Swing Gate Photo

Metalli swing portit käyntiovella (44 kuvat): sisältää valinta ja asennus

Tyylikäs ja moderni swing portit

Metalli portista veräjä moderniin tyyliin

Swing portista veräjä aaltopahvin

Metalli swing portit puutarha tai autotallin voidaan kutsua perinteisen jalostuksen yksi merkintä. Ne syntyvät aukon koon. Otetaan huomioon myös, Avaussuunnasta ovet.

Tyylikäs Metal swing portit

Yleisesti, tämä malli on melko yksinkertainen, ja piirustuksia metalli kääntöporttikieleke löytyy jopa Internetissä. Ne koostuvat yleensä kaksi venttiiliä, jotka muodostavat kelkan runko seinä. Koska läpät istua silmukan, ne ovat täysin auki hiljaa, vaikka kunnon painoa.

Gate metalli - tukeva kotelo teidän pihalla

Metalli portista veräjä puisilla elementtejä ja osia taonta

Takorauta kaksinkertainen portit kanssa veräjä

Pakollinen komponentti esikaupunki- portti on portti. Se voidaan sijoittaa erikseen tai on integroitu rakenne itsessään. Ovat varsin suosittuja nykyään autotallin Metal swing portit käyntiovella.

Metalliportti käyntiovella Koruton

Ajatus! Vaikka asennettu autotallin perinteisen portti, on mahdollista leikata niitä portissa. Sinulla ei ole mitään aika avata riippulukko, joka jäätyy kylmässä tai poistaa lunta päästä autotallin, esimerkiksi perunat varastoidaan sinne.

Tutuin ovat rauta portit. Tänään kuitenkin metalliteollisuus tarjoaa paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja edessään. Se voi olla sandwich-paneelien tai pysyvällä sinkittyä terästä. Suurta suosiota sen käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys Metal swing portit aaltopahvista. Se näyttää erityisen tyylikäs portit, koristeltu taotut.

Gate of Country Estate käyntiovella

Swing portit ja portista taottu kuvio

Edut ja haitat metalli porttien kanssa veräjä

Huolimatta runsaasti erilaisia, metalliset portit pidetään edelleen ja luotettavin. Heillä on useita etuja:

 • Helppo käyttää. Ovipuoliskon kävellä saranat, niin avoin ja sulje ne ei ole vaikeaa;
 • Helppo asentaa. Asentamaan portit omiin käsiinsä Se voi olla jopa maallikko. Tärkeintä tässä tapauksessa on hitsaustaito ja noudata ohjeita;

Swing portista veräjä helppo käyttää

Gates käyntiovin helposti mennä sivuston, avaamatta portit itse

 • Runsaasti vaihtoehtoja. Nykyaikaisen profiileja, voit luoda erilaisia ​​suorituskykyä ja hinta portit;
 • Kohti huono sää. Jos valitsemme alumiiniprofiili polymeeripinnoitteella, ei ole pelkoa mitään ilmasto-olosuhteet;
 • Parhaat mahdolliset asetukset. Yksinkertaisella sulku- lukituslaite, voit helposti määrittää koko rakenteen.

On swing portit ja pieniä puutteita. Joten, jotta saumattomasti taittuu auki, vapaata tilaa tarvitaan. Lisäksi este avaamisen portin voi olla talvi hanget, jotka ovat usein levitä.

Talvi hanget voi tulla este aukon swing portit ja hilalle

On olemassa kahden tyyppisiä metalli portin rakenne: kaksipuoliskoinen ja yhden siiven (jossa on ontto).

Swing portti käyntiovella

Käytetään usein ns komposiittirakenne, joka on jo mainittu - on saranoitu portteja, joiden veräjä. Niiden avulla voit säästää tilaa, joten usein löytyy autotallien. Ja niitä on käytettävä sisääntulossa ministeriö. Kuitenkin tässä portit ovat usein koristeltu wrought.

Toinen vaihtoehto - saranoitu portteja, joiden lähellä portti. Joten ne metallista, ja aaltopahvin terästä. Maalattu eri väri, koristeltu väärennettyjä elementtejä.

