Suuttimia reititin

Mills manikyyri kone

Laite manikyyri voimakkaasti syrjäyttää leikata. Viime aikoina he todella hallussaan vain mestari eliitti salongit. Nyt jokainen nainen voi nauttia manikyyri kone kotona.

Tämä artikkeli on hyötyä aloittelijoille käsihoito. Opit luokittelua laitteiston tehtaat, niiden vähimmäisvaltuudet varten manikyyri kotona ja vivahteita valinta.

Kone laitteisto manikyyri (mylly) On erityinen kahva, johto on yhdistetty prosessoriin. Kahva kiinteä suutin, mukaan lukien leikkuri. Prosessori vastaa pyörimisen suuttimen oikealla vauhtia ja suuntaa.

Koneet eroavat suunnittelu, kapasiteettia ja rajoittavat suutinnopeus.

Kotikäyttöön laitteen nopeusalueella enintään 10 hien. Kierrosta minuutissa, ja master ammatillisessa salongit käyttää laitetta, jonka pää pyörii nopeudella jopa 30-35000. Rpm.

On viisi tärkeimmät suuttimet, joita käytetään laitteiston manikyyri.

 • Mills. Se on suutin, jossa on leikkuuterä. Eli, kun työtä sen kovettunut ihon tai geeli kynsien leikataan.
 • Bory. Työkalu, jossa on pyöreä pää poistamiseksi kynsinauhat.
 • mylly. Suuttimet, joiden kautta levy on kiinnitetty tasaisuus. He poistivat osan sarveiskerroksen, poistaa aaltoilun ja uurteita.

 • kiillotuskoneet. Suuttimet on valmistettu silikonista hieno hionta. On tumma (viimeistelyyn iholla ylöspäin), sininen (hoitoon pintojen akryyli ja geeli), valkoinen (jolloin saadaan tasainen levy ja ihon läheisyydessä se).
 • korkit. Se kuuluu luokkaan kertakäyttöisten väline. Perusta heille on steriloitu toimenpiteen jälkeen. Muistuttavat hiekkapaperilla. Käytetään kovakourainen käsittely geelin lakan tai akryylilakkaa ja karkene kuorintaan ihon jalkahoito.

  Hiekka korkit hyvin kuuma.

  Jotta voidaan laatia asianmukainen luettelo leikkurit aloittelijalle, sinun täytyy huolellisesti tutkia niiden kuvaus ja tietää tarkoituksen kunkin suuttimen.

  • keraaminen. Maksimaalisen turvallisuuden vihjeitä, koska ne ovat hyvin pehmeitä. Älä lämmitä, eikä tukkeutunut pölystä, eivät ruostu. Tärkein haitta - epävakaus käyttää. Yleensä niitä käytetään työskenneltäessä vastikään laitteen tottua siihen. Abrasiveness 100-400 mikronia. Grained myllyt jauhavat kynsilevyyn ja suorittaa viimeistelytyöt ihon kanssa; ihanteellinen keskisuurten kynsinauhojen hoito, karkea ja voit poistaa kiimainen ihon tehokkaasti.
  • timantti. Tiukempia ja siten toimiva. Käytetään kiillotus kynnet sekä luonnon laajennukset ja vapaan reunan kynsien mallinnus, käsittely ja kiillotus sivusuunnassa rullien interdigitaalisen tilaa ja kovettumia. Myynti löytyy luonnollinen timantti (kalliimpaa) ja keinotekoinen timanttiraetta (halvempaa).

  Miten valita oikea suutin manikyyri, hän kertoo Master:

 • Carbide tai korundi. Merkki tarkoittaa tässä tapauksessa laitteiston manikyyri poistaja kerros karhea iho, poraus kova maissi, poistamalla akryyli kerros, jalostus syrjäisillä paikoilla ja toimivat ingrown kynsien. Erinomaisesti käytettäväksi tekokynnet. Hyvin vähän kuuma käytön aikana, joten ne eivät aiheuta epämukavuutta. Suositeltava nopeus kanssa suuttimien - 15000 kierr / min.
 • teräs. Hampaat on muodostettu leikkaamalla tai stanssaamalla. Usein instrumentti hapetetaan, parantaa sen suorituskykyä.
 • Katso tarkempi katsaus kynsien leikkurit ammattilainen:

  Kaikilla tehtailla on ominaista halkaisija työosan ja aste kuluttavuus.

