Tasakatto rakentaminen

Tyypit tasakatoille: suunnittelu ja laitteen

Tasakaton - yhteinen arkkitehtonisen suunnittelun siviili-, teollisuus- ja yksityisen rakentamisen. Laitteessa tasakatto on omat erityispiirteensä, mutta pääperiaate on, että vedeneristyskerros oltava jatkuvaa matto erityisiä teknisiä ominaisuuksia. Suunnittelu kattorakenteet on suoritettava mukaisesti SNP.

Jos katsomme suunnittelu poikkileikkauskuva katon se on monikerroksinen rakenne, joka sisältää:

Maataso katon voidaan vahvistaa betonisen lattialaatan tai rakenne metallilevyistä. Riippuen substraatin materiaali on valittu muiden komponenttien katto kakku ja menetelmiä sen asennusta.

Höyryn ohjaus kerros on valmistettu valssatusta tai bitumimateriaalien. Se estää kosteuden tunkeutumista tilasta on lämpöeristekerros kattorakenteen.

Lämmitintä käytetään tasakaton kanssa monenlaisia ​​materiaaleja, kuten:

 • mineraalivillaa;
 • kevytsoraa sora;
 • polystyreeni levyt;
 • Sementtihiekkakattotiilet tasoite.

Vedenpitäväksi kerros on yleensä valmistettu rullamateriaaleilla perustuu bitumia. Erityistä kittiä tai PVC kalvo, voidaan käyttää.

Tiivisteet matto on oltava tietty joustavuus, siirtää mekaanisen muodonmuutoksen ja pohjan lämpötila muuttuu.

Rakenne kakun riippuu toiminnalliset ominaisuudet katon. Seuraavanlaisia ​​katto:

Mukaan SNP, kun asennus tasakaton rakenne on tarpeen säätää gradientti 1-4 °. Tämä muotoilu tasakattojen välttämiseksi kertyvän veden pinnalle päällysteen. Vedeneristys on vaarallista paitsi pitkä seisovan veden tietyillä alueilla. Vahva muodonmuutos ja hävittäminen ulompien kuorien katto on seurausta useiden toistettiin jäädytys- ja sulatuksen kertynyt kosteus. Eri materiaaleja voidaan käyttää painovoiman kerros katto. Valinta riippuu niiden tekniset ja kokoonpano ominaisuuksia.

Kevytbetoni irtotavaran Polymeeritäyteaineeksi (erityisesti, suulakepuristettua polystyreeniä) on yksi suosituimmista materiaaleista. Se on melko helppo pakkaus, tuloksena rakenne on korkea lujuus. Mutta käyttää tätä materiaalia vakavuuden kerros olisi järjestetty vaiheessa rakennuksen suunnittelussa, koska huomattava paino käytetään betonin lisää kuormitusta kattoon, seiniin ja rakennusten perustuksia.

Sillä on samanlaisia ​​ominaisuuksia ja kevyt betonia, täyteaineena perliitti tai Kevytsora. Tämä materiaali on halvempaa, mutta se painaa enemmän, saatu kakku on vähemmän kestävä katto.

Laite tasainen katto voidaan suorittaa käyttämällä monoliittisen eristeet, jotta käyttäjä voi painovoiman kerros. Tässä tapauksessa valmisteltu pinta-asennettava levymateriaalin (mineraalivilla, paisutettu savi levyt, jne.). Asennus voidaan suorittaa yritys, sitkeä liiman, mikä offset levyt ajan. Myös, vaarnat voidaan käyttää muovinen spacer-osan - metallin kanssa kosketuksessa pohjan katto on toivottavaa poistaa kattoihin kakku ei ollut kylmäsiltoja.

Eniten aikaa vievää liittyy katto laite irtotavaran materiaaleja painovoiman kerros. On vaikea kaataa betonikerros eristys irtotavarana (kevytsoraa tai perliittiä), tarkkailemalla haluttu kallistuskulma tason katon, koska rakeet voidaan siirtää.

Tehokas, mutta kallis vaihtoehto painovoima kerros - muotoilu vaahto, minkä jälkeen käytettiin kuituvahvisteisen betonikerroksen. Kakku eristekerros kestää jatkuvaa käyttöä. Tämä tekniikka edellyttää kokeneita ammattilaisia.

