Suurlastulevyä

Erittelyt OSB ja haittoja - noviisi rakentajat

Suurlastulevyä ilmestynyt rakentamisen markkinoilla - se on korvannut aiemmin suosittu lastulevy. Aineisto on erinomainen tekniset tiedot johtuen monikerroksinen rakenne ja erityinen valmistustekniikka. Ymmärtää aine ja sen taso turvatekijöitä, joiden avulla tietoa tarkkoja lukuja.

Täsmällinen tieto teknisten ominaisuuksien OSB ja taso haittaa se auttaa ymmärtämään, miten kohtuullisia sen soveltaminen rakentamisessa. Raaka-aineiden valmistuksessa käytetään noin lastulevyn - tämä suuri koko lastuja. Se on liimattu vedenpitävä fenoli tai formaldehydihartsia paineen alaisena ja korkeassa lämpötilassa.

OSB-levyt valmistetaan suurikokoiset lastuja

Prekursorin tämä materiaali on lastulevy. Tärkein ero - on sijainti pelimerkit kerrokset. SIR-ominaisuus poikittaissuunnassa ja pituussuunnassa sisempi osa - ulkopuolella. Kaikki kerrokset on kolme tai neljä hiukkasten vuorotellen eri suuntiin. Tämä tekee mahdolliseksi saavuttaa erityinen vahvuus parametrit. Tämän seurauksena, lastulevy korvaa vähitellen enemmän progressiivinen vastine.

Nauhaksi taustalla levy suuntautunut, joiden pituus on 7,5 15 cm. Normaali sisäinen leveys ja paksuus hiukkasten on sopivasti 1-1,2sm, 0,5-0,8mm. Sirut pienempiä eliminoituu menee tuotantoon vähemmän lastulevyt. Käytetyt raaka-aineet mäntyä tai haapa. Nykyaikaiset varusteet ja uusinta tekniikkaa maksimaalisen koostumustasaisuuden Levyjen kaikkiin suuntiin. Laadullisesti materiaalilla ei ole halkeamia, aukkoja ja sirut.

Riippuen vahvuus valmistajat jakavat tuotteitaan pääluokkaan:

 • OSB 1 - kuuluvat alempaan luokkaan. Käytettävä alue - se on kuiva ja tasainen muotoilu, jota ei ole annettu erityistä kuormaa, kuten panelointi ja huonekaluja.
 • OSB 2 - se on vahvuus keskiluokkaan. Niitä voidaan käyttää verhous, ja kantavien rakenteiden, mutta kuivissa olosuhteissa. Esimerkiksi se voi olla sisälle huoneeseen osioita.
 • OSB 3 - korkeatasoisia. Sitä voidaan käyttää kuormitettuna ja hyvin kosteutta. Vaippa rakennuksen ulkopuolelta.
 • OSB 4 - levy on erityinen lujuusominaisuudet: suunniteltu kosteassa ympäristössä ja jatkuva intensiivistä mekaanista rasitusta. Vaippa taloja ilman ylimääräisiä verhous.

Lisäksi aakkosnumeerisella luokitus erottaa tietyntyyppisten OSB-levyt:

 • Laminoitu - prosessoidaan edelleen laminaatti komponentteja. Ominaisuudet OSB voivat menestyksekkäästi käyttää sitä lattia, huonekalujen valmistus. Niistä voi tehdä sisäseiniä käytetään muottien useita kertoja.
 • Tongued - päät tällaisia ​​levyjä syötetään uurteita ja ulkonemia. Pakottaa ne toisiinsa, tiukka liitos saadaan aikaan ilman halkeamia.
 • Kiiltonahkaa - käytetään huonekaluteollisuudessa.

Uralevyt on syvennyksiä päihin ja ulokkeita tiukka liitos toistensa kanssa

Materiaalia voidaan tuottaa päällystettyjä ja ilman sitä. Kuten kasvojen hoitoon käyttäen maaliformulaatioissa kosteutta ja tulta, bioturvallisuus.

