tilkkutäkki tyyny

Tilkkutäkki tyynyt: ajatus mielenkiintoisia artikkeleita ja yksityiskohtainen mestarikurssi valokuvista

Jotta voidaan poimia työn määrästä, voit käyttää useita järjestelmiä tilkkutäkki tyynyt. Meidän artikkeli "Tilkkutäkki - Pillow" Opit kaikki tarvittavat tiedot luoda!

Tällainen järjestelmä sopii aloittelijoille työskennellä sekamelska, koska "neliö neliön sisällä." Tämä piiri koostuu tasakylkisen kolmion (kuvassa):

Toisessa järjestelyssä, kuten "American box" on neliö sijaitsee keskellä, jota ympäröi sen kierre eri suorakulmioita, joilla on eri pituus, mutta on identtinen leveys:

Joillakin tarjoamat valokuvat ajatus tilkkutäkki tyynyt:

Mielenkiintoinen ajatus "tilkkutäkki" kodin mukavuutta

Tämä artikkeli on kuvattu mestarikurssi tekemään laukkuja, painettu kuva tyyliin tilkkutäkki:

Valmistukseen tässä tyynyn, silkki kangasta tarvitaan kaksi väriä, sininen ja harmaa. Vaihtoehtoisesti voit valita muita värejä. Jotta sydämet täytyy ottaa punaisen huovan. Kierteet pitäisi poimia väri kudoksiin. Täyttämään tarvetta Sintepon. White Satin Ribbon on erinomainen lisä koristeluun tyynyt. Ja tietenkin, ei voi tehdä ilman saksia ja neuloja.

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy raivata yhdeksän bändejä harmaan ja sinisen kankaan. Koko niiden pitäisi olla leveys kuusi senttimetriä ja pituus neljäkymmentä cm. Kaikki nauhat ommellaan yhteen, niin sinun on hyvä paina sitä sivuun. Kun silloittuminen on tarpeen vaihtoehtoinen väriraitaa.

Valmis raina on edelleen hajotetaan linjat, jotka ovat kohtisuorassa valmiin nauhan. Näitä linjoja pitkin voit leikata kankaan.

Seuraavaksi nauha, joka sai leikkaamisen jälkeen, on tarpeen ommella porrastetulla tavalla, ja paina sitä uudelleen vain yksi puoli. Valmiin kangas on leikattu neliö, jonka pitäisi olla koko kolmekymmentäviisi kohteeseen kolmekymmentä senttimetriä.

Kääntää tyyny, sinun täytyy raivata nauhat, jonka koko tulee olemaan leveyttä kuusi senttimetriä ja pituus viisikymmentä senttimetriä.

Koristamaan tyynyt käytetään satiininauhaa, joka on ommeltu lävistäjä ja sidottu kaunis keula.

Alaosa alkuun tyynyn vymeryat osia ja ommellaan. Kun kaikki on valmista, tuote voi osoittautua ja täytä tekokuitutäyte. Tuloksena oleva reikä ommella piilotettu ommel. Viimeisessä vaiheessa tyyny koristeltu sydämet. Tehdä tämän, punaisesta huopa sydämet leikataan ja ommeltu päälle valmiin tuotteen.

Tämä kuvaus on valmistukseen tyynyn "tilkkutäkki" on täydellinen noviisi neula naisia.

Tässä artikkelissa on yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten tehdä tyyny tilkkutäkki.

Tekniikka tilkkutäkki on täydellinen tehdä Sohvien vaipat. Ne sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen.

Jotta voidaan ommella tyyny tilkkutäkki, sinun täytyy poimia tähteet kangasta, joka yhdistetään sävy verhoilu.

Etupuoli on ommeltu tähteet, ja nurinpäin voidaan tehdä monokromaattisen kankaan. Valmistukseen etuosan, se on tarpeen leikata neliöitä, joiden sivujen on kymmenen senttimetriä. Voit tehdä vielä kahdeksan neliöitä kirkkaita värejä ja kahdeksan rauhallista varjossa. Laikkuja eriväriset kootaan kasvot ja jauhaa. Sen jälkeen saumat ovat hyvin tasoittaa. Seuraavaksi sinun täytyy Ompele läpät kaksi paria, mutta niin oli välisestä kirjeenvaihdosta pehmustettu läpät ja yksivärinen. Tuloksena pitäisi olla neljä kaistaa, joka koostuu neljästä neliöt. Edelleen, kaikki kaistat kytketty osaksi koko kangas, mutta ei pidä unohtaa, että neliöt olisi jaettava.

