Teline kattoon valokuva

Teline katto on: miten asentaa, video + 44 Kuvia sisätilojen

Valitse tyyppi katon kattavuus riippuu ominaisuuksista huoneen. Erityisesti tämä asia tulisi suhtautua hyvin varovasti korkea kosteus kynnys olosuhteissa. Käytännöllisin vaihtoehto voisi olla telineeseen kattoon. Tämäntyyppinen kattorakenteita on useita ominaisuuksia ja etuja, ja epäilemättä on alkuperäinen esteettinen ulkonäkö.

Rack katto: ominaisuudet, ominaisuudet ja edut

Jossa sitä voidaan soveltaa telineeseen kattoon?

Tähän mennessä tärkeimmät soveltamisala alakatot - toimisto- ja teollisuustilat, kauppakeskukset, lastentarhat, lääketieteen ja huvituksia, liikennealalla (rautatieasemilla, linja, osittain avoin alusta ja esiliinat jne Mutta viime aikoina on taipumus tähän valintaan ja asuntoa - tällainen välikatto käytetään kodeissa, mökkejä ja huoneistoja tämä auttaa monet valmistajat tarjoavat laajan suunnittelun versioita, mutta tärkein syy suosion kasvuun - .. tämä on käytännöllinen ja Fun rationaalisuus telineeseen kattoon.

Mikä on telineeseen kattoon?

Luoda kehyksen käytetään U-muotoiset metallia profiilin, joka on kiinnitetty toiseen kahdesta käytettävissä olevia telineeseen paneelit. Toimitti paneelit on tyypillisesti valmistettu alumiinista tai rei'itetty teräsnauha. runkorakenne ei salli asentamista valaisimien pisteen tyypin, koska se on itsekantava rakenne. Näin ollen, lamput olisi asennettava erilliseen, joka kykenee kestämään tällaisia ​​kuorman kiinnikkeet.

Lamellit välttämättä päällystetty erityisellä kerros sisältää polymeeristä muovia koostumus ja jauhe väriaineita. Tämä tekee mahdolliseksi tuottaa telineeseen paneelit millä tahansa väri ja avaa valtavia mahdollisuuksia alkuperäisen suunnittelun päätöksiä. Estämiseksi korroosion telineen rakenteen katto ja kiinnityselementit ovat kaikki galvanoitu pinnoite jousitus. Valmistukseen nykyteknologian tarjoaa korkean suorituskyvyn sisäkattoverhoukset myös erilaisissa ympäristöissä.

Suoritettuaan suunnittelu nauhat katot:

 • ja kulma ura profiilin;
 • rengas asennuskehykseen;
 • säädettävä jousitus;
 • paneeli.

Rakentaminen Sisäkattojen on yksinkertainen ja mahdollistaa tarvittaessa nopeasti ja helposti päästä takana hänen viestintää. Yleisin on käyttää paneelit 3-4 metriä pitkä, mutta valmistaja tarjoaa ja rimat pituus on 6 metriä. Siksi on mahdollista luoda jopa suurissa huoneissa saumattomia kattorakenteisiin.

Asennuskiskot voidaan toteuttaa kahdella tavalla:

 • liitoksen yhteinen - käytetään luotaessa katto joka kattaa yhden homogeenisen kangas ilman tarkoituksiin;
 • sijainti säleet vierekkäin kanssa aukkoja peittävä koristeellinen insertit - rako siten tarjoavat erinomaisen ilmankierron, mikä on tärkeää ympäristöissä, joissa korkea ilmankosteus. Näin vältetään kosteuden ja sieni-muodostelmia.

Design Solutions joki katto

Riippumatta asennuslaji ei olisi valinnut, on mahdollista luoda ainutlaatuinen ja erittäin tehokas sisustus, käyttäen erilaisia ​​suunnittelun tekniikoita. Kiinteä katto kiinnitys yhteinen paneelit yhteisessä itsessään on erittäin upeat näkymät - leviää saumaton jatkuva web näyttää aivan täydellinen.

Kun koristelu rakojen tapauksessa toisen asennustapa voit valita erottuva väri irtolevyt ja siten luoda trendikäs sisustus.

telineet suunnittelu voi olla kahdenlaisia:

 • Italia - kiskot kulmat ovat hyvin pyöreä;
 • Saksan - suorakulmainen näkökulmista.

