Täyttö kaappi coupe kuva

Valitsemalla sisältöä vaatekomero: vihjeet sisäisestä hyllyt ja kannakkeet

Kun ostat tai valmistamisesta vaatekaappi sinun täytyy miettiä etukäteen saada ja korkeus ovat menossa täyttää se. Itse suosio hän sai ansiosta laaja valikoima erilaisia ​​yhdistelmiä ja valmiita moduuleja, jonka avulla voidaan säätää vaatimuksiin isännät. Oikein valittu täyttö vaatekaapit - toiminnallinen takuu.

Ensinnäkin päättää mihin tarkoitukseen käytetään tapauksessa, että tallennetaan se. Täyttö kaappi lokero käytävällä ja makuuhuoneessa vaihtelevat suuresti; Katsotaanpa kaikki kunnossa.

Voidaan jakaa Classic vaatekaapit kolmeen osaan:

 1. alempi - varastointiin kengät;
 2. keskiarvo - pääosa, jossa henkarit, hyllyt;
 3. Ylempi (mezzanine) - varastointi, joka on harvoin käytetty.

Valitsemalla täyte vaatekaappi makuuhuoneessa

Vaatekaappi makuuhuoneessa pitäisi olla paljon säilytystilaa arkeen, työhön tekstiileihin. Syvyys on yleensä suuruusluokkaa 60 cm, joten varastointi on käytettävissä noin 50 cm. Siten, voi sijoittaa sisällä vakiona sauva ripustimet ja laatikot suljinmekanismin.

Suosittuja vaihtoehtoja täyttämiseen vaatekaapit sisältävät seuraavat tiedot.

 • Virroitin - tanko, jossa on kahva ja mekanismin laskeutuminen alas käyttää tilaa yläreunassa.
 • Mesh korit ja hyllyt vaatteita metallista tai muovista - ne voivat tallentaa mitään paidoista sukat.
 • Hung tavanomainen tai mekaaninen - ja ripustimet.
 • Naulakot koukuilla - niin pitää asiat eivät rutistaa.
 • Sisäänvedettävä haltijoille housuihin.
 • Ripustimet solmiot, vyöt ja kalvosinnapit.
 • Porrastettu Lankakori - varastointiin pieniä asioita.
 • Kiinnitys rautaa, joka on kiinnitetty seinään. Lisäksi voit tehdä sisäänrakennettu lauta.
 • Hyllyt ja kapeampiin varastointiin kenkiä.

Täyttämällä seinäkaapit: käytetty moduulit

Ominaisuudet kaapissa käytävällä

Erikoisuus huonekaluja käytävällä - pieni leveys. Pienikokoisen Eteisen Khrushchevki optimaalinen syvyys 40 cm, toisin kuin standardin 60 cm. Huomaa myös, että 10 cm: n syvyydessä miehitetty liukumekanismin, niin standardi ripustin ei mahdu niin kapea kotelo. Tässä sopii hakemuksen ripustettu kohtisuoraan sijaitseva, se voi olla sekä sisäänvedettävä ja kiinteä. Tietenkin paljon hartioiden häntä ei saa roikkua, mutta pienen perheen tilaa riittää. Osaston 1 m, voidaan sijoittaa kaksi paria telineet yhdensuuntaisesti toistensa kanssa, jonka määrä on vastaanotetun äänen täyspitkä.

Kenkä hylly käyttöön lanka, joka on kiinnitetty kulmassa. Kuhunkin hylly sopii 2-3 paria kenkiä, niin suurin osa joudutaan varastoimaan laatikoihin tavanomaisella hyllyt.

Käytävällä ja eteinen korvaamaton pieni liukuvia tallentamiseksi pieniä asioita: harjat, kenkä puola, avaimet. Tilan osa olisi miehittää hyllyt varjolla varten muina vuodenaikoina, ette päällään. Voit tehdä tämän, ulosvedettävä korit tai hyllyt tavanomaisen lastulevyn.

Myös suosittu malli moniosaista joita täydennetään naulakot, kulma hyllyt shlyapnitsami, paikkaa. Huolehdi tarvittava määrä koukkua laukkuja ja sateenvarjoja.