Tuotanto tekniikka ja soveltaminen OSB

Tuntemus suurlastulevyä tuotantoprosessit auttavat ymmärtämään, miten ja missä niitä voidaan käyttää ja mitä etuja tämän materiaalin. Tuotanto-:

 1. 1. valinta raaka-aineista. Tässä vaiheessa ei-liike eräänlainen arkut Hungry puuta.
 2. 2. Leikkaus. Valitut puut leikataan pieniksi paloiksi, jotka toimivat edelleen työkappaleiden.
 3. 3. silppuaminen. Aihiot sijoitetaan erityisellä laitteella, joka pilkkoo ylös puun lastut. Se hajoaa osaksi kuljetinhihnaa. Koko sirut voidaan säätää riippuen siitä, millaisen levyn päästä.
 4. 4. Kuivaus.
 5. 5. lajittelu pelimerkkejä. Pieniä siruja erotetaan suuret.
 6. 6. liimaus. Vaadittu koko valitun hakkeen lisätään kytkentäelementti - fenoli tai isosyanaatti. Se antaa tulevaisuuden rakennusmateriaali kosteuden ja kestävyys. Seos lisätään vaha, se on kaikki sekoitettu erityisessä rumpu.
 7. 7. Forming levy. Sirut pinottu kerroksittain sisälle ja ulos. Tämä tekee koneesta avulla painoja ja magneetteja.
 8. 8. Painamalla. Tuloksena nauha paineessa 5 N / mm2 korkeassa lämpötilassa. Elementit ovat hyvin kiinni toisiinsa, se kääntyy pois yhdellä levyllä. Jäähdytyksen jälkeen se leikataan halutun kokoisiksi.

Laaja valikoima sovelluksia OSB:

 • RSD-4, koska lujuus ja kosteuden kestävyys, käytetään rakentamiseen runko taloa ja hozpostroek. Materiaalista saadaan kallis väliaikainen kotelon tyyppi.
 • Rakentaminen sisäisten ja ulkoisten seinät - paras vaihtoehto suuntautunut levyjen. Se pitää hyvin hyllyt raskaita esineitä, hyllyt, lämpöpatterit.
 • Rakennusaineet päällystää seinät, katot ja lattiat sisustusta rakennuksia. Täysin tasainen, sileä pinta soveltuu rappaus, maalaus, tapetointia.
 • Useimmat sovellukset - huonekaluteollisuus, pakkausmateriaalien tuotannossa. Kestävyys, alhainen hinta ja alhainen paino tekevät laudat OSB valmistukseen soveltuvan pehmustettujen huonekalujen kuljetukseen säiliö.

Materiaalia käytetään yhdessä sekä puisia ja metallirakenteiden.

Tekniset ominaisuudet OSB

Tämä yleinen materiaali rakenne tekee siitä houkuttelevan näkökulmasta ominaisuuksien rakentaja.

Suuren pelimerkit koostumuksessa, OSB-levyt täydellisesti hallussaan kiinnikkeitä

 • OSB helppo prosessi - voidakseen työskennellä heidän kanssaan, se riittää olla käsillä standardi asettaa puusepän työkaluja. Levy voidaan hioa, leikata, ajella, leikata. Se ei murene tai rikkoa se lävistys tai reikien poraamista.
 • Korkea säilyttäminen kyky tuottaa suuria siruja. Koska sen pitoisuus hallitus voi naulat etäisyyden päässä reunasta kuusi millimetriä. Kuoppalevy on kaikki kiinnikkeet ilman ulkonäkö siruja. Puusepän liimaa voidaan käyttää sen kiinnityksen.
 • Keskimääräinen tiheys levy on 640 kg / m3. Tämä koskee myös materiaalin lujuuden, joka riippuu jousto:
 • Vedenkestävyys - sellaista paisumista, paksuudeltaan jälkeen levy oli vettä päivää. Taulukko näyttää prosentteina kokonaismäärästä:
 • Standardi koot levyjen suuntautunut sirut ovat 1220h2440mm, 1220h3660mm, 1250h6000mm, 1250h2500mm, 1250h3700mm. Tämä voi myös tietoja merkittävät luokat CAP:
 • Paloturvallisuus. Koska levyt koostuvat hakkeen, ne syttyvät helposti ja polttaa hyvin. Tästä syystä on suositeltavaa käyttää CAP yhdessä palamattomalla eristeet tai pinnoitteet. Esimerkiksi mineraalivillaa tai metallipaneelijärjestelmät.

