Suosittu lajikkeiden tomaatteja

Joka lajikkeiden tomaatti sato eniten?

Käytä suurinta pieni esikaupunkialueelle haluaa jokaisen torppari. Haluaisin istuttaa vihanneksia ja kerätä kaikki parhaat sato. Se on vain sängyt melko vähän ja yrittää runsaasti erilaisia ​​kaikenlaisia ​​vihanneksia ei toimi. Jää valita maun ja saannon kasveja. Tänään puhumme tuotti lajikkeiden tomaatti, ja monet heistä ja he ovat eri makua. olisi otettava huomioon tekijät, jotka vaikuttavat tuotto valittaessa jonkinlaisia.

Ensin sinun tulee päättää, minne kasvaa tomaattilajikkeista olet ostanut. Tapoja kasvattaa kasvihuoneessa ja avomaalla ovat hyvin erilaisia. Paras lajikkeiden tomaatti avoimen kenttä ei anna tällaista maukkaita hedelmiä istutuksen niitä kasvihuoneessa. Kasvihuone lajikkeet antaa pienen saannon auki vuodetta.

Kunkin lajikkeen on oma tomaatti maku. Joissakin erityisen maukkaita tomaatteja heti poistamisen jälkeen Bush. Toiset paljastaa paras maku varastoinnin aikana tai suolaaminen. On lajikkeita, jotka ovat hyvän maun takaisin muodossa puoliksi kypsiä ja kypsiä on tavallista erinomainen maku.

 • Suolauskoneet tomaattilajikkeista tiheä ja keskisuurten ulottuvuuksia. Hedelmälihaa on erityinen sokeri, jotka antavat alkuperäinen maku hedelmien peittaus.
 • Hedelmäsäilykkeet lajikkeet ovat vielä pienempiä lajikkeita. Ihon nämä Tomato täysin kulkee kuuma marinadi osaksi sikiön ja murru.
 • Erilaisia ​​salaatin lajikkeita ei ole rajoja. Se on keltainen, oranssi, vaaleanpunainen, punainen, musta, raidallinen hedelmiä eri maku tuoretta. Paino- ovat pienet, keskisuuret ja suuret.
 • Sousnye tomaatit eroavat vapaasti kelluvan massan siementen.

Matala kasvava lajikkeiden tomaatit eivät anna sadon, mutta ei myöskään vaadi erityistä hoitoa. Lisäys saanto voidaan saavuttaa istuttamalla suuri määrä pensaita. Tall tomaatit vaativat enemmän huomiota ja sato niistä on paljon suurempi. Lisäksi korkeissa tomaatti hallitsevat suuret maustetut lajikkeita.

 1. Stam nepolegayuschimi vahvojen varret, kompakti pensaita. Lehdet eivät ole kovin suuria, ja yleensä aaltomaiseksi.
 2. Neshtambovye lajikkeet ovat enemmän hoikka varret. Jos ne eivät ole sidottu ajoissa, ne jättää ja hedelmät makaamaan. Lehdet ovat hieman erilaiset flexi letku ja suurempana.
 3. Kartofelevidnye pensaat hyvin samanlainen kuin perunan lehtiä. Lehdet ja rakenteen Bush ensi näkemältä vaikea erottaa.

Jos haluat olla pöydällä olivat tuoreita tomaatteja pitkälle syksyyn, se on paitsi kasvaa tuottaen lajikkeita, mutta lajikkeita eri eräpäivät. Laskeutui sängyssä kaikkein tuottavien lajikkeiden tomaatteja, voit kerätä hyvän sadon vain kerran, ja loput ajasta sinun ei tarvitse teidän tuoreita tomaatteja. Voit laittaa enemmän saumaus tomaatteja, jos valmistella talven, mutta älä unohda salaattia lajikkeiden eri kypsymistä.

Sopeutumista ilmasto-olosuhteisiin

Kaavoitus tomaatti on erityinen vaikutus heidän tuottavuuteen. Jos olet pohjoisella alueella on istutettu tomaatit, sovitettu viljelyyn maan eteläosissa, he eivät koskaan antaa sinulle suuri sato. On aikoja, jolloin sato on lähes nolla.

Päätimme esitellä teille pienen joukon yleisiä tomaatti lajikkeiden high yield.

Paras osinkotuoton lajikkeita kasvihuoneisiin

Korkean saadaan varhaisvaiheessa kypsyvä lajike saavuttaa korkeus 1-7 m. Harjaa multifetal monimutkainen kaunis, tasainen, sileä hedelmät pitkänomainen soikea muoto. Vaaleanpunainen tomaatit eroavat erinomainen maku ja niitä voidaan käyttää salaatteihin ja säilöntään.

Epätavallisen makea ja lihainen keltainen pitkänomainen hedelmiä kärki. Korkea tuottoisia lajike pensas jopa 60 cm. Viimeisimmässä videon, et ehkä pidä, mutta niillä on alkuperäinen maku peittaus. Niitä käytetään myös salaatteihin ja kastikkeisiin.

Medium varhainen lajike ei vaadi monimutkaista hoitoa. Tarpeeksi kastelua ja irtoaminen maaperän. Se tarvitsee ruokinta tuottavuuden parantamiseksi.

Huomio puutarhurit keräsi epätavallinen muoto hedelmiä, niiden hyvä maku, mahdollisuus käyttää sekä tuoreena kulutukseen ja säilöntään. Pensaiden 190 cm korkea ja painaa jopa 200 g tomaatti

Eri saman hedelmien ja suurella saannolla. Täydellinen salaatteja ja purkittaminen.

Alhainen pensaat täydellisesti vastustaa perunaruttoa. Hedelmiä runsaasti, ihanteellinen kasvaa lämmittämättömässä kasvihuoneessa ja avomaalla. Hyvä ja säilyttämistä ja salaatteja.

Käytännössä yksikään sairas. Korkeus holkin mittariin. Saannon lisäämiseksi, on tarpeen tehdä pensas muodostavan kauppa.

Alamittainen ultraranny lajike kaunis vaaleanpunainen hedelmiä. Se ei tarvitse pasynkovke. Maku makea.