Ymmärtää tärkeimmät syyt kasvava suosio tämäntyyppisen kattoon pinnoitteet eristää sen tärkeimmät edut:

 • Korkea laatu ja luotettavuus - valmistuksessa käytettävien materiaalien (alumiini, teräs, galvanoitu elementit) on erinomaiset toiminnalliset ominaisuudet. Laatutasoa vahvistavat todistukset ja valmistajan takuu.
 • helppo asennus - suorittaminen asennustyöt suoritetaan käyttämällä hyvin yleinen rakentamisen työkalut ja vaadi erityisiä laitteita. Tee asennus tai poisto katon voi olla muutaman tunnin.
 • Toiminnallisuus ja leveys käytettyjen alueiden - alakatot ovat paras ratkaisu esineitä eri tarkoituksiin. Niiden ominaisuudet ja ominaisuudet ovat osoittautuneet parhaista puolueen.
 • kosteuden kesto - alumiinia tai galvanoitu teräs, josta paneelit valmistetaan, ovat hyvin korroosiota, mikä tekee ajankohtainen asennus telineeseen katto kylpyhuoneissa, uima-altaat ja muut rakennusten korkea kosteus.
 • Korkea paloturvallisuus - metalli on palamatonta materiaalia sekä lämmitys- tai suorassa kosketuksessa liekkien eivät aiheuta haitallisia aineita.
 • valon heijastuminen - kyky tulla ja heijastaa valoa metalli visuaalisesti laajentaa tilaa ja tekee kevyempi. Tämä ominaisuus on enemmän käytännön arvoa - säästää energiaa valaistukseen huoneen.
 • Ympäristöystävällinen ja helppo huoltaa - tärkeitä tekijöitä esineiden suuren kaistanleveyden chelovekopotoka eri keskuksissa, toimistojen ja järjestöjen kanssa.

Hammastanko katto keittiössä - käytännöllinen vaihtoehto

Tärkein ominaisuus käyttöolosuhteissa keittiössä - korkean kosteuden ja lämpötilan muutoksia, minkä johdosta huoneen sisustus koskee lauhde, höyryä. Kestävät haittavaikutuksia kykenee ei joka materiaalia. Alakatot - yksi menestyksekkäimmistä ratkaisut keittiöön.

Teline kattoon: järjestelmän piirteistä

Tämä vaihtoehto - eräänlainen alaslasketun katon. Se koostuu kevytmetallista runko ja ripustuslistat - alumiinista, teräksestä tai muovista. Jälkimmäinen vaihtoehto on huomattavasti vähemmän toteutuu, sillä tämä materiaali ei ole ominaisuuksia, jotka ovat erilaisia ​​metallituotteita.

Järjestelmä on erittäin helppo asentaa, säädettävä korkeus on kuitenkin rakenteeltaan suhteellisen monimutkaisia. Telineeseen katto sisältää seuraavat elementit:

 • ohjata profiili - Traverse. Planck valmistettu alumiinista tai galvanoidusta teräksestä erityistä kapea nivelet kiinnittämiseen rima;

suspensioiden - mount rakentamiseen oppaan. Kevät suspensiot, joita käytetään spoked - tämän vaihtoehdon avulla voidaan säätää katon korkeus rakenne;

 • sokkelit - kansi väliset liitokset reunan telineeseen ja seinän, ja edelleen kiinteät säleet;
 • varsinainen kisko - metalli- kaareva reunat. Työnnetään uriin kulkevat ja pysyy tukevasti. Tuote pituus on tyypillisesti vähemmän kuin 3-4 metriä, vaikka tuotteet ovat jopa 10 m leveys -. 90, 100, 150, 200 mm.
 • Asennus tuote on erilainen kuin asennus tavanomaisen jousitusjärjestelmän. Kehys ei ole kiinteä niin vahvasti, kun taas roikkuu ripustimet. Jossain vaiheessa muotoilu pitää oman painonsa ja katto listat. Reiki kiinnitetty ainoastaan ​​runko ja loput sokkelin.

  Kuinka paljon tällainen päätös riippuu katon materiaalia, kokoonpano ja koko katon pinnan.