Kun rakentaminen on parempi käyttää palamattomia eristystä tai vuorausmateriaalina

OSB on kätevä käyttää rakentamiseen, mutta vahva kantavat rakenteet ja palo-. Korkea elastinen levyjen avulla ne kestävät hyvin vapinaa. Verrattuna kivi he voittavat tämän indikaattorin. Haittoja ovat kuitenkin, että tarvitaan hengityssuojaimen kokoonpanon aikana ja käsittelyn suojaamaan lastujen ja höyryistä hartsista.

Taso vaara OSB ihmisten terveydelle

Sellers turvallisesti kutsuvat tätä materiaalia on ympäristöystävällinen. Samalla voit löytää paljon tietoa siitä, mitä CAP hirveän epäterveellistä. Ymmärtää ydin kysymys ei ole vaikeaa. Rakenne-suuntautunut levyt ovat erilaisia ​​kentillä:

 • fenoli;
 • melamiinia;
 • urea.

Ne saadaan synteettisesti ja antaa levyt korkean teknologian ominaisuuksia. Haitallista jatkokäyttöä rakennusmateriaaleina OSB on, jos sääntöjä ei noudateta valmistuslaitteet. Estääkseen hankintaan heikkolaatuisten tuotteiden osto sertifioitu tarkistaa.

Venäjällä tunnustettu eurooppalainen standardi DIN EN120, joka luokittelee levy pelimerkit tasolla formaldehydipitoisuus - aine, joka antaa haitallisia höyryjä. Luokittelu on seuraava (laskettuna 100 g kuiva-ainetta): E0 - 6,5 mg, E1 - korkeintaan 10 mg, E2 - E3, ja 10-20 mg - 30 mg.

Käytettäessä OSP että ulkokäyttöön pelätä mitään, koska jaetaan höyryn pitoisuus ilmassa on vähäpätöinen. Toisen ja kolmannen tyypin käytetään sisäpuoliseen vuoraukseen tilojen on ehdottomasti kielletty, kuten taso höyryistä huoneeseen ylittää sallitun normi. E2 ja E3 soveltuvat ullakot, vajat ja mökit.

Sääntöjen mukaisesti tuotannon kaikkien tuotteiden tyypin levyjen sirun testataan sisällön synteettisen hartsin. antama todistus sen tuloksia. Huomaa haju rakennusmateriaali: se on terävä, kuten formaliini tai muovia - tuote on myrkyllistä ja voi käyttää sitä sisätiloissa.

OSB - materiaalista, jolla hyvä suorituskyky, kaikin puolin sopiva rakentamiseen. Vertaamalla sitä muiden vaihtoehtojen ja punnitaan "ammattilaiset" ja "huonot puolensa", voit helposti ottaa oikean päätöksen.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

OSB (OSB) levy: standardi mitat, tekniset

Arkki valmistusmateriaalien luuston kotelon rakentamisen, kun kuiva linjaus konetta. Eräs tällainen materiaali - OSB (OSB, OSB). Hän painoi vaneri, lastulevy, GCR. Ja kaikki johtuu, kun hyvät tekniset ominaisuudet, on alhainen hinta.

Yhden arkin rakennusmateriaalien - OSB (kutsutaan myös RSD). Nimi - lyhennys koko nimi materiaalin - "suurlastulevyä". Se on totta, tämä materiaali nimeltään CAP. Toinen nimi - OSB - on peräisin translitterointi Englanti versio nimestä - OSB (oriented strand board). Englanti kirjaimia yksinkertaisesti korvattiin samanlaisella kyrillisin.

Tässä on näkymä OSB

SIR - laminaatti (3 tai useampia kerroksia). Kukin kerros koostuu hakkeen jauhetaan, sekoitetaan hartseihin. Siruja käytetään pitkä ja ohut (muutamia millimetrejä paksu, pituus 7 cm). Pelimerkit sijaitsevista kerroksista vastakkaisiin suuntiin: ulkokerrokset on pitkittäinen suunta, sisäinen - sivusuunnassa. Tästä johtuen, korkea elastisuus ja mittapysyvyys. Eri hartseja käytetään sideaineena. Ne tarjoavat materiaalin vedenkestävyys, mutta sisältää formaldehydiä. On sisältöä tämän aineen lopettaa monet käyttämästä SPF. Mutta jos materiaali mukaisesti valmistetun GOST, formaldehydipäästöt ei ole suurempi kuin puu. Se on vain tarkistaa sitä on mahdollista vain laboratorio-olosuhteissa. Joten ainoa toivo tarkastuslaitokset tavallisten ostaja. Tai valitse toinen materiaali.

