teippi seiniin

Miten liimaa teippi huonekalut ja seinät

Koska pistämistä perinteinen taustakuva liittyy epäsuositun monien toimintojen - liiman, valmistajat ovat tarjonneet asiakkailleen helpomman tavan leikata seiniin ja huonekaluihin. Itseliimautuva tapetti, joka yleisessä kielenkäytössä kutsutaan usein kalvon tai itseliimautuvat, alun perin olla liima perusta takana, joten prosessi soveltaa kankaan pintaan monin tavoin samanlainen asennusta tavanomaisia ​​leimoja. Vaikka tämä materiaali ilmestyi markkinoille pitkään, jopa hän tuli suosittu vasta huomattava kasvu väripaletin ja tekstuurit, jolloin on mahdollista luoda ainutlaatuinen sisustus ilman vakavia taloudellisia ja työvoimakustannukset.

Teipillä - hyödyllisiä ominaisuuksia ja tärkeitä vivahteita ↑

Lisäksi helpottaa asennus-, itseliimautuvat on myös useita muita etuja, kuten:

 • Ympäristöystävällisiä - perusteella aine on valmistettu luonnon elementtejä ja sisällä mitään haitallisia kemikaaleja terveydelle.
 • Tulenkestävyyttä - pääkomponenttina useimmat kalvot on polyvinyylikloridi (PVC), joka liittyy kovaa syttyviä aineita, jotka eivät tue palamista.
 • Saatavuus - itseliimautuva viittaa yhteen edullisimmista viimeistely materiaaleja.
 • Kosteudenkesto - itseliimautuvat tapetti täydellisesti kestävät kosteutta, joten ne voidaan liimata, paitsi huoneessa, mutta myös ympäristöissä, joissa on paljon kosteutta (keittiö, kylpyhuone, wc).

Kiinnittää huomiota! Kosteudenkesto edut voivat muuttua haitta, jos tällaista taustakuva liitä yli "kylmä" seinä. Tässä tapauksessa on muodostettu vuoksi lämpötilaero lauhde vedenpitävä este kertyy kalvon alle, luodaan edellytykset kehittämisen sientä ja hometta.

Moderni elokuva mahdollistaa simuloida mitään loppuun

On korostettava, että elokuvat ovat hyvin vaativa pinnan laatu. Väärinkäytöksiä ovat selvästi näkyvissä, joten materiaali on sovellettava ihanteellisessa tasossa. Vähäisemmässä määrin tämä koskee myös itseliimautuva korkki ja kangas, mutta ne ovat paljon kalliimpia kuin tavanomaiset PVC-kalvojen.

Itseliimautuvat tapetit sopivat täydellisesti kipsiseiniin, huonekalut, vaneri ja keraamiset laatat

Setti tapetin itseliimautuva pohja on riittävän suuri, että voit valita paras vaihtoehto sisustus. Jos ehdollinen tekijä ulos värejä, niin kaikki itseliimautuva voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

Perusteella satiini Tapettiliima on kangas aine, joka sen rakenne on riittävän tiivis. Tyypillisesti se on matta pinta, joten se ei aiheuta häikäisyä ja pystyy piilota pienet epätasaisuudet. Kangas kestää mekaanista ja kemiallista vaikutusta, ei murru ajan, ei kiristä tai repeytynyt, siksi niitä usein käytetään tekemään yksityiskohtaisia ​​kuvia, erityisesti Photowall.

Kuva liimakalvoa, kankaan pohja pysyy muuttumattomana jopa sen jälkeen, kun monta vuotta

Cork - ainutlaatuinen materiaali, joka on kaunis rakenne ja ovat kestäviä. Koska vaha kyllästetty korkki Tapettiliima sopivat seinät oleskelutilassa ja dlyakuhni ja kylpyhuone, koska se ei absorboi hajuja ja kosteutta. Huolimatta siitä, että kerroksen korkki itse harvoin suurempi kuin 1 mm, tämän tyyppinen pinta pidetään yksi kestävä, stoically kestävä eri mekaanisia kuormia.