Korkeus holkin vain 40 cm. Superskorospely korkean tuoton lajikkeita. Sääoloja oikkuihin ja lähes aina antaa hyvän sadon. Paino yksi tomaatti yltää 100 g

Varhainen kypsymässä Matalakasvuinen tomaatti kauniita hedelmiä erikoisen muotoiset, muistuttaa sydämen muotoon. Iloinen yllätys oranssi maistaa hedelmiä suuria määriä.

Tämä hämmästyttävä lajikkeiden tomaatti ei ole vain nimi, vaan myös maku laatua hedelmiä. Väri hennon vaaleanpunaiseen tomaatti. Paino 200 g

Viljelyyn auki maahan

Alhainen pensaat ilahduttaa maukkaita hedelmiä kaunis muoto. Erityisesti on esitetty säilyttämiseen.

Hedelmiä kaudella määrätty kasveja venytetty. Pensaat korkeus vain 60 cm. Hedelmät alkuperäiseen muotoonsa ja hyvä maku ovat ihanteellisia peittaus- ja tuoretta kulutusta. Tämä lajike on konstailematon ja aina antaa hyvän sadon. Asiantuntijat oikeutetusti pitää häntä yhtenä suosituimmista lajikkeiden tomaatti.

Erinomainen hybridi, jossa on punaisia ​​hedelmiä painaa jopa 200 g Kestää tauti, helppohoitoinen. Maku laatuluokalle korkeimmalla tasolla.

Korkeus holkin 100 cm. Runsaasti täynnä pieniä hedelmiä punainen. Hän pysynyt aikaisin. Se vaatii hyvää huolta. Sitä käytetään peittaukseen ja purkitus.

Se viittaa suurten lajikkeiden tomaatteja. Painolpinta hedelmä voi olla jopa 700 g kummallakin harja on kiinnitetty 6 pomidorin. Muodossa hedelmiä on erilainen. Täydellisesti vastustaa tauteja.

Molemmat viljellään paitsi kasvihuoneissa, mutta avoimissa vuodepaikkaa. Eivät ole alttiita taudeille, ja aina täynnä hedelmiä. Maistuvat ja ovat ihanteellisia purkitus.

Nyt tiedät mikä lajikkeiden tomaatin hyvin hedelmällistä, mutta tässä artikkelissa sanotaan ei jalostuskarjalle päivitykset. Ehkä olet oman dacha kasvattaa muita osinkotuoton lajikkeita? Pyydämme sinua jakaa kokemuksia lukijoillemme.

Kasvihuone tomaattilajikkeista: katsaus parhaiden

 • Katso koko kuva

Ominaisuudet kasvatetaan tomaattia kasvihuoneessa

Hedelmällisin

puolivälissä

pitkä

Maukasta lajikkeet

Viljelijöille ja puutarhurit ovat aina tärkeä on kysymys oikean valinnan kasvilajikkeiden joita viljellään kasvihuoneessa. Oikea valinta tomaattilajikkeista määrittää halutun saannon ja tuottavuutta koko taloudessa.

Ominaisuudet kasvatetaan tomaattia kasvihuoneessa

Kasvava tomaatit kasvihuoneessa sallii erityisesti valmistettu saavat suuren laadukas sato. Kasvihuoneessa olosuhteet ylläpidetään vaadittu kosteus ja lämpötila, joka on välttämätön kasvien kehittämiseen.

Käytännössä viljelijät saavat seuraavat edut viljelystä tomaatit kasvihuoneessa

 1. Ehdot, jotka on muodostettu kasvihuoneessa, tomaatti antaa resistenssin kielteisiä ilmiöitä, joita voidaan vahingoittaa normaaliolosuhteissa.
 2. Kiihtyvä hedelmä kypsymiseen.
 3. Lisää sato.
 4. Tomaatit on erinomaiset ominaisuudet tavaramerkkejä.
 5. Lisääntynyt kestävyys tuholaisia ​​eri lajeja.

Ennen kuin alkaa kasvaa tomaatit kasvihuoneessa, on tärkeää valita optimaalisen lajike. Tämän vuoksi on välttämätöntä tuntea odotettua ja toivottavaa maku ominaisuudet, säilyttäminen ominaisuudet ja tomaatin hedelmiä. Indikaattorit tuottavuuden puolestaan ​​määräytyvät kasvihuoneessa luotu kasvuedellytykset.

Houkuttelevin puutarhurit näyttää täsmälleen isoa tomaattia, jotka ovat kysynnän. Joukossa tämän luokan kasveja tunnetaan parhaiten seuraavissa luokissa:

Suuri maustetut lajikkeiden käytetään salaatteja ja mehua tyhjä.

saanto indeksit melko yksittäisten - jokainen viljelijä määrittelee itselleen riittävä ja haluttu saanto. Tyypillisesti, sato tomaattilajikkeista ovat ne, jotka pystyvät tuottamaan 6 kilogrammaa kunkin neliön.

Kasvihuonekaasujen olosuhteissa, suosituin keskuudessa seuraavat lajikkeet Korkean osinkotuoton kasveja:

 • Hurrikaani F1. Tämä lajike on hybridi, jonka varhainen kypsyminen kaudella. Srednevetvistoe kasvi pääsee lähes 2 metrin korkeudessa. tomaatti itsessään on tasainen ja muodoltaan pyöreä, joka on maalattu kirkkaan punainen väri. Käytännössä pystyy keräämään noin 10 kiloa yhdellä harjalla kasvi. Hedelmä paino on noin 150 grammaa.
 • SEMKO-asteen Sinbad F1. Hän alkaa antaa ensimmäiset hedelmät 3 kuukauden kasvua. Pyöreitä hedelmiä painaa 100 grammaa.
 • "Lahja keijut." Nämä tomaatit on oranssi ja on sydämen muotoinen. Mitat hedelmät eivät ole yhtä suuria ja pääsee paino on 90-100 grammaa.
 • "Hae F1». Rannesozrevayuschie tomaatit, jotka kasvavat 1 metrin korkuinen. Lajike on vastustuskykyinen eri tauteja ja tuholaisia.

Erääntyviä aikaisin lajikkeet vaativat erityistä huolenpitoa, myös kasvihuoneessa. Gardener on riittävän tarjonnan lämpöä ja valoa tasapainoista kehitystä kasvi. Lisäksi ottaen huomioon niiden omat valmiudet tärkeää valita lajikkeiden tomaatteja.

