Taustavalo tietokonetta

Kuinka lisätä tietokoneeseen LED-taustavalo

Jos olet aina halunnut lisätä pelin super vähän valoa, näytämme, miten se tehdään. Tämä menetelmä lienee helpoin ja nopein.

Kuten aina, teet niin omalla vastuullasi. Emme ole vastuussa siitä, mitä voi tapahtua omaan omaisuuteen. Jatkuvasti varovainen ja harkintansa mukaan. Aloita siirtymällä ensimmäiseen vaiheeseen.

muita artikkeleita

kytke langaton hiiri

nollaa MacBook Pro

käyttää tietokonetta ilman hiirtä

tallentavat videota webbikamera

siirtää tiedostoja kannettavaan laptop

vaihtoehto "PrintScreen" tietokoneella

Miten saada yhteyden tietokoneen LED nauhat

Suosituin tapa sisävalaistus on ylivoimaisesti LED-valot. Useimmiten se on toteutettu LED-nauha, joka on tiettyjä etuja ja ominaisuuksia yhteyden.

Etuna tässä tuote on, että sitä voidaan käyttää minkä tahansa tiloissa, sekä joitakin sen vyöhykkeen. Nykypäivän artikkelissa keskitytään siihen, miten yhdistää nauhan tietokoneeseen.

Joka vaatii taustavalo tietokoneen vyöhykkeellä

Tietokone sekä tv, pitkään on tullut vakituisia asukkaita meidän taloja ja huoneistoja. Ilman heitä meillä ei ole ajatellut itse. Tietokone äskettäin valittu television suosio ja tuli suosituin paikka talossa. Mutta on syytä muistaa, että kun työskennellään tietokoneella sinun tarvitsee tietää tiettyjä sääntöjä, jotka koskevat työajan järjestämistä, piti häntä.

Kiinnittää huomiota! Virheellinen laitteen käytössä, etenkin kotona, täynnä terveysongelmia. Ensimmäinen vaikuttaa luonnollisesti silmämme, ja vasta sitten vyötärölle.

Työpaikka tietokoneen

Siksi on erittäin tärkeää, että työ näiden laitteiden noudattaa tiettyjä vaatimuksia ja suosituksia.

Yksi tärkeimmistä seikoista tietokone on sen korkea laatu ja korkea-asteen valaistus. Tärkeää tuoda esiin tietokoneen illalla ja yöaikaan johtuu siitä, että se palaa näytön jyrkässä ristiriidassa ympäröivän tilan, väsyttävää meidän visuaalisen järjestelmän.

Erinomainen vaihtoehto on käyttää LED-taustavalo koostuu nauha. Se voidaan kytkeä siten, että samalla musiikin pelataan valoa. Lisäksi asentamalla sen kytkimen, saat valaistuksen ohjaus, mukaan lukien hänen vain tarvittaessa.

Kytkemällä LED nauhat tietokoneeseen, saat paitsi laadukkaita tausta, mutta myös koriste-valaistus, joka kauniisti esiin tämän tilaa huoneeseen, visuaalisesti estää sitä muilla aloilla.

Ominaisuudet rakenteen ja toimintaperiaate taustavalon

LED nauhat on nyt lähes yleisesti käytetty erilaisia ​​kohokohtia, varsinkin kotona. Se löytyy uima-allas, sauna, sekä missä tahansa kotioloissa. Ja yhä useampi sitä käytettiin taustavalo television ja tietokoneen.

LED-valot tietokone

Tämä suosio tällaisia ​​LED-tuotteet ovat seuraavista syistä:

 • joustavaan alustaan, joka sallii nauhan antaa minkä tahansa muodon;
 • mahdollisuus liittää mihin tahansa pintaan, jopa tietokoneen takana ja televisio;

Kiinnittää huomiota! Kiitos itseliimautuva pinta led-nauhat on helppo asentaa muutamassa minuutissa.

 • luodaan laatu valovirta;
 • pitkä jakso;
 • voidaan leikata tai lisätä tuotteen niin paljon kuin on tarpeen;
 • taloudellinen virrankulutus, mikä on erittäin tärkeää luotaessa taustavalo.