Moderni Swing portti käyntiovella

Mukavuussyistä, portti voidaan asettaa automaattisesti asemia

Hyvä vaihtoehto autotallin tai katettu piha ovat eristettyjä swing portit. Vaikeuksia niiden suunnittelussa siellä. Välillä on kaksi levyä on aseteltu lämpöä eristävästä materiaalista. Se voi olla tavallinen vaahto, basaltti eristys tai mineraalivillaa.

Vihje! Valitse eriste, joka ei pala. Joten voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: pitää lämpöä huoneeseen ja luo palonkestävä ovet.

Kaunis Metal swing portista taottu elementtejä

Jos päätät ostaa swing portit, katsella heidän valintansa. Oikein valittu portti ei aiheuta sinulle ongelmia niiden toimintaan.

Metalli portit on valtava määrä etuja

Niin, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Leveys portin. Puite on enemmän, massiivisempi olisi pilareista heille. Myös harkita leveys kadun. Kuin se jo on, sitä leveämpi on avaamista varten tulon ja vastaavasti portin;

Vihje! Valitseminen leveä portti, älä unohda asettaa yläosaan irrotettavan metallin ahdin, joka vahvistaa niitä.

Saranoitu metalli portti jugendtyylinen

Swinging portti ja portti metallia pilarin kiviseinä

 • Asennuspuoli. Ennen asentamista saranaportti, varmista että läppä ei kiinni maahan johtuen pinnan epätasaisuutta. Sinun tulisi myös läsnäolon muita esteitä (pensaat, puita jne).

Vihje! Valitse muotoilu tulppa, niin lehtien ei ole liian laiha.

metalliporttien voi ostaa valmiina tai tehdä omin käsin

 • View portit. Jos portti avautuu saliin, voimakas lumentulo voi olla ongelmia hänen kaivamaan. Useimmiten asennettu ulospäin avaamista puitteen. Kun portti sijaitsee suoraan portilla, se auttaa säästämään tilaa. Kuitenkin tämä vaihtoehto ei ole kovin kätevää pitkä ihmisiä, koska he joutuvat kallistaa päätä, läpi oven. Mutta et voi pelätä, että veräjä tuo lumi, koska se on pähkinä.

Upea takorauta kaksinkertainen portit käyntiovella

Swing portit sisäänrakennetulla veräjä

Asennettaessa portit saatat tarvita näitä työkaluja:

 • Hitsaus laitteet;
 • Pora / pora;
 • Kulma kone;
 • tasolla;
 • romahtamaan;
 • kiinnikkeiden;
 • Konkreettista ratkaisua;
 • Pieni metallityöt työkaluja.

Asennus Swing Gate voidaan tehdä omin käsin

Metalliporttien ajoittain maalaus

Asennus portit sisältää useita vaiheita:

 • Työmaan valmisteluun. On jälleen mitataan portin pituus ja aukon pituus, jotta lopulta varmistaa niiden yhteensopivuus;

Asennus kaavio swing portti, jossa on portti aaltopahvista

 • Asetus sarakkeita. Niiden lukumäärä riippuu portin. Rakentamista varten kahden venttiilin täytyy 2 sarakkeessa. Jos asennetaan lähelle porttia, pilareissa pitäisi olla kolme. Asennus alkaa takayläkulmaa. Hän on kohdistettu vaakasuoraan ja pystysuoraan. Sitten betoni valetaan;

Vihje! Kaada liuos pieni reikä, ennen kuin asetat napa niin, että se ei ole suoraan kosketukseen maahan.

 • Asentaminen ikkunaluukut. Usein silmukat on hitsattu ennen asennusta. Kuitenkin joissakin tapauksissa ne on kohdistettava kerran täytetty pilariin. Ennen kuin ripustaa lehden saranat voidellaan rasvalla tai öljyllä;

Asettamalla portti lehdet

 • Pohjustus ja maalaus. Viimeinen vaihe on puhdistaa portti ja antaa heille haluttu väri.

