syksy mukavuutta

LiveInternetLiveInternet

-Luokat

 • Aphorismus, lainausmerkit (44)
 • Maailmassa mielenkiintoisia asioita (133)
 • Auttaa lirushniku ​​(128)
 • Videot (43)
 • Tulevaa käyttöä (13)
 • Paista (73)
 • Kotikaupunkinsa (0)
 • Naiset asiat (8)
 • Country Life (103)
 • Vauva (73)
 • Kotelo (67)
 • Housekeeping (2)
 • Henkinen (71)
 • Elämä (184)
 • Terveys (73)
 • Leikkaus (50)
 • Arts (59)
 • Historia (42)
 • Elokuvateatteri (6)
 • Kauneutta Kaikki (38)
 • Keittäminen (98)
 • Kirjallisuus (9)
 • Henkilökohtaiset (16)
 • Friend (2)
 • Lääketiede (21)
 • Valikko gourmet (53)
 • Myyttejä ja legendoja (5)
 • Musiikki (260)
 • Mieliala (226)
 • Love (102)
 • On hieno (41)
 • Postikortit (39)
 • Muisti (12)
 • Pleykasty (3)
 • Käsityöt (66)
 • Onnittelut ja onnea. (87)
 • Hyödyllisiä vihjeitä (61)
 • Runous (817)
 • Lomat (111)
 • Nature (60)
 • Psykologia (32)
 • Travel (64)
 • Erilaisia ​​reseptejä (28)
 • Käsityöt (35)
 • Puutarha, vihannes- (29)
 • Kädet (41)
 • Perhe (5)
 • Tanssi (21)
 • Luominen (75)
 • Teatteri (27)
 • Testit (8)
 • Kasvit ja eläimet (5)
 • Kuvat (83)
 • Flowers (22)
 • Teetä ja kahvia (58)
 • Huumori (28)

-Aina käsillä

-Tilaa sähköpostilla

-ystävät

-tilasto

Luo oma syksyllä ja vapauta aurinkoinen kesä. Anna sade ikkunan ulkopuolella ja harmaansävyisiä kotona se on erilaista, kotona olemme kontrolloidussa ilmakehässä, niin olkoon se kodikas, mukava ja täynnä syksyn, tee se ympäri ja sitten alkusyksystä on iloa. Onhan syksyllä - se on hienoa.

Lupaa itsesi viettää enemmän aikaa niiden kanssa, jotka täyttää elämäsi merkitykseen. Cherish hienoja hetkiä, kylpee niitä. Tee mitä olet aina halunnut delat.Ne lykätä onnen vuoksi

Syksy on tullut, on aika tunnustaa tämä, ja löytää hyviä asioita.

Meidän täytyy yrittää pelastaa kotona enemmän lämmin ja aurinkoinen värejä. Miten se tehdään? On luonnollista tehdä hieman keltainen, punainen tai oranssi väriltään kimppuja kukkia, oksia, vihanneksia ja hedelmiä, ja muutos sisustus kodeissa. Saada lämpöä ja mukavuutta.

Syksy - ihmissielussa. Kuten keväällä, kesällä, kaikkina vuodenaikoina, säällä kuin säällä. Ja niin sama sade joku ilolla ja ennakointi täyttää puhdistaa kädet, ja toinen vakavasti paheksua, vispilä satunnainen virtana surua ja tiukempi viive viitta. Sää meille, ja sade ... se vain menee. Vailla sävyjä hyvän ja pahan, ilon ja surun, sade tulee läpi sielumme.

Home Comfort - yksi aarteista maailmassa; mikään maailmassa niin lempeä, hienovarainen ja näin edistävät koulutuksen moraalisen vahvuuden ja oikeudenmukaisuuden ihmisiä, jotka ovat tottuneet sitä kehto. Tämä on - lämmin ilmapiiri kodissasi, halu palata rankan päivän. erityinen, erikoinen vain kotiisi, haju kotiin.

Ilmoitus Series "Interior": suunnittelu, korjaus, tyyli Osa 1 - Interior

Selain ei tue

Palkintoja lukijat:

Julkaisu muille sivustoille:

№18 alkuun "Femslesh genre verho historiaa"

Olen tyytyväinen kritiikki missään muodossa, kirjoita kaikki puutteet työni.

Oikeudet kaikkiin teoksiin julkaistaan ​​tällä sivustolla kuuluvat teosten tekijöille. Hallinto ei ole vastuussa teoksen sisällöstä.

