Telineet kukkia ikkunalaudalla

Seistä kukkia ikkunalaudalla

Tiedetään, että ikkuna-aukon - täydellinen paikka huonekasvit: täällä he saavat riittävästi auringonvaloa ja raikasta ilmaa. Kuitenkin ikkunalaudalla ei aina ole riittävästi tilaa kaikille ruukuissa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi ei ole kovin vaikeaa, jos saat erityinen seistä kukkia.

Mitä kukka seistä ikkunalaudalla

Huonekasvit paitsi virkistää sisätilojen talon, mutta myös puhdistaa happea huoneeseen. Normaalille kasvulle ne vaativat paljon valoa, joten paras vaihtoehto majoitus on rungon ikkunan. Koska kynnys alue rajoittuu, paljon maljakoita sitä ei löydy. Tätä varten kokenut viljelijät hankkivat erikoispöydälle ja riipus malleja, joiden avulla voidaan sijoittaa ikkunan avaaminen enimmäismäärä ruukuissa.

Telineet metalli kukkien

Rauta-tuotteet pitkään säilyttävät alkuperäisen ulkoasun, ei pelkää kosteutta ja mekaanisia vaurioita. Metalli kukkatelineitä ovat erittäin kätevä ja voi olla erimuotoisia: olla kaksi- kolmi- tai neliportaista. Miehittää kehä ikkunalaudalle, ne sisältävät suuren määrän kasveja. Jotkut tuotteet yhdistävät rautaa ja puuta, se näyttää hyvin kaunis ja luonnollinen. Toisin kuin puinen Hyllyt, yhdistetyt mallit on ominaista suuri lujuus.

Telineet metallivärit voidaan maalata mustaksi tai kultainen sävyjä - tällaiset vaihtoehdot sopivat erinomaisesti sisustus, tehty klassiseen tyyliin. Valkoinen ja hopea muotoilu on hyvä lisä moderni hyvin varustettu asuntojen tai taloja tyyliin Provence. Ins rauta on, että ne eivät vaadi erityistä hoitoa: Nämä hyllyt on helppo puhdistaa. Haitta metallin mallien katsotaan riittämättömäksi vakaus monet heistä: haltijat voivat olla epätasapainossa, joten kaatuessa pienimmästäkin push.

Vastaan ​​valkoinen rinteitä ja kehykset hyvältä kirkas valo hylly valmistettu muovista. Nämä seistä kukkia ikkunalaudalle eivät kääntää huomio pois vihreys, ja niitä pidetään kaikkein monipuolisin. Nämä edullinen muotoilu näyttää yksinkertainen ja samalla alkuperäistä. Muoviset hyllyt voi olla useita tasoja ja pidä jopa kaksikymmentä ruukkuihin. Joitakin nykyaikaisia ​​tuotteita sisältävät mahdollisuus muutosta: ne voidaan levittää monella tavalla, kääntämällä yhdeksi telineeseen tai koko kirjahyllyyn kasveille.

Rautahyllyt värit suoritetaan eri muunnelmia, joka antaa mahdollisuuden valita sopivin malli kotiin. Esimerkiksi suorakulmainen taottu sauvan voidaan asentaa jopa ikkunan ulkopuolelle, saattaa hänen kasveja kesällä. On mahdollisuus ostaa tuotteen muodossa polkupyörän, koiranputkea, soi tai muita kauniita ja epätavallinen lomakkeita.

Taotut kukkatelineet - erittäin luja ja pitkäikäinen, joukossa muita lajeja. Vaihtoehtoisesti voit tilata tuotteita kaupassa ainutlaatuinen muotoilu kehittänyt itse. Telineet huonekasveja metallista valmistetut näyttävät kallista ja moderni. Ne voidaan asentaa paitsi asunnon tai talon, mutta myös puutarha-alueella, mutta tämä on sallittua vain lämpimänä vuodenaikana.

