Taustakuva Van Gogh sisustuksessa

#&656; tapetti #&656; BN International #&656; Van Gogh

BN Internationalin huijausuutu - kuluvan vuoden seinäpeitteiden luettelo - Van Gogh!

Hollantilaiset tehdas taas ihastelee seinäpäällysteiden teollisuutta, ja tällä kertaa esittelee sen design-studiota, joka ilmestyy maailmankuulu taiteilijan työn galleriassa.

Kun valitset Van Goggen taustakuvan huoneen sisustukseen, sinun ei tarvitse lähteä talosta näkemään persikka-puuta, kukkivat mantelit, iris ja ranskalaisten romaanien paalit sekä aurinkokukkien kukat.

Taide ja luonto epätavallisessa yhdistelmässä, kevyet ja lämpimät värit, keltaiset, vihreät ja vaaleanpunaiset sävyt - näet kaiken tämän vain täältä, BN Internationalin taustakuvien kokoelmasta. "Taustakuva maailma!

Van Gogh taustakuvat sisätiloissa

BN Internationalin suunnittelijat inspiroivat Van Goghin kuuluisasta hollantilaisesta taiteilijasta. Kuten tiedätte, tämä impressionististi käytti maalauksissaan kirkkaan värivalikoiman ja kontrastin. Taide ja luonne lahjakas päällikön kuvissa ovat erottamattomasti sidoksissa toisiinsa. Hänen teoksistaan ​​ovat "Kukkiva manteli", "Ranskalaiset romaanit: Still Life", "Rosewood with peaches", "Irises9raquo; ja muut teokset. Kaikki nämä kuvat asiantuntijat BN International siirtyi tapetoihin.

Todellinen laatu Hollannista

Van Gogh -taustakuvan luomisessa yritys korosti paitsi korkealaatuista, myös laadukkaiden raaka-aineiden ja nykyaikaisten valmistusprosessien soveltamista. Tämä ainutlaatuinen kokoelma on tehty kuuluisan tavaramerkin perinne.

Van Gogh -taustakuvat on luotu vinyyliin. Tämä antaa heille erityisen vahvuuden. Lisäksi erikoisasiantuntijat soveltavat erityistä kerrosta, joka suojaa Van Goghin taustapintaa erilaisista epäpuhtauksista ja vahingoista.

Tällaiset tapetit voidaan puhdistaa käyttämällä erityisiä pesuaineita ja kosteaa sientä tähän tarkoitukseen. Tämän jälkeen ne pyyhitään kuivaksi rätillä.

Maalaus, jota käytettiin valokuvapaperin tulostamiseen, on ainutlaatuisia ominaisuuksia, mikä tekee niistä kestävän palamisen. Käyttämällä alkuperäistä Van Gogh -taustakuvaa, joka jäljittelee kuuluisan impressionistin maalauksia, voit helposti luoda mielenkiintoisen huoneen sisustuksen.

Alkuperäinen tapetit sisustus sisustus on erinomainen esimerkki yhdistelmä retro tyyliä ja luovuutta suunnittelijoiden, jotka ovat toteutettu suurta kangasta. Ne ovat kuvia kuuluisista auringonkukista, maalauksellisista maisemista ja jopa mantelipuusta, joka kukkii ylellisyyttä. Van Goghin kokoelmia ja kopioita yksinoikeudella. Ne sopivat myös täydellisesti minkä tahansa huoneen tilaan.

Jotta taideteos saataisiin muotoiluun huoneeseen, asiantuntijat suosittelevat valitsemalla BN International -tehtaalta seinäpäällysteitä.