Cork näyttää tyylikkäältä ja harmonisesti lähes mihin tahansa sisustukseen

Halvin tapa sisätilojen kunnostus - laittaa huonekalujen tai seinään teipillä PVC. Perusta tällaisen materiaalin on kerros polyvinyylikloridista, jolla on absoluuttinen vedenkestävyys ja joka pystyy kestämään lämpötilan 80 ° C: ssa Lisäksi kohtuuhintaisia ​​PVC kalvot etu on tarjota erilaisia ​​vaihtoehtoja. Se voi:

 • matkia puu, kivi, marmori tai kangasta;
 • olla matta, kiiltävä, peilistä tai metallinhohtoinen;
 • näyttää alkuperäisen mallin, piirros tai valokuva.

PVC-kalvo tyydyttää kaikki mallit fantasia

Voit pokleit tarrakalvo seinillä tai huonekaluja, ei välttämättä ole rakennusalan ammattilaisten osaamista. Sen olisi vain otettava vakavasti prosessi huolellisesti ja tarkasti täyttämällä kaikki kohteet seuraavalla tavalla.

Tapetointi menestys riippuu pitkälti laadusta valmistelutyön. Tärkein edellytys - pinnan on oltava tasainen ja ei ole näkyviä vikoja.

Seinät on ensin poistettava vanha pinnoite, kohdista kaksi kerrosta täytettä (alkavat ja päättyvät) ja pohjustetulle pinnalle. Valmistelu huonekalut on yksinkertaisempi. Tässä tapauksessa se riittää täysin puhdas ja rasvasta pintaa.

Tärkeää! Et voi käyttää kudoksen, joka jättää jälkeensä kasa puhdistus ja rasvanpoisto huonekaluja.

Siinä tapauksessa, että ne saattavat itseliimautuva tapetti tietyllä alueella, esimerkiksi keskellä seinää, sinun on ensin tehtävä ulkoasun kanssa hallitsija ja kynä. Suuntaus vaakasuoran viivan tulisi suorittaa tiukasti yhdensuuntaisesti kattoon, ja vertikaalinen - viereisiin seiniin, koska pienikin poikkeama rinnakkain johtaa visuaalinen dissonanssia.

Jos asema seinät ja katto on oikea, silloin suorittaa merkintä on riittävää käyttää rakennuksen taso

Takana itseliimautuvan päällystetty erityinen markup, jolloin rulla leikkaus prosessi on melko mukava. Kuitenkin, tämä lähestymistapa on erityisen hyödyllinen, kun käytetään tavallista tapetti, kun taas siinä tapauksessa, jäljitelmä tai laatat, esimerkiksi, monimutkainen kuvio parempi leikata kangas etupuolella, jotta se ei leikkaa kuvan väärässä paikassa.

Leikkaus voidaan suorittaa terävät sakset. Kuitenkin saada täydellinen linjaa, se on parempi käyttää veistä ja straightedge rakentamisen.

Kätevästi leikkaus valmistajien itseliimautuvat kalvot sijoitetaan suojakerros yleinen ulkoasu

Kun itse, asennus teknologian itseliimautuva tapetti seinällä tai huonekaluja ei ole vaikeaa. Samaan aikaan se vaatii tarkkuutta ja ei siedä kiirettä.

 1. Toteutettava valmiit bändi, poistaa yläreunasta suojakerros 2-3 cm ja kiinnitä se liittää pintaan, tarkkailemalla tason.
 1. Kiinnittää tiiviisti yläosan tapetti kautta pehmeän vetolastan tai kuiva sienellä.
 1. Vähitellen poistaa suojauksen, paina liima pohjataso. Jotta ei jäädä ilmakuplia ja ryppyjä, tasoittaa kangas on ylhäältä alas, ja keskiosasta reunoihin.
 1. Kun levy on täysin sitoutunut pintaan, jotta että mikään asennus vikoja. Pienet ilmakuplat voidaan siististi lävistetty neulalla, niin se on välttämätöntä huolellisesti tasoittaa betonin paikkaan.

Kiinnittää huomiota! Kuivumisaika liiman, jolla kalvo on kiinnitetty seinään tai muusta materiaalista, on 24 tuntia keskimäärin. Näin ollen, kun kyseessä on näkyviä vikoja, taustakuva voi olla välittömästi uudelleen kiinni.

Video: Miten liimaa teipillä ↑

Itseliimautuva tapetti liimaa valmiista seinästä ja huonekalut yleensä ei ole vaikeaa. Edistys ei voida sulkea epätyypilliset tilanteet, jotka saattavat häpeään noviisi mestari. Harkitsee arvokkuutta ongelmien ratkaisemiseksi eikä tee virheitä.

