Tilkkutäkki patalappuja keittiön malli

Patalappuja keittiö kätensä - ideoita, vihjeitä ja esimerkkejä

Making patalappuja keittiön käsillään - erittäin jännittävä kokemus. Erityisesti mitään erityistä kulut ei ole välttämätöntä: kurssin ovat vanhoja asioita, ja muut tarpeettomat tähteet. Tärkeintä - hyvä malli ja hieman kärsivällisyyttä.

Tack tarvitaan jokaisessa keittiössä, joten voit tehdä niistä ei vain itselleen, vaan myös lahja sukulaisille, tuttavat. Tässä artikkelissa, yritimme valita niin monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja kuin mahdollista.

Myös kaikkein yksinkertainen toteuttamiseksi esimerkeissä, jotka voimasta jopa koulupoika, mutta on myös monimutkaisempia malleja, josta voi vain ottaa joku, joka on ainakin perustaidot ompelu tai neulomalla. Esimerkiksi tack tilkkutäkki omissa käsissä, melko hankala toteuttaa, vaatia kärsivällisyyttä ja tarkkuutta työssään.

No, sitten mennään siihen pisteeseen!

Aloittaa, annamme sinulle joitakin alustavia suosituksia, jotka liittyvät itse prosessiin. Ne ovat hyödyllisiä joka tapauksessa, mitä mallia et olisi valinnut.

Joten mitä sinun pitäisi muistaa, aloitti tuotannon keittiötarvikkeet?

 1. 1 Kangas täytyy valita yksi, joka ei murene helposti smotyvaetsya. Puuvilla tai pellava pohja - paras vaihtoehto.
 2. 2 Älä käytä syttyviä kangas: synteettinen, satiini. Silti joskus täytyy ottaa pois ruokia avotulen voi vahingossa koskettaa sitä. Puuvilla ei heti tartu, mutta synteettiset kankaat - syttyvät heti.
 3. 3 Muista tehdä välissä kaksi kerrosta kangasta, koska muuten he suorittavat vain koristeellinen funktio, ja vievät mukanaan kuuman ei toimi.
 4. 4 Ennen paljastaa välttämättä valmistaa valittu laastarit: pesu ja rauta. Jos et, niin sen jälkeen kun artikkeli on valmis ja olet sen levittää, se voi vain istua alas.
 5. 5 Tarkista, onko kangas suojista. Tämän läppä liota kuumaan veteen. Jos vesi on tahraantunut, älä käytä tätä materiaalia, ei väliä kuinka kaunis se on. Tämä on sitäkin tärkeämpää, kun shote tahmeuden useita erilaisia ​​kudosta. Se on niin pettymys pestä kerran ja sitten heittää menettää muodossa asia.
 6. 6 Älä unohda tehdä silmukka helppo säilyttää tack.
 7. 7 tehtäessä kuvio, muista jättää 1 cm reunoja pitkin sideaineesta.

Täällä yleensä ja kaikkia sääntöjä pitää mielessä. Tack käsillään No se ei ole ompelu takki, lopulta!

Tämä on oletusasetus, joka ei koskaan mene pois muodista. Pannulappu muodossa käsineitä ei vain näyttää hyvältä, mutta myös hyvin käytännöllinen.

Burn käsiinsä lähes epätodellista. Kuvio, voit tehdä sen itse, joka perustuu oman käden.

Esitämme teille mahdollisuuden kuvio, joka meidän mielestämme näyttää melko kunnollinen, ja se on melko helppo ommella.

Valmistukseen tarvitaan:

 • kangas
 • Jonkinlainen tiiviste, kuten Sintepon
 • nonwoven-liima
 • Metallirenkaat koristeluun

Vaihe 1. Sitten tehdä kuvio, joka on esitetty alla olevassa kuviossa. Minkä kokoinen, se on täysin näkyvissä linjalla puolella.

Vaihe 2: Laita se kankaasta ja leikataan 4 osaa kunkin käsineen yhteensä 8 kpl: yksi suoraan ja toinen peilikuva. Leikataan kustakin fleece, yhteensä 4 kpl.

Vaihe 3: Nyt sinun täytyy leikata suikaleiksi särmäykseen ja silmukat kunkin lapanen. Niiden koko:

 • Särmäys - 7,5 cm 32.5sm
 • Nauhanreikä - 10 cm 4 cm

Vaihe 4. Leikkaa pois kuitukankaan samoja elementtejä. Tiivistä rajalla. Kokoa osat, kuten on esitetty kuvan ja tikattu.

Vaihe 5. Sitten ommella, osoittautuvat. Ommella reunus ja kihara silmukka. Tiedot voivat smotyvat ja voi prick nastat ennen ompelemalla.

Tämä on erittäin kätevä tack, joka ei ole huonompi kuin käsineet käytännöllisyys. Mutta silmissä hänen ei tavallisena, ja erittäin mielenkiintoinen.

