teak sohvat mekanismi siten, että kun

Liukumekanismi "rasti tak" (fold)

Yleisin kodin sisustamiseen unen ja levätä tänä päivänä edelleen vuodesohva. Onnistumisen pehmustetut huonekalut perustuu kolmeen plussana: toimivuus, käytettävyys ja tiiviyttä. Kaikki ominaisuudet perinteisen sohvalla kuten istuimet, tuote on erinomainen korvaaja parivuode. Mukavuuden voi vain valita viisaasti tarpeen voit mallia, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet ja sovi yleinen tyyli huoneen. Mitä sinun pitäisi etsiä valitessaan sohva?

Erilaisia ​​mekanismeja lieventää

Yleisimpiä malleja ovat "haitari", "kirja", "Dolphin", "evroknizhka", "click-klyak" ulosvedettäville sekä ottaa mekanismi "tick-tak". Sohva määritelmän mukaan olisi mukava, joten kun valitaan yksi tai toinen muunnos, on syytä ottaa huomioon joidenkin yksittäisten ominaisuuksien.

Epäilemättä jokainen muotoilu on sekä etuja että joitakin haittoja. Esimerkiksi levittää yöksi divan- "kirja", vaatii ylimääräistä vapaata tilaa seinän ja huonekaluja. Ja se ei ole aina mukavaa, ja ei näytä kovin houkutteleva.

Ominaisuuksia eri mallien

Malli "evroknizhka" vailla haittoja: se voidaan asentaa seinää vasten, koska ei ole tarvetta siirtää huonekaluja aina kehittyä. Haittapuoli tässä mallia voidaan pitää riittävän jäykkä sohva (pehmeä osa sijaitsee kotelon sisätila) sekä epävakaaseen asentoon etujalkojen mattoon, joka, koska se voi naarmuuntua.

Myös erilaisia ​​malleja on omat resurssi vahvuus: jotkut on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön, kun taas toinen, koska muotoilu ominaisuuksia, joita ei ole tarkoitettu säännölliseen käyttöön.

Suurta suosiota viime aikoina on mekanismi "tick-tak". Sohva "virroitin" (tämä toinen nimi), joka sopii säännölliseen käyttöön, kun se on luotettava ja helppo riitä perehtynyt. Levitetyssä muodossa, se on sileä ja mukava sänky. Kun sama suoritusarvot kuin sohva "evroknizhka" mekanismi "rasti-tak", mutta sillä on lisäetuja, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan tämän mallin.

Kun taitto malli on hieman koholla lattian yläpuolella mahdollistaa helpon käytön ja säästää lattia naarmuilta. Nosto alaosan sohva, sinun ei tarvitse tehdä mitään merkittäviä ponnisteluja. Helppous ja yksinkertaisuus se tarjoaa mekanismin "rasti-tak". Sohva, varustettu erityisellä, joka voi valmistautua nukkumaan jopa hauras nainen. Taittamisen jälkeen pohjaan voi vain laskea ylä- ja leveä mukava paikka asua valmis!

Vuodesohva (mekanismi "tick-tak") on erityisen sopiva ihmisille, jotka arvostavat mukavuutta, mutta vaalia lattianpäällysteet ja matot kotona.

Samanlainen menetelmä taitto malleissa on pyörillä: se on tietysti helpottaa valmistelu sohvalle nukkumaan, mutta ajan mittaan telat varmasti jätä jälkiä lattiaan. Jos sohva käytetään, esimerkiksi vain vieraille ja halkeaa ovat harvinaisia, suuri haitta lattia ei ole, mutta jos aiot käyttää sohva säännöllisesti, pitäisi luopua tällaisia ​​malleja. Lisäksi nämä mekanismit ajan, hankkia omaisuutta omasta liikkua erilleen, mikä myös tuo joitakin haittaa omistajille.

Välttää tällaiset haittaa auttaa mekanismi "tick-tak". Sohva yksinkertaisesti ei tarvitse mainoksia ja muita laitteita leviää. Myös, tämä malli on jäykkä kiinnitys, niin että rakenne on siisti ulkonäkö. Mutta tärkein etu - hyvin kehittynyt kävelymekanismi "rasti-tak". Sohva, asiakkaiden arviot ovat myönteisiä, lisäksi kätevä saranalaitteissa on tyylikkään ilmeen. Se sopii hyvin esim tyylejä high-tech, minimalistinen tai moderni. Erilaisia ​​värejä, kuvioita ja materiaaleja verhoilu tyydyttää jopa kaikkein hienostunut maku.

