Taustakuva kaupunkien sisäseinään

Mural kaupunki sisustus - 20 ideoita

Taustakuvat - tämä kuva suurikokoinen, jolla on suuri resoluutio ja tulostetaan valokuvapaperille. Tällaiset tapetit liima perustuu suurilla alueilla, kuten seinät, ikkunat, ovet, katot, on jopa erityisiä taustakuvia verhot.

Uusien teknologioiden, materiaalien, tee tapetti on erittäin laadukas, kestävä, pitkä pysyvyys, kauniita täyteläisiä värejä. Seinämaalaus ei pelkää likaa ja auringonvaloa, koska ne on helppo puhdistaa ja eivät haalistu auringossa.

On olemassa useita erilaisia, nimittäin, vinyyli, satiini ja rakenne.

 • Vinyylitapetit ovat täysin sileä ja tasainen pinta, matta tai kiiltävä. Nämä tapetit pidetään universaalina, kuten minkä tahansa kuvan he näyttävät harmonisesti. Ne soveltuvat lapsen huoneeseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen.
 • Satiini tapetti piste rakenne, joten niiden ulkonäkö näyttää hyvin vaikuttava, niillä on suuri tiheys ja lujuus. Sekä vinyyli taustakuvaksi, satiini ovat käytännön, koska ne on helppo pestä puhdistaa ilman erikoistyökaluja.
 • Tekstuuri taustakuva tyylitelty rappaus, tiili, luonnonkivi, hiekka, kankaalle ja niin edelleen. Soveltuu makuuhuone ja olohuone.

 • Näytä, kuvanlaatu ja värit.
 • Luotettavuus ja kestävyys.
 • Yksinkertaisuus ja helppohoitoisuus.
 • Hyvin laaja valikoima materiaaleja pohjan ja soveltamiseksi kuvia.
 • Parhaaseen hintaan.
 • Monipuolisuus. Nämä tapetit voidaan liimata missä tahansa ja erilaisille pinnoille.
 • Seinämaalaus voidaan tehdään tilauksesta.

 • Ennen kuin liimaa tapetteja, seinät täytyy olla huolellinen valmistelu.
 • On tärkeää mitata tarkasti koko ja tila, joka on liimattu tapetti.
 • Yhteys vaikeuksia tapetti nivelet, koska on tärkeää tehdä tarkka ja tasainen kuva.

Mural kaupungin sisätilassa Tämä ihana kaupunkimaiseman talossa! Hän olisi varmasti miellyttävä, tekee erilaisia ​​ja omaperäisyys huoneen auttaa huomion pois rutiinia.

Käytännön vinkkejä valita kuvan taustakuvia kanssa kaupungin imagoa:

 • Se ei kannata valita liian kirkas kuvat nopeasti eivät väsy silmät, ja ei ole mitään epämukavuutta.
 • Väripaletti on kannattavampaa valita rauhallinen, neutraali, mutta samaan aikaan ei ole tylsää eikä tuoretta.
 • Kun keittiö huone näyttää hyvältä luonnonkaunis tapetti kuvio katukahvilat kaupungin keskustassa, huonekalut ja paljon kauniita kukkia.
 • Olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen on parasta valita taustakuvan kuvaa modernia kaupunki.

Tapetti "Cities" seinään: kaupunkien tyyli sisustus

Erityisen hyvältä kaupunki taustakuva sisätilojen modernia tyyliä esimerkiksi modernilla tai huipputeknologian Ei jokainen sisustus tapetti tällainen paikka. Huoneessa, jossa on paljon vuosikerta asioita retro tapetti on kauniit näkymät moderni kaupunki ei toimi. Mutta ei ole vain tämä ehto on käyttää tapetti kuviolla tai imagoon.

Taustakuva kaupunkien sisäseinään

Vaikka et rajattoman rakkauden Lontoosta tai Pariisista, ei ole tarpeen käyttää taustakuvan kuva suosikki lajien huoneessa, jossa on paljon huonekaluja. Täällä periaate "joko / tai", koska näissä taustakuva on ainutlaatuinen ominaisuus - he täyttää huokoset sisustus, luoda eräänlainen dynamiikkaa. Ja kuin paljon dynamiikkaa seinien huonekalut - se on jo liikaa.