  Ennen kuin päätät, niin kannattava vaihtoehto keittiöön, on tarpeen oppia käytetyistä materiaaleista. Vain on järkevää harkita metallituotteet.

  • alumiini - kevyt, vahva tarpeeksi materiaalia, se ei ole altis korroosiolle: ilma alumiini heti peittyy oksidikalvo, joka on itse asiassa määrittää tuotteen ulkonäkö - hopea-harmaa, kiiltävä pinta. Alumiini ei ruostu, se ei tarvitse mitään suojaa ja voidaan maalata tahansa varjossa.

  Sen pitäisi olla löytää ja pulaa tämän tuotteen, mutta sen lisäksi alhainen lämmönjohtavuus, tyypillistä kaikille metalleille, nimeltään jotain muuta vaikeaa.

  • teräs paljon vahvempi ja voi luoda entistä mielenkiintoinen alue, koska ei vain maalattu, mutta kiillotettu ja kiillotettu, joka luo eri kiilto. Kuitenkin, teräs joutuu korroosion niin, että käytännössä täytyy käsitellä sinkitty tai kromattua terästä, ja teräs, jossa on polymeeripäällyste.

  Puute - jos vahingoittunut päällysteseos voi ruostua.

  Metalli, muovi mielenkiintoista? Paksuus säleet on +0,3-,5 mm, jonka avulla voimme antaa hänelle mitään, kaikkein monimutkainen muotoja. Ja koska metalli on erilainen lujuus ja jäykkyys, muoto Rake omistaa. Tämän seurauksena kokoonpano metallin rima katto voi olla erittäin monimutkainen ja erittäin näyttäviä.

  Teline katto sopii keittiöön monin tavoin.

  Sen tärkein hyveitä ovat:

  • hygienia - metallin pitoisuus viittaa alhainen huokoisuus, ja tämä tarkoittaa, että se estää bakteerien kasvua. Teräs periaatteessa on käytännöllisin materiaali keittiöön;
  • helppohoitoisuus: Materiaali ei ime likaa, rasvaa, nokea, jotta se on helpompi pestä, kostealla sienellä pari liikkeitä riitä;
  • rakenteellisen lujuuden varmistaa erittäin pitkä käyttöikä;
  • kunnon pohjan kattoon ei ole väliä. Lisäksi alla suspensio voidaan helposti piilottaa useimmat hankalaa viestintä;
  • asennus on hyvin yksinkertainen ja se ei vie paljon aikaa. Jos katto on valittu muodostavat monimutkaisen, asennus on parasta jättää ammattilaisille
  • Tuotesuunnittelu ei rajoitu eri värejä: polymeeripinnoite voi simuloida puusta ja kivestä, mutta tasapuolisesti, tämä on harvoin turvaudutaan vastaanotto. Metalli itsessään on erinomainen kiilto, lisäksi on mahdollista antaa väriä ja välkkyvä kalliimpaa metallia - kulta, pronssi tai osmiumin metallia, joka ei esiinny luonnossa. Esimerkiksi, violetti väri metallinen kiilto ominaisuus kuohuviini;
  • vieläkin mielenkiintoisempaa ominaisuus - kyky bulkkiliuosten: aalto vaiheessa katos ja niin edelleen - riittävän alue voi toteuttaa mitään päätöksiä.

  Haitat ovat tässä:

  • kun vaurioitunut tai polymeerisiä sinkkipinnoite teräs säleet voi syöpyä. Vuoteen alumiini ei pidä paikkaansa;
  • jousitus vie 10-15 cm: n korkeudelta, niin että alempi huonetta tämä ratkaisu ei ole käytännössä mahdollista;
  • Korjaus on tarpeen purkaa kattoon seinästä vaurioituneen alueen: vain kestää pari kiskoja ei voida;
  • raidallinen pinta muodostettu telineet ei ole sallittua kaikissa sisätila.

  Lajikkeiden alaslasketut katot

  Näennäisesti jäykkä lukitusjärjestelmä ei salli paljon ratkaisuja: kiskon tietty paksuus voi seistä vain "hänen" ikeen. Ottaen kuitenkin huomioon eri alueelle ja tarkoitus kattoon, valmistajat yrittävät monipuolistaa tuotteita.

  Erottaa avoimen ja suljetun katon.