Se näyttää tältä:

Käsi on otettu siten, että kuvassa. Monet emännät jotka ompelin nämä silloitushitsataan käsillään, sanovat, että eivät halua käyttää niitä sen jälkeen standardin lapanen, koska tämä versio on paljon käytännöllisempi ja kaapata hittituote astioita - helpompaa.

Täällä oo kuvio. Samalla tavalla kuin jos kyseessä lapanen laskea määrän osia.

Kun keittiö, jokaisen itseään kunnioittavan hiiri emäntä - nedospustimy! Mutta ei näitä mil, kuten tack.

Mutta niiden yksinkertainen kuvio. Osat täällä ei tarvitse paljon, vain 2 jokaista ja vuori. Värit voi valita ehdottomasti mitään, tärkeintä, että ne sulautuvat yhteen.

Tällaisille tack tarvitaan kärsivällisyyttä ja taitoja. Mutta tulos on yksinkertaisesti upeita! Leikkaa osat näiden tuotteiden tulee olla tiukasti lankana, kun tuote muotoillaan sitten.

Ensinnäkin läpät leikataan suikaleiksi tai neliö, sitten ommella ne yhteen, ja sitten ommella perusteella koko kangas.

Ja ompele työkappaletta alapuolen osa kuvio, unohtamatta liittää Sintepon.

Alla olevassa kuvassa on esimerkki, joka voi siirtyä, keksimisestä koristeena.

Erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto. Ja ommella niistä helpommin muille, koska edes Sintepoonipeitteet ole aina välttämätöntä. Denim kangas taitettu kaksi kerrosta itsessään on erittäin tiheä, ja ei jää mitään lämpöä. Alla olevassa kuvassa alkeellisimpienkin ja kätevä malli:

Sinun tarvitsee vain leikata taskua korvauksista, ommella ne yhteen ja ompele samaan muotoon vääriä osia kudoksen.

Lisäksi tämän vaihtoehdon, voit tehdä hyvin yksinkertainen farkut tahmeus luoda joka ei edes tarvitse ompelukone.

Voit tehdä tämän, tarvitset vain 3-4 neliön leikattu ja niiden reunat vedä lanka, muodostavat hapsut.

Sitten vain ommella osien välillä tavanomaisen sauma, käyttää kirkas ja paksu lanka.

Se on siinä! Yksinkertainen, nopea ja ilman käsiä eivät pelkää lämpöä.

Tuntui hyvältä, että hän ei putoa. Voit tehdä kaikenlaisia ​​tack hakemuksen käsittelemättä reunaa. Lisäksi jopa läsnäolo ompelukoneen ei välttämättä! Tunsi täydellisesti säilyttää muotonsa jopa ommeltu käsin.

Kuviot täällä emme anna, koska ei ole mitään järkeä: se helpotti piirtää yksityiskohtia, joten koosta riippumatta. Tässä on esimerkki tack "syksyn lehtiä".

Ompele haluttu sijaan Villa langat, voit käyttää helmiä, nauhoja, jne

Faneille neulomista, tarjoamme paljon mielenkiintoisia, virkkauksen ja jopa omiin käsiinsä tack keittiö. Prosessi niiden luominen ei ota edes illalla! Pari tuntia ja olet valmis. Tietenkin, jos puhumme kaikkein perusvaihtoehtoa.

Olisi mukavaa, jos neulotut pala kiinni kankaaseen, alapuolen ja sisälle laittaa täyte polyesteriä. Muuten nämä patalappuja vain sisustamisessa ja kuumalla pannulla ei ota niitä.

Katsotaan, mitä ovat suosituimpia vaihtoehtoja.

Ei ole edes tarpeen järjestelmiin.

Vain tehdä ketjun halutun kokoinen ja se kasvaa sarja, muuttamalla langan värin, riippuen valitusta kuvion. Solmi valmiin neliön vieressä olevaa lukua.

Ja sitten se ei ole välttämätöntä järjestelmiä. Ota pieni ketju 5-6 yhteydet toimivat sen itsensä ja alkaa neuloa kiertäen muuttaa säiettä.

Kuten näette, kaikki on hyvin yksinkertaista, mutta mitä tuloksena!

Ja sitten sinun ei tarvitse suunnitella! Neuloa ympyrä, muuttamalla kierre kuori, ja sitten vain taita se puoli, joka yhdistää reunalla särmäys lähellä ja koruompelulangoille jyvät musta.

Tämä patalappu tulee tiheämpää kuin aiemmat, koska kaksinkertainen.

Et usko sitä, mutta emme tässä ilman järjestelmiä! Neulonta ympyrä, ja sitten sitoa se pää, silmä puhdistus silmukka, niin kävi samassa muodossa kuin kuvassa.

Samoin silmään, neuloa ympyröitä ja häntää.

Mutta on jo kaivata piiri. Pannulappu ulos hyvin kaunis, mutta aloittelija se ei voi tehdä.