Valmistajat tuottavat erilaisia ​​kukka hyllyt, joista yleisimmät ovat hyllyt, telineet ja välilevyt. Valitse rakennuskustannukset budjettisi perusteella. Ovat tavanomaisia ​​alhaisen yksi muovinen hylly (kulmikas tai suorakulmainen), jonka alue on hyvin suuri. Lisäksi tukea kukkien ikkunalaudalla voidaan luoda omin käsin. Seuraavat ovat suosituimpia vaihtoehtoja kukka malleja.

Telineet kukkia ikkunalaudalla

Nämä tuotteet ovat muodoltaan pystysuoran metalli tuki on varustettu pyöreä haltijoille. Myynnissä on niinkin korkea telineeseen ja matala. Myös, haltijat voi olla eri halkaisija ja määrä. Rauta telineet ovat ihanteellisia pieniin ruukkuihin orvokit, Kalanchoe tai soihtuköynnökset. Tällaisen rakenteet, voit luoda kauniita koostumus, asettamalla kasvit värin tai koon.

Nykyinen malleja telineet auttaa säästämään huomattavan alueen ikkuna-aukon takia mahdollisuutta säännellä sijoittaminen haltijoiden leveys ja korkeus. Tällaisia ​​hyllyt Ruukku voidaan asentaa paitsi ikkuna-aukon, mutta myös parvekkeelle, Loggia tai jopa pöydällä huoneen (jos huone ei tarvitse vihreää kirkkaassa päivänvalossa). Teline on valmistettu puusta, metallista ja MDF,

Välikappale kukkia ikkunalaudalla

Tämä rakenne antaa tukevan pohjan pystysuora yleensä muokatut tai tavanomaisia ​​metalli on asennettu tietty määrä haltijoille kukkaruukkuja. Joissakin nykyaikaisissa malleissa on koristeellinen puskurit, joka ei ainoastaan ​​tee muoto kukka solujen kiinnostavampaa, mutta antavat myös kiinnitys kasveja.

Seistä kukkia sill tämäntyyppinen kehystää koko ikkunan karmiin yhdessä enimmäismäärä ruukkuihin tai maljakoita. Kevytmetallia tuotteita, maalattu hillitty värit, lähes näkymätön, joten painopiste on kauneus kukkia. Välikkeet voidaan laittaa mitään erilaisia ​​sisä kasveja kukkivat ruusut ja orvokit, että vaatimaton Chlorophytum tai Dracaena.

Hyllyt kukkia ikkunalaudalla

Tällaiset mallit ovat yksinkertaisia ​​muodoltaan ja ovat hieman vaaka-levyt kiinnitetään yhteen. Sisustaa kotiin, se on parempi valita kiinnostavampi, epätavallinen muoto hyllyt ruukuissa. Epätavallisen etsii seistä kukkia ikkunalaudalla muodossa tikkaita, jos kynnys alue on laaja, se voidaan sijoittaa kaksi hyllyä, laittamalla ne kummassakin kulmassa ikkunan. Tämäntyyppiset tuotteet tehdään puusta, metallista, muovista, karkaistua lasia.

Miten valita seistä kukkia

Kasvit tekevät kodin mukavampaa ja kaunis, niin tarvikkeet missä on valittava huolella. Ennen ostamista sopiva hylly maljakoita, kannattaa obmeryat ikkunan avaaminen ja päättää, mitä materiaalia ja suunnittelua on edullinen. Lisäksi sinun on päätettävä, mitä ominaisuuksia tekee ulkoasusta:

 • Jos haluat yhdistää useita kasveja yhdessä koostumuksessa, ihanteellinen valinta olisi välikappale, joka voidaan sijoittaa ruukuissa erikokoista väreillä tahansa korkeus;
 • viljely taimet on parempi ostaa edullinen, helppo kirjahylly, litteä hylly sopii asennus pieniä maljakoita orvokit alku- tai ituja muita värejä;
 • sisustaa huonetta seisoo taottu monimutkaisia ​​muodossa, jonka avulla voit luoda viehättävä kukkaistutukset ikkunaan.