  Vivahteita valinnan leikkurit manikyyri koneen

  • Valinta halkaisijasta riippuu nopeudesta koneesi. Suurempi mylly, joten alemmilla kierroksilla työskennellä hänen kanssaan.
  • Jos suutin tarjotaan ympäri vuoden takuu, niin todennäköisesti se on vuosi ja palvella sen sinulle. Mutta kuten myllyt painavat vähän ja ovat melko halpoja.
  • Jos näet kirjaimella "T" on osanumero, se tarkoittaa, että tehdas on peitetty titaaninitriitistä. Tämä parantaa kykyä leikkuusuuttimen.
  • Teräpalkin voidaan nähdä kaistale punainen, vihreä (joskus sininen) tai musta. Nämä pylväät osoittavat tyypin viillon: hieno / keskikokoinen, iso / keski ja erittäin suuri, vastaavasti.

  Valitse laatu tehdas auttaa tuntemus ISO-standardin järjestelmää, vaan merkitsemisen suuttimet. suutin numero - on 15 merkkiä, joiden avulla voit oppia kaikki ominaisuudet työkalun.

  Tietoa, joka on salattu, sisältää

  • materiaalin tyyppi ja työosan pyörivän terän;
  • erilaisia ​​yhdisteitä, joilla on hännän kärki;
  • kokonaispituus leikkurin;
  • muoto työosan leikkurin;
  • hankausta luokka;
  • tyyppi leikkaushampaat;
  • halkaisija tekee osa.

  Valitse haluamasi leikkuri kotiin manikyyri auttaa video:

  Joukko leikkurit kotitalouksien laitteisto manikyyri

  Kartion muotoinen timantti leikkuri

  Mietiskellä, mitä tehtaiden täytyy noviisi tehdä laitteiston manikyyri kotona? Kiinnittää huomiota keraamisia tuotteita, jotka ovat hyvin poisti ylimääräisen pituuden hänen (eli luonnollinen) kynnet.

  Hoitaa geelikynsiin tarvitsevat kartiomainen timantti leikkuri. Se muodostaa sisemmän mutka ja kaari, ja poistaa ei-toivotut geelikerroksen alapinnan vapaan reunan.

  Opas: miten lisätä leikkuri koneen

  On olemassa useita erilaisia ​​leikkuri puristin. Se riippuu niistä kuinka oikein asettaa ja saavuttaa suutin.

  • automaattinen kiristin. Suutin on yksinkertaisesti asetettu. Heti kun käynnistän tietokoneen, se on kiinnitetty.
  • kääntyvä leike. Suutin puretaan tai kiinnitetty kiertämällä rengas kahvassa erityisen koneen avulla.
  • ruuvipuristin. Halvin tyyppi leikkeen, lisäksi se on helpompi muille korjata. Toimintaperiaate on seuraava: korkki, joka lukitsee suuttimen holkki kierretään 1-2 kierrosta.

  Mills on desinfioitava erikseen käsityökaluja. Tätä tarkoitusta varten, erityiseen säiliöön, jossa on insertti-seulan.

  Kaikki desinfiointi toimenpiteet tulee suorittaa vain edellyttäen ratkaisuja.

  Kotona ei voi steriloida kaikki terät. Muutamia vinkkejä: keraaminen, silikoni - älä käyttää uudelleen.

  Varmistaa 100% steriiliyden leikkureita täytyy tallentaa ne UV sterilizer varustettu bakterisidinen lamput.

  Jos sinulla on kysyttävää kanssa leikkurit, niiden valinta tai nykyisten lajikkeiden valita oikea joukko vinkit auttavat video, joka löytyy internetistä runsaasti.

  Mills laitteiston manikyyri

  Toimialoista parantaa palvelun laatua, kasvaa nopeasti viime vuosina. On luonnollista, että tekniikan kehittyminen ja käytetään yhä enemmän kauneus teollisuudelle. Tämän mukaisesti suuntaus korvata perinteinen manikyyri tänään elämässämme tuli laitteiston manikyyri.

  Laite manikyyri, verrattuna perinteiseen reunus oli huomattava edistysaskel sekä taiteilijoiden ja niille, jotka käyttävät tätä palvelua. Tämä tekninen parannus mahdollistaa isäntä parantaa merkittävästi hänen työnsä laatua. Mitä tulee asiakkaita, heidän laitteilleen manikyyri tarjoaa todellista mukavuutta ja turvallisuutta: pelko kivun, leikkaukset ja pitkät parantumattomissa haavat poissa.

