei ole tarpeen testata kaatamalla vettä, muuten se yksinkertaisesti turvota paneeli. Substraatti laminaattilattia betonin pinnoite kykenee suojaamaan tulevalta kosteudelta sementti pohja. Yleensä betonilaatan on annettava kuukauden kuivua, ja vasta sitten antaa pintamaali. Tarkista valmius perän voi makasi päällä muovikelmu yössä. Jos aamulla se ei hiosta, perän kuiva.
 • Lämmönjohtavuus. Substraatti laminaatti on sijoitettu yläpuolelle lattialämmitys, väistämättä vähentää tehokkuutta sen toiminnan, koska se, ja itse päällysteen olla riittävän alhainen lämmönjohtavuus. Vaikka asennus Lämmin lattia alkoi tehdä erityisiä alustoille. Joka tapauksessa, riippumatta siitä, valmistusmateriaalin, substraatin paksuus, alapuolella laminaatti ei tulisi olla enemmän kuin 3 mm. Totta, on häikäilemättömät mestareita, jotka yrittävät piilottaa puutteet sitoutuneet noudattamaan niitä tasoitus pohja, käytä paksua pad (4-5 mm). Tällainen kohde tuolloin näyttää täydellisesti, mutta kuusi kuukautta myöhemmin laminaatin alkaa levitä pitkin saumoja.

Täytyy pystyä oikein valita alustan, että se toimi täydellisesti laminaatti. Erilaisia ​​alustoja ovat paljon eroja paksuus, materiaali ja aste äänen eristys. Ennen kuin päättää, mikä on parasta Laminaattialustalle, on tarpeen arvioida kunnon kerros

 • Jos alusta on tasainen, se on tarpeeksi ohuin (2 mm) Substraatti.
 • Jos perusteella turvallisuudesta pieniä kuoppia, tarvitset 3 mm: n eristys.
 • Kokonaispaksuus substraatin kanssa laminaatti on noin 10-11 mm, - jos käytetään keskimääräinen paksuus materiaalin (8 mm).

Jotkut käyttäjät uskovat, että paksumpi laittaa alle laminaattia, sen parempi. Jotkut jopa työjakso ja substraatti on sijoitettu tavallinen paksuus on kaksi kerrosta vaikutusten tehostamiseksi lämmöneristyksen ja äänieristys. Mutta he eivät pidä siitä, että kuorma lattialla on lähes aina epätasaista - siellä, missä on huonekaluja tai henkilö, se on paljon enemmän kuin lähellä tätä paikkaa.

Seurauksena substraatti on liian paksu prominaetsya vahvempi, jolloin laminaatti hihna voi jopa katketa.

Vaikka substraatti on vain hieman paksumpi kuin asemassa 3 mm, lukitse säleet lopulta vaurioitua, koska laminaatti ei ole suunniteltu taipumaan painon alla henkilö. Seurauksena heikkeneminen lukkojen ja baareja aallonpohjasta näyttävät havaittavissa kuilu, ja lattia alkaa kitinä kovempaa. Päinvastoin, jos emäs on tarpeeksi sileä, on järkevää käyttää ohuempaa substraatti.

Ei ole mitään järkeä ostaa tukea samalta valmistajalta, joka vapautti itsensä lattia - alustaan ​​tahansa valmistajan ovat täysin korvattavissa.

tukimateriaalia laminaatin

Polyetyleenivaahto on suuri lujuus kuormitettuna ja taukoja helposti ja nopeasti painetaan. Siksi izolonovaya substraatti laminaatti viittaa halvin saatavilla markkinoilla.

 • Se on kosteutta kestävä.
 • Ei pelkää hometta, hometta, jyrsijät eivät pidä.
 • Se on hyvä äänieristys ominaisuuksia.
 • Antaa se melko helposti liittämällä tavallinen paperi nauha, ja voit tulla toimeen lähes lainkaan jätettä.
 • Joskus se tuotti monistaa alumiinifoliolla, jotta se voi heijastaa lämpösäteilyä.
 • Izolon hyvin tasoittaa perusteella väärinkäytöksiä.
 • Läpäisemätön monia kemikaaleja.
 • Lyhytikäisiä. Yhden tai kahden vuoden, se menettää muotonsa, joustavuus ja enää toimi pelti, riistää laminaatti tukea.
 • Jos izolon kauan ennen myyntiä suoraan auringonpaisteeseen, se hajoaa ja hajottaa pölyn.
 • Vakava haitta polyetyleenivaahdosta on sen kyky kerätä staattista sähköä, joten kuivaan tilaan, kun lämmitys laminaatti usein talvi "maksut" herkkien henkilöiden sähköpurkauksista.

