suunnitelman sähköasentajat

suunnitelman sähköasentajat

Kuten tiedätte, valmisteluvaiheessa toimintaa järjestämisestä kodin sähkölaitteet hankeasiakirjat pitää olla päällä sähkökaavion, joka sijaitsee huoneistossa. Tässä yhteydessä on syytä määritettyyn sijaintiin kalusteet, pistorasiat, ja kytkimet, sekä yksittäisten näytteiden, joilla on suuri sähköinen kulutus (pesukone, sähköuuni, sähköliesi, ilmastointilaitteet, lattialämmitys, ja niin edelleen. S).

Suunnitelman tulisi määritellä arvioitu väliset etäisyydet yksittäisten elementtien virtalähteen, vain tarpeen laskea oikein likimääräinen pituus kaapelin tai johdon liittäminen edellyttää erillistä pistorasiaan tai kytkin. Suunnitelmasta on ilmoitettava myös kilven sijoittaminen (jos työ suunnitellaan aikana sen siirto) ja voimalinja kulkee yhteisestä käytävällä vaihde sijaitsee tasanteella. Mittaamisen jälkeen etäisyydet kilpi kytkimet, pistorasiat ja kalusteet sijaitsevat erikseen jokaisessa huoneessa ja summattu kaikkien lukemien saada yhteensä yardage johtoja tarvitaan rakentamiseen kodin johdotus (tulokseen tulee lisätä 10% varaus).

Siinä tapauksessa, jos hanke olet luonut laatikot, sinun on ensin otettava huomioon etäisyys paneelista ennen heitä, ja lisää sitten pituus yksittäislinjojen kytkentärasiasta kunkin kytkimen ja lampunpitimiin. On syytä olettaa, että tyypillinen yksiö (riippuen sen ulkoasun) on ehkä 500-700 metriä johtavaa lanka poikkileikkauksen - 300-350 metriä linjalla valaistuksen ja voimalinjoja.

Asennuksen Valaistuslinjapylväät käytetään yleisesti laitteita langan poikkileikkaus 1,5 mm2, ja laskemme voimajohtojen että rehu pistorasiat ja yksittäiset kuluttajat - kaapelin poikkileikkaus 2,5-4,0 mm 2. (Jos sähköliesi on parempi valita kaapelin poikkipinta 6 mm 2). Suositukset valita langan poikkileikkaus, jonka läpi ilmastointilaite on järjestetty catering, astianpesukoneet ja pesukoneet ovat yleensä saatavilla asiakirjoissa näitä laitteita.

Asiantuntijat uskovat, että luotettavampia ja käytännöllisempää antaa kaikki syöttölinjat lanka merkki. Sen pitäisi ottaa huomioon vain se, että pieni osa lanka ylikuumenee (joka voi aiheuttaa tulipalon), ja liian paksu lanka lisää merkittävästi kustannuksia. Ne, jotka eivät rahaa uudelleen Laitteet asunto, kaluston poikkileikkauksen kaapelin koskaan satuttaa ja mahdollistaa edelleen lisätä kuormitusta linjalla.

Riippuen rahan saatavuuden laittaa parhaat luonnoksessa johtavaa tyyppiä «NYM» ulkomaista alkuperää (tuotemerkki «Systemax», esimerkiksi). Voit käyttää edullisia lanka «NYM» venäläisvalmisteisia lanka tai ilman kaksinkertaista eristystä ja palamaton prosypki merkitsee VVG, PBPP, SPAP. Kuten energian mittalaitteet (sähkömittareita), on tulevan työn on oltava keinona liittää se (kotona käytetty menetelmä suoran kytkennän kevyesti kuormittaen), sekä sen kapasiteettia.

Suunnittelussa asunnon suhteen sähköenergia otettava lähtökohdaksi seuraavat lähdetiedot:

- induktio kone on valittu nykyinen ei ole pienempi kuin 40 A;

- kytkeä laite kilpi koneen käytetään tavallisesti virralla vähintään 25 A;

- powered valaistus reittejä järjestetään avulla koneiden 10 A;

- pistorasiaan linjojen tuottamat koneita 16 A.

Asiantuntijat neuvovat kiinnittää huomiota siihen, että kun sähkökokoonpanon jäi paljaaksi langanpäät. Johdotuksen lanka suojus suoritetaan tavallisesti merkki MF-1 johdinosan 4 mm 2 (jos lähtevän linja on suurempi poikkileikkaus - käytetyt laitteet lanka, jossa on suuri poikkileikkaus). On suositeltavaa sisällyttää sähkökeskuksen ja valmiit rengas-kampa (DYN-rail), joka yksinkertaistaa yhteyden koneeseen ja tarjoavat helpon asennuksen lisävarusteita.