  Verrattuna manikyyri, laitteisto on useita etuja:

  • pysyviä tuloksia vähintään ajankäyttöä;
  • Poikkeuksena saada sienitaudit;
  • Taattu laadun parantaminen naulalevyn johtuu nopeasti säätö sen muoto ja pehmeä kiillotus;
  • Koska mikrohalkeamia ja leikkauksia;
  • kivuton ja sen turvallisuuden;
  • kyky käsitellä ongelmaa kynnet.

  Hallitsemaan taiteen suorituskykyä laitteisto manikyyri - varsin toteuttamiskelpoinen tehtävä. Erityisen tärkeää se on niille, jotka eivät voi riittävän usein tee manikyyri koska kerroksen taukoja tai tekokynnet.

  Jotta voidaan hallita tekniikka kotona laitteisto manikyyri, sinun täytyy tutkia niiden varusteet perusteellisesti. Ensinnäkin, sinun täytyy ostaa erikoistunut laitetta kutsutaan reitittimen tai jyrsijä.

  Tällä hetkellä kaupallisesti saatavilla erilaisia ​​reitittimiä, jotka eroavat tekniset ominaisuudet ja, vastaavasti, joukko toimintoja.

  Ostaessaan mylly, asiantuntijat suosittelevat, että tällaista mallia, joka auttaa sinua päättämään olet edessään erittäin erityisiä haasteita. Tämä tarkoittaa sitä, että aloittelijoille viisaampi luopua ajaksi hankinnan joidenkin mitään uutta monitoiminen laite.

  Valitessaan reititin vaaditaan tekemään seuraavaa:

  • selvästi määritellä toiminnallinen tarkoitus laitteen (vain manikyyri tai pedikyyri ja manikyyri);
  • etukäteen päättää sen käyttöalue (tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, tai Salon);
  • lue määritysten reitittimen (erityistä huomiota on kiinnitettävä sellaiset tekijät kuin takuuaika, saatavuutta suojaa ylikuumenemisen);
  • arvioida kyseisen laitteen suhteen helppouden kanssa se (paino reititin, kaapelin pituus, jne.);
  • tarkista, onko käyttäytyminen joukon leikkureita laitteiston manikyyri menettelyä kokonaisuudessaan.

  Ennen teknologisten tarvittavat taidot tutkia laitteiston manikyyri mukana toimitetulla jyrsijä varaosien. Näitä ovat erilaiset pakkaus tarkoituksiin (muodossa jyrsinten, porat). Tässä tapauksessa suutin voi olla mukana tai myydään erikseen.

  Alalla laitteisto manikyyri sovelletaan eri suuttimia, eroavat toisistaan ​​kuvat, joita käytetään niiden valmistamiseksi sekä niiden toiminnalliset erikoistuminen, ja näin ollen rakenteelliset ominaisuudet.

  Yleisesti ottaen pedikyyri ja manikyyri, suoritettiin käyttäen reititin edellyttää erilaisia ​​suuttimia suuri määrä. Erityisillä suuttimilla työnnetään reitittimeen, käsitellään osia orvaskeden ja sivurullat, ja vapaa reuna kynsien itse. Erityiset suuttimia käytetään myös kiillotus karkea ihoalueille sekä poistamalla ehtinyt kasvaa kynteen.

  Jalostus ja kynsien muotoilu kaikessa moninaisuudessaan - myös huolta akryyli, geeli ja laastari kynsien edellyttää kykyä työskennellä pätevästi tarvittavine liitteineen.

  Tärkein väline suorituskykyä laitteisto manikyyri on leikkuri. On tärkeää tietää, että tarkoituksena leikkurin määrittää sen muodon.

  Käytännössä käytetään yleensä leikkuri 4 ryhmään perusteella eri erityisiä muotoja. Näin ollen, on olemassa seuraavat ryhmät leikkurit:

  • tylppä;
  • uzkokonechnye;
  • pallomainen end;
  • jossa "corn-like" viimeistely.

  tylppä mylly, kartion tai lieriön muistuttava ulkonäkö käytetään puhdistuksen aikana, kun haluat poimia kynsien orvaskeden, puhdista kynsien kilpi ja poista edellinen päällyste.

  Uzkokonechnaya leikkuri terävillä tai pyöreäkärkinen puolella tyhjentää sivuonteloiden ja ala kynsinauhoja, niiden poistaminen siipikalvon.