Miten liittää yli nurkkiin huonekalujen ↑

Joskus liitettäessä Huonekalujen tarvitaan sulkea itsekiinnittyvä paitsi edessä, vaan myös loppuosan. Jos suoraan päihin ilmenisi ongelmia, sitten kiertää kulmien ole kaikkien voimaa ilman ryppyjä.

Joitakin ohjeita kehotetaan soveltamaan elokuva lämmitys hiustenkuivaajalla. Sen jälkeen, kun lämpörasitus, se on joustavampi, jolloin vältetään ryppyjä eri väärinkäytöksiä. Kuitenkin, tässä tapauksessa, on huomattava, että jos ylikuumenemisen kalvo voi menettää lujuusominaisuudet, koska mikä lisää todennäköisyyttä ennenaikainen delaminoitumista.

Tämän välttämiseksi ja liittää kauniita kulmat huonekaluja, sinun tarvitsee vain karsia ne oikein. Tehdään viilto kautta yksi päistä (kuten on esitetty kuvissa), jonka jälkeen yksi osa kalvon ympäröi kulma ja levitetään viereisen päätypinnan, ja toinen osa on päällekkäin. Tällöin kulma muuttuu siisti sauma poimuja.

Viilto suorakulmaisen mutkan

Onko mahdollista liimata kalvo teipillä tai muulla tapetti ↑

Jos korjaus tehdään "kiire", poista vanha maalaus haluavat ei ole kaikille. Koska se ei näytä kovin ikävä työ tehdä niin vielä, koska itseliimautuva Taustakuva perinteinen lasku paljon huonompi kuin pohjustettu seinään. Erityisesti se koskee keittiöön, jossa varjolistojen jatkuvasti alttiina rasvan höyryä, joka neutraloi erittäin vaikeaa jopa vahva rasvanpoistoaineiden.

Jonkin verran parempi asioita tahmea kalvo elokuva. Mutta tässä tapauksessa, liima ei maksimoida. Lisäksi tulisi ymmärtää, että kestävyys tulevan määritetään mukaan vanha kerros, joka voi irrota paljon aikaisemmin lisääntyneen kuormituksen.

Liimata uuden taustakuvan vanhoihin - ole paras ratkaisu luotettavuuden ja kestävyyden maaliin

Poista teipit huonekaluista tai seiniin on lähes yhtä helppoa kuin pokleit. Joissakin malleissa vaikka liiman kuivumisen vastaanottavaisia ​​poisto pienellä vaivalla. Vaikka voi usein vaatia lisätoimenpiteitä.

Jos tapetti ei voida hakea poisto, ne on lämmitetty. Voit käyttää hiustenkuivaaja (parempi rakentaminen) tai lämmön tuuletin. Kun riittävä lämpeneminen PVC Elokuva alkaa irroittamalla lähes vaivattomasti. Jäljellä pinnalla liima voidaan poistaa käyttäen mitä tahansa saatavilla talon liuottimessa.

Kalvon poistaminen ei yleensä aiheuta vakavia vaikeuksia

Teippi keittiöön: kuva ideoita ↑

Itseliimautuva tapetti - se on kätevä, helppo ja nopea. Ja mikä tärkeintä, voit tehdä omasta ja suhteellisen pienen rahoitusta. Vaikka täytäntöönpano monimutkaisten ideoita joskus on parempi käyttää palveluja ammattilaisia, ei seurausten poistamiseksi epäonnistuneen korjauksen.

Jos joudut taputtamaan tapettia omilla käsilläsi, on mahdollista, että kiroit kaiken maailman: molemmat raskaat liinat ja liian paksut tai hyvin.

Miten asianmukaisesti liimata ei-kudotut tapetit: tekniikka liimaa taustakuvaksi ei-kudotut

Taustakuva - suosituin seinäkoristeen materiaali, jota käytetään maanmiehistemme huoneistoissa. Liimausseiniin useimmat ihmiset kutsutaan.

Onko mahdollista liittää uusia taustakuvia vanhoihin taustakuviin: taustakuvioita

Taustakuva - esimerkki siitä, että jopa edullinen seinäverhous voi olla alkuperäistä ja kestävää. Totta, vain jos tärkeä edellytys täyttyy - jos ymmärrät.