Valmistamiseksi väärälle puolelle on otettava monokromaattinen kangas, joka on saman kokoinen kuin peitto kangas. Lisää vain kaksikymmentä senttiä toisaalta, jotta helma tyynyliinat. Tämä kääritty helma nurjalle puolelle ja ommeltu kirjoituskoneen saada taskussa.

Lopuksi voit jauhaa molemmin puolin, lisäämällä samanaikaisesti nurinpäin. Sinun täytyy jauhaa kolmelta puolelta ja osittain helma avattiin. Saumat kevyesti painamalla niitä toisistaan. Voidaan täyttää tekokuitutäyte ja tyynyliina suljettu piilossa sauma, mutta voit vain käyttää sitä millään tyyny, sopivan kokoisia.

Kuvassa näkyy ulkoasua sohvatyynyjen tyyliin tilkkutäkki:

Täällä voit katsella joitakin video tutorials tuotantoon tyynyt tilkkutäkki tekniikkaa. Nämä opetukset ovat sopii aloittelijoille ja kokeneille kätevä:

Tyyny tilkkutäkki: tee kotona mukavampaa

Vaihtoehdot Needlework tekniikoita, jotka soveltuvat valmistukseen tyynyt, hyvin paljon. Yksi kaikkein edullisimpia - patchwork (tutumpi meille nimi - Patchwork).

Tekniikassa tilkkutäkki tyynyt aina löytää paikkansa sisustus, mikä se oli. Ihannetapauksessa jos nämä esineet tehdään kodin sisustus, viljely etnisen tai maaseudun tyyliin. Mutta periaatteessa, tilkkutäkki - ripaus kodin mukavuutta ja lämpöä tahansa sisustukseen. Ja jopa minimalistinen fanit voivat olla varmoja, että tyyny tilkkutäkki on hyvin paikallaan.

Tilkkutäkki isäntä voi jopa kokematon emäntä, tässä tapauksessa tärkeämpää kuin taitoa ja luovan mielen ja huolellisuutta ja tarkkuutta.

Ensimmäisen pisteen valmistuksessa tilkkutäkkimäistä tyynyt - valinta kangasta. Tietenkin se olisi sopusoinnussa verhoilu, joka koristaa tyyny. Voit myös valita kankaan, erivärinen verhoilu. Voit käyttää yli jääneitä ompelu tähteet verhot, kun taas tyynyt ja verhot luovat huoneeseen yhden värin kokonaisuus.

Useimmissa tapauksissa vain etupuolella tyynyn tilkkutäkki ommeltu tähteet, kääntöpuolella leikkauksen ulos tavalliseen tapaan kankaasta

Tilkkutäkki tyyny "Dresden Plate"

Koko yksikön koottu - 30 cm. Staple se on kiilojen (tarvitaan 15 yksikköä), ottaa eri kankaasta kiilat (3-5 hyvin sekoitettu väriä).

Aloitamme työt tyynyn valmistus malleja.

Lohkolle leikattiin 3 eri kudoksen, 5 terälehdet (käyttö kuvion korvaukset) tai 5-3 erilaista kudosta lohko.

Sitten me tyyny kiilat vuorotellen ommella yhteen, ommella alkaen keskeltä. Päätämme, saavuttamatta puolen sentin päähän (ja taivuta päästöoikeuksien kiilat).

Korjata Sallitun taipuman, käytä toista mallin kiilat (joka ei päästöoikeuksia). Ensimmäinen päällystys namotochnuyu linja reunassa kiilan, ja liitä se malliin, kiristä lanka, ylisuuret tasoitus nurinpäin. Tämän seurauksena saamme kaunis kukka, joka on nimeltään "Dresden Plate"!

Aivan kuten korvaukset kiilat ja jatka korvaukset pyöreä yksityiskohdat: namotochnuyu kokoonsupistettavassa linja ja paina ulos korvaukset väärälle puolelle.

Ja nyt tarkastella miten täydellinen pääyksikön tähän tilkkutäkki tyynyt. On välttämätöntä ommella meidän "Dresden levy" neliö-pohjainen (30 * 30 cm). Tehdä parempaa työtä käsin. Pyöreä keskiosat Myös täytyy ommella käsin.

Lisäksi kehää pitkin lohkon ommella kangas raidat 3-4 cm leveä.