  Pallomainen end leikkuri Se on pallomainen muoto ja suorittaa erityisen tärkeä toiminto: se suojaa esiin orvaskesi ja antaa sen myöhemmin kiillotus.

  Leikkuri "corn-like" end, joka tunnetaan nimellä "maissi" pystyy tarkasti poistaa tekokynnet jopa paksun pinnoitteen ja tekee siitä helposti aiheuttamatta mitään vahinkoa.

  Koska terät on erityinen toiminnallinen tarkoitus, niillä on erilaiset ominaisuudet, useita parametreja, jotka ovat kuten tyypin obrazivnosti, pyörimisnopeus, leikkuri halkaisija.

  Mills päätti jakaa tietynlaisia ​​materiaalista riippuen niiden valmistuksessa käytetään. Perusteella differentiaalisen ominaisuus erottaa nämä tyypit tehtaisiin, kuten esimerkiksi:

  Korundi terät kestävät korkeita lämpötiloja ja erilaisia ​​ominaisuuksia kuluttavan. Tässä prosessissa kiillotus kuin kynsien ja iho tulee käyttää korundi työkaluja pehmeästä keskikova.

  Kun laitteisto manikyyri perinteisesti käytetty timantti suutin, joka on paljon erilaisia ​​muotoja, kokoja ja toimintoja. Erityisen suosittuja ovat timantti suutin, kuten "liekki" ja "bullet": he voivat tehokkaasti hoitaa kynsinauhoja, karhennettu iho, vapaa reuna naulalevyn, sivuttaistuella ja tarvittaessa ja maissi. Nämä Timanttikärkityökalut tehdä hyvin ja korjaamisesta tekokynteen pinnoitteita.

  Erilaiset kovuus keraaminen suutin hoidetaan tehokkaasti yhdessä sivuosat ja naulalevyt säröillä, karhea iho hiottu. Keraamiset terät erilaisten rakenteellisten yksinkertaisuus ja turvallisuus. Ne ovat myös vähemmän lämpöä kuin metallia.

  Kun laitteisto manikyyri menettelyjä käytetään yleisesti ja kovametalli leikkurit, jotka eroavat spesifisiä suoritusmuotoja lovia. Suuttimet pieni halkaisija käsiteltiin varovasti orvaskeden, ainakin ne ovat hyviä ja sopeutumista geelin, geeli ja akryyli lakka pinnoite.

  Manikyyri silikoni suutin (tunnetaan myös nimellä jauhepuhdistimet) käytetään edullisesti, onko käsitelty kynsien. Samalla, niitä käytetään laajasti työskenneltäessä pehmeällä tekonurmi. Hankauksen suhteen silikoni kärjet on jaettu kova, keskikovaa ja viimeistely.

  On myös erityinen, yhdistetty variantti suuttimia: niiden valmistukseen tarkoitettu aines on piikarbidi. Se varmistaa muutosta silikoni hiomakoneet on tiukempi pakkaus. Kun tämä laatu ja nopea kynsilakka saavutetaan yhdistämällä yhdistetyn ja silikonista kiilloituskoneiden eri jäykkyys.

  Granaattiomena leikkurit ovat korkealaatuisia ja on suunniteltu erilaisia ​​kynsien toimintaa. Tunnettu siitä, kysyntä on kasvanut, kuten lajien suuttimien "granaattiomena liekki", "granaattiomena pallo", "granaatti pisara" ja muut tämän sarjan.

  Yhteinen liitteet pidetään piikarbidi: tällainen suutin on kertakäyttöinen korkki kumialusta. Ne ovat myös hyödyllisiä suorittamiseen kynnet tietyn suunnittelutyötä. Jotkut suuttimet suorittavat kapea toiminnon. Erityisesti, jyrsintä volframi titaani mekaaninen ruiskutus käytetään, kun on välttämätöntä pitää ylä- tai sisä- korjaus akryyli- tai geeli pinnoite.

  Oppiakseen ymmärtämään erilaisia ​​leikkureita, sinun täytyy tietää, että käytännössä master perustuva luokitus, joka perustuu toiminnallinen tarkoitus instrumentin. Tämän luokittelun avulla on mahdollista välttää virheet suoraan suorituskykyä kynsihoitoja, ja toimii myös luotettavan pohjan orientaation nopeasti päivitetty valikoima suuttimia.

