Tiheys kuivaa hiekkaa

Hiekka Tiheys määrittäminen ja merkitys

- kun läsnä on monenlaisia ​​epäpuhtauksia.

Mikä on suodatus kerroin hiekkaa?

- suorituskykyä eri rakennustöiden.

Tämä menettely suoritetaan seuraavasti. Hiekka aiemmin seulottiin pienen seulan (5 mm). Sitten se kaadetaan mittaus- astiaan, jonka tilavuus on 1 litra. Näin ollen sen on oltava pudota tietty korkeus (10 cm) yläpuolella, astian ja muodostaa kartion. Kartiomainen osa hiekkaa leikata hallitsija. Punnitse astiaan hiekalla ja ilman hiekkaa. Irtotiheys voidaan laskea seuraavalla kaavalla: ρn = (m2 - m1) / V, jossa m1 ja m2 - paino tyhjä ja täytetyn säiliön, vastaavasti, V - sen tilavuus.

- teiden, erilaisten rakenteiden ja rakennusten. Täällä, hiekkaa käytetään tehdyn hiekkaa tyynyn tai lisäkerroksia;

- betonin valmistuksessa. Hiekka toimii paikkamerkkinä;

- Eri laastit, on myös hiekkaa - paikkamerkki.

Miten määritellä irtotiheyden hiekkaa

Sand - suosittu rakennusmateriaali, jota käytetään valmistuksessa kranaatinheittimiä. Mutta jokaisen työ on oman tyyppistä materiaalia on ominaista sen suorituskykyyn.

Yksi näistä on irtotiheys, joka käsitellään edelleen

Vaikutus rakennuspalikka

On ilmoitus siitä, että arvo, jota edustaa materiaalin tiheys on suoraan riippuvainen rakenteesta viljaa. Jos tämä parametri on liian korkea, se tarkoittaa, että jyvän rakenne jyvinä, jotka voidaan karakterisoida korkea tiheys, lujuus.

Se, jolla on tällaiset ominaisuudet käytetään tuotannon korkean lujuuden betoni ja joilla korkea kylmänkestävyys.

Miten käyttää hiekkaa rakennuskohteen GOST 8736 2014 löytyvät tämän artikkelin.

Laske raekoko ei ole vaikeaa. Tätä varten sinun täytyy ottaa seula seulontaan. Se on edustettuna laatikon muotoinen, mutta tässä tapauksessa, sinun täytyy käyttää muutamia näistä laatikoista, sisäkkäin. Kun hän oli sijoitettu pohjalle, sinun täytyy keskustella yhtä ja toiselle puolelle 5 minuuttia. Lopussa Tämän menettelyn on syytä asteikot höyryä kuivaa jäänteitä hiekka, partikkelikoon määrittämiseksi.

Kun hiukkasten tulee tiheä, esitetään indeksi alkaa kasvaa. Tästä syystä muuttujan ei voida kutsua irtotavarana. Kun luodaan hiekkaa pussi rakenne ei tiivistetään. Kun irtotiheys ei tunneta, on mahdollista liittää tilavuuteen hiekan paino, koska kustannukset materiaalin määritetään vain yksi tonni ja kohti 1 m3.

Rakentamiseen hiekka irtotiheys mukainen GOST 8736 93budet päästä 1300-1500 kg / m3. Tämän seurauksena ainesosan ominaisuudet voivat vaihdella, ja tämä vaikuttaa suoraan parametrin itse. Esimerkiksi, kun kosteuspitoisuus on 3-10%, lasku irtotiheys.

Video - irtotiheys hiekkaa:

Nähdä kuvia louhoksen hiekan voi tässä artikkelissa.

Nyt on tarpeen käsitellä erilaisia ​​hiekkaa. erottaa:

  1. joki. Valiokunta puhtain ja vaadi lisäpesulaite. Sovelletaan valmistettaessa laadukkaita konkreettisia.
  2. meri. Sen rakenne voi olla läsnä suoloja ja muita mineraaleja. Jos aiot käyttää aineiden valmistuksessa betonin ja laastin, on tarpeen tehdä ylimääräinen huuhtelu.
  3. vuori. Sen rakenne voi olla läsnä epäpuhtauksia, mikä suuresti vaikuttaa laatuun lopputuotteen.
  4. ura. Se voi sisältää savea ja kiviä. Siitä syystä, että louhos materiaaleja on kaikkein likainen, sitä ei saa käyttää betonin valmistuksessa. Käytä sitä on sallittua vuodevaatteet perusta. Jos savi on sisällytetty suuri määrä, on mahdollista suorittaa pesu. Sitten saatu materiaali voidaan saada laastaria vuori ulkoisen ja sisäisen seinät.

Esityksen GOST 8736 93dlya rakenne voi olla kolmea tyyppiä: todellinen, ja suurin keskimääräinen. Erittäin tärkeä kriteeri, joka määrää tyhjyyttä ja kosteus, on keskimääräinen tiheys hiekkaa.

Välisistä eroista sora soraa löytyy ja nähdä kuvia tässä artikkelissa.

