Suomen hankkeet taloa puutavaran

Suomen Yksikerroksinen talo baari, jossa on terassi. Vinkkejä valitsemalla ja rakentamiseen

Yksikerroksinen Suomen kotona - se ei ole vain tyylikäs rakentamisen ratkaisu omassa kodissaan, mutta myös käytännöllinen, olennaisesti kaikkiin rakennuksiin pohjoisten kansojen sekä mukavuutta.

Vaatimaton ja lakoninen ulkonäkö, rakennus on erittäin turvallinen ja kestää teitä tulevina vuosina. Tässä artikkelissa aiomme keskustella eduista yksikerroksinen talo on Suomen puutavaran ja antaa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Projektit luomiseen Suomen koteihin

Talon rakentamiseen alkaa hanke, joka täyttää kaikki tarpeet tulevaisuuden talon omistajan. Monet yritykset tarjoavat erilaisia ​​suunnittelu ratkaisuja jokaiseen makuun ja budjettiin. Arkkitehdit huomioon paitsi mukavuutta ja optimaalinen sijainti tilat, mutta myös turvallisuutta koko rakentamista.

Tyypillisiä töitä ovat hyviä, koska ne on käytetty toistuvasti, ja siksi testin ajan. Mutta jos haluat mukautetun suunnittelu, voit kääntyä arkkitehti, joka ottaa huomioon kaikki toiveet ja tehdä kodin paitsi toimiva, mukava, mutta myös ainutlaatuinen.

Puutalot - se on helppoa, luotettavaa ja ympäristöystävällinen

Suomen puutalo - se on ihanteellinen ratkaisu ihmisille, jotka tuntevat epämiellyttäviä vilinästä. Raitista ilmaa talossa, miellyttävä tuoksu puun ei vain pidä lämpimänä ja mukavasti kotona, mutta myös auttaa rentoutua töiden jälkeen, ihmiset ja tuntea tuulahduksen vahvuus.

Ominaisuudet ja edut Suomen puutalot

Suomen puutalo voidaan rakentaa mille tahansa tarpeisiin, onko se vanha maalaistalo, lämmitti kesäasunto rakennus tai täydellinen perheen kotiin ympärivuotiseen käyttöön.

Mutta tärkeimmät edut Suomen kodeissa:

 • Kauneutta. Tiiviyttä rakennukset periytyvät alkuperämaasta tällaisten asuntojen valittaa kaikille. Voimme sanoa, että ei ole mitään turhaa, mutta se näyttää aivan uskomaton Design House!
 • Ympäristöystävällisiä. Materiaalina talon rakentamiseen on vain laadukkaita raaka-aineita luonnollista alkuperää (mänty, setri, kuusta, lehtikuusi). Savi, osa puun on täysin vaaraton ja myrkyttömiä.
 • Taloutta. Ainutlaatuisen muotoilun, väliset saumat tankojen älä anna kylmää ja kosteutta sisälle taloon, mikä tarkoittaa, että kustannukset lämmitys kodeissa vähenee.
 • Kestävyys. Rakentaa suomalainen koti, luottaa siihen, että laho, kosteus ja lämpötilan muutokset eivät vahingoita rakennuksessa. Erityinen käsittely kunkin puutavaran ja kestävä kiinnittää sen kanssa loput - pantin vahva ja luotettava rakenne.
 • Nopeus erektio.
 • "Hengittävä" talo. Johtuen siitä, että seinät höyry johdetaan, huoneen ylläpitää optimaalisen kosteuden, joka ehkäisee homeen, sienten, hometta ja kosteutta.

Tekniset indikaattorit Suomen talo

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet tahansa asuinrakennusten ovat lämpöeristys, äänieristys, lujuus ja palonkestävyys.