  Katsaus suuttimia toiminnoista osoittaa, että vetoamalla kriteerin ne jakautuvat 5 tyyppejä. Näitä ovat myllyt:

  • teräs (Nimitys - kynsinauhojen käsittely ja hävittäminen okolonogtevoy vyöhyke);
  • keraamiset korundi tai, uudemmaksi analogi keraaminen (kapea tarkoitus - nonrigid orvaskesi poisto ja muotoilemiseksi kynsien);
  • karbidi (Laadukas tekokynnet käsitelty);
  • timantti (Broad tarkoitus - voidaan käyttää sekä manikyyri, pedikyyri ja menettelyt ja käyttää perinteisiä - laitteisto kynsien korjaus geeli tai akryyli-pinnoite),
  • kiillotuskoneet (Erikoistuminen - kiillotus sekä luonnon ja tekokynnet).

  Koska tänään on monenlaisia ​​suuttimia, jotka eroavat useita tekijöitä, ilman erityistä koulutusta löytää sopiva joukko ole kokemusta on hyvin vaikeaa. Tältä osin luotettavin luottaa suositusten ammattilaisia.

  Monimutkaisuus valinnan tarvittavat liitteet johtuu paitsi eri kaupallisten välineitä, mutta myös vaikeus onko laatu näytteitä on tarjolla.

  Poimien leikkurit ja päät laitteiston manikyyri, sinun täytyy muistaa, että laatu manikyyri voidaan tehdä vasta, kun läsnä on laadukkaita välineitä. Siksi on parempi ostaa koko joukko hyvämaineinen valmistaja.

  Jos päätät valita oman osia, sinun pitäisi ottaa huomioon neuvoja ammattilaisia, joiden noudattaminen on pakollista. Lyhyesti ne voidaan tiivistää seuraavasti:

  • alkaa kehittää laitteiston manikyyri, turvallisemmilla keraamiset terät;
  • käsiteltäessä kynsien timantti leikkurit orvaskesi poisto suoritetaan käyttäen pieni suutin;
  • poistaa kovettumia soveltaa täyskovametallijyrsimet suurempi;
  • käyttää erityisiä kiillotuskoneet ja hiomakoneet, mistä kiillotus vaikein tehtaan ja viimeistely tämä operaatio pehmein saatavilla.

  Toimivaltainen valikoima leikkurit ja niiden soveltamista oikeassa järjestyksessä noudattaen kaikki turvallisuusvaatimukset tarvittavat pidettävä välttämätön edellytys saavutetaan optimaalinen tulos työsi.

  Jotta voidaan tehokkaasti käyttää reitittimen, sinun on ensin päätettävä joukko suuttimia. Masters suosittelevat saada vihjeitä käsitellä tiettyjä nykyisiä ongelmia, eikä kerätä niiden kokoelmat. Hankkia tekniset taidot tarvittaviin toimiin, aloittaen yksinkertainen ja tarvittavat menettelyt sinulle.

  Niille, jotka aikovat tehdä omia laitteiston manikyyri, usein herää kysymys, miten lisätä koneeseen suutin. Joitakin ongelmia, jotka voivat aiheuttaa tämän yksinkertaisen, itse asiassa, toiminta on jossain määrin johtuu siitä, että on olemassa 3 eri lkm:

  Yleisin näistä on manuaalinen ja puoliautomaattinen. Kuten automaattisen puristus-, sitä käytetään harvoin, yleensä laitteissa, joissa on sisäänrakennettu pölynimuri.

  Kätevin leike katsotaan automaattinen. Kiinnitetään leikkuri Yksinkertaisin menetelmä toteutetaan: se on työnnetty puristimen ja sen lisäksi lukitus tapahtuu automaattisesti.

  Puoliautomaattisessa laite vahvistaa tai muuttamalla suuttimen kahva täytyy pyörittää, kunnes se napsahtaa, myötäpäivään. Tämä varmistaa sen, että puristin aukko, jonka avulla voidaan muuttaa suuttimen. Vaihtamisen jälkeen suuttimet täytyy suorittaa viimeisen toiminnon - käännä osa vastakkaiseen suuntaan.

  Mitä kahva, se on melko helppoa ja ovi avataan ja suljetaan. Suutin on yleensä vaivattomasti sisään, jos klikkaa painiketta sijoitettu kehoon. Sitten sinun täytyy ruuvata pesukone. Tässä tapauksessa sinun täytyy tietää, että osa kahva, joka suutin on kiinnitetty, suorittaa puristus- toiminnon. Sulkea puristin painamalla samaa painiketta, odota hänen hukkuvat ja kiristä pesukone.