Mutta jos et ymmärrä tällaisia ​​monimutkaisia ​​järjestelmiä ja auringonkukan haluat, voit liittää sen toisen sovelluksen. Hän ei ole yhtä tyylikäs katsomaan, mutta silti auringonkukka!

Neulo se vain pyöreitä, muuttuvat lankavärit kuvassa. Sekaannusten välttämiseksi, piirtää ympyrän ensimmäisen levyn häkissä ja maali toivotuista elementeistä, joten on helpompi sitten laskea.

Virkkaa patalappu "Cock"

Yksi suosituimmista valintoja, joka on suhteellisen helppo tehdä, mutta se näyttää todella siistiä. Tässä yksi esimerkki, samoin kuin malli.

Kokeneet neulojille ei ole vaikeaa yhdistää tähän "hattujen ihme." Voit käyttää eri värejä, jopa valoisa ja värikäs.

Telineet kuuma eri materiaaleista

No, välipala suosittelemme teet kuuma kuppi lasinaluset. Jos he tekevät sävy patalappuja, silloin tulee koko ensemble!

Omenat, jotka on esitetty alla, neulotaan normaali ympyrä. Järjestelmällä teemme lehtiä.

Leaf neuloa järjestelmään, ja "häntä" parin linjojen tehdä yksinkertaisia ​​silmukoita toisiinsa.

Katsokaa nyt huopa lasinaluset.

Mikä tekee niistä erittäin helppo ja vain massa vaihtoehtoja. Kaikki kuviot tässä ei ole tarpeen, muoto osia ja niin täysin näkyvissä kuvioissa. Vain vetää ne paperille etukäteen, sitten leikkaa kankaan sapluuna.

Tai kuten omenat:

Wicker sydän monimutkaisempi versio mielen, mutta todellisuudessa se on erittäin helppo luoda. Miten - näkyy kuvassa.

Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja olet lukenut artikkelin loppuun, tiedät jo, miten tehdä patalappuja keittiön käsillään. Valitse jokin vaihtoehdoista ja rohkeasti tehdä. Kaikki saat!

Patalappuja Patchwork: tilkkutäkki suosikki ruokia

Tack voi olla koriste-elementti keittiössä, ja se on käytännöllinen asia. Hän tulee olemaan suuri lahja tyttöystävä tai sukulainen. Mitä enemmän tilkkutäkki ompelu patalappuja (joka on tästä tekniikasta, ja jutellaan) eivät vaadi suuria menoeriä, koska siinä tapauksessa voi mennä kaikenlaisia ​​kangasta jäänteitä ja pienimmätkin, hävittää tähteet ympäri.

Lisäksi nykyään se on tilkkutäkki (tilkkutäkki kansainvälinen nimi) on ns "suunnannäyttäjä" tuotannossa muun muassa tack, huopia, päiväpeite, tyyny, taloustavarat laukkuja, ja niin edelleen. D.

Alkajaisiksi needlewomen kysyä, mikä eroaa tilkkutäkki tikkaus? Tikkaus - laajempi käsite kuin tilkkutäkki (quilting - ompelemalla, tilkkutöihin). Se sisältyi useita erilaisia ​​käsitöitä, siis myös tilkkutäkki tilkkutäkki tekniikkaa, applique, kirjonta, perinteinen tikkaus silmukkaa ja ompeleita. Tilkkutäkki edellyttää usein toimivat vain pyyhkeillä.

Ja nyt lisää valmistusprosessin tack.

Neliö patalappu tilkkutäkki

Tilkkutäkki soveltuu erinomaisesti neliö tack. Alussa työn sinun täytyy päättää: mitä kangas värit aiot käyttää. Ihannetapauksessa ne pitäisi mennä hyvin paitsi keskenään, myös sopusoinnussa yleisesti keittiössä. Kuten sanonta kuuluu, yksityiskohdat tekevät koko näyttää. Jos esimerkiksi hallitseva väri keittiössä - beige, harmaa, valkoinen, karamelli, voit tack pastellivärit. Mutta vieläkin selvemmin vaihtoehto on myös hyväksyttävää, mutta yhtyeessä hänen kanssaan tulisi toimia enemmän jotkut kirkas kohde koristelu (maalaus, maljakko, verhot, vazonchiki kukkia ja niin edelleen.)

Jos olet jo työskennellyt tekniikka tilkkutäkki, varmasti toimivat jäämiä käytetty nenäliina. Jos tämä on debyytti tikattaessa älä laiska tekemään tarkastuksen teidän vaatekaappi. Usein on jotain, joka ei ole enää käytössä, ja älä käytä, ja täällä ovat luovia kokeita juuri hyötyä. Kiinnittää huomiota myynti kangas myymälöissä: pienet jäännökset ovat usein myydään alennuksella.

