Taustavalo seinään rakennettuihin portaisiin

Sisäänrakennetut valaisimet seinässä: yleiskatsaus, kuvaus, tyypit, valmistajat ja arvostelut

Muuta taloa ja tee pitkät käytävät ja portaat luova ja moderni erittäin helppoa. Oletko kyllästynyt tavallisiin kattokruunuihin? Sitten sisäänrakennetut valot seinään. Tällainen valaistus ei ärsytä silmiä, koska päästetty valo on pehmeää ja miellyttävää, ja se on erittäin tärkeä talon yövalaistukselle. Tässä artikkelissa puhumme siitä, mitkä seinälle rakennetut valaisimet on parempi valita ja miten ne voidaan kiinnittää itse.

Uppoasennettavat seinässä olevat valaisimet: soveltamisala

Tällaisen suunnitelman valaisimilla ei ole laajaa valikoimaa sovelluksia. Useimmiten ne on rakennettu seiniin tai lattioihin. Tästä huolimatta yrittäjät suunnittelevat mielenkiintoisia vaihtoehtoja niiden käyttöön.

 • Sisäänrakennetut valaisimet seinään valaisemaan portaat - hyvin usein heikko valaistus on välttämätöntä sen varmistamiseksi, että hämärässä tai täydellisessä pimeydessä laskeutunut henkilö ei putoa. Kiinnikkeet, jotka on leikattu portaisiin tai nostettu lattian yläpuolelle 20 cm.
 • Käytävät - Pitkät tummat käytävät ovat myös erittäin käteviä valaisemaan sisäänrakennetut valaisimet. Lattialta ne nostavat 50 cm, joten käytävä on vihitty ja varovasti.
 • Puutarhatyylät, jotka on aidattu tiheydellä - tässä lampun versiona asennetaan käytävään, vain katuvalaistukseen.
 • Aidat - valaisimet ovat usein koristeellisia. Voidaan asentaa yläpuolelle tai aidan alareunaan. Tällainen taustavalo auttaa ihmistä pääsemään oven turvallisesti pimeässä. Valaisimet auttavat myös yönäkö kameroita valvomaan aluetta.

Seinässä olevat valaisimet vain vaimentavat lattiaa, kun asennat ne, on tärkeää muistaa. Ne voidaan kääntää ja rakentaa kattoon, mutta todennäköisesti se on epäkäytännöllistä.

Valonheittimen ostaminen, sen valmistajan ohjaama. Italialainen Artemide-yhtiö on kuuluisa tyylikkäistä ja erittäin laadukkaista laitteistaan. Delta Light - valaistuslaitteet tunnetaan kaikkialla maailmassa. Heitä rakastetaan epätavanomaiseen muotoiluun ja kaikkien käytettyjen materiaalien korkeaan laatuun. Älä mene pieleen ja osta tuotteita valmistajilta kuten Halla, Modular, Vivo Luce ja iGuzzini. Asiakkaan palaute näistä valoista on aina vain hyvä.

Uppoasennettujen valaisimien luokittelu: polttimotyyppi

Nämä valaisimet voidaan luokitella kolmen ominaisuuden mukaan: lampun tyyppi, asennuspaikka ja muoto. Ensin selvitämme sen ensimmäisellä merkillä. Sisäänrakennetut valaisimet seinävalaisimelle voidaan varustaa halogeenilla tai LED-lampulla. Viimeksi mainittu vaihtoehto on suositeltava. Ensinnäkin tällaiset lamput säästävät energiaa ja rahaa. Toiseksi nyt on hyvin usein mahdollista tavata valmiita LED-valaisimia, joissa lamppua ei tarvita. Tämä on kätevää, mutta LED-häiriön sattuessa sinun ei tarvitse muuttaa lamppua vaan koko valaistuslaitetta. LED-valot, jotka on rakennettu seinään, näyttävät erittäin tyylikkäiltä.

Kun ostat valokeilassa minkä tahansa muodon, sinun on ensin miettiä, missä se asennetaan. Suorakulmion muodossa olevat lamput asennetaan useammin portaissa. Pyöreä on asennettava suoraan seinään. Kauppaan löytyy soikeat valaisimet. Tällaisia ​​laitteita kutsutaan yleisiksi, koska ne ovat helposti koottavia ja näyttävät hyviltä sekä seinässä että portaikon nousuissa.