Ottaa mekanismi "tick-tak" sohva on monia etuja verrattuna muihin malleihin:

- Helppo hallita. Jopa teini voi helposti pystyä selviytymään liukuva muotoilu.

- Koska kosketukseen lattian muutosprosessi. Et voi huolehtia maton, laminaatti tai parketti.

- Mallia on mukavat ja tilava laatikko liinavaatteet.

- Lisämukavuutta täydellinen sarja tuotteita ovat koriste tyynyt ja tyynyt, antaa huonekalut hienostunut ulkonäkö, ja täydentävää toiminnallisuutta.

Mekanismi "tick-tak" on sohva

Mekanismi "tick-tak" pehmustetut huonekalut on useita etuja verrattuna muihin mekanismeihin suosittuja taitto sohvat. Muuten sitä kutsutaan virroitin. Valmistajat ovat ottaneet Tällainen rakenne on suhteellisen uutta. Kestäviä komponentteja ja helppous, jolla sohva muuntuu sängyn - ovat tärkeimmät edut, jotka houkuttelevat asiakkaita. Mekanismi transformaatio "tick-tak" on varustettu suurella modulaarinen sohva kotiteatterit toimittaa tilavat oleskelutilat ja pieni asunto.

Niitä käytetään rentoutua olohuoneessa päivällä, television katselun, kirjojen lukeminen, keskustelut perheen ja vieraille. Ja sängyssä yöllä. Nimi "rasti-tak" muistuttaa erottuva ääni, joka voi kuulla muutosta.

muutos mekanismi on järjestetty yksinkertaisesti tarpeeksi. Alla ovat tärkeimmät vaiheet sen piirtyy:

 1. Pinnalla puhdistaa pehmeitä tyynyjä, jotka tulevat joukon huonekaluja.
 2. Nosta istuin ylös, ja työntämällä varovasti laittaa jalat profiilin kestävä.
 3. Muodostamaan tilaan takana selkänojan kallistuksen.

Kiinnittää huomiota! Nimitettäessä sohva jalat eivät naarmuta lattiaa, ja eivät pilaa maton kasaan.

Hänen edeltäjänsä, muuttaen laitteet "evroknizhka" ei ollut niin liukuelementti, joka auttaa nostamaan sohvan tasossa lattian yläpuolella koskematta jalat kattaa. Virroitin - kehittynyt ja modernisoitu tapa mekaaninen taittopinnan tasolle laiturissa. Monimutkainen rakenne, se on kuitenkin tekee muutosprosessia helppoa ja kätevää.

Ominaisuudet ja suuria eroja

Muuttamassa laite "tick - tak" kilpailukykyisten mallit ovat korkealaatuisia materiaaleja, luotettava ja pitkäaikainen toiminta vahingoittumatta kulutuskestävyyttä. Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet sohvat sekä tällaisen mekanismin:

 • korkean teknisen tason monimutkainen rakenne mahdollistaa käyttää laajaa sohvia eri kokoonpanoissa. Sekä toimittaa huonekalujen hyllyt, käsinojat ominaisuus telineet;
 • Se ei vaadi fyysistä voimaa ja monimutkainen manipulointi transformaation aikana;
 • päivittäinen käyttö sängyn toiminto ei heikennä vaikutusta virroittimen;
 • leveä ja tasainen nukkuja kestämään kuormia jopa 240 kg.

 • Kangas alueella, mukaan lukien ihoa. Erilaisia ​​värejä tummasta kirkkaat elävät hillityt värit;
 • joukon pehmeän värillinen tyynyt sohvan verhoilu sävy. Silloin, kun pilaantumista voidaan irrottaa pesua varten. Jos haluat, voit ommella peittoja käsillään;
 • sisäänrakennetulla laatikot säilytystilaa ja vuodevaatteet.

Kohtuulliset hinnat ilahduttavat ja ylellisen ilmeen täydentää mitään muodikkain olohuoneessa.

Tärkeää! Mekanismi on luotettava jo vuosia säilyttänyt toiminnallisuutta jopa ahkerassa käytössä.