  Palaute ammattitaiteilijoita, kaikki nämä päätelaitteet toimivat luotettavasti, ja läsnäolo koneessa tietynlainen kiinnike on yleensä ohjaa yksityiskohdista sen malleja.

  Jotta laitteiston manikyyri kotona, sinun täytyy tietää asiaa säännöt sen täytäntöönpanemiseksi, sekä laitteen ominaisuuksia, jotka on tarkoitettu kotikäyttöön. Se, että kotimainen malleja laitteet ovat erilaisia ​​kuin ammattilainen laitteiden pyörimisnopeuden suuttimen.

  On myös muistettava, että jotta ylikuumenemisen välttämiseksi kotimaisten ajoneuvojen on työskenneltävä ajoittain, koska niitä ei yleensä rakennettu imurit ja puhaltimet. Työjaksoa saisi ylittää 5-7 minuuttia.

  Alkuvaiheessa taitoa hankinta laitteisto täytäntöönpanoa manikyyri suositeltu minimi pyörimisnopeus suuttimia. Tässä tapauksessa sinun täytyy varmistaa, että suutin on asetettu tiukasti 45, ja leikkuri siirtyi keskelle Kynsilevyn reunoille. Voit työskennellä yksi tai kaksi kättä, mikä tärkeintä tässä tapauksessa - varmistaa selkeys suuttimen liikkeen.

  Laite manikyyri olisi suoritettava noudatetaan tiukasti vakiintuneiden sääntöjen muista askel askeleelta, joka määräytyy ohje:

  • pestävä kädet desinfioidaan;
  • käytettävissä koristepäällysteen poistetaan kynsien;
  • kynsivalliin poistetaan puutikun suuntaan kynsien reiän;
  • sivuosat ja orvaskeden prosessoidaan käyttäen rummut, jolla on korkea jäykkyys;
  • kynsivalliin nostetaan avulla neula-muotoinen timantti leikkuri;
  • Kynsinauhanpoistajaa levitetään kartiomainen jauhantalaitteistolla hänen - luodin muotoinen;
  • kämmen ja sormet puhdistetaan kuolleita soluja hioma pehmeällä pallomainen burs;
  • naulalevyn on kiinnitetty haluttuun muotoon käyttämällä puolisuunnikkaan tai sylinterimäinen terät;
  • lopullinen puhdistaminen tehdään naulalevyn, ja sen jälkeen - levitetään öljy;
  • levittämisen jälkeen öljy kiillotettu kynnet kahdenvälistä Kiillotuskoneen;
  • rasva kynsien pinta päällystetään ensin pohjapäällysteen, ja sitten viimeistely lakka;
  • päätyttyä menettelyä sovelletaan käsivoide ja hieronta on tehty.

  Huolimatta siitä, että laitteisto manikyyri on ilmeisiä etuja verrattuna reunus, meidän täytyy ymmärtää, että kynsilakka laatu on edelleen suurelta osin määrittää ammattimiesten: on välttämätöntä tietää, mikä suutin käyttää tietyllä työvaiheeseen, mihin aikaan he haluavat vaihtaa leikkuri huolellisesti tarkastaa käsitelty osat, tarkkailla sekvenssin erityistoimenpiteitä.

  Ei pidä unohtaa, että laitteisto manikyyri pitäisi tehdä enemmän kuin 1 kerran viikossa. Toinen rajoitus koskee ihmisiä, joilla on ohut naulalevyn: ne ovat vasta-laitteisto manikyyri.

  Laite manikyyri kuuluu pakollinen sterilointi tehtailla. Samalla desinfioida välineet tarvittavat toimenpiteet. Tyypillisesti desinfiointi kulkee kolme vaihetta tarvitaan:

  • upottamalla erityinen välineitä niiden desinfiointiaineella vesiliuosta, mitä seurasi perusteellinen pesu;
  • siivous terät kaikenlaisista saastumisen
  • viimeistely tehtaiden sterilointi keittämällä tai kohdistamalla niihin väkevää desinfiointiaineella.

  Kussakin vaiheessa sterilointiprosessin välineet on huolellisesti, tiukasti havainnoimalla koko ajan ja lämpötilan parametrien osalta ohjeita.