Yksi suosituimmista esitetään seuraavasti:

 • "Ystäväni." Holkki on matala korkeus ja on suuri kestävyys eri sairauksiin. Hedelmä painaa noin 100 grammaa ja on voimakkaan punainen väri.
 • "Scorpion". Tämä lajike on monella tapaa ainutlaatuinen - sen hedelmät voivat painaa yli 500 grammaa. Kasvin korkeus on noin 1,5 metriä, ja holkki on suuri määrä oksia. Tomaatit ovat itse tiheä ja se voidaan varastoida pitkäksi aikaa.

Varhaisen kypsymisen tomaatit olisi valittava huolellisesti ja perusteellisesti harkita ominaisuuksia kasvihuone, jossa ne kasvatettu.

Optimaalinen ratkaisu yhtenäinen kylvö on keskiosa tulee tomaattilajiketta. Ne kehittyä tasapainoisesti ja tarjota riittävästi hedelmiä puutarhuri. Tähän ryhmään kuuluvat:

 • "Scythian Gold". Kypsymisajasta noin 110 päivää. Erinomainen kasvaa kasvihuoneessa. On tarpeen tehdä pasynkovanie ja sukkanauha Bush. Tomaatti on oranssi ja keltainen väri ja sopii tuoretta kulutusta.
 • "Gardener". Hedelmä on melko suuri ja on aikaa täysin erääntyy 105 päivää.
 • "Black Prince". Korkeus bush voi nousta 2-2,5 metriä. Hedelmä on syvä väri, menee punaisesta ruskeaan tai jopa ruskeaa.

Monet valitsevat tällaisia ​​lajikkeita, kuten niiden "kultainen keskitie" muun lajikkeiden tomaatti.

Myöhemmin erääntyvien joukossa tomaatti on myös löytänyt yleisönsä. Tämäntyyppinen laitos tuottaa tuoreita hedelmiä myöhemmällä kaudella, jolloin se on yleensä vaikea löytää tuoreita vihanneksia.

Suosituimmista lajikkeista tässä luokassa ovat seuraavat:

 • "De bar." Nämä tomaatit on oranssi väri ja muoto "munat". Maistaa hedelmiä makeahko, ja miellyttävä. Niitä käytetään ruoanlaittoon eri ruokia. Kehittämisessä pensaiden sitoa sopusointuista kasvua varten.
 • "Titan". Tämä määrätty lajike, joka on rikas punainen hedelmä, keskimääräinen kokoja. Pinta on sileä ja miellyttävän tuntuista. Lajike on vastustuskykyinen tauteja ja tuholaisia. Viljelyyn kasvihuoneissa tämän lajikkeen on yksi parhaista.

Kasvava pitkä lajikkeiden tomaatteja vaatii paljon huomiota kehittämiseen kasvin. Kasvun aikana on välttämätöntä ajoittain poistaa luuserit on muodostettu, jotka pysyvät paikallaan vain pieniä hamppu 1 cm. Tämä lähestymistapa stimuloi munuaisten kehitystä ja johtaa uusia prosesseja. Tämä tekniikka auttaa estämään uusien versojen ja muovaa kehitystä pensaita.

Kokeneet puutarhurit suosittelevat seuraavia lajikkeiden tomaatti, ominaista suuret pensaat:

Lajikkeet tässä segmentissä hyvin, että voidaan valita eri vaihtoehtojen etsimisessä optimaalisen arvosana tietyn sivuston. On tärkeää ymmärtää, ettei lajiketyy- jotka ovat etu kaikkiin muihin. Tall tomaatit vaihtelevat eri indikaattoreita, ja alhainen kasvava lajikkeita on omat etunsa. Kokenut viljelijät etsivät jatkuvasti optimaalisen yhdistelmän näistä lajikkeista suoritusmuodon ja saada paras saanto määrällisesti ja laatu.

Nämä lajikkeet tuottaa hedelmää ennemmin korkeita kasveja. Muutaman ensimmäisen oksat voidaan kerätä melko nopeasti ja laatu sadon. Tämäntyyppinen Tomaatti on yksi bystrosozrevayuschih koska ne kypsyvät nopeammin.

Niistä alamittaiset tomaatit ovat seuraavat lajikkeet:

Saada riittävästi ja suunnitteilla sato on istutettu pensaita noin 5-1 neliömetri. Määrätty lajikkeita tähän luokkaan joutuvat käymään pasynkovanie puutarhuri ja erityinen sitominen. Joten on mahdollista varmistaa normaalia kehitystä holkki, joka johtaa riittävän saannolla.

Käytettäväksi pieni kappaleen tomaatin hedelmiä, joilla on tiivis rakenne. Yksinkertainen "Cherry" tomaatteja riittävä saanti sokeria elementtejä sekä vitamiineja ja antioksidantteja.

Niistä kasvihuone tomaatit ovat usein merkitty F1.

Se osoittaa suurella saannolla lajikkeita. Tällaiset tomaatti, on yleensä runsaasti maun ja aromin, ja sopivat myös marinointi lihaa. Niitä käytetään usein ruoanlaittoon eri ruokia. Saanto tomaattia kasvihuoneessa ympäristössä on aina suurempi. Koska se oli luotu keinotekoisesti olosuhteissa, että kasvi alkaa kantaa aktiivisesti kehittää nopeammin. Asianmukaisen jakelun maa ja muodostumista kasvihuoneen voidaan saada pysyviä kasvien riittävän suuri määriä.

Valitse tomaattilajike riippuen kun haluat saada esikoisena ja hedelmiä maku- ominaisuudet. Maku on subjektiivinen asia, mutta jokaisella lajilla on omat erityispiirteensä, jotka määrittävät sen suosio ja kysyntä.

Lisätietoa löytyy video:

 • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentteja

Mielenkiintoisia poikki puutarha ja puutarhassa

Foorumi on kysymys vastaamatta, auttaa osallistujia, ja he auttavat sinua.

Nyt esitettävät

(C) 2012-2018 MegaOgorod.kom - lehdessä kesäasukkaita ja puutarhurit.