Riippuen kuluttajan ominaisuuksiin suurlastulevyä on saatavilla useissa muodoissa:

 • OSB 1 - malleja ilman kuormaa, toiminta on mahdollista vain kuivassa paikassa;
 • OSB 2 - kantavien rakenteiden normaaleissa kosteusolosuhteissa (peittämiseksi sisätiloissa telineiden);
 • OSB 3 - kantavien rakenteiden korkea kosteus (ulkopuolella vaippa Frame-talo rakenne, mukaan lukien jatkuvana orsien alle joidenkin kateaineiden).
 • OSB 4 - kantavien rakenteiden huomattavan kuormien toimivat oloissa korkea kosteus.

Laitalevyn voi olla syvennys ja ura - yhteyden ilman aukkoja

Jos tarvitset vedenkestävä OSB katsella valmistajan valinnan mukaan. Varaudu siihen, että YMP 3 nevlagostoykih kalliimpia merkkejä. Enemmän rahaa on maksettava OSB 4. Etsi halpaa tavaraa ei ole suositeltavaa. Liian monet valittavat, että ostettu OSB 3 kosteudelta turvonnut 3-8 mm, joissakin tapauksissa jopa potsvelo tai umpeen sieniä. Kaikki tämä - koska yritykset vähentää kustannuksia. Tämän käyttää vähemmän desinfiointiaineita, halvempaa sideaine. Kiinalaiset valmistajat sijaan mäntyhaketta lay lehtipuu, joka vaikuttaa helposti sienet ja tauteja.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

OSB kilpailla muiden levymateriaalien rakenteessa (ja vaipan kehyksiä, luoda muotti) ja suojukseen (limakalvon seinien, lattioiden, sisäkattojen). Tätä helpottaa CAP ominaisuudet:

 • Kestävyys on suunnilleen sama kuin vaneri ja 2,5 kertaa suurempi kuin lastulevyn.
 • Suurta veden vastus. Standardien mukaisesti, veden imeytyminen kun taas vettä päivän aikana ei enempää kuin 10%.

OSB on tullut suosittuja, koska niiden ominaisuudet

Jälleen kerran kiinnittää huomiota siihen, että kosteuden ja kestävyys muodonmuutoksia ominaista CAP, jotka tehtiin noudattaen tekniikkaa. Valitettavasti materiaali ei eroa Venäjän valmistuksen laadukkaita. Käytä vähemmän tehokas lehdistö yrittää säästää viestintään, älä laita merkinnät. Tämän seurauksena on olemassa monia esimerkkejä kielteisiä kokemuksia: levyt kosteudelta turvota, niiden loimia, liimaa pesty ... Out - katso tuotu laatta (Euroopassa tai Yhdysvalloissa) tuotantoa. Yhteydessä kasvun dollarin juuri nyt heillä on paljon hintojen hyvin harvat heistä markkinoilla, mutta jos haluat, voit löytää tai tilata toimituksen.

Vertailu ominaisuudet levyn rakennusmateriaalien

Tilannetta vaikeuttaa se, että ero vedenpitävä OSP3 alkaen nevlagostoykogo OSP2 1 tai mahdotonta näköisiä. Ne ovat paljon pienempiä kuin viimeksi. Häikäilemättömät myyjät myyvät halvempaa naamioitu vedenkestävä. Niin se muuttuu vaikeuksiin. Kuten ulospääsyä voi seuraavalla tavalla: ostaa arkki OSB 3, tarkistaa niiden käyttäytymiseen korkealla kosteudessa. Jos ei ole näkyvää muutosta ostaa paljon.

CAP ominaisuudet mahdollistavat tämän materiaalin käyttö rakennusmateriaalina tai viimeistely. Täällä mitään työtä sitä voidaan käyttää:

 • Vaippa kehykset ja seinät ja sen ulkopuolella.
 • Tasoitus lattia, katto.
 • Lattia karkea tai valmiin lattiapinnan lokit.
 • Irrotettava muotti työskenneltäessä betonilla.
 • Kiinteä vaippa alle vyöruusu, metalocherepitsu, savi, pehmeä katto materiaaleja.
 • Valmistus SIP-paneelit ja lämpö paneelit.