Hinta Telineet kukkia ikkunalaudalla

Hyllyt kukkaruukut ovat eri muotoisia ja kokoisia. Niiden laaja valikoima tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden valita paras vaihtoehto makuun. Osto haltijat sisätiloihin maljakoita voit vähittäiskauppa, lisäksi ne voi ostaa verkkokaupasta. Keskimääräiset kustannukset eri malleja saatavilla Internetissä:

 • hinta metalliritilää 3 pot 450-500 ruplaa;
 • hinta metallivälikappaleessa 9 maljakot - 1500-1700 ruplaa;
 • kustannukset MDF hyllyt 5 ruukut - 1500-2000 ruplaa;
 • hinta teline maljakoita metallilangasta (100h60 cm) - 1500 ruplaa;
 • hinta puinen aliohjaimien ikkunassa (100x50 cm) - 3500 ruplaa;
 • hinta Takorauta seisoo 7 ruukut - 1800-2500 ruplaa.

Seistä kukkia ikkunalaudalla. Doing omiin käsiinsä

Kukkia ikkunalaudalle - tämä on luonnollinen sisustus asunnon. Hän pystyy elvyttämään jopa karu ympäristö. Huonekasveja tuoksu täytti huoneen, luoda iloinen, riemuissaan. Pieni puutarha ikkunalaudalla, joka yhdistää useita kukkivia kasveja, ilahduttaa päivittäin. Ainutlaatuinen mukavuutta ja viehätysvoima antaa alkuperäisen telineen.

Voit sijoittaa hienoja maljakoita. Mutta mitä jos kasvi paljon? Tällöin autat alkuperäistä kantaa. Jotkut uskovat, että tekemään hylly kukkia ikkunalaudat omin käsin - tehtävä melko vaikea. Mutta tämä ei pidä paikkaansa. Meidän tarvitsee vain harkita muutamia asioita.

Ennen asian tuotantoon, on tarpeen analysoida:

 • mitä materiaalia tehdään hylly;
 • se tulee sijaitsemaan;
 • koko jalustan;
 • harmonisesti onko se mahtuu suunnittelussa asunnon.

Tee jalusta voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista:

Tarkastellaan joitakin vaihtoehtoja valmistukseen hyllyille.

Mikä on tämä rakenne? Välikappale kukkia ikkunalaudalla - on pystysäilytystä vahva perusta. Useimmissa tapauksissa se on valmistettu metallista. Tällaisella rakentaminen on kiinnitetty lukuisia tuet kukkaruukkuja. Joskus nämä hyllyt sisältävät koriste listoja. He eivät vain täydentävät suunnittelua, mutta myös täysin kaappaa potin.

Näillä tuilla voidaan kehystää koko ikkunan karmiin. Kevytmetallia rakenteet eivät yleensä ole kovin näkyvästi. Kukka ylpeys, päinvastoin, on komeilla. Lisäksi välikkeet mahdollistavat erinomaiset Tallenna jalanjälki kukkaruukkuja. Harmoninen ja kaunis tämä malli näyttää kukkia ikkunalaudalla. Kuvat sallia tämän täysin varma.

Joidenkin taitoja Puuseppä voit tehdä monitasoinen jalusta, joka täydellisesti sopivat muutamia kasveja. Tällainen hylly kukkia ikkunalaudalla voidaan sijoittaa pystysuoraan tai vaakasuoraan. Tehokkaasti se näyttää parvekkeella.