Mukaan SNP, suoritetaan katon kaltevuus suuntaan sadeveden päät (sisäinen kourun) tai kohti ulompaa valuma Räystäskouru järjestelmät voidaan kiinnittää alla kate tai ulkoinen rakennuksen seinään.

Kattoihin kakku turvallisesti suojattu ulkopuolisilta vaikutuksilta, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä paikkoihin sen vieressä on rakennusosat - kaiteet, seinät, putket, ulkoinen komponentit Ilmanvaihtojärjestelmän jne On olemassa erilaisia ​​tasakatto yksikköä, ensinnäkin, tämän laitteen:

 • risteykseen;
 • ylitys;
 • läpi katon.

Solmut on asennettu teräsbetoni perustan paikoissa, joissa katto- pie viipale vieressä on pystysuora rakenne. Valmistajat Katemateriaalien usein kehittäneet omia järjestelmä, joka voi olla tiettyjä rakenteellisia ominaisuuksia.

Solmu on varmistettava yhteisten kireys ja lämpösuoja, joten asennus yksiköt olisi otettava hyvin huolellisesti.

Laite hyödyntämättä tasakatto

Yleisin malli - perinteinen pehmeä katto. Mitä se koostuu tukea pohjalevyn, höyrysulun, mineraalivillaeristeellä arkin ja vedenpitäväksi matto on valmistettu bitumista materiaalirainan. Etuja tämä malli tarjoaa alhaiset kustannukset ja helppo asennus.

Käytännöllisempi hyödyntämättömät katto tehdään käyttämällä nykyaikaisia ​​materiaaleja. Korkea suosittu PVC Vedeneristyskermit kalvo. Sen asennus voidaan tehdä missä tahansa kauden jälkeen kalvo kestää alhaisissa ja korkeissa lämpötiloissa. Lisäksi, jos lämpöeristekerros voivat kerääntyä kosteutta laskemisen aikana, kalvo mahdollistaa sen haihtua. Näin ollen materiaali on suuri vedenhylkivyys. Asennuksen aikana rainoja kiinteästi käyttämällä erityistä hitsauslaitteet ilman avotulen.

Pinnoitus hyödyntämätön tasakatto voidaan suorittaa käyttämällä kittiä. Tämä nestemäinen aine, joka levitetään tasainen kovan lämpöä eristävän kerroksen. Mastiksi perusteella tehdyt joustavaa, hydrofobista polyuretaanihartsit. Ulkona, tietyn ajan kuluttua levittämisen jälkeen tasainen kerros, se on polymeroitu muodostaen kiinteän kumimainen kalvo. Vesitiivis laite voi luotettavasti suojata katto piirakka kosteudelta.

Suosittu tekniikka on käyttää talletettu vedenpitäväksi. Tämä on edullinen vaihtoehto hinnaltaan ja laatu - kestävyys katon on 25 vuotta vanha. Bitumi-polymeeri-materiaalia rainoja, jotka eivät kuulu homeelle, luo raskaan vedenpitävä kerros. Käyttäen aktiivisen materiaalin voidaan hyödyntää suorittamaan laitteen katoille.

Laite katto

Tämä rakenne tasakaton on paljon kalliimpaa asentaa, mutta sen avulla voit hyödyntää lisäalueita. Nykyään tällainen katto on laajasti kysyntää urheiluvälineet, viheralueet, kahviloita, liikenne jne pysäköinti Asennus muovi katto tarvitaan myös, jos katto tullaan asentamaan raskaita esineitä, kuten laitteita. Mukaisesti SNIP, katto on kestettävä suurta kuormitusta epätasainen, joka ei muuta muotoaan rajoitetuilla alueilla neliön. Leikata tasainen katto eroaa tavanomaisista kovaa kakkua, kun läsnä on emästä tai erityinen vedeneristyskerros päälle perän. Tällainen pinnoite eliminoi lävistys vedeneristys matto sen hävittämistä.

Ominaisuudet inversio kattavuus

Rakenteen inversio katto on täysin erilainen kuin muut katoille. Sen järjestely ensimmäisen tukiaseman asennettu vedeneristyskerroksen. Katto poikkipinta kakku on seuraava: pohjalevyn, tiivistys, lämpöeristys, vedenpoistokerroksen geotekstiilikalvo. Tämä rakenne auttaa suojaamaan vedeneristysmateriaalin haitallisilta vaikutuksilta ultraviolettivaloa ja lämpötilan muutoksia, mekaanisia vaurioita. Geotekstiilit puolestaan ​​suojaa eristys. Päällystys laatat käytetään ulkokerroksen. Tämä katto on kestettävä suuria kuormia, myös käytetty pysäköinti.