Mitkä muut asiat ratkaistaan ​​sisätilojen näistä taustakuvia:

 • järjestää tila. Tällainen ongelma on usein vastaa taustakuvan hieno kuva, graafinen, jossa kaupunki on melko kaavamainen, vaikka tämä luku. Se on useimmiten mustavalkoinen tapetti, ehkä yhdellä aksentti väri.
 • Luoda tunne läsnäolon. Penkki realistinen moderni tapetti, joka voi tuntua hetken, jos todellakin lähellä Venetsiaa, sen romantiikkaa ja henkisyys. Jos sisustus on paljon kurinalaisuutta, ja siitä olet väsynyt, muuntaa tällaisia ​​tapetti.
 • Piristä vaatimaton ympäristössä. Se on todella kadehdittava laatu taustakuvia tietoja. Ja mitä he ovat kirkkaampia, sitä enemmän ne kuvaavat, sen parempi, jos se on huone, jossa on pieni määrä huonekaluja ja vaatimaton korjaukset.

Korkeita rakennuksia, pilvenpiirtäjiä New Yorkissa usein kuvataan niin taustakuva - ne sopivat kiviaidat, koska ne visuaalisesti venyttää seinät hieman

Lienee tarpeetonta sanoa, että tällainen "kaupunki taustakuva" luoda mieliala, ilmapiiri, joka epäilemättä vaikuttaa kotiin mikroilmaston.

"Winter City": tapetti poikkeuksellisia sisustus

Monet pelkäävät tapetti sisustus, ilmeisesti viitaten niiden kausivaihtelu. Talvi urbaanin - tämä miellyttävä, rentouttava väri ja virheetön estetiikkaa, ja rauha. Mutta miltä se näyttää kesällä?

Hyvä nämä taustakuvat ovat pienessä ahtaassa huoneessa, jotka lisäksi tulee ulos aurinkoisella puolella

Jos olet hämmentynyt tämän tosiasian, valitse seinät kotinsa joksikin muuksi. Mutta jos tällainen, tämä on tarina ja värit haluat, älä epäröi - ostosta. Mutta elävissä nämä taustakuvia voi tulla - se on liian tungettelevaa teema, ja väsynyt selittää vieraille, mitä vielä houkutellut talvella kaupunkikuvaan.

Loisteputki taustakuva Metro City (video)

Vuonna moderni sisustus, hillitty, tiukka, jossa ei ole mitään turhaa, nämä tapetteja ovat paras valinta keskelle seinää.

Parhaista kaupungeista maailmassa, kaduista, hyvä kulmat - seinät tässä huoneistossa on erinomainen vaihtoehto

 • Hyvä huoneen yksivärisen paletti;
 • Asenna sisustus, jossa harmaa, valkoinen ja musta - perusvärejä;
 • Se näyttää hyvältä ja suuret, eikä kovin suuri huone;
 • Chic katsoa vieressä tummat kalusteet - musta sohvat tai taulukoita, jne

Kuten taustakuvaa on täydellinen toimistoon seinät huoneen, jossa hän asuu nuori poika tai tyttö, ja tietenkin makuuhuoneeseen.

Erityisen suosittuja ovat mustavalkoisia taustakuvana "kaupunki" -tyyliin. Valinta on suuri: ja vinyyli ja ei-kudotut, ja paperia, tai ilman kehyksiä. Ainoa kysymys on, miten sovittaa sisäosiin tämä taustakuva.

Mustavalkoinen tapetti näyttää hyvältä:

 • Huoneessa, jossa vallitsevana rauhallisen värien - harmaa ja sävyjä tumma, lähes musta. Hyvin valoisa huone, valitsevat nämä taustakuvat, joista suurin osa valkoista.
 • Koska tärkein tapetti huoneen ja vaaleat seinät ja tumma lattia. Eli muut tapetti yleensä voi olla. Mutta tässä tapauksessa tarvitsevat valoa runko tapetti. Vai niin - yksi seinä tapettiliisteri yli tällaisen kehyksen, ja toisaalta tehdä sirpaleet tapetti valkoisella seinälle iso kuva.
 • Valoisa makuuhuone, sängyssä alueella. Ei välttämättä siksi, makuuhuoneet tekevät unelias, hieman dynamiikkaa ja maku, jotka ovat näissä taustakuva, ovat asianmukaisia. Varsinkin jos rytmi kaupungin - se on teidän rytmi.