Moderni ja tyylikäs nurkkasohvissamme kanssa mekanismi "tick-tak" näyttävät makuuhuoneet ja olohuoneet. Avulla viestintä mukava perheenjäsenet tai vieraita. Niiden tärkein etu: kun läsnä on kaksi laatikkoa vaatteita. Nosto ottomaanien nurkassa osaan ja tilava vaatekaappi varastointiin kaiken istuimen alle. On ortopediset kulmikas sohvia. Alle nukkuva pinta on asetettu ortopedinen laite muodossa riippumaton jouset. Mutta miten mekanismi "Tik tak" sohvalla, videoesittely:

Vihje! Kulmat pysäköity vasemmalla ja oikealla puolella. Ostaessaan pehmustetut huonekalut, kiinnittää huomiota siihen, missä ulokkeen ja mikä sen koko on. On suositeltavaa ensin mitata tilaa ja päättää, missä paikassa tulee olemaan hyötyä ostoksen. Sitten se on strategisesti sijaitsee huoneessa on tyylikkään täyttämättä tilaa huoneeseen.

Miten puhua "askel" omistajat sohvalla

Pääsääntöisesti ihmiset osti "rasti-tak" vasen erittäin hyvä kommentteja "kävely" muodonmuutos. Ne täyttyvät:

 • yksinkertaisuus mekanismin taitettava sohva. Käsittelen sitä nuorena ja vanhukset;
 • kompakti koko;
 • kaunis muotoilu, pehmeä lasku tyynyt;
 • jalkaa pitkä, ylimääräinen takarintapelti. Kokoamattoman ja näyttää esteettisesti kaunista. Se sopii hyvin suunnittelu huone;
 • melko tilava laatikko vuodevaatteet;
 • sängyssä koko vastaa parivuode. Yhdistä kaksi osaa tyynyt riko tasainen nukkuva pinta.

Muuten! Mekanismi "evroknizhka" pilaa maton vydviganii. Useinkaan pyörät. Nämä haitat ovat "rasti - taka" no.

Hinnat vaihtelevat riippuen kudoksen. Haittoja käytön sohvien laitteeseen "rasti-tak" ei paljasteta. Kaikki parametrit vastaavat tarkoitusta huonekaluja, sillä paikka levätä edessä tv ja mukava paikka nukkua. Tähän mennessä asiaa Huonekalujen "askel" mekanismiin monien tehtaiden koko Venäjällä. Joukossa:

 • Huonekalutehdas "Donavan" Shchelkovo.
 • Huonekalutehdas "Karina", Izhevsk.
 • Huonekalutehdas "Vivat", Rjazanin.
 • Huonekalutehdas "Mirabel", Kostroma.
 • Huonekalutehdas "Fares", Kirov.
 • Huonekalutehdas "Formula mukavuutta", Ulyanovsk.
 • Huonekalutehdas "Annie", Vladivostok.
 • Huonekalutehdas "VIYANA", Moskova.

Tehtaissa työskentelee huonekalut Salon, kauppoja, tuotevarastomme. Oli varsin laaja Internet - kaupoista. Sivuilla niiden verkkosivujen esitetään luettelot ja tuotteen kuvaus. Se antaa neuvoja myyjille asiantuntijoita. Voit valita sohvan tuotteet maun, kokoa ja väriä.

Kukin valmistaja on virallisia sivustoja. Voit ostaa huonekaluja varastojen kautta ohittaen välittäjä. Valtaosaan tuotteilla on takuuaika palvelun. Käytännölliset kalusteet mekanismien kanssa "tick-tak" tekevät kodin viihtyisä ja moderni.

Useimmat ihmiset, jotka synnyttävät mökin itse, on hyvin tietoinen siitä, että se on paitsi työpaikka ja viljely sadon, mutta kaikkein kulmat jossa voit rentoutua kaupungin hälinästä ja nauttia kauniista näkymistä luonnon ja maan.

Luonnonvaraisia ​​eläimiä ja lintuja, jotka elävät luonnossa, ei voi luottaa siihen, että talvella se joku auttaa heitä kuinka heidän kesyjä "veljensä".

Jokainen meistä rakastaa kauniisti sisustettu sisustus. Tämä sitoumus on erityisen kysyntää jos sisustusratkaisuja vaikuta hyvän mielen ja ilon meidän rakkaitaan.