Tähän mennessä rakentamisen tiheys on 1,3-1,8 tonnia / m3. Kaikki riippuu epäpuhtauksien läsnäolo tuotteessa. Mitä enemmän niitä on, sitä suurempi on esitetty kuviossa. Koska tällainen kuva ei voi määrittää laatua viljan koostumus.

Joki hiekka keskimääräinen tiheys 1,3 t / m3. Mineraalikoostumus tuote on suoraan liitetty maantieteellinen sijainti kehitystä. Tästä huolimatta joki hiekka on kaikkein puhdasta materiaalia, joka sisälsi epäpuhtauksien poissaolon.

Missä ja miten soveltaa raunioihin murto GOST 8267 93 20 40, on artikkelissa.

Esitetyssä muodossa uran komponentti pääsee 1,4 tonnia / m3. Esitetyn materiaalin sen koostumus on savi- epäpuhtauksia, jolloin se ei ole suositeltavaa käyttää valmistettaessa korkealaatuisia betonin.

Kun tiiviste tuottaa suurin osa tuotteista, se lisää sen tiheyttä. Kun materiaali sijaitsee takana kuorma, on tyypillistä hänelle luonnollista, ei-puristetussa tilassa, johtuen erityisesti suurin kapasiteetti. Jos irtotiheys on määritetty, on mahdollista laskea paino hiekkaa ja suojapiiristä.

Mitä GOST raunioista ryhmittymän maininneet artikkelissa.

Käytännössä suuri kysyntä irtotiheys ja komponentti irtotiheys testin asetuksen tietyn tilavuuden irtotavarana materiaalia, joka on sijoitettu säiliöön, jonka mitat 1h1h1m. Määrittää sen ominaispaino, on välttämätöntä tietää arvo koko moduulin.

Pienten joki ominaista suuri arvo parametrin tutkittavan, toisin kuin karkea rakenne tuote. Hänen prosenttiosuus kosteus voivat vaikuttaa ominaispaino. Samankaltaisia ​​olennainen ominaisuus osuus 1200-1700 kg / m3. Tämän seurauksena voit piirtää viivan ja sanoa, että esitetyt luvut vaikuttavat seuraavat ominaisuudet:

  • mineraalikoostumus irtotavaran,
  • Hänen joukkoihin,
  • kosteusaste.

Mitä raunioiksi paino-osuus on 20-40 löytyvät artikkelista.

Kun taso ympäristön kosteus kasvaa, tiheys hiekka, joka sijaitsee siinä, vähenee. Syynä on se, että paakkuuntuu. Ilmaisin laskee, kunnes kosteustaso ei vähene 10%.

Kostea Kuiva tunnettu siitä, että ensimmäinen alempi tiheys ja lisääntynyt määrä. Tämän jälkeen prosessi lisätä nesteen tuotteen rakenne, sekä lisätä testin osoittimena, koska pinnoite kukin pelletti, jossa on ohut kerros vettä. Esitelty ominaisuus on otettu huomioon annostusta rakennusmateriaali suhteen sen tilavuudesta. Jos kosteus nousee, vesi kaikki rakeiden väliset tyhjät tilat täyttyvät, ilman siirtyy, ja tiheys kasvaa uudelleen.

Kuinka suuri osa sepelin hinta 40 70 on tässä artikkelissa.

Video - Irtotiheys kg m3 hiekkaa:

Oppia tilavuuspainon soraa, voit lukea artikkelin.

Irtotiheys rakentaminen hiekka on erittäin tärkeä parametri. Tämä kriteeri ei vaikuta ainoastaan ​​materiaalin koostumus, mutta taso kosteus. Laske irtotiheys hiekan voi itse. Lisäksi, kunkin toimitti tuotteen tiheys saa arvonsa. Mukaan tutkittu arvo ei voi määrittää laatua rakeiden ja näin saadaan korkealaatuinen ja luotettava betoni.

Tiheys hiekka tilassa luonnollisen kosteuden

Hiekka tiheys tieto on tarpeen valmistelun laasti, tämä ominaisuus osoittaa, kuinka paljon painoa vie aineen jossain määrin, ja vaikuttaa suoraan määrän muita komponentteja. Se riippuu monista tekijöistä: prosessi uuttamalla, muoto, koko ja voidage jyvät, kosteusaste, osuus ja laatu epäpuhtauksia. Poistamaan virheet hiekka seos johdetaan kuiva ja maksimaalisesti puhdistettuna, ohjataan valinta suhteissa arvoon irtotiheys, valmistajan, tai otetaan taulukoista.

Hiekka on kuiva hiukkasmainen materiaali luonnollista tai synteettistä alkuperää, joiden hiukkaskoko on alueella 0,05-5 mm. Sen laatu riippuu prosenttiosuus pöly-savi- ja orgaanisia epäpuhtauksia, tiheys ja lujuus rakeiden itse. Tärkein ominaisuus on tiheys hiekkaa tilassa luonnollisen kosteuden: korkeampi se on, sitä vaikeampi se osa, ja sitä kauemmin betonoidaan rakenne tai pinta. Se mitataan g / cm3, laboratoriokokeissa, tai kg / m3 uudelleenlaskennan tilavuus tai vetoisuus. Lisäksi se nizmenno puuttua arvioitaessa laatua viljan koostumuksesta.