Paras lajikkeet tomaatteja vuonna 2015

Paras lajikkeet tomaatteja vuonna 2014

Joka vuosi, puutarhurit mene saada siemeniä uusien lajikkeiden tomaatteja. Tämä ei tarkoita sitä, että suuri unohdettu vanha lajikkeiden tomaatteja, mutta jokainen haluaa uskoa, että uuden lajikkeen tai hybridi saantoa parantamalla, vakaampi.

Huippukysynnän tomaatinsiemenet helmi- ja maaliskuussa, ja se ei ole sattumaa. Tomaatin taimet istutetaan noin maaliskuun puolivälissä, joten siihen asti, sinun täytyy oppia lisää uusia tuotteita, vaihtaa mielipiteitä ja lukea arvosteluja aiheesta kuljettajien testattu sortah.Bylo olisi helpompaa, jos uusien lajikkeiden tomaatteja olivat harvassa, mutta nykyään monet kasvattajat näytössä lajikkeita, jotka on helppo "eksyä".

Koska esitys monimuotoisuuden siemenet, kirkkaita kuvia pussit ja erilaisia ​​arvioita valita paras lajikkeiden tomaatteja? Yritetään selvittää, mikä lajikkeiden tomaatin on parempi istuttaa uudessa 2014. Mitä etsiä ostaessaan ja miten ei saada syötti häikäilemättömät myyjät.

Ei ole mikään salaisuus, että puutarhurit ovat heidän suosikki vanha, todistettu vuoden kokemus ja tomaattia lajikkeita, joista he eivät koskaan anna periksi. Joillekin tämä lajike varhainen kypsyminen, kun taas toiset haluavat saantoa ja maku, kolmas Bush kuten tapana ja vastustuskykyä tomaatti boleznyam.Rassmotrim osoittautunut suosittuja puutarhurit tomaattilajikkeista että ne kasvavat jokaisen god.Pervoe tässä ryhmässä luottavaisesti ottaa tomaatit Siperian jalostukseen . Ne ovat suosikki monia puutarhurit.

Tämä lajike on keskellä avoin maa kasvihuoneet. Kasvin korkeus 1,2-1,5 m. Hedelmät vadelma-vaaleanpunainen väri. Tomaatti kotka nokka on saanut nimensä, koska erikoinen muoto hedelmiä, joka muistuttaa voimakas kaareva nokka kotka.

Jotka painavat tomaatteja saavuttaa 800 Tomaatit Eagle nokka kauan pidetty ja hyvä säilyttämistä. Saanto - 6-8 kg Bush. Kesäasukkaita uskovat Eaglen nokka luokan paras Suurista maustetut tomaatit.

Siperian lajikkeiden tomaatteja kypsymistä

Tämä lajike on määrätty tomaatti (alhainen rajoitettu kasvu) korkeus 50-90 cm. Lajike on aikaisin erääntyvät, sitä voidaan kasvattaa kasvihuoneissa ja avoimella alueella. Hedelmät ovat litteitä, pyöreitä pieniä paino enintään 100 g.

Siperian lajikkeiden tomaatteja kypsyminen on niin suosittu, koska jatkuva tuotto, vaikka eri sääolosuhteissa.

Tomaatti Eternal Soita viittaa alussa erääntyvien lajikkeet ratkaisevana. Hedelmät ovat erittäin suuria, jopa 900g. Ne kasvavat sitä kasvihuoneissa ja avoimella alueella. Hedelmä tämän lajikkeen tomaatin kiiltävät punaiset, hyvin lihaisa, hellä maku sokeria.

Eternal Call soveltuu nautittavaksi tuoreena ja säilöntäaineena.

Siperian valttikortti - keski-suuri maustetut lajikkeiden tomaatteja auki maahan. Kasvien korkeus on 80 cm, se vaatii sukkanauha. Vadelma ja punainen hedelmä voi olla jopa 700 g

Siberian troikka - lajike on keski-määrätty 60cm (rajoitettu kasvu). Hedelmät ovat muodoltaan pitkänomainen, paksu ja erittäin mehevä. Tomaatit, joiden paino on 150 g 300 g high-, jolloin saatiin erilaisia.

Vanha mutta unforgotten tomaattilajikkeista

Älä unohda lomanviettäjille ja vanhat lajikkeet tomaatteja kuin:

Nouseva sydän kuuluu myöhään erääntyviä tomaatti avokentän ja plengochnyh väliaikaismajoituksiin. Tämä tomaattilajikkeesta, vaikka määrätty, mutta vaativat sukkanauhat ja muodostumista. Nouseva sydän kuuluu tomaattilajikkeesta salaattia.

Sikiön sydämen muotoinen, sileä, pullea paino 200 g viittaa yhteen maukkaita tomaatit. Ehkä hänen maku ja rakkautta puutarhurit. Muuten oli lajikkeiden Härkä Härkä sydän Crimson ja vaaleanpunainen sydän. erilaiset väri ja koko sikiö.

Suurin "Bull" yrityksen - Härkä sydän Crimson 600g.

Tomaatti Musta prinssi eroaa epätavallinen tumma väri. Tämän keski-luokka määrittelemätön (korkeus 2 m tai enemmän) erittäin maukas lihaista hedelmiä. Luokka arvostettu pitkään fructification ja kestävyys hämärässä.

Tällä erilaisia ​​tomaatteja, koska hänen väri oli monia seikkailuja, monet "neprosvyaschennye" puutarhurit heitti hedelmät tomaatti, ajatellen, että hedelmät hämmästynyt Phytophthora.

Tomaatti De Barao vanha lajike. Hän viittaa määräämättömäksi lajikkeiden (rajoittamaton kasvu). Sopivia viljelyyn kasvihuoneissa.

Paino on 50-100 g hedelmiä. Tänään siemenmarkkinoista esittelee useita lajikkeita de baareja keltainen, oranssi, pinkki, musta ja tummanpunainen väri hedelmän.

Uudet lajikkeet tomaattien lähiöissä

Tahansa kesämökkiläiselle halua asettaa syytteeseen ainakin pari uutta lajikkeiden tomaatteja. Yhtäkkiä ne paremmin ja tulee "sankareita" kasvihuoneita, ja heidän kunniansa siirretään muille viljelijöille? useita ryhmiä voidaan erottaa joukossa uutuuksia tomaatin lajikkeita.