Se vie erittäin huolellisesti lähestyä asennuksen vedeneristyskerros, kuten virheiden korjaaminen täytyy avata painolastia kerroksiin.

Asennus perinteinen kattorakenne voidaan tehdä itsenäisesti, mutta kaikki tasakatoille käyttämällä nykyaikaisia ​​materiaaleja ja tekniikoita suositellaan ottamaan asiantuntijoita, joilla on tarvittavat laitteet.

Tasakaton, niiden tyylit ja mallit

Tasakatoille heidän tyylejä ja malleja voidaan luokitella:

 • Mukaan kohde pintaan. Sitä voidaan hyödyntää ja hyödyntämättä.
 • Menetelmällä annetun katto kakku. Se voi olla perinteinen ja strippaus.
 • Rakennetyypin. Voidaan rakentaa ylös ja ullakko.
 • Erikseen eristetty ilmanvaihto ja ilman tuuletinta rakenne.

Ylläpitäjä tasakaton voidaan käyttää pysäköinti, helikopterikenttä, tenniskenttä, uima-allas, vihreä katto ja terassi. Kummassakin tapauksessa sinun on laskettava mahdollinen kuormitus katolle.

 • Kuorman toiminnan (henkilön painon, auton, altaan veden, jne.).
 • Lumikuorma.
 • Kuorma omasta materiaaleista.

Joissakin tapauksissa, katto altistuu paineen 20 tonnia neliömetriä kohden.

Yhdessä nämä tekijät aiheuttavat sen, että valinta rakennusmateriaalien katto on lähestyttävä erittäin huolellisesti.

Yksikkö katto katto piirakka seuraavasti:

 • Teräsbetoninen lattia.
 • kerros uklonoobrazovaniya. Valmistettu kuona, betoni, kalkkikivi, mineraali kartiomainen eristys ja muut vastaavat materiaalit. Top kiinteä betonilaatan. Kallistuskulma jopa 3%. On laadun vesijohtovettä haluttuun suuntaan. Uklonoobrazovanie järjestetty aina ennen vedenpitäväksi varmistaa veden virtausta sen läpi.
 • Tasoitus betonilaatan.
 • vedeneristys. Valmistettu bitumi, polymeeri, PVC-materiaalien ja tiivisteiden. Usein katemateriaali, laittoi sen kaksi kerrosta, on tärkeää, että liitokset ylä- ja alarivin eivät ole linjassa.
 • lämpöeristys. Se pitää huoneen lämmin talvella ja viileä kesällä. Se vaatii huolellista lähestymistapaa paksuuden laskemista. Jos tapahtuu virhe, on mahdollista kondenssiveden muodostuminen rakennuksen sisällä. Jos käytät inversio tyyppinen katto, ja perinteinen, eristyksen tulisi kestää höyryä. Jos sitä vastoin - olla läsnä vastustuskykyä veden imeytymistä.
 • dreneerauskerroksen. Ottaen huomioon tasakatto teknologia, vesi pitäisi virrata alas lattiakaivot lokeroita. Mutta muissa tapauksissa, kosteus voi päästä laattojen välisistä liitoksista käytetään lopullinen päällystys- elementti tai imeytyä maahan käyttäen vihreä katto. Kattoihin elementit eivät kastu kakku, järjestää nielu kerros, joka laskee veden oikeaan suuntaan.
 • Edelleen, kaikki riippuu katto. Jos se on vihreä katto - säädettyjä geotekstiilien, joka ei salli kasvin juuret tuhota katto piirakka. Jos tämä on kattoterassi tai parkkipaikalla - Viemäreiden kerros on betonilaatan alla laatat tai muu viimeistely materiaalia.

Eduista ja haitoista tämän menetelmän alla.

Hyödyntämättömät tasakatto erottuu taloudellinen Sitä ei ole suunniteltu kestämään rasituksia, lisäksi lunta. Tämä mahdollistaa vähemmän soveltuu hyvin rakennusmateriaalien valintaan.