Valonheittimien luokitus paikan päällä

Lampun asennuspaikassa tarkoitetaan sitä kadulla tai huoneessa, johon se asennetaan. Seinässä olevilla upotetuilla kiinnikkeillä on ylimääräinen suoja kumista tai muovista valmistetusta kotelosta. Niiden on oltava ilmatiivis. Tämän suojan kotikäyttöön tarkoitetut lamput eivät ole tarpeellisia, ja siksi ne ovat halvempia. Mukana on muovinen laatikko, mutta sitä käytetään vain asennuksen aikana.

Uppoasennettujen valaisimien asennus

Lamppuja valaisemaan lattiaa ja portaita, jotka on rakennettu seinään, ei ole vaikea asentaa itse. Prosessi on lähes sama kuin serkkujen asennus - kattovalaisimet. Kuinka voin suorittaa asennuksen itse?

1. Aseta ensimmäinen asennus paikalleen. Jos seinät on tehty tiilestä tai betonista, leikkaa reikä juuri lampun laatikon mukaan. Helppoa myös kipsilevyseinillä

2. Jatkossa seinään on sijoitettava kaapeli, stroba ja kiinnitettävä johto alabasterin avulla. Jos asennat katuvalaistuksen, älä unohda maadoitusta missään tapauksessa!

3. Nyt seinään on asennettava erityinen laatikko (tämä tehdään samalla tavalla kuin pistorasioilla). Tiili- tai betoniseinissä laatikko on liimattu alabasterilla, sitä pidetään kipsilevyllä erikoislippujen avulla

4. Liitä valaisin ja kiinnitä se laatikkoon. Kiinnitysmenetelmä riippuu suunnittelusta: laite on lukittu tai ruuvattu ruuvilla. Toinen vaihtoehto on useammin käytetty katuvalaistukseen, sillä ruuvit parantavat kotelon tiivistämistä. Siinä kaikki ihmiset voivat selviytyä tällaisesta työstä.

Seinään upotetut valaisimet portaita varten

Portaat, kuten minkä tahansa talon osan, pitäisi olla mukavia ja turvallisia. Voidakseen kiivetä ja laskeutua siihen yöllä oli mukavin, sinun on harkittava huolellisesti vyöhykkeen valaistusta. Erittäin muodikas ja nykyaikainen vaihtoehto on portaaton valaisin upotettu valaisin.

Useimmiten valaistus on asennettu portaiden portaisiin. Tämä on erittäin kätevä, koska laitteen asennus yksinkertaistuu, koska se on piilossa silmistä, joten sen estetiikkaa ei ole tarpeen ajatella. Lisäksi tässä tapauksessa kaapelin asennus yksinkertaistuu. Alhaalta korostetut vaiheet tekevät portaasta tyylikkään, ylellisen, korostaen talon kauneutta kokonaisuutena. Jos korostat pienen suunnittelun, visuaalisesti se näyttää laajemmalta.

Portaikko voidaan valaista neonlampuilla tai kuituoptisilla valoilla. Viimeisimmät välineet eivät vaadi asennusta, koska ne sijaitsevat portaiden pinnalla. Toinen etu on, että valaisimet voidaan asentaa valaisimiin. Näin voit luoda jopa sateenkaaren tikkaat.

Portaiden taustavalaistus lamppujen kanssa seinässä on monimutkaisempi vaihtoehto. Täällä voit käyttää valonheittimiä tai LED-nauhaa. Tikkaiden valaisemiseksi voit myös alhaalta asentaa lamppu alivyöhykealueelle.

Kuinka oikeasti valaista portaita

Jos haluat, että portaikko on korostettu kauniisti, kauniisti, mutta samalla suorittaessasi päätoiminnon, muista perusasetukset:

 1. Sisäänrakennetuilla valaisimilla ei pitäisi olla liian kirkasta valoa. Yöllä he sokeuttavat henkilön, mikä vaikeuttaa turvallista nousua portaiden yläpuolelle.
 2. Himmennin on sijoitettava jokaiseen vaiheeseen. Vaihtoehto on asentaa ne pitkin koko vaiheen pituutta.
 3. Portaiden olohuoneessa ei kannata tehdä pääosaa. Se on toissijainen rooli tässä huoneessa.
 4. Jos portaikko on tumma alue (huone) tai se on valmistettu tummasta materiaalista, käytä voimakkaampia valaistuslaitteita.