Swing portit metalli käyntiovin: valokuva ja asennusohjeet

Tahansa yksityinen alue tai infield aidan tarvitsee, mikä puolestaan ​​tavoitteena pitäisi olla. On olemassa monia erilaisia ​​portteja, jotka eroavat materiaali, suunnittelu tyyppi ja muut ominaisuudet. Internetissä löydät kaiken mitä tarvitset luoda portin svengaava metal gate kanssa: valokuvia, ohjeet, piirustukset ja yksityiskohtaisia ​​neuvoja.

Saranoitu metal gate käyntiovella - suuri omakotitalon

Edut ja ominaisuudet

Swing portit, joissa käyntiovella - se ei ole vain erinomainen suoja-alue luvattomalta käytöltä, mutta myös erittäin käyttäjäystävällinen muotoilu, jossa asiakkaat voivat ohittaa ja teknologiaan. Kussakin tyypissä tämä malli on useita etuja:

 • luoda, voit käyttää useita modernia metallia profiileja, joka avautuu laaja soveltamisala ymmärtää niiden suunnittelun fantasioita;

Harjakattoisia portti ja portti metalli sekoitus harmonisesti rakennuksen suunnittelu ja lähiverkon

 • kaikki metalli rakenne-elementit on valmistettu erityinen sovellus polymeeripinnoitteen, joka suojaa sitä korroosiolta, lämpötilan muutoksia ja muita haitallisia vaikutuksia;
 • portti kiinnitetään erityistä 3-Nosto silmukoita, mikä lisää lujuutta koko rakenteen;
 • Metalli swing portit ei ole näkyviä kiinnityselementit, niin hakkeroida niitä on hyvin vaikeaa.

Metalli swing portit ripustettu kolminkertainen sarja silmukoita

Lisäksi, luonnoksia, suunnittelu piirustukset, kaaviot swing portit käsillään, voit luoda yksittäisen hankkeen, väärennettyjen elementtejä, automaattisen avaamisen portit ja enemmän. Siten suunnittelua ei ole ainoastaan ​​luotettavia, vaan myös ainutlaatuinen kannalta suunnittelu.

Kaikki ovien tietotyyppejä koostuu yhdestä tai kahdesta kiinnitetyt läpät saranoilla kehykseen. Riippuen siivet, seuraavia rakenteita:

 • runko grid - tällainen portti sopii hyvin silloin sinun täytyy suojata alueen kasveilla, tai yksinkertaisesti estää pysyviä varjostusta. Tässä tapauksessa verkko on melko halpa, helppo asentaa ja ei vaadi jatkuvaa hoitoa ja voi jopa ylpeillä useita etuja;

Takorautakaiteet näyttävät tyylikäs ja ylellinen

 • Bent - valokuva portille aaltopahvin kanssa takomalla tai muut elementit osoittavat, että tämä muotoilu näyttää melko ja suojaa aluetta. Hyvin erilaiset profiloitu korkea kestävyys ja luotettavuus, sekä laaja valikoima värejä. Ei ihme, että tämäntyyppinen rakentaminen on yleistynyt viime vuosina;
 • hitsattujen trellis frame - tällainen malli on tyylikäs ulkonäkö ja sitä käytetään useimmiten, on koristelussa. Mutta älä aliarvioi vahvuus tällaisten puitteiden, se tuo suuri mekaaninen vaurio;

Asennusmitoille swing portit ja portit Hitsatut

 • Eristetty - yleensä asennettu autotallien suojaamaan ajoneuvon vakavasta pakkaset. Kuten eristelevy, voidaan käyttää polypropeenia tai tavanomaisen laudoista. Metallikuori voidaan sitten yhden tai kahden hengen.

Vinkki! Kun valitaan suunnitelma, sitä, minkälaisia ​​aidan, johon se on kiinnitetty. Esimerkiksi jos aita on valmistettu aaltopahvista, ja portin pitäisi tehdä sitä.