Laite Tämäntyyppisen katto piirakka katon seuraavasti:

 • Teräsbetoninen lattia. Sen sijaan sallitaan profiloidut levyt, joissa on suuri aallon korkeus, kuten H-153 ja H-158.
 • Uklonoobrazovaniya kerros.
 • Höyrysulku.
 • Lämmöneristys.
 • Vedeneristys.
 • Painolastin kerros soraa. Paksuus Tämän kerroksen pitäisi olla 10-20 cm. Tarpeen suojata vedeneristyksen UV-säteiltä ja estää tulipaloja.

Jälleen kerran huomaa, että kerrosten höyryn, lämmön ja vedeneristys voidaan vaihtaa riippuen katon.

Laite on tasakatto perinteiseen tyyppiä käytetään pitkään. Tässä tapauksessa katto piirakka on seuraava:

 • Teräsbetoninen lattia tai aaltopahvia.
 • Uklonoobrazovaniya kerros.
 • Tasoitus betonilaatan.
 • Höyrysulku. Tarpeen suojata eristettä tuleva höyry ulos huoneesta. Muuten, vaikka yhden prosentin kosteus eristekerros on merkittävä kasvu lämmönjohtavuus suorituskykyä. Tehty erikoisteräksestä höyrysulun kalvoja ja elokuvia.
 • Lämmöneristys. Voit käyttää lähes kaikenlaisten eriste, vaikka pieni osa kosteudenkestävyys.
 • Edelleen perinteisellä piirustukseen tasakaton vedenpitäväksi kerros olisi vahvistettava. Muista, se on väistämättä laadullinen, sillä ehdottomasti ei suojassa lämpötilan muutoksista.
 • Edelleen, joko viemäriin tai sepelikerroksen, kumpi on hoitaa katto tai ei.

Samalla tällainen litteä kattorakenne vaarantaa vedeneristys. Se on kaikkein herkin lämpötilan muutoksista, mikä johtaa sen vanhetessa. Myös lämmitintä ei suojaa vedeneristys ulkoisesta virtalähteestä kuormia, mikä puolestaan ​​vaikuttaa kielteisesti sen käyttöikää. Yleensä tämän tyyppinen katto on kestävä ja vaatii harvemmin riittää korjauksia.

Se on progressiivinen kuva laitteistosta tasainen katto. Olettaa laite seuraava katto piirakka:

 • Teräsbetoninen lattia tai aaltopahvia.
 • Uklonoobrazovaniya kerros.
 • Tasoitus betonilaatan.
 • Primeri vedeneristys, jotta se sopisi paremmin hänelle. Tämän prosessin aikana tasoite huolellisesti tarkastettava halkeamien ja veden kuplia. Halkeamia sotkee ​​liuoksella, vesi kuplat poistetaan.
 • Vedeneristys.
 • Lämmöneristys.
 • Edelleen, joko viemäriin tai sepelikerroksen, kumpi on hoitaa katto tai ei.

Käänteinen katto on seuraavia etuja:

 • Vedenpitäväksi suojakalvo lämpötilan muutoksesta. Tämän seurauksena se pidentää käyttöikää elokuvan erityisesti, ja toimikausi katon kokonaisuutena.
 • Eristys jakaa voimaa kuormaa vedeneristyksen tavalla, joka ei näy sitä.
 • Suulakepuristettua polystyreeniä vaahto, jota tavallisesti käytetään eristeenä tämän tyyppinen katto, halvempaa mineraalivillaa käytetään tavanomaisen katon.
 • Käännetyn kattorakenne tasainen sallii enemmän korjausta tarvittaessa korvaaminen tai lisääminen lämmitin.

On myös haittoja, joita ovat:

 • Mahdollista käyttää vain lämmittimet suljettuja soluja estää heitä liiallinen kostuminen.
 • Tarve asentaa monimutkaisempi rakenne vesikourut.

Teknologia tasakatto laite parvi merkitsee käyttää kahta tyyppiä:

 1. Nadcherdachnaya katto - kevyt ylärakenteet ja ullakkokerroksessa pääpankkina kantavana rakenteena.
 2. Ullakkokerroksessa ja katto nadcherdachnaya toisistaan ​​riippumattomia ja voivat yhtä hyvin kestävät kuormituksen voima.

Edut katon ullakko on:

 • Mahdollisuus jatkuvaan seurantaan tiiviys vedeneristyskerroksen.
 • Mahdollisuus säännöllinen seuranta tilan eristyksen.
 • Eristys voidaan asentaa, kun katolle on asennettu.
 • Ullakko itse toimii lämmöneristeenä.