No katso taustakuva kaupunkien olohuoneessa mustavalkoinen huonekaluja. Jätä muutama väri aksentteja, pieni matto, tyynyt tai jopa värillinen spines kirjojen hyllyille

Mutta asukkaat kaupungeissa usein niin väsynyt kaupungin sekauinti, miljoonia valoja, että he haluavat rauhaa, hitaus, rauhallisuus. Ja nähdä hänet päivittäin pinnalle seinien - saman tuotoksen. Ja lähtö on helppoa!

"Vanha kaupunki" taustakuva arvoinen vaihtoehto

Ei välttämättä esteetikko, arvostaa kauneutta tapetti. Mutta he tarvitsevat vastaavan sisustus, koska ilman sitä. Mitä nämä tapetteja huipputeknologian tyyliä tai askeettinen minimalistisesta? Pikemminkin konservatiivinen sisustus on väärässä paikassa.

Vanha kaupunki - on hyvä vaihtoehto olohuoneen seinät ja loistava idea tilava huone

Vanhan kaupungin näkymät seinä - on yritys sulautua menneen ajan, tunnistaa itsensä ja olemassaolonsa sen estetiikkaa. Ehkä se on jotain, että et vain ei ollut tarpeeksi - tuntea kuuluvansa aikakauden, jota ei löydy, ja on hieman pahoillani.

Kokeile näitä taustakuvia idea jotenkin voittaa - ei retro huonekaluja, niin tarvikkeet, matkamuistoja, ihan rihkamaa hyllyille. Tarpeeksi vanha maljakko tai tekstiilien estetiikka aikakauden, että kokonaisuus on muuttunut.

Tapetointi "Kaupunki" seinään: säännöt ja määräykset (video)

Valinta alkaa aina yksinkertaista "piti", "muistaa", "me / ei minun." Ja joskus tämä vaikutelma on ratkaisevaa, siis yrittää sijoittaa pikku maailmassa, joka on kotona, sinun saman maun, unelmia, kokemuksia, miellyttävä yhdistyksiä. Tämäkin on muuttumassa elämää parempaan suuntaan.

Moderni taustakuva valokuvatulostusta kaupungin yöllä huoneessa

Tapetti "Night City" voivat tehdä tilaa tyylikäs ja alkuperäiset seinät - tärkeä osa sisustusta. Ne sävyn koko tilan asunnon, koska se on niin tärkeää, että tietyn mielikuvitusta ja vastuullista lähestymistapaa niiden suunnitteluun. Seiniin on valtava määrä erilaisia ​​materiaaleja, joista jokaisella on omat etunsa ja haittansa. Yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdot ovat taustakuvia. Kanssa tulostetaan seinämaalauksia voidaan esittää ehdottomasti mitään kuva tai kuvio. "Night City" erityisesti harmonisesti näyttää missä tahansa huoneessa taustakuvia.

Voinko tapetoida "Night City" seinällä huoneiston

Jokainen meistä jälkeen vilske päivä haluaa löytää itsesi viihtyisä ja lämmin asunto. Suuri rooli luotaessa rauhoittaminen toistetaan sisätilat. Monet ihmiset ajattelevat, että jotta se tyylikäs ja viihtyisä joudutaan käyttämään kalliita materiaaleja viimeistelyyn. Mutta nyt, että rakennusteollisuus kehittyy jatkuvasti, on suunnittelun tekniikoita, jotka ovat suhteellisen edullisia, mutta samalla näyttää erittäin tyylikäs.

Valitse taustakuva "Night City" seinällä pitäisi perustua huoneen koosta ja sen tyylillistä suunta

Yksi tällaisista materiaaleista ovat taustakuvia kuvan kanssa kaupungin kaduilla. Tarpeeksi sisustaa vain yhden seinäelementin niin, että sisemmät on tullut tyylikäs ja omaperäinen.

Seinämaalaus, seinälle, tekee pienimmätkin huoneeseen vanhan talon näissä luksusasuntoja. Palaamassa töistä asunnossa, jossa on rakenteeseen kuuluvaa, jos huomaat toisessa maailmassa, ja kyllästetään energia- ja rauhallisesti pimeässä kaduilla on kaunis näkymä.

