Tilavuus paperin applique

Miten käyttää suurin osa hakemuksen yhdessä lasten luoda uskomattomia koostumuksia?

Hakemuksen yksi niistä alueista luovuuden, löytää viihdyttävä harrastus sekä lapsille että aikuisille. Nämä luokat voivat kehittää lapsen motorisia taitoja ja mielikuvitusta. Niiden etuja - helppous täytäntöönpanoa ja materiaalien saatavuus. Vanhemmat voivat tehdä tällaista luovuutta pienten lasten vuotiaasta lähtien polutoragodovalogo käyttäen tasainen aplikointitekniikka. Vanhemmille lapsille, voit käyttää toista vaihtoehtoa - tilavuuden mukaan paperin. Ja tänään näytämme, miten on luova prosessi. Tässä artikkelissa opit tekemään erilaisia ​​kolmiulotteisia muotoja (kukkia, sininen) käyttäen ehdotettuja malleja.

Maalauksia, teki ansiosta tekniikka "Kolmiulotteinen applique värillistä paperia", voit koristella lastenhuoneen. Tervehdys ja paneelin luoma käsissä lasten samaa tekniikkaa, täysin täyttää tehtävänsä perheen ja ystävien lahjoja.

On monia työpajoja, jotka opettavat tuotanto kolmiulotteinen luvut väri, aaltopaperia ja jopa lautasliinat. Mutta samaan aikaan jokaisen varianttien tarjoaa standardin joukko välineet tähän tehtävään. Pääsääntöisesti, se sisältää:

  • Paperiarkit (väri, valkoinen);
  • sakset;
  • PVA liimaa lyijykynällä tai säännöllisiä;
  • lyijykynä;
  • linja.

Avulla näitä työkaluja, voit luoda monenlaisia ​​kolmiulotteisia muotoja (kukkia, kyyhky, eläimet, jne) yhdessä lastensa kanssa. Miten tämä, kuvataan yksityiskohtaisesti työpajoissa, joka tarjoaa myös malleja.

Tärkeä kärki toimittajat!

Jos on ongelmia kunnon hiukset, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä shampoot, jotka käyttävät. Häiritseviä Näkymät - 97% shampoot tunnettuja tuotemerkkejä ovat komponentteja myrkytykset kehomme. Aine, minkä vuoksi kaikki epäkohtiin koostumuksessa kutsutaan Natriumlauryylisulfaatti / laureth sulfaatti, kookos sulfaatti, PEG, DEA, MEA.

Nämä kemialliset komponentit hajoavat rakenne kiharat, hiukset haurastuu, he menettävät joustavuus ja sitkeys, väri haalistuu. Myös tätä tavaraa joutuu maksaan, keuhkoihin, kerääntyy elimiin ja voi aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia. Suosittelemme vastaan ​​varojen käyttöä, mikä on tätä kemiaa. Äskettäin meidän asiantuntijat tekivät testit shampoot, jossa ensimmäinen paikka ottanut avulla yhtiön Mulsan Sosmetic.

Ainoa valmistaja kaikki-luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan tiukan laadunvalvonnan ja sertifiointijärjestelmiin. Kannattaa käydä virallisia verkkokaupassa mulsan.ru. Mikäli on syytä epäillä luonnollisuutta meikkejä, tarkista viimeinen käyttöpäivä, sen ei pitäisi ylittää yhden vuoden varastoinnin.

Master-luokassa massamuutosvaihtoehdoista koiranputkea

Tämä opetus sopii lapsille +1,5-2vuosi. Aikuiset voivat leikata kaikki yksityiskohdat omasta ja tehdä suurimman osan sovellus papereita yhdessä lasten kanssa. Niin, että luovaan prosessiin tarvitaan:

  • Puhdista valkoinen arkki;
  • värillinen paperi (tausta ja ytimien lukumäärä);
  • liima;
  • sakset.

Lisäksi meidän pitäisi ottaa kynä ja viivoitin - ne ovat käteviä ajoratamaalaukset.