Joten älä erityisen jahdata halpuuden ja säästää ties mitä suuren summan uhalla mukavuutta. Samalla pysyy valinta ostaa tuotuja polyetyleenivaahdosta, esimerkiksi Quickstep tai mieluummin hänet kotiin, joka maksaa neljä kertaa vähemmän.

Lastenhuoneessa sopii parhaiten korkkieristettä laminaatti. Korkki substraatti tuotettu rullina tai levyinä. Joskus on mahdollista täyttää tällaisen materiaalin kanssa itseliimautuvan kerroksen.

Painetaan korkkieristettä pätee kalliita materiaaleja, joten se ei ole suositeltavaa yhdistää halpoja mattoja, koska hän itse voi myös kestävä perusta. Alennuksessa on joitakin lajeja alustojen tehty korkki:

 • Me pistoke ihana ominaisuuksia elastisuuden - puristamista raskas kuorma, se on vapauttamisen jälkeen niistä voi palauttaa alkuperäiseen muotoonsa. Siksi ei väliä kuinka usein ja kuinka intensiivisesti lapset leikkivät siinä huoneessa, jossa sänky laminaatin putki, on mahdollista olla huolehtimatta sen turvallisuutta ja koskemattomuutta.
 • Koska hyvin alhainen lämmönjohtavuus, korkki tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen, joten voidaan sanoa, että pistoke - kaikkein lämmin alusmateriaali laminaatti.
 • Hänen huomattavaa kimmoisuutta ja pidentää laminaatin, koska se suojaa vakavasta mutkia hänen lukot.
 • Substraatti on valmistettu korkki on erinomainen asentamiseksi kelluva lattia.
 • Huolimatta luonnollinen, korkki ei pelkää lahoa ja hometta.
 • Vaikka korkkieristettä ei pelkää vettä, mutta se on melko helppo jättää, niin korkki pinnoite voi kerääntyä kosteutta.
 • Koska sen korkean tiheyden korkki mahdotonta asettaa alustoille pinnoilla, jotka on kohdistettu ja on tarpeeksi korkeus poikkeama on suurempi kuin 2 mm, joten se on tarpeen sitoa täydellinen tasoitus.

Itse asiassa, korkki - tämä on paras substraatti laminaatti, vaikka se ei ole ilman haittapuolia, joista tärkein on sen korkea hinta, ja vähemmän tärkeitä - puute kosteudenkestävyys.

Se ei sovellu käytettäväksi kosteissa tiloissa, joissa parempi lay yhdistetty versio korkki kumi- tai bitumin kanssa.

Koskevat bituminen korkki substraatti, se on valmistettu voimapaperista, kasteltiin tasaisesti sirotellaan bitumi ja korkki, joka partikkelit ovat kooltaan 2-3 mm.

Se on hyvin läpäisee ilmaa, mutta ei tiivistymistä alla kuin luotettavan suojan sen ulkonäkö tulee bitumikerros.

Kuitenkin, pinoaminen substraattia laminaatin ja että sen komponentti koostumus maksaa hyvin halpaa, joten on järkevää käyttää vain kallein tyyppisiä laminaatti.

Kotimainen teollisuus on perustanut vapaalle alustalle valmistaa suulakepuristetusta polystyreenistä, joka on kotimaan markkinoilla on tullut yksi suosituimmista ratkaisuja niille, jotka tarvitsevat substraatti laminaatti 3 mm. Sen kauppanimi "izoshum". Muodostavat sen styrox on paitsi kaikki edut vaahdon, mutta huomattavasti suurempi niistä.

"Izoshum" on tehty yleinen arkki, jonka sivut ovat 1 metri ja pakkaus 10 on niin arkkia. Tehokas eristys tekee siitä erittäin suuri osa ilman sen rakenteeseen. Jäykkyys polystyreeniä mahdollistaa tuotteen pitää muodon. Kun kävely lattialle, jonka on substraatti laajennetusta polystyreenistä, on vain miellyttäviä tunteita ja ei "lataa" sähköä, kuten tapauksessa vaahtoa. Paitsi "izoshuma" muita tunnettuja tavaramerkkejä tästä samasta materiaalista on Arbiton.

 • "Izoshuma" erinomainen äänieristys ja lämmöneristys ominaisuuksia. He ovat valmiita käyttämään omistajat omakotitalojen kuivarakennusseokset, koska ne ovat erityisen kiinnostuneita säästämällä lämpöä. Asunnoissa on kerrostalojen on myös arvokasta eristysominaisuuksilla "izoshuma", koska se imee tehokkaasti iskuja kuulostaa voimaa jopa 27 dB.
 • Sen jälkeen, kun se ei kulje pitkään solupolystyreenikappale puristetaan kuin hutera vaahdotettu polyeteeni, koska se on enemmän tiivis rakenne.