Kunkin arvon määrittelee kuinka mukava asua talossa, ja kuinka paljon se on turvallinen olo:

 • Vahvuus. Suomalainen design taloa - on ainutlaatuinen yhdistelmä käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Suunnittelu talon voit rakentaa rakennus, vaikka alalla säännöllisten maanjäristyksiä. Varmista - mitään ei tapahdu kotiisi.
 • Lämmöneristys. Tämä indikaattori on tärkein ankarissa Venäjän talvet. Puutalo itsessään on erinomainen lämpötilan säätö. Alueesta riippuen, voit valita ja paksuus seinät, joka auttaa pitämään lämmön jopa kaikkein pohjoisilla alueilla. Ainutlaatuinen muotoilu kokoonpanon ja telakoinnin log ei anna sään ja tuulen murtautua taloon.
 • Paloturvallisuus. Suomen puutalot, ovat itse asiassa vähiten joukossa palo-puutalot. Materiaali, josta valmistettu kotimaassa on itsestään sammuvia ja pystyy hillitsemään palon noin tunnin.
 • Äänieristys. Suojaa vierailta ääniä Suomen talo vertoja vain seinään useita metriä paksu. Et saa häiritä toivottuja ääniä kadulta ja muista huoneet talon. Tämä on erityisen hyvä, kun talo on pieniä lapsia tai vanhuksia.

Lisätietoja Suomen koteihin

Suomen talot, sekä monia muita rakennuksia, jotka on oma historiansa alkuperä-, ovat joitakin perinteisiä piirteitä:

 1. Perinteistä Suomessa on tasan yksi-kerroksinen talo, jossa on viisto harjakatolla. Korkeat rakennukset, pääsääntöisesti eivät rakenna, koska lämmityskustannukset talon ovat merkittävästi parantuneet.
 2. Varasto on Suomen kodeissa ei ole saatavilla. Attic ja autotalli eivät yleensä osa Suomen kotiin. Ne sitoutuvat hajut, pölyn kertymistä ja kosteutta. Kaikki latoja on rakennettu alueelle juonta, mutta ei lähellä taloa.
 3. Perinteiset talot ovat hyvin matalat katot. Tämä taas liittyy säästöjä - huuhtelu tilojen korkeat katot kylmän talven erittäin kallista.
 4. Ikkunat Suomen talossa usein suuria. Päivänvalo pohjoisella kaupungeissa on hyvin lyhyt, joten saat eniten valoa ja suomalaiset laittaa suuret ikkunat.
 5. Kaksi tulot ja lähdöt annetaan varauduttava sään, ja ovat mukavia. Suomen talossa perinteisesti on erillinen tilava aula.

Erilaisia ​​projekteja voidaan suunnitella tila, joka sopii tarpeisiin asiakkaan. Nykyaikaiset yritykset tarjoavat erilaisia ​​standardin malleja, jotka voidaan muuttaa tarpeiden mukaan.

Pieni maa talon perheen 3-4 henkilöä

Suomi-kerroksinen talo veranta - ihanteellinen loma-asunnon. Ullakolle, joka muodostaa katon veranta, joten voit mukavasti majoittaa koko perheelle, koska kodikas parvi makuuhuone voidaan järjestää. Itse talo on pienikokoinen ja sopii pienimmätkin alue päällä.

Pienin alue mukava perhe majoitus 3-4 henkilöiden 60 m2. Tämä alue on ehdollisesti jaettu useaan alueeseen: oleskelutila, varasto (ruokakomero, paikka wc ja jopa suihku), makuutila.

Tämä tilava hirsimökki ala on yli 100 m

Tämä hirsimökki on hyvä kotona tai puutarhassa, jossa voit yöpyä ympäri vuoden. Suunnittelussa on suomalainen talo paikkoja levätä ja nukkua paljon enemmän kuin pienessä kesämökin.

Mutta valiten suunnittelu talo ja laskemalla ala jokaisessa huoneessa, pitää mielessä, että seinämän paksuus on suurempi suojaavat kylmältä edes vaikeissa pakkaset.

Käytännöllinen vaihtoehto suuren perheen kotiin

Perhesuunnittelun päärakennuksessa - järkevä tilankäyttö. Valitessaan suunnitelma huomata käytävillä ja takahuoneissa ja laskea niiden alueella.