Ne sopivat täydellisesti olohuoneen, ruokasalin ja muiden huoneiden sisustukseen. Tällöin kokoelma on valittava siten, että huoneen tyyli otetaan huomioon. Muista kuitenkin muistaa, että tapetti Van Gogh vaikuttaa sisustuksen yleiseen tyyliin. Kiinnitä huomiota kuvaan:

Siksi tällaisten kankaiden valitseminen on tarpeen kaikkien perheenjäsenten maun mukaan. Suuri vaikutus talon tai asunnon vuokralaisten mielialaan tarjoaa Van Goghin taustakuvan väri sisätiloissa. Riippuen käytetyistä sävyistä sisätilat tulevat näkyvästi kylmemmiksi, lämpimiksi, tummemmiksi tai kevyemmiksi. Jos huone ei ole kovin kevyt, voit koristella seinää maalauksin koristelluilla kankailla auringonkukan muodossa tai tehdä kesän kirkkaalla teemalla.

Olohuoneen sisätilojen pitäisi olla koristeltu kuvilla, jotka jäljittelevät Van Goghin maalauksia, joissa on maalattu vehreys tai kukat. Tosiasia on, että kaikki vihreät sävyt vaikuttavat myönteisesti kaikkien perheenjäsenten terveyteen ja tunnelmaan. Lisäksi ne voivat aiheuttaa tunteen mukavuutta ja rauhoittamista. Klassiseen tyyliin upeita tulosteita Van Gogh -mallistosta mantelipuu- tai maisema-alueelta ovat upeita.

Taustakuvaa voidaan käyttää mustavalkoisena sisätilana. Se näyttää erittäin mielenkiintoiselta. Tässä tapauksessa yksi seinistä peitetään jäljittelemällä suurta taiteilijan kuvaa, ja loput tehdään tavallisella tapetilla. Se voi olla vinyyli, paperi tai ei-kudottu. Mitä väriä, sinun pitäisi valita vain tavallinen tumma tai kevyt taustakuva.

Ympäristö on suositeltavaa ostaa verhoiltuja huonekaluja modernissa versiossa. Lisävarusteet ja muut sisustuselementit eivät saa olla ristiriidassa yleisen tyyliratkaisun kanssa. Ei ole suositeltavaa, että Van Gogh -taustakuvasta kiinnität huomiota johonkin muuhun. He ovat määräävässä asemassa huoneessa. Sisustuksen tapetti Van Gogh näkyy kuvassa:

Van Gogh -taustakuvat, joita käytetään olohuoneen sisustuksessa, oikealla valinnalla voivat korostaa huoneen ainutlaatuisuutta. On erittäin mielenkiintoista katsoa kuvan puusta manteleilla yhdellä seinistä. Loput voidaan peittää vaaleilla väreillä. Suunnittelun erikoisasiantuntijat suosittelevat liittämään Van Goghin jäljennöksen seinään, jossa ei ole ikkunoita ja ovia.

Koska Van Goghin taustakuva olohuoneen sisustuksessa näyttää taideteokselta, on hyvä jättää koko tila, johon ne liimataan. Tämä tarkoittaa, että hyllyjä ja muita koristeosia ei saa sijoittaa tällaisiin seiniin. Muussa tapauksessa tällaisen taustakuvan käyttäminen ei ole täydellistä. Kiinnitä huomiota kuvaan:

Suunnittelijat neuvovat koristella tapetti-Van Goghin sivustoa, joka sijaitsee virkistysalueella. Pehmustetut huonekalut tässä tapauksessa on sijoitettu tällaisen seinän vieressä. Mitä tulee kaappiin, on parasta laittaa se vastapäätä jäljitelmä kankaalle kuuluisan impressionistin, jotta ihailla kaunista mieltä. Ei ole suositeltavaa kiinnittää tai sijoittaa televisiota tällaisen seinän lähelle. Se näyttää paikoilta ja naurettavaa.