Keskustelua kehittäjien miten turvallisia OSB ovat vakioita. Sen tuotanto käyttäen hartseja, jotka vapauttavat formaldehydiä. Valmistajat väittävät, että aineen vapautumista ei ylitä 1%. Materiaalien formaldehydipäästöt luetaan täysin turvallinen. Suunnilleen sama määrä ainetta tunnistaa puun. Koska nämä materiaalit sallitaan rakentamiseen lasten huonekalut. Lisäksi esiintyi OSB-levyt 0,5% päästöjä. Voit erottaa ne kaksi kriteeriä: nimi seisoo konsolin tai Bio Vihreä ja ne ovat kalliimpia.

OSB on laaja valikoima sovelluksia

Huomaa, että taso formaldehydipäästöt on seurattava. Kunkin erän materiaalin tulee tarkistaa, täsmentää todelliset parametrit mukana olevissa asiakirjoissa. Huolimatta kaikki argumentit, eivät kaikki pitävät sitä turvallisena materiaalia, mieluummin käyttää luonnonmateriaalista - lautoja. Ne ovat epäilemättä, ympäristöystävällinen materiaali, mutta työskennellä laudat pidempään, ne ovat kalliimpia. Yleensä jokainen päättää itselleen - käyttää OSB vai ei.

Mitat OSB-levyt

Nimittämisen jälkeen OSB on erilainen, mukava voi olla eri kokoisia. Tilanne, jonka mitat OSB-levyt vaikeaa. Myynnissä on jatkuvasti 1220 * 2440 * 1250 mm ja 2500 mm. On muodoissa 1250 * 2800mm, 1250 * 3000mm, 1200 * 6000mm, mutta ne ovat meidän markkinoilla on erittäin harvinainen, vaikka monissa tapauksissa niiden käyttö on paljon kätevämpää. Oikeiden koko poistaa tarpeen "doraschivat" puuttuva cm tai sahaa ylimääräistä. Mutta ei ole paljon markkinoilla, koska se on - levyt tuodaan ja tuonti on nyt vaikeaa ...

OSB voi olla eri paksuus

OSB voi olla eri paksuus - 9 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm, 22 mm, 25 mm. Kunkin käyttö sopii sen paksuus:

 • Seiniin, kattoon - 9 mm.
 • Kiinteä vaippa alle Kateaineiden - 12 mm.
 • Pohjalevyllä tulee SIR 15 mm paksu.

Yksi sovelluksista OSB levyt - irrotettava betonilaattojen työstä

OSB - kätevä rakennusmateriaali. Se voidaan leikata sahaamalla puu, käytä hiomakone leikkuuterän, palapelin. Materiaalin hyvin porataan, on mahdollista käyttää ruuvinaulat ilman esirei'itystä. Mutta sitten hattua kiinni, mikä ei ole aina mukavaa.

Ennen viimeistelyä uunit päällystetty pohjamaalilla. Se säädetään riippuen pintamateriaalien - yhdenmukaistaa imukyky ja tartunnan parantamiseksi muiden materiaalien kanssa.

OSB mitä se on ja tarvittaessa

Suurlastulevyä (OSP, OSB) - nimi ei ole kovin tuttu massakulutusmarkkinoille, mutta Miltei kolmellakymmenellä vuodeksi soveltamisen ammattirakentajiin onnistui totutella tämän uuden materiaalin, arvioida sen laatua.

Laatu OSB on, että koska tuote puutavaran, tämä levy lähestyy lämpöä, ekologian ja vedenkestävyys puuhun. Vahvuus on huomattavasti parempi niin monet ihmiset vertaavat sitä edes metallia.

Ajatus löytää korvaavaa lastulevy, parantaa sen ominaisuuksia, keksi amerikkalaisten alussa 80-luvulla viime vuosisadalla. Tavoitteena oli löytää uusi valmistustekniikka rakentamiseen itse materiaaliin, tämän materiaalin pitäisi olla korkeampi ominaisuudet kuin olemassa puumateriaalin.