Koristeellinen portaiden valaistus

Portaita voidaan korostaa eri tavoin. Ennen laitteiden asentamista sinun on harkittava ja arvioitava talon sisätilat. Koska monet asiat riippuvat sisustuksen tyylistä, materiaalista ja portaiden muodoista. Talossa kaiken on oltava sopusointuista! Esimerkiksi puusta valmistettu tikkaat ovat täysin valaistu keltaisilla sävyillä. Moderniin malleihin (esimerkiksi hi-tech-tyyliin), sisäänrakennetut valaisimet sovi kylmien sävyjen seinään. Jos haluat rakentaa ilmapiirin kodikkaaseen taloon, valitse sitten hajakuitu valo. Lamppuja voidaan asentaa paitsi seinälle tai portaille. Usein koristeltu kaiteilla ja kaiteilla. Menestyvä ratkaisu, säästää rahaa, on liiketunnistimien asennus. Sitten taustavalo toimii vain, kun henkilö lähestyy sitä.

Seinään upotetut lamput ovat nyt nousemassa suosioon. Niiden asennus on yksinkertainen ja kätevä, ne näyttävät erittäin mukavilta, moderneilta, antavat talon, portaat tyylikkään ulkoasun!

Portaiden valaistus: 4 erilaista valaistusrakennetta

Taustavalaistuksella voit merkittävästi parantaa portaiden turvallisuutta. Ei portaita voi ohittaa talon, korkeus on enemmän kuin yksi kerros. Tämä malli tuli elämäämme, vaikka mies oppi rakentamaan suuria kartanoita, eikä tähän mennessä kukaan ole ajatellut, mitä se voi korvata. Paitsi tietysti hissi. Mutta harvoilla rakentajilla on kaksikerroksisia taloja, mutta niissä on tikkaita. Mutta missä on tikkaat, on myös ongelmia, jotka liittyvät turvallisen liikkumisen varmistamiseen. Yksi tällainen ongelma on valaisemaan portaat.

Miksi minun on valaistava portaita talossa tai kadulla

Tontti, jossa portaikko sijaitsee, on tavallisesti ikkunoista tai päivänvalosta puuttuva ovi. Ja tikkaiden suunnittelu itsessään hämärtää tilaa, johon se sijaitsee. Siksi valaistus portaat - kysymys, joka on erittäin akuutti jokaisessa kotona.

Oikealla ja laadullisesti varustettujen talon portaiden taustavalo - on tapa välttää suuria ongelmia, joita voi syntyä, jos portaikkoa ei ole riittävästi valaistu. Jos käytät uusinta teknologiaa, taustavalaistu tikkaat ovat kaksi kertaa niin kauniita kuin ilman taustavaloa.

Valon ansiosta voit parantaa portaiden esteettisiä ominaisuuksia

Portaat, varsinkin tummissa tai yksivärisissä väreissä valmistetut, ovat vaarallisimpia liikuttaessa niitä.

Mihin tikkaat tarvitsevat taustavaloa:

 • Pimeässä valaistusajassa toisesta, jopa sijoitettu lähellä portaita ei riitä, on todennäköistä vahinkoa, kun matkustat portaita;
 • Jos talossa on pieniä lapsia, on parasta, että portaikko sytytetään päivän aikana;
 • Vanhemmilla ihmisillä on usein näköongelmia. Jos asut kotona, jotka ovat jo yli 60-vuotiaita, on parempi varustaa portaat lisävalaistuksella.
 • Yöllä lisävaloa tarvitaan ja tikkaat järjestetty lähestymistapoja taloon;

Lisäksi kaikki tarvittavat turvalaitteet, portaikot valaistus lisää kodin muita sisustuselementtejä ja tekee tikkaat valmiiksi.

Tyyppisiä valaistus ja valaisimet valaisemaan portaita

Valaistuksen portaat käytetään usein menetelmää, kuten valo tikkaat. Tämän tyyppinen valaistus käytetään silloin, kun huoneeseen, jossa on portaat, tarpeeksi valoa päivisin ja tarvitsevat valoa vain yöllä tai vain portaita.

Valaisimet portaat tuottaa nykyisin monenlaisia. Joilla on määritellyt valaistuksesta, jota tarvitaan, olet varmasti löytää sopiva vaihtoehto portaita.

Valitse tietyntyyppiset valaistus portaita arvoinen riippuen suunnittelu- ja rakennusvaiheessa

Yhteensä portaikkoautomaatteihin käytetään, jos se on tarpeen nostaa esiin paitsi vaiheessa, mutta myös koko portaikko kokonaisuudessaan. Tämä kattavuus voidaan käyttää yleisenä eteiseen pimeässä. Mutta se voi varustaa jos tikkaat sijaitsee erillisessä huoneessa ja kääntämällä hänen valot, et häiritse muita perheenjäseniä.