Luova prosessi alkaa siitä, että laitamme valkoinen arkki pöydällä laaja edessäsi ja rascherchivaem se suikaleiksi 1 cm. Sitten leikkaa ne. Kummallakin kaistalla taivuttaa ja liimaa reunat terälehdet kääntyi tulevaisuuteen äänenvoimakkuutta. Sitten ottaa keltakäppyrälehti ja piirtää kolme ympyrää sitä. Voit leikata noin tahansa esinettä, joiden halkaisija on 3-6 cm. Saadaksesi kukkia, sinun täytyy kellastua ydintä selän puolella ja pitää niistä kiinni reunoihin terälehtiä.

Luova luomassa tilavuus sovellus on valmis se, että samalla kun kamomilla kuivua, valmistamiseksi tausta. Tätä varten otamme sinistä levyt ja siitä kiinni kaistale vihreää jotka jäljittelevät kukkavarsia. Nämä topit liimalla liittää ydin terälehtiä ja tilavuuden applique värillistä paperia valmiina. Jos käytät malleja edellä kuvattuja, saat suunnilleen kuvan, kuten kuvassa.

Master-luokan luomiseen irtotavarana kukkia

Tämä toiminta voidaan toteuttaa vanhemmille lapsille, kun he osallistuivat. Tämän tekniikan, volyymi paperia applique lasten luo rehevän kukat, kuten kuvassa.

Saada tällainen koostumus tarvitset seuraavia työkaluja:

Lapsille luomassa näitä paloja tulee olemaan hauskaa, jos auttaa heitä tekemään. Ja tästä, ensin ottaa värilliselle paperille samanvärisiä ja rascherchivaem sen neliön kanssa puolin 5x5 cm. Riittää, kun 40 kappaletta saadakseen iso kukka.

Kaikki neliöt leikata ja muuttuvat käpyjä, kiinnitys risteykseen liimalla.

Master-luokan tekemisessä kuva riemumielin

Volume sovelluksen avulla voit luoda yhdessä lasten ja monimutkaisia ​​koostumuksia. Sitä voidaan kutsua kuva, joka näyttää kaunis kolmiulotteisessa kukkia.

Saada samanlainen koostumus, pyydä lapsia valmiina:

Aluksi tuotamme kukkia. Voit tehdä tämän, ottaa vaaleanpunainen arkkia paperia eri värejä. Käyttäminen esitetty alla malleja, leikkokukat. suuret kellot pitäisi olla 35 kappaletta, ja tarpeeksi pieni 15. Tuloksena kukkia on taittaa puoli, ja sitten lisätä ne toisiinsa puolin. Sinun pitäisi saada 7 suurta ja 3 pientä kelloa.

Kellojen mahdollisimman paljon aidolta, sinun täytyy valmistella heteet. Ottamaan tämän keltaiselle paperille ja leikkaa kolme hyvin ohut ja pitkä nauhat kummallakin kukka. Sitten? osa on kierretty vartaassa saada kauniita spinning heteet. Sileät reunat liimaa ne välillä terälehtiä.

Sen jälkeen siirrymme valmistuksen verholehtien. Ottaa vihreän kirjan ja leikkaa 8 kpl. Tämä on tyhjä kukkia.

Sitten voit leikata muutaman vihreät lehdet erikokoisia, ja voit alkaa kerätä koostumusta, jotta saadaan tilavuudeltaan applique värillistä paperia muodossa maalauksia. Ensimmäinen ottaa harmaa paperiarkki, josta tulee taustalla. Kiinnitetty siihen liimalla lehdet ja verholehdet, riippuen sijainnin kelloja. Midway verholehdet liimaa kukkia, ja kuva on valmis.

Master-luokan valmistus koulutus kyyhkynen

Bulk sovelluksia värilliselle paperille saattaa tulla merkityksellisiä koristelu huoneeseen. Esimerkiksi tilavuuden kyyhkynen tehnyt alalla, voi olla merkitystä teema illalla tai tilaisuudessa. Saada palan maailman lintu, tarvitsemme malleja.