Miettiä, miten vähentää asuinalueiden (pienentää kaappeja, käytävien kaventaa ja lyhentää) ja sitten, ehkä, voit säästää huomattavan määrän.

Tyylikäs ja käytännöllinen vaihtoehto mökki autotalli

Disposition mökki autotalli olisi otettava huomioon seuraavat:

 • Autotalli ei tulisi vieressä makuutila
 • Alue autotallin sisällä pitäisi olla kiinteitä (tai päällystys betonoidaan)
 • Kaavoitus tilat on harkittu
 • Alustan on oltava luotettava
 • Ulkopinnat ei saa olla vain kaunis osa sisustus, mutta myös suojata kotiin huonolta säältä

Suositukset valintaan liittyvät yksikerroksisia taloja puutavaran

 1. Keskity annoskoko ja miten haluat käyttää sitä. Pienille sivustoja täydellinen talo on pieni koko, keskisuurten ja suurten - isompi talo.
 2. Huolellisesti tarkistaa pohjapiirros ja ulkoasu huonetta. Suunnittelussa tulisi täysin tarpeita.
 3. Valitse materiaalin paksuus, riippuen ilmasto omalla alueella. Mitä kylmempää - paksumpi olisi baarissa.
 4. Jotkut esikaupunkien rakennukset voidaan rakentaa eri perusta. Määrittele mitä tarvitaan pidit talon.

Vaihtoehdot pysyvää oleskelulupaa

 1. Tärkeintä projektin jälkeen - mukavuutta. Luovuttamisesta huonetta ja ulkorakennukset tulee täysin vastaamaan tarpeita.
 2. Älä unohda materiaali. Vain laadukkaita puuta eri kyllästämiset (tuholaisilta ja tulenkestävä) voi tehdä kodin paitsi luotettavia, mutta turvallinen.
 3. Valinnan perusta. Riippuen maalaji, valitse säätiö, joka tarjoaa kodin tukevaan alustaan.
 4. Huolehdi suorittaa kaikki tarvittavat viestinnän kotiisi. Voit tehdä tämän selville muuttaa jotain ulkoasun valmiin kodin on tarpeellista.

Opas itsensä rakentamista Suomen yksikerroksisen talon baari

Päävaiheiden rakentaminen:

 1. projekti
 2. Order materials tai koko talo (toinen vaihtoehto on parempi, koska voit vain kerätä talon suunnittelija)
 3. Valinta pohjan ja sen rakenne
 4. kotiin kokoonpano
 5. Tietoliikenneohjelmien
 6. viimeistelytyöt

 • Aloita valitsemalla projektin kotona tai tilasi arkkitehti tehdä. Hanke riippuu materiaalien kulutuksen ja valinta perusta.
 • Kun koko hanke on valmis, laskea, kuinka monta materiaaleja tai yritykseen, joka tuo kotiin projektiin. Yleensä kotikuntoiluun (mittaukset, gashes, toimitus sinulle) kestää vähintään 2-3 kuukautta, joten tällä kertaa voit tehdä perusta.
 • Tässä ovat tärkeimmät kriteerit valinta perusta: löysä maaperä olla täydellinen kasa, liimattu levy; vyö - universaali, mutta "liikkuvia" kentällä parempi haudata; Liesi - luotettavasti ja soveltuu lähes kaikenlaisessa maassa.
 • valmistus ja toimitusaika kodin suunnilleen sama ajan perusta valmistus-, joten voit heti alkaa koota kotona. Yleensä se menee talon yksinkertaisena hirsimökki, mutta ei vaadi caulking vastaavasti jokainen tukki numeroi ja et voi mennä vikaan kokoonpanoon. Kokoonpanon jälkeen katto asennetaan ikkunat ja ovet.
 • Kokoonpanon jälkeen, se on aika rakentamiseen viestinnän. Jos vaiheessa kotona suunnitelma, joka sisältyi suunnitelma, ongelmaa ei ole, koska suunnitelma näyttää, missä ja mitä pitäisi olla.
 • Suomen talot eivät vaadi kutistuu, niin loppuun, voit aloittaa heti kokoonpanon talon.