Joten OSB - toisen tuotteen, joka on valmistettu puristamalla hake on kyllästetty erityinen yhdiste. Prosessi tapahtuu korkeissa lämpötiloissa ja paineen alla.

Vaikka aluksi näitä materiaaleja kehitetty yksinomaan rakentamiseen, kuluttaja laatu OSB tänään arvostettu kaikkialla maailmassa, ja levyä käytetään paitsi rakennusalalla, mutta myös huonekalujen valmistuksessa, jossa YMP varmemmaksi syrjäyttää liittyvät materiaalit - lastulevy, vaneri. Pääsääntöisesti uuden materiaalin lujuuden käytetyn voiman huonekaluelementtien.

Vähän fysiikan ja ominaisuudet

Erinomaiset ominaisuudet ovat seurausta tarkoituksellisesta järjestelyllä kerrosten "sandwich" näiden levyjen.

CAP siksi kutsutaan suuntautuneita, että on suunta jaetun puun kerroksia ja luoda erityinen rakenne jäykkyys, mikä tekee siitä kiinteä aine, kuten metallista. Sisällä kuidut on järjestetty yhteen suuntaan, ja ulkokerros asetetaan taaksepäin.

Tällainen järjestely selittää ainutlaatuisia ominaisuuksia OSB - se saa ylimääräisen kimmoisuutta keskiakselia pitkin ja samanaikaisesti korkea taivutuslujuus.

"Parannettu puu" kutsuttu tämän levyn, koska tuotanto pinnan käsitelty palonsuoja ja vettä hylkivä koostumus. Siksi OSB on ominaisuuksia, jotka erottavat ne monissa muissa vastaavissa rakennusmateriaalit:

 • resistenttejä muutos sääolosuhteet (kosteus ja lämpötila);
 • helposti käsittelytyökaluja perinteinen työskenneltäessä puuta;
 • ovat parantuneet lujuusominaisuudet ja pitää kiinnittimet;
 • Se koostuu lähes kokonaan hakkeen hyvälaatuisia, toisin kuin CPD tarvittaessa valmistuksessa puujätteen;
 • eivät tuhoudu veden, ja kun kyseessä on pitkäaikainen kostuttaa palauttaa alkuperäiset ominaisuudet, kuten kuivausta.

Tärkeää on, että materiaali on ympäristöystävällinen, kuten puuta.

Suurin sovellus oriented strand board sai rakentamiseen, huonekalujen valmistus, pakkaus ja pakkaus. Erinomainen sovelluksiin:

 • kotelon sisä- ja ulkoseinien, lattian päälle;
 • laite kattotiiliä;
 • että jäykkien osien pehmustetut huonekalut;
 • rakentamiseen portaat, hyllyt rakenteita;
 • valmistuksessa sekä puisten pakkausten ja niin edelleen.

Asuntotuotannon mahdollisuuksia suurlastulevyä (OSP) ovat todella loputon. Sitä käytetään valmistuksessa sandwich-elementtien kehykseen seiniin. Tällöin käytetään OSP merkittävästi nopeuttaa vauhti rakentamisen ja muita teoksia. Levyjä käytetään kumppani erilaisia ​​sisäisiä ja ulkoisia päällysteitä vuori. He tekivät seinät vuori ja sen ulkopuolella rakennuksia.

Kuten rimat käytetään katon rakentamisessa, jossa materiaali on erityinen kyky vastustaa tuulen ja lumen kuormituksesta.

OSP käytetään myös laakerin palkit ja päällystyksessä kiinteä levyt, ja sovelletaan pääasiassa lattiapäällysteen.

Mitkä ovat suurlastulevyä?

OSB-levyt on jaettu soveltamisalaan rakentamisen OSP1 (alhainen kosteuden kestävyys ja mekaaninen lujuus), OSP2 (hieman kosteuden kestävyys, mutta erinomainen mekaaninen lujuus) OSP3 (sekä korkea lujuus ja kosteuden kestävyys) ja OSP4 (sitkeää sverhvlagostoykost vastaava high-tech-luokan paneeli).

Suosituin laji paneelien katsotaan nyt kolmas tyyppi on yhdistelmä parasta laatua suhteellisen edullinen hinta. Näitä elementtejä käytetään ulko viimeistelytyöt - ne liimataan tekokivestä laatat julkisivuihin.