Hyvä ratkaisu - käytä peili kaapin ovet. Se tekee saliin visuaalisesti laajempi, ja voit katsoa itseäsi kaikissa kasvua. Lisäksi taustavalo voidaan asettaa visiirin tai kaapin sisällä.

 • Disposition kaapissa sisällä on oltava sama määrä liukuovet. Jos teet kaksi ovea, ja pystysuorat leikkaukset, on toivottavaa asentaa kaksi. Jos ovet ovat leveitä, voit tehdä poikkeuksen lisäämällä muutamia osastoja, mutta ei ole toivottavaa laittaa liukuovet 1 metri.
 • Pituus vaatteita tanko tulisi olla riittävä, jotta se pitäisi tehdä enemmän kuin erottaminen hyllyillä. Suositeltava bar pituus - 90 cm, ja hyllyt - 60 cm.
 • Täyttämällä kaapissa pitäisi olla sopivalla korkeudella normaalin pääsyn sisälle. Jos teet hyllyt vaatteita, aukko olisi 35-40 cm, ja kirjoille - 20-35 cm.
 • Tallentamiseen Lyhyen vaatteensa henkarit avaamisesta on oltava 80-100 cm, ja pitkän takit -. 150-160 cm laskemiseksi aukko tangon tarkemmin, lisätä pisin vaatteita 20 senttimetriä.
 • Ylempi tila (mezzanine) käytetään tavallisesti suurten ei-toivottuja kohteita, joten ylähylly korkeus 45-60 cm.
 • Jos sinulla on paljon vaateripustimella, se on helpompaa lisätä syvyyttä kaapin jopa 70 cm. Siten vähemmän paksumpi ovet joudut optimaalisen 60 cm. Mutta älä tee syvyys on liian suuri, muuten se olla hankalaa saada asiat kaukaa reunasta hyllyille.

Lisäämällä Kaappikokoonpanon pääsyn asiat on monimutkainen. Vaatekaappi on enemmän, mutta vaatteita säännöllisesti hyllyt täytyy laittaa joitakin numeroita, ja ensimmäisellä kerralla saada oikein kaikki murentua.

Liukuva mesh laatikot pääsyn toisen rivin vaatteet mukavampaa, ne ovat täydellinen tallentamiseksi pieniä eriä.

 • Alusvaatteet ja sukat ovat parasta varastoida laatikossa.
 • Laatikostoja täyteaineita liittää osastoon niin, että karmi on estetty niiden liikkumista. Kahvojen laatikot on upotettu sisällä. Vaatekaapit: sisäinen täyttö

  Valittaessa laatikot, kiinnittää huomiota laatuun ja tyypin ohjauskiskojen. Niiden pitäisi mahdollistaa täysin Kauli laatikko, joten hän ei kuulu. Halpa rullaohjaimien jotta ne esittää vain puoli. Edistyksellisimmät laatikot ovat salpakoneiston että sujuvasti ja äänettömästi liukuu paikalleen.

 • Pitkille hyllyt ja tangot miettiä osiot, jotka tukevat niitä.
 • Asentaa valaistus kaapin sisällä, käytä sisäänvedettävä visiirin, joka käynnistyy automaattisesti, kun ovi avataan.
 • Kulmakaappi sisällä pitäisi myös puhua täyttö nurkassa kaapit coupe, jonka esimerkki näkyy kuvassa. Niillä on eri muotoja: kolmio, puolisuunnikkaan, ristikkäin.

  Jos päätät tehdä vaatekaappi nurkkaan, sisältö on vaikeampaa, koska tarve antaa helposti asioita nurkassa. Hyvä tapa asianmukaista käyttöä nurkassa avaruuteen - jossa keskellä muutamia baareja vaateripustimiin. Esimerkki kiinnitys on esitetty kuvassa.

  Useammin tapahtuu kulmassa naulakot, mutta on olemassa vaihtoehtoja ja hyllypaikka.

  Nurkissa voit tehdä avohyllyjä matkamuistoja.

  Piirteitä täyttämällä sisäänrakennettu komerot

  Jos olet päättänyt nostaa sisäänrakennettu vaatekaappi, sisäinen sisältö voi olla käytännöllisempää. Teet suurimman käytettävissä olevan tilan lattiasta kattoon, täyttää tyhjän markkinaraon. Esimerkiksi monet ihmiset haluavat järjestää paikka television tai tietokoneen. Voit joko luoda ylimääräinen ulkoyksikön tai laittaa sen, piilossa ovet.