Haitat ovat:

 • Kyvyttömyys mekaaninen Lumenpoistoon käytettäessä valo nadcherdachnoy katon päällysrakenteen. Sen sijaan parvi huuhdeltiin kuumalla kuivalla ilmalla, joka tarjoaa suurin sulatettaessa lunta ja sen asteittainen laskeutuminen.
 • Tämäntyyppinen katto on kalliimpaa.

Suositumpi rakennetun katon. hän:

 • Halvempi ullakko.
 • Helpompi koota.
 • Se tarjoaa lumi sulaa kuumuuden johdosta huoneen.

Rakennetut tasakatto ja sillä on merkittävä epäkohta:

 • Ei kyky ajoissa tunnistaa rikkoo vedeneristyskerroksen. Nämä leesiot esiintyvät märkä paikalla kattoon, koska on mahdotonta määrittää tarkka paikka esiintyminen.

Tuuletettu ja tuulettamattomissa katto

katto ilmanvaihto on järjestetty eristeen ja vedeneristyskerroksen. Näin ollen jatkuva kierto saavutetaan ilman, joka takaa jatkuvan eristyksen kuivaksi. Käytetään perinteisellä tyypin katto piirakka.

Kun laite ilmanvaihto on tärkeää noudattaa seuraavia ohjeita:

 • Korkeus tuuletusaukon leveys on pienempi kuin 1/30 rakennuksen.
 • Reiän halkaisija on vähintään 1/150 koko katon alueella.
 • Input ilmareikiä on sijoitettava pienempi kuin viikonloppuna.
 • Reiät on jaettu tasaisesti koko leveydeltä rakennuksen.

Puolestaan ​​tuulettamattomaan katto ei vaadi luomista lisäelementtejä katon tasakaton. Mutta se on hieman lyhentää lämpöeristemateriaali.

Perusperiaatteet laitteen tasakaton: vähintään osia ja rakenteen yksinkertaisuuden

Suoritetaan käyttämällä nykyaikaisia ​​tekniikoita ja materiaaleja Kattopellit sallitaan tällainen katto tulee kiinteä osa arkkitehtuuria eri rakennuksissa. Ja jos viime aikoihin asti ollut tasakatto, lähinnä teollisuuden ja maatalouden rakennukset, he ovat nyt - ominaisuus monissa asuin-, toimistorakennukset ja jopa esikaupunkien mökkejä. Ja tärkeintä on, että "työn heidän", vahvisti varmaa, että tasakaton kaikkien niiden ominaisuuksia paremmin kuin vanha kunnon loivat katot.

Videovinkkisarjan toimivaltainen yksikkö tasakattoja ↑

Etuja ja haittoja joidenkin tasakaton ↑

Tasakaton vakiintumassa paljon suosiota viime vuosina. Jossa on pieni määrä rakennustyöt, esimerkiksi, rakentamiseen lato, ulkorakennukset, autotallin, jossa tällainen rakenne voidaan helposti selvitä jopa maallikko. Tietenkin, katto tämäntyyppisen vaikka se pidetään tasainen, mutta se ei ole vaakasuora. Edellytys pitkäaikainen toiminta Tämän rakenteen - kun läsnä on vähintään prosessin poikkeama, joka on 1 m pituus noin 1,5-2,5%, jos tilat katto tilaa. Muissa tilanteissa teknologian yritysten pitäisi olla noin 3-10%. Joskus rakenteita, joiden bias on 10-20%, on tarkoitettu tasomaisen vastuuvapautta, joka ei ole totta. Tällaiset päällysteet ovat jo kalteva, koostuvat vain Stingray.

Termi häiriötön toiminta tasakaton liittyy suoraan ammattirakentajille liittyy erektioprosessiin rakenteen. Laadun päällystyslaite on oikein lähestyä ongelmaa valita katemateriaali, jonka ominaisuudet on täytettävä tietyt parametrit.

On tärkeää tietää! Pienetkin rikkomuksia, poikkeamat tekniikan yksikkö tasakatto, puhumattakaan ilmeisiä virheitä tai puutteita, tai käyttää huonompaa rakennusmateriaalien voi aiheuttaa merkittävää vähenemistä elämässä paitsi pinnoitteen, mutta myös koko rakennuksen.