Tehdä puinen jalusta, sinun täytyy varastoida seuraavat työkalut ja materiaalit:

Nyt voit luoda grafiikalla

 • Vie terän ja liimaa se DSP. Tätä menettelyä, käytä silitysrautaa.
 • Tarpeettomia osia reunojen tulisi huolellisesti leikattu pois käyttämällä listakengässä.
 • Puinen hylly pohja on vain osa fragmentteja. Siksi sinun on liittää ne keskelle.
 • Alueella, jossa ei ole reunaa, on tehtävä kaksi reikää. Niiden on sijaittava toisella puolella ja toisella.
 • Saatuihin reikiin on välttämätöntä ajaa liimalla esikyllästetyissä tukilevyissä.
 • Tällainen manipulointi on tehtävä vastauspaikalla.
 • Liitä nyt vastaanotetut hyllyt. Aseta ne haluamallasi tavalla.
 • Anna aika kuivata hyllyt. Kestää noin 2 tuntia.
 • Kun liima kuivuu, tee merkinnät telineelle. Näiden merkkien mukaan poraa reikiä. Katokset ja solut on huolellisesti ruuvattu. Poista jäljellä olevat merkinnät huolellisesti.
 • Tiivistä ruuvien päät.

Puinen keppi on täysin valmis. Nyt se pitäisi ruuvata pinnalle itsekierteittävin ruuvein.

Jos sinulla on ikkuna-ikkunan kukkia, voit tehdä erilaisia ​​esityksiä. Lasirakenne näyttää hyvältä. Se sopii harmonisesti lähes mihin tahansa muotoiluun.

Jos sinulla on vähän tietoa tekniikasta työskennellä lasin leikkuri, voit helposti tehdä hyllylle kukkia. Tämä työ ei ole vaikeaa eikä vie paljon aikaa. Ne omistajat, joilla ei edes ole pienintäkään kykyä työskennellä lasin kanssa, mutta haluavat todella tehdä tällaisen telineen, voitte käydä työpajaan. Mutta älä unohda, että ennen tätä sinun pitäisi huolellisesti suorittaa kaikki mittaukset. Loppujen lopuksi työpaja antaa tarkat tiedot.

Tällaisen telineen valmistuksessa on otettava erittäin vakavasti lasin valinta. Se on kovettunut. Valitse lasi, jonka paksuus on vähintään 0,5 cm. Muista, että tämä hauras materiaali on kestettävä suuria kuormia, joita kukkaruukkujen paine aiheuttaa.

Joten telineen valmistukseen tarvitaan:

Nyt kun kaikki työkalut ja materiaalit ovat valmiita, voit aloittaa aseman:

 • Levitä tarvittavat merkinnät lasiin hyllyn pituudelle ja leveydelle. Lasileikkurin avulla leikkaa ne pois.
 • Leikkaa puulaatikoiden urat. Sen syvyyden tulisi olla vähintään puolet hyllyn leveydestä.
 • Kiinnitä lamellit kulmien ruuvin avulla seinään. Kiinnitä telineen ylä- ja alaosa.
 • Uriin on sijoitettava lasihyllyt.

Suunnittelu on täysin valmis.

Voit koristella kauniisti kukkia ikkunaluukussa, voit käyttää metallirakennetta. Voit tuoda esiin tämän standin erilainen muotoilu. Kaikki riippuu mielikuvituksesta ja siitä, kuinka paljon osaat työskennellä metallin kanssa.

Harkitse artikkelissa annettu kuva. Tällainen teline voidaan rakentaa jopa aloittelevalle mestari. Joten, jos sinut innostuu ajatuksesta luoda tällainen tikkaat kukkia, sitten varastossa metallivarret ja hitsauskone.

On tärkeää pohtia seuraavia. Pohjaan on käytettävä voimakkaampaa ja paksumpaa metallia. Vaiheiden suunnittelu tehdään ohuemmalta.