Kiitos näitä ominaisuuksia, hän on täydellinen käytettäväksi suuren kuormituksen alueilla.

 • Jos aluksi jostain laatua se päihittää jopa kuuluisa korkki roll, sitten muutamaa vuotta myöhemmin nämä ominaisuudet "puhalletaan pois", eli voit puhua siitä, ettei materiaalin kestävyys.
 • Tulipalossa ja syttymisen paino polystyreeniä allokoi myrkyllisiä yhdisteitä siten edistää myös nopeaa liekin leviämistä.
 • Sen tasoitus kyky ei ole tarpeeksi korkea, kuitenkin, esimerkiksi laminoitu alusta 2 mm vaatii täysin tasainen pohja.

Viime vuosina, on toinen uutuus - havupuu substraattia laminaatin. Se on sen arvoista on vielä hyvin kallista, tuskin löytyy sen myymälöissä, mutta jos joku saa laskurin nimi "izoplat" se on hän on. Uutuus mainostetaan ympäristöä vain materiaalia, että hyvä "hengittää", mutta eivät ole tyytyväisiä lattian alle kasvihuoneilmiötä pinnoite.

Mutta siitä näkökulmasta elastisuus, se on edelleen huomattavasti heikompi kuin klassinen putkeen.

On myös muistettava, että havupuuta Levyjen paksuus on vähintään 4-5 mm, mikä on ristiriidassa vaatimusten laminaatin valmistajille.

Puupohjaisten alle laminaatti on valmistettu muodossa, laatat, jotka on määriteltävä lävistäjä.

Tämä materiaali on arvostettu, mitä hän pystyy säilyttää lämpöä hyvin. Myynnissä löydät yksi- vai kaksipuolisia tyyppisiä folio alustan, joka koostuu kahdesta kerroksesta folio ja polyeteeni vaahto tai polystyreeniä.

Folio alustan sopii alueille, joilla on mahdollisuus tunkeutuminen kosteutta perän (kylpyhuone, keittiö, kellarissa).

 • Lattia eristys on kasvanut 30%.
 • Ylimääräinen vedeneristyskerroksen.
 • Lisääntynyt kosteuden kestävyys, mikä asennus lisä- polyeteenikalvokerros ei tarvita.
 • Estää homeen ja homeen.

Haittana tämän substraatin voidaan katsoa sen kyvyttömyys toipua, että on, kun fyysisiä vaikutuksia se ei ota mainittuun muotoon, ja ilma-aukkoja voidaan muodostaa näillä alueilla.

Mielenkiintoista kyllä ​​aine, jossa on läsnä sekä polystyreeni ja polyeteeni. Näin ollen, esimerkiksi, tietyn merkin Tuplex kahden kerroksen väliin polyeteeniä polystyreenivaahdon helmien sijaitsevat. Tässä tapauksessa substraatin paksuus on laminoitu vakio 3 mm: n, ja materiaalista myydään rullina. Rakenteensa ansiosta, tämä materiaali mahdollistaa tuuleta huone. Pintakerros ei kulkeudu kosteutta, ja erittäin ohut pohjakerros sallii sen kulkea kuplia, josta se ajetaan ulos käsittelyn raon.

On olemassa myös muita yhdistelmiä, esimerkiksi, jotkut valmistajat tuottavat laminaatti, joka on liimattu pohjaan kumipäällysteinen vastakkaisilla puolilla on ohut ei-kudottua materiaalia. Käytössä tasoite se liukuu hyvin ilman nurjahdus, ja sen aikana kävellä täysin absorboi melua. Tietenkin, kustannukset ovat "kehittynyt" laminaatti on paljon suurempi kuin tavallisesti.

Substraatti laminaatti lattialämmitys

Jopa tapauksissa, joissa laminaatti asetetaan lattialle lämmitys, joka ei voi olla märkä määritelmän, ja silloinkin edellyttää erityistä substraattia laminaatin varten lattialämmitys.

Lämmönjohtavuus samalla materiaalin tulisi olla mahdollisimman, joten emme voi käyttää polystyreeni tai korkki materiaaleja.

Siksi, että lämmin lattiassa kehittänyt erityisen materiaalia Arbiton, joka on pieni rei'itys, jolloin käytännöllisesti katsoen esteettä lähettää lämmittää, mutta selviytyy peruslaminaatin tukitoiminto.