Swing portit - yleisin Tällaisten rakenteiden

voidaan tehdä seuraavaa luokittelua useissa taittuu:

 • yksilehtiset - on tunnusomaista suuri paino ja tarvitsevat laite monistettiin Viite-sarakkeessa. Tämän kaltaista ei ole kovin suosittu, koska ei jokainen silmukka kestää painon kiinteän metallin terä, ja se on vaikea asentaa. Etu enemmän voimaa voidaan eristää, ja haitat - tarve vahvistaa perusta ja pidikkeet, sekä tarve suuria määriä tilaa avaamista ja sulkemista portit;
 • simpukka - yleisin variantti. Asennus metallia swing portista veräjä aaltopahvin on täydellinen autotallissa, varasto- tai teollisuustilat. Tärkeimmät edut - yksinkertainen rakenne ja helppo käyttää ja huoltaa;

Metalli swing portit, jossa on sisäänrakennettu läppä portti

 • simpukat käyntiovella - mukavin ja usein käytetty vaihtoehto. Veräjä voit vapaasti siirtää alueella ihmiset avaamatta tärkein läppä.

Mikä muodostaa portin ja mitä välineitä käytetään asennukseen

Kaikki swing portit ja portti, joka koostuu seuraavista osista:

 • luuranko - perustuvat portin, joka on kiinnitetty panokset tai aidan;
 • Cabin - materiaali, joka täyttää runko;
 • silmukoita jossa runko on kiinnitetty tukeen pylväät;
 • pilarit;
 • lukitusmekanismi - lukon tai salpa, jonka avulla portit on suljettu.

Moderni design metalli kääntöporttikieleke käyntiovella

Myös rakentamiseen Kokoonpanossa paljon tarvikkeet: tiilet, sepeli, hiekka, sementti, ja tavanomainen maali pohjamaali, nauloja tai tulpat. Suoraan luotaessa portin kädet on sinulle hyötyä rakennuksen tasolle, bulgarialaissyntyinen eri levyjen leikkaamiseen ja jauhamalla metallia (hionta on myös mahdollista käyttää erityistä hiomakoneella), sumutin, telalla tai siveltimellä, hitsauskone.

Valitaan profiili arkkimateriaalin kehyksen ja pilarit

Ennen kuin harjoittaa valmistuksessa aidan ja portit omakotitalon aaltopahvista (kuvia, jotka voidaan usein nähdä verkkoon), on tarpeen määrittää profiilin tyyppi arkin. On seuraavat vaihtoehdot:

 • "C" - profiili seinä arkki sinkittyä terästä pieni paksuus. Tunnettu siitä, keveys ja lujuus, käytetään usein itse tuotantoon portin;

Tyypit poimulevyt soveltuvat asennus oven

 • "NS" - levyt on suuri aallon korkeus ja suuri paksuus, tunnettu siitä, että korkea kestävyys, mutta myös enemmän painoarvoa;
 • "N" - tukiprofiilin arkki suuri paksuus ja paino, käytetään luomaan suojista ja autotallien.

Luoda parempi portti vain kahdenlaisia ​​kunnossa: C8 ja C10. Paksuus ensimmäisen arkin 0,4-0,6 mm ja aallonkorkeus - 8 mm. Neliömetri levyn painaa 5,5 kg, eli yksi standardi koko 2x2,5 metrin läppä painaa noin 25 kg. C10 on valmistettu teräksestä 0,8 mm, aallonkorkeus - 10 mm. Sille on tunnusomaista suuri paino, yksi läppä voi painaa jopa 40 kg.

Swing portit ja hilametalli tehdään samaan tyyliin

Puutyöt voidaan tehdä raudasta tai vuokraamaan puupalkit. Ensimmäinen vaihtoehto on parempi, koska se on tarpeen suojata puuta mätää jatkuvasti ja muita haitallisia vaikutuksia, jotka metallinsiirtymisen paljon helpompaa. Myös seuraavanlaisia ​​runko:

 • hitsattuja - kaikkein kestävä ja luotettava vaihtoehto, joka kestää paljon painoa. Ainoa haittapuoli - hitsattu kehys voi olla liian raskas luomiseksi automaattinen portti;
 • alumiininen runko - käytetään vain yhdessä valossa suojakuoren materiaalit. Ihanteellinen avaamiseksi automaattisesti portin, koska se on kevyt;
 • Runkoon kiinnitetty - rakennettu yksinkertaisempi kuin hitsattu, mutta ei voi ylpeillä sama luotettavuus ja kestävyys.

luuranko kaavio profiloidun putken swing portit kanssa veräjä

Vinkki! Jos kuitenkin haluat käyttää puun runko, niin tätä varten on parasta lähestyä laatu puinen valokeilan poikkileikkaus 10x10.