 • teknistä pätevyyttä

Keskimääräinen artikkeli: 0 Äänet: 0 ystävät.

Kommentit (0) | Keräsin (0) | merkitä

Lisätä kokoonpano edellyttää rekisteröitymistä

Rekisteröintitodistus Median EL FS 77-59178 of 03.9.2014 antama Roskomnadzor

Käytettäessä materiaalia sivuston on pakollista

Ohjelmassa piirtää sähköasentaja ja kevyt korjattavaksi miehistön?

I korjata. Minulle kerrottiin, että minun täytyy antaa sähköä projektisuunnitelma (kytkimet ja pistorasiat) ja kevyt korjaamaan joukkue sai minut sähköasentaja. Tietokoneohjelmaan, jotta se paremmin? Ohjelma sisältää sweet home 3d on tällainen mahdollisuus? Tai muussa?

paras vastaus

1. tahansa kulutuksen teette. Lisäksi standardi kytkimet ja pistorasiat - ilmastointi, elektrozhalyuzi, video intercom (tai valvontakameran), silppurin ruoka stiralka, kattila, astianpesukone, akvaario, takka, sauna, parveke, jne Tämä on jotain, joka kulkee uuden kaapelin suojus.

2. nestantartnye ratkaisut - dvzheniya antureita, yhteydessä kytkimiä.

3. Kaikki pienellä virralla. Tämä TV, sisäpuhelin, puhelin, internet, jne. Paljon riippuu tietystä tarjoajille kodin, se voi käydä niin, että olet aina kierretty sijaan koaksiaalikaapeli (esim talossa vain Rostelecom). Tai ehkä joudutaan vetämään molemmat vaihtoehdot johdot - jos koaksialki ja kierretty pari, eli Kunkin TV tulevat ja parikaapeli ja koaksiaalikaapeli. Välittömästi miettiä missä se on tässä tapauksessa alhainen Virtauslevyelin (kätevä jossain kaapissa). Kun kyseessä on Internetin reitittimen kätevä pistorasiaan (220V) powered kytkimen läpi yön pois lapsensa ja hakkerit jossain omassa makuuhuoneessa tai. No, yleensä, poissa lasten ulottuvilta.

4. Tee esimerkinomaisen kaavion huonekalut, mikä on erityisen tärkeää keittiössä ja heittää rozekti ja lamput (lamput) suurimpana olet mukava.

Minulla on hyvin yksinkertainen ulkoasu, jotka olivat piirsi järjestelmää Paint'e suunnittelussa asunnossa johdolla isänsä Skype-sähköasentajan 6 luokkaan, niin näissäkin vaikea ymmärtää. Mitä voimme sanoa huoneistoja monimutkaisempi johdotus ja neliöimistä.

Osaavin standardin variantti. Kaikki pribludy miljoona rintaliivit ja muut Labuda pitäisi ottaa käyttöön standardi pistorasiaan joka kolkassa.

Koska se järjestellä huonekalut, mitä shkafom- tänään huomenna näkyvälle paikalle.

Muut tätä aihetta koskeviin kysymyksiin

Hei Mieheni ja kuitenkin vain eteenpäin avaimia kopeekka pala, mutta sata kertaa oli riitelevät laskemme ylimääräisiä sähköjohtoja. Monia tekniikoita ja pistorasiat, valitettavasti, ei riitä. Uusi tiili paneeli, kaikki seinät toisistaan.

Hyvää päivää. Minulla on tässä kysymys: En halua roikkua olohuoneessa 2 kattokruunut (riippumatta valaistus oli yhtenäinen koko huoneeseen). Kuiskata vaihtoehtoja kattokruunut. Tai versiossa kattokruunu + valonheittimet (enintään 6 kpl). Huone.

sinun täytyy maalata katto, maali voi tehdä tämän ja miten?

Olohuone on "Hruštšovin" alueen 19 neliömetriä Aion kehä kattoon tehdä valekattoon kipsilevyjen ja keskiosassa peitellä. Katto on valmistettu kipsin kohdan suunnitelmasta lisätä LED-valaistus teho 6Vatt (valo.

Hyvää päivää! Kuiskata miten olla, jos työ keittiö seinä on suunniteltu kuljettamaan betoniseinään? Stroebe alle johdotus ja myyntipistettä ei. Kipsilevy ei aseta - se on välttämätöntä vahvistaa keskeytetty keittiön kaapit. Rakentaa tämän seinän? Mitä? Älä.

 • Jälleenmyyntiin. Alueen 82 neliömetriä

  Tärkeimmät informatsiyaEtot suunnitteluprojekti Studio Geometrium kehitetty omistajalle.

  Tämä nuori ja kunnianhimoinen pari oli niin paljon toiveita ja ajatuksia, jotka koskevat.