Voit myös käyttää polyeteeni ilman kalvoa, ja ääritapauksissa jopa käyttää yksinkertaista aaltopahvia, koska kuiva lattia ilman kosteuden, jopa sellaisia ​​liioiteltu ratkaisu saattaisi toimia. Koska itse laminaatin johtaa lämpöä huonosti, niin lattia on lattialämmitys edellyttää erityisesti tehty hänelle markkaa.

Luodaan substraattia laminaatin koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Tuore betonilattia on ensin tarpeellista antaa ohuen polyeteenikalvon, sekä vanhat siteet tämän vaiheen voi ohittaa.

 1. Lattialla haluat poistaa kaikki lika ja pöly pölynimurilla ja pyrkineet varmistamaan, että maa oli kuiva.
 2. Leikkaamalla substraatti voi olla veitsi tai rakenne tavallisia saksia.

 1. Jos substraattimateriaali mahdollistaa seinien tehdä päällekkäisyyksiä, joka sitten piilossa jalkalistojen.

 1. Yrittää kompensoida epätasaisuus substraatin ei voi monistaa kerroksia. Kohdistus voidaan suorittaa vain perän, vaneria tai muulla hyväksyttävällä tavalla.
 2. Jos alusta on aallotus, on nostettu, niin silloin on vähemmän epätasaisuutta.
 3. Folio materiaalit tulisi pinota heijastava puoli.

 1. Tehdyn pitäisi tehdä peräkkäin, ei perehlostyvaya levyt.

 1. Että kun substraatti ei ole vahingossa siirtää, se voidaan kiinnittää lattiaan kaksipuolinen teippi.

Video pakkaus folio substraatti laminaatti:

Mikä alustan alle laminaatti pidät eniten ja miksi? Jaa kokemuksesi ja lausunnot ja kommentit - arvostamme mielipiteesi.

"Data-url =" http://krutopol.com/podlozhka-pod-laminat.html "data-image =" http://krutopol.com/wp-content/uploads/2016/09/podlozhka-pod-laminat -450x338.jpg "data-title =" substraattia laminaatin (korkki-, havupuu, ja muut). Miten valita ja miten laittaa se? ">

Jotkut asunnon omistajat löytää lattiapinnoitteen yrittävät löytää jotain epätavallista, että olisi sekä käytännöllinen ja näyttäisi kauniilta.

Laminaattilattia on tullut erittäin suosittu lattianpäällysteet kaupunki- asuntoja ja maa taloa. Vieläkin suositumpi se on eri toimistojen ja julkisten tilojen. Välillä laminaatti on jaettu useisiin ...

Muista jakaa mielipiteesi: Peruuta vastaus

Tärkeää noin laminaattilattia:

© 2016 krutopol.com - kyse lattiapinnoitteet ja munivat lattiat omin käsin

Käytettäessä materiaalia sivuston vastavuoroisesti linkki vaaditaan.

Valitsemalla ja sijoittamalla alustan alle laminaatti: kumpi on parempi?

Laminaattilattia on tullut yksi suosituimmista ja halpa lattia. Se on kestävä, kestävä, miellyttävä monenlaisia ​​- talousarviosta luksusautojen kaikki värit. Pääsääntöisesti ihmiset viettävät paljon aikaa valita laminaatti, ja alustan unohtaa. Tässä artikkelissa, me ymmärrämme, mitä tuki on parempi, koska sen laatu riippuu pinnoitteen kestävyyttä.

Substraatti laminaatin tarve kelluva lattia tekniikkaa. Tämä johtuu useista tekijöistä, joista me puhumme.

 • Äänieristys. Jos pentue laminaatin ei käytetä, jokainen askel antanut valtaisa jysähti. Jolla tasainen kerros pehmeän piilottaa pieniä melu, kitka (ks. Artikla äänieristyksen asuntoa).

Joskus, 33 ja 32 laminaatin tapahtuu luokan Rakennettu substraatti: takapuolelle eristekerroksen on jo kiinnitetty. Pino tällainen materiaali on helpompaa kuin tavallista, mutta koska vaikeampaa tuotantokustannuksiin kasvaa huomattavasti tekniikkaa.