On olemassa kolme parametrin, jonka arvo mitataan empiirisesti, ja se voi olla joko vakio tai riippuen tiiveys, kosteus ja muut tekijät:

  • Näennäinen tiheys - vakio kuvaavat suurin massa puristettu materiaali tilavuusyksikköä kohti käytössä. Mitattuna kg / m3 ja määräytyy yksinomaan laboratorio-olosuhteissa. Hiekka on vähintään 2500 kg / m3, koska se on tuote hienontamisen kiinteiden ja sitkeää kallio. Mukaan GOST 8736-93 todellisen arvon tarkistaa takaisin kerran vuodessa (jolla on kokemusta uppouma).
  • Irtotiheys - tärkein parametri rakeinen seokset ja materiaalien osoittaa niiden paino suspensiossa ja kuiva. Se määritetään täyttämällä pullo tunnettu kapasitanssi hiekka, peitetään 10 cm: n korkeus ilman sulkemista. Keskimääräinen arvo - 1,5 g / cm3 (1500 kg / m3), minimi on havaittu kuiva hieno joen lajien max - y rakennus hiekka ja formulaatioihin perustuen raskaiden kiviä. Bulk ominaispaino huomioon tilavuuden väliset raot yksittäisten hiukkasten, mutta ei sisempi voidage.
  • Keskimääräinen tiheys - ominaisuus, joka otetaan huomioon vaikutus huokostilavuus ja kosteusprosentti kylläisyyttä. Tämä arvo kuvastaa materiaalin massan on tilavuudeltaan luonnollisessa tilassa, seurauksena, se on suurempi kuin suurin, mutta vähemmän totta. Minimi on havaittu kosteuden hiekkaa välillä 5-7%, korkea arvo indeksin tällaisissa olosuhteissa (≥1550 kg / m3) osoittaa hyvää kestävyyttä ja pakkasenkestävyys rakeiden. Saada tarkempia tuloksia ovat keskimääräinen tiheys arvo useita kertoja.

Ulkoisten tekijöiden on indeksin arvo vaikuttaa ensisijaisesti kosteuden hiekkaa. Kerroin muuttuu ei lineaarinen: aste kasvu 10% kyllästyminen materiaalin tiheys pienenee, koska paakkuuntuminen ja paakkuuntumista jyviä, enemmän ilmaa siirtyy vedellä ja ominaispaino alkaa nousta. Käytännössä suurin seos ei koskaan kuivu loppuun asti, tiheys hiekkaa sen luonnollisessa tilassa on erilainen kuin laboratoriossa irtotavarana, usein - isossa tavalla.

Kosteuden määrittämiseksi taso kotona laskea massan ero mitatusta osa ennen ja jälkeen kuivauksen kuuman metallilevyn.

Irtotiheys erityyppisille hiekkaa

Tekniset tiedot on rakennus hiekka säätelee GOST 8736-93, puristamalla (valmistuksessa käytettävien muovattujen) - 2138-91. Tärkein luokitus liittyy sijainti ja tuotantomenetelmän. Suosituin lajikkeita ovat:

1. jokihiekka - hajoamistuotteen sahoja suistoissa ja jokien. Pelletit merkinnät ovat pyöreitä muodoltaan, kooltaan fraktiot vaihtelee +0,3-+0,5 mm. Sovelluksia ovat valmistamiseksi ratkaisuja päällysteen, viimeistely, hiekkapuhallus, betoni, sadevesityhjentyvä. Ominaispiirteet ovat joen hiekka nopea asettumisaika vaivaamisen aikana, seos, joka perustuu se ajoittain sekoittaen.

2. kvartsi, tunnettu siitä, että korkea laatu ja tasaisuus viljan koostumus. Tämän näkemyksen koskee erityisesti muovaus, sitä käytetään tuotannon lasin sulien, liuosten, keramiikka ja posliini. Kvartsihiekka, jonka keskimääräinen raekoko käytetään suodatusta laitoksissa.

3. Tuotettu louhoksissa: pesemällä tai kuivaseulonnalla. Ensimmäisen lajin louhoksen hiekka lähes ilman pölyä ja savihiukkasten koostumuksessa, toinen vain poistettu kiviä. Seyannye laadut suositeltava kuivalle vaivaamista muuraus, rappaus ja asfalttiseosten. Pestiin kuoppa hiekka on arvostettu sen suuri puhtaus ja tasaisuus.

Rakentaminen hiekka - kuumin tavaraa kuten profbrigad keskuudessa.

Pit hiekka - tämä on yksi lajikkeiden hiekkaa louhittu.

Sandblaster on suunniteltu puhdistusaineet valmistettu eri materiaaleista.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Katsaus konkreettisia merkkejä

Osuudet sementtilaasti

Kolmiulotteisensuunnittelu alkaen keramsit

© 2018 Stroitel lab

Haluatko saada päivitykset?

Tilaa missaa uusia julkaisuja

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

70 + = 78