  • Ensimmäisessä tapauksessa kiskojen välissä asennuksen aikana jättää aukon - tuuletus. Tämä ratkaisu on suunniteltu erityisesti laajoilla alueilla, ja on toteutettu katon korkeus on 5 metriä.
  • Suljettu - katto listat asennetaan maalialue ja muistuttaa rimat. Keittiö on paljon sopivampi vaihtoehto.

  Lajinsa on muunnelma koriste lisää. Tässä tapauksessa, kiskot on kiinnitetty välyksellä, mutta jälkimmäinen on täynnä koriste insertti valmistettu samasta metallista. Tyypillisesti insertti harava ja toteutetaan eri, usein erivärisiä - yhdistelmä näyttää erittäin tyylikäs. Ja voit yhdistää enemmän sävyjä, mutta tämä tekniikka ei ole laajalti käytössä, koska se näyttää liian kirkkaasti.

  Kun itse, baarissa voi olla erilainen toteutus.

  • sileä - sovelletaan yleisesti. Tämä sileä, matta tai kiiltävä.
  • rei'itetty - erikoistuote, koska täällä ei ole rei'itys kauneutta. Reiät voi näytellä tuuletusraot - erittäin suuret huoneet, tai ne voivat toimia keinona äänieristystä, ja erittäin tehokas. Rei'itetty maksaa enemmän.

  Lisäksi alumiinia tai terästä teline kattoon kestää vuosia, eikä kunnostuksen tarpeessa ja erittäin hygieeninen, se voi toimia tehokkaana suunnittelutyökalu. Vahvistus tämä on ainakin se, että rautatiejärjestelmän tehdään tilauksesta kunkin huoneen.

  • Muodossa. Rake seinäpaneelit, toimii jäsenenä, visuaalisesti pidentää etäisyys kahden vastakkaisen reunan. Asenna vain kiskot pitkin aidan, saat visuaalista muutosta mittasuhteet.

  Sijaitsee olkanauhassa visuaalisesti laajentaa tilaa. Näin ollen on välttämätöntä saavuttaa tietyn leveyden välinen suhde ja suuntaan elementin. Liian kapea tuote murskataan katon pinta ja sopivat suuremmassa määrin tilava keittiö. Leveä, erityisesti kapea kiiltävä insertit, visuaalisesti korottaa raja-alueella.

  Reiki voidaan asentaa ja kehittyneempiä menetelmiä - muodossa geometrisia muotoja, jäljitelmä Parketin asennus ja niin edelleen. Tämä ratkaisu on vaikeampi toteuttaa: kehittäminen puitteet tarvitsee jokaisen raidan laskemisen.

  • Väri on valittu ensiksi tyylillä. Jos suunnittelu keittiökalusteiden tai viimeistely on loistava elementtejä tulisi käyttää valitessaan väriliuskojen tai insertit. Jos tyyli ei ole tyytyväinen liuosta (esim., Maaseudulla tai teknis), hihnat valitaan mattapintainen ja neutraalin sävyn.
  • Kiilto riippuu jauhatusaste. Mattapintainen luonnostaan ​​alumiinia. Hyvin usein sitä käytetään sellaisenaan, ehjä. Kiiltävä pinta on yleisempää teräs- ja maalaus "alla metalli" - kulta, pronssi. "Mirror" säleet on suurin mahdollisuus lisätä visuaalisen tilan.
  • Muotoilu. Ei ole mitään helpompaa kuin luoda avulla tangot kahden tai kolmen porrastetusti kattoon. Lisäksi, muoto ja korkeus luvut toisen tai kolmannen tason voi olla täysin mielivaltainen. Uskomattomin malli jugend, futurismi tai hi-tech voidaan toteuttaa. Kun laite enimmäismäärät keittiössä kuvan Telineet itsessään on inspiraatiota.

  Lisäksi suuret alueet - onko yhdistetty keittiö-ruokasali tai yksiö, voit toteuttaa ratkaisun ja bulk - aalto kupoli.

  Rack katto järjestelmä - erittäin mielenkiintoinen ja käytännöllinen ratkaisu keittiöön. Ja se ei ole läheskään niin kallista kuin näyttää siltä, ​​että useimmissa tapauksissa suunnittelua on arvoltaan alle venytetty kankaalle.