Harkitsemaan uusia lajikkeita, jotka Gosortreestr vuonna 2013, kaavoitettu lähiöissä. Tehdään tästä helpompaa jakaa näitä lajikkeiden tomaatteja korkea.

 • Alliance F1 (poludeterminantny hedelmät punainen paino 125g) Amerigosta F1 (on puolivälissä salaatti hybridi hedelmät suuri 200g erinomainen maku) Babushkino onnea F1 (keski-hybridi elokuvien kasvihuoneissa, tomaatit tasainen ympäri vaaleanpunainen ominaispaino alle 270g. Erinomainen maku.) Danubio F1 ( korkea kasvi, edellyttää muodostumista hedelmä punainen hedelmä kiintoaineet 6 harja, hedelmät 220g, maku on erinomainen.) Kolibrit (hedelmäsalaattia elliptinen, paino 116 g hyvä maku) Kohava F1 (korkea kasvi kanssa ploskookrugloy slegkarebristymi lodami paino jopa 100 g harja 5 hedelmät) Lancelot F1 (varhainen kypsymässä salaatti hybridi erinomainen maku pdodov. Hedelmät pyöristetty, punainen paino 100g) Marja Weaver F1 (varhainen kypsymässä salaatti hybridi. Hedelmät pyöristetty punainen väri paino 100g) Macho F1 (varhainen kypsymässä salaatti hybridi hedelmät paino 160 g) Tourist F1 (varhainen kypsymässä salaatti hybridi. hedelmät pyöristetty punainen väri, hyvä maku paino 120 g)
 • Askold (varhainen salaatti lajike, ei edellytä sukkanauhat ja muodostumista hedelmän paino 60g) Borovichok F1 (varhainen kypsymässä hybridi, vaativat sukkanauhat ja hedelmän muodostuessa pyöristetään painaa jopa 100g, maku on suuri) Budenovets F1 (varhainen kypsymässä määrätty hybridi, vaativat sukkanauhat, hedelmät punainen sydän-to 100g, maku on suuri) Bersoli F1 (määrätty hybridi Aikaisuusluokka, hedelmiä pyöreä painaa jopa 150g, maku on suuri) Budenovets F1 (varhainen kypsymässä hybridi kasvi vaatii sukkanauhat, punainen väri hedelmäsalaattia kohde, paino enintään 100 g) tyttärentytär (jossa ort Shtambovji aikaisin erääntyvät, pieni 20g salaatti hedelmät sopivat tselnoplodnogo säilykkeiden) Dersu (kasvi stam, hedelmät punainen 4-6 harja, hedelmät paino 80 g, maistua hyvältä) Browniella F1 (varhainen erääntyvät salaatti hybridi ei vaadi pasynkovaniya ja sukkanauhat, hedelmät ovat pyöreä punainen ihana maku, hedelmät paino 30g) palo sydän F1 (hybridi varhainen salaattia, hedelmiä sydämen tiheä massa 100g) Petrusha puutarhuri (lajike Shtambovji, Lieriömäiset hedelmät terävällä huippu paino 180g) Posiet (lajike Shtambovji hedelmät Lieriömäiset x 70 g roshego maku, täydellinen tselnoplodnogo säilykkeiden) Summit (salaattilajikkeen sopii tselnoplodnogo säilykkeiden hedelmät Sylinterimäinen paino 60 g) Paras malli (iso-maustetut lajike, tomaatti keltainen pyöreä paino 270 g) Tribeca F1 (salaatti hybridi hedelmät ovat pyöreä punainen 250g paino)

Suosiossa truckers tomaattilajikkeista

Ja nyt puhutaan suosittu kuljettajien ja tunnetuin lajikkeiden tomaatteja.Kaki lajikkeiden tomaatteja - se on yksi suosituimmista lajikkeiden tomaatteja keltaisen okraski.Hurma edes keltainen hedelmä tomaatit tyydyttyneitä kirkkaan oranssi väri.

Erilaisia ​​kaki alueellistettava vuodesta 1999, ja nyt se on edelleen suosikki erilaisia ​​monet puutarhurit. Pullea hedelmät suuri pyöreä muoto. Arvo sorta- korkea tuottavuus ja makeus korkea pitoisuus beetakaroteenia hedelmä-.

Tomaatti F1 Blagovest ogorodnikam.Vyrovnennost tuttu monille hedelmiä, hyvä otddacha sato kun viljellään kasvihuoneissa, hyvä maku, korkeus 1, 5 m - nämä ovat ominaisuuksia, jotka arvostetaan tässä hybridi.Tomaatti Verlioka plus F1 Tämä määrätty srednerosloe (1,5 m) ja hybridi kasvihuoneissa.

Varhainen kypsymässä. Ajanjakson itävyyden kypsymisen aloittaa 100-105 päivää. Hedelmät ovat pyöreitä, sileitä, punainen, paino 80-90, universaali käyttö ja tupakan mosaiikkivirus vastarintaa, Cladosporium, Fusarium Tämä luokka oikeuttaa olla niin kuuluisa.

vaaleanpunainen tomaatti ja sarja Pink hybridit ovat myös hyvin tunnettuja ogorodnikam.Eto tomaatit pitkä vaaleanpunaisia ​​hedelmiä jotka painavat 115-250 g.Mnogo melua ja riitoja oli tehnyt tuolloin Sprout tomaatti tai kuten sitä kutsutaan, tomaatti puu. Ostaminen niin erilaisia, sinun pitäisi tietää, että tomaatti Octopus on suunniteltu eteläosiin viljelyksessä kasvihuoneissa. Tämä hybridi rajoittamaton kasvu, versot ja korkeiden tuottojen saamiseksi tavanomaisissa kasvihuoneissa keskiosassa, ja erityisesti, viljellä valtava tomaatti puu tämän lajikkeen et toimi.