Materiaalit pari tack:

 • 2 alentamatta pellava kuvio - neliöt 24 * 24 cm pituista;
 • 24 polosochki pellava useita värejä (24 * 2,5 cm);
 • 2 leikata villa huopia tai puuvillaa vanun (myös 24 * 24 cm);
 • Bordure - 250 cm (väri voidaan yhdistää pohjakankaan).

Fringe, muuten voidaan tehdä itsenäisesti. Tätä varten on tarpeen leikata leveää 6 cm kankaasta ja sitten ommella ne yhteen pitkin lyhyellä sivulla. Heti kun saamme oikean pituinen, razutyuzhte saumat kuuma rauta, taita puoli taas marginaalisten otutyuzhte.

Nyt lisämateriaaleja ovat yleensä käyttökelpoisia izgotolvenii tack tilkkutäkki silitysrauta, sakset, nastat, ompelulangat, ompelukone (mieluiten voidaan ommella tai käsin).

Puuvillan lyöminen on välttämätöntä sulkea yhden pellavakankaalla, t. E. 2 neliön, jonka sivu 24 cm päällekkäisyyttä. Top etualalla värillisiä raitoja, ne on ommeltu suoraan lyöntivuoro.

Ota kaksi raitaa ja oikealla puolella toisiaan lisätä niitä keskellä neliön lyöminen. Yhtäältä ommella. Raidallinen ylhäältä ja sammuta otutyuzhivaem sauma. Samalla nauhan tulisi "katson sinua" kasvot.

Nyt ottaa toisen nauhat ja me aseta se alaspäin jo ommeltu, juuri raudalla, viimeinen kaista. Jälleen, ommella liuskat pitkin reunaa, sitten sammuta viime nauhat ja uudelleen tasoittaa sauma. Täsmälleen samaa periaatetta ommella nämä raitoja pala lyöminen ei kuulu kokonaisuudessaan. Toisaalta patalappu tekee saman. Pyynnöstä jokaisen raidat voidaan ommella viimeistely sauma. Päätyttyä neliön pala sinun täytyy leikata puolelta.

Määrätä rajan väärälle puolelle tack, olemme juuri ommeltu tähteet. Näin haluavat raaka reuna vanteen liitetty raakareunan tack.

Alkaen yhdestä kulmasta ommella vanteen ensimmäinen yhden sivun neliö. Ennen jokaista uutta kulma taipua vanteen kulmassa 45 astetta. Siten me ommella vanteen kehän ympäri potin haltijoille.

Palatakseni nurkkaan, jossa he alkoivat ompeleet ovat taivutettu vanteen etupuolella. Tämä on tehtävä ennen kuin prishote viime venyttää rajalle tack, t. E. Vähän ennen kulmassa. Leikkaa pois ylimääräinen vanteen, jättäen noin 10 cm silmukka.

Hem sinun täytyy painaa edessä peitto neliö. Mukavuuden pin helma hakaneuloihin jotta se ei liiku. Vasemmalta raja tehdä silmukan kärki ja kevyesti vetäytyy vanteen sisäpuolelle osassa.

Nyt sinun tarvitsee vain ommella helma eteen tack.

Käytännössä tällainen tack ommellaan tilkkutäkki on hyvin yksinkertainen, meidän täytyy vain kokeilla kerran. Ja sitten voit nopeasti koristella tahansa keittiö sisustus.

Valmistukseen pannulaput tarvitaan seuraavat aineet muotoinen sydän meille Sintepon / vanu vinokaistaleita, puuvilla yksi tai useampia värejä.

Ensin tehdä kuvio. Osa A - 21 cm keskellä, osa B - 18 cm -. Se on tärkein osa, se on leikattu pois taitettu, B - yläosa, jossa käsi on asetettu suoraan. Jos nämä koot te tuntua suurelta, voit vähentää niitä, esimerkiksi osa - jopa 18 cm, osa B - jopa 15 cm.

Meillä leikattu kaksi kappaletta rakenteessa Ax / puuvillakangasta, 1 osa A lyöntivuoro / syntepon asennusta. 3 yhdessä ovat sydän (Sintepoonipeitteet keskellä) ja linjassa reuna. Samaan vaiheen 4, leikattu osia kuvion B (kaksi sivuseinää vuorattu).

4 osuus osat pareittain sisäreuna kahvan vinokaistaleita tai sitoa.

Tuloksena oleva sivuseinämät määrätä suuri sydän, leikkaus ja päällystää kehä putkistoon. Voit pistellä "siksak", voivat olla tavanomaisia ​​koneompelua mutta voit manuaalisesti, se ei ole niin vaikeaa. Päällystää aloita keskeltä alkuun, samassa maaliin. Craik upotus taitettu sisällä. Joten kaikki osat yhdistää ja käsitellä yhdessä vaiheessa.

Tehdä tack tekniikka tikattaessa tarvitset:

 • pieni loskutochki erivärisiä kankaita
 • tiiviste (jäähdytystyynyn tai täyte polyesterikalvo kerros)
 • paperi, hallitsija, kynä
 • neulat, lanka, nastat, sakset.