Runko rautaa koottu profiloitu putkia tai yleinen suorakulmainen poikkileikkaus. Optimaalinen koko - 40h20 mm.

Tukipilarit, joka voidaan nähdä kuvassa väärennettyjen portti ja portti voi myös olla valmistettu eri materiaaleista:

 • Tree - halvin, mutta ei kaikkein kestävä materiaali tukipilarit. Advantage - käsittelyn helppous;

Swing portit ja portti on valmistettu metallista

 • tiili - kestää kauemmin kuin puu, se näyttää varsin houkutteleva ja kestää paljon painoa. Ihanteellinen variantti käyttäen tiili - se encasing ne metallirakenteita. Tällöin saranat ja muita komponentteja tarpeen hitsata sen rautasydämen;
 • betoni - yksi kestävä ja helppo käsitellä materiaaleja tukipilarit. Koska sen massiivisuus helposti kestää painon suuri rakenne, se voi olla helposti ulkonäköä;
 • Asbesti - väliaine ratkaisu välillä metallin ja puiset viestit;

Ohjelmalla tuetaan laite swing portit käyntiovella

 • metal - joista helpoin tapa asentaa navat (ne vain kaivaa maahan), päättäväisesti ylläpitää monet luonnon ja mekaanisia vaikutuksia. Erittäin hyvä vaihtoehto tukipilarit kaikenlaisille rakenteet - ovat metallipaalut betonilla tai tiili perusta.

Jolloin portti puolisuunnikkaan muotoisen levyn kädet - se on monimutkainen, aikaa vievä tehtävä. Mietitäänpä sitä yksityiskohtaisesti.

Alkuvaiheessa rakentamisen portin - laaditaan yksityiskohtainen piirustus tulevien rakenne, joka voidaan valmistaa alusta asti tai Internetistä. Joka tapauksessa, on tarpeen suorittaa tiettyjä laskelmia ja mittauksia. Piirustuksia, valokuvia ja videoita swing portit käsillään löytyy erityisosia rakennustyömaalla, joten sinun tarvitsee vain valita suunnittelun, joka sopii sinulle vaihtoehdon.

Asennusmitoille portin aaltopahvin, jossa on sisäänrakennettu läppä portti

Tärkeä kohta - oikeus määrittää syvyys kuoppia alle tukipilarit. Jos ovet ovat 2 m korkeudella, kuopan syvyyttä ei saisi olla pienempi kuin 1 m ja halkaisija syvennyksen kannattaa tehdä 10 cm suurempi kuin halkaisija tukiputken. Klassinen ovikoot aaltopahvin elementteihin taonta - 3-4. 2,5 m Näin ollen on otettava huomioon mitat portin, ja jos on rajoitettu koko juoni, se voidaan upottaa yksi ovista.

Seuraavaksi tulee Asennus pylväät. Paksuus tukiputken valitaan painon mukaan koko rakenteen. Putki on sijoitettu kuoppaan, sitten täytetään soralla tai rikki tiili, ja täytetään laastilla (sementti hiekan suhteessa 1: 3, ja 25% vettä). Jos malli on liian raskas tai sinun tarvitsee vain lisävahvistusta, pylväiden alaosassa voidaan vuorattu tiili.

Asentamassa tukitankojen swing portit

Jolloin portti itse - erillinen prosessi, joka pitäisi maalata yksityiskohta.

Ovien asennus aaltopahvin elementtien kanssa taonta: kuvia ja ohjeita

Valmistuksessa kohde, se on ensin tarpeellista asentaa runko, joka on asennettu aukkoon. Tämän metalli kulmat on järjestetty neliön tai suorakulmion, ja liitokset on hitsattu hitsauslaitteen.