Itsekiinnittyvä kalvo seinille kylpyhuoneessa: kätevä korjaus omiin käsiisi

Lausunto, jonka mukaan kylpyhuoneen korjaus on erittäin kallista, ei ole enää merkityksellinen. Se voi olla sekä kaunis, alkuperäinen, käytännöllinen eikä kallis. Jos käytetään vain seiniä, käytetään itsekiinnittyvää kalvoa kylpyhuoneelle.

Kun korjaukset on tehtävä nopeasti ja samaan aikaan, jotta ne pysyvät vähimmäisbudjetissa, koristeellinen itseliimautuva kalvo tulee erinomainen ratkaisu.

Tämä on melko uusi materiaali, joka ei ole vielä onnistunut saamaan laajamittaista hyväksyntää ja liittyy usein hämmästyttävään pestävään taustakuvaan viimeaikaisesta menneisyydestä, joka on pohjimmiltaan väärä. Erilaiset värit ja tekstuurit mahdollistavat erittäin mielenkiintoisen suunnittelun, ja tällainen viimeistely toimii oikein ja kestää jopa 10 vuotta.

Itsekiinnittyvä kalvo kylpyhuoneisiin, miten valita

Itsekiinnittyvä taustakuva kylpyhuoneelle on viimeistelymateriaali, jonka takana on liimattu pohja ja suojattu erikoispapereilla. Myynnissä elokuva tulee rullina muodossa leveys 45-95 cm ja pituus jopa 15 metriä.

Itsekiinnittyvä taustakuva voi olla neljä tyyppiä:

 • Cork: Rakenne muistuttaa luonnollista korkkipäällystystä. Materiaalin pinta pinnoitetaan lisäksi vahapohjaisella koostumuksella. PVC-kalvo. Koostuu keinotekoisista materiaaleista. Väri, kuvio ja rakenne. Sillä on ominaisuuksiltaan pitkä käyttöikä.
 • Satin: Tällaista tapettia kylpyhuoneen viimeistelyyn kutsutaan myös kangastoksi.
 • Itsekiinnittyvä kalvo: Sopii siten, että niillä on oma liimapinnoite. Sopivin ja sopiva vaihtoehto kylpyhuoneiden viimeistelyyn. Värivaihtelut voivat olla hyvin erilaisia, yksivärisistä monimutkaisiin kuvioihin ja koristeisiin. On myös mahdollista jäljitellä luonnonmateriaaleja, kuten puuta tai luonnonkiveä.

Kalvon pinta voi olla:

Metalloitu pinta antaa sinulle mahdollisuuden luoda tiettyjä visuaalisia tehosteita: peili, loisteputki, lasimaalaus (läpinäkyvä tai varjostettu) ja piirustukset, joissa on kolmiulotteinen vaikutus. Ennen elokuvan valitsemista sinun on kiinnitettävä huomiota valmistajan puoleen. Useita vuosia tuottamat yritykset tarjoavat pääsääntöisesti parempia tuotteita.

Koristeellinen kalvo sisustuksessa

Seinien liimaaminen kylpyhuoneessa, jossa on kalvo, ei ole vaikea, mutta onko tällaisen päätöksen vaikutelma miellyttävä, varsinkin kun otetaan huomioon se, että elokuvamateriaalina ei ole yhtäläistä.

Itsekiinnittyvä kalvon avulla voit tehokkaasti koristella putket kylpyhuoneessa. Tämä ratkaisu näyttää vaikuttavalta, jos valitset oikean materiaalin. Maalaismainen putki, joka yleensä kääritään kauniiseen rakenteelliseen köysiin, voidaan myös piilottaa puun jäljittelevän kalvon alle.

Japanilaisessa tai kiinalaisessa putkityylisessä sisustuksessa tehdään eräänlainen pylväs, liimataan ne punaisella kalvolla ja koristellaan mustilla hieroglyfioilla.

Eri sävyjen ja tekstuurien elokuvista koostuvat yhdistelmät ja niiden geometrian muuttaminen mahdollistavat tehokkaan tason alueen. Usein kalvo yhdistetään muiden viimeistelyaineiden kanssa, esimerkiksi laatat tai käytä kylpyhuoneen nestemäistä tapettia. Vyöhykkeiden eristäminen alttiimpia kosteudelle.

Aineiden edut ja haitat

Kuten minkä tahansa muun viimeistelyaineen tapaan, itsekiinnittyvällä kalvolla on sen haitat ja edut, jotka on otettava huomioon ennen kuin päätetään yksinkertaisen talousarvion korjaamisen puolesta.

