Takkatarvikkeet

Takka tarvikkeet, kohdistaminen painopiste helppokäyttöisyys ja paloturvallisuuden takaamiseksi

Kun talossa oli tulipalo, näyttäisi siltä, ​​voimme istua tuolilla ja nauttia tervetullut lepoa ennen polttamista ja räiskyvät loki. Mutta itse asiassa, sinun on täytettävä työtä, lisäämällä siihen pieni asia. Voit tehdä tämän sinun täytyy asusteita tulipalo, joista suurin osa ei ainoastaan ​​helpottaa vuorovaikutusta lähde, vaan myös välttämättömyys.

Ennen kuin siirrymme tuotevalikoimaa, on suositeltavaa määrittää yksilölliset tarpeet ja kyvyt. Tämä johtuu siitä, että jotkut yritykset tarjoavat käytännön tuotteet, muut - kalliita kohteita siro viivoja tai valmistettu kalliita materiaaleja.

Vaaditaan takka tarvikkeet (sarjat)

Takka setit hankitaan usein suoraan itse suoraan tulisija. Tämä johtuu siitä, että ne sisältävät tärkeitä tietoja, jotka ovat hyödyllisiä käytön aikana lämmitys- ja / tai koristekuvio. Rakenne klassisen sarja sisältää:

 • Lopatka. Se on tarkoitus poistaa tuhkan jälkeen polttamalla puuta. Tietenkin jotkut päivinä se ei kerry niin paljon käyttää tätä asiaa, mutta kerran viikossa vielä puhdistaa pohjaan takka. Ja asiantuntijat suosittelevat harjaamalla tulisija ennen jokaista sytytys.
 • Pokeria. Voit käyttää sitä korjata lokit, koska toisaalta ne palavat täydellisesti, ja lämpö ei jakaudu tasaisesti koko huoneeseen.
 • Pihdit. Ne ovat hyödyllisiä, jotta kääntää paksun puun, ja ovat muodoltaan pitkänomaisia ​​sakset.
 • Harjalla. Se on tarpeen puhdistaa alaosaan lentotuhkan.

Näin ollen kaikki tarvikkeet takka, jotka ovat osa Classic sarjaa, sinun täytyy ostaa heti, ja jo ennen loppuun lämmityskauden rakennussuunnittelu. Kannattaa myös kiinnittää huomiota käytettävyyteen, koska niitä käytetään melko usein.

Ei ole olemassa sellaista lämmitys- rakenne, joka alkaa tai pysähtyy työskennellä itsenäisesti. Ihmisen osallistuminen alusta tai pysäyttää välttämätöntä. Ja tarvikkeet tulisijojen voi helpottaa tätä. Näin ollen ennen kaikkea niiden tarkoituksena on tarjota enemmän mukavuutta kuluttajille. Lisäksi suoraan laatuun hankittujen tuotteiden riippuu siitä, missä määrin turvallisesti ja täysin osaa käyttää keskustaan.

Lisäominaisuus, joka on nauttia kaikki, poikkeuksetta, asusteita takka, on koristeltu. Monta kopiota erityisen ajaa tuottajille erityisiä tyylejä, joten voit valita tuotteen mihin tahansa huoneeseen. Lisäksi jotkut yritykset ovat mukana toteuttamisessa yksittäisiä tilauksia, mutta yksinomaiseen ylihintaa.

Ottaen huomioon, että käytön aikana kaikki vaadittavat takkapuut, sinun täytyy huolehtia siitä, missä niitä säilytetään. Markkinoilla voit ostaa sopivat tarvikkeet, mutta se ei ole aina tarjotaan joka sopii tyyliä tai esimerkiksi koon. Siksi drovnitsu toivottavaa tehdä omiin käsiinsä. Valmistuksessa suositellaan ohjaavat tiettyjä sääntöjä.

Ensinnäkin kaikki tarvikkeet takka, omin käsin he juoksevat tai ei, pitäisi olla kannettava. On välttämätöntä mukavuussyistä, koska niiden poistamiseksi raunioiden alle tai pölyä, täytyy järjestellä asioita paikasta toiseen. Kuten drovnitsy, sitä ei ole tarkoitettu ainoastaan ​​ylläpito pieni määrä puuta, mutta myös suorittamisessa ensisijainen muisti. Siksi siirrettävyys olisi sen pääasiallinen laatu.