  Tervehdys, rakkaat lukijat! Tänään kertoa uusista toteuttaa.

  Tässä modernissa huoneistossa on minimalistinen muotoilu Uudessa Medvedkovo

  näyttelyt

  • Apua uudelleen kopeekka pala näytelinja6
  • Tyyli: vanha mies. Osa 5.6
  • Äänieristys naapurit! Onko kukaan tehnyt todellisuudessa? Ja se toimii?2
  • Tyydymme keittiössä 🙂38
  • vinyyli laminaatti14
  • 2 + 1 = 3.93
  • Svet_laya huoneistossa. "Silmät ovat peloissaan, mutta kädet tekevät!". Sijoituspaikka.42
  • Talon Eve. Se ei ole valkoinen tupakeittiö88
  • Mitä öljyä hoitoon työtasot valita?5
  • Resepti satuja1

  Internetsivujen hallinnointi ei vastaa puheenvuoroja ja toimia sivuston käyttäjiä kaikkien sivujen sivuston, samoin kuin tarkkuus antamien tietojen heille.

  Täytetään ja valitse oikea piiri johtosarja asunnossa

  Moderni huoneisto on varustettu monenlaisia ​​kodinkoneet. Mikroaaltouunit, sähköiset veden lämmittimet, jääkaapit, takat, ilmastointilaitteet, sähköuunit - kaikki nämä laitteet aiheuttavat vakavan kuormituksen verkkoon.

  Ja jos talo, jossa oma asunto sijaitsee, on rakennettu muutama vuosikymmen sitten, kun joukko kodinkoneet rajoittui tv, jääkaappi ja joskus pölynimuri, jossa johto voi yksinkertaisesti kestä kuormitusta. Jotta vältettäisiin liittyvien ongelmien, on tarpeen tehdä ajoissa korvaaminen tasainen johtoja.

  Täytäntöönpanossa kaikki siihen liittyvät tapahtumat voidaan hoitaa itse. Meidän täytyy vain tutkia perusteellisesti piirteet nykyisten järjestelmien e. johdot asunnossa, ymmärtää järjestyksessä tehtävien suorittamiseen ja tekemään kaikkensa noudattaen turvallisuusvaatimukset.

  Tyypillisiä kytkentäkaaviot asunnossa

  On olemassa useita järjestelmiä johtosarja asunnossa. Jokainen niistä on suunniteltu suorittamaan useita tehtäviä.

  Tällaiseen järjestelmään Sähköjohtojen asunnossa luotu ensiksi. Tässä kuvassa esitetään kaavamaisesti suhdetta vartija, Tullessaan huoneisto ja suunnitellut asentaa laitteita.

  Kunkin piirielementti on merkitty sen nimellisarvo: jännite, virta ja virran. Kaikki nämä seikat on määritetty onnistuneen valmistelun toiminnallisen ulkoasu järjestelmän johdot asunnossa.

  Tässä kuviossa osat on esitetty johdotus ja sähköinen yhteys. Tätä erityistä nimityksiä sovelletaan.

  Kun mainittuja symboleja näet kuvassa. Tässä on esimerkki toiminnallinen kaavio johdotus asunnossa kaksi laukaisulaitteiden ja maahan.

  On kattavin ja yksityiskohtainen kaavioita. Piirustus esittää kaikki sähköiset elementit (lamput, kytkimet ja niin edelleen.), Sekä kodin laitteet (Lämmitetty lattia, laatta, hoitoaineet, jne.).

  Esitetyn kaavion tarkimmin linjajohdotus, asennuspaikka raspayachnyh laatikot, rengas yhdisteitä ja muita elementtejä.

  Yksi tärkeimmistä kaaviot kytkentäongelmien asunnossa. Luotu Sähkötaulujen. Kaavion esitetty johdanto-koneita, katkaisijat yksittäisten johtojen ryhmille. Laadittaessa käytetään erikoismerkkejä. Myös piirustus esittää kaikki johdot ja ryhmän sähkön kuluttajille.

  Jälkeen koota osti tarvittavat materiaalit rakentamiseen tai korvaaminen sähköjohdot. No laskettua järjestelmä sallii jakaa asunnon johdotus ryhmälle.

  Kytkentäkaaviossa esitetty sähköisten yhteyksien itsepalveluhuoneistossa. Laadittaessa suunnitelma on muodoltaan yksityiskohtaisen pöydän seuraavat seikat:

  • Lopeta paikka ja suunta kunkin kaapeleiden;
  • kaapelit kytkentäliittimet;
  • lanka ominaisuudet.

  Asennus kytkentäkaaviot asunto on melko harvinainen, koska Lähes jokainen oikeutettu sähköasentaja tehdä asennuksen vaihde perusteella laskennan järjestelmän. Muilta yleensä ohjaa tilannetta.