Lampputyypit valaisemaan portaikko, joka on olemassa:

 • Riippuvalaisimet, jotka sijaitsevat edellä mainitut toimenpiteet;
 • Kattokruunu kattoon;
 • Tuulettimet;
 • Katto Valaisimet;
 • LED-valot, upotettu seinään tai vaiheessa;
 • LED upo- vaiheissa;
 • Lamput, että kaide;
 • Langaton valaistus esikaupunkialueilla.

Voit valita minkä tahansa edellä valaistusolosuhteissa, portaat, vain muistaa, että valot tulisi sijoittaa koko pituudelta portaiden kävely sitä, itse eivät estä valoa.

Työnnetään seinään valot portaat: edut ja haitat

Kun valaistuslaitteet portaat valonheittimet voidaan asentaa vaiheittain, katto kaiteen ja seinään. Oikein järjestää yhteys ledilamppujen, se voidaan tehdä niin, että valot kytketään päälle ja pois päältä.

Seinän sisään tikapuut valo näyttää hyvältä sisustus, tehty tyyliin hi-tech

Sisäänrakennettu seinävaloja portaat johtavat kaikkien valaistus tikkaat, jotka ovat olemassa.

Valitsemalla oikea paikka lamput, voit varmistaa portaikkoautomaatteihin riittävä turvallisuus.

Myönteisiä puolia upotettu seinämään portaikkoautomaatteihin:

 • Tämän tyyppinen valaistus on melko helppo varustaa.
 • Tyyppien moninaisuus ja tyylejä. Upotetulla valaisimia, voit kehittää mitään suunnittelu portaikko valaistus;
 • Käytännöllisyys. Luomalla tällaisen peittoalueella, varustaa tarpeeksi valoa portaat;
 • Helppous korjaus. piste valaistusjärjestelmä on melko yksinkertainen, ja pettäessä lamppu voi omistaa, ilman apua asiantuntija suorittaa korjauksia.
 • Pitkä käyttöikä;
 • Ei kuumene, mikä takaa täyden paloturvallisuus.

Päätettyään varustaa yli tikkaita LED upotettu valaistus, sinä merkittävästi kaunistaa kodin ja varmistamaan turvallisuus portaat.

LED-taustavalo tikkaat nauha: etuja ja haittoja menetelmän

Joukossa monia tapoja, joilla voit suojata ihmisten liikkumista portaita vie vahvan aseman valaistus LED teipillä.

LED-taustavalo tikkaat nauha - yksi uusimmista tapoja valaistus tikkaat, joita käytetään laajasti nykyisin. Tämä menetelmä tekee siitä ainutlaatuisen ja turvallisen tikkaat.

Portaat varustettu LED nauhat, näyttää tyylikkäältä ja alkuperäinen

Ainoa haittapuoli tässä menetelmässä on sen korkea hinta. Ei joka omistaa kaksikerroksisen talon varaa tällaista valaistus.

Myönteisiä puolia valaistuksen LED-nauhat:

 • Huomattavasti vähentynyt virrankulutus, joka on myönteinen vaikutus perheen budjetin.
 • Nauha on erilaisia ​​värejä, jolloin voit varustaa kaikki mallit tikkaat.
 • Helppo asentaa. Tee portaikkoautomaatteihin LED nauhat kädet voi olla omistajan omaisuutta.
 • Se antaa portaat tyylikäs ja moderni muotoilu.

Jos taloudelliset toimintaedellytykset sallii, varusta tikkaat LED nauha. Näin voit unohtaa ongelmia valaistuksen portaiden ja liikkuu sen läpi pimeässä.

Automaattinen portaikkoautomaatteihin perustuu Arduino

Kuten tiedätte, portaat toiseen kerrokseen, käytämme usein, mutta ei aina. Varsinkin pimeässä tai yöllä se on lähes ole mukana. Siksi se ei myöskään ole tarpeen valaistus aina. Voit tehdä tämän, keksi älykäs valaistuksen versio varustettu liiketunnistin.

Automaattinen portaikkoautomaatteihin, portaiden valaistus on tapa, joka perustuu Arduino ohjain, säätää päälle- ja poiskytkentä valaistukseen. Ohjauspiiri on melko yksinkertainen. Se tarvitsee vain kytkeä sen sisäänrakennettu Laitteet, joissa LEDien tai muilla valaistus menetelmiä.