Menetelmä kirjava potin pidikkeet tämä tekniikka alkaa valmistamiseksi malleja.

Paperille ja piirtää leikata 19 laput. Niiden koko on sama kuin koko laput jonka näet tulevaisuutesi tack. Esimerkiksi, kuusikulmio koko on 5 cm x 2,5 cm. Muita tarvetta leikata yksi kuusikulmio suuremman koon (noin 1 cm: n kummallakin puolella).

Suuri kuusikulmio käyttö malli, hänen kangas leikataan 19 laput.

Pieni mallin laittaa väärälle puolelle leikata osia. On parempi kiinnitä se tapilla.

Reunat kudosta wrap mallin ja namotochnymi silmukkaa ommella. Ja loput osat edetä samalla tavalla.

Sitten nämä kaksi osaa on taitettu toisiinsa nähden, oikealla puolella. Ommella tavanomaisella reuna silmukkaa.

Etupuolella saat tämän:

Jatka ommella osat yhteen. Tulet huomaamaan, että eräänlainen "Flower" tuotetaan seurauksena.

Niin sinun ei tarvitse silittää kunnolla, vedä harsintalangat ja poista kaikki paperin malleja.

Nyt leikata kaksi ruutua kankaan etu- ja takapuolella potin haltijoiden, neliön leikattu tiiviste.

tack kokoonpano on seuraava: täsmää peräkkäin kaikki kerrokset tack: kantapää, tiiviste, etupuolelle, "kukka". Kaikki tasot Cleave nastat luotettavuutta.

Nyt sinun täytyy tack peitto. Tämä tarkoittaa, linja on läpäistävä kaikki kerrokset samanaikaisesti ommeltu "kukka". Helpoin tapa, tietenkin suorittaa menetelmä käyttäen ompelukone. Voit tack ja peitto käsin tekemällä pieni stezhochki "eteenpäin neula" käytetään vastakkaisia ​​kierre. Manuaalinen stozhka tietysti vie enemmän aikaa, mutta asia ei menetä. Soma, alkuperäinen, kirkas. Mutta jos sinulla on hyvin pitkä versio, linja voidaan tehdä vain on "kukka". Kuitenkin, jos on tikattu kukin kuusikulmio, määrä ja malli on paremmin alleviivattu.

Seuraavaksi sinun täytyy leikata pois kankaan pitkä kaistale 5 cm leveä, sen pituus on 15 cm pidempi kehä tuotteita. Molemmin puolin liuskan varovasti kääri nurinpäin. Progladte.

Nyt meidän täytyy kääntää tack. Kaistale kankaalla tarvitaan ommella samaan sauma "eteenpäin neula".

Kun saat takana, nauhan täytyy huolellisesti kääri ja edelleen tehdä linjan jo toisella puolella itsestään tack. Reunus tarvitse aloittaa pisteeseen, jossa se on silloin silmukka.

Käännä ja voit tack ompelukone, jos tiedät miten se tehdään.

Lopullinen osa työtä. Päätyttyä soittoäänen, raidallinen kangas osoittaa ylöspäin. Jatkuvat luoda ompeleet muodostavat silmukan. Kääri kaistale alapuolella patalappuja, ommella.

No, tekniikka tikkaus patalappu on valmis!

Kyllä, aloittelijat voivat pelästyä tilavuuden mukaan ohjeet ja näennäinen pitkä prosessi. Mutta itse asiassa, kaikki tapahtuu melko nopeasti ja saada käsi, tilkkutäkki lakkaavat olemasta sinulle aikaa vievä prosessi. Pikemminkin juuri kaikkialla ja varoa tähteet tulevaa työtä. Aloita patalaput, kun soshote Peitot suosikkiasi nukke tyttärensä, ja sitten aikuisten peitto saa käsistäsi.

Tilkkutäkki - yhteinen tyyppi käsitöitä. Jopa pienissä kaupungeissa on klubeja ja studiot, joissa umelitsy käsittämään kaikki hänen viisautensa. Voit itsenäisesti hallita tilkkutäkki, mestarikursseja aloittelijoille needlewomen tullaan suoritetaan "risti" tulevaisuudessa. Onnea toimii!

"Cross" takaa luova lentoonlähdön koko vuoden! 🙂

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

luokka

Ristipistotyöt ja muu käsityötarvike

Sijoittamalla sivuston materiaalien muihin sivustoihin on kielletty!

Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, sitoudut

Patalappuja keittiö kätensä: miten ommella käteviä välineitä jokaiselle päivälle

Käytännön tarvikkeet ja koriste-elementtejä - olennainen osa suunnittelua suosikki ruokia. Tyylikäs aksentti antaa sisustus omaperäisyys ja apua päästäkseen ulos uunista tuore-edessään piirakka eivätkä polta itseäsi, kun haluat poistaa lämpöä raskaan pannulla. Internet on helppo löytää valmistukseen kättensä kudoksesta tack kuvioita. Ompele lopputuotteen mallin mukaan on helppoa. Tarvitsemme työkaluja ja materiaaleja, jotka ovat kukin perhe, ei vain kätevä ihmisiä.