Jotta kuvasta tulisi mahdollisimman suuri, se voidaan kauniisti lyödä sisätiloissa. Voit tehdä tämän erityisen mielenkiintoisen suunnittelutekniikan avulla, joka on sisustettu huoneen tilaan täsmälleen samoilla esineillä, jotka on kuvattu tapetilla. Esimerkiksi, jos olet maalannut auringonkukkia taustakuvaksi, laita koostumus täsmälleen samat auringon värit lattiavanasiin. Tämä auttaa tekemään olohuoneen suunnittelun "alive9raquo;. Lisäksi tämä menetelmä paljastaa huoneen tilaa maksimissaan.

Huolimatta siitä, että makuuhuoneessa on parasta seurata maltillisuutta, Van Goghin taustakuva ei ole ylimääräinen väripaikka siellä. Tässä tapauksessa on erittäin tärkeää voittaa ne kauniisti. Jotta tämä huone näyttäisi mukavalta, voit käyttää hollantilaisen taiteilijan kallion pääseinää, joka kuvaa erilaisia ​​maisemia.

Van Gogh -maalausmaalaus, jossa on värejä, on erinomainen vaihtoehto. Jos suosikki annetaan kirkkaille sävellyksille, jotka jäljittelevät kuuluisan impressionistin maalausta, ne voivat liittää sängyn pään takana olevan tilan. Tässä tapauksessa koostumuksen kirkkaat sävyt eivät aiheuta häiritsevää vaikutusta asukkaiden psyykeihin ja antavat heille nukahtaa hiljaa. Lähikuva:

Voit käyttää Van Gogh -taustakuvaa, jolla on tietty romanttinen aksentti ("Seine-niemimaalla veneillä") tai kukkapuiden muodossa ("kukkivat mantelit", "Irises9raquo" ja niin edelleen). Erittäin edullinen makuuhuoneen seinälle näyttää koristeena maalatut luonnonmaisemat.

Esimerkiksi hollantilaisen taiteilijan maalauksista esimerkiksi päällyste, joka kuvaa vaaleanpunaista puuta persikoilla. Tällaiset materiaalit sopivat täydellisesti pienen makuuhuoneen seiniin. Jos koostumus sijaitsee vastapäätä sitä paikkaa, jossa huoneen sisäänkäynti sijaitsee, niin makuuhuoneen tila tässä tapauksessa näyttää loputtomalta.

Ennen kuin valitset makuuhuoneen taustakuvan, kun jäljität Van Goghin teoksia, sinun pitäisi selvittää, missä ne sijaitsevat. Lisäksi on kiinnitettävä huomiota pinnoitteen näkyvyyteen. Niille, jotka pitävät klassikoista, suunnittelijan asiantuntijat suosittelevat kanteleiden valitsemista niin, että ne eivät ole ristiriidassa huoneen muun tilan kanssa.

Virallinen tai austeraarinen makuuhuone voidaan tehdä lempeämmäksi koristelemalla sitä Van Goghin materiaaleilla, joissa on merimaisema, vene tai kukkakokoelma. Retro-tyyliin, joka on konservatiivinen, pienet tapetit ovat hienoja. Valmistuksessa ei ole mitään vaikeaa. Tätä varten tarvitset pienen kuvan jäljitelmän vinyylistä. Jos haluat peittää tämän koriste-elementin rajat, voit käyttää säleitä. Tällaisen alkuperäisen kokoonpanon sijoittaminen on parasta makuuhuoneen sisäänkäynnin vastapäätä.

Ne, jotka rakastavat kaikkea ekspressiivistä ja eläväistä, voit käyttää alkuperäisiä kuvia. Tämä on Van Goghin taustakuva sisätiloissa kaikkien tunnettujen auringonkukkien muodossa. Voit valita muita kankaita. Hollantilaisella mestalla on paljon heitä. Erittäin mielenkiintoinen näyttää auringonkukat kokoelmasta, joka on liitetty yhteen seinistä.

Mitä muuta, alkuperäisen ulkoasun annetaan heille abstrakti tai geometriset kuvat mustavalkoisena. Tällaiseen mielenkiintoiseen yhdistelmään ei näyttänyt liian värikkäältä eikä vaikuttanut psyykeihin, sinun pitäisi valita muita taustakuvia pehmeämmillä kuvioilla.