Toiseksi tarve liittää siihen kaksi kahvaa tehdä siitä mukava käyttää sitä. Jos se osoittautuu suuri kooltaan, niin kahvat sijaitsevat kaukana toisistaan. Mutta siirrettävyydestä lisälaitteen tarvitaan kaksi henkilöä.

Ja kolmanneksi drovnitsa olisi helppoa. Koska sen päälle pinottu polttopuut, jotka ovat melko kunnollinen paino, massiivisuus tuote voi tuoda hieman hankaluutta.

Taotut tarvikkeet takka, ehkä, ovat parhaita. Tämä johtuu siitä, että ne slabovospriimchivy korkeita lämpötiloja, älä polta, voit pestä kemikaalia pesuaineen käytön jälkeen. Valmistajat tarjoavat useita erilaisia ​​lisävarusteita. Suosituin grillit, joita käytetään suojaavan materiaalin. Kuitenkin suojella henkilö kokonaan, istuu takan vieressä, ei toimi. Siksi ne ovat useimmiten käytetään koristelussa.

Ei vähemmän suosittuja ovat drovnitsy. Nykyaikaisen tekniikan taonta on hyvin elegantti ja tyylikäs tarvikkeet tarjota tavoite takka. Kuva niiden kuva auttaa sinua valitsemaan sopivimman jäljennöstä tyyliin. Lisäksi juonteita ja pienen halkaisijan kotelot voit ostaa kevyt ja kompakti drovnitsu.

Muita kiinnostavia väärennettyjä asusteita löytyy usein sarjoiksi. Ne ovat kuitenkin vähemmän suosittuja, koska se ei ole kovin kätevää pitää kylmän metallikahva. Käytännöllisempi ratkaisu on ostaa sähkögeneraattoreiden, jossa kahva on valmistettu puusta ja itse suoraan pohjaan - metallista.

Kaikki lisätarvikkeet takka on tarkoitus varmistaa helppokäyttöisyys. Mutta on yksi, joka on keskittynyt turvallisuudesta ihmiset nauttivat lämpimästä ja takka. Tämä on näytön. Ensinnäkin, jos joku haluaa pysyä välittömässä läheisyydessä tulipalon, se on vaarallinen tehdä niin ilman asianmukaista suojaa. Toinen vieressä tulisija sängyn voi olla matto tai matto, joka joutuessaan iski kipinöitä.

Näytöt on kahdenlaisia ​​- yksi osa ja muutamia. Toinen vaihtoehto on kalliimpi, mutta se on enemmän toiminnallisia. Se voidaan sijoittaa suoraan takan suojella kaikkia, että on hänen vieressään, mistä kipinöitä. Korkeus ja leveys näytön pitäisi olla enemmän keskittyä kokoja. Meidän tulisi myös huomata, että nämä tarvikkeet eivät ainoastaan ​​suojaa liekeiltä, ​​mutta sisätilaan noki.

Huolimatta siitä, että tarvikkeet tulisijojen ovat pääasiassa koriste-toiminto, koska ne täydentävät kuvan tulisija, et voi aliarvioida heitä. Sitä ei suositella säästää tällaisia ​​tuotteita, jopa paremmin kuin ne näyttävät ei aivan vastaa sisätilojen. Kuitenkin niiden toiminnallisuus liittyy Paloturvallisuuden on aina otettava huomioon ostaessaan. Älä osta lisävarusteita, jotka vain sattuvat mieleisekseen, on tarpeen täyttää erityiset toiminnalliset vaatimukset.

Tarvikkeet lämmitys takka

Sisällys:

Turvallisen käytön takan avulla erikoisvarusteita. Niitä käytetään reunapöyhintään polttoainetta, kääntämällä tukit, jotta ne ovat paremmin palamista. Takkatarvikkeet käytetään myös puolustustarkoituksiin. Esimerkiksi, estää kipinöiden pääsy huoneen pitäisi olla erityinen näytön. Ulkonäkö esineitä on tärkeää. Ne on valmistettu painottaen eleganssia ja tyyliä.