Mukaan kaavain, siirtää muoto arkille. Leikkaa ja taivuta sitä linjojen. Tee ensin kertaiseksi selässä, ja siirry sitten hännän - sen pitäisi mennä ylös, kun taivuta linjalla kolmion. Hännän liima kanssa takaisin, paikkaan, jossa kolmio on esitetty. Myös kytketty reunalla pään ja nokka. Nuoremmille lapsille, suorituksen luvut voi olla vaikeaa, joten kannattaa auttaa niitä läpi tätä prosessia.

Saada kyyhkynen työkappaleeseen, kiinnitä siivet. Leikkaa ja taivuta ne mallina. Seuraavaksi märkä liima kolmion keskellä siivet ja kiinnitä ne takaisin. Nyt valmiina kyyhky.

Kuten näette, äänenvoimakkuus sovellus voi olla hauskaa kaikenikäisille lapsille. Tällä tekniikalla voit luoda pois värilliselle paperille kauniita sävellyksiä, mikä on erinomainen lahja tai sisustus kodin sisustus.

Bulk sovelluksia paperia käsilläsi: järjestelmä

Luoda kolmiulotteinen applique paperi on helppo ja erittäin mielenkiintoinen. Kaikki mitä tarvitset - lyijykynä, pyyhekumi, värillinen ja valkoinen paperi, liima, sakset. Tietenkin se on varmasti vapaa-aikaa ja hyvällä tuulella. Paperi - hyvin rikas materiaali käsityö sitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Jos sinulla on lapsia, he ovat myös kiinnostuneita osallistumaan lisäksi kaikenlaista luovuutta kehittää sitkeyttä, mielikuvitus ja hienomotoriikka.

Paperi hakemuksen tekniikan

Kaikki tietävät yksinkertaisin tekniikkaa, kun kopioitu pahvi leikattu värillinen paperi kukkia, taloja, perhosia, ja niin edelleen. D. Kaikki alkoi tästä. Sitten keksimme keinon, jolla nämä kuvat kolmiulotteinen. Ja tässä piilee suuri lähde inspiraation suunnittelusta, koska voit luoda omia kortteja ja koriste-elementtejä. On todellisia mestareita, joiden tilavuus sovellukset paperia muuttuvat mestariteoksia.

Lisäksi kerrostamisen ja siluetti leikkaus tekniikoita miter ja quilling. Ensimmäisessä tapauksessa paperi leikataan pieniksi neliöiksi, joka avulla tanko tai vastineita on kierretty pieniin kanaviin. Ne liimataan pystysuoraan alustaan. Quilling käyttäen kierretty nauhat värillistä paperia. Näin voit luoda lukemattomia erilaisia ​​koostumuksia, jotka näyttävät erittäin helppoa ja harjakattoisia. Suurin osa paperin sovelluksen kädet on, tietenkin, ja jossa käytetään origami.

Hallitsemaan näitä tekniikoita on täysin todellinen. Jos jokin ei toimi heti, älä perääntyä. Ja aloittaa, ehkä pitäisi olla kaikkein yksinkertainen.

Tilavuudeltaan applique tekemistä lapsesi

Luoda kolmiulotteinen sovelluksia paperin lapsille on paitsi mielenkiintoinen, mutta myös hyödyllinen. Tämä on suuri kehittyy hienomotoriikka, mielikuvitus, sitkeyttä, huomio, avaruudellista ajattelua. Lisäksi lapset rakastavat tehdä asioita yhdessä aikuisten kanssa.

Lapsi kuusi vuotta pitääkseen huomiota, on tarpeen ottaa käyttöön osa peliä, esimerkiksi kysymällä arvoituksia esityksen aikana työtä. Ne voivat olla esineitä ja kuvia, jotka näkyvät lopullisessa koostumuksessa.

Joten, ensin sinun täytyy piirtää kuvio paperille. Tässä tapauksessa se on puun lehdet ja lintu.

Tahansa tilavuuden applique paperia alkaa luonnos. On ruskea lehdet, piirtää puun paksu oksat. Kuten kruunu, kuten tässä esimerkissä, se voidaan yksinkertaisesti epätasainen ympyrä. Erikseen arkkia vihreää maalia pieniä lehtiä. Lintu on kontrasti muuhun yksityiskohtia. Täällä, tätä varten, lila väri valittiin hänelle. Kaikki yksityiskohdat tulevasta kokoonpanosta anna lapsen vähentäisi itse.