Vinkki! Ja suurempi lujuus, on suositeltavaa tehdä kaksi kehystä - ulkoisen ja sisäisen aukon puolta. Niiden välillä on välttämätöntä hitsata metallilevyjä. Vahvempi mount, sitä parempi kehyksen painon venttiilit.

Asennusmitoille swing portit ja portti metallirunko ja insertit aaltopahvin

Valmistuksessa venttiilien, metalli- profiileja hajoavat tasaisella alustalla mukaisesti piirroksen, ja sitten kosketusalueilta hitsataan. Saatu arkki olisi vahvistettava pituus- tai poikkipalkit rautaa. Samalla tavoin runko on tehty portille.

Tämän jälkeen pinnoite on hitsattu ydinosaan. Suositeltava Levyn paksuus - noin 2 mm. Paino paksumpi levy ei kestä tukijalat ja metalli voi olla liian ohut ja vaurioituu helposti.

Portit poimulevyt taonta elementtejä

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä silmukoita, koska se on koko rakenne perustuu niihin. Älä pihistellä tämän osan portin, muuten voit saada erittäin epäluotettavia suunnitteluun. Saranat on hitsattu tukipylväiden ja läpät käyttäen hitsauskone.

Sen jälkeen, portti ja portin, joka on asennettu saranoiden, lukkojen ja pultit on asennettu, rakenne on peitetty maali korroosiosuojan.

Käyttölaite taottu swing portit kanssa veräjä

Asennus automaattisen porttien

Suunnittelu moottorikäyttöinen - se on erittäin mukava ja toimiva vaihtoehto, joka säästää aikaa ja vaivaa. Tämän, jopa mahdollisesti on erikoislaitteita ja niitä voidaan käyttää pyörivä mekanismi, joka käytetään satelliittiantenni. Tällainen suoritusmuoto ei ole vain tehokas ja edullinen, mutta myös turvallisempi, koska moottori satelliittijärjestelmän voidaan yhdistää askel alaspäin muuntaja.

Swing portit metalli asennettu automatiikan

Kaksi ajomatka satelliittijärjestelmiä jonka pituus on enintään tangot on kiinnitetty ovisiipi sisempää sivuosaa. He myös ostanut yleiskaukosäädin. Lisäksi se ei häiritse järjestelmän yhteyden virtarele, joka palauttaa läpän alkuperäiselle paikalleen, jos se putoaa alle rock tai muuta estettä. Jos tämä kytkin ei ole, niin mekanismi automaattinen hila-aukon voi vaurioitua seurauksena kosketuksesta tien edessä rakentamisen jopa pieni este.

Gate omin käsin. Piirustuksia, valokuvia ja videoita. Edut ja haitat swing ja liuku-, erityisesti niiden asennus. Video asennuksen eri portit.

Takorautaportit: kuva ja valmistajan ohjeita

Kuten jo edellä mainittiin, takorautaiset portit ovat erinomainen vaihtoehto, joka näyttää kaikki vieraat oman hyvän maun, sekä taloudellisen hyvinvoinnin. Omiin käsiinsä, jotta tällaista suunnittelua, se ei ole välttämätöntä olla ammattilainen seppä. Nykyaikaisessa rautakaupat myynyt suuren määrän erilaisia ​​taotut osat, sinun täytyy vain ostaa niitä ja sisällyttää hänen luonnos.

Portti veräjä taottu metalli

On olemassa useita vaihtoehtoja väärennettyjen portin:

 1. Metalli - tämä tyyppi on kokonaan valmistettu koriste-elementtejä, rauta tangot,. Erittäin tyylikäs ja kaunis ulkonäkö, mutta hinta on hyvin kallista.
 2. Yhdistetty - rakenteet eri materiaaleista, metallikoristeisia taotut elementtejä. Useita kertoja halvempaa. Hyvät materiaalit riippuu mielikuvitus ja tarpeet, mutta suosituin vaihtoehto harkita portin aaltopahvin kanssa elementtejä taonta.