 • Ota metallinen sauva. Sen pituuden tulisi vastata jalustan korkeutta + 15 cm jalkojen suunnittelua varten. Se on tehtävä. Muutoin ikkunaluukussa on uria telineestä. Jos on vaikea järjestää rengas, voit vain taivuttaa jalkaa. Tee toinen telinepohja.
 • Kiinnitä pohjaan kohtisuoraan sauva, joka vastaa rakenteen leveyttä. Toista toisen telineen toiminta. Kiinnitä vielä 2 jalkaa.
 • Nyt on välttämätöntä antaa ensimmäinen vaihe. Sillä voit käyttää ohuempia sauvoja.
 • Samoin suoritetaan toinen vaihe. Sen leveyden pitäisi olla paljon pienempi. Loppujen lopuksi mallin pitäisi muistuttaa tikkaita.
 • Ota kolmas, viimeinen vaihe.

Seisoo kukkia ikkunapylvään voi tehdä, kuten olet jo nähnyt, mistä tahansa materiaalista. Jotkut käsityöläiset luovat todelliset mestariteokset, jotka ensimmäisellä silmäyksellä käyttävät täysin sopimattomia materiaaleja.

Se on hyvin muodikas ja tyylikkäästi näyttää hyllyltä, jonka hyllyt ovat kipsiä. Mutta muista, että tällainen materiaali vaatii hyvän perustan. Loppujen lopuksi kipsi ei kuulu kevyisiin materiaaleihin. On hyvä käyttää metallikehystä.

Hyllyjen valmistukseen voit käyttää vanhaa laatikkoa tai tinaa. Se riippuu siitä, minkä lomakkeen haluat antaa hyllylle. Kipsin kiinteyttämisen jälkeen sinulla on ihana laatta. Avaa se valkoisella akryylimaalilla. Tämä taustakuva maalaukseltaan venäjän- tai hollantilaisessa tyylissä on koristeltu sinisillä sävyillä.

Siinä ei ole toimivaa kuormaa. Mutta tämä on kaunis koristeellinen yksityiskohta. Se voi tuoda erityinen maku ja viehätys mini-puutarhaan. Joskus nämä telineet sijaitsevat 2-3 tasossa. Kuitenkin, yleensä ne eivät kestä enemmän potteja.

Käytä vähän vaivaa, ja kukat ikkunalaudalla loistavat uudella kehyksellä. Lisäksi luomalla sisustus itse, saat ei vain toimiva, mutta myös yksinomainen asia. Se tulee sinun ylpeytesi ja tarjoaa vihreät lemmikit mukavalla majoituksella. Voit tehdä tämän, sinun täytyy yhdistää fantasia ja varata useita tunteja aikaa.

Kuinka kukat sijoitetaan ikkunaluukkuun

11/14/2016 Kommentit Arvostelu: 4.524 Katsottu:

Usein kukkakauppias alkaa paniikkia, kun kasvit ovat tulvanneet ikkunan koko tilan. Missä ne sijaitsevat ja kuinka järjestää ne oikein? Kotimaiset ihmiset ovat ylpeitä, koska he eivät voi avata verhoja ja joutuvat hyppäämään lattialle seisovien kukkien päälle. Mikä on tapa löytää kukkakulttuuri, joka on sijoittanut runsaasti energiaa, eikä halua menettää työnsä tuloksia. Täällä voit tallentaa kukkalaatat ikkunaluukkuun ja itse tehtyihin hyllyihin. Jäljellä on vain vähän vaivaa ja mielikuvitusta ja järjestää sopivasti kaikki ikkunan ikkunat, jotta ne eivät vain häiritse kotitaloutta, vaan saavat myös tarpeeksi valoa.

Kasvinviljelyn edellytykset ikkunassa

Kasvava kukka ikkunaluukulla on tärkeää tarjota tiettyjä edellytyksiä kasvien hoitoon.

Ja yöllä huoneen lämpötila ei saisi laskea. Eksoottisten ja lämpöä rakastavien kukkien talvella voidaan sijoittaa puupalkkikivi tai vaahto, jotta juuret eivät jäätyvät. Kukka ei ole suositeltavaa sijoittaa lähelle ikkunaa.