Lajikkeiden tomaatteja, jotka on varastoida pitkäksi aikaa

Pitkät voidaan varastoida lajikkeiden tomaatteja, joilla on tietty geeni, joka hidastaa kypsymistä hedelmiä. Kuten geeni on tomaatti hybridit:

Tomaatit kasvit kasvihuoneissa

Mitä siemenet tomaatit valita vuonna 2015

Tuntuu vain äskettäin laitamme asiat järjestykseen ja valmistellaan talven hänen paikalleen. Mutta ei voinut suorittaa "lomakauden", kuten jo on aika huolehtia ensi vuonna - 2015.

Helmikuu, maaliskuu - aika taimien tomaatin siemenet (kuukalenteri 2015), joten puhutaanpa lajikkeet ja hybridit monien suosikki vihannes. Monet lajit tomaatit (väitetysti pakkauksessa siemenet) soveltuvat viljely avomaalla ja kasvihuoneissa.

Internet on luonut kokonaan keskustelufoorumina onnistumisen tai epäonnistumisen kokemuksia viljellä tiettyihin lajikkeisiin. Tietenkin muiden kokemuksista ei ole ehdoton argumentti meidän viljelyyn jonkinlaisia, mutta se voi mennä oppaana toiminnan ja ennaltaehkäisyyn.

On monia tekijöitä, alkaen siemen tuottaja (koulutuksen laatu ja testaus itävyys) ja sääolojen oleskelun amatööri viljelijä, jotka ovat avainasemassa kasvaa terveitä kasveja hedelmiä. Lisäksi se auttaa ymmärtämään, mitä me haluamme kerätä hedelmiä tomaatilla.

Ehkä olet kiinnostunut eri mittakaavoissa kukkia viljelty tomaatteja?

Monet kotiäidit rakastavat käyttää salaatteihin värikkäitä hedelmiä, mikä antaa epätavallinen näkymä lautasen, ja henkilökohtainen kannustin lapsia ilahduttava vieraille. Vain kaappaa purkittaminen värillinen tomaatit, joten tämä toiminta hauskempaa ja luovaa.

Tällöin voi olla suositeltavaa :: Caramel keltainen F1 (), kultakala, Lemon jättiläinen lohikäärme Heart Honey kylpylät, päivämäärät keltainen. : Kaki, Banana Orange () oranssi sydän, Andromeda Gold, oranssi, kultaista taljaa.: Lotus, White täyttö, sokeri valkoinen, Lumikki, tiedote sydän valkoinen.: Pink hunajaa, Varvara Bull sydän vaaleanpunainen, Linda Rose (Cherry) pink Elephant.: Dance with Smurffit (), Red Corner, P20 Blue, kirsikka villi (kirsikka). Etiopia, musta sydän Brad, Paul Robeson (), setä Chernomor indigo ruusu, Tula musta.

On huomattava, että termi "musta tomaatti" ei täysin vastaa edustus jotka eivät ole koskaan yrittäneet kasvattaa musta lajike. Itse tyypin - se on melko punainen tomaatti epätasainen pimennetyssä pinnan (tai sen osan pimeitä puolia hedelmää.

Ja olet kiinnostunut koko tomaatit?

Minä, kuten monet kotiäidit haluavat kauniin keskisuurten hedelmät säilykkeitä, ja suuri lajikkeiden tomaatteja, jotka ovat tunnettuja hyödyllisiä ominaisuuksia, käyttää salaateissa. Siksi me luettelo joitakin testattuja lajikkeiden suuret tomaatit: Mummon Secret (800-1000 m.), Mazarin (500-600 gr.), Puutarhuri (300-400 gr.), Lopatinsky (600-800 gr.), Wild Rose (350 500 c.) Skorpioni (400-800 gr.), kuningas oranssi (500-800 g.).

Jos haluat sadon aikaisin, kannattaa kiinnittää huomiota varhaiseen lajikkeiden tomaatteja. Kaikki ne ovat käytännössä indeterminalnymi hybridejä. Eli kasvi jatkaa kasvuaan koko kasvukausi.

Ne soveltuvat viljelyyn kasvihuoneissa, jotka vievät vähän tilaa, kasvaa. Näitä ovat: Pisa F1, Kronos F1, Greenhouse varhaiskypsä F1, Present F1, Sprinter F1 Aphrodite F1, Axiom F1, Aston F1, Shannon F1, Swallowtail F1.

Jos esitetyt kasvaa jotain epätavallista perheen tomaattien, niin se on aika perehtyä Exotics joukossa tomaatit: "Michael Pollan" ulospäin näyttää pieneltä "sitruuna" vihreitä pisteitä. "Raidalliset Peach" - nimi puhuu puolestaan ​​- karvaiset hedelmiä kuin persikka. "Vihreä Chile." - vihreät tomaatit, luumu muoto, makea maku "Lorraine Belle," yksi kauneimmista lajikkeiden joukossa uurrettu tomaatteja. "Charlie Chaplin" ja "Liberty Bell" - tomaattilajikkeista luotu täyte. Ne ovat onttoja, hyvin pidä muotoa "laatikoita" ja erittäin maukasta.

"Nektariini" ulospäin näyttää tavalliselta tomaatit, paitsi että se näyttää siltä, ​​että hedelmät on peitetty vahalla. Hän on täysin vailla pubescence kun maku ei ole kuin tomaatti, ja enemmän kuin makea hedelmä ().

"Valkosipuli" tomaatit, joka näyttää mitään muuta lajikkeiden tomaatit ovat. Hedelmät paino on noin kymmenen kiloa fuusioidaan välillä kirsikka tomaatti. "Golden kanarian" () - todella muistuttaa siluetti pieni lintu nokka.

Tämä on pieni lista nykyisten lajikkeiden ja hybridit tomaatit. Olemme kuitenkin yrittäneet mainita tyyppisiä tomaatti, joista on tietoa, todistetusti 2014 kausi.

Siksi valitsemalla lajikkeita testataan aikaisempina vuosina, kokeilla uusia ja ... leveillä vaivaa! Valinnan helpottamiseksi - joka lajikkeiden tomaatteja valita kasvihuoneet ovat suosituksia kokenut puutarhuri: "Meidän kasvihuone, kasvavat tietenkin lähinnä indety.

Lajikkeiden kaikki värit ja makuja salaatteihin, lapsille (kirsikka, tietenkin) ja suolauksen-mehut. Lajike ei neuvoa - kaikki yhdellä - vuositasolla ei ole välttämätöntä.