Ansioita tasainen rakenne:

 • tasakatto - malli yksinkertaisuuden ja minimalismi, trendikkäitä nyt, mukaan arkkitehdit;
 • säästö käytettyjen materiaalien takia pienempää aluetta sen pintaan;
 • pitkä käyttöikä;
 • yksinkertaisuus ja turvallisuus asennustyöt;
 • mukavuutta ennaltaehkäiseviä katto tarkastukset ja korjaustyöt siitä;
 • tasakaton - ylimääräinen vapaa alue, esimerkiksi kahvilassa tai vihreä nurmikko;
 • mitään ongelmia huollossa savupiiput, TV-antennit, ilmastointikanavat;
 • kestävyys suuria tuulikuormia.

Jos laite on tasakatto tehty oikein ja tehokkaasti, haittoja sen toiminta ei. Mikäli epäammattimaista installaatio mahdolliset viat, jotka osoittavat ensimmäistä sateinen syksy ja luminen talvi.

tasakatto suunnittelu: Opi perusvaatimukset ↑

 1. Lujuutta katon on erityisen tärkeää kauden aikana lunta, kun se joutuu kestämään paksujen lumesta ja jäästä. Myös tärkeä hahmo silloin tasakaton käytetään.
 2. Katto tulee olla luotettavaa este veden aikana sade ja lumi sulaa ja on rinteessä.
 3. Rakentaminen tasakaton ei tarvitse vastata altistumiseen kylmyys ja paahtavan auringon, vaikutus ympäristön lämpötilan muutoksia ja vaikutuksia rakeet koko kanan muna.
 4. Katon täytyy olla suuri suorittaa lämpöä eristävä toiminto.
 5. Kaikki käytetyt materiaalit on paloturvallinen.

Luokittelu tasakaton, varsinkin katto suunnitelma ↑

Kaikki tasakaton, riippuen niiden toiminnot voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 1. Hyödyntämättä katto, joka on normaali osa rakennuksen rakenteen ja suorittaa normaali toiminta katon.
 2. Katto, jota käytetään myös ylimääräisenä asuintilaa. Jos tämä on talon katolle, uima-altaalla tai nurmikon voidaan järjestää sen. Ja jos tämä on katolla maanalainen rakenne, alkuun voidaan järjestää pysäköinti, kahvila, puisto jne. Yksi asia on selvä, että tällainen tasakaton kokee täysin eri kuormituksella kuin hyödyntämättä.

Riippuen tietyn asennuksen ja käytetyt materiaalit ovat myös kaksi katoille. Niinpä tasakatto ja kakku kussakin tapauksessa on niiden ominaisuuksia:

Perinteinen tapa, jossa ylin kerros on vedenpitäväksi. Se on tässä tapauksessa kohdistuu lämpö-, fyysisten ja mekaanista rasitusta.

Rooli tukialustan voi suorittaa betonilaatta, erityinen vahvistettu aallotettu teräs katelevyn tai sandwich-paneelit. Saavutetaan vaadittu bias tyypillisesti kevytaines aluslattian. Joskus sopii penopolistirolbeton tai kuonaa.

Seuraava kerros - höyrysulku tunkeutumisen estämiseksi savujen sijaitseviin tiloihin alareunassa lämmitin. Tämän seurauksena se on aina pysyy kuivana. Höyrysulun käytetään paksu kalvo polyeteeniä tai polypropeenia. Se olisi kohtisuorassa nauhan pintaan ja kulmakerroin päällekkäisyys liitoksissa. Joskus suojaus pari on valittu bitumipitoisen kalvo.

Sitten, eristemateriaali on lisätty. Yleisesti käytetty mineraali- basalttivillaan, jossa on hyvä puristuslujuus, vesihöyryä läpäisevä, paloturvallisuuden ja alhaisen lämmönjohtavuuden. Sen ensimmäinen kerros (70-200 mm) tulee toimimaan lämmitin, ja toinen (40-50 mm) - kuormia jakelija. Yleensä tämän kerroksen paksuus on laskettu mukaan ilmasto-olosuhteiden alueella.

Paineen uudelleenjakautumista kerroksen eristävä päällystetään joskus sementti-hiekka sideaineet, mikä edelleen vahvistaa metalliverkkoon halkeilun estämiseksi.