Kun koristelet makuuhuone, on parasta noudattaa suunnittelijan pääsääntöä - ei sekoittaa eri värejä ja tyylejä. Muussa tapauksessa tällainen huone näyttää synkältä ja epämukavalta. Lisäksi on vältettävä liiallista kylläisyyttä tyydyttyneillä sävyillä. Tämä tarkoittaa sitä, että tässä huoneessa on parasta valita hiljaisempi tapetti Van Goghilta.

Keittiö ei ole niin helppoa poimia tällaisia ​​alkuperäisiä pinnoitteita. Parasta sen seinillä näyttää silmiinpistäviä. Esimerkiksi Van Goghin taustakuva "ranskalaisten romaanien" sisustuksessa, joka jäljittelee suuren hollantilaisen taiteilijan maalauksia tai irisioita. On parasta olla liimata kaikki seinät keittiössä tällaisten materiaalien kanssa. Se ei näytä kovin sopivalta. Huolimatta siitä, että tällaisten maalien pinta vastustaa likaa, on parasta käyttää niitä vain yhdelle seinälle.

Mielenkiintoisin ovat tapetti näyttää pinnalla, joka sijaitsee lähellä ruokapöydän. Koska tämä pinnoite on itsessään taideteos, sitä enemmän koruja ei vaadita sitä. Seuralainen tapetti on parasta käyttää vinyyli tapetti. Ne erottuvat suuri kulutuskestävyys eikä haalistu suorassa auringonvalossa. Suunnittelijat suosittelevat liittää kolmen taustan seinä peitetty vaalea, kuten kuvassa:

Hyvin edullista näyttää maalauksia Van Gogh, joka toistaa sävy, joka on läsnä taustakuva Van Gogh sisämaassa. Mikä parasta, jos hän ei ole liian kirkas tai liian tumma. Muuten, keittiössä voi saada sellaista epämukavaksi. Kuten kuviot näille pinnoille, sitä voidaan käyttää pieniä motiiveja, jotka eivät ole liian usein toistuva. On toivottavaa, että ne eivät häiritse huomiota kotitalouksien ja eivät sisältyneet dissonanssi Wallpaper Van Goghin sisämaassa.

Jos haluat rauhallisemman keittiön sisustus, se on vain pieni fragmentti tällaisia ​​materiaaleja voidaan käyttää. Esimerkiksi silloin, kun on olemassa jokin mielekäs kuva. Tämä voi olla osa asetelma tai kauniita maisemia. Ei suositella käytettäväksi sisätilojen tähän tarkoitukseen Wallpaper Van Gogh, joka maalasi veneessä on merihenkisesti tai kuvan henkilöiden. Jälkimmäinen tyyppi pinnoite on sallittu vain keittiössä, tehty avantgarden tyyliin. Perinteisten suunnittelu se ei toimi.

Tässä huoneessa, myös voidaan liittää taustakuva jotka jäljittelevät maalauksia hollantilainen taiteilija. Mutta se on parasta tehdä ulos huoneesta, jossa lapsi asuu murrosiässä. Vauva kuten seinämaalauksia voi tuntua käsittämättömältä. Liimaa ne kerran, voit aina istuttaa lasten rakkauden maalaus. Tällöin tarvitaan vastuullista lähestymistapaa valittaessa Taustakuvan Van Goghin sisämaassa. Huomaa valokuvatapetti Van Gogh sisätilojen lapsi:

Jotta ei häiritä kuvan lapsen, se on parasta suosia rauhallisempi kuvia. Huoneeseen teini poika perässä taustakuva veneitä. Tällöin koko huone olisi tehtävä asiaa aiheista. Esimerkiksi tarvetta ostaa meren ohjauspyörän tai suihkussa kaikki kuoret. Tarpeeksi päästä lastenhuoneen useita koriste-elementtejä luotu meriaiheinen. Tämä voi olla raidallinen päiväpeite, verhot kuvilla ankkurit tai muita lisävarusteita. Voit kuulla lapsesi ja selvittää, mitä hän haluaa nähdä hänen huoneessaan. Huonekalut tässä tapauksessa on suositeltavaa valita puu.