Muokatut rakenne valmistetaan paljon samalla tavalla kuin aaltopahvin. Ensimmäinen on luonnos, joka levitettiin väärennetty elementtejä. Muuten, Internet voi nähdä useita suunnittelun vaihtoehtoja valmiin tuotteen, jonka perusteella voi luoda oman ainutlaatuisen tyylin. Sitten, kaikki osat on koottu tasaiselle pinnalle ja kiinnitetään hitsaamalla.

Esimerkki asennus taotut swing portti ja portti

Vinkki! Kuviossa taottu portti on erittäin tärkeää ottaa huomioon tarkat mitat osia, jotta lopputuotteessa ei ole niiden välissä on rako.

Jos portti on taottu, kuva näyttää, että kaikki liitokset elementtien välillä huolellisesti puhdistettu ja käsitelty. Tämä voidaan tehdä manuaalisesti avulla hiomakankaalla tai käyttämällä erityistä mylly. Väriaine taottu rakenne on myös jonkin verran monimutkaisempaa kuin levystä. Parasta tehdä käyttää erityistä pistoolissa tai joukko harjat, jos sinulla on paljon vapaa-aikaa.

Swing portit metallialkuaineita ja taonta veräjä

Lisäksi valitse oikeat sijainti taottujen komponenttien profiililomakkeeseen. Sitten sisustus voidaan peittää levyn pinnan ei kaikkia, vaan ainoastaan ​​osa siitä. Joten voit säästää rahaa, vaan luoda kaunis ja kallis näköinen aidat elementti.

Edut ja haitat takorautaportit

Kuten minkä tahansa muun tyyppinen, takomoalan suunnittelu on etunsa ja haittansa. edut:

 • kestävyys - metalli voi kestää vuosikymmeniä pienellä huolellisesti, ja taiteellisen taonta koskaan mene pois muodista;

Swing Gate käyntiovella, taottu metalli, kestävä ja ympäristöystävällinen

 • ekologia - taotut tuotteet ovat täysin turvallisia ihmisten terveydelle. Lisäksi sen ulkonäkö yhdistetään puutarha ja puutarha koristeet.
 • vaikeus - jos tällainen takoa portti käsillään, niin se vie paljon aikaa ja vaivaa. Onneksi kaikki taotut osat voidaan ostaa hyllyltä vähittäismyyjältä;
 • korkea hinta - virhe, joka loogisesti seuraa edellisessä kohdassa.

Takorauta malleja poikkeavat erikoiskauneuteen ja eleganssia

Huolehtiminen takorauta malleja

Erityisen varovainen tällainen miekkailu ei vaadita, varsinkin jos kaikki elementit on maalattu erityisellä korroosiosuojamaalaus. Määräajoin on puhdistettava liasta ja sävy, ja liikkuvat osat - voitele. Puhdas taottu rakenne paremmin ja sopivimmin voimakkaalla vesisuihkulla.

Piirustuksia, valokuvia ja videoita väärennettyjen portista käsillään osoittaa, että runsaasti avoimen työ elementtejä voi johtaa monia ongelmia prosessissa maalauksen, mutta hyvä ase pelastaa tilanteen. Huomaa, että värjäämiseksi värjäytyneet asennetut osat päälle aallotetun metallilevyn, viime tulee liittää paperin.

Metalli swing portit runsaasti harjakattoisia väärennettyjen elementtien

Swing portit metalli käyntiovin: kuva ja vivahteita

Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset swing portit, harkitsemaan useita tärkeitä kohtia:

 • kehyksen töihin betonin tukitankojen ympärille pitäisi molempien olla kuiva. Jos teet suora tie-pylväät maahan, maahan heidän ympärillään on runsaasti kastellaan vedellä, perusteellisesti tiivistetty, ja anna sen kuivua;
 • työskennellä pohjustaa portin (tarvittaessa) ja tukipilarit tapahtuu parhaiten lämpimänä vuodenaikana, kun maa ei ole vielä jäähdytetty, mutta ei liian märkä;

Epätavallinen kaksinkertainen portit ja portti kukka motiiveja suunnittelu

 • Jos et halua kärsiä metalliportit sademäärä, yläreunassa niiden kustannusten sulkea pieni huippu;
 • metallirunko ja pilarit on avattava erityisellä maalilla korroosion estämiseksi. Tämä tulisi tehdä ennen asennustyöt;
 • pilarit ei saisi olla reikiä päälle. Jos siis ne pois onttoja putkia, reiät täytyy tehdä.