Monet kasvilajeista pitävät runsaasti valoa normaalia kasvua varten, mutta sen intensiteettiä on vaihdeltava riippuen itse kukkien mieltymyksistä.

Loppujen lopuksi jotkut kasvit sietää täysin varjoa tai mieluummin hajallaan auringon säteitä, kun taas toiset pitävät kirkkaasta valaistuksesta päinvastoin ja ne on valaistu keinovaloilla. Siksi ennen kukkien sijoittamista toiveiden mukaisesti, ne on ryhmiteltävä asianmukaisesti mukavien olosuhteiden mukaan.

Perinteinen kukkien kontti on potti. Se voi olla keraamista tai muovia. Mutta haluttaessa pieniä kasveja istutetaan esteettisiin lasipulloihin, mukiloihin, epätavallisia muotojen sokerikulhoihin ja kasteluun.

Lisääntyvän kasvin, kattilakiven, kastelukannen, laatikon ja muiden kotitalousastioiden sopivuus sopii. Erittäin mielenkiintoinen sisätilojen kasvatusvaihtoehto istutetaan kasvi kattilaan, saviastiasta, lasista.

Suositukset värejä

 • On parempi laittaa vähemmän suuria kasveja kirkkaisiin ruukuihin, kuin kymmenkunta pientä ja tavallista. Tällainen koostumus on tehokkaampi.
 • Säiliöt on valittu yhtenäistetyllä tyylillä, niitä on pidettävä 1-2 sävyinä, mutta voit "pelata" koot ja kokoonpanot. Paljon värejä ja kuvioita luovat kaaoksen illuusion.
 • Monien pienikokoisten kasvien sijaan on yksinkertaisempaa valita yksi maljakko, joten sen kasvit vaativat samaa kastelua ja valon määrää.
 • Näyttelyä on täydennettävä sisätilojen yksityiskohdilla, esimerkiksi matolla, tyhjillä kukkaruukkuilla, oksilla, kierteillä jne.
 • Pienellä ikkunalaudalla et voi istuttaa suuria kasveja, jotka vaativat paljon tilaa, vaan yksinkertaisesti laittaa siihen kompakteja alkuperäisiä astioita mehikasveilla. Tällaiset kasvit vaativat vähäistä huomiota ja hoitoa, mutta ne näyttävät kunnioilta ja koristele sisustusta.

 • Ikkuna voidaan käyttää minipuutarhassa, jossa on syötäviä vihanneksia tai jopa hedelmiä. Tällaisella mini-puutarhalla on tarpeeksi tilaa ikkunoiden päälle, ja voit kasvattaa kaiken mausteista appelsiineihin ja muihin eksoottisiin hedelmiin.
 • Haluttaessa kaikki säiliöt voidaan "pukeutua" erityisesti ommelluissa tai sidotuissa tapauksissa häkissä, hallitsijassa, itämaisissa ja muissa kuvioissa. Nähdä, että nämä ruukut, jotka on tehty yhdestä tyylistä, ovat herkullisia.
 • Jos kasveja sijoitetaan avaruudessa, jalustalle käytetään pieniä kattiloita ja kukkia ikkunapylväällä. On erittäin tärkeää järjestää ne symmetrisesti, pitäen kaikki välissä olevat ruudut tasavertaisina.
 • Koostumus on tehty siten, että 1-2 suurta yksilöä tulee sen keskusta, ja muut kukat täydentävät sitä ja muuttuvat taustaksi.
 • Kapealla ikkunalaudalla, älä laita kahta ruutua kattiloita ja tee useita tasoja, joissa on ikkunoita varten pieniä kukkia, aivan kynnyksen tai juhlatason alapuolella. Laajalla ikkunalaudalla on mahdollista sijoittaa kasveja jardiniereen tai sijoittaa useita jalustoja jalustalle.
 • Toinen alkuperäinen, mutta melko hankala sijoituspaikka on hyllyn poikkileikkaus, mutta sävyttää alla sijaitsevat kasvit, mutta voit laittaa ruukkuihin kukkia. Tällaisen hyllyn toinen haitta on ikkunoiden pesemisen vaiva, joka avaa ikkunat.
 • Säiliöiden pystysuora sijoittaminen kasveihin, kun rungot ripustetaan tai kiinnitetään koukkuihin, kiskoihin.
 • Ikkuna näyttää hyvältä ja seisoo tai seistä, mikä voi olla muodoltaan ympyrästä kuusikulmioksi. Jalusta voidaan valmistaa metallista tai muusta materiaalista.