Mitä tulee huoneeseen teinitytön, tällöin edullisesti sisätilojen tulee Taustakuva Van Gogh, jotka kuvaavat kukkia tai maisemia. Kauniisti päihittää ne, sinun täytyy koristella huoneeseen samaan luokkaan. On parasta ostaa tekstiilejä, joka toistaa värejä saatavilla taustakuva. Ne eivät välttämättä ole samaa väriä, voit valita äänen vaaleampi tai tummempi.

  • Täydentävät alkuperäisessä suunnittelussa söpö tytön sydämen rihkamaa sekä kukka-asetelmat ja maljakko;
  • huonekalut mieluummin vain valita joka tehdään kirkkaita värejä. Tummempia värejä voi antaa tunnelmaa lasten synkkyyteen. Voit käyttää suosikki suunnittelumenetelmä - kaavoitus. Tässä tapauksessa laatia yksi lapsen huoneeseen tapetti sivustoja Van Goghin tai mielenkiintoisin osa;
  • Jos tapetti päässä Van Gogh kokoelma on valmistettu kirkkaita värejä ja sävyjä, sitä käytetään alueella, jossa tyttö on mukana omia asioitaan, esimerkiksi maaleja tai näytelmiä;
  • rauhallisempi sävy tapetit käytetään silloin tytär opiskelee tai levossa. Esimerkiksi alueen pään sängyn juuri laatia vaalean harmaa tai sinisiä kukkia. Tämä edistää rentouttavan loman.

Taustakuva Van Goghin soveltuu lähes kaikkiin sisätiloihin. Alkuperäisiä maalauksia yhtiö BN International voi tehdä raikkaalla otteella huoneeseen suunnitteluun. Ja he voivat valita minkä tahansa, vaativimmankin makuun.

Video on kokoelma taustakuvia, Van Gogh:

Lähetä kommentti

Kuinka tehdä sänkyyn kiviä + valokuvat Tätä ja minua enemmän kuin Rakari. tuskallisen kaunis

Automaattisen pumpata varsin informatiivinen video, joka on välttämätöntä.

Joka laatikko valita kylvyn Kaunis kylpylä kuvassa, mökit harvoin.

Suunnittelupiirustukset visiiri + Erityiset kiitokset yksityiskohtaiset piirustukset

Tapetti tyyliin Van Goghin maalauksia: triviaalia tontti sisätilassa (20 kuvat)

Ihmiset, jotka haluavat antaa alkuperäisen sisätilojen olohuone, makuuhuone, keittiö, lastenhuone, koska viimeistely seinien materiaaliksi valitaan taustakuva «Van Goghin». Se voi olla kirkas, ilmeikäs, yhdistetty tai erottuvan, yksivärisen kankaita, joka olisi sisällytettävä harmonisesti osaksi yleistä ilmakehään huoneen.

Kuvia kuuluisa hollantilainen taidemaalari Van Gogh tuli inspiroiva perusta ainutlaatuisia taustakuva. Tällainen viimeistely materiaalia koristavat seiniä erityisesti miellyttää luova mieli, joka ei pelkää kokeilla ja ovat valmiita korostaa yksilöllisyyttä tyyli.

Tapetti «Van Gogh» esittelee satunnaisesti tai täyskuvien parhaita teoksia päällikön. Kokoelma teki asetelmia, maisemia ja kukka-asetelmia, muotokuvia eri värejä, selvästi jäljittelemällä mestariteoksia.

Miksi valita taustakuva jäljitelmä maalauksia Van Gogh?