Vaihtoehto metalli swing portista veräjä

Muista, että laatu ja luotettavuus portti - on avain turvallisuuteen sivuston. Siksi ei ole tarpeen säästää tarvikkeita sekä rennosti viittaa valmistusprosessissa ja tilasuunnittelun. Tänään erikoistuneita sivustoja Internetissä sijoitettu valtavasti yksityiskohtaisia ​​ja saatavilla olevista materiaaleista, huolellista tutkimista joka välttää yleisimmät virheet.

Metalli swing portit ja portti - yksi suosituimmista tyyppisiä ovia. Ne ovat melko helppo valmistaa ja käyttää, edullinen ja kestää teitä tulevina vuosina.

Gate omin käsin. Piirustuksia, valokuvia ja videoita

Laitetta portin omakotitalon. photo vaihtoehtoja

Metalli puutarha penkit käsillään: piirustuksia ja valokuvia malleja

Aidat metallilevyistä valmistetut: valokuvien ja videoiden opetusta koottavien

Liukuovet käsillään: piirustukset, kaaviot, luonnoksia malleja. Miten kerätä ja asentaa

Rinteet asennettu ikkunoiden omin käsin: video- ja asennusohjeet

Swing portit metalli käyntiovella - valokuva ja optiot

Jos valitset metallin kääntöporttikielekettä käyntiovella, valokuvan tällä sivulla näyttää, mikä järjestelmä voi valita ja minkälainen rakenne valita. Yhdessä suunnittelu teidän aita ja julkisivu talon portti ja portti voi vain suorittaa toimintoja, mutta myös koristella koko ensemble.

Voit valita kodin suunnittelu ilman liukuportti tai swing portista metal gate. Valokuva 4 eri versioita portin sijainti ja kertoo, mitä järjestelmä on parempi teidän tapauksessanne.

Miksi swing portit?

Mikä motivoi asunnon, valitsevat swing portit? Ensinnäkin tämä on yksinkertaisin Ovirakenteeseen, joka on tullut meille esivanhempamme. Tämän rakenteen ansiosta voit tehdä toisaalta suojattu pääsy pihalle.

Toisaalta, se on tämä maksimaalinen kevyt porttilevyyn. Loppujen lopuksi olet järjestelmässä on kaksi läppää.

Ne on helppo avata ja sulkea, ja kuorman koko portti runko vähennetään 2 kertaa.

Toiseksi, nämä ovet voivat helposti sovi mihinkään barokkirakennukset ja koristella. Kaksi saranoitu läppä portit voit käyttää mitä tahansa symmetrinen kuvio.

Kolmanneksi käyttäen metal gate sauvan tai verkkoon olet vähintään tuulikuormasta lehtiä.

Se näyttää porttilevyyn, miksi portti? Mieti sitä, menee kävellä alueella kylän koira joka päivä, tai vuokrauksen vieraita, voit myös ei aina avata porttilevyyn.

Tässä tapauksessa sen avulla voit portille mahdollisimman mukavuutta poistumaan alueelta, tai päinvastoin palata siihen.

Tietenkin järjestely portin portin monimutkaistaa rakennetta ja kasvattaa kustannuksia. Mutta sinulla on paljon enemmän toiminnallisia sisäänkäynti ja poistu alueelta.

Swing portit metalli käyntiovella - kuvagalleria

Katsokaa esitetyt vaihtoehdot galleriassa. Kaikki saranoitu metal gate käyntiovella, joka on kuvagallerian, joka sijaitsee yksityisissä kotitalouksissa. Aatteellista niiden koossa, voidaan käyttää mihin tahansa omakotitalon.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 5