Tarvikkeet ovat aina takan vieressä, niin ovat korkealaatuisia sisustus. Ne jaetaan niiden käyttötarkoituksen mukaan ja jotka on tarkoitettu seuraaviin tarkoituksiin:

 • varastointi tukkien
 • syttymisetäisyydellä,
 • huolto palo
 • puhdistus tuhka,
 • turvallisuus.

Useimmat tuotteet ovat kosketuksessa liekkien ja kuumien pintojen, joten ne on valmistettu metallista. Käytetään myös kuumuutta kestävästä lasista, lanka. Metalli voit luoda kauniita ja kestäviä takorauta lisävarusteita, joka tulee todellinen koristelu huoneeseen. Lisäksi jokaiseen lisävarusteemme kerrotaan erikseen.

Ominaisuuksista joidenkin tulisijojen poistaa tarvetta drovnitsa: niillä on erityinen markkinarako säilytykseen lokit. Jos se ei ole, puuta lähellä huoneeseen. Omakotitalo drovnitsy tehty muodossa seisoo, koreja, laatikoita. Tämä kohta voidaan tehdä käsin improvisoitua ja sisustamisessa materiaaleja. By drovnitsa ole määrätty turvallisuusvaatimukset, koska ne eivät ole kosketuksissa takka. Tärkeintä on, että osasto oli vakaa ja sisältää tarvittavat jäsenmäärä kotitalouden puuta.

Erityiset takka ottelut ovat saatavana pituuksissa jopa 20 cm. Näistä valmistajat tarjoavat hienoja kupit ja laatikot. Mutta ei siinä kaikki: osumakohteiden sytytti paperin, joka antaa hirsien. On erityinen paperia sytytys, jota myydään rullina. Ja pitää nuo rullaa erityistä tukea, josta paperi voidaan helposti tuuli pois.

Tarvikkeet, joita ilman et voi tehdä:

Nämä lisävarusteet uunien ja takkojen tarjota palonsuoja laatua. Kocherga ja pihdit ovat betoniteräsmattojen valurautaa, keramiikka. Materiaalin on kestettävä lämpötilassa 600 ° C. Pokeri on tanko, joka meistiä jumissa ristikko hiilet polttaminen pilkottua.

Tämän prosessin aikana on kätevää auttamaan itseään pihdeillä, tarttumalla niitä pieniä paloja hiiltä. Ne muistuttavat ulkonäöltään pitkävartinen pinseteillä. Koristetakeet data tarvikkeet - on taottu kahvat, joista ne ripustaa serviter. Se on stand pokeria, pihdit, kauha harjalla. Kaikki nämä asiat ovat parasta ostaa yhdet. Joten ne on helpompi poimia samaan tyyliin tietyn sisustus.

Avotuli tarvitsevat lisäsuojaa, joille on seuraavat tarvikkeet:

tulenkestäviä materiaaleja, joita käytetään niiden valmistuksessa. Moderni näytöt on valmistettu kuumuutta kestävästä lasista metallikehikkoon tai ilman sitä. Myös eristää uunista huone on mahdollista avulla ristikko, joka on valmistettu taonta teräksen eri suoritusmuodoissa. Nämä kaksi lisävaruste joskus yhdistetty yhdeksi elementiksi: lasi näyttö koristeltu metalli taotut lace. Suoritusmuotoja geometriset muodot ja koot näytöt ovat hyvin erilaisia. Ne on tehty kupera, tasomainen, muodossa kahden pariovet. Metallilankaverkot ja näytöt, jotka voidaan asentaa lähelle uunin, ja lasin 30 cm sen.

Puhdistus tuhkalaatikko, tulipesän ja lakaistaan

Palo lähti, nyt se on välttämätöntä kerätä tuhkaa ja hiillos tulipesän valmisteltiin seuraavaa syttymisen. Voit tehdä tämän, harjaa ja rikkalapio. Laadullisia harjakset harjat luonnonkuiduista tai erittäin hieno lanka. Keinotekoiset materiaalit on haitta: ne voivat sulaa joutuessaan kosketuksiin pinnan ei vielä jäähtyneet. Nämä lisävarusteet ovat saatavilla kahvan pituus 50-80 cm oikeus valita on mukava takkaan voi olla seuraava :. Käsittele pituus tulisi ylittää uunin syvyys on vähintään 20 cm.