Ytimessä suunnittelu on ohjain Arduino, joka on varustettu kahdella anturilla, joka on aktivoitu esineiden liike sen näkökentällä, anturi antaa signaalin, ja kytkin laukeaa. LED-valot pitkin porrasaskelmia ovat mukana. Tällaisten antureiden tarpeen ripustaa pohjaan ja portaiden yläpäässä, miten ne toimivat laskeutumisen aikana, ja kukoistaa. Jos korkeus kodin paljon enemmän vakio, ja portaikko on hyvin pitkä, niin voit joutua varustaa ole yksi, vaan useita ohjaimia.

Automaattinen portaikko valaistus kytketään päälle vain liikkeen aikana tikkaiden

Hyödyllisiä laadun automaattinen taustavalon tikkaat:

 • Merkittävää energiansäästöä;
 • Tyylikäs muotoilu;
 • Vähentynyt kuluminen valaisimia;
 • Comfort liikkuviin portaita, kun et mene kiireinen kädet, sinun ei tarvitse etsiä kytkimen;
 • Varmistetaan turvallinen liikkuminen tikkaat.

Ohjain voidaan olettaa releen automaattisen kytkeytyminen liiketunnistimet lankaverkko kytkin, jonka avulla, jos tarpeen, ovat portaat taustavalo manuaalisesti loputtomiin.

Suoritusmuodot taustavalo tikkaat (video)

Web-sivulla, voit löytää paljon videoita, missä Vladimir Lukyanov on ohjain piiri ja menetelmä automaattisen portaikkoautomaatteihin asennus. Jos olet kiinnostunut kysymys automaattinen taustavalon portaita, näet sen mukavuus ja moderni lähestymistapa valaistuksen tilan ongelma.

Rakentaminen valaisimia valaisemaan portaikko talossa

Nykyään talonrakennusta, jokainen haluaa lisätä erityinen tunnelmansa, tehden korjaus erilainen kuin muut. Kaikki tämä auttaa sinua toteuttamaan valaistus portaita. Valaistus portaat, on saamassa yhä enemmän suosiota. Joten et vain saada alkuperäisen ja kauniisti toteutettu muotoilu, joka sulautuu harmonisesti suunnittelussa kotiisi, mutta myös lisäävät turvallisuutta nosto hänen. Tässä artikkelissa auttaa ymmärtämään, miten parhaiten toteuttaa korostamalla hänen tikkaat nojaten heidän mieltymyksensä.

Ogranizatsii valaistus portaita

Asianmukaisesti järjestetty valoa, yhdessä eri materiaalit, jotka ovat nyt käytetään rakentamisessa portaat, tehdään tavanomaisella suunnittelu mestariteos suunnitteluohjelmistoa. Tämä ei tarkoita unohtaa luotettavuuden ja turvallisuuden suunnittelua.

Valita, mitä asentaa kalusteet, tulisi noudattaa seuraavia sääntöjä:

 • Virta ei saisi olla liian suuri, mutta riittävä, mitä rauhallisesti tarkastella jokaisessa vaiheessa.
 • Kun valaistus koko seinän pituus tai porras kangas, lamppujen tulisi sijoittaa niin, mitä ne eivät peitä vierekkäisten vaiheessa.
 • Valo ei tulisi suunnata silmiin, jota ei ollut sokeutumassa.

portaiden valaistus voidaan tehdä integroitu tai sen vieressä. Sijoita lamput voivat olla seinälle, ohjaa virtausta valon portailla, joissakin tapauksissa voidaan sytyttää ja lattia. Syvennetty, kuten voidaan laajalti käytetty valaistus portaita tai yksittäisiä massalietteen ainesosien. Upotettu valonlähde voidaan sijoittaa ovilevyyn vaiheissa, kaide tai tukirakenteen.

Upotettu kankaaseen vaiheet voidaan järjestää kahdella tavalla:

Johtuen sijoittamisesta prosessissa on mahdollista suorittaa asennuksen valot ja suunnata valoa siten, että hänellä oli eniten täydellisesti alaskirjattuihin sisustusta, ja ei häiritse liikettä.

Kattovalaisin seinälle, se on myös sijoitettava siten, että B-valoa käytetään vain lavalla, eikä sokaisi ihminen. Niiden tärkein etu on suhteellisen helppo asentaa, verrattuna tulppa. Parhaan tuloksen, on parempi asentaa seinään molemmin puolin.