  Jotkut menevät vieläkin pidemmälle ja luoda kokonaan vaatehuone liukuovet sijasta sekainen kaapista. Silloin on tarpeen lisätä oviaukon tai muuttaa sen sijaintia.

  Avulla visuaalisen piiri, jossa näkyvä täyttö kaappi laatikolla, näet esimerkkejä yhdistelemällä eri komponenttien osia. Tietenkin he ovat ehdollisia, siemeniä parhaat ideat ja luoda jotain omaa.

  Vaihtoehtoja on kaksi ovea

  Vaihtoehto kolme ovea Vaihtoehto 4-ovinen kaappi

  Asennusohjeet kapea sisäinen kaapissa käytävällä tai käytävällä syvyys 40-45 cm omin käsin. Järjestelyjä ja sisältöä.

  Ohjeet suunnittelu ja kokoonpano seinäkaapit. Asentamisesta ovet ja hyllyt. Teemme vaatekaappi alkovi.

  Kiinnitysvaihtoehdot ja asennuksen kaapin osaston lattialle. Do kääntölaakereihin tarvitaan. Voinko laittaa kaappiin epätasaisella lattialla.

  RemBoo »Huonekalut» Valitsemalla täyte vaatekomero: vihjeet sisäisestä hyllyt ja kannakkeet

  Ota ckazhite kokoja täällä nurkassa kaappi, että olet täällä esimerkissä on erittäin tarpeellista sarja kiitos!? Niin paljon!

  Tiedäthän, näin monia näistä ideoista - tavaraa kuten haluat ja hallituksen kanssa ja hyllyillä kenkiä. Yleensä piilottaa mitä haluat)

  Se ei vain sattumanvaraisesti, mutta loogisesti. Jotakin edellä, että on olkapään korkeudella, niin lypsäminen pysyvästi. Ja noin kengät, yleensä erillisen laulun. Olemme perheen 4 henkilöä. Elämme Siperiassa, ja se on - 4 vuodenaikaa kenkiä!

  Niin, kaikki ei ole helppoa. On tarpeen oikein asettaa ja hyllyt ja koreja. )))

  Artikkeli on hyvä. Erittäin hyödyllistä.

  Pidin ajatuksesta integroidulla lauta. Mutta jotain vakiona, ei ole paikka kiinni se! Meidän on katsottava olevan asennusta, mutta nirazu ei nähnyt myymälöissämme tällaisia ​​lisävarusteita.

  Sisäinen täyttö vaatekaappi

  Ennen kuin jatkat valintaa vaatekaappi, sinun on ensin määriteltävä niin mitä osia tarvitse olla täyte. Tämä näkemys tuli suosittu ja usein käytetään juuri siksi, että on mahdollista valita malli, joka vastaa henkilökohtaisista mieltymyksistä kuluttajalle. Niin oikein kaapissa coupe sijoitettu komponentteja ja eri osat, riippuen täytetty vaatekaappi ja sen tilavuus.

  Valittaessa komponentteja vaatekaappi on hyödynnettävä, että mihin tarkoitukseen käytetään kaapissa. Jos vertaamme teline käytetään asentamaan makuuhuoneessa ja eteisessä, se tulee olemaan hyvin suuri ero niiden välillä.

  Tehokkaaseen tilankäyttöön

  Jakaa sisätilan pitäisi olla mahdollista taidokkaasti. Sinun täytyy harkita sijainti hyllyt kaapit, laatikot, tilaa henkarit, sekä muita hyllyt tallentamiseen kausiluonteinen jalkineita, vaatteiden ja asusteiden hoidosta kenkiä, vaatteita, osasto urheiluvälineitä ja monia muita ylimääräisiä toimistoissa.

  Paljon on tärkeää paitsi jakaa tilaa, mutta myös määritellä niin mitä pitäisi olla suunnittelun hyllyt, mikä vetää varustettuja. Esimerkiksi valita tavanomaisten laatikot tai erityis- kahvoja, joiden läpi voidaan vetää ulos ja aseta laatikot paikallaan.