Seuraavaksi tulee jälleen ommeltu kehäliuska 9 cm leveä kevyestä kankaasta, pituus näiden neljän bändejä on yhtä suuri pääyksikköön puolella. Kulmissa neliöt ompelee vihreä kudos (neliön yhtä suuri kuin nauhan leveys kankaan, eli. E. 9 cm).

Raidat ja neliöt ommellaan yhteen, vuorotellen toistensa kanssa niin, että ne muodostavat suuren neliö. Sisältä se on reikä. Niin tuloksena neliö tekee "Dresden Plate" yksikön.

Etuosa istuintyynystä vuonna tilkkutäkki valmis! Olen leikattu nurjalle puolelle käytetty kangas (ota kangas, kaikkein sympaattinen sinulle). Ompele alapintaan etuosan, täytämme tyyny tekokuitutäyte ja älä unohda ompele reikä piilotettu sauma.

Tässä työssä tarvitsemme seuraavat kudos: valkoinen - ja pohja, monivärisiä - viimeistelyyn. Valkoinen liina voidaan leikata 9 ruutua (puoli - 36 cm).

Ensimmäinen, leikattu pahvista mallin.

Ompelemalla aloittaa pohjakankaan.

Käsipuristin jokaisesta neliön 1 cm: n syvyyteen puolilta mutkia.

Nyt täsmää kangas kahtia, silitys taittuu.

Ja sitten me täsmää kirjekuoren ...

... ja toinen kirjekuori kertaa.

Tämän seurauksena pitäisi saada 9 ruutua kirjekuoria.

Nyt värillinen kangas leikataan neliöiksi. Tasaisin, laittamalla värillinen neliöitä yli valkoista neliöt kirjekuoria.

Osapuolet kirjekuoret täytyy katkaista ja ommella kirjoituskoneen.

Huom: vaaleanpunainen nuolet osoittavat Nitomanastojen paikka!

Aseta nyt värillisiä neliöitä ja kumartuu heidän pikku kulmat kirjekuoria.

Ompele tavalliset käsi silmukkaa.

Vasemmalle raivata takaisin tyynyn ja ompele se kauniit kasvot.

Farkut tule koskaan heittää pois! Keep 'em ullakolle asti luova impulssi et voi antaa heille uuden elämän. Joten, jos pari ei ole välttämätön denimihousuja olet, anna nämä housut käänny ... kääntyä ... no, ei tyylikäs shortsit ja mukava tyyny. Hyvä olla varastossa muutaman paria farkkuja saada peli peitto sävyjä.

Vanhojen farkut leikataan pitkiksi suikaleiksi, melko kapea. Pituus nauhat määrittää koko tulevasta tilkkutäkki tyynyt. Esimerkiksi, anna nauhan leveys on 4 cm pituus - 67 cm.

Nyt meidän täytyy tehdä nämä raidat keskenään kunkin tulevan anna siirtynyt pari senttiä eteenpäin. Mahdollista ja enemmän, 3-4 cm, kuten tässä tapauksessa.

Seuraava - tärkeä asia. Meidän täytyy vetää poikkiviiva (kulma - 45 astetta).

Ja monipuolinen kangas pyyhkäisemällä samansuuntaisesti (niiden välinen etäisyys - 4 cm).

Meidän on tehtävä kaksi tällaista näytteen raidallista kangasta. Huolimatta siitä, että sekvenssi oli peilattu nauhat. Leikkaa varovasti, merkityillä linjat.

Lopuksi, ommella nauhat toisiinsa siten, että tuloksena saatava "kalanruotokuvio".

Saattamaan valmiiksi kahdella tavalla: joko yksi iso kangas, taivuttamalla pitkä suorakaiteen sohva tyyny, tai sitten tehdä kaksi neliön kokoisen.

Ja toinen esimerkki tilkkutäkki tyynyt, mestarikurssi on vähän kuin "Dresden kilpi", mutta tämä tyyny on pyöreä.

Sen valmistamiseksi tarvitaan:

Nämä loskutochki jaamme hallitsija vinosti: merkitty ja leikattu. Olemme saaneet kaksi identtistä konusopodobnyh rievulla. Ensinnäkin ensimmäinen voidaan ommella, ja muutaman luistaa - toinen.

Tämän kolmio ommella seuraavan suorakulmion, sitten leikataan suorakulmion vinosti. Näin täällä ja ompele kaikki laastarit.

Me ympyrä että lisäämme neljä, ja jopa leikata kaikki särmät.