Yhä suositumpi "Van Gogh" taustakuva koristella modernit sisätilat. Tämä on perusteltua useita etuja kankaan.

  • Henkilö loistava tilaisuus ihailla mestariteos omassa talossa. Se voi olla täynnä kuvia tapetti tai fragmentit, jotka on kopioitu teoksia päällikön. Kokoelmaan kuuluu myös yksivärinen malleja, joka toimii kumppani täydentämään kuvan huoneen.
  • Jokainen kuva - se ei ole vain kaunis kuva, siirretään alkuperäiseltä. Kiitos innovatiivisia tekniikoita voi saada erinomaisen jäljitelmä vanha kangas paperisen.
  • Lujuutta ja kestävyyttä kankaan on päällystetty erityinen suojaava koostumus. Näin ollen, tapetti voidaan pestä ilman pelkoa vahinkoa tai tauko. Tämä mahdollistaa ihailemaan kauneutta maalauksia monta vuotta.
  • Vinyyli pinnoite rainan mahdollistaa käytön viimeistely materiaalia seinät mekaanisia vaurioita.
  • Tärkeä rooli valinnassa pelaa paitsi kuvan ja yhdistelmä värejä ja kuvioita materiaaleja. Kokoelma sisältää mallit keski- ja korkea tiheys. Kunnosta riippuen pinnan koristeltu valitaan vastaava rainan.
  • Suosio tapetti Van Gogh niiden täydellinen sopeutuminen tahansa sisustustyyli. Tämä viimeistely materiaali näyttää hyvältä seinille huoneita klassisella tai moderni suuntaan. Hän suosi barokin puhaltimet, Provence, vuosikerta, ja monet muut.

Mutta halu nähdä taustakuvan "Van Gogh" sisätilojen talossa ei riitä. On tärkeää tietää, mitä kankaat ovat sopivia sisätilojen olohuone, makuuhuone ja keittiö, lastenhuoneeseen.

Olohuoneeseen suunnittelijat suosittele taustakuvan kuvan kukkia ja viheralueita. On tunnettua, että vihreän eri sävyjä on positiivinen vaikutus psyykeen, mielialaa ja tuovat mukavuutta ja lohtua ympäröivään ilmakehään. Valittaessa on syytä muistaa, että tapetti pitäisi olla valokeilassa riippumatta tyyli sisustus. Siksi on välttämätöntä suosia malleja värikkäitä, iso kuva.

Seinät koristeltu tapetti, "Van Gogh" mahdotonta tukkia laitteita, hyllyt, lisävarusteita tai huonekaluja. Viimeistely materiaali soveltuu seinien jatkeeksi, joissa ei ole ikkunoita tai ovia. Joten kuva on kirkkaampi ja herättää huomiota.

Jos sisustus on esitetty klassiseen tyyliin, se voi täydentää piirustukset kokoelmasta teema maisemia tai manteli. Tämä koskee myös tiloihin, joissa vallitsevat mustaa ja valkoista maalia. Taustakuvat «Van Goghin» sisätilojen olohuone lisää omaperäisyyttä ja korostavat hienostunut maku omistaja.

Jos huone edustaa yksi nykyaikaisen tyylillinen suuntauksia, on mahdollista valita pintakäsittelyaineita kirkkaita värejä ja koostumuksia. Kuitenkin vain yksi seinä tarvitsee koristella mestariteos, ja loput liitä yli yksinkertainen, mutta ei välttämättä yksivärinen tapetti. Ne voivat olla vaalea tai tumma, se ei ole oikeastaan ​​väliä.

Jotta kuva ilmeikäs, suunnittelijat kehotetaan koristella tilaa huoneen kuin osat kuvattu taustakuva. Esimerkiksi jos kankaalle maalattu auringonkukat, voit laittaa lattialle suuri maljakko samoilla väreillä. Se elävöittää sisätilojen, jotta se olisi elävä ja kaunis.