Käytännöllinen ja tyylikäs tarvikkeet takka

Takka tarvikkeet voi ostaa rautakaupasta tai Internetissä tulisijat ovat pitkään toiminut etenkin omakoti- ja ovat omassa huoneessaan. Tällä hetkellä nämä vauriot ovat myös symboli mukavuutta, tyyliä, ja antaa eloa huoneeseen. Monet omistajat asuintalot varustaa kotimaassaan tällaista lämmönlähteitä ja se ei maksa niin paljon huomiota kuin muut aiheet sisustus. Mutta mitään todellista takka voi kunnolla hoitamaan tehtävänsä ilman erikoistyökaluja - takka tarvikkeet. Se suoritetaan käyttäen niiden turvallisuutta ja käyttömukavuutta lämmönlähteen.

Tarvittavat tarvikkeet takka ja näkymät

On ihmisiä, jotka uskovat takka tarvikkeet eivät yleensä ole erityisen tarpeellista rihkamaa, mutta se ei ole. Se on Tällaisten laitteiden käyttö turvallisuuden varmistamiseksi käsittelyssä tuleen. Lisäksi ne korostavat suuret suunnittelun takan tai lämmityksen uunissa.

Kaikki nämä asiat voi ostaa erikseen tai ostaa tyylikäs paketti, suunniteltu samaan tyyliin.

Kiitos lisälaitteet voidaan helposti ja nopeasti huoltamaan takan

Moitteettoman toiminnan varmistamiseksi palon tarvitaan tällaisia ​​tuotteita:

 1. Suojakilven - sen tarkoituksena on torjua uuneissa palava polttoaine tiloista. Tämä tekee välttämättömäksi, muuten satunnainen kipinä voi sytyttää syttyviä kohteita ja käännä tuleen.
 2. Pokeri - ilman on mahdotonta tehokkaasti ja turvallisesti sekoittaa tai rikkoa hiilillä.
 3. Pihdit - liekki tasaisesti kattaa kaikki lokit, sinun aikaa levittää sitä. Juuri tässä tapauksessa ei voi tehdä ilman pihdit.
 4. Pullot - tarve puhaltaa tulta ja lisätä liekki. Ne voidaan tehdä omin käsin, mutta aina pitkävartisia.
 5. Drovnitsa - loistava paikka säilyttää kivihiiltä tai puuta. Nyt voit ostaa tarvikkeet kaikki muodot ja koot, jokaiseen makuun.
 6. Scoop on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, luuta (luuta), käsineet ja ämpäri metalli - mainio apulainen puhdistus takka.
 7. Serviter - auttaa pitämään kaikki tarvittavat työkalut yhdessä paikassa. Se on kauniisti sisustettu telineeseen.

Kaikki takka tarvikkeet tulisi ensinnäkin, kätevä ja mukava käyttää. Esimerkiksi esineet kynä. Ammattilaiset kehotetaan ottamaan lisävarusteet se on pyöreä, sileä pinta, ilman kukoistaa.

Myynti on myös erityistä tukea erilaisia ​​lisävarusteita, kuten takka otteluissa. Mutta on mahdollista säästää sitä ja vain laittaa laatikot hyllylle.

Kätevä takka pokeri: sisältää valinta

Valituille tarvikkeet takka olivat pitkään, ne täytyy valita oikea. Jopa tällainen yksinkertainen esine, kuten pokeria.

Kun valitset takka pokeri kiinnittää huomiota sen pituus, muoto ja materiaali, josta se on tehty

Tarkoitus pokeri koostuu jakamalla tukkien tai hiilet polttaminen takassa ja sekoittamalla ne yhteen. Ulkoasua esine voi olla esimerkiksi tavanomainen kiinni metalli paksunnos lopussa tai koukkuun.