Nyt on leikattu eri kangas on toinen ympyrä samankokoisia - esimerkiksi, meillä on takaosan tyynyn. Seuraava reunalla hänen köysi, me ommella siististi piilottaa sen sisälle tyynyliina. Voit myös käyttää erityistä narua ja nauhaa.

Meidän epätavallinen säkkituoli pysyy täytetty millä tahansa täyteainetta (esim keinokuitutäyte). Älä unohda kiinnitä napit ja joka yhdistää etu- ja takaosan tyyny.

No, tässä on muutamia vaihtoehtoja kauniita, yksinkertainen valmistaa turvatyynyt. He todella voi olla houkutteleva, kirkas touch sisustus. on muutamia tärkeitä vihjeitä ompelu tyynyt:

 • Jos tyyny täyteaine on sellainen, että se voidaan pestä vapaasti, tee se heti tilkkutäkki tyyny. Mutta jos vain pese tyyny ei ole mahdollista, on syytä pohtia mahdollisuutta tilkkutäkki tyynyliinat.
 • Voit tehdä kolmiulotteisia pehmeitä tyynyjä, joka sitten on niin mukava istua takan kuppi höyryävän teetä käsissään.
 • Viime vuosina se tuli muotia yhtyeet tyynyt keskellä kunkin - kirjeen. On käynyt ilmi, että jos laittaa tyynyn peräkkäin, on mahdollista lukea nimen kirjaimet. Tällainen tilkkutäkki tyynyt usein tekevät lastenhuoneessa.
 • Vau, jos lisäksi tilkkutäkki tyyny teet enemmän ja päiväpeite. Luonnollisesti se on myös tilkkutäkki, jotain tällaista, mikä tekee siitä vieläkin isoäitien. Hanki pakki! Muuten, tänään, tämä käsintehty on hyvin muodikas: se on söpö, epätavallinen ja hyvin kodinomainen.

"Cross" takaa luova lentoonlähdön koko vuoden! 🙂

Tyyny tilkkutäkki: tee kotona mukavampaa: 2 kommentit

Kuinka mielenkiintoista! Kasan vanhoja farkkuja kertynyt, nyt tiedän mitä tehdä niiden kanssa!

ja minulla on sama ajatus liukastui.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

luokka

Ristipistotyöt ja muu käsityötarvike

Sijoittamalla sivuston materiaalien muihin sivustoihin on kielletty!

Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, sitoudut

Tyyny tilkkutäkki käsissä.

työpaja omistettu ompelu olohuone tyyny suosittu tekniikka tänään "sekamelska"Tai"tikkaus". Lisäksi opit ja ompele tilkkutäkki kangasta, jota kutsutaan myös tilkkutöihin. ajo tyynyt on melko yksinkertainen ja koostuu neliöitä, joten opetus on saatavilla aloittelijoille ja hallitsee.

Likaantuneen: Beige hieno kuvio (kukka koriste sydämet +) 50x50 cm.

kangas: Green kultainen väri, 30x40 cm.

kangas kanssa: Red lumihiutaleet, 20x50 cm.

kangas D: Musta kukka koristeet, 50x50 cm.

 • Lisäksi tarvitsemme kankaan ompeluun sisälle ja takaisin tyyny. Koko valmiin tyyny 50x50 cm. Siksi tarvitaan 60h110 cm kudoksen kaistaleet sisälle ja 60x60 palautetta.
 • Tilkkutäkki - ompelu, jossa liitokset voidaan ajaa joko käsin tai ompelukoneella. Mutta jos sinulla on ompelukone ja osaa käsitellä sitä, niin ompelemalla laastaria ei tunnu vaikea ja ikävä asia.
 • Kumi matto leikkaus.
 • Rulla terä.
 • Line.
 • Ohut pehmuste polyesteriä.
 • Sakset.
 • Kierteet ja neulat käsinompelu-.
 • Rautaa.
 • Nastat.

  Kaavio tilkkutäkki osa alla:

  Leikkaaminen osa tilkkutäkki tyyny.

  Läppä osa levystä 64 koostuu neliöitä puolella 9 cm niistä :. 16 ja koko ruutua 48 kerätä niitä kolmioita. Koko neliöt leikataan myöhemmin. Siirrymme leikkaus kolmioita.

  Meidän täytyy leikata pois punainen kangas (kangas C) 10 neliöitä, jotka sitten leikataan vinosti ja saada 20 kolmioita.