Ja Kehotan kiinni etualalla muutamia varhaisen kypsymisen alamittaisia ​​pensaita - tomaatit käytetään avaamaan maahan ja kasvihuoneessa ennen indetov "Tomaatit luetelmakohta -. Se on epämääräinen tomaatit, tomaatteja, jotka kasvavat.

Ne ovat pitkä ja hillitä kasvua heidän rajaton. Ensimmäinen kukinto tällaisista tomaatti jälkeen muodostettu seitsemäs-kahdestoista arkin seurannan joka kolme arkkia.

Määrittelemätön lajikkeita ja gibrity tomaatit ovat parhaita lajikkeiden tomaatit kasvihuoneessa, koska ne kasvavat jatkuvasti ja hedelmien pitkälle syksyyn. On monia hybridit ja lajikkeet, eniten pikkuvanha F1 hybridi Evpator C5F2N.

Sopivia kalvon kasvihuoneissa ja lasitus. Sen hedelmät ovat pyöristetty, jossa on täysin sileä pinta, jonka massa on 140-160 g, intensiivisen punainen väri on korkea maku ominaisuuksia.

Hybridi geneettisesti murtumista ja apikaalisella rot hedelmiä, Cladosporium, Fusarium ja juuriäkämäankeroisille. Tärkeintä ymmärtää, mitä olemme kiinnostuneita tomaatteja, jotka aiomme kasvaa. Ehkä se on väriä vihannes?

Nyt voit ostaa siemeniä keltainen tomaatti ( "Phoenicia keltainen", "Firebird", "Amber Cup", "Heart of the Dragon", "kultakala"), valkoinen ( "Lotus", "valkoinen sokeri", "Lumikki", " valkoinen lumi "), ja violetti (" Tanssi Smurffit, "" Blueberry "" musta nippu '), oranssi (' Persimmon '' ihme maailmassa '' oranssi sydän "" Golden Fleece "), ja jopa mustaa ( "Etiopia", "Indigo Rose") tomaatit. tomaatit "Kulta Drop"

Tai ehkä olemme ensisijaisesti kiinnostuneita koko sikiölle. Tomaatti voi olla läsnä jättiläinen suotuisissa kasvuolosuhteissa sitä.

Mutta ehkä olemme kiinnostuneita keskisuuriin tomaatti että heidän "ihanne muodot" jo näyttää enemmän taideteos kuin vihannes säilykkeeksi (nämä laadut on helpompaa antaa pullossa). Esimerkiksi Pidän todella erilaisia ​​pieniä kirsikkatomaatteja, jotka aiheuttavat tunteita kun näet niitä pensaassa.

Hakuehtoja voi olla myös hedelmällisyyteen pensas tai korkea-matala uninen kasveja sekä lajikkeet resistenttejä tauteja. Ja todennäköisesti kiinnostunut alussa kasvihuoneessa tomaatin lajikkeita voidaan kasvattaa kasvihuoneessa.

Tomaatti aikaisin elokuva kasvualustoja ja kasvihuoneet 2015 parhaille uransa tomaatit ovat usein indeterminalnymi (kasvua tärkeimmistä varsi, josta ei pysähtynyt). Ne ovat korkeita erilaisia ​​tomaatteja, mikä on kätevää kasvaa pienissä tiloissa. Tässä muutamia niistä:

 • "Sprinter F1». Yksi varhaisimmista hybridit. Hedelmät punainen pyöreä-litteä, paino 150-200 g. "Kronos F1». Punainen tiheä hedelmät, jotka painoivat 130-180 g. Yksi erityisen suositeltava hybridi elokuva kasvihuoneissa. "Samurai F1» vaaleanpunainen. Pyöristynyt hieman litteä hedelmiä, noin kokoa 200 grammaa. vaaleanpunainen on erinomaiset säilyvyyteen ja hyvä maku. "Pisa F1». Hedelmiä luumu muotoisia punainen, racemes. Paino yksi tomaatti 90-120 c. Kypsyminen yhden käden lähes samanaikaisesti. "Swallowtail F1». Pyöreä vaaleanpunainen hedelmät on houkutteleva ulkonäkö ja hyvä maku. Hedelmä paino 180-210 grammaa.

Suuri maustetut lajikkeiden tomaatteja Kasvihuoneiden Jos olet kiinnostunut viljely korkea tuottoisia suuren maustetut tomaatit (naudanlihaa, tomaatti), joille on ominaista hyvä maku ja tuhdimpi lihaa, mutta ei ole tarkoitettu säilykkeiden, kiinnittää huomiota tällaisiin lajikkeet kuten:

 • "Isoäidin salaisuus." Hedelmät vadelma-punainen, saavuttaa jopa 1000 m. paino, erittäin maukkaita. "King of Giants." Hedelmät punainen, puoli-pyöreä, 600- 1000 g. "Härkä sydän" (vaaleanpunainen). Hedelmät vaaleanpunainen väri, koko alajuoksulla 900-1000 g kukintoja, kukintoja edellä -. 200-400 gr. Lajike on korkea maku ominaisuuksia. "Gardener". Punainen lihaista hedelmää, pyöreä, painaa jopa 400 grammaa. Salaattia lajikkeet. "Orange". Pyöreä, oranssi hedelmä, joka muistuttaa oranssi, paino on noussut 400 grammaa. "Mazarin". Hedelmä sydämen muotoinen, punainen-Crimson väri. Se saavuttaa paino 600 grammaa. Makea salaatti lajike. "Scorpion". Hedelmä painaa jopa 800 grammaa. voi olla vaaleanpunainen tai magenta, riippuen valon kasvihuoneessa.

Katsaus Overseas tomaattilajikkeista.