Suomi-kerroksinen talo - erinomainen vaihtoehto niille, jotka rakastavat kauneutta yhdistettynä luotettavuuteen. Suomen talo on hyvä paitsi rakennettu huvila, mutta myös kodiksi pysyvän oleskeluluvan - se on ympäristöystävällinen, turvallinen ja esteettisesti miellyttävä.

Asiat muistaa valitessaan kotiin:

 • Hyvä muotoilu - avain kestävä rakenne ja hallinta tilat.
 • Laadukkaita materiaaleja säästää talon korroosiolta ja tulta ja tehdä kodin todellinen familiaalinen pesä useita vuosikymmeniä.
 • Huolellisesti valita perusta, ohjaa paitsi kustannuksia myös luotettavuutta.
 • Suomen kotiin baari voi olla paitsi rakentamisen Villa, vaan myös täysimittainen kotiin ympärivuotiseen käyttöön. Tärkeintä on valita oikea materiaali.
 • Suomen kerroksinen talo on tehty ja kerätään mahdollisimman lyhyessä ajassa, ei vaadi kutistuminen ja valmis siirtymään välittömästi asennuksen jälkeen.
 • Puutalo - avain terveyteen ja perheen terveyttä.

Click to peruuttaa vastaus.

Ota "Arkisto service!" 30 ruplaa. / Kg, kun otetaan huomioon vienti-!

lähetä yhteistyö: [email protected]

Kopiointi materiaalia ilman viittausta lähde on kielletty. Kaikki oikeudet kuviin ja teksteihin omistaa juliste.

Yli 200 valmista hanketta

Alla näet valikoimaamme puutaloja. Kaikki valmistetaan korkeimpien laatuvaatimusten mänty kasvaa metsissä Pohjois-Suomessa.

Kaikki meidän talot voidaan valmistaa käyttämällä molempia tekniikoita Kuusamo - CUTsystem ja LOGsystem. Hankkeet voivat säätää ja muokata tarpeisiisi.

HANKKEET Suomen puutalot puutavaran KONTIO

Puutaloja rakennettu suomalainen tekniikan ominaista korkea luotettavuus, kestävyys ja pitkäikäisyys. Tällaisessa talossa on aina kodikas ja mukava, ja seinät brusaobespechathoroshuyu akustiikan ja ilmankierto.

Kontio on valmistanut ja myynyt puuta Suomen talot Kertopuun kysyttävää. Yhtiö tuli markkinoille 70-luvun lopulla ja yli 40 vuoden menestyksekäs työ on tuottanut yli 40000tysyachderevyannyh rakennusten asumis- ja virkistyskäyttöön.

Klo Kontio tänään tarjoaa yhden maailman suurimmista kokoelmista puutaloja Suomen projekteja. Kontio houkuttelee työn arkkitehdit ympäri maailmaa, ja niiden svezhieoriginalnyeidei ja lähestymistapoja täydentävää projektin numero. Voit valita eri malleja: alkaen lämmin ja kodikas perhehuoneita ja ylellisiä tiloja tai Skandinavian yksinkertainen elegantnyhkottedzhey.

Valikoimistamme löydät kauniita ja moderneja puisia taloja ja mökkejä Kertopuun erikokoisia ja täydellinen. Voit lajitella projekteja nimen kollektsiiilimodeli, talotyypin, useita lattiat ja kokonaispinta-alasta.

Lisäksi esitellään malleja puutaloja voit rakentaa oman projektin. Kerro vaatimukset ja ideoita, ja me rakennamme sinulle alkukoti viiluliimapuuta brusavsootvetstvii toiveidesi.

Suomen puutalot hankkeita, esitetty sivulla saattavat poiketa hieman alkuperäisistä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

24 − 17 =