  Jos ajattelemme tilan yleisesti, se voidaan jakaa kolmeen osaan - kerrosten.

  Jakelu ylätilan

  Ylemmän tason käytetään pääasiassa varastointiin asioita, joita käytetään harvoin. Tämä johtuu siitä, että asiat tässä osassa kaapin ei ole kovin kätevää saada. Usein ylemmän tason tallennetaan kausivaatetus, jalkineet tai laukut. Siinä tapauksessa, kun on tarvetta tallennustilaa telineeseen, on mahdollista varustaa ylemmän tason telineeseen - virroitin.

  Jakelu keskellä tilaa

  Kuten käytäntö osoittaa oikeaan ihmiseen välitason kaappiin hyllyt ja tanko vaatteiden sijoittelu. Hyllyt vaatekaappi tehdään perusteella DSP. Useimmissa tapauksissa se voi olla täysin erilainen väli hyllyt. Koko tämän tilan määritetään se, millaisia ​​vaatteita on säilytettävä. Koskevat sijoitus sauvojen on sanoa, että niiden sijainti sisällä riippuu syvyys arvoihin.

  Jos kaapin syvyys, tangot on järjestetty yhdensuuntaisesti oven, ja jos ei ole syvä, vastaavasti, kohtisuorassa. Ottaen huomioon, että tämä osa kaappi on mukavin käyttää, se on tehty tallentamaan mitä tarvitset jokapäiväiseen käyttöön. Sillä näitten tarjotaan laatikoita tai koreja. Sivuseinille kaapin voi olla koukkuja ripustaa laukkuja.

  Yleensä alaosa vaatekaappi on suunniteltu kenkä hyllyjä. On olemassa erilaisia ​​osia tai hyllyjä. On mahdollista jakaa ylimääräistä tilaa tallentaa silityslaudan ja raudan.

  Vaihtoehdot vaatekaappi täyttö makuuhuoneeseen

  Vaatekaappi, suunniteltu asennettavaksi makuuhuone, käytetään aivan toisin asennettu käytävällä. Ei ole tarpeen jakaa säilytystilaa kenkiä, hattuja ja päällysvaatteet. Useimmiten tällaisissa kaapit tehty tallentaa vuodevaatteet, vaatteet, alusvaatteet, ja vastaavia tuotteita. Optimaalinen leveys pidetään sama leveys on 60 senttimetriä. Ottaen huomioon paksuus takaseinän ja ovet, hyödyllinen määrä on 50 senttimetriä. Keskellä komponenttien järjestetty tangon muodossa kannakkeet ja laatikot eri liukuva mekanismeja.

  Erottaa perus luettelo osista, jotka ovat osa komponenttien vaatekaappi makuuhuoneessa:

  • Rod - virroitin. Sen mukana tulee mekanismi, joka aktivoituu kahvasta. Puomi lasketaan mukava korkeus;
  • koreja verkkoon sekä hyllyt säilytykseen vaatteita. Nämä yksiköt ovat erittäin kätevä varastointiin pienille ja keskisuurille. Materiaali on metallia tai muovia;
  • välineet sijoittamaan ripustin, mekaaninen tai tavanomaista tyyppiä;
  • vaateripustimet majoitus, täydellinen koukuilla. Soveltuvat varastointiin nemnuschihsya asioita;
  • erityinen pidikkeet saattamista liukuvan-tyypin housut;
  • henkarit saattamisesta siteitä ja henkselit ja vyöt;
  • kori on varustettu liukuva mekanismeja, jolla on kerroksellinen rakenne;
  • erityinen kiinnitystä kotelon seinään, tallentaa rautaa. Koosta riippuen pääkomponenttien ja se voidaan sisäänrakennettu lauta, joka on esitetty, ja sitten taittaa ja ei juuri vie tilaa tarvittaessa.

  Pääpiirteistä kaappi asennettu käytävällä

  Kaapit sali huoneen valittu sen koosta riippuen. Jos huone on riittävän tilava, on mahdollista valita malli, jossa on noin 60 cm: n syvyyteen, ja jos huone on pieni, paras vaihtoehto olisi osto kaapin syvyys vain 40 senttimetriä. Kaapit pieni syvyys on tyypin tangon pään. On selvää, että ei ole mitään keinoa ripustaa liian monia ripustimet asioita, mutta pienen perheen sisäinen täyttö vaatekaappi on tarpeeksi.