  Vaiheet asennus ja vaihto sähköjohtoja

  selviää omasta haluttaessa korvaamalla sähköjohdot asunnossa.

  Muilta seuraa opas ja kaikki tarvittavat työt.

  Laatimiseen sähkönsyöttö suunnitelma

  Ensinnäkin sinun tulisi laatia yksityiskohtainen suunnitelma asunnon ja näytetään laitosalueella pistorasiat, kytkimet ja valaisimia.

  Lisämukavuutta murtautua kaikki käyttäjät seuraaviin ryhmiin:

  Kustakin ryhmästä loi kaapeli vaihde. Kun tällainen järjestelmä, asennus johdotuksen asunnossa epäonnistumisen yksi ryhmistä ei vaikuta suorituskykyyn muutkin kuluttajat.

  On välttämätöntä saada paras johdon halkaisija laskentatehoa nykyisestä. Paksumpi lankoja käytetään, sitä enemmän rahaa kulutat parantamiseen johtoja. Liian säästää tämä ei ole välttämätöntä, mutta muista huomioida seuraavat tärkeät varoitus: jos kyseessä annetun paksu talokaapelin täytyy suorittaa sähkökeskuksen laatikot.

  Älä kytke kaikki johdot samaan ryhmään. Kylpyhuoneessa on parasta kytkeä erillisen linjan, kuten tällaisia ​​laitoksia vaativat erityisiä varotoimia. Tämä linja on suositeltavaa varustaa Hätäkatkaisimet tai RCD.

  Edetä purkaa elementtejä nykyisen sähköjohdot. Irrota tasainen käyttämällä erän pääkatkaisimesta.

  Purkaminen johdot alkavat jakelulaatikoiden. Korkit näistä elementeistä, yleensä lähellä kattoa. Toimi seuraavasti:

  1. avaa kannen jakoputken;
  2. leikataan ja eristetty lanka aukko;
  3. poistetaan kaikki johdot.

  Jos poistaminen lankojen ei ole mahdollista, että on tarpeen leikata ja eristämiseksi mahdollisen laadun.

  Asentamalla uusia sähköjohtoja

  Ajon päätyttyä vanhojen kaapeleiden edetä tehdyn uuden mukaisesti valittujen johdotuskaavion asunnossa ja valmiiksi käännetty piirustuksia.

  Asunnon omistajat haluavat usein uppoasennus. Sillä johdotus järjestelmän mukaisesti seinät, sinun täytyy ensin valmistella Stroebe. Se on kätevä käyttää vasaraa, ja vielä parempi - oma räätälöity Roilokone.

  Seuraavaksi asennetaan pistorasiaan kytkimet ja jakelu laatikoita. Tätä tarkoitusta varten, seinät ennalta muodostetun vastaaviin syvennyksiin.

  Asennuskorkeus pistorasiat ja kytkimet poimia oman harkintansa. Tehdä kaiken niin, että tulevaisuudessa sinulla on mukava. Ainoa tärkeä asia: pistorasia asennetaan etäisyydellä vähintään 300 mm lattiapinnasta.

  Munimisen jälkeen ja vahvistamisesta kaikki kaapelit valmistaa kanavat, sinun täytyy varmistaa, ettei oikosulkua linjalla asennettu. Tämä tarkastus suoritetaan käyttäen testaaja.

  Varmista, ettei oikosulku, kytketty jännite linjan. Seuraavaksi sinun täytyy tarkistaa tehokkuuden myyntipisteistä ja valaistus vaiheindikaattorin tai testaaja.

  Lopussa on vain sulkemaan kanavien avulla kipsi. Tässä työssä korvaamisesta johdotuksen valmistuvat. Että ne ovat olleet menestynein, on syytä muistaa muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita turvallisuudesta ja noudattaa niitä suorituksen aikana suunniteltujen toimien.

  Suositukset turvalliseen suorituskykyä asennus

  Ennen työpäivän tarmoa välttämättä tasainen ja lisäksi varmistaa, ettei jännite on kautta on erityisesti suunniteltu tätä laitetta varten.

  Käsittelee kaikkia käytettävissä olevia välineitä on eristettävä. Jos ei ole eriste heitä tekemään sitä omaa.

  muistaa: Piittaamattomuus turvallisuussuosituksista voi johtaa paitsi aikaisin vioita piiriä, mutta myös paljon kauheita ja korjaamattomia seurauksia sekä asuntoja ja asuvien se mies.

  Seuraa ohjeita hoitoon sähköä kunnioittaen, ja kaikkien on onnistuttava.

  Esimerkki asennus johdotuksen asunnossa video

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  61 − 54 =