Mitä sinun tarvitsee tietää ommella tarvikkeet ↑

Tack - aihe niin vähäpätöinen välttämättömänä. Niitä myydään jokaisessa supermarketissa. Voit ostaa kaksoset tehtaan tai koko joukko eri muotoisia ja kokoisia. Joskus haluat tehdä jotain omin käsin ja tehdä keittiön oikean kodin. Ennen kuin jatkat, on välttämätöntä vastata tuotteen ominaisuuksia.

Tekstiili lisälaite olla säännöllisesti yhteydessä lämmön ja kuumien pintojen on kestettävä korkeita lämpötiloja. Ei sovellu keittiöön avustajia, ommeltu ohut puuvillakangasta, silkkiä tai synteettisiä. Ensimmäinen nopeasti burn out ja menettävät toiminnallisuutta. Viimeaikaiset sulaa - on palovammojen vaara ja levitä hajuja. Se soveltuu parhaiten:

 • Len. Tiheä luonnollinen kangas vahva langat eroaa korostunut rakenne, miellyttävän tuntuista, liukumaton. Pieniä hyväksyttäviä kytkin (20%) Hehkulangan, jotka estävät kudoksen rypisty.
 • Puuvilla. Käytä erilaisia ​​kankaita - puuvilla, satiini, Calico. Kukin käytettyjen materiaalien soveltamiseen värillisiä kuvia. Voit tehdä koostumuksesta kankaan tai valita sokeakokeisiin pyyhkeet ja muut tekstiilit.
 • Tuntui. Paksu huopa materiaalista, joka soveltuu tuotteen valmistamiseksi ja rakenne voi palvella sisäosan täyttämisestä tahmeuden. Kukoistus käsintehdyt ostaa monivärinen tuntenut mitään vaikeuksia. Työpajassa räätälöintiin ja tarvikkeet valmistettu tuntui aina läpät ja leikata kuviota varten.

Hyvä tietää! Linen pinta sopii kirjonta laakaommel. Len yhtenäinen kutoa käytetään ristipisto. Ompelija voi näyttää mielikuvitusta ja ilmentävät alkuperäistä ajatusta.

Pellava tuotteet ovat ihanteellisia ompelu Koristetakeet

Tyylikäs puuvilla avustajat sisätilassa

Felt Christmas mitten sopii koristeluun ja päivittäiseen käyttöön

Hyvä tietää! Lisäksi tarvitaan viimeistely nauha aihioita sovelluksille ja muut tarvikkeet - Korut tack miettiä etukäteen.

Rakenteellisesti avustavan ruoanvalmistuksen on "voileipä". Kahden kerroksen väliin kasvojen kudosten ja vuori on täyteaine. Yleensä se on tiheämpää luonnonmateriaali. Synteettisiä parempi jättää luettelosta "kuluvia" ompeluun patalappuja keittiön käsillään. Koska täyte on käytetty:

 • Levittää. Tunnettu siitä, että suuren tiheyden ja alhaisen lämmönjohtavuuden. Palovammat on minimaalinen. On suositeltavaa valita materiaalin paksuuden molempien Demi takki. "Winter" versio on liian tiukka, maloelastichny. Standard amatööri ompelukone ei selviydy liinalla ja räätälöintiä kätensä on vaikeaa, koska paksuuden.
 • Tuntui. Sopiva täyteaineena ja esimuotin, joita ei ole sijoitettu "sandwich". Estää luotettavasti käsi palovammoja ja ei ole pelkoa kosketuksesta kuumien pintojen kanssa. Pidetään paras vaihtoehto - on alisteinen tavallista ompelukone ja taipuisa hoitaa omiin käsiinsä.
 • Lyöntivuoro. Hänen avulla luovat kodikkaan lapaset ja ommella patalappuja keittiö kätensä - kuvio tikattu kohteita ovat samankaltaisia ​​kuin muut mallit. Varovaisuutta, kun kosketuksiin kuumien pintojen. Jos kangas ei kestä, lyöntivuoro palovammoja, ja on olemassa vaara Palovamman.

Hyvä tietää! Optimaalisen täyteaineen paksuus - 2,3 mm. Paksu kovaa materiaalia vähentää "agility" - vaikea luottavaisesti ryhtyä kuuma levy uunista tai pannulla lukko.