Mutta tässä on joitakin vivahteita, jotka tulisi ottaa huomioon tilanteessa, johti asennetaan ja liitetty tietokoneeseen. Kaikki LED-tuotteet ovat matalan jännitteen. Tämä tarkoittaa, että valta hän tarvitsi 12 tai 24 volttia. Kuten on tunnettua, taloissa ja huoneistoissa on sähköverkkoon 220 volttia. Näin ollen, mikä tahansa LED nauha on aina kytketty verkkoon vain virtalähteen.

Virtalähteen led

Tämä johti-tuote toimii periaatteella piirilevyn. Sen pitävä pohja juotettu LEDit, jotka on kytketty keskenään sarjaan. Järjestelmän tämän tuotteen aina sisältää virtalähteen, joka valitaan sen mukaan tehonkulutusta nauhan.

Kiinnittää huomiota! Klo väärän valinnan, virtalähde voi nopeasti burn out, joten on mahdotonta lisähyödyntämisen johdetaan yhtenä taustavalon.

Kytketty tietokoneeseen voi olla sekä yksivärinen ja monivärinen tuotteita. Mutta toisessa tapauksessa, sinun ei vain valtaa, mutta myös RGB-ohjain. Se voidaan myös liittää nauha, voi ohjata väri LED-tuotteet. Ajoi yhteys on seuraavanlainen.

Johdotus nauha ohjaimeen

Tämä laite koordinoi kolmen LED asennettu nauha. Täällä jokainen diodi, toisin kuin yksivärinen tuotteita, on oma värinsä:

Toimintaperiaate monivärinen nauha, joka perustuu luminesenssi sekoittamalla kolme ensisijaista kiteitä ja saada eri väri asteikkoihin sopivat vaaleita sävyjä.

Ennen kuin aloitat asennuksen nauhan tietokoneeseen (esimerkiksi työskennellä musiikin), on tarpeen määrittää ominaisuuksia. Itse asiassa, tietokone voidaan kytkeä mihin tahansa LED-nauhat. Mutta koska erilaisia ​​valita sopivin vaihtoehto sinulle on se, että tulevaisuudessa aiheuttaa vain positiivisia tunteita.

Valitseminen nauhan pitäisi tehdä seuraavat ominaisuudet:

Tiheys nauhalla diodit

 • yksi tai monivärinen valaistus;
 • kuinka paljon sinun täytyy metriä;

Kiinnittää huomiota! LED nauhat kelat myymien viisi metriä. Valaisemaan tietokoneen aivan tarpeeksi hänelle. Mutta jos haluat tehdä keskeytyksen useissa paikoissa, on mahdollista ottaa enemmän.

 • eläintiheys nauhan LEDit. Tämän parametrin riippuu oikeellisuus laskettaessa kokonaistehon tuotteen, sekä valinnan mukaan virtalähde. Valinnalla virtalähteen täytyy lähestyä hyvin vastuullisesti. Tyypillisesti luku on 60 LEDiä metriä kohden. Mutta tiheys diodit nauha voi olla 30 tai 120 kappaletta yksi metri;
 • vedenpitävä luokalla. Valaisemaan tietokone voi käyttää tuotetta, jolla on alhainen veden vastus luokka (esim., 20IP).

Ennen kuin kytket valitun LED-tuotteet, harkitse periaatteita sen yhteys virtalähteeseen.

Miten yhteys invertterin

Virtalähteen piiri, joka yhdistää LED-nauhan toimii muunnin, joka vähentää syöttöjännite halutulle tasolle (220 volttia 24 tai 12 volttia). Mutta tuotteen, joka on kytketty sähköverkkoon töihin, sinun täytyy toteuttaa oikea yhdistelmä teipillä. Kytkentäyksikkö suoritetaan seuraavasti.

Kiinnittää huomiota! Yhteys toteutetaan tiukasti mukaisesti johtojen napaisuus.

Liitäntä virtalähteeseen

Virtalähde, kuten nauha, lanka on erilainen väritys väri:

Interconnect tarvitsee vain samanvärisiä. Muuten, LED ei pala. Jos laite ei ole varustettu kytkimellä, se on mahdollista rakentaa osaksi piiri ei vedä joka kerta laite pistorasiasta. Tarvittaessa piiri voi myös upottaa himmennys.