  On tärkeää tutkia huolellisesti kaikki telineet ja Shuhlyada. Ne on kiinnitettävä siten, että aikana nimitys he eivät olleet kokeneet eivätkä vasten kehystä ovet.

  Erittäin suosittu malli valita, keskellä jonka aiotun säilytystilaa hattuja, laukkuja, sateenvarjot ja niin edelleen.

  No valita malli, etuosassa, joka on peili täysikokoinen ovet. Tämä auttaa ratkaisemaan ongelmia peili käytävällä, koska se on välttämättä oltava. Riippuen huoneen sisälle ja tyyppi valaistus, on mahdollista valita mallin kaapin, joka on asennettu julkisivuun kaiverrettuja lamppuja.

  Saatetaan vaatekaappi lasten huoneet

  Lastenhuone - paikka, jossa kaiken pitää olla turvallisiksi. Tämä koskee myös täyte vaatekaappi. Suunniteltaessa kaappiin täytyy huolellisesti valita komponentteja sen sisällöstä.

  Yläosa, kunnes lapsi on kasvanut, on varattu aikuisten käyttöön. Alaosa on varustettu niin, että on olemassa kaikki vauvan tavaraa. Ajan kun lapsi saa hieman vanhempi, hän voi käyttää täysimääräisesti ja muualla kaapin.

  Lapsi voi olla eri voima hyllyt ja muut, komponentteja, sinun täytyy lopettaa valintasi mallin, joka on erittäin hyvä laatu.

  Kaapit mukautettu koko ja muoto kuljetukseen käytetään niillä alueilla, joilla ei ole mahdollisuutta solmia normaali malli kaappiin.

  Valitse lisävarusteita vaatekaappi ei ole helppoa, koska muoto epätavallinen, mutta kuitenkin, että suurin haaste on pystyä saamaan mitään helposti. Pääasiassa keskiosassa kulmakaappi asennettu puomi mahtuu ripustimet.

  Perusominaisuudet osastot sisäänrakennettua tyyppiä kaapit

  Jos aiot kaikki työ luoda vaatekaappi tehdä omin käsin, sisäiset komponentit, voit valita kaikkein käytännöllisin. On mahdollista käyttää kaikkia saatavilla osastot, alkaen pohjasta ja päättyy yläosaan. On täysin erilainen tilankäyttö. Riippuen parametrit ja tyypin huone, jossa voit järjestää työpöydän, joka nopeasti piilottaa oven takana.

  Täällä voi järjestää myös iso vaatekaappi vaatekaappi hyllyillä ja eri osastojen. Kiitos myös suuri kapasiteetti on mahdollista varovasti kansi asioita, jotka vievät tilaa kaapissa.

  Huonekalut osti pitkään toiminnassa, koska kaikilla ei ole mahdollisuutta suorittaa kaluston uusiminen vuosittain. Ottaen huomioon tarvetta tehdä kaikkensa vastatakseen kaikki sisäiset täyte nykyisiä tarpeita. Koska suuri määrä malleja, voit valita sopivan vaihtoehdon sekä kodin ja toimiston.

  Mikä on paras suunnitelma sisäisen täytön vaatekaappi oppia ensi video

  Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

  Hyödyllisiä vinkkejä täyttöliuoksen kaapit coupe

  Ostettaessa tai tilattaessa huonekaluja kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa on valita useita ehdotuksia. Yksinkertainen kysymys muuttuu ongelmaksi, jos huonekalut tehdään tilauksesta, esimerkiksi komerot, suurin suosikki ja usein käytettyihin huonekalu talossa.

  Vastuu suunnittelun, materiaalin valinta, täyttö kaapit coupe tulossa maailmanlaajuinen ongelma. Mikä olisi oikea, vaikka epätäydellinen kaapin sisällä?

  Oikea täyttö kaappi lokero

  Koskevien standardien sisäisen täytön kaapin ei ole olemassa. Kaikki riippuu useista osista:

  • koko kapealla tai seinään rakennetaan;
  • määrä ja tyyppi vaatteet;
  • rahoitusta asiakkaan käytettävissä.