  Jokainen, joka on joskus yrittänyt tehdä laitteiston manikyyri, pääsääntöisesti ei myöhemmin heikkenee. Etuja tämän menettelyn yli perinteisten ilmeinen: se poistaa kokonaan vammautumisriskiä ja tässä tapauksessa suoritetaan miellyttävät olosuhteet kaikilta osin.

  Kiistaton etu laitteisto manikyyri on myös laaja toiminta-alue, jonka avulla on mahdollista tarjota laadukasta manikyyri, vaikka läsnä kynsien ja sormien ihon tiettyjen virheiden.

  Nykyisin laitteisto manikyyri ei pidetä uudenaikainen trendi, mutta vaatimusten mukaisesti nykyaikaisen elämän ja tuloksena painopisteet nykyihmisen menettelyä. Nykyään kaunis hoidetut kädet ja kynnet - ei ole ylellisyyttä, vaan perinne, joka osoittaa, että miehen on tärkeä ja ylläpitää omaa terveyttään, ja varmistaa, että heidän tapansa esteettiset kriteerit hyväksyttiin nyky-yhteiskunnassa.

  Lisätietoja valitsemisesta leikkurit laitteiston manikyyri - seuraavassa videon.

  Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

  Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

  Terät käsi reititin - puulajeista, erityisesti käyttö

  Moderni valikoiman leikkurit Puutuotteiden on hämmästyttävä. Nykyään pyrkivä puuseppä tai päällikölle kokemusta, helposti valinnut suutin tahansa työtä. Vain pari vuosikymmentä sitten, yksinkertainen leikkuri antaa alennuksia kuului puuteluokittain. He ottivat toistensa vuokraa "takaiskua" ja päällikön tehtaalla yrittivät muodostaa myllyjä reitittimen itse. Muutettu niiden työstökoneiden, kotikäyttöön työkalu.

  Erilaisia ​​olemassa olevien laitteiden vaatii jonkin verran järjestäminen, ja me käsittelemme päätyyppiä tehtaiden sähkö käsityökaluja.

  Tyypillinen leikkuuterä suunnittelu ja suorituskyky vaihtoehtoja

  • Varsi, joka on kiinnitetty reitittimeen istukka.

  Voi olla eri rakenne - sylinterimäinen, kartiomainen, joskus syödä läpi Lyska estää liukumista patruuna. Päätehtävänä varren - varmistaa turvallinen kiinnitys ja vaaditun tunkeutumissyvyys leikkurin materiaaliin.

  Varren voidaan asentaa pilotti laakeri. Se toimii pysäyttimenä diffraktiokuvion tai liikkeen ohjainta pitkin työkappaleen reunaa. Tämän rakenteen etuja -smaller kulumista, laakeri ja helposti vaihdettavissa. Liitetiedoston laakeria ei tarvitse asentaa kopiointirengas reitittimen ohjekirjasta yksinkertaistaa työtä mallin.

  Se määrittää muodon jyrsitty pinta. Se voidaan tehdä muodossa valetun urien päärungon suuttimen, ja karbidi juotosten on pehmeämpi asemaan.

  Leikkaus osa tehdään joko monoliittinen tai koostuu vaihdettavissa dial asennettu akselille. Toinen suoritusmuoto on käytännöllinen, koska se mahdollistaa luoda erilaisia ​​kokoonpanoja samalla varren. Kuitenkin johtuen monimutkaisuudesta valmistuksen, on korkeat kustannukset. Vaihdettavissa levyillä on toinen nimi - pakattu leikkuri.

  Tyypin materiaalia leikkurit on jaettu kahteen ryhmään:

  1. Hogger, HSS luokitus.

  Erittäin laadukas ja nopea hiottu havupuuta. On hard rock ja nopeasti ylikuumentua tupyatsya. Edut - alhaiset kustannukset.

 • Carbide, HM luokitus.

  Se on suunniteltu ensisijaisesti hoitoon massiivipuuta. Hitaasti kuluvat, mutta hauraampi ja havupuuta on vaikea saavuttaa täysin tasainen pinta. työkappaleen prosessoinnin kestää kauemmin. Kustannukset näistä suuttimista on suurempi kuin nopea.

 • Työ- pinta (teroitettu reunat tai kouruhampaan) voivat olla eri muotoisia. Suora on helpompi ylläpitää, mutta nopeammin tupyatsya. Kulun kanssa erilaisten puun voi johtaa haketus ja vyscherblinam.