Jokainen tunnollinen omistajan täytyy huolehtia mukavasti heidän lemmikki, ohjaa kuuluisa lainaus "Pikku prinssi": "Me olemme vastuussa niille, jotka ovat kesytetty."

Ennemmin tai myöhemmin, ennen kuin suurin osa meistä on edessään tehtävä ostaa uusia huonekaluja, kuten tuolit. Samalla, se ei aina järkevää ostaa uusia huonekaluja riittävän korkeat hinnat, koska voimme palauttaa vanhat tuolit.

 • Projektista
 • mainostajat
 • palaute
 • Sivukartta

Lainaus tietojen on sallittua vain silloin, kun määritetään aktiivinen indeksoitava ansioksi.

Sohvat jaetaan mekanismi tick-tak

Valitsemalla sohva riippuu siitä, kuka käyttää sitä useita vuosia. Sen pitäisi olla mukava ja toimiva huonekalut, helppokäyttöinen ja täysin sovi sisälle, luotu huoneeseen. Hän ei ole vain paikka, jossa istuu katsoessasi elokuvaa, se voi olla mukava ja kodikas sänky. Juuri nämä rakenteet olisi oltava yksinkertainen ja helppo purkaa. Tämä kyky on tunnusomaista sohvien, jossa on mekanismi rasti-tak. Huonekalut tällainen laite, vaikka lapset käyttävät sitä mielellään.

Ominaisuudet ja muotoilu hyödyt

Nimi mekanismi on yksinkertaisuus ja saavutettavuus. Kehittymässä kahdessa vaiheessa tai klikkauksia, ikään kuin kurssin vanhan seinäkello, joka kuulostaa "rasti-tak". Tärkein ominaisuus ja etu niin huomattava huonekalunsa on kyky saada melko suuri vuode luovuttamisen jälkeen.

Lisäksi nämä tuotteet on useita muita ominaisuuksia, jotka kiinnittävät kuluttajien ja tällaisten huonekalujen myynti johtaja:

 1. Kompakti koko ja muoto, joka mahdollistaa asettaa sohva, jopa pieni huone. Useimmat mallit tehdään muodossa kulma malleja ja näyttävät hyvältä tahansa sisustukseen. Ne voidaan järjestää olohuoneessa ja lastenhuoneessa, ja makuuhuoneessa. Ne ovat erityisen hyödyllisiä pienistä asunnoista.
 2. Virroitin muutos menetelmän avulla saada mukava sänky jälkeen tekemällä yksinkertaisia ​​liikkeitä. Se perustuu järjestelmään puhuttu "evroknizhka". Kehittäjät ovat täydentäneet sitä vähän, ja nyt tarpeeksi puhdas tyyny, hieman koholla, vedä istuimen osaa, laske takana sohvalla ja saada tilava vuode. Pääkomponentit - jousi ja tanko-tahdistimen varmistaa tasaisuuden taittamattomassa muodossa.

Tuntomerkit tuotannon

Sohvat sekä mekanismi "rasti-tak" valitsema niille kuluttajille, jotka ovat erityisen suojaava mattojen tai lattianpäällysteiden kotiin. Loppujen lopuksi, jos lattia on kallista parketti tai matto pitkä, pörröinen ja paksu kasa, on epätodennäköistä, että olisit koskaan ajatella ostaa sohva, mekanismi, joka on varustettu pyörillä.

Lisäksi luonnollinen runkorakenteet asennetaan tick-tavalla mekanismi, tehty tammesta tai pyökki vaneri ja kumilla kovaan leikataan 5 mm viilu. Pinnoittamiseksi valmistajat käyttävät luonnonmateriaaleja usein. Synteettisiä lisäaineita täyttävät kaikki vaatimukset ja vaatimukset GOST, eivät aiheuta allergisia reaktioita ja on sovitettu päivittäiseen käyttöön sohvan kuin paikka nukkua.

Jos aiot ostaa sohva jokapäiväiseen käyttöön, kuluttajan on tutkittava erilaisia ​​malleja ja vaihtoehtoja valmistajan tarjoamia. pantografimekanismilla on houkutteleva sen yksinkertaisuus ja helppo. Huolimatta siitä, että lähes kaikki mallit ovat ehdottoman suora viiva, valmistajat ovat varmistaneet, että kulmat on pyöristetty. Näin voit mahdollisimman pitkään säästää ja leikata vammojen välttämiseksi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

82 + = 84