Suuri maustetut osinkotuoton lajikkeita tomaattien alhaisen kasvihuoneessa

 • Ygrande - varhainen lajike vastustuskykyinen muuttua sään, tarjoaa runsaan sadon, Naudanliha - keski-asteen punainen meheviä hedelmiä, jotka painoivat 200 g, hybridi Source - pitkä hedelmiä on hedelmän paino 150g, macrocarpa hybridi Venäjän kolminkertainen - antaa hedelmän paino 200g kanssa kasvin korkeus 50-60 cm, Major (hybridi) - alhainen bush hedelmät voi antaa jopa 300 c.

high-end "beef" Tomaatit kasvihuoneisiin pitkä Tall tomaatit ovat hyvät, koska: ensimmäinen, monet heistä ovat aikaisin ikääntyminen; Toiseksi, ne vievät vähemmän tilaa kasvihuoneessa, mutta niissä on enemmän kukinnot pensaassa, ja siten korkeampi tuotto kuin alamittaisia ​​lajikkeet; Kolmanneksi ne kantavat hedelmää pitkälle syksyyn, mikä puolestaan ​​lisää määrää sadon. Niistä pitkä poikki niin kiinnostavia lajikkeiden tomaatteja, kuten:

 • "Vesimeloni". Ruoska saavuttaa kaksi metriä pitkä. Hedelmiä 90-110 grammaa. keskimäärin, on punainen väri, jolla ei ole korostunut raitoja, samanlainen vesimeloni raidat. sikiön muoto voi olla pyöreä, litteä ja pyöreä. "Scarlet Mustang." Kasvi kasvaa enintään 2 metriä. Punaisia ​​hedelmiä, muistuttavat pieni kurkku tai paprika, eli on pitkänomainen muoto 25 cm. Sikiön paino on 200 grammaa ja enemmän. "Verlioka F1». Kasvaa jopa 2 metriä tai enemmän. Hedelmät ovat pyöristettyjä hieman uurrettu, ja saavuttaa paino 60-90 grammaa. "De-baarissa." Tämä upea näkymä tomaatteja on paljon värejä - punainen, vaaleanpunainen, keltainen, musta, raidallinen. Vitsaus kasvi on yleensä yli 2 metriä. Hedelmiä muodossa "kerma", joka painaa 50-100 grammaa. keskimäärin - 80 grammaa. "Makea Cherry F1». Se pääsee korkeus 4 metriä. Punainen hedelmiä kuin pingispöytä, harja voi käsittää yli 20 tomaatit. Herkullinen hedelmä- ja koristekasvien lajien klustereita, erottaa tämän tomaattilajikkeesta ja herätti puutarhureita.

Toivomme vinkit auttavat sinua valita monista lajikkeiden tomaatin, ja suunnitteilla on tomaattien 2015, haluaisit nähdä sivustolla. Uudet lajikkeet tomaattien 2015 korkean kasvihuoneet

 • Hybridi Semko - tauti vastustuskykyisiä, varhainen kypsymässä, mehevä, makean hedelmäinen 200-400 g, Semko -18, saadaan F1 hybridit Biggie ja jonglööri, Siperian lajikkeita sarja Grandee - suuri vaaleanpunainen hedelmät, siementuotanto, "Sidkia" Pink King - pitkä, salaatteja, hedelmiä 300g, crimson, tomaatti Tiutchev - punainen hedelmä paino 400-500 g.

tomaatit "Musta prinssi" Mielenkiintoisia tomaattilajikkeista viljelyyn puutarhassa kasvihuoneet Suuri maustetut alamittaiset tomaatit, sovellu viljelyyn kasvihuoneissa ja matalan mini - kasvihuoneiden maassa:

 • Paratiisi - kasvihuone tomaatit, korkeus 1,2 m, korkea-saatiin: kukin harja kypsyy 6-8 suuri tomaatit, paino 200 g, Raja - alamittaisia, varhainen, tummanpunainen, macrocarpa (300 g), Hermitage luokka sovellu viljelyyn Luoteis-alueella varhain, runsas valikoima, hedelmä paino 100 g Ygrande ja Pavlovskaya nousi - varhain runsaasti lajikkeita kestävät äkillisen muutoksen sää.

Pienet maustetut alamittaisia ​​osinkotuoton tomaattilajikkeista sovellu viljelyyn alhaisen kasvihuoneissa

 • Runner - korkeus vain 50 cm, joten se sopii kasvaa alhaisen kasvihuone, runsas ja konstailematon, biotekniikka tarjoaa hyvän valikoiman tomaatti kasvaa modernissa kasvihuoneissa polykarbonaattia - karkkia helmi Emerald Nepasynkuyuschiysya - 105, rusinat, firma "Etsi" - keltainen herkkyys (nepasynkuyuschiysya kasvihuone lajike lihaista hedelmää), Picket (Siperian sarja, nepasynkiyuschiysya, lyhyt, pitkänomainen hedelmät jopa 60 grammaa, kirkkaan punainen väri). Sanka tomaatin tuotantoon Felita - ultraranny, ultradeterminantny (fruiting päällä poikapuoli, tiheä punainen hedelmä 80 -100 grammaa (maatalousalan yhtiö Aelita).

Uskotaan, että alimitoitettu pieni maustetut tomaatti kasvihuoneet ominaista alhainen, jotta ja ei tarvitse muodostaa purista. Tämä on osittain totta, kaikista alamittaisista pieni maustetut tomaatit - erilaisia ​​tomaatit ilman pasynkovaniya.

Ne voidaan istuttaa lämmittämätön kasvihuone, lähempänä pitkä. Odota, kunnes varhaisperunalajikkeita antaa satonsa ja ottaa ne pois. Kuitenkin saannon lisäämiseksi, on parempi hyppysellinen.

Kirsikkatomaatti lajikkeiden kasvihuoneisiin kasvihuone lajikkeet ja hybridit kirsikka - tomaattia pieniä hedelmiä, jotka painavat enintään 25, niiden erikoisuus on se, että ne ovat hyvin makeita ja herkullisia. Yleensä se on kypsymässä ja pitkä tomaatit.

Toisaalta se voi muodostaa keskimäärin 16-20 hedelmiä. Väritys tomaatteja on erilainen - keltainen, vaaleanpunainen, punainen, oranssi, vihreä ja lomakkeet -okruglye, pitkänomainen pisaran. Nämä monivärinen risuryppäät tomaatteja kaunis koriste puutarha.

Niitä voidaan kasvattaa parvekkeilla, ruukkuihin tai jopa roikkuu ruukkuihin. Voit valita kirsikka kirsikkatomaatti lajikkeiden:

Copyright © 2015 Vinkkejä puutarhuri. kartta

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

47 − 43 =