Jotta lehdet ovat symmetrisiä, ne on leikattu taitetun arkin puoli. Tehdä useita pareja, laittamalla ne toisiinsa.

Aivan ensimmäinen liitetään taustalla kruunu. Seuraavaa vaihetta varten sinun täytyy valmistautua pienen konvoluution ruskeaa paperia. Ne on liimattu puuhun takapuolelta ja ovat linkkinä häntä ja kruunun.

Volumetrinen applique paperi tyytyväinen soveltamisesta origami, mikä tarkoittaa, että lintu ei voi leikata, vaan erityisellä tavalla kääntyä. Tai rakentaa se hännästä kootun kuin haitarin arkki. Tässä tapauksessa siipi on liitetty siten, että se on myös hieman edellä loput koostumuksesta.

Lapset voivat opettaa monimutkaisempia ja mielenkiintoinen tekniikoita. Tahansa pörröinen luotuja objekteja yksinkertainen tarttuvuus malliin Paperinpalasia. Ja levyt ryppyjä, kutistumisen, tasoittaa tai taittaa, ennen tulee osa kuvan. Nämä menetelmät luovat mestariteos elementeistä on aina hyvin jännittävää lapselle.

Suurin osa hakemuksista lapsille paperi tehdään käyttäen hiippa. Tässä esimerkissä, tämä menetelmä on muodostettu koko koostumuksesta.

Take paperi keltainen, sininen, vihreä, ruskea ja valkoinen väri. Nyt täytyy leikata pieniksi neliöiksi - oikein sovi yhteen neliösenttimetriä. Luoda konvoluutio itsensä on tappi tai hammastikulla. Vaikka voit käyttää mitä tahansa esinettä kapeita terävä pää. Hän laittaa keskustassa aukiolla, joka murskataan ja rullattu ympärille. Liima tässä tapauksessa sovelletaan halutun osan luonnos. Älä poista tappi ennen paketti ei tartu tukevasti paikalleen.

Suurin osa paperin sovelluksen luotu omin käsin - erittäin työlästä työtä, mutta se on hyvin rentouttaa hermostoa ja opettaa pitkäjänteisyyttä. Prosessin helpottamiseksi, parempi valmistella kaikki tarvittavat kierteen, ja sitten edetä tarttuvuutta. Muuten, voit täyttää vain luonnos ääriviivat. Älä huolestu, jos jotkut paketit osoittautui epätasainen - valmiin kuvan, ne näyttävät hyvin harmoninen.

Suurin osa paperin sovelluksen. kukkia

Tyypillisesti nämä käsityöt ovat merkityksellisiä aattona maaliskuun kahdeksannen. Kuitenkin, luovuus ei välttämättä etsiä joitakin tekosyy.

Tee ensin potin. Voit olla jumissa päälle erityisesti pehmustettu paperi paketti, kuten tehtiin puusta sovelluksia tai jätä yläreuna ja löysää sitä alas.

Kukat kerroksittain. Sinun ei tarvitse tehdä niitä viisi terälehdet, kuten kuvassa. Jos haluat enemmän, polku on kyse. Midway voidaan leikata vaahto ja maalata tai vain kiinni tämän paikan pienen palan rypistynyt arkki.

Volumetrinen asianmukaisten paperin lisäksi koristella nauhoja, kangas ja muut käsillä, jotka on liimattu tai ommeltu koostumukseen. Tässä tapauksessa tällainen elementti on nauha. Se voi olla helppoa pujota varta leikata reikiä. Jos mielikuvitus jatkuu, applique koristella helmiä, helmiä tai jotain muuta.

Kukka koostumus aaltopaperista

Tämä on hyvä tapa antaa käsintehdyt artikkeli ilmavuutta. Tarvitsemme - cut aaltopaperia terälehtiä halutun kokoiseksi. Anna niiden koko vaihtelee - suurin ulkoreunaan pienemmän keskellä ,. Kunkin terälehti alareunan kanssa tekee pienen viillon. Taitto tuloksena reuna päällekkäisyys. Nyt on mahdollista käyrä välilehden tai ulkopuolelle tai sisälle, ja kiinni alustaan.