Psykologian, on olemassa sellainen asia kuin resurssina paikka. Kun haluat palauttaa ja torjua pahoja ajatuksia, sinun on esitettävä ilmapiirin, jossa se voi olla hyvin ja onnellinen. Jos sivusto on resurssi yöllinen Pariisi, Venetsia tai New Yorkissa, niin taustakuvat - tämä on hyvä päätös perustaa keidas onnea hänen asunnossaan.

Sisustaminen taustakuva kuviolla yön kaupungin, voit matkustaa maiden välillä ympäri maailmaa poistumatta sohvalta. Valitse paikka, jossa haluaisit käydä ja koristella niitä seinän yksi huoneista. Tämä alkuperäinen muotoilu et kyllästy tai.

Tyypit taustakuvaksi huoneen "City at Night"

Kuulo Mural nimi, monet eivät edes kuvitella millaista sahanterätyyppiä edustaa tätä käsitettä. Kuva voidaan soveltaa erilaisia ​​materiaaleja. Riippuen siitä, mikä taustakuva on tiettyjä ominaisuuksia.

Tapetti "City of Night" soveltuvat erinomaisesti makuuhuoneeseen, tehty jugendtyylinen tai korkean teknologian

 1. Seinämaalaus paperisen ovat halpoja, mutta niillä on heikko. Nämä tapetit soveltuvat vain kuivissa tiloissa.
 2. Kuitukankaat taustakuvia on erittäin helppo liimata ja ne käytännössä eivät pelkää kosteutta. Niitä voidaan käyttää koristeluun lähes mihin tahansa huoneeseen. Valitsemalla materiaali, voit olla varma, että korjaus kestää teitä tulevina vuosina.
 3. Vinyylitapetit näyttävät hyvältä ja melkein ei pelkää kosteutta. Tämä vaihtoehto sopii mainiosti myös keittiössä tai kylpyhuoneessa. Myös vinyyli kestävät yleensä UV-säteiltä.
 4. Velour taustakuvia näyttää ylellinen. Napin samanniminen, ne muistuttavat kangas. Niiden pääasiallinen haittapuoli on, että ne kuluvat melko nopeasti.
 5. Valokuvatulostus kankaalle kallein ja eksoottisia vaihtoehto. Tällainen elementti sisustus näyttää todella ylellinen. Jotta tämä taustakuva, perusteella paperin tai kuitukankaan levitetään pellavaa tai silkki kangas kuvio. tällaista materiaalia hoito käsittää vain kemiallinen pesu.

Tyypit Valokuvatapetit erottaa ei ainoastaan ​​materiaalia, johon kuvio, mutta menetelmällä tulostus. UV-painatus mahdollistaa erittäin kirkas kuva, se ei haalistu auringossa. Tulosta Lateksimusteet avulla voit luoda piirustuksia, jotka eivät pelkää kosteutta eikä niillä ole hajua. Eco-liuotinmusteet on samat ominaisuudet kuin lateksi, mutta epämiellyttävä haju, mutta ovat paljon halvempia.

Seinämaalaus myös vaihdella rakenne. "Expanse" piirrokset yötä kaupungin parhaiten sopivat kankaanpainanta.

Etuja käyttämällä tapetti "Kaupunki" seinään

Taustakuva kuvan kaupungin yöllä ovat kauniita ja tyylikkäitä. Kuitenkin ne voidaan käyttää kaikissa sisustus. Klassiseen tyyliin - sellainen luku näyttäisi ulkomaalainen ja perusteettomia. Mutta moderni design tässä naapurustossa hyötyvät.

Niistä eduista on huomattava valokuvatapettia kestävyys ja houkutteleva ulkonäkö

Toisin kuin tyyli sisustus, koko huoneen mahdollisuus soveltaa taustakuvan valokuvien tulostamiseen ei vaikuta. Ne soveltuvat sekä tilava kattohuoneistoa, sekä pieniä ja lähellä Hruštšov.

Ammattilaiset käyttävät valokuvatapetti kuvan kanssa kaupungin yöllä asunnossa:

 1. Kaupunki- yöllä rauhoittaa ja kiehtoo. Tällä kuvan näet talvella Pariisissa, tai mennä yöllä tien ohi hehkuva korkeita rakennuksia.
 2. Seinämaalaus kuvaa yön kaupungin laajentaa tilaa huoneeseen. Tämä sopii pieniin tiloihin.
 3. Edes yksinkertaisimpia sisustus tulee kirkkaampi ja epätavallinen, jos lisäät siihen kuvan yön kaupungin. Voit valita kaikkein yksinkertainen sisustus ja taustakuvia lisää glamouria ja romantiikkaa huoneeseen.