Täyteaine antaa määrä ja suojaa käsiä palovammoja

Patalaput tulevat eri muodot, koot. Ne eroavat toisistaan ​​toiminnallinen tarkoitus, joka määrittää suunnittelun ja leikkaus. Kun siirrät keittolevyt, pannut ja muut välineet naiset käyttävät kaksi vaihetta - "napata" ja "nappaa", tai pikemminkin "lukko". Mukaisesti käytännön tarpeet ovat kolmea päätyyppiä tack:

 • Käsineet tai lapaset. Kuluneet käsi ja tarkoitettu vetämiseksi ulos uunin paistaminen muotoja ja vuoka, levyt.
 • Neliöt. Funktionaaliset patalappu välinekori levyllä - helppo irrottaa kuuman kannen kädensijat ruukut, hallinnassa tai wok kulho Multivarki.
 • Perhosia. Rakenteellisesti koostuvat kahdesta puoliskosta, jotka on silloitettu toisiinsa. Kätevä ahne kahvat pannut, tölkkien steriloinnin ja muut pyöreä esineitä ilman kahvoja.
 • "Malli" näytteitä. Useita eri kokoisia ja muotoisia - sydämiä, ympyröitä, aurinko, kissa jalka, ja monia muita vaihtoehtoja. Usein ne palvelevat koristeellinen funktio, mutta voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen.

Hyvä tietää! Ommeltaessa lapaset suositeltavaa käyttää täyteainetta, jossa on korkea lämmöneristyskyky (huopa, hieno levittää) minimoimiseksi palovammoja.

Lapaset tarvitsevat milloin tahansa vuodesta, varsinkin jos se sulkee

Perhoset koristaa ja kirkastaa ruoanlaittoon

Joskus pöllö - alkuperäinen idea sisätilojen

Kokeneet kätevä ei tarvitse ommella omiin käsiinsä rakenteessa patalappuja keittiön - kuviot ovat yksinkertaisia, eivät sisällä pienimmätkin yksityiskohdat. Noviisi ihailija käsintehtyjä pitäisi käyttää "malleja". Valmistukseen soveltuvan materiaalien käsillä alkaen omin käsin.

Askel askeleelta ohjeet ompeluun lapasia ↑

Mitten käytetään useammin kuin toiset - ruokia uunissa valmistettuja, on uskomattoman suosittu. Ilman kätevä tack materiaalista tiivis ja liukas, ei voi tehdä. Ompele mitten seuraavasti:

 1. Tee kappaleen. Tämän levitetään kämmenellä paperiarkin on poistettu, kohti peukalo, ympäröivät piiri.
 2. Tuloksena oleva kuvio on sileä, hieman "pyöristetty" ja tee uusi indented noin 2,5-3,5 cm. Korvaukset tarvitset vapaasti pukemista lentoon käsi.
 3. Piirretty base - lapanen zauzhivayut ei, on tärkeää, että kämmenen järjestetään vapaasti.
 4. Siirtää ääriviivat kankaan liidulla tai pehmeä kynä - tehdä kaksi peili aihioita henkilökohtaiseen materiaali, vuori ja täyte.
 5. Kerää yksi tai kaksi "sandwich" ommeltaessa vasemmalla ja oikealla kädellä. Jos tämä on ensimmäinen kokemus, muista kiinnittää huomiota sääntöjen noudattamisen peiliheijastuksen sekä sijainti rakenteessa tai suunnittelua.
 6. Harsi lapanen ja tekevät asentamisesta.
 7. Ristisidottu kaikki rakenteelliset yksityiskohdat manuaalisesti tai kirjoituskoneen väärällä puolella.
 8. Leikkaa taittuu tilaa lapanen näytti luonnollisesti, ilman ryppyjä etupuolella.
 9. Pilvinen vuori reunat, täyttö- ja kasvo.
 10. Rauta lisälaite ja koristella - koristenauhaa reunan ympäri, ompele reikä, se oli kätevä ripustaa sen koukkuun.

Esimerkki kuvio - klassinen mitten

Ensimmäisessä vaiheessa räätälöidä jokaisen yksityiskohdan - etuosa, täyte ja vuori

Kaikki tuotteet ommellaan yhteen, selvästi kuvioiden yhdistämisestä

Leikkaamaan paikoissa pyöristys

Sama periaate pätee jos oli vaikeuksia miten ommella tack keittiöön käsillään. Ohjeita ympyröitä, neliöitä ja muita yksinkertaisia ​​muotoja. Lopullinen suunnittelu ja valinta viimeistely elementtejä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä, maun ja omavaraisuutta.

Videopaja - ompelu patalappuja tekniikassa tilkkutäkki ↑

Photo workshop - tack "Pöllöt» ↑

Miten luoda "malli" sisustuselementit ↑

Ristisidottu käsillään tack voi tulla ruumiillistuma suunnittelija fantasioita säästäväinen kotiäiti. Luomaan alkuperäisen mallin ei tarvitse erityistä kykyjä tai tietoa koukerot ompelu. Ei voi tehdä ilman huolellisuutta, kärsivällisyyttä, ja mikä tärkeintä - idea. Sisätilat on sisustettu:

 • Näytteitä alkuperäinen muodot - päässä perhoset ja sydämet tähdet, pöllöt ja tiivisteet läsnä. Pakollinen määrite - sydän. Meidän täytyy käyttää kaikki mahdollisuudet tunnustaa rakkautensa lähellä.
 • Aihealueiden ryhmää. Voit luoda joukon lapaset, patalappuja ja pyyhkeet mielivaltainen muoto. Toteuttaa ajatus täydellinen pellavasta, puuvillasta kangas on toistuva kuvio tai koriste.
 • Neuleita. Jos et tiedä, miten ommella tack, mutta taidot virkattu, neulotut lisävaruste koristella keittiöön.