Lopuksi, viimeistelykerros - eriste, kuten on hyvin osoitettu nestemäisten mastiksin muodostamiseksi kumimaisesta kerroksesta esiin kattohuovan ja katteiden.

Mikä on viimeinen hyvä? Heillä on valtava elinikä, ne voivat siirtää höyryä ulos. Katteilla eroavat helpon asennuksen ja jollei teknologia muodostavat täydellisen vedenpitävä pinnoite.

Inversio menetelmä, jolloin lämmöneristyskerros on sijoitettu yli vedeneristysmateriaalin, joka toimii tässä myös toimia paroizolyatora. Tämä on paras vaihtoehto laitosta, jossa toimintaa kattorakenteisiin. Kakku tasakatto tehty inversio menetelmä on erilainen riippuen siitä, mitä on mukana katto (allas, jalankulkualuetta, nurmikko, puutarha, jne). Mutta joka tapauksessa yläosassa betonipohjan suoritetaan monoliittinen massoja tasoitus sen pintaa. Seuraava kerros - vedeneristys materiaalia, joka on luotettavasti suojattu positio ympäristötekijöiden tulevaisuudessa. Sitten tämä kaikki tapahtuu kattamaan eriste, jonka päälle, jos, esimerkiksi katon antaa jalankulkija, hiekka-sementti seosta määritteli katulaattojen.

Hankkeessa tahansa rakennuksen tasakaton yksi pakollisten oltava suunnitelma tasakatto katon. Tämä on tarpeen paitsi parantaa esteettisiä ominaisuuksia rakennusten, vaan myös parantaa toimintakykyä tulevaisuuden kattorakenteen. Lisäksi tarkka laskeminen määrän kaikki tarvittavat materiaalit suunnitelma liittyy suoraan työt tekniikka, jäteveden järjestelmä järjestelmä, erityisesti suorittamalla painovoima kerros, tuuletus ja muita näkökohtia.

Vaakasuora ilmanvaihtoa laitetta tasakatto ↑

Toiminnan aikana katon höyrynsulun voi vahingoittua, mikä johtaa kosteuden pääsy eristeen ja sen jäätyminen talvella. Kaikki tämä vähentää eristyskyky materiaalin. Joten on järkevää suunnitella katto siten, että se on tuuletettu. Ilmanvaihtojärjestelmän tasakaton - on järjestelmä ilmastimet (metalli- tai muoviputkien), joka sijaitsee katon kalvo. Järjestelmässä on pääsy katon muodossa sateenvarjoja suojattuja verkkoja. Parhaat paikat ilmastin - kaikkein jyrkät katon piste.

Järjestelmä salaojitus laite kattorakenteen ↑

On tärkeä rooli veden lyijyn katon kaltevuus, joka tulisi olla vähintään 2%. Pienikin poikkeama voi estää kosteuden tunkeutumisen kautta mahdolliset viat katteen.

Tasakatto vesi viemärijärjestelmän on ensiarvoisen tärkeää. Sen osat - saanti kanavat ja putket, joiden kautta vesi johdetaan viemäriin, varastosäiliöt, tai yksinkertaisesti maahan.

Vedenpoisto voidaan tehdä kahdella tavalla:

 1. Sisäinen salaojitus. Sijoitettu katolle suppilon (osat), joka vastaanottaa veden virrat ja ohjata ne putkeen asennettu rakennuksen sisällä ja eristetty tai vastaava.

Määrä kraattereita, halkaisijan ja sijainnin, putken halkaisija olisi laskettava mukaisesti rakenteelliset piirteet arkkitehtuuri, katto käyttöolosuhteet ja sademäärä. Suppilot yleensä niissä on suodattimet, jotka estävät lehtien päästä järjestelmään, pikkulinnut, ja niin edelleen.

Materiaaleina veden poisto, jota käytetään metallin tai PVC-putki ja suppilo. Komponentteja PVC ei syövytä, niin ovat suositumpia.

Laitteiston tasakaton, sillä sen suunnittelusta käyttöönottoon, saa suorittaa ammattitaitoinen henkilökunta. Tuntemus perusteet luoda kattorakenteen ottamatta huomioon erityispiirteet voivat johtaa virheisiin, korjaukseen, jotka vaativat paljon materiaalia investointeja. Tämän ansiosta laitteen tasakaton - se on etuoikeus ammattilaisia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 1 =