  Paljon riippuu kulma, jossa teroitettu työstävä reuna. Yleensä se ei ylitä 90 astetta ja valitaan sen tyyppistä materiaalia, jolla suutin toimii. Jälkeen takakuistilla leikkuuterien tulisi monimutkainen muodoltaan suunnittelu, kutsutaan lastunmurtaja.

  Hyväksytty leikkurit usein kaksisuuntainen teroitus. Tämä mahdollistaa kaksi kertaa niin kauan käyttää yhdeksi asemaksi. Kun tylpistämällä yksi reunaleikkuri elementti yksinkertaisesti käännetään 180 astetta. Tällainen rakenne ei salli käyttöä monimutkainen järjestelmä toisiinsa ja takareuna kulmat urien siru vastuuvapauden. Seurauksena, tehokkuutta ja laatua jyrsintä pienenee.

  Ero hakemuksen:

  Työkalu muistuttaa tavanomaista poranterä ilman kartio lopussa. Erikoisuus Tämän suuttimen - läsnäolo leikkaus hampaiden päädyssä, ja 90 asteen välillä pään tasoon ja puoli leikkuureunat. Käyttämällä varsijyrsimellä käsin reititin voidaan porata ja leikata ura syvennykset (muun muassa), valita neljäsosa leikattu työkappaleen ja reunan käsittely.

  Voit leikata porrastettu kasvot täydellinen reunoja tai valita markkinarako asennus lukkomekanismin oveen. Sama tehtaat leikata sarana syvennys. Työkalu universaali tarpeeksi, mutta viisaampi käyttö varsijyrsimet vain sen oikeaan käyttötarkoitukseen.

  Sovelletaan jyrsintä uria eri kokoja ja kokoonpanoja. Heillä on omat lajikkeet:

  • Suora - on tarkoitettu näytteenotto suorakulmainen uria.
  • Muotoinen - anna uran tajunnut muodossa, voit simuloida pinnalle filenchaty piirustus.
  • Dovetail - avulla sorminivelten valmistetaan samanniminen.

  Jyrsintä on mahdollista vain erityisellä kuvio.

 • Rakenteelliset - valitse urat "T" muotoinen.

  Toiminnassa tarpeen säätää lastunpoisto urasta.

 • Kolmion - käyttää niitä jyrsitty V-muotoisia uria.
 • Filee - leikkaus urat puoliympyrän muoto, joka mahdollistaa koristelu pinnoille.
 • Yleisin suuttimia. Lukuisia hakemuksen:

  Se on kohtisuorassa työkappaleen tasossa, luodaan täysin tasainen reuna. Se voidaan varustaa oppaan laakeri.

  Se kiinnittyy muotoiltu reuna (muotoinen) muodossa tahansa konfiguraatiossa, Fantasy loputon valmistajille.

  Jyrsintyökalussa on monimutkaista, koska muoto muotoillun reunan ja uran pääsee vaste-elementin samanaikaisesti.

  Pääsee reuna tuotteita ennalta määrätyssä kulmassa. Lähes aina varustettu opas laakeri.

  Se tekee pyöristetty reuna profiilia neljänneksessä.

  Peili vastapäätä muottivalulaitteessa suuttimen muotoinen profiili.

  Harvaan kolmion piikkejä yhdisteen tyypin aihioita.

  Huolimatta siitä, että tehtaat uritettaessa luokitellaan reuna, tällaista työtä seisoo irrallaan. Tyypillisesti massa käsittely reuna "alle neljäsosa on" itse asennettu koneeseen. Kun globaali korjaus vain ei ole voimaa ja kärsivällisyyttä leikata reuna jyrsin, pitäen sitä käsissään.

  On riitä korjaamaan käsityökalu työpöydällä, ja kerrallaan loppuun koko määrä toistotyön.

  Leikkuri uritettaessa kutsutaan sauma.

  On tärkeää saada laadukasta tämäntyyppisten suutin, koska säännöllinen teroitus hampaat muuttaa halkaisija työtason, mikä johtaa väistämättä siihen, että tarvitaan jatkuvaa kalibrointia reitittimen uritettaessa.

  Käytössä jyrsintätyökaluilla tämäntyyppisen painelaakeri on tärkeää olla muuten vaikeaa varmistaa yhtenäinen liikkuvuuden pitkille kappaleille.

  Yleisesti, on valinta, on järkevämpää ostaa leikkuri laakeri.

  Tällainen lisäys helpottaa työtä ja säästää sekä suuttimen ja mallin. Usein terät on saatavana joukko laakereita eri halkaisijaltaan.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  36 − 34 =