 • Tasaus pinta. Toinen toiminto substraatin - tasoitus pienet epätasaisuudet. Tämä on erittäin tärkeää, kun annetun laminaattia, koska kestävyys lukot riippuu tasaisuus emästä. Tekniikan mukaisesti, annettiin sukupuoli erot eivät saa olla enemmän kuin 2 mm per 1 m. Kuitenkin liian suuri paksuus substraatin laminaatin todennäköisesti häiritse piilottaa epätasaisuutta, koska sitten nivelten kävelyn aikana se painuu. Että saumat eivät ole levinnyt kuuden kuukauden lattiapinnan on huolellisesti valmisteltu ennen tehdyn päällysteet (ks. Artikkeli kuivarakennusseokset puulattia.
 • Kestämistä. Laminaattilattia on valmistettu painetaan paperille, joten jopa vedenkestävä malli ei tarvitse olla kosteuden lisääntyessä, toisin paneeli turvota. Levitysalustan laminaatin antaa lisäsuojaa kosteutta betonilattialle. Tästä syystä ennen kannen päällyste on parempi odottaa ainakin kuukauden kuluttua betonilaatan.

  Kuten siteet valmius testi voidaan laittaa yönä polyeteeni lattialle. Aamulla konkreettisista ei pitäisi hikoilla.

 • Lämmönjohtavuus. Tyypillinen substraatti laminaatin asennettu lattialämmitys, vähentää sen suorituskykyä, koska itse laminaatin ja substraattimateriaali on hyvä lämmöneristyskyky. Lattialämmityksen on erityinen substraatti, josta me kirjoitimme tässä artikkelissa. Lisäksi suosittelemme, että luet artikkelin asentamiseen vesi lämmintä lattiaa käsillään, jossa kuvataan asennus puinen ja konkreettisia pohja edelleen leikata laminaatti.
 • Joka rautakaupasta on helppo löytää paljon vaihtoehtoja, mutta miten valita alustan alle laminaatti oikea? Sen jälkeen, kun kaikki, ne eroavat toisistaan ​​materiaalin paksuus ja äänieristys.

  Ensinnäkin on välttämätöntä tietää tilan lattialle. Jos alusta on tasainen, se on riittävän ohut itse alustaan ​​- 2 mm. Kun on pienet epätasaisuudet, on tarpeen valita eristeen paksuus 3 mm. Paksuus laminaatin substraatti on noin 10-11 mm (jos otamme keskimääräinen paksuus laminaattilattia 8 mm).

  Kun valitaan substraatin ja itse laminaatin ei välttämättä suosi saman valmistajan. Se melkein ei ole väliä, että on. To. Yleiset parametrit, joten sopii tahansa yritys.

  Lyhyt video katsaus suositumpia:

  Yleisin substraatti polyeteeniä. Sen suosio johtuu pääasiassa alhaisesta hinnasta. Lisäksi se on hyvä kosteuden kestävyys, lämmöneristys ja altistuvat jyrsijöiden ja mikro-organismeja. Tämä materiaali on erittäin helppo käyttää ja vähentää jätteen määrää minimiin. se täydentävät usein paljastunut alumiini- kerros heijastamaan infrapuna-lämpö.

  Kuitenkin, vaikka suuri määrä etuja, halvinta materiaali on myös monia haittoja. Ensinnäkin, se ei ole vaaratonta synteettistä materiaalia lopulta sags huonosti ja pitää muotonsa. On tapauksia, että asennuksen jälkeen laminaatin substraatti on muodostettu vaahto staattisen sähkön (erityisesti kuivissa olosuhteissa), ja isännät määräajoin iskee shokki. Siksi 10 kertaa ajatella ennen kuin tallentaa 500 ruplaa onko mukavuutta nämä rahat? Olisi halvempaa materiaalia kotimaisten tuottajien: hinta rulla 25 neliömetriä. m. noin 320-400 ruplaa. Polyeteeni vaahto pois Quick Step maksaa 60-90 ruplaa. 1Q. m.

  Korkkieristettä alla laminaatti on mainio pohja alla kelluva lattia. Vaikka se on luonnollinen materiaali, putki on ei sovelleta muottiin ja homeelle, hyvin eristää lämpöä. Elinaikana tällaisen alustan säilyttää mitat ja ominaisuudet. Tämä laji on saatavilla rullina tai arkkeina. Joissakin tapauksissa on itseliimautuvan kerroksen takapuolelle (ks. Artikkeli tehdyn laminaatin korkki).

  Koska korkeat kustannukset sopimatonta käyttää korkkia varten edullisimmat vaihtoehto kattaa, mutta se soveltuu hyvin kestävä pohja. Haittana putken läpäisevyys on kuitenkin, voi tiivistyä pinnoitteen alle.