Taustakuvat «Van Goghin» sisätilojen makuuhuone auttavat luomaan viihtyisä ja lämmin tunnelma rentoutua. Tällä kertaa päätän olla maisema, meri-aiheisen tai kukkaistutukset seinälle, sijaitsee pään sängyn. Kun tämä väriyhdistelmä kuvan ja tekstiilien tulisi olla sopusoinnussa keskenään.

Winning piirustukset näyttävät kukkivat puut pienessä makuuhuoneessa. Taustakuvia paremmin kiinni seinään, joka sijaitsee vastapäätä sisäänkäyntiä. Eli tilaa näyttäisi loputon. Paras vaihtoehto olisi maalaus pastelliväreillä neyarkimi luonnoksia. He tekevät rauhan kokonaistilannetta ja asettaa lepoon.

On muistettava, että makuuhuoneessa pellava ei pitäisi erottua terävästi ja katseenvangitsija.

Paras ratkaisu keittiöön tulee kaikenlaisia ​​asetelmia. Huolimatta siitä, että taustakuva «Van Gogh» eivät kuulu saastuminen, imevät kosteutta ja hajuja, sopimatonta liittää ne kaikki seinät keittiö tilaa. Mielenkiintoisinta tämä materiaali näyttää ympärillä ruokapöytä. Taustakuvaksi kumppaninsa voi valita vinyyli analogeille on tunnusomaista hyvä kestävyys heikkeneminen ja loppuun palaminen.

Taustakuva keittiöön ei saisi olla liian räikeä tai synkkä. Edullisemmin katsottaessa kukka kuvia harvoin toistoja. Nämä taustakuvat eivät vähennä kotitalouksia, ja toivottavaa, yhdenmukaistaa kanssa kollegansa yleisen sisätilojen talon.

Suunnittelijat ei suositella keittiöleikkuutyökaluja kuvia meriteemalla tai muotokuvia. Toinen vaihtoehto on edullista vain sijoitettava avantgardistisessa tyyli.

Vinkkejä suunnitella lapsen huoneeseen

Saat lastenhuoneessa tällaisen vaihtoehdon viimeistely materiaalia ei ole aivan sopiva. Lapsi ei ymmärrä maalauksia suuret mestarit. Kuitenkin teini koristeluun seinät hänen huoneessaan tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen. Joten on mahdollista istuttaa lehtolapsi maalaus ja kaunis ympäristö.

Hyvä ratkaisu on valita taustakuvan rauhalliset värit, koska teini tekee, lepo, nukkuminen. Tapetti "Van Gogh" sisätilojen lastenhuoneessa pitäisi olla keskittyä, keskittyä itse. Siksi kysymys valinta olisi tehtävä huolellisesti.

Pojalle paras vaihtoehto olisi seinä liittää taustakuva kuva veneen. Sisätilojen oli harmonia, tarpeeksi lisätä muutamia kohteita merihenkisesti sisustus. Esimerkiksi, voit valita verhot, peitetty piirustukset ankkurit, kuoret tai pyörän.

Tytöille on erinomainen valinta seinään tapetit kukkia ja maisemia. Harmonian saavuttamiseksi huoneessa kuin mahdollista, jos lisäät tekstiilejä, värejä, jotka toistetaan seiniin. Pitäisi ehdottomasti käyttää kumppani taustakuva esitetty pastelliväreillä.

Yksityiskohtaisia ​​tietoja asiasta, jokainen voi valita sopivimman variantti kankaan kuva Van Goghin maalauksia joka huoneessa.

Impressionisteilta ja Jälki-impressionistit on viime aikoina tullut hyvin suosittuja, niiden kuvia tulostetaan kaikkialla, ei voida sanoa työstä saman klassisisteista

Mahtava idea! EN Van Gogh maalaus olohuoneessa - se on hienoa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 38 = 47