sisältöön ↑

Hylly, seisoo, seisoo: mitä pitää harkita?

Ennen kuin teet hyllylle omia käsiäsi, ostakaa teline tai aseta teline, arvostakoon, että niissä on tarpeeksi valoa kasveille. Ihanteellinen vaihtoehto on sijoittaa rakenteita, esimerkiksi seisoo kukkia kapealla ikkunan ikkunasta lähellä ikkunoita, joissa on paljon valoa. Erityisesti kukkien sijoittaminen ikkunoihin - ajatus on kiistanalainen, koska huone tulee tummemmaksi, varsinkin jos se on pitkä ja levittää kasveja.

Suurten kukkien seinät ikkunalasin tai telineen tulee olla vakaita, eikä hyllyjen saa heilua. Kukkaruukkujen sijoittaminen tulisi tehdä kätevästi, jotta niitä ei voitu hypätä kastelupulloilla, jotka tekevät uskomaton pyrouetteja.

Omilla kädillä ja kattiloilla tehdyt hyllyt eivät nosta kovin korkeita ja rakenteiden pinta on suositeltavaa valita sellainen, joka ei ole veden vaikutuksen alainen. Jos omiin käsiin on tehty hyllyjä tai puusta valmistettuja kukkia, kattilat asennetaan korkeisiin ruukkuihin niin, että materiaali ei kaadu.

Seiso kukkaloisto ikkunalaudalla tai telineeseen tehdään muodossa portaita, koska sen avulla kukkia voidaan järjestää kauniisti ja kätevästi. Kukat eivät peitä toisiaan, ja top "askel" pitäisi poistaa yli kynnyksen.

Nopea ja helppo tehdä omin käsin hylly pleksilasista. Tällaiset rakenteet ovat hyvin lähetys- kevyt ja kestävä. Lisäksi antamaan koristeellinen eräänlainen metalli on kiinnitetty kaapeleita ja roikkuu koukkuja, ruuvataan kattoon.

Hylly kukkia omin käsin

Nopeasti rakentaa ilman suurempia ponnistuksia, taidot auttavat board, kangas hihna ja useita ruuveja. Tämä menetelmä sopii puuikkunat omistajan. aluksella pituus on hieman pienempi kuin ikkunan leveys, kuin variantti käytetään vanerin. Mitata hihna, jolla on kaava: leveys neljä levyt lisätä neljä etäisyyttä, jonka ne hyllylle itse, lisäämme 10 cm. Taita nauha puoli ja leikkaa keskustasta, joten silmukan, korjata ja kiristä ruuvit. Puts nousta vaakasuoraan, käyttäen kudoslenkkiä. Tällainen menetelmä sopii saattamista kukkaruukut. Vaihtoehtona ylimääräisen kosteuden tippumista ja ruukkuja ei työnnä pinnalle, käyttää muovialusta reunuksilla.

Seistä kotiin kukkia ikkunalaudalle ja lattia ovat erilaisia, ja peitteitä ja seinä. Tässä artikkelissa näytämme, miten nopeasti tehdä omin käsin kaunis lattia seistä kukkia.

Tämä muotoilu voidaan tehdä pois ruukut eri halkaisijat. Alareunassa on suurimman potin, sitten 4 keskikokoinen ja pieni. Pitää koko rakenne rauta sauva, joka käy läpi kaikki kattilat, sen korkeus määritetään itsenäisesti.