 • Materiaali on laaja valikoima värejä ja kuvioita.
 • Kalvon hinta on suuruusluokkaa pienempi kuin muilla viimeistelyaineilla.

 • Hyvälaatuiset ominaisuudet, jotka tekevät nämä taustakuvat kylpyhuoneeksi melko käytännöllinen vaihtoehto.
 • Liimaamistyö vie aikaa ja vaivaa, ei vaadi erityisiä laitteita ja on helppo suorittaa itsenäisesti.
 • Liimattu pinta ei vaadi ylimääräistä hoitoa.
 • Mahdollisuus viimeistellä erilaisia ​​pintoja.
 • Vaikka liimaus on yksinkertainen, pintaprosessin valmistelu on melko työlästä eikä aina ole mahdollista henkilöille, joilla ei ole erityistä kokemusta.

 • Kalvo on erittäin vedenpitävä, mutta se ei ole vain plus, mutta miinusmateriaali. Koska tällaisen päällysteen seinämä ei hengitä, mikä tarkoittaa, että on mahdollista muodostaa intertrigo ja muotti.
 • Käyttöikä kestää yleensä enintään 10 vuotta. Mutta tämä voi olla plus niille, jotka haluavat muuttaa sisustusta usein. Helppo asennus ja edullinen hinta mahdollistavat kosmeettisten korjausten tekemisen useammin kuin tavallisesti.

Koristeellinen kalvo kiinnitetään melkein millä tahansa pinnalla. Ei ole väliä mitä se on - korkki, lasi, vaneri, laatta, puu tai metalli. Voit liittää sen kittiin tai valmistamattomaan kipsilevyyn, mutta tällaisella pinnalla materiaali ei kestä kauan.

Korjauksen menestys riippuu ennen kaikkea seinien asianmukaisesta valmistelusta. Ne poistavat kokonaan vanhan pinnoitteen, taso, shpaklyuyut kahdessa kerroksessa, puhdistetaan hienolla hankaavalla iholla ja pohjustetaan.

Kun pinta on täysin kuiva, seinälle leikataan vaakasuora viiva, jonka päälle ensimmäinen kangas liimataan. Tavallisesti tätä merkkiä pyritään tekemään kaikkein huomaamattomassa paikassa, koska ensimmäinen ja viimeinen nauha kiinnittyvät toisistaan ​​poikkeavasti.

Jos käytetään viimeistelykalvon kanssa nestemäistä tapettia tai koriste-kipsiä kylpyhuoneelle, seinien valmistusta näillä alueilla ei tarvitse tehdä niin huolellisesti. Itsestään seokset peittävät hienojakoiset pinnan puutteet melko hyvin. Seinät on valmistettava tarpeeksi.

Halutun kalvon määrän laskemiseksi sinun on tiedettävä etukäteen telan leveys ja halkaisija. Huoneen mittaukset suoritetaan ottamatta huomioon mahdollisten ikkunoiden, ovien ja tilan ikkunaa kylpyhuoneen takana. Ensinnäkin, opit, kuinka monta materiaalin raitaa tarvitaan kattamaan kaikki seinät. Tällöin huoneen kehä jaetaan telan leveydellä. Laskemalla, kuinka monta bändiä voi saada yhdestä rullasta. Tätä varten hänen pihalleen on jaettu seinien korkeus, jonka karsimiseen on lisätty 5-10 cm.

Kun käytetään kylpyhuone taustakuva malleja ja geometrisia kuvioita lisäksi korkeussäätö varastossa lisätään -. 35-45 cm yhteensä määrä kaistoja, joita tarvitaan liittää koko huone jaetaan nauhojen lukumäärän yhden rullan, ja vaaditaan korjaamaan rullien lukumäärä. Jos kylpyhuoneessa on vierejä tai niittyjä kokonaislukuun, lisää toinen rulla. Menetelmät pinnan liittämiseksi koristekalvolla.

Korjattavan huoneen lämpötilan on oltava vähintään 10 astetta. Jos kalvoa aiemmin varastoitiin alemmissa lämpötiloissa, on toivottavaa pitää se lämpöä vähintään kaksi päivää. Valmistustyön valmistumisen jälkeen kalvo avataan ja liimataan.