Viihtyisä sisustus Syksy - valikoima ideoita ja sisustus 28 kuvat

Etusivu »Sisustus» Syksy viihtyisä sisustus - valikoima ideoita ja sisustus 28 kuvat

Pääsääntöisesti sisustus syksyllä liitämme kimpun pudonneet lehdet, puu oksia, makupalat kurpitsaa, sekä runsaasti keltainen, ruskea ja punainen sävyjä. Sellaiset luonnolliset aksentti toi taloon lämmin ja erityinen ja viihtyisää tunnelmaa. Samaan aikaan on olemassa muutamia yksinkertaisia ​​ja edullisia tapoja, joiden avulla voit luoda todella tyylikäs ja viihtyisä syksyllä sisustus. Ilman tarvetta muuttaa huonekaluja tai tehdä permutaatio - vain lisätä talon sopivampi sisustus!

Tarjoamme 7 voittavat ideoita luoda syksyn sisustus omin käsin:

1. Luo syksyllä sisustus tyynyt ja poufs

Syksy tyynyt ja ottomaanit - helpoin tapa muuttaa ilmakehän lisää ruska ja tuo mukavasti kotiin, lämpöä ja mukavuutta. Ne voidaan lisätä verhoiltuja huonekaluja olohuoneessa, heittää sängyllä makuuhuoneessa, laittaa Banquette eteiseen tai keittiöön. Onko haluat tehdä omin käsin tai ostaa varastoon: tärkeintä - valitse lämmin materiaali ilmeikäs tekstuuri. Täydellinen valinta tällä kaudella voi olla muhkea paksu neule, neuleet, lampaan, sametti ja mokka.

2. Matot ja ryijyt - paras syksyllä koristelu huoneet

Lisää ne uudet palat - ja syksyllä sisätilojen kotiisi heti alkaa ilahduttaa sinua sen mukavuutta ja lämpöä! Neulotut, villaa ja turkista siniharmaa, viini ja kerma värit ovat todellinen suuntaus syksy-talvi 2016. Lisäksi viimeaikainen kehitys kiinnittää huomiota rohkea kukka, ruudullinen ja etnisten motiivien kudoksia. Valitse niitä pienen matto kylpyhuoneessa tai eteisessä sekä lämmin viltti, että voit heittää sängyllä ja huonekalut olohuoneessa.

3. Kirkas koriste lasiesineet lisää mukavuutta

Muita suosittuja syksyllä koristeita sisustus - maljakon hedelmät, ruukut, kupit ja muita värikkäitä ruokia, jotka voidaan helposti lisätä suunnitteluun tahansa kodin huoneeseen. Täydellä teholla, valitse keraaminen käsinmaalattu tai trendikkäitä ruska, joita käsitellään seuraavassa.

4. Muodikas ruska sisätilassa 2016

Tietenkin syksyllä sisustus päätti antaa luonnon sävyt, jotka ympäröivät meidän talon ulkopuolelta. Vihreä, ruskea ja keltainen väri ovat aina suosittuja tällä kaudella, erityisesti yhdessä luonnon materiaaleja, puuta, ja niin edespäin. Käytössä. Mutta jos haluat järjestää olohuoneessa tai toiseen huoneeseen rikas ja mielenkiintoinen värimaailman sitten kiinnittää huomiota harmaan, tummansininen ja violetti väri.

Harmaan sävyt ovat täysin yhdistetään kerma, sinappi, ja itse asiassa muita sävyjä. Ne luovat rennon ja inspiroivassa ympäristössä sekä syksyllä ja talvella.

Tumman sinisiä sävyjä ja violetti syksyllä antaa sisustusta ripaus rikkauden ja rohkeutta, joka myös voi auttaa, mutta lämmin.

5. Käytä syksyn lehdet, ja muut luonnon lahjat

Syksyn lehdet, oksat, silmut, hedelmäkasvit ja muita luonnon materiaaleja sisätilojen muistuttaa, että syksyllä ei ole vain kylmä, mutta myös antelias mennä. Käytä sen lahjoja koristella hyllylle tai luoda luova sisustuksen syksynä käsillään.

6. vintage syksyllä sisustus

Syksy sisustus voidaan luoda paitsi syksyn värejä ja materiaaleja, mutta myös nostalginen aksentti. Vanhoja kirjoja, karttoja, valokuvia, sisällä tai postikortteja voi tehdä syksyn sisustus on erittäin hienostunut ja nautittavaa paitsi silmät, mutta myös sielu.

7. Halogeeni - ilmakehän

Pöytävalaisin yöpöytä nurkkaan välillä jalkalamppu ja sohva tuoli, lyhdyt ja kynttilät, myyntiin tuomista ... Lyhyesti syyspäivien lisävaloa on hyödyllistä paitsi sisustamisessa, mutta myös kodikas korotaniya aika kirjaa, neulomisen tai muu harrastus.

Kerro meille kommentteja: mitä ideoita käytät luoda sisätilojen lasku heidän talossaan? Kiitos käsittelyssä Dekorin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 3