Mutta tämä menetelmä, kun yhteys tietokoneeseen ei sovellu. Tässä se on tarpeen käyttää menetelmiä, jotka eivät aio käyttää virtalähdettä.

Lohko ilman yhteyttä tietokoneeseen

Kaikki LED-nauhoja, joissa on emolevy valmistaa tehtaalla, on kytketty muuntimen kautta (lohko). Se tarjoaa AC-DC-muuntaminen alennetun jännitteen. Mutta tämä tuote voidaan kytkeä kodin sähköverkkoon.

Kytkeä siten LED nauhat jälkeen manipuloinnin tehtävä:

 • viisi metriä nauha on suunniteltu 12 volttia, joka on leikattu 20 elementtejä;
 • diodin siltatasasuuntauksen saavuttaa AC 220 kytketyn laitteen;
 • Lisäksi liittävät peräkkäisesti nauhan (vuonna Clem miinus plus ja miinus plus);
 • Välkyntä voidaan poistaa kytkemällä kondensaattori 300 V, 5-10 Matt.

Siinä koko työn.

Mutta täällä on muitakin liitännät, jotka koskevat tietokoneeseen.

Chilen lainsäädännön yhteys

Liittäminen LED nauhat mihin tahansa tietokoneeseen voidaan tehdä USB-liittimen. USB-liittimet on melko yksinkertainen tapa, joka pystyy käsittelemään ketään.

Kytkeä nauha USB-liitännän kautta, toimi seuraavasti:

 • virtalähde täytyy asentaa takapuolelle monitorin, kiinnittämällä se käyttämällä kaksipuolinen teippi;

Kiinnittää huomiota! Vältetään tilanne pysyviä irrotuslisävarustetta virtalähde, on tarpeen valita Kompakti ja pieni kooltaan. Periaatteessa korostaa tietokoneeseen on pieni pala LED nauhat, mikä riittää teho on pieni ja vähän virtaa virtalähde.

Virransyötön asennus näyttöön

 • reunat näytön paikka nauhan kytkemällä ne virtalähteen edellä järjestelmästä;
 • yksiköstä on USB-liitin. USB-liitin voi olla ilman mitään ongelmia liitetty yksikköön käsin. Tehdä tämän, katkaise pistoke virtalähde ja liittää sen USB-liitäntään. Se voi ottaa minkä tahansa vanhan kaapelin. Tärkein asia, joka oli toimiva USB-portti;
 • Lisäksi tietokoneeseen sinun täytyy ladata tarvittavat ohjaimet, joten he tukivat työtä kootun laitteen.

Kaikki LED-valot valmis.

Ilman erityisiä liittimiä

Tietokoneen virtalähteen

Lisäksi on mahdollista suorittaa yhteyden nauha järjestelmän virtalähde. Nämä elementit ovat nykyään varustettu läppäreissä. Siksi ongelmia asennuksen kyseessä olevassa tilanteessa, ja pitäisi olla, ellei tietysti otettava huomioon kaikki vivahteita tämän menetelmän yhteydessä.

On syytä muistaa, että kaikki teholähteet on standardi asettaa käyttöjännitteellä ja erisuuruiset kantavuutta. Tässä tilanteessa, lähtöjännite kutakin olemassa langansyöttölaite vaihtelee riippuen väri:

Tällaisista laitteista on yleensä etiketin pöytään häntä. Se tunnistaa kriittinen teho ja suurin virta kuorman erilaisia ​​rasituksia.

Pöytä, johon mahtuu PD

Tässä suhteessa, jos PSU on suunniteltu kuorma 400 W, niin todellisuudessa hän jännite piirin +12 V on tehokas nykyisessä 16 A. Se olisi tarpeeksi virtaa LED-nauhat.

Toinen vivahde on, että sinun täytyy harkita sitä pakkosisällytystä. Virtalähde normaaleissa tilanteissa aktivoitu signaali emolevyn. Voit aktivoida sen, sinun täytyy sulkea koskettimet 16 ja 17, vihreä ja musta väri, vastaavasti. Tämä on tehtävä, kun mukaan erillistä virtalähdettä.