Ehdottomasti mitään kukka voidaan tällä menetelmällä, on se nousi, pioni tai kamomilla.

Mielenkiintoisin ja silmäänpistävä kolmiulotteinen sovelluksia valmistetun paperin kanssa tätä tekniikkaa. Jos haluat hakea ensimmäistä kertaa quilling, olkaa kärsivällisiä, koska se ei tule olemaan helppoa. Tärkeintä tässä - koulutus.

Kaksipuolinen väri paperi on tarpeen leikata suikaleiksi leveys 2-9 mm. Suppeimman käytettävä pienempiä ja tarkempia yksityiskohtia koostumuksesta. Edes tarvitse ompeluneulan pallot, pinsetit, kuviot, kynsisakset, korkki tai kartonkia samanlainen pinnalla pehmeyttä. Esimuotti valmistetaan seuraavasti: kaistale paperia kierretään kiemurteleva juuttunut neulalaudan. Luo pyöreitä muotoja muodossa apua. Sillä terälehtiä kestää muutaman neuloja etäisyyttä kiertojen paperit niitä saada jopa. Täällä kätevä kuvaaja. Pohja neula tekee terävä pää, sc on ensin kiertää keskellä neula, sitten -Upper. Valmiit osat yksinkertaisesti liittää nimetty paikka sille, sotkee ​​liimalla.

Näitä suuntaviivoja, olet varmasti oppia luoda kolmiulotteinen applique paperia. Järjestelmiä, jotka on ehdotettu artikkelissa, on lähtökohta tiellä itsensä luomisen.

Bulk sovelluksia paperia

Joka ei olisi haaveillut lapsena lentää taivaalla? Kerro minulle unelma avulla värilliselle paperille: koristella "kohtuuttomia" sovelluksia paperia huoneeseen tai lahjakortin.

Jolloin määrä paperia sovelluksia

On 2 tapaa tehdä kolmiulotteisen applique käsillään, ja voin ilokseni kertoa heille.

tulostaa malleja pilvet ja ilmapallo sovelluksiin, taitto paperin harmonikan ja leikkaus.

Kiinni hankinta- volyymi tausta. Sinun pitäisi saada noin tältä (vain ilmapalloja olla tavallinen):

Piirrä ja leikkaa pilviä ja ilmapallot ikään aikoo tehdä tavallista applique paperi. Nyt pidämme osat tilavuus: ottaa kaksi identtistä ilmapallo tai pilvi taivuta ne keskellä, ja ompele. Toimi näin:

Pilviä ja ilmapallot - siinä kaikki tavarat, paperista, joista teille tänään. Seuraava - koneessa.

Käyttää mallia valmistella hakemuksen tiedot paperiin.

Nyt se kaikki yhdessä!

Ja paperin voi tehdä linnut! Voit käyttää tätä mallia.

Leikkaa pitkin ääriviivat lintu. Mutka tasan kahtia ja liimaa, jolloin siivet. Nyt varovasti taivuta siivet pisteviivalle. Sitoa kierre, ja kaikki - lintu on valmis lentämään!

Kuvitella, yhdistetään volumetrinen tavarat, paperista ainutlaatuinen Applikoinnissa tai sisustus. Esimerkiksi pilvet voi lisätä ilmapalloja tai lentokoneita, mutta vain värikäs sateenkaari:

Tai, esimerkiksi, että nämä linnut:

Onnea toimii! Ja jos haluat vielä pomasterit applikaatiot tehty paperista mallien avulla tässä:

Bulk sovelluksia paperia

Sisäänkirjautumista jättänyt kommenttia

© 2010-2018, «Pustunchyk". Kansallista tietoa ja viihdettä

lasten portaalissa. Kehitys-, koulutus- ja vapaa-ajan lapsen.

Materiaalien portaali "Pustunchyk" on sallittua vain

etukäteissuostumuksella julkaisijan ja aktiivinen linkki

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

25 − = 20