Materiaalin leikkaamisen ominaisuudet

Pääsääntöisesti kalvo leikataan väärältä puolelta, jolle neliön merkinnät haetaan sopivaksi. Mutta joissakin tapauksissa, kun esimerkiksi valittu kalvo on kehystetty laattojen jäljittelyä varten, merkintä tehdään ottaen huomioon kasvokuviot. Lisäohjeet tietyn tyyppisen materiaalin käsittelyyn on aina merkitty materiaalin takaosaan.

Kangas leikataan pitkin erityisen rakennusveitsimen pituutta. Kalvon leikkaamista painolla tai saksilla ei suositella.

Liimaa kalvo ylhäältä alas. Suojakerros poistetaan ensimmäisen nauhan yläosasta useilla senttimetreillä. Kalvo levitetään seinään ja tasataan. Poista vähitellen paperisuoja 5-6 cm: n päästä painamalla liimapinta seinää vasten. Kun koko nauha on liimattu, se tasoitetaan kumipallolla suuntaan ylhäältä alas ja keskeltä reunuksiin, yrittäen päästä eroon kaikista taiteista ja ilmakupleista välittömästi.

Tärkeää! Kaikki taustapaperit seinät kylpyhuone liimaa loppu-päähän, mutta elokuva on aina liimattu.

On parempi, jos päällekkäisen paneelin reunat ovat kohti huoneen valolähdettä. Muutoin saumat heiluttavat varjon ja tulevat näkyviin. Suositeltavaa on välttää nauhojen liitokset kulmissa.

Jos vielä ilmakuplia muodostuu, ne on lävistettävä huolellisesti hienolla neulalla ja tasoitettava. Taitoksia ja epäsäännöllisyyttä ei voida poistaa jo liimapinnasta, nauha repeytyy ja liimataan uudelleen. Jos kalvo on liimattu kuperalla pinnalla, se esikuumennetaan rakenteellisella hiustenkuivaajalla, jotta se olisi joustavampi.

Itsekiinnittyvä kalvo ei vaadi erityistä hoitoa ja on helppo puhdistaa jopa pehmeiden puhdistusaineiden avulla. Älä käytä yhdisteitä, joissa on hankaavia hiukkasia tai liuottimia sisältäviä yhdisteitä, ne voivat vahingoittaa kuvioita.

Lisäksi elokuvan edullinen korjaus kylpyhuoneessa käyttää maaleja, muovi paneelit tai vedenpitävä taustakuva kylpyhuoneeseen. Maalit valitsevat vesipohjaisen akryylin tai silikonin. Tapetin pitäisi olla kosteutta kestävä, mikä tarkoittaa, että vain pestävät, vinyylit tai nesteet tekevät. Mutta ne kaikki ovat heikompi kuin tietyillä indikaattoreilla.

Pesuväreillä ei ole niin laaja valikoima värejä ja kuvioita. Korkeat kustannukset johtuvat vinylistä, eivät välttämättä vastaa korjausbudjetteja. Nestemäistä tapettia voi olla vaikea soveltaa ilman tiettyä työkokemusta. Itsekiinnittyvä taustakuva kylpyhuoneelle on erinomainen vaihtoehto, kun korjaukset on tehtävä nopeasti, edullisesti ja omalla kädelläsi.

Kuinka upotetaan koristeellinen kalvo pystypinnalle: video

 • Kylpyhuone- ja kylpyhuonetaustakuvat: vedenpitävät, taustakuvat, nestemäiset, vinyylit ja itsekiinnittyvät kalvot
 • Kylpyhuoneen katto: me valitsemme paremman
 • Kylpyhuoneen ja kylpyhuoneen korjaus: kunnostaminen ja yhdistäminen
 • Kuinka laseja rakennetaan asianmukaisesti omiin käsiinsä

I itsekiinnittyvä kalvo, olipa laatu mikä tahansa, enemmän kuin ne ajat, jolloin kylpy oli liimattu liinalla. No, tuolloin ei ollut laattoja, ja harvat voisivat kuvitella sitä. Kuitenkin, mieluummin laatta kylpyhuoneessa)

Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Ja mikä on asia tehdä työläs ja melko kalliit seinien valmistelu kylpyhuoneessa, sitten kattaa ne halvalla elokuvilla. Varsinkin jos et pysty selviytymään ja palkata asiantuntijaa - kalliit korjaukset tulevat. On parempi vetää rahaa ja ostaa edullisia laatat.

No, tällä vaihtoehdolla ei ole mitään syytä korvata laatta, vaan vaihtoehto päivittää kylpyhuoneen sisustus.