Mitä minun pitäisi etsiä ostaessaan pokeri:

 • Tämä lisälaite on tehty hyvin vahvasta teräksestä, joka on suuri palonkestävyys ja kykyä kestää 600 ° C;
 • Sitä pidetään kaikkein käytännöllisin pokeri valuraudasta tai pronssista;
 • Pituus tämä asia on oltava vähintään 50 cm.

pokeri kahva voidaan tehdä renkaan mahdollistaa sen jousitus, ja se voi olla reikiä kullekin sormelle. Malleja tämän laitteen, huolimatta sen yksinkertaisuus, on melko vaihteleva.

Pihdit käytetään yleisesti kuvaamaan pieniä tukkeja tai hiilet, jotta kotinsa. Lisäksi se on erittäin kätevä heittää ylimääräistä polttoainetta tuleen. Tällainen järjestely muistuttaa niiden ulkonäön pinsetit pitkä, usein taottu kahva.

Avulla pihdit kätevä pop-puu takkaan

Pihdit voidaan valmistaa:

Mitä muodossa, se voi olla hyvin erilainen. Näet pihdeillä muodossa sakset, pinsetit, renkaat kahvasta, kahva veistetty ...

heille vaatimukset ovat samat kuin pokeria. Materiaalin tulisi olla kestävä ja palonkestävyys.

Pihtejä voidaan tehdä käsin, mutta se on helpompi ostaa - yksin tai rullata.

Tyylikäs tarvikkeet takka: taotut ja asettaa

Kaikki lisätarvikkeet takan on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät korkeita lämpötiloja. Lisäksi, lisäksi ne voidaan peittää suojakerrokset parantaa kestävyyttä erilaisia ​​mekaanisia vaurioita.

Jotta tarvikkeet houkutteleva ulkonäkö, ne voidaan maalata tahansa väri tai käyttää koristeluun erilaisia ​​taotut osat ja veistetty elementtejä.

Tyylikäs tarvikkeet, joka sijaitsee takan vieressä, voi merkittävästi parantaa esteettiset ominaisuudet

Kaikki tarvittavat tarvikkeet voi ostaa erikseen, mutta se on parempi ostaa asettaa, koska:

 • yhtenäinen tyyli kaikki kohteet jälkeen säilyy;
 • Se säästää aikaa ja rahaa ostoon;
 • En tarvitse palapeli yli kysymykseen "mitä muuta on siellä ostaa takan" - kaikki mitä tarvitset on jo mukana.

Kaikki osatekijät yleensä väärennetty ja on tehty yhdestä tyylillisiä suunnittelussa. Ihanteellista olisi, jos alun perin sisältyy kilpi ja kori polttoainetta. Tällöin ehdottomasti kaikki kohteet ovat sopusoinnussa keskenään.

Yleensä taottu sarjat tulevat kahdessa muodossa:

 • Cast - ovat melko suuri rakenne, joka tarvitsee paikan takan vieressä;
 • National - mahtuvat pieneen astiaan ja on erittäin helppo kuljettaa.

Koeteltu taottu sarjaa pronssia. Ne ovat kestäviä, mukava ja hämmästyttävä katsomaan taustalla Takat ja uunit.

Pikasarjat voivat olla joko yksinkertaisia ​​vaatimaton ja edustaa tiettyä taiteellista arvoa. Esimerkiksi kaikki kohteet voidaan tehdä muodossa ritarit tai kahvoja, kukkiin, versot ...

Värit ovat myös varsin vaihtelevia. Se ei ole vain klassinen mustat, mutta myös kultaa, hopeaa, metalli ... Ja niille, jotka haluavat olla ainutlaatuisia vempaimia on mahdollisuus asettaa tilauksessa.

Välttämätön tarvikkeet takka (video)

Mikään takka ei voi toimia kunnolla ilman oikeita työkaluja. Pihdit, pokeri, lapio kätevä, kestäviä käsineitä mahdollistavat turvallisen ja mukava käyttää kodin. Kerätään yhtenä pakettina, he eivät vain kantavat käytännössä, mutta myös entistä tyylikäs yksityiskohtaisemmin sisätilojen talon. Tärkeintä on valita todella laadukkaita valmistettuja tarvikkeet, joka palvelee sinua mistään vuoden.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1 + 9 =