  Tämä materiaali on tehty perustuu voimapaperi lisäämällä bitumin, ja sitten alkuun päällystettyä hienopaperia korkki pelimerkkejä. Sprinkler on tehty pieniä 2-3 mm tulpat. Kiitos tällainen bitumin ilman vikoja tavanomaista ruuhkia: se ei lähetä kosteutta ja hyvän viivästystehosteen; hengittävä materiaali, joka estää kondenssiveden muodostumista. Kuten viimeinen vaihtoehto, bitumi korkki tausta soveltuvat vain kalliita tyyppisiä laminaattia, koska korkea hinta.

  Usein eristekerros käyttäen XPS. Se soveltuu optimaalisesti korkean tiloihin ja hyvin poistaa väärinkäytöksiä. Tämä on yksi tehokas eristys johtuen korkea pitoisuus ilmassa sen koostumusta. Jäykkyyden vuoksi se säilyttää muotonsa ja tehokkaasti absorboi ääntä, on kosteutta. Käytettäessä styroksi kerroksessa mukava tunne kävellessä säädetty. Suosituin tällaisessa tuotteiden Izoshum, Arbiton.

  On myös yhdistelmiä polyeteeniä ja polystyreeniä. Useimmat tunnetut Tuplex substraatin (Tupleks), se koostuu kahdesta kerroksesta polyeteeniä, joiden välissä ovat polystyreenihelmet.

  Tätä yhdistettyä suoritusmuoto myydään rullina ja sen paksuus on 3 mm. Rakenteensa ansiosta se voi tuuleta huone. Ylempi kerros estää kosteuden tunkeutumaan, ja ohut alempi kerros lähettää sen sisällä rakeisiin, ja sieltä kautta teknologinen kuilu ulottuu ulospäin.

  Uusi viime vuosina - havupuun alustan alle laminaatti. On vaikea löytää kaupoista, koska korkeat kustannukset, mutta joskus myydään lämpökäsitellyillle alkaen Izoplat. Materiaali on täysin ympäristöystävällinen ja voit ohittaa ilman, joten älä lattian alle kasvihuoneilmiötä. Jousto on huonompi neuloja korkki. On myös syytä harkita, että vähimmäispaksuus havupuu laatat - 4-5 mm, mikä on vaatimusten vastainen monien laminaatin valmistajille. Laattojen lävistäjä tapahtuu.

  Nyt kertovat tekniikka, miten luoda laminaattisubstraatin by:

  • Jos tuore betonilattia tasoite, ennen asennusta on tarpeen luoda ohut kerros polyeteeniä 0,2 mikronia. Vanhemmissa kodeista ei välttämättä.
  • Puhdista lattian roskat, lika imuroitu. Alustan tulee olla kuiva.
  • Viipalointiin käyttöön tavallisia saksia tai veistä rakentamiseen. Ovatkin päällekkäisiä seinälle, niin se sulkeutuu sokkeli.
  • Ei missään tapauksessa stele useita kerroksia substraatin kompensoimiseksi epäsäännöllisyyksiä kerros 2-3 mm riittää. Jos tarvitset enemmän - tasaa vaneri Lattiatasoitteen tai muilla keinoilla.
  • Jos materiaali on uurrettu, tällä puolella se on säädetty, joten se on vähemmän väärinkäytöksiä. Kalvomateriaalia on talletettu heijastava puoli ylöspäin.
  • Pinoaminen tehdään Butt, ilman päällekkäisyyksiä levyt päällekkäin. Jottei syrjäyttää alustan käytön aikana, on suositeltavaa liimaa se kaksipuolisella teipillä lattialle.

  Jollei teknologian ja ostaa laadukkaita laminaattia ne kestävät yli 10 vuotta kotona. Tietenkin lopullinen valinta riippuu materiaalin mahdollisuuksista, mutta se on parempi yrittää ostaa laadukkaita luonnonmateriaaleja, välttyäkseen kahdesti.

  Kumpi on parempi: laminaatti tai linoleum lattialle asunnossa? Mikä materiaali on halvempaa, käytännöllisempi, kestävämpi ja kauniimpi.

  Valinta itseliimautuva vinyyli lattialaatat. Hyödyt ja haitat PVC pinnoite. Tehdyn vinyyli laatta käsillään.

  Se voidaan asentaa lämmin laminaattilattia, ja onko se haitallista? Voinko käyttää sitä lämmitykseen ilman pattereita? Tekniikka oikeaan laskostumiseen, valinta substraattia.

  RemBoo »Työkalut ja materiaalit» valinta ja munivat laminaattisubstraatin alla: kumpi on parempi?