Eroavat myös läsnäolo levyn päällystystä varten. Levyt ovat saatavilla lakattu, mikä lisää huomattavasti niiden kosteudenkesto. Laminoitu levy - toinen erilaisia ​​päällystetyn OSB. Käytetään tämän tyyppistä rakennusta varten, esimerkiksi, laskuveden ja betonivalumuotit laite. Monikäyttö ei pilaa ulkonäköä ja ominaisuuksia tämän levyn.

Lisäksi OSP levy voi olla kielen valmis lähtö on helppo asentaa.

Neljännesvuosisadan, tekniikka oppinut monet ulkomaiset valmistajat, kuten yrityksen Georgia Pacific ja Lousiana Pacific Corporation (US), saksa Glunz, kanadalainen Ainsworth ja Arbec ja monet muut.

Maassamme oman tuotantoyhtiö hiljattain masteroitu "Kalevala" (Karjala), lisäksi Venäjällä on oksat joidenkin ulkomaisten yhtiöiden valmistus paneelit tietoja.

Nyt, kun olemme selvittäneet ominaisuudet näitä levyjä, voidaan tiivistää: onko ostaa niitä kotiin, ovatko ne sopivat täsmälleen korjauksen?

Joten lyhyesti sanotaan olevan kaikki edut tämän rakennusmateriaali.

Edut ja levyt ovat melkoisesti:

 1. Erityisesti vahvuus (Voima parametrit, joihin kuuluvat elastinen suorituskykyä, kestävyyttä ja kykyä rikkoa, siten, että näitä materiaaleja käytetään myös rakennusten maanjäristysalueilla).
 2. erityistä kosteutta (Kyllästys hartsit ja vahat valmistettu oriented strand board, joka pystyy olemaan vettä enemmän kuin päivässä, turpoaminen hänen ei ylitä 25 prosenttia, ja kuivuessaan paneeli palaa niiden alkuperäiset ominaisuudet).
 3. materiaalin keveys (Laatta painaa 15-40 kg, koosta riippuen).
 4. erinomainen äänen absorptio (Kytkimen Plate kiinteitä komponentteja, koska hartsit estää läpäisyn vieraita ääniä).
 5. Helppo käsitellä (Se ei ole liian vaikea sahata, leikata OSB levy, se on helppo hioa, kitattavan, se on helppo liittää yli tapetti, laatta, maali).
 6. ympäristön turvallisuus SIR korkea, yli kaiken aikaisemman levyn (tuotanto standardien mukaisia ​​valtio valmistamiseksi maat). Siksi laatu näytteitä tervan ja muiden haitallisten aineiden ihmisten terveydelle ei ylitä asetettujen rajojen annetussa tilassa. Pääsääntöisesti materiaali mukaisesti tehty näiden laatu- ja ympäristöystävällisyys, se kannattaa merkintä IVF, tämän tuotannon vastaa luokkia E0 tai E1.

At levyt osp lisäksi kiistattomia etuja, samoin kuin kaikki muut materiaalit, on haittapuolensa. Näitä ovat, esimerkiksi, että formaldehydiä, joka on edelleen osa tätä tuotantoa. Kun huonolaatuista tuotantoteknologia ja väärinkäytösten estämiseksi tätä ainetta voidaan soveltaa huomattavaa haittaa, jos se on haihduttaa toimitiloissa.

Kuitenkin käyttö laudat ulkona päättyy täysin turvallinen.

Rakentamisen eri rakennusten asuntojen ja muiden kotimaisten tarkoituksiin tavallisen kuluttajan on usein tarvetta ostaa rakennusmateriaalina, mikä olisi sekä laadullisia ja edullinen, halpa. Jotta he voisivat sulkea laajoilla alueilla, ja lisäksi pahakseen loppuun, kuten loppuun.

OSP levy edusti vain materiaalia, joka pystyy ratkaisemaan suurimman osan tehtävistä, - se sopii sekä ulko- ja ulkotyöt, väliseinät ja seinien, kattojen ja katot, rakenneosia kotitalouksien rakenteen. Joten kannattaa tarkastella lähemmin tässä todella monipuolinen materiaali.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 5 = 4