  Hammastanko katto kylpyhuoneessa

  Mestarikurssi asentamisesta telineeseen kattoon kylpyhuoneessa

  Hammastanko katto kylpyhuoneessa

  Mikä on "teline katto" tietää niille, joilla on mitään tekemistä rakentamisen sekä omistajien kylpyammeet tai uima-allasta. Ja kaikki johtuu siitä, että ripustusrakenne - erinomainen vaihtoehto koristamaan huoneen korkea ilmankosteus. Lisäksi teline katto voidaan käyttää peittää viat kattoon, tai paikka upotettu valaistus paikoissa. Tällainen rakenne on ihannetapauksessa sovi sisälle normaali kylpyhuone. Jotta tiedot jäljempänä, on hyötyä ensinnäkin, ei-ammattilaisia, jotka etsivät kestäviä ratkaisuja suunnittelussa niiden kylpyhuoneet. Asiat ensin.

  Ensimmäinen kysymys, joka syntyy, kun valitset teline kattoon: Älä käsitellä tällaisia ​​suunnittelun tehtävänsä palvella pitkään, menettämättä esteettinen? Tähän suspensioon rakenne ei pelkää korkea kosteus, säännölliset vaihtelut lämpötilan indikaattoreita, vedeltä, perustana nauhan katot ovat alumiinista tai teräksestä paneelit.

  Mitkä ovat telineeseen katto? Hinnat ja tyypit alakatot

  muotoilun nimi kuvastaa sen ydin, koska tällainen katto - on kerätä yhteen pitkän kapeita. Kuten jo mainittiin, osatekijät on valmistettu alumiiniseoksesta ja terästä, jotka kuuluvat lakka. viime paletti voivat olla hyvin monenlaisia, joten valitse lempivärisi tai yksi, joka sulautuvat huonekaluja tai kylpyhuoneen laatat, ei ole vaikeaa. Lisäksi lakka pinnoite parantaa kosteudenkestävyyttä telineeseen kattoon.

  Keskeytetään teline katot eivät eroa ainoastaan ​​väri, ne myös ovat sileitä ja helpotus, yksiosainen ja rei'itetty.

  Discord rakenne ja menetelmä keräys ja muodon kiskot itse. Niinpä esimerkiksi, voit asentaa telineeseen siten, että niiden välillä on saatu pieniä rakoja tai pois bändin hyvin lähellä toisiaan. Ensimmäinen vaihtoehto on enemmän aikaa, koska sinun täytyy kattaa tuloksena puutteita koristepinnoite insertit, mutta tulos on hyvä uutinen sen omaperäisyys.

  Tyypit Sisäkattojen

  Tyypit Sisäkattojen

  Muoto määrittää, mistä lajeista kuuluu kattoon tai rakennetta. Jos paneeli kuvaavat selkeää linjaa suorakaiteen sitten puhumme "Saksan" telineeseen kattoon. In läsnäolo pyöristetyt reunat voidaan väittää, että katto "italialainen". Ei ole vaikea erottaa suunnitteluun kattoon. Hänen antaa paneelit monimutkaisia ​​muotoja, tehty kirjaimia V, S tai P. pomorochit asentamalla riippuva rakenne on paljon, mutta se on määrittää prioriteetteja: aikaa tai tehokkaasti.

  Valinta teline kattoon - hyvin yksilöllinen prosessi. Täällä voit keksiä ja kokeilla väri, tekstuuri, muoto ja muita asioita. Pääpaino maittavuus omistajien erityispiirteet kylpyhuoneen, kuten asianlaita rakennettu valaistus, ja jopa määrittää sen optimaalinen sijainti.

  Tyypit ja hinnat alakatot

  Tyypit ja hinnat alakatot

  Tyypit ja hinnat alakatot

  Tyypit ja hinnat alakatot

  Tyypit ja hinnat alakatot

  Tyypit ja hinnat alakatot

  Tyypit ja hinnat alakatot

  Tyypit ja hinnat alakatot

  Hyvä tietää! Jotta ei palapeli, joihin suunnittelun valita, se on parasta olla innoittamana valintoja netissä valokuva vaihtoehtoja. Miten saada kylpyhuoneen telineeseen kattoon, löytyy erikoistuneita sivustoja.