Hyvä tietää! Värit eri osapuolet voivat olla eri suunnasta. Työskentely osa tummempia, ja vaihtuvuus - valo.

Teema asetetaan samalla tyylillä - kaunis ratkaisu

Kirkas sarja tuo mehukas aksentti

Verkkosukat aksentteja koristavat keittoalueelle

Kauniita tack - kuvia inspiraatiota ↑

Jos tajunnut, miten tehdä tack käsillään, kiinnittää huomiota mielenkiintoisia ajatuksia. Luoda kauneutta ympärillä tarpeeksi halu tehdä tilaa mukava ja todella kotoisaa.

Patalaput kankaiset ovat todellisia taideteoksia ja osa sisustus, jos heillä on enemmän kuin ajatus esittää alkuperäistä loppuun. Keittiötarvikkeet täydentävät seuraavat osat:

 • Erilaisia ​​viimeistely nauha - suora, aaltomainen, kuvioitu, leveä ja kapea. Nämä tuotteet reuna leikata, ommeltu ympäri kehä tai muotoisen kuvion - kaikki riippuen mallista ja fantasia;
 • Lace - tästä kevyt ja tyylikäs sisustus, ja usein epäoikeudenmukaisesti unohdettu.
 • Volumetrinen raidat - ne koristavat lapaset, tavallista neliöt ja patalappuja keittiön Epätyypillisiä.
 • Sovellus - etupuolella, voit luoda erillisen tarinan, joka kertoo paljon luonnetta ja etuja omistaja.
 • Käsinkirjontapistot on aina herättänyt huomiota ja sopivat harmonisesti sisustus, riippumatta tyyli.

Nauhat ja helmet - tyylikäs keittiö lisälaite

Yksinkertainen sovellus korostaa hyöty kotiin tyylillä

Ristipisto aina koristaa sisustus

Tavalliset arjen keittiö potin haltijat voivat myös olla kauniita ja esteettisesti miellyttävä. Toteuttaa sopivia kankaan tähteet, jotka ovat aina laatikossa. Monissa maissa, tervetuloa käyttö koristeita tuli osa kansallista kulttuuria.

Kuvan alkuperäinen tilkkutäkki "shakkiruudukko"

On aiheellista sisustaa talon omin käsin luotu Tack keittiöön - kuvio on intuitiivista:

 • Tai tilkkutäkki. Valmistusmenetelmän piilee nimi - tack kerätty läpät. Erilaisia ​​tekniikoita - luomalla kohtaus ja abstrakteja koostumuksia. Keskuksessa voi tulla näyttäviä tulostaa keittiö teema. On tärkeää miettiä tulevaisuutta tuotteen ja tehdä luonnos - se on helpompi leikata ja ommella osia.
 • Peittoja. Pohjamateriaalina tack tämäntyyppisen - Puuvilla ja täyteaineena - lyöminen. Lopputuote ommellaan ompeleita, joka antaa tilavuutta. Fragmentit voivat olla suorakulmainen, timantin muotoinen, erillinen sisustuselementtejä - malleja, geometrisia kuvioita, yksittäiset neliöt.

Söpö tikattu neliöt - yhdistelmä kahdella tekniikalla

Jos ruumiillistuma ajatus vaikeuksia, järkevin ratkaisu - kääntyä ammattilainen neula naisia. Alaa tuntevat jakavat taitojaan, antaa mestarikurssi ja ompelemista tack monimutkainen ja epätavallinen muotoilu. Asiantuntijat mahdollistavat myös ongelmia kuvioita ja pyytää uutta idea tehdä suosikki keittiön kauniimpi.

Riippumatta keittiökoneet tai keksi, yksi asia pysyy samana - patalappuja käyttämä jokainen nainen. Onko se tack liittyvää.

Miten sitoa pinnoja tack tai ommella omiin käsiinsä tilkkutäkki tekniikkaa

Kaunopuheinen suunnittelijat voivat vakuuttaa asiakkaille, että keittiön näyttää alkuperäisen ilman palvelujaan, mutta kaikki tietävät - ainutlaatuinen.

Miten ommella mukavan esiliina keittiön käsillään

Counting henkilökohtaisesti tuottaa näyttävää verhon keittiö, noviisi ompelija aivan oikein valinnut yksinkertainen suunniteltu ja toteutettu.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 2