Jotta LED-teholähteen olisi käytettävä keltainen ja musta johdin neljä pin liitin.

Muualla yhteyden järjestelmä on samanlainen kuin edellä suoritusmuotojen LED-tuotteet yhteyden lähettimeen. Tärkein asia on ehdottomasti noudatettava johdot ja valot voitaisiin määritellä kyky invertterin.

Kuten näette, jos haluat, voit liittää LED nauhat tietokoneeseen. Helpoin tapa tässä tilanteessa on käyttää USB-porttiin, jonka kautta koko järjestelmän ja herää kytkettyjä laitteita. Mutta jos et etsiä helppo tapa, voit kokeilla virtalähteen tietokoneen. Joka tilanteessa, venture menestys, ja laadukkaita LED-valaistus oli - seuraa yllä annettuja ohjeita ja kaikki kääntyy parhain päin.

Body Valo, kaikkien saatavilla!

Hyvä aika sinulle! Tämä on minun ensimmäinen tarkastelu, älä tuomitse tiukasti, mutta tämä minulla on vielä toinen syntiä - käytän hymiöitä 🙂 Niin, siihen pisteeseen 🙂

Nykyään tässä kauniissa viimeisenä päivänä syksynä, heräsin pohdittu tarvetta ostaa valaistusta oman underbench hirviö, tapa ostin sen viime aikoina, ja alentamalla muita kustannuksia vain sanoa, että tämä on ensimmäinen, itse koottujen tietokone, ja se myös kunnioittaa laatikossa nimi Cooler Master Storm Trooper 🙂 Eli kohde mielenkiintoni tuli kaikki sivut, Google antoi pyynnöstä "valot asumiseen", "LED Strip", "Katodilamput" jne Päätelmä haku oli sama: jotta ei käsitellä juottamiseen, ostaa valaistus Molex-liitin voi olla vain Moskovassa maksaa 200 ruplaa toimitus (taustavalo arvo 400 ruplaa), ja sitten istua alas ja miettiä, koska se on kytketty tehdä kytkettävissä erittäin tärkeä (muuten Olen ratkaissut ongelman: ratkaista sen käyttämällä Zalman FAN MATE2 ja adapteri 3-pin Molex (kuva 1), joka löytyy paitsi radiossa) minulle, koska omistaja avoimen pöydän ja ärtyisä tätä kysymystä . Loistavia ideoita tulevat aterian jälkeen, aina syödä ajallaan ja oikein. Ajattelin suuri moddersky myymälä, joka on lähes kaikissa metropoli, luulet sen shop. tadadada. IKEA! Nousin ylös niiden verkkosivuilla ja löysi juttu kaiuttimen nimeltään Dioder, mikä ei ole tyypillistä IKEA

🙂 Ja tämä ihmelääke myydään mitä on 1999 ruplaa! Kallista? Sitten olet käsissä juotin ja muita juttuja, vielä kuluneet menetät rehellisesti ansainnut 1000 ruplaa, kun radiopuhelin ei vastaanota siru muodossa muuttaa väriä yksi pallo Joint Kyllä, kuulitte oikein, tämä Lapushka loistaa kaikki sateenkaaren värit! Nyt asentaa 🙂

Act One. Hankinta ja asennus.