  Joista valita substraatti laminaatti

  Yhteinen materiaali asennus lattia - laminaatti. Se on helppo asentaa ja kätevä käyttää. Jos aikana korjaukset päätät käyttää sitä, selvittää mikä on paras laminaattisubstraatin. Luistavat materiaali suojaa paneeli negatiiviset tekijät, jotka liittyvät vuorovaikutukseen betonilattian ja kuitulevyn. Substraatti eristää laminaatti pinnoite ja pidentää käyttöikää. Valinta Tämän materiaalin aiheuttaa vakavan ja vastuullinen tehtävä, jonka merkitystä ei pidä aliarvioida. Nyt opit miten oikein ratkaista.

  Moderni valmistajat pintakäsittelyaineita tarjoavat laajan valikoiman lajikkeiden tyynyt lattialle kuitu-, ominaisuuksiltaan erilaisten ja toiminnalliset ominaisuudet. Jokainen niistä on suunniteltu erityisesti tiettyjä edellytyksiä, joten aikana korjauksen sinun täytyy ottaa huomioon kaikki merkitykselliset tekijät lattia. Seuraavissa kohdissa tämän artikkelissa kuvataan joitakin yleisiä lajikkeiden laminaattisubstraatteja. Perehtynyt niitä, voit valita paras vaihtoehto.

  Backer materiaali puristettua korkkitammen pelimerkkejä. Se on seuraavat ominaisuudet:

  1. Se tarjoaa korkeatasoista äänieristyksen ja pitää lämpötilan täydellinen, mutta se "ei pidä" kosteutta.
  2. Sitä käytetään asentamiseksi laminaatin kuivassa tilassa, jossa vedenpitäväksi ei tarvita.
  3. Korkkieristettä ei sovi huoneita tuoretta tasoite ja alueiden yläpuolella kylpyhuoneet, mutta sitä voidaan käyttää asunnoissa, "paneeli" rakennuksia.
  4. Pinoaminen tämä materiaali vaatii esikäsittelyn. Lattian on oltava tasainen, toisin laminaatti muuttaa muotoaan ajan.

  Keinotekoinen materiaali valmistettaessa lattian pinnan asentamiseksi laminaatti. Se on seuraavat ominaisuudet:

  1. Edut polyeteeni - alhaiset kustannukset ja luotettava suojaus kosteudelta.
  2. Izolona vaahto paksuus on 2-3 mm, mutta paineessa valmiin kuitulevyn pinnoite on alennettu useita kertoja kompensoimalla lattian epätasaisuutta.
  3. Tämän tyyppinen käytetään kosteissa tiloissa suojaamiseksi kosteudelta.
  4. Polyeteeni luo luotettavan vesi este, joka estää tuhoutumisen laminaatin.
  5. Varmistamaan tuloksia on syytä täsmentää limittäin vähintään 25 mm.

  Tuotanto styroksi maantäyttötoimiin se on hyvin kehittynyt Venäjällä ja IVY. Se on seuraavat ominaisuudet:

  1. Sitä käytetään tiloja, joihin odotetaan vakavaa kuormitus lattialle.
  2. Jäykkää synteettistä materiaalia on alhainen tasoitus kyky, joten se on asetettava päälle täysin sileä lattia.
  3. Paksu kerros suulakepuristettua polystyreeniä solumuovialustaan ​​suojata huoneen kosteuden tunkeutuminen ja antaa vaikuttava lämmöneristys.
  4. Kun palava tämä materiaali päästää myrkyllinen aine. Jos valitset sen, noudattamaan tiukasti paloturvallisuus.

  Elastisen kalvon eliitin luokan materiaalin epätasaista kerrosta, äänen eristyksen ja säilyttäminen. Se on seuraavat ominaisuudet:

  1. Teknisiin tietoihin Tupleks pitkälti parempia samankaltaisiin tuotteisiin Leroy Merlin, Arbiton, Izoplat, Izoshum ja Pleneks.
  2. Ominaisuuksien vertailu materiaalien paljasti, että Tuplex vähemmän myrkyllisiä ja siten kestävämpi.
  3. Joustava rakenne asettaa alustan ahtaissa tiloissa.
  4. Asennuksen jälkeen materiaali säilyttää rakenteensa useita vuosia, joka tarjoaa luotettavan suojan negatiiviset tekijät.

  Luonnollinen kuusi materiaalista, jolloin ympäristön puhtautta ja antaa maksimaalisen eristyksen. Jos et tiedä, mitä tukea on parempi käyttää laminaatti betonilattialle kuivassa paikassa, kiinnitä huomiota tämän vaihtoehdon. Se on seuraavat ominaisuudet:

  1. Havupuu välilevy kerros tarjoaa korkeatasoisen suojan ylimääräisiä häiriöitä.
  2. Hänen sähköinen lattialämmitys lämmittää huoneen kevyesti ja tasaisesti.
  3. Keskimääräinen paksuus substraatin laminaatin kompensoi pienet epätäydellisyydet pinnalle litteä on valmis.