Jos kylpyhuoneen laatta ei ole jo tuoretta, budjetin vaihtoehto on eniten.

Se on varmaa, luulen myös, että kylpyammeessa oleva laatta on asetettu ja älä huoli. ja elokuvan kanssa voi kärsiä, vaikkakin joskus se voidaan liittää elokuvilla, joka ei kaikki ole ymmärtänyt, että tämä on elokuva, tällä kertaa on niin valittu kuva, että se näyttää hyvin kauniilta. Otin Focus Print, mutta se on totta kauan sitten, liimasin sen keittiössä, tähän asti kaapissa on upouusi.

Pitkään ajattelin tätä vaihtoehtoa koristella seiniä talossani. Peitetty putkilla ja akulla pinnoittavasta kipsikartongista. Olin hyvin iloinen siitä, mitä näin. Se osoittautui erittäin tyylikkääksi ja kauniaksi. Kuten sanovat, kauneus on ennen kaikkea!

Itsekiinnittyvä kalvo kylpyhuoneeseen - plus ja miinus

Tähän mennessä pesuhuoneen korjaus on tullut monien saataville edullisten nykyaikaisten materiaalien ansiosta. Itsekiinnittyvä taustakuva kylpyhuoneelle on tyylikäs, alkuperäinen ja käytännöllinen ratkaisu. Tämä on suhteellisen uusi versio huoneen suunnittelusta, joten hän ei ole vielä onnistunut kiinnittämään huomiota.

Lisäksi itsekiinnittyvä kalvo liittyy joihinkin pestäviin tapeteihin, mikä ei ole totta. Koska tämä materiaali on suuruusluokkaa suorituskykyä korkeampi, siinä on laaja värivaihtoehto ja käyttöikä jopa 10 vuotta.

Kylpyhuoneen itsekiinnittyvä kalvo on välttämätön materiaali viimeistelyyn kylpyhuoneessa. Erikoisliimapinnan ansiosta, joka sijaitsee toisella puolella, voit käyttää tapettia pinnalle ilman liimaa itse. Lisäksi tuotteen toinen puoli on suojattu erikoispaperilla, joka erottuu sen vahvuudesta. Yleensä telojen koko ei ole yli 950 mm ja pituus on 15 metriä.

 1. Satiini. Tällä tyyppisellä on erityinen kyllästys, joka takaa luotettavan toiminnan suihkutiloissa. He itse edustavat kankaita, joita voidaan käyttää taustakuvana. Ne eroavat alkuperäisestä tekstuurista ja tyylikkäästä ulkonäöstä.
 2. Cork. Tämän tyyppisen materiaalin ulkonäkö on samanlainen kuin luonnollinen. Tämän sisustuksen avulla voit koristella kylpyhuone luonnollisella tyylillä. Tapetin pinta peitetään vahalla perustuvalla lisäsekoostumuksella.

Tällainen seinien kylpyhuoneessa oleva kalvo on erittäin suotuisasti erilainen kuin muutkin muotoilutilat. Ei vain liimapinnan, vaan myös ulkonäön tai tekstuurin erilaisuuden takia.

Itsekiinnittyvä taustakuva voi olla seuraavista tyypeistä:

Jokaisella näistä lajeista on omat ominaispiirteensä. Kiiltävä on upein ulkonäkö. Matte sisältää pehmeämmän pinnan, joka ei heijasta valoa eikä jättää häikäisyä. Roughilla on alkuperäinen rakenne, joka tietysti kiinnittää huomiota. Metallipohja muodostaa visuaalisia tehosteita myös 3D-tekniikan avulla.

Itse itse, suihkuseinän seinien liimaaminen kalvolla on yksinkertainen. On kuitenkin otettava huomioon joitain tärkeitä asioita kylpyhuoneen suunnittelussa. Itsekiinnittyvää tapettia voidaan käyttää seinän koko pinnan ja sen yksittäisten osien viimeistelyyn. Esimerkiksi ulkonevien viestien liittäminen putkien muodossa. Tämä vaihtoehto mahdollistaa alkuperäisen zadekorirovat kaikki kylpyhuoneen tilat.

Pääasia on valita oikea materiaali tai pikemminkin sen rakenne, rakenne ja väri. Usein maalaismainen viestintä on kääritty luonnon köysiin, joka luonnollisesti näyttää tyylikkäältä. Vaikka jos piilotat putken itsekiinnittyvän tapetin alle, jäljitellen puuta, se ei ole yhtä alkuperäistä. Tämä vaihtoehto sopii sekä luonnollisiin että maaseutuneisiin teemoihin ja etnisiin tyyliin - japaniin tai kiinaan.