Ostin tämän laitteen ilman välikohtauksia, toi kotiin. Kitti koostuu (kuva 2 ja kuva 3) suoraan neljä liuskaa, jossa on LED, neljä liitosliuskasta, neljä korkit säleet päättyy, kahdeksan metalli kiinnikkeet, kahdeksan ruuvia, yhden arkin kaksipuolinen itseliimautuva (ilmaista kiitollisuuteni luovat että heitä varten I nauhat ja istutettu), joka on jaettu kahdeksaan osaan, yksi jakamassa voimayksikön, ohjauspaneeli (jostain syystä tekijöiden jääneiden opetusta kuvauksessa set) ja neljä silmukkaa kiinnittämiseksi hihnat ruokkia laitteeseen. Kokoaminen piiri itse kesti alle minuutin, kaikki on intuitiivinen ja ohjeita ei tarvitse vilkaista. Asennus ei kuvata, sillä jokainen elin on yksilöllinen, se kannattaa muistaa ne ainoastaan, että hihnan pituus 25cm, lanka hyvin pitkä, kaikkialla päästä, mutta ruumis on oltava hyvä kaapeli johto, jotta piilottaa kaikki nämä käärmeen kaltainen kauneutta, jotka ovat valkeita väri. Sivumennen yksikkö, joka jakaa voimaa hihna ei ole liian pieni kooltaan 50h20h10 millimetriä, jossa 10 - Asennussyvyys minulle 🙂 pidettiin hyvällä tavalla, oikeassa seinän ja seinää, johon on istutettu emolevyssä tilaa, jotta ainakin Cockaynen pitää, niin että ongelmat kaapeli-johto ei ole ainoa asia, joka oli poistettava virtajohto läpi tärkeimmät tietokone lahti, hyöty Storm Trooper`a maaginen levy aukot, joka on myös poistettu, joten ja jakelija saumattomasti kehoon ja piilotti ruokaa Ulostulo ilman mitään ongelmia! Tämän seurauksena kaikki näyttää erittäin siisti, ei yksittäinen henkilö veduyuschy johdot ja pidä itseään ja LED nauhat iltapäivällä tulella et löydä - ei sokeat silmät 🙂

Kuva 2 ja kuva 3 vastaavasti.

Act II. Sama kuin ensimmäinen, vain elokuvamainen.

Tämän seurauksena saamme kehon valaistusjärjestelmä, joka voi ostaa ja asentaa jokainen, jopa kaikkein kiero käsissä 🙂 Puhutaan eduista ja haitoista, niin ammattilaiset:

1. suhteellinen edullisuus. IKEA on lähes kaikkialla.

2. Helppo asentaa. tanssii tamburiini ainakin, kiinnitys mukana.

3. toiminnallisuutta. Yhdellä liikkeellä, voit valita minkä tahansa värin taustavalo, voit ottaa toisen siirron baarit yhdenmukaiset kaikissa sateenkaaren väreissä, kolmas sammuttaa taustavalon.

4. Beauty. Se kaikki näyttää kauniilta, johdot kunnon kaapeli johto ei ole näkyvissä, tehokas valaistus eikä siru ei havaitse.

5. Monipuolisuus. IKEA lisäksi tangoilla on Dioder koostuu neljä pyöreää svetilnichkov tai nauhan pituus metreinä, niin että jokaista maku, väri, ja kehyksen koko.

ja nyt haittoja:

1. suhteellinen kalleus. Kuten voidaan kerätään 1000-1200 ruplaa toiminnallisuus kotelo valaistus (mukaan lukien komponenttien toimittamista).

2. Korkeat asumiseen. Pienessä rakennuksessa, jossa on tilanpuute väliin oikean seinän ja seinää, johon "istuu" emolevyn, se on vaikea piilottaa kaikki johdot ja jakelija.

Kiitos huomiota, olen todella kunnia, jos haluat yleiskuvan työpaikoista, kaikki te hyvät! 🙂

Loppusanat tänään hän maalataan 🙂

Käyttäjät, kommentit, kantavat täyden oikeudellisen vastuun niiden sisällöstä.

Tietoja IP-osoitteiden on tallennettu.

Kommentit eivät saa:

 • Käytä kirosanoja, solvauksia ja uhkauksia.
 • Julkaise osoitteita, puhelinnumeroita ja linkkejä sisältävä suoramainontaa.
 • Keskustelkaa tavaroiden hintoihin eri alueilla DNS verkon ja sen muutos.
 • Kirjoita tiivistelmä aiheesta ja järjetön kommentteja.

Tein kuten että vain autossa, hinta 350 ruplaa. RGB-ohjausyksikkö ohjaus c - RUB 150, mittari nauha RGB SMD 5050-155 ruplaa. ja johdot - 50 ruplaa.

Keskusyksikkö on myös helposti mahdollista laittaa, sillä powered by 12V, se on vielä mukavampaa, kauko-ohjattu)

Ja millaisia ​​ruoho takana sistemnika kasvaa hamppua? 🙂

Molemmin puolin on tarpeen korostaa alussa tunniste, joka on?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

94 − 84 =