  Tärkeimmät edut alakatot kylpyhuoneen

  Ripustusrakenne joka koostuu teline paneelit ei ole vain kaunis ja omaperäinen, mutta myös käytännöllinen. Etuja kuuluu katto:

  1. monipuolisuus. Hammastanko katto kylpyhuoneessa näyttää tyylikkäältä klassiseen tyyliin ja istuu hyvin korkean tekovskimi sisustusratkaisuihin. Joustavuutta se - on seurausta monimuotoisuuden ehdotetun alue, jossa ei ole tiukkoja rajoituksia väri, tekstuuri, muoto nauhat, niiden sijainti ja yhteys.
  2. Kestävyys kohonnut kosteus tasoille. Suunnittelun mietitty siten, että suoria veden tunkeutumisen tai säännöllinen altistuminen kosteudelle, eivät vaikuta tilaan kattoa.
  3. Pitkä linjat. Alumiinista tai teräksestä pohja, lakattu, mikä poistaa mahdollisuuden muodonmuutoksen, sisäinen ja ulkoinen. Siksi korvaaminen katto uhkasi vain, jos omistajat haluavat muuttaa jotain sisä- tai suunnitteluun.
  4. peittää. Koska teline katto - suspension rakenteen, välillä katon ja todellinen liuskat on muodostettu tila, joka järkevä käyttö, kuten sijainti ilmanvaihto ja huuhtele kanavia.
  5. "Puhdas" ja helppo asennus. Et voi pelätä, että korjaukset kylpyhuoneessa vaativat asiantuntija puhelun, koska asennus telineeseen enimmäismäärää voima ja maallikko ilman laitteita. Samaan aikaan, ja emäntä työn puhdistus liasta ym ei ole kasvanut.

  Muotoilu sana asentaa alakattoon

  Kylpyhuoneen suunnittelu - se on aina joitakin rajauksia. Ja katto, vaikka teline, ei ole poikkeus. Huolimatta siitä, että värejä, tyyppi kiskot ja niiden koostumus voi olla erilainen, kaiken, mitä voi kuvitella, se on suunta, johon asennetaan telineeseen. Vaihtoehtoisesti voit vaikeuttavat ja rakentaa kaksiportainen telineeseen kattoon.

  Mikä on hyvä muistaa, kun teet Panelikaton kiskot kylpyhuoneessa? Jos värin valinta osansa makutottumusten omistajien ja yleinen väri sisätilojen rajat materiaalin tekstuurit ovat yksityiskohtaisempia:

  • Matta katto antaa mahdollisuuden asentaa lähes mitä tahansa valaistuksen, koska pinta ei näy heijastuksia.
  • Et voi sanoa kiiltävä ja heijastava kuvioita. Läsnäolo tämäntyyppisen pinnan velvoittaa asennuksen rakennettu kalusteet. Tällaiset toimet tarpeettomien pohdintaa ja siten epämukavuutta kylpyhuoneessa.
  • Laminoitu paneelit myös näyttää hyvältä kylpyhuoneessa eikä sovi kokonaiskuva sisustus.

  Hyvä tietää! Ei kaikki laminoidut levyt sopivat viimeistelyyn kylpyhuoneeseen. Joidenkin tämän materiaalin ajankäytön haittavaikutuksia vettä ja kosteutta. Siksi osto on arvoltaan vain vedenkestävä laminoitu säleet.

  Mitä asennussuunnalla tässäkin on joitakin vivahteita. Jos pinoaminen paneelit pituudesta tai leveys tuntuu liian yksinkertainen, mutta haluat jotain erityistä, voit asetella kiskot vinosti tai "kalanruoto". Mutta esitettyä, että asennus ei fiasko, on parasta saada hankkeelle kokeneen päällikön ja tehdä raaka-aineeseen.

  Jos ratkaista ongelma kylpyhuoneen valaistus, joka asettaa katon telineeseen, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen - sisäänrakennettu valot. Tämä on loogista, koska järkevämpi vaihtoehto on vaikea löytää. Kuitenkin spotlight - yksi monista valaisimet, jotka soveltuvat kylpyhuone, ja etusija voidaan antaa minkä tahansa muun valonlähteen. Tärkeintä, että omistajat viihtyvät.