Tässä tapauksessa voit koristella putket puiden tai sarakkeiden muodossa, jotka on koristeltu punaisella sävyllä olevilla materiaaleilla ja myös vastaavat hieroglyfit tai kirjaimet. Tämän menetelmän avulla voit suunnitella tilan houkuttelevasti, mutta myös tehdä siitä toimivaa, koska se jakautuu eri vyöhykkeille. Lisäksi itsekiinnittyvä kalvo yhdistetään hyvin muihin viimeistelyaineisiin. Voit turvallisesti levittää keramiikkaa, luonnollisia raaka-aineita ja tapettia nestemäisinä.

Itsekiinnittyvä tapettien kilpailijoista erottaa suuri määrä etuja. Kuitenkin, kuten mikä tahansa muu materiaali, elokuvassa on omat erityispiirteensä ja haittapuolensa. Siksi sinun on tiedettävä niistä, koska sen avulla voit ottaa huomioon paitsi hyödyt myös mahdolliset riskit. vahvuudet:

 • Laaja valikoima värejä, värejä, sävyjä, sävyjä sekä tekstuureja ja piirustuksia.
 • Edullinen hinta muihin viimeistelyaineisiin verrattuna.
 • Luotettava suorituskyky ja käytännöllisyys, jota tuotteella on.
 • Hakuprosessi on hyvin yksinkertainen ja helppo, joten sinun on käytettävä mahdollisimman vähän vaivaa ja aikaa.
 • Lisävarusteiden ja käsien vetovoiman puuttuminen. Voit tehdä kaikki liitetyt omalla kädelläsi.
 • Itseliimautuneen tapetin käyttövalmiin pinnan ei tarvitse ylimääräistä huolellisuutta.
 • Elokuvan universaalisuus on se, että se sopii kaikkiin sisustustyyleihin, olivatpa ne klassisia, etnisiä tai huipputekniikkaa.

Huolimatta siitä, että aineistossa on runsaasti ansioita, on olemassa joitakin kohtia, joista tiedot on ilmoitettava. Niitä voidaan kutsua puutteiksi, mutta todennäköisimmin nämä ovat ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä mistä tahansa materiaalista. heikkoudet:

 1. Ilman paljon taitoa valmistautumattomalle henkilölle on erittäin vaikeaa tehdä tapetointia valmisteleva työ.
 2. Suuri vedenvastustaso ei salli seinämän pinnan hengittämistä, mikä johtaa tiettyihin ongelmiin, esimerkiksi hometta tai sientä.
 3. Materiaalin pitkä käyttöikä jopa 10 vuotta on raskaana niille ihmisille, jotka haluavat muuttaa kylpyhuoneen muotoilua usein.

Valmistelutyö omalla kädellä

Itsekiinnittyvät taustakuvat soveltuvat lähes millekään pinnalle, riippumatta sen tasaisuudesta. Lisäksi liimaus voidaan tehdä lasilla, metallilla, muovilla, keramiikalla, puulla ja muilla materiaaleilla. Kuitenkin yhdistäminen kitti tai valmis kipsilevy ei välttämättä aina onnistu. Niinpä elokuva ei kestä varsin pitkään.

Tärkein asia on siis asianmukainen valmistelu tapetusta varten. Tätä varten sen täytyy purkaa vanhentunut kerros, tasoittaa seinää ja laittaa se kahteen kerrokseen, sitten kuori sitä hienolla hiekkapaperilla ja levittää alusta. Kun substraatti kuivuu, tulee huomioida vaakasuora viiva, josta ensimmäinen osa alkaa liimata.

Paras on tehdä tämä merkki melko huomaamattomalla osuudella, jossa lopulliset ja alkusiteet yhdistetään. Usein ne ovat selvästi eroja toisistaan, joten sinun täytyy piilottaa kaikki pois silmäsi. Kun se on yhdistetty nestepohjaiseen tapetointiin sekä koristeelliseen kipsiin, alustan valmistaminen tällä alueella voidaan suorittaa vähemmän perusteellisesti. Tämä johtuu siitä, että seokset piilevät pienten epäsäännöllisyyksien.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

29 − 19 =