  Yksinkertaisin suunnitelma "sisäinen" voivat muodostaa internetissä jossain huonekalujen valmistajat. On osoitettu, perustuen ennalta koot kaapin: pituus, leveys, korkeus, hyllyjen lukumäärä, samoin kuin laitteistoa käytetään, ja lisäksi välittömästi näkyviin ja hinta valmiiksi suunniteltu rakenne ja asennus- ja materiaaleja.

  Liukuva vaatekaappi, sisäinen täyte joka on muunnelma saattamisesta hyllyt, laatikot, ovet, peilit ja muut tärkeät elementit voidaan nähdä jo ennen kuin hän seisoo asunnossa - ns "oikeudenkäynti kynä" laskettuna alustavan arvion taloudellisia kustannuksia asiakkaan joka on suureksi avuksi laskettaessa talousarvion.

  Jotta pieni huone tai eteinen sovi yhden ja kahden hengen kaapissa. Osien lukumäärä tässä suoritusmuodossa - ainakin kaksi. Erottaminen kaapin suunnitteluvaiheessa käsiteltyyn alueelle varastointia pitkiä esineitä, kenkiä, hattuja, käsineitä ja osiot tuotteiden vaatehuolto yksinkertaistaa valmistaa komponentteja tai osastoja.

  Tyypillisesti, kaapit yksi ovi ohjaimeen (liukusäädin) - pieni ja sisältää sisäisen hallittu sijoittaminen vaatteita ja siisteys omistajan, yhtenä puoliskot kotelo-osaan on aina auki.

  Leveitä tallentamiseksi ulkona vaatteet on oltava vähintään 80 cm pitkä kohdetta (kerrosta, sadetakit, takkeja), korkeus - vähintään - 140 cm, maksimi - sikäli kuin kasvu ja mukavuutta roikkuu ripustin pultti.

  Oikein maustetaan mitat suunniteltaessa sisäinen täyte kaappi lokero voi nähdä kuvassa alla:

  Sijainti pultti (sauva vaateripustimiin) pitkin tai poikki riippuu myös mieltymyksistä asiakkaan ja monia asioita. Käytännön paikantaa pultti poikkileikkausleveys, mutta ei perusteellisesti niin runsaasti tilaa kaapin sisällä tallennetaan.

  Käytännön kyseessä on osaston sisällä - etenkin

  Sillä kaksiovinen ja kolmen oven kaapit täyttö vaihtoehtoja enemmän kuin yhden oven.

  Tällainen huonekalut on mukava makuuhuoneessa ja pukuhuone. Niistä asioista säilytystä, voi olla vuodevaatteet, kausiluonteinen vaatteet, pöytäliinat, pyyhkeet, lehtiä, ja jopa sisäänrakennettu osio koruja ja kosmetiikkatarvikkeet.

  Säilytykseen vuodevaatteet on parasta käyttää horisontaalista hyllyjä. Niiden avulla voit taittaa vaatteita yhdessä tai kaksi pinoa leveä, riippuen mieltymyksistä emäntä. Leveys hyllyjen vaihtelee standardi 40 cm maksimi mahdollinen koko valitun suunnittelu.

  Käytännön täyttö kaapit coupe. Kuvassa kaavio muutamia vaihtoehtoja, joka ei ainoastaan ​​säästää tilaa, mutta myös mukana paljon käyttökelpoista tilaa sisällä. Järjestely asioita kaapissa on tehty erillistä järjestyksessä:

  • Top - eniten tarpeettomia tai ainakin käyttää (hattuja, laukkuja).
  • Keskellä (silmien korkeudelle) - kaikkein puettavat asioita, joita käytetään usein (mekkoja, paitoja, housuja, alusvaatteet).
  • Alla voit tallentaa raskas, mutta isoja vaatekappaleita, kuten kenkiä, matkalaukut ja muut.

  Toinen tärkeä piirre kojeisto on sen tukirakenteen, sen perusta. Laaja elementit valmistaja käyttää muita vahvistuksia. Ne johtavat hienoista nousua kustannusrakenteita, mutta jotta se olisi vahva ja luotettava.