Taustavalo Tape LED

Kaiteet voidaan sytyttää LED nauhat, jossa tällaisia ​​lähetyksiä voidaan värjätä tai jopa pysyvästi muuttaa väriä. Johtuen teknologian, LED-valot ovat saamassa erilaisia ​​valikoima. Tällaiset lamput on helppo piilottaa, paljaalla silmällä ja vaikea havaita, joka lisää eloa teidän rapussa.

Valaisemaan tikkaat tyvestä, voidaan laittaa tavanomainen lamppu-muotoinen kattokruunu. Joten voit tuoda sisätilojen hyväksyttävälle sinulle. Valaistus, joka sijaitsee lattialle, voidaan ohjata pitkin portaita.

Simuloidaan kaide

Laatu valaistus on tarpeen laskea tarvittava määrä kalusteet siten, että niitä käytetään tasaisin välein, ja jotkut tietyt alueet oli vailla kirkasta valoa. Korostaen yksittäisten osien tehdä niin, että hän oli ollut vaikutusta yleiseen valaistustasoja.

Kun suunnittelet miten järjestää kalusteet portaissa, parhaita tapoja yhdistää sijoitus seinän ja kaiteet, valaistus pystysuora portaat ja yleisvalaistukseen seinästä, kaide ja lattia. Jos esimerkiksi päätät valaisemaan vaiheessa ja asettaa jokaiselle neljänneksi, niin se on tarpeen täydentää yleisempää valonlähteet, kuten ulkoseinän.

Kun mietit miten valita ja lamppu helpompi asentaa omiin käsiinsä, on valtava valikoima edessäsi. Niistä monet lajikkeet soveltuvat parhaiten halogeeni ja LED-lamppuja. Suosittelemme käyttämään että LED-järjestelmään, koska se voi auttaa tekemään valaistuksen värikkäämpää ja kauniita. Myös ne ovat paljon helpompia asentaa omin käsin ansiosta yksinkertainen rakenne.

Tärkein indikaattori valaistuksen laatua, tämän hakemuksen, on sen lujuus ja kestävyys. Valmistajat erikoistunut tuotanto lamppujen portaisiin, tyypillisesti julkaisee metallirakenteiseen yyli tai tiheä muovista. LED-lamput sopivat paremmin kuin toiset, ei yksinkertaisesti ole särkyviä kohteita. Embedded on oltava iskunkestäviä, koska ne voi joku tulla ja syö riisiä putoavat esineet.

Vahvuus valovirran pitäisi olla paitsi normaalitasolle, mutta myös harmonisesti ympäristöön kotiisi. Mitä kirkkaampi valo, vaikutus on laajentaa tilaa, ja pehmeä hämärässä, ja lisää rauhallisuutta rentoutumaan nopeammin.

Erilaisia ​​valaistus rakennuksessa

Kun valitset valaistus, on otettava huomioon ja että mitä tikkaiden on tehty. Värit elin olisi yhdistettävä väri materiaaleja, ja väri emittoidun valon, olisi harmonisesti sovittaa ympäristöön. Jos upotettu valaisimet asennetaan puussa, kehonsa ei ylikuumene paljon kuin kuume uhkaa tuleen.

Making portaat käsillään valaistus voidaan asentaa sekä keskitetyn ja kaukosäädin. On mahdollista lisätä elementtejä valaistuksen liiketunnistin niin ne muuttuvat, kun sitä tarvitaan.

Keskitetyn ohjauksen asennus, kytkimen tai kytkinten ryhmään. Jotkut ovat upotettu, muita yleisiä. Tai yksi nappi kerralla koko taustavalon.

Kauko-taustavalo voidaan ohjata kaukosäätimellä. Näin voit tuskin hajamielinen omia teoksiaan, aseta haluttu tila ja taso Licht hetkellä.

Valaistuksen portaat - luova prosessi, vaikka se on melko yksinkertainen, mutta se on lähestyttävä ymmärryksellä ja täydellä vakavuutta. Vain kunnolla valaistu portaikko, auttaa tekemään elämästäsi mukavampaa, ja nousu makuuhuoneessa rankan työpäivän ei kiusata teitä, ja te aloittaa loma.

Oikein sijoitettu valot lattialle ja kaiteet, portaat ja seinät, harmonisesti tarttuivat värimaailman, saatte siitä porraskäytävän korostaa sen sisustus. Tärkeintä on, aina muistaa, että et ole rajoitettu mihinkään normeja tässä asiassa, liitä luovuutta ja mielikuvitusta, niin voit saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

58 − 55 =