  Miten valita substraatti laminaatti

  Vastaus tähän kysymykseen riippuu monista vivahteita. Tehdä se oikein, sinun täytyy määrittää kosteuden tason, ja otetaan huomioon pinnan laatu. Plus, sinun täytyy ottaa huomioon koko huoneen, jotta ymmärtää, mihin suuntaan luovat arkkia. Ehkä kaikki tämä täytyy lisätä kerros polyeteeniä ja / tai folio. Valinta alustan laminaatin on parasta jättää päteviä ammattilaisia, mutta jos päätät tehdä sen itse, kirjoittaa itse perussääntöjen joka auttaa välttämään yleisiä virheitä.

  Jos tie on tehty oikein, lattia betoni on sileä, joten voit laittaa sitä sekä koville taipuisalle alustalle. Huoneistossa kerrostalot on asianmukaisesti eristetty alle laminaatti. Hyvä vaihtoehto limakalvon sellaisissa olosuhteissa - rezinoprobkovaya substraatti. Se suojata kotiin ulkopuolelta melua wafting naapurit, ja suojaavat lämpöhäviö talvella. Sen pohjalta, laminaatti kestää raskaita kuormia. Kumikerroksen estää haitallisia vaikutuksia kosteutta.

  Puu tarjoaa korkeatasoisen lämpöeristyksen, joten sinun ei tarvitse huolehtia säilyttää huoneenlämmössä. Ainoa asia, joka on pidettävä huolta - on korvaus väärinkäytösten puulattia. Näitä tarkoituksia varten, se sopii yksinkertainen ja halpa Styrofoam alustan. Se on helppoa, joustava, ja ansiosta vähimmäispaksuus ei sisällä väheneminen katon korkeus huoneen asennettaessa laminaatti. Vaahdotettu synteettinen materiaali on muodoltaan lattiasta laminaatti puristetaan maahan väärinkäytöksiä.

  Substraatti laminaatin lattialämmitys on kaksi tehtävää: suojaamaan kosteutta ja lähettämään huoneenlämpötilaan. Tämä tehtävä selviytymään muovista folio. Ohut kerros metallia kertyy lämpöä, ja kumikomponentin estää kosteuden tunkeutumista puun rakennetta-kuidun lamellilevyn. Lattianpäällysteen voi lämmetä hyvin, ja vaikutus negatiiviset tekijät on vähennetty minimiin. Tärkeintä - huolehtia siitä, että substraatti kerros ei ole liian suuri, muuten tehokkuutta sisäänrakennettu lämmitysjärjestelmän vähenee merkittävästi.

  Mikä olisi substraatin paksuus

  Siitä, mikä on paras sopiva alusta alle laminaatti, olet jo oppinut. On aika määrittää tämän kerroksen paksuus. Laminoitu Paneeli voi ylpeillä vaikuttava voima, joten he tarvitsevat luotettavaa tukea, joka lieventää taakka. Paksuus laminaatin vaihtelee 8-12 mm, ja se on vielä vähemmän lattian tarkkuudella fragmentit yhteinen. Korjaamiseksi noudattaen substraatti emäksen neutraloimiseksi ja antaa väärinkäytösten jousen vaikutus, kun se altistetaan voimakas paine.

  Useimmissa tapauksissa riittää kohdista pintakerroksen 2-3 mm. Jos on negatiivisia tekijöitä (kosteus, korkea melutaso, jne.), On välttämätöntä käyttää jäykkään alustaan ​​paksuus 4-5 mm. Tällaisissa tapauksissa korkki ja mänty materiaaleja. Vuorovaikutuksessa laminaatti tasolla lattian muuta materiaalia (matto, linoleum, jne.) Substraatin paksuus on valittu siten, että se yhdessä laminaatti tarpeeksi tuottamaan haluttu taso. Jos tasoero on yli 12 mm, se on parempi käyttää lastulevy paneelia.

  Video tarkastelu parhaista substraattien laminaatti

  Katsoa tämän videon alla, ymmärrätte paremmin mitä alusta on sopiva laminaattilattiat talon / asunnon. Lyhyt katsaus auttaa valita monia vaihtoehtoja se, joka on optimaalinen nykyisissä olosuhteissa. Perustiedot säästää teidät yleisiä virheitä korjata faneja. Kuuntele asiantuntijoiden neuvoja, jotta ei hukata aikaa ja rahaa uusittaviksi väärin asennettu lattiapäällyste.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  59 − = 56