Se ei ole kaikki edut käytön kuvan taustakuvia. Muiden etujen lisäksi on huomattava, pitkän käyttöiän ja helppo huoltaa. Johtuen Mural voit nauttia kaupungin kauneus yöllä kesällä ja talvella.

Lontoo on ruumiillistuma harmonia arkkitehtuuri ja modernit korkea kerrostalo pilvenpiirtäjiä. Siksi hän nauttia romanttinen persoonallisuuksia vanhan perinteen, ja kannattaja edistystä.

Taustakuva kuva tämän kaupungin on ihanteellinen kompromissi kaikkien perheenjäsenten kanssa erilaisia ​​näkemyksiä arkkitehtuurista. He täyttivät talon mukavuutta ja antaa sisustus eleganssia ja hienostuneisuutta.

Tällainen kuva on aiheellista tarkastella sekä moderneja ja tyylikäs muotoilu. Voit yhdistää sisätilojen elementteinä vanhan Lontoon ja uudet osat.

Tapetti "London" valittaa ihmisiä, jotka haluavat matkustaa

Korostaa Englanti tyyli, käytä kuvan tunnetuimpia aiheita. He veloittaa talon ainutlaatuista energiaa. Tässä huoneessa, jokainen nainen tuntuu kuningatar.

Mitä kuvat ovat tyypillisiä London:

 1. Big Ben on symboli Lontoossa. Se luo asunnossa tunne ikiliikkuja ja piristää sinua joka säällä.
 2. Jos rakastat luontoa ja muita huomattavia fani urbaanin elämän, käytetään suunnitteluun asunnon kuvan London Greenwich Park yöllä.
 3. Kuva Buckinghamin palatsi avaa Lontoon arkkitehtuuri kaikessa komeudessaan.
 4. Pienissä ja ahtaissa tiloissa, voit käyttää taustakuvia kuvalla Trafalgar Square. Tällainen mahdollisuus tekee tilaa tilavampi ja tyylikäs.
 5. Vanha London täynnä paljon salaisuuksia ja mysteerejä. Jos haluat liittyä jalo perinteitä, käyttää sen goottilainen sisärakenteen, samankaltaisuus Westminster Abbey.

Tietenkin, sinun ei tarvitse valita taustakuvia kuvilla kuuluisimmista rakennuksista Lontoossa. Voit tehdä tavallista kuva pilvenpiirtäjiä, mutta sitten menettää sisustusta salaperäinen Englanti charmia.

Mustavalkoinen kaupunki: tapetti huoneessa

Erittäin tyylikäs ja moderni ilme tapetteja, teloitettiin musta ja valkoinen väri. Siten se voi olla hyvin mielenkiintoinen aihe yönä kaupungin syke.

Tapetti mustavalkoinen kuva sopii hyvin huoneeseen, tehty tyyliin minimalismin

Erityisen mielenkiintoista näissä koostumuksissa on, että tuona iltana kaupungissa, sanoi vain kuvan valon ikkunat taloja ja lyhdyt. Erittäin mukava katsoa mustavalkoinen kuva kuvan kaupunkien kuvattuna vastakkaiselta joen. Ne on otettu pimeässä vesillä täynnä mysteeri ja romantiikkaa.

Erittäin suosittu mustavalkoinen tapetteja tyyliin "Sin City." Ne voivat kuvata kohtauksia henkii trilleri tai vain kävelet pimeässä kaduilla puoli-alastomia naisia ​​niitä.

Mustavalkoinen tapetti voidaan koristeltu valkoinen rajoja. Tämän viimeistely, sopii moderni sisustus huonekalut samassa sävyjä.

Tyylikäs taustakuva "Night City" huone (video)

Taustakuvat yön kaupungin täydentävät hyvin moderniin sisustukseen. He tekevät pienimmätkin asunnon todellinen taideteos. Käyttävät tällaisia ​​loppuun kotona, ja voit nauttia näkymistä suosikki sijainti milloin tahansa!

Suunnittelu tapetti "Cities" seinään (kuva sisätilaan)

Huomio, vain tänään!

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

7 + 3 =