  Hyvä tietää! Nice ei tarkoita turvallista. Siksi valinta valaistus laitteiden on oltava turvallisuusvaatimukset. Tärkeimmät kriteerit suojelu ovat:

  1. Vedenpitävä valovoima.
  2. Käyttö alhaisen nykyisen valon lähteen läsnä ollessa askel alaspäin muuntaja.

  Making oikea valinta, et voi murehtia virheellisen johdotuksen johtaa kohtalokkaisiin seurauksiin.

  Seuraavassa luvussa niille, jotka ovat lujana päätös asentaa telineeseen kattoon kylpyhuoneessa. Täällä yksityiskohtaisesti ja kuvattu vaihe vaiheelta, mitä se tekee aloittaa ja miten asennus loppuun leijuvien ihana suunnittelun.

  Jos kotonasi on ateljeerakennus tasolla ja kahva (pystyt kynä), pitkä metallinen hallitsija ja mittanauha, pora, vasara, Sakset metallin, kiinnitystarvikkeet, voit aloittaa työskentelyn. Koska jotain työkalua, on tarpeen kääntyä naapurin, ystävän tai erikoisliike.

  vaihe 1. Kun lähtökohtana, pienin kulma huone, on tarpeen mittaamiseksi uuden ylärajan. Toivottavaa suunnata vähintään 4 cm katosta.

  Vaihe 2. Täältä tulee auttamaan rakennukseen tasolle, jonka avulla voit siirtää tuloksena merkki kehä huoneen.

  Vaihe 3. Se on tarpeen leikata kulmaprofiili, joka sopii seinien pituus ja muodostuvat reiät kiinnityselimiä varten. Välinen etäisyys tämän tulisi olla 50 cm.

  Vaihe 4. Läpi asennus- ja on tarpeen laittaa seinälle merkki. Avulla meistin tehdä reiät, jotka on täytetty pistokkeet.

  vaihe 5. Vahvistaa profiili seisoo paikallaan, niin kauan kuin hän on sisäkulmatartunta kiinnitetty päittäin, ja ulkoinen - kulmassa 45 °.

  Vaihe 6. Tukikiskot on asennettu: ensimmäinen - etäisyydellä 30 cm seinästä, seuraava - vaihe lisää kolme kertaa. Valmistettu laakeri profiilit, osa seinällä on sama leveys.

  Vaihe 7. Kiinnityspisteet määritetään ja säleet leikataan, jonka pituus tulee olla pienempi kuin 30-50 mm pitkä (pystyasennukseen) tai leveys (vaakasuora asennus) huone.

  Vaihe 8. Se sopii telineeseen paneeli. Sen sijainti perustuu kulmassa viistosti profiilin enemmän - on jo kiinnitetty liittoutumaton valtio.

  Vaihe 9. Viimeisen kisko pitäisi leikata, joten hän hiljaa tuli tarvittaessa.

  Valokuva Asennusohje alakatot:

  Asennus kaistale katto (vaihe 1)

  Asennus kaistale katto (vaihe 2)

  Asennus kaistale katot (vaihe 3)

  Asennus kaistale katot (vaihe 4)

  Toiminnot Asennus kalusteet

  • Lanka upotetut valaisimet on rakennettava läsnäollessa kattoon runko, että kyseinen laitos kiskoja ei ole vielä aloitettu.
  • Käytä reikäsahasta kiskoihin täytyy tehdä reiät kalusteet, jotka on täytettävä ennalta suunniteltu valaistus järjestelmä.

  Edut alakattoon hyvin paljon. Ne voidaan yhdistää kolmeen sanaan: kaunis, mukava, käytännöllinen. Kauneuden saavutetaan monenlaisia ​​värejä, kuvioita ja muotoja. Tilat johtuu siitä, että teline rakenne on pohjimmiltaan joukkue, mikä tarkoittaa helposti piilotettu viestintää. Ja käytännöllisyys Aine, sen Hyödyntämällä mahdollisuuksia ja kosteudenkestävyys voi puhua hyvin pitkä. Siksi monipuolisuus viimeistely katto on maksettava hieman suurempi määrä kuin tarvitaan osto ja asennus, esimerkiksi muovipaneelit.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  55 − 52 =