Astioiden haluttaessa väri haluttu väri tai malli koristeellinen vaikutus, ennen gruntuya pinta.

Keskimääräinen säiliö poraa reiät kulmassa niin, että se kulkee pohjan ja seinän potin. Siten jokainen säiliö on sijoitettu vinosti. On korkein (alempi kapasitanssi) tanko on kiinnitetty pystysuoraan kireällä enemmän ruukut keskisuuresta pienin. Tämä tuki antaa kohokohta sisustus, joten se ilmava ja epätavallinen.

Millaisia ​​kukkia valita kasvamaan parvekkeelle

Kuinka usein katsomalla parvekkeella, meidän unelma puhdistamaan tarpeettomia asioita ja käännä ...

Kasvava tulppaanit kotona

Tulppaanit ovat symboli keväällä, hyvinvointia, rakkautta ja uutta elämää. Yleensä he suositellaan avomaalla ...

Erittäin hyödyllinen artikkeli, moni oli oppinut itse, olen vielä aloittelija puutarhurit, joten saadut tiedot on minulle tärkeää. Käsittelen kaikkia näitä yksityiskohtia haettaessa sen kukka nurkkaan. Kiitos mestarikurssi tekemisessä lasinaluset!

Minulla on niin paljon kasveja, jotka eivät tiedä, miten he kaikki mahtuvat ikkunalaudalla. Kesä on mukavaa, on mahdollista järjestää parvekkeelle puutarhan) Mutta talvi on paljon vaikeampaa. Olen kasvaa kukkia lähinnä. Viime aikoina olen yrittänyt kasvattaa sitruuna puu, muuten! Pari päivää sitten, on ollut minun ensimmäinen sitruuna))

Mitä tulee sijoittaminen kukkien annoit minulle maaperää pohdintaa. Meidän täytyy rakentaa hyllyjä vielä. Erittäin paljon Pidin sijoittaminen värejä tukien muodossa tikkaiden valokuvaan. Nyt ajatella mieheni ja minä, olemme kaikki tämän kauneuden henkiin 😉 Kiitos!

Voi kiitos. Erittäin hyödyllinen minulle oli informatsiya.Rasteny asunnossa paljon, mutta niiden käytännön rozstavit ikuisesti saa menya.A on luovia ideoita, kaikki on niin kaunista, jotain varmasti tehdä improvisoituja materialov.Dumayu jopa ostaa mitään pridetsya.Pobezhala mukana !

Ensinnäkin, ymmärtääkseni, on syytä miettiä lämpötila

tilassa. Jos kukat "jäädyttää", niin kannattaa asettaa

lämmitin, tai tehdä lämmitys. ajatus

lämmitys potin. Jos pidät lämmityselementti ruukuissa,

kukat ovat aina lämmin. Ainoa asia, joka pitäisi ottaa huomioon kaikki

vivahteita sähkölämmitys. Alkaen sähkönsyöttö,

kuormantasaus, viimeistely laskennassa maksun sähköä.

Joko niin, se on melko vaikeaa vaihtoehto toteutettavaksi. jos

jotka ajatellut tätä, kertokaa.

Kuten versio taottu seistä kukkia, mutta tietää etukäteen, että se on kaunis IKEA ei osta, ja täytyy tehdä, jotta, ja se on todennäköisesti maksaa sievoinen summa. Jäljellä olevat vaihtoehdot ovat jotenkin koske juuri eivät halua jakaa kukkia seinälle tai peittää puolet näkymä ikkunasta.

Kaikki materiaalit greeninhouse.ru sivusto on kirjoitettu nimenomaan verkko-omaisuuden ja henkisen omaisuuden sivuston ylläpitäjä.

Sign up for Vapaa postituslistalle. Lähettämällä odotat: paras uudet materiaalit, suosittu artikkeleita ja keskusteluja

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

71 + = 79