  Varsinainen on ratkaisu useita asennettu vaatteita (kerrosta, takki, takki) pitkiä pois päältä. Jos luonnoksen standardin lahden leveys 120 cm, valmistajat tarjoavat asetettu kaapin kohtisuorassa tuen turvallisen taitteita ja taipuma putkia käytetään palkit.

  Mikä on sisällön kaapin valita?

  Erilaisia ​​kaappeja (kuva täyttämällä nurkkaan ja suoraan kaapin kuten alla), käyttää tilaa eri tavalla ja vievät tilaa talossa on myös erilainen.

  Kulmakaappi sallii ottaa mukautetun alueen yksi kolmion avaruuden vyöhykkeet. Tämä voi olla kulmassa, joka ei sovi muita huonekaluja. Kaunis vaatekaappi julkisivu ja antaa kaunistella tätä "hankalaa" tilaa.

  Kulmakaappi - pieni pukuhuone, on jalanjälki on sijoitettu kaksi kertaa enemmän asioita kuin live kaappiin.

  Talous on suuri rooli täytettäessä kaappiin. Sisäinen elementti on valmistettu metallista rungon, tässä tapauksessa, hyllyt ja laatikot voidaan kiinnittää ja uudelleen täytäntöön eri tavoin toiminnan kaapin, ja paneeli, usein valmistettu lastulevy, joka uudelleen roikkuu optioita ei ole odotettavissa.

  Metalli-kehys on kalliimpi, ja paneeli - on edullisempi. Erityisesti metalli-runko - vain jatkuvuuden oman lisälaitteet (kahvat, koukut, kannattimet, virroittimet, palkit, laatikot, jne.).

  Paneelin suunnittelee kaikki on paljon helpompaa. Sivusto on yleensä valmistajan eri mallien tällaisia ​​elementtejä. Ne sopivat lähes kaikkiin lisävarusteita, joten paneeli liukuva vaatekaappi vaihtoehtoja ja täyttämällä se lisäelementtejä sisällä paljon mielenkiintoisempaa.

  Sisäänrakennettu sisältöelementtejä - tarpeellisuutta tai luksusta?

  Tallentaa miesten vyöt ja siteet, sisäisenä täyte kaappi erityisillä liukukappaleet tai hyllyt soluja, jotka on asennettu sivuille ja erittäin helppokäyttöinen.

  Kenkälaatikot (verkot) ovat käytännöllisiä, mutta niitä ei saa sijoittaa erittäin lähelle lattiaa (niiden alle kertyy likaa ja hankala puhdistaa). silmäkoko voi vaihdella 30 cm: n (kengät) 100 cm tai enemmän.

  On olemassa muutamia temppuja, jotka voivat tehdä vielä enemmän käytännön mitään liukuva vaatekaappi.

  Virroittimet - Käyttökelpoinen sisäinen kaappi osastoon, joka on sijoitettu kaapin underceiling osa rakennetta. Ne on suunniteltu korkeaa paneelien ja helpottaa pääsyä asioita yläkulmassa osastoon kaapin roikkuu housut, puseroita, hameita, paitoja.

  Se voidaan jakaa yksi kapea osien suunniteltu rakenne (leveys 30 cm, korkeus on vähintään 140 cm) 2 osaa: 100 cm - ripustaa asioita (yleensä miesten paidat kestää kauan niin paljon tilaa), ja jäljellä olevat senttimetriä käytetään kapea hylly (varten kenkälaatikot, tai yksityiskohtia, jotka voidaan taittaa hyllyille).

  Joka tapauksessa meidän on muistettava, että kaapissa on suunniteltu ei yhden vuoden ja mahdolliset vaihtoehdot sen "kasvu". Siksi suunnittelu sisätilaa olisi otettava huomioon termin ja enimmäispitoisuus sekä ominaisuuksia oman kodin tai toimiston, jossa se toimii.

  kaapit coupe. Kuvagalleria sisäisen täyte

  Kuvassa pieni valikoima vaihtoehtoja sisäisen täyte kaapit coupe:

  Sisäinen täyttö nurkassa kaappi lokero

  Sisäinen täyte kaappi coupe suoria

  Kopiointi materiaalien on sallittua vain lähtöisyysmerkinnästä.

  Materiaalit julkaistaan ​​ilman ansioksi tai kuittauksen lähteen

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 5 = 4