  Likaantuneen: 20 ruutua (40 kolmiot).

  Kangas 12 neliöt (24 kolmiot).

  Kangas D: 6 ruutua (12 kolmiot).

  Leviäminen leikata kolmioita kaavion mukaisesti, suorakaide (emme ole vielä leikkaus) yksinkertaisesti puuttuvat. Ota pari kolmioista jotka muodostavat yhden ruudun, lisää ne oikeat puolet vastakkain ja tikkejä vinosti.

  Taittaa toisiaan silloitettu neliöt samassa järjestyksessä.

  Tasoittaa sauma puolella tumma kangas.

  Kun kaikki neliöt ovat kolmioista ja silittää, voit alkaa paljastaa niin paljon kuin neliöitä. Tehdä tämän, mitata puolella tuloksena neliö. I, se osoittautui on 8 cm, leikataan kankaasta 16 niin paljon kuin neliöt. Kangas - 8 neliöt kangas C - 2 neliön kankaan D - 6.

  Ommella kankaan neliöt. Yksi tapa teräkokoonpano neliöiden pidetään master luokka: lämpimämpi on kattilassa tilkkutäkki tekniikkaa.

  Väärällä puolella poistamisen jälkeen rauta näyttää tältä:

  Ommel tilkkutäkki tyyny.

  Kun olemme keränneet tilkkutäkki kangas, voimme siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Voimme sanoa, että ommel tai tikkaus - se on looginen jatko tilkkutäkki. Älä unohda, että laskemme syntepon sen koon tulee olla suurempi kuin yläosa. Vuori, eli kangas, joka toimii alaosan tuotteen täytyy myös olla suurempi päällä 5-6 cm kummallekin puolelle.

  Jälkeen yläosassa tilkkutäkki ommellut, saumat paina sitä, vuori ja vuori leikataan on oltava oikeus säätää ja edetä pistellä. Laita podladku nurjaa puolta, laita hänen Sintepon, paikka päälle tilkkutäkki top ylöspäin.

  Pilkkoa kaikkiin kolmeen "sandwich" pin.

  Whip alkavat keskeltä kankaalle. Ensinnäkin ompelemalla pitkin ääriviivat Keski tähti.

  Sitten käyttäen liidun tai saippuaa piirtää ääriviivat terälehtiä (ks. Kuva).

  Ompelemalla keskiosassa suunnitellun linjat.

  Torilla voit peitto motiivien neljä huomautti tähteä.

  Tikattu tilkkutäkki kangas, käyttäen tavanomaisia ​​ja koristesaumat. Ääriviivat on esitetty, käyttää ommel sauma. Tämän menetelmän, jossa silmukat on säädetty suoraan niveleen, joka pysyi OMPELUN.

  Ompele takana tyynyn. Sen pitäisi olla hieman suurempi kuin yläosa tilkkutäkki. Vastakkaisella puolella, myös kerätä kolme kerrosta: kasvopyyhkeet, lautasliina päässä syntepon ja podladka. Tikattu.

  Yläosassa monenkirjavia kohdista takaisin tyynyn.

  Nyt alkaa ompelu rajalle. Leikata kankaan D kolme baaria: yksi niistä on pisin (se voidaan kerätä lyhyt nauhat, jos alkuperäinen kankaalla oli pieni) on yhtä suuri kuin kolme sivua tyyny, kaksi muuta ovat pohjassa tyyny. Alaosassa, me ommella vetoketju omistama miksi tarvitsemme kaksi reunalistat. Neuvotaan usein leikata reunus nauhat poikkeamakulma on 45 °. Kuitenkin tämä menetelmä lisätä pehmopaperin kulutus, on paljon tähteet. Voit leikata nauhat kuten tavallista, vain esipesu ja otparte kudosta.

  Taita etu- ja takapuolella tyynyn päälle nurjaa puolta, laita kaistale tyyny ja tikkejä kehä. Ensimmäinen siten ommella nauhan alapinnan puolelle, ja sitten ympäri kehä.

  Sitten taipuu nauhat ja ompele piilotettu sauma.

  Tässä on tyyny osoittautui!

  Tämä mestarikurssi on kirjoitettu nimenomaan world-hmade.ru sivuston, niin kopioi koko materiaali ei! Tapaus on osittainen kopiointi tarpeen asettaa linkki lähde.

  Tyyny tilkkutäkki omissa käsissä:

  Jaa kuvia